Gość: hubert Re: "szyk przestawny"-wpisujcie swoje :)) IP: *.combidata.com.pl 12.01.06, 14:58 Mój przemok jest nieplecakalny. Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: "szyk przestawny"-wpisujcie swoje :)) 12.01.06, 15:03 kulo piórkowe srak naptakał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks igrek zet Re: "szyk przestawny"-wpisujcie swoje :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 16:47 poszli łowy rybić wyszła ze spacerem na psa nie kupuj kota ogonem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: "szyk przestawny"-wpisujcie swoje :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:44 silnik w promie - pilnik w sromie bój w hucie - ch... w bucie Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: "szyk przestawny"-wpisujcie swoje :)) 09.02.06, 21:49 Wczoraj mi powiedział klient, że 'zna to na wyrost' (chodziło mu o to, że 'na wylot'). Odpowiedz Link Zgłoś
barbarusek Re: "szyk przestawny"-wpisujcie swoje :)) 10.02.06, 00:11 dawno temu jeszcze bedac w liceum i siedzac na syzuze w ne bardzo cieply dzien mialam dosyc ze nikt nie zamyka za soba dzrwi wiec chcac upomniec kolejnego delikwenta i zamiast krzyknac "rodzice cie nie nauczyli drzwi zamykac??!!" krzyknelam "rodzice cie drzwi nauczyc nie zamykali??!!' Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka pi..szki 10.02.06, 00:13 gdyby ktoś nie wiedział - pi..szki to połączenie orzeszkow pistacjowych i fistaszków - mojej koleżance się pomyliło kiedys na lekcji geografii:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: pi..szki 10.02.06, 00:14 lol - tu jest cenzura:)))) Wykropkowało mi "...zda...";) Odpowiedz Link Zgłoś