Dodaj do ulubionych

UŚWIADAMIANIE w wykonaniu Waszych .....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 12:06
Ja uświadomiłam się sama - znając zapędy moich rodziców w tym temacie dziś
nie wiedziałabym co znaczy słowo seks.
Pytanie: czy nie wku...... Was jak ktoś z rodziny, znajomych rzuca publicznie
np. przy obiedzie tekst w stylu: masz już biust? albo masz chłopaka ?
Albo jakieś inne intymne pytania, niby w żartach.
Dodam jeszcze, że chodzi mi o wiek taki ok. 13 lat.
Swoje dzieci nauczę odpowiedzi na takie pytania: tylko cięta riposta wujka
Staszka.
Będzie to jedyne brzydkie słowo i sytuacja, w której udzielę na nie pełnej
zgody!
Obserwuj wątek
    • Gość: erotoman pospolity Re: UŚWIADAMIANIE w wykonaniu Waszych ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 13:02
      Prawda prawda.
      Mnie co nieco napomknął brat.
      Obowiązkowo pouczali koledzy z podwórka.
      A potem to już szkolenie praktyczne w wykonaniu koleżanek.
      Pilnie doskonalę umiejętności.
      • Gość: Oliwcia Re: UŚWIADAMIANIE w wykonaniu Waszych ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 13:05
        Mnie rodzice do tej pory nie uświadomili w sprawach antykoncepcji itp. i nie
        wyobrażam sobie ich w tej roli:P
        Za to nienawidzę pytań z cyklu"a masz tam jakiegoś chłopa?"
        Co do pytania"A masz już biust?"-to co oni nie widzą,czy jak?
        • xxx131 Re: UŚWIADAMIANIE w wykonaniu Waszych ..... 21.05.05, 13:07
          być moze masz, ale zostawilas w domu.
        • Gość: duża dziewczynka Re: UŚWIADAMIANIE w wykonaniu Waszych ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 13:10
          Pisałam, że to chodzi o wiek ok 13 lat - "wujcio" wbija wzrok w klatkę
          piersiową, widzi mały biust ale pyta bezczelnie żeby zawstydzić dziewczynkę -
          sk....
    • Gość: złośliwa Re: UŚWIADAMIANIE w wykonaniu Waszych ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 13:07
      Bosh jak ja się wtedy wstydziłam. Szczególnie dociekliwy był taki jeden głupi
      wujaszek. Poradziłam sobie dopiero, gdy byłam starsza.
      Wujek: masz już chłopca ?
      Ja: a ty masz już Viagrę ?
      Moja ciotka rechotała najgłośniej!
      Potem dowiedziałam, się że trafiłam w 10 !
    • Gość: wypukła Re: UŚWIADAMIANIE w wykonaniu Waszych ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 13:14
      Chamskie jak nic.
      Mnie w tym wieku zadano pytanie: czy mam już okres. Odpowiedziałam czy mam
      pokazać. Zamknęli mordy i o nic wiecej nie pytali.
    • Gość: Ania Re: UŚWIADAMIANIE w wykonaniu Waszych ..... IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 21.05.05, 20:55
      Jezeli chodzi o uswiadamianie to moi rodzice byli bardzo pruderyjni(zwlaszcza
      matka,z ojcem praktycznie nie mialam kontaktu).W 3 klasie podstawowki(to nie
      byly te czasy co teraz) bylam bardzo zielona w tych tematach.Wiedzialam,ze
      kobieta nosi w brzuchu dziecko 9 mies.,ale nie wiedzialam co ma do tego
      mezczyzna,wiedzialam tez,ze porod boli,ale myslalam,ze dziecko (hihihi obciach)
      wychodzi przez pepek-inny otwor nie przychodzil mi na mysl.Dziwilam sie,ze
      kiedys mialam wyjsc podaczas sceny porodu Cristal w Dynastii("dziecko nie
      powinno ogladac takich rzeczy")-nie wiedzialam czemu.Wracajac jednak- w 3
      klasie kolezanka zaciagnela mnie do kata i zapytala czy wiem jak sie robi
      dzieci,oczywiscie nie wiedzialam,a pytanie tez sie wydawalo mi dziwne.Kolezanka
      wiec mi starala sie to wytlumaczyc ale ja i tak nie wiedzialam o co chodzi(bylo
      cos tam o wkladaniu f...do wiadomo czego).Myslalam,ze mi cos sciemnia,zeby
      potem mnie wysmiac,wiec po przyjsciu do domu zapytalam matki jak sie robi
      dzieci,no i zaczela sie awantura.najgorsze bylo to,ze ja naprawde nie
      sadzilam,ze powiedzialam cos zlego.
      • Gość: jaija Re: UŚWIADAMIANIE w wykonaniu Waszych ..... IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.05.05, 00:32
        Kiedyś dowiedziałyśmy się z koleżanką, jak się robi dzieci. Wstrząśnięta i
        zmieszana poszłam do mamy zapytać, czy to prawda. Odpowiedziała z tą szczególną
        miną, którą przybierała tylko wtedy, gdy podejmowałam "te" tematy, że TAK.
        Postanowiłyśmy z koleżanką, że po ślubie będziemy nosić koszulę z dziurą na "tę
        rzecz do wkładania", albo że zdejmiemy majtki tylko po to, by mieć dziecko, ale
        tak w ogóle, to po szyję będziemy ubrane, żadnych tam golasów w łóżku i innych
        obściskiwań :DDDDD
        Nie zastosowałyśmy się, rzecz jasna.
        Poza tym zawsze wkurzali mnie obleśni znajomi dopytujący o cycki czy chłopców.
        Właściwie to forma pedofilii i tak chyba trzeba im odpowiadać, to zamkną się
        raz-dwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka