Dodaj do ulubionych

Mam w dupie serial "M jak Miłość"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:10
I co mi zrobicie?
Obserwuj wątek
    • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:11
      sskopiemy ci tylek i buraczkow nasadzimy
    • no_login Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:13
      Ale masz wieeeeeeeeeeeeeeelką dupę!
    • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:14
      Rysio z Klanu pewnie by cię pocałował
      • Gość: jaki wulgarny Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:17
        Klanu też nie lubię, tylko nie bijcie!
        • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:19
          Ryzykujesz chłopie, że nikt Cię nie będzie tu lubił
          • Gość: Ate Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.po.opole.pl 14.06.05, 13:50
            A ja go lubię
        • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:19
          osz ty! (plask z liscia)
          • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:20
            A nie mówiłem. Gix uwielbia muche
            • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:22
              Zdecydowanie wole braci Zdunskich:-P
              oni sa tacy mescy!!!
              • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:23
                Pewnie byli ministrantami :P
        • Gość: jaki wulgarny Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:20
          Złotopolskich też, ale błagam was o wybaczenie i proszę, nie róbcie mi nic
          złego!
          • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:21
            Skasujcie ten wątek. To jest nie do zniesienia.
          • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:23
            co to za prowokacja?!!
            chcesz nas zniszczyc?
          • Gość: jaki wulgarny Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:26
            Oglądam za to "Pierwszą miłość" (wprawdzie ostatnio nie za często, błagam,
            nieeeeeeeeeeeeeee!!!, ale...). Może to wystarczy?
            • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:27
              przyznaj sie, ogladzasz rowniez Samo Zycie
              • Gość: jaki wulgarny Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:33
                Nie, Samego Życia nie znoszę. Tylko nie bij!
                • Gość: jaki wulgarny Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:39
                  A wracając do "Pierwszej miłości". Ten nowy Paweł mnie irytuje, a was? (Tak was
                  podejdę, ha!)
                  • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:40
                    no mnie tez, a ta Marysia jest taka glupia
                    • Gość: jaki wulgarny Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:50
                      Na początku była mądra, ale kiedy jej ojciec zaczął kręcić z matką Kingi, to
                      zupełnie zdurniała i do dzisiaj nie może się pozbierać. Także masz rację
                      gixera, masz rację... (Może tak przebłagam demony. Błagam, nie bijcie! Nie!!!
                      Tylko nie to!!! Nieeeeeeeeee!)
                      • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:54
                        hehehe, w tych sierialach wystarczy obejrzec dwa odcinki i juz sie jest na biezaco:)
                        • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:55
                          Trutu tutu majtki z drutu, nie wstydź się
                • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:40
                  wystaw tylek, tego ci juz nie daruje:)
    • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:24
      zainspirowana watkiem wlaczylam telewizor, wlasnie pokazuja Malgosie:)
      przepraszam, musze sie wylaczyc na jakis czas.
      • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:26
        Ubrana jest?
        • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:27
          byla ubrana, ale pokazuja wlasnie Marte Mostowiak, to znajac ja zaraz bedzie
          jakas scena erotyczna:)
          • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:28
            Nie kuś, bo póję pogapić się jak ciele na odbiornik
            • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:29
              badz twardy, cza byc twardym nie mietkim!
              • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:31
                Mietek był mientki i jak zkończył
    • braineater Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:34
      Ech, oldboje i oldgirlsa - a Egzaminu z zycia, to nikt nie ogląda. Problemami
      nastoletnich modelek i dziewcząt chutliwych, co to z panem z matematyki ten
      teges, nikt się nie przejmuje?!
      Wapniaki:P
      • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:36
        Możesz streścić, wiem,że straciłem wiele i tego się nie da odzyskać ale spróbuj
        Pliz
        • braineater Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:43
          Uwaga streszczam:
          Młódź Warszawska tuz przed maturą dotknieta wiekoma rozterkami, w tym: zapaścia
          znienawidzonej nauczycielki, próbą gwałtu na jednej z bohaterek dokonana przez
          menago agencji modelkowej, spłatą długów za ch..wieco, puszczalstwem drugiej
          głownej bohaterki - to ta od matematyka i ten teges, wyrzuceniem z domu na bruk
          przez apodyktycznego ojca robotnika, któren prace w fabryce wyżej ceni niźli
          jakis tam papiór oraz rozmaitymi innymi przypadłościami, od bodaj 9 odcinków
          snuje sie, par excellance, pie.. bez sensu, udaje wielce przejetych
          wkroczeniem w dorosłośc i doprowadza mnie do padaczkowych napdów smiechu, swoim
          extatycznym aktorstwem oraz próbami odnalezienia sensu w scenariuszu. Jak dla
          mnie generalnie nr dwa w dziejach polskiej serialologii, zaraz po Klasie na
          obcasach:)
          Pozdrowienia:)
          • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:44
            ech, kiedys stwierdzilam ze z klasy na obcasach, Kobra jest fajny, ale juz cofam
            swoje stwierdzenie.
          • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:45
            Dzięki, jestem fanem, chociaż może nie wszystko będę w stanie pojąć.
      • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:39
        jakis serial mnie ominal, kurcze, moze w nocy go powtarzaja, to nadrobie w
        miedzyczasie:)
        • no_login Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:41
          A nie lepiej Plebanię obejrzeć?
          • no_login Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:42
            Żartowałem tylko :-)
            • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:42
              he, akurat, wielbicielu koscielnego z Plebani:)
              • no_login Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:44
                Jeśli kościelny jest kobietą, atrakcyjną kobietą, to dlaczego nie?
            • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:43
              Poje..ia? to jest taki film? O czym to?
          • Gość: jaki wulgarny Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:55
            Plebania to syf. Wiem, że mi tego nie darujecie (Chociaż może..., co? Nie
            nabijecie mnie tym razem, co? Co!!!!!!!! Nieeeeeeeeeeee!).
            • no_login Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 20:57
              No to co Ci się podoba?
              Radio Romans z młodą Foremką?
              • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 21:02
                To czarno-białe jest, bo nie znam?
              • Gość: jaki wulgarny Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:11
                Radio Romans? Przypominam sobie.. Trochę nudnawe, ale nie jestem w 100% na nie.
                (I za to mnie lubicie! Tak?! Ej, po co te pieści, dajcie spokój!!! Eeeeeeeeeej!
                Aua! Za co?! Nie lubię was!!!)
                • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 21:21
                  nie lubisz? to masz jeszcze miedzy nogi:-))))
                  • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 21:24
                    Dałaś mu między nogi?
                    • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 21:28
                      kiksa
                  • Gość: jaki wulgarny Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:27
                    Dzięki, ale już miałem. :) But you Gixera, are you hot and ready?
                    • gixera Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 21:29
                      as usually
                      • Gość: jaki wulgarny Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:48
                        Of coursely. Cieszę się (ale żenada! Przez internet, ble!).
                • Gość: jaki wulgarny Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:42
                  "Pieści"? Chodziło mi o "pięści" (wszędzie te podteksty... Uch!)
    • Gość: jaki wulgarny Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:59
      "Pędzimy gdzieś na oślep wciąż, nie wiedząc którą wybrać z dróg, bo w każdą z
      nich wdeptane są wczorajsze ślady naszych stóp". Dlaczego lubicie ten serial?
      ("W labiryncie"; jeśli ktoś nie skojarzył po słowach piosenki tytułowej. Ale
      wszyscy skojarzyli, prawda? :])
    • xxx131 Co ma zrobic Mostowiak w nastepnym odcinku? 01.06.05, 22:09
      Ktora pacynke ma zawiesc do Grabiny?
    • terramitica Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 01.06.05, 23:26
      hmmm... moim faworytem i tak pozostanie igor nowak z na wspolnej... ten to ma
      klate, bracia zdunscy wymiekaja!
    • Gość: jpeg Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:46
      Rany boskie (przepraszam ojca prowadzącego), chyba magisterkę o serialach
      napiszę, tyle w tym wątku informacji. Jedyny serial, jaki oglądałam to "W
      labiryncie" - stare czasy i inne realia. Dzięki wam mogę jednak błysnąć na
      obiadku u teściowej, że wiem o co biega w polskich supertasiemcach serialowych.
      Dzięki i up, bo fajny wątek. A tak w odniesieniu do tematu, solidaryzuję się z
      założycielem wątku, ja też mam w dupie "M jak Miłość" (i dobrze mi z tym).
      Pozdrawiam.
    • e-love To tak jak ja !!!! 02.06.05, 09:24
      Nienawidzę tych głupawych seriali jak M jak M czy Klan. Rzygać się chce jak
      obejrzę kawałek tego nudziarstwa. Buuuueeeee. Starałem się bo musiałem ale nie
      dałem rady. Luuudzieee! Czy wy macie tak pusto w głowie, że wam ten badziew się
      podoba ??
      • yoma Re: To tak jak ja !!!! 02.06.05, 15:48
        A pamiętacie Dynastię? I to o facetce zeżartej przez krokodyla, jak jej tam
        było?

Stirlitz Rulez! (i co mi zrobicie)

• Gość: thebitch ten serial z krokodylem i Dżili to IP: *.aster.pl 02.06.05, 15:56
          powrot do edenu..mhyyyyyyyy ogladalam to calkiem niedawno i smakuje lepiej z
          perspektywy czasu szczegolnie fryzy i stroje
          • yoma Re: ten serial z krokodylem i Dżili to 02.06.05, 15:58
            jeszcze była niewolnica dinozaura...
    • apja Ja tam wolę... 02.06.05, 16:11
      na Wspólnej.
      • yoma Re: Ja tam wolę... 02.06.05, 16:16
        Archiwum X i Law & Order.

Specjalnie piszę po angielsku, bo na jednym kanale ten serial chodzi jako W
        obronie prawa, a na drugim jako Prawo i bezprawie hihi
      • sanszajn84 Re: Ja tam wolę... 02.06.05, 16:23
        ja tez :D
    • xxx131 Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" I ja tez. 02.06.05, 17:39

• Gość: jaki wulgarny Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:30
      Wszyscy mają w dupie. Mam i ja. Serial "M jak Miłość" każdy z nas w dupie ma.
      Mam i ja.
      • aankaa Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 03.06.05, 21:06
        eh, gdybym miała aż taką wielką ... to bym i Klan i NDiNZ i jeszcze kilka
        zmieściła

a tak - nie pozostaje mi nic innego jak upajać się 2-3 (jak nie ma meczu) razy
        w tygodniu samym życiem (a może powinnam napisać "rzycią" ??)
        • no_login Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 03.06.05, 21:31
          A ja w zasadzie to lubię polskie seriale...
          • Gość: DecoralWciążBiały Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.05, 23:27
            NIE LUBIE ZŁOTOPOLSKIEJ KLANOWEJ MIŁOŚCI NA WSPÓLNEJ PLEBANII!

---
            "Jasno oświetlony ekspres przeleciał jak strzała, aż domek Zwrotniczego zadrżał
            w posadach.
            - Strasznie im pilno - stwierdził Mały Książę - Do czego sie tak spieszą?
            - Tego nawet nie wie maszynista - odrzekł Zwrotniczy
            Następny rozświetlony feerią świateł ekspres pomknął w przeciwnym kierunku.
            - Tak szybko wracają?
            - To są inni. Zmieniają się często.
            - Czy nie było im dobrze tam, gdzie byli?
            - Człowiekowi nigdy nie jest dobrze tam gdzie jest - powiedział Zwrotniczy."
    • Gość: Młody23 Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.pascom.net.pl / 81.210.71.* 07.06.05, 15:50
      JA też mam w d... to g......!
    • Gość: apja Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:57
      podnosze ten wątek bo mi się temat podoba. Hahahahahhhhaa
      • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 10.06.05, 08:18
        Chociaż jest niesprawiedliwy bo krzywdzi gównych bohaterów
        • Gość: apja Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:51
          Tak ale szczególnie Stefana Molera (qrde ciężko się to pisze po Polskiemu) ale
          nazwa wątku mi się podoba i już.
          • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 10.06.05, 08:52
            Niemiecko-unijny to bedzie Moelera tak jak Huebner :)))
            • yagres Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 10.06.05, 10:09
              Byliśmy parą: Adam i Ewa. Nasza pierwsza miłość miała miejsce w pensjonacie Pod
              Różą należącym do klanu Złotopolskich. Kochaliśmy się na dobre i na złe, to
              było prawdziwe M jak miłość. Później spotkaliśmy się jeszcze na wspólnej naszej
              plebanii. Mówię wam: samo zycie, to się nazywa moda na sukces!
              • Gość: wolnośćdlafanów Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 21:04
                W imieniu forum zajmującego się badaniem na co dzień zjawiska pod tytułem MjM,
                pragnę gorąco zaprotestować przeciw powyższym wypowiedziom.
                Och, nie wiecie drodzy panstwo, co to za rozkosz zagłębiać się w zawłości
                fabuły tego serialu, podziwiać kunsztowną grę aktorską wszystkich bez mała
                bohaterów, nie dostrzegac nieścisłości(ładnie powiedziane), bo cóż znaczy
                nieścisłość wobec złożoności tematu?! Podziwiać urodę aktorek, przystojność
                aktorów, geniusz młodzieży grającej- w poniedziałkowe, wtorkowe i środowe(jak
                nie ma meczu) wieczory, doznajemy ekstazy estetycznej. W tej ekstazie powstały
                nasze propozycje nadania naszym ulubieńcom stosownych przydomków. I tak jak był
                Kazimierz Sprawiedliwy onegdaj, tak teraz jest Papuga z Papużątkiem vide
                Papugiem, jest także Gazela Biznesu, mamy Wiejskiego Zaczesa, Oczy_jak_cebule
                też doczekał sie wyróżnienia. Do grona ulubionych bohaterów awansował Santana,
                nie zabrakło miejsca dla Janiny-Nożycorękiej. Infigenia doczekała się cyklu
                artykułów prorokujących jej dalsze losy, także samo SantaMaryja nie jest
                pominięta w naszych rozważaniach o idealnym charakterze ,bezkresnej dobroci i
                tolerancji. Nie wspomniałam o naszej młodzieży:Owad, Chochoły, Rydż, Big
                Bombelos i wspomniana Infigenia to osobny rozdział epopei jakże pouczającej, z
                zycia wziętej historii współczesnych studentów.W osobnych wątkach plączą się
                inne postacie: Luckowie a zwłaszcza Kamizela, Batman i inni. Ci inni nie
                doczekali sie wyróżnienia otrzymania przydomka za wyjątkową bezbarwność i
                bezpłciowość.
                A teraz, drodzy Krytykanci, wiecie ile tracicie ignorując oglądanie tego
                wiekopomnego dzieła.
                Niech żyje miłosc!!! Niech żyje M jak miłość!!
                Niech żyją fanatycy!!!
                • rydzyk.tadeusz Skruszony 10.06.05, 21:20
                  To może link jakiś?
    • dami7 Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 10.06.05, 21:24
      Tą wypowiedzią skazałeś się na ostracyzm środowiska (trudne słowo). Pomyśl o
      emigracji (kolejne trudne słowo)...
      • Gość: jaki wulgarny Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:37
        Ile (trudne słowo) masz (kolejne trudne słowo) słowników (to już zdecydowanie
        za trudne) w (bez szans na zrozumienie tego słowa) domu (mówisz po polsku? dla
        noworodków wszystkie słowa są trudne, do nich możesz spokojnie wyjeżdżać z
        takimi nawiasami, ale będziesz musiał im je przeczytać, bo nie zrozumieją
        symboli graficznych, czaisz węża? Nic nie zrozumieją, kumasz bazę? Oprócz
        emocji, jak przypuszczam.)? To nie było za trudne?
        • Gość: wolnośćdlafanów Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 08:51
          Powyższa uwaga skierowana była do mnie, czy do kolegi? Bo nie kąsam aluzji.
          Czyżby treść mojego postu była malo komunikatywna? Każde dziecko wie kto to
          jest Chochoł, Rydż i Big Bombelos. Jesli nie o to chodzi i nie do mnie te słowa
          ironiczne skierowano, to cofam i zwracam.
          Życzę miłych chwil przed ekranami telewizorów.
          Teorie emjotyzmu, być może nie zawsze są zrozumiałe, ale jakich przeżyć
          dostarczają duchowych!!! Spróbujcie! A potem zapraszam do dyskusji, w której
          my, znawcy tematu nie oszczędzamy nikogo.NIKOGO!
          ps.cholera, może oglądanie tych debilnych seriali odbiło sie negatywnie na
          naszym poziomie umysłowym i dlatego nie zawsze kąsamy o co biega, nie zawsze
          czaimy, kurdę, bazę.. Ale zawsze można zwalić na traumatyczne przeżycia:)
          • rydzyk.tadeusz Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 11.06.05, 09:26
            Przeżycia z dzieciństwa?:)
            A jak się do waszego, jakże elitarnego klubu dostać i taką ładną odznakę nosić w
            klapie i krawat z herbem złotą nicią haftowanym nosić godnie,by przed światem
            całym móc się szczycić?
            • Gość: fanmjm Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:57
              Do naszego klubu mają wstęp ludzie z poczuciem humoru i dystansem do tego , co
              serwuje nam tv publiczna i niepubliczna. Nie umiem jeszcze wklejać linków, ale
              się nauczę! A narazie tylko tyle: Forum Bez Ottka, fora prywatne-różne.
              (próbowano nas przenieść pod kategorię Kultura, ale posypały się takie bluzgi
              niekulturalne,że czym prędzej decyzję cofnięto. Dalej jesteśmy pod Różne)
              • Gość: jaki wulgarny Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:21
                Tutaj?
                forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26334
                A co do poprzedniego wpisu: to nie było do ciebie.
                • Gość: Pani Mariola Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.06.05, 22:04
                  Kocham Kube Burskiego
                • Gość: fanmjm Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 10:21
                  o to, to dobry adres!
        • dami7 Re: Mam w dupie serial "M jak Miłość" 14.06.05, 12:10
          He, he...
          reklamy.plusgsm.pl/reklamatv9.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka