Gość: Ofelia_13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:19 Znacie jakies kawaly o informatykach i komputerach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T-800 Re: informatycy;) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.06.05, 20:32 Ja znam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekm76 Re: informatycy;) IP: *.NET / *.stella.net.pl 11.06.05, 20:38 prawdziwy informatyk zawsze wiesza się razem ze swoim systemem :p Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Nie wiem czy dokładnie o to chodzi 11.06.05, 21:41 Ale może będzie dobry, właśnie dostałem: Wpada facet do gabinetu dyrektora cyrku i mowi: Panie, mam taki numer, że ludzie oszaleją! Będzie pan milionerem! Dyraktor na to: Spadaj mie pan! Mam dobry program i nie potrzebuję żadnych nowych numerów. Facet: Niech pan posłucha przez 30 sekund, na pewno pana przekonam. Dyrektor: No dobrze, mów pan, ale szybko. Facet: Niech pan sobie wyobrazi cały sufit cyrku obwieszony balonami. Balonami z gównem. A na arenę wjeżdzają konie. Na każdym koniu amazonka. Z łukiem. I amazonki zaczynają galopować w koło. Unoszą łuki. Zaczynają strzelać do balonów. Przebijają je po kolei a całe gó.. spada na dół. Przebijają wszystkie. Na dole wszystko jest nim pokryte. Widzowie w gó..e, arena w gó..e, orkiestra w gó..e, konie w gó..e, amazonki w gó..e...... I wtedy wchodzę ja... Cały na biało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tingel-tangel Re: informatycy;) IP: *.toya.net.pl 11.06.05, 21:46 Stare, ale na temat. Wystraszony człowiek odwiedza znajomego, informatyka, w dodatku spokojnego i wyluzowanego. - Słuchaj, pilnie potrzebuję pieniędzy. Pożyczysz mi 1000 złotych? - Dobra, masz tu pieniądze. Dla równego rachunku niech będzie 1024. Odpowiedz Link Zgłoś