Dodaj do ulubionych

dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp.

• Gość: bzzz Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.03.06, 14:28
      szczurek - Gomor, pies - Sodom, czyli Sodoma i Gomora w męskim wydaniu
    • Gość: gomora Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.03.06, 14:40
      Kiedyś na święta zjechała się rodzina z psami oczywiście. Był: Dolar, Kryzys i
      Sodom
    • Gość: TM Książę Szczoch i inni IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.03.06, 14:51
      Książę bo leżał na poduszcze a Szczochem został gdy na nią nalał.

Koleżanka wracając ciemną nocką usłyszała żałosne "miau" pod orientalną knajpą
      i tak kot dostał imię Antek Sajgonek.

sunia - Furia (chyba nie muszę wyjaśnieć skąd to imię ;c))

Gdy chrzciłam swoją kotkę propozycji było wiele: Birma, DaKota, Amba, Figa -
      odpadła w przedbiegach bo sąsiedzi mają sukę o tym imieniu, Feta, Koszka.
      Wypisaliśmy imiona na karteczkach, z każdej zrobiliśmy kuleczkę i
      rozrzuciliśmy. Niech się kocisko męczy. Wybrała sobie Koszkę i tak jej
      zostało :c)
    • paveel Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 22.03.06, 15:22
      Witam,

Mój pies - bokser wabił sie Pako (w rodowodzie Paco, drugie Xantos). Czy imię
      oryginalne to nie wiem, ale pies był wspaniały.
    • Gość: fruska83 Re:dziwne - oryginalne imiona psów: Afra, Bonkers IP: *.finemedia.pl 22.03.06, 19:14
      Ja mam suczke - Afrę, mowimy na nią Afra, Afrunia, Afrutek )

Czytalam kiedys ksiązke gdzie pies wabil sie Bonkers :) zdrobniale Bonki :) czy
      nie słodko?? :)
    • Gość: MinerwaMcG Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 20:04
      Koty Fred i George (zbiorowe imię Huncwoty) :))) Tak też się zachowują.
      • Gość: lola Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.interclik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 12:51
        Mam czarną kotke nazywa się Bambunia ,Bambka ,Bambica .Od murzynka Bambo.
        Ostatnio nazywana jest Kocica-wampirzyca,z powodu wystających kłów.
    • papilotta Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 30.04.06, 15:20
      A moi znajomi mieli dwa psy: Bibę i Patona. Inni zanjomi mieli jamnika o imieniu Oxykort.
    • mufka51 Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 30.04.06, 23:08
      W "papierach" psa mojej siostry wpisane jest imię jego matki:Piątkowa Pohulanka
    • pliszka79 Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 01.05.06, 14:27
      Moja mama nazwala jednego z naszych kotow Lucek - "bo ma takie ludzkie
      spojrzenie..."
    • hildeth Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 13.06.06, 13:35
      Znam typa co z braku pomysłów nazwał swojego kota po prostu Kot. Inny psu dał
      takie samo imie jak swoja ksywkę.
      Kiedy byłam z koleżanką i jej psem, rodwajlerem o imieniu Ciasteczko, na
      spacerze zacoł chaczyć do niego mały york. Z wołania jego włascicielki
      dowiedziałyśmy się że wabi się Herkules. kiedy widzi się takie 2 psy razem to
      dobiero szczególnie zabawne jest ten paradoksalny kontras ras i imion.
    • hildeth Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 13.06.06, 13:49
      A mój zwierzyniec to:
      Stróż Moskiewski o imieniu Sergiej. (wiadomo jak czytać)
      Bulterier o imieniu Jack. (pewnie też wiadomo ale jak jakimś cudem nie to
      tłumacze: czyt. Dżek)
      Szczury: Stefan, Kazik, Wacek i Franek. (z czego 2 ostatnie to samice) (tu na
      pewno nie ma wątpiwości)
      A każda rybki z braku pomysłu nazwa się Frankie (czyt. Franki)
    • Gość: kurt kombajn Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 13:06
      Irasiad!!!!!!
    • Gość: roto Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.attu.pl 06.08.06, 13:29
      Moja suka ma na imię OLA ale dla mnie nie jest to nic dziwnego bo sam ją tak
      nazwałem
      • lilimeye Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 06.08.06, 16:21
        Jedna z moich sąsiadek miała maleńkiego, słodkiego, czarnego pudelka, którego
        nazwała...Demon :-(.
        Sąsiedzi z przeciwnej strony ulicy mają boksera Tenora, oj, często ten Tenor nie
        daje mi w nocy spać, kiedy "śpiewa" pod bramą...

• Gość: joaska Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 23:46
      kotecek o wdziecznym imieniu Widelec...
      kazdy sie pyta skad :)
      • Gość: GośQ Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 15:42
        Moja sąsiadka swoje koty nazywała bardzo oryginalnie
        Futrzak
        Futro
        Pampers
        Warszawiak
        a pies wabił się Gryzak
    • mama007 Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 17.08.06, 21:54
      moj wujek mial w akademiku kota Zagrycha - nazwali ja tak, bo stwierdzili, ze
      jak nie beda mieli nic do zarcia a beda pili, to zjedza kota...
      z tego co wiem kot nie zostal skomsumowany :)
      • Gość: xxx Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.eranet.pl 19.08.06, 09:32
        Miałam 3 koty:
        -Józef
        -Adolf
        -Osama
    • Gość: Karolina Irasiad ;-) IP: *.tvgawex.pl 19.08.06, 13:40
      pewnie było, sorry jeśli powtarzam, ale nie chce mi się czytac wszytkich wątków
    • Gość: MP Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.icpnet.pl 19.08.06, 19:08
      Mój piecho wabi się Ciapek, bo jest jak ta ciapa ;)
    • zapominajka81 Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 20.09.06, 12:21
      moi rodzice mają 2 kociaki :
      Kisiel i Ciastko, z kuchni chińskiej :)
    • zona_jarka Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 20.09.06, 12:22
      Miałem psa którego zwałem "Pietrzak" lub "Pietrek".
      • Gość: htt Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:43

PARSZCZOŁA (pies)
        BEATA (kot)-na cześć znajomej z pracy;-)
        Aneta(kot)- na cześć współlokatorki z akademika;-)
        Koton(kot)na niczyją cześć;-)

Mela(kot) z jakiegoś serialu - "Na dobre i na złe"?- dziecko mialo na imię Amelka;-)
        Lola (kot)- ponieważ Lolinda było za długie
        Ozi (koy) na cześć Ozzy Osbourne'a
        Dzida (kot) - dzika szalona kotka biega jak strzała
        Perełka (***kot) -bo tak ładnie
        Śledź (kot) -na cześć zapachu z pyszczka
        Bełkot (pies) - twierdzą niektorzy, ze to "pies,ktory mówi", ale nikt go nie rozumie
        MAx (***kot) - gruby był
        Rykacz -(kot)- :// tego sie słuchać nie da.....
        Kosmita -(kot)- jakiś taki dziwny był..
        Klementynka (***swinia sąsiada) - z chorobą genetyczną, była miniaturką swinii;-)
        Ciapek, Goliat, Pikuś, Figar (psy)
    • Gość: xxx Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.09.06, 13:36
      Dwie suki mieszkające w wiosce Sucha Struga. Jedna jest Sucha, druga Struga.
      Jak się pojawi pies, nazwą go numerem posesji :)))
    • Gość: gobo Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.agora.pl 20.09.06, 13:56
      Betra - to nasza kotka przybłęda
      Drops (albo Fufuś lub Maniuś) - pies
      Pershing - nazwaliśmy małego kociaka, który na widok ludzi zwiewał jak szalony,
      a było to w gospodarstwie agroturystycznym i właścicielom się spodobało
      • Gość: Benio Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.pixs.philips.com 21.09.06, 08:58
        Kot: Szara eminencja
        Kotka: Starucha albo Kota
        Kot półdziki: Zapylacz (zgdanijcie czemu :))
        • Gość: koci_tato Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:05
          A mój książe nazywa się Rudolf,Rudi bo jest pieknym,ogromnym rudzielcem,
          i bardzo niezależnym kotem oczywiście.
          Natomiast znajomy miał kiedyś psa taki tam kundelek miniaturka wielkości
          dwóch pięści a wołał na niego Brytan.
    • agula999 Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 22.09.06, 08:42
      Mój pies nazywa się Agata,wyobrażcie sobie jakie było oburzenie właścicielki
      domu kiedy mój mąż zawołał "Agata spieprz.. mi stąd " a właśnie właścicielka ma
      na imię Agata i przyjechała po pieniądze
    • erqu_tycon Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 22.09.06, 08:51
      Mój pies - foxterier wabi się: Kaktus. Poprzednie osy też fajnie sie wabiły,
      jak: Pimpusiowa, czy Krakers. Chodzi o oryginalne nazwy, a nie jakiś Azor, czy
      Reksio.
    • lili92 Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 22.09.06, 11:14
      Moja kocia nosi pompatyczne imie ARYSTOTELES.
      Juz wyjasniam: podarowano mi ja jako kocura i kidy zorientowalismy sie ze
      zaszla pomylka w identyfikacji zdazyla sie juz przyzwyczaic do ARYSTOTELESA i
      tak juz zostalo
      :)
    • rudi_ruda Re: dziwne - oryginalne imiona psów - kotów itp. 22.09.06, 14:38
      A mój pies wabi się Blant. Jest to raczej nieduży pies znajda, bardzo
      wielorasowy tzw owczarek Mirowski (bo przywieziony z Mirowa) A wabi sie tak
      dlatego, że jest wyjątkowo spokojny. Praktycznie nie szczeka - na początku
      nawet myslałam że to pies niemowa. Poza tym na wszytskich i wszystko merda
      ogonem. Bardzo chciałabyn miec jeszcze jednego psa wtedy nazwałabym go Bronks.
      A znajoma ma psa, który też jest znajdą i nazywa się Nienasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka