Dodaj do ulubionych

Niesamowite historie

02.07.05, 17:04
TUTAJ MOZECIE PISAC SWOJE NISAMOWITE HISTORIE I NIESTWOZONE PROBLEMY.
postaramy sie wam pomoc

to moze ja zaczne

Jestem kobietą ale kocham inaczej. Mam dziewczyne z ktorą bardzo sie kocham.
Niedawno postanowilam stracic dziewictwo. I stało sie. Było cudownie ale boje
sie ze jestem w ciazy. Czy jestem??? Help me!
Obserwuj wątek
    • Gość: Buaha dobry temat Re: Niesamowite historie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:13
      Ja mam takie pytanie. Czy masturbując się w samotności wibratorem można zajść w
      ciążę ?? Jedna koleżanka mówi mi że tak, inna mówi że nie i nie wiem której mam
      wierzyć :(
    • Gość: Natalicze Re: Niesamowite historie IP: *.168.1. / *.zgora.dialog.net.pl 02.07.05, 19:08
      Ostatnio mialam podobna sytuacje tylko ze ja usiadlam mojemu chlopakowi na
      kolanach i teraz sie boje ze moge byc w ciazy jeszcze bardziej mnie wystraszyl
      fakt ze u mnie w rodzinie sa tylko ciaze mnogie bardzo sie boje pomozcie mi :P
    • Gość: nieLadaProblem Re: Niesamowite historie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:32
      jak myslicie czy jak pojde do lozka z zonatym facetem to będe miec orgazm??
      bardzo bym nie chciala zajsc w ciaze bo moj facet mowil ze do zaplodnienia
      dochodzi wtedy jak czlonek dostanie sie do szyjki to ja juz w koncu nie wiem
      jak to jest..??
      • marthar Re: Niesamowite historie 04.07.05, 21:14
        Gość portalu: nieLadaProblem napisał(a):

> jak myslicie czy jak pojde do lozka z zonatym facetem to będe miec orgazm??
        > bardzo bym nie chciala zajsc w ciaze bo moj facet mowil ze do zaplodnienia
        > dochodzi wtedy jak czlonek dostanie sie do szyjki to ja juz w koncu nie wiem
        > jak to jest..??

no nie wiem, może byc ciężko z tym orgazmem...
        ale co ci szkodzi spróbować,
        tak to jest, ze jak członek dochodzi do szyjki to mozesz zajść w ciąze, musisz tyllko bardzo, bardzo głęboko włożyć go do ust tak, ze poczujesz łaskotanie w "szyji" ...:D
    • Gość: amelka Re: Niesamowite historie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:59
      ej, wy to juz na pewno jestescie w ciazy, a myslalam ze to ja mam problem...
      zastanawialam sie czy nie bylo wpadki bo podalam chlopakowi reke, bez
      zabezpieczenia...
    • Gość: Uzo Re: Niesamowite historie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 03:06
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=525&w=25982355
      to jest autentyk...
      gdyż znalazłem go na Weterynarii, gdyż czytałem to forum...
      • Gość: marta co się dzieje z moim ciałem??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:08
        mam 19 lat i od pół roku nie mam okresu!! ciążę wykluczam, gdyż jestem dziewicą i szanuję siebie w każdym calu- az do ślubu, i nie pozwolę, by jakiś niegodziwiec zbrukał mą cnotę, jednak nie w tym rzecz, gdyż kompletnie nie wiem , co mam robić, moja babcia powiedziała mi, że w ten sposób bóg pokazuje nam jaką droge mamy obrać, a dla kobiet, które tracą owy symbol swej seksualności w tak młodym wieku, oznacza to, iż najwyższy uchonorował je zaszczytem wiecznej posługi, inaczej móiąc tak pokazuje im powolanie do zakonu, teraz mam dylemat, gdyż nie wiem czy powinnam iść do zakonu, czy może jeszcze poczekać, może miesiączka wróci..? ale nie wiem jak długo mam czekać, a boję się iśc do lekarza! napiszcie mi co mam robić, tylko wy mi pozostaliscie
    • xxx131 Re: Niesamowite historie 04.07.05, 14:45

Ja mam problem, jak bylem maly widzialem jak dwie muchy z soba figlowaly, odbilo mi sie na psychice i mam teraz problemy z tym. Musze chodzic do psychologa. Jednak mialem takiego duzego pecha, ze mego psychologa juz nie ma, bo zamkneli go za zle posortowane rzeczy do smietnika. Nikt mnie nie bierze na powarznie, kto pomorze?
    • Gość: konrowersyjny Re: Niesamowite historie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:49
      A ja byłem w studium reklamy i nie dostałem do ręki dyplomu, ale świadectwo
      ukończenia nauki dostałem. A na świadectwie napisane jest, że jest ono dowodem
      na posiadanie wykształecenia średniego zawodowego (no już nie jest napisane, bo
      je spaliłem). To co, mam wykształcenie średnie zawodowe, jestem technikiem
      organizacji reklamy, czy nie?
      • Gość: kontrowersyjny Re: Niesamowite historie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:51
        "Wykształcenia", a nie "wykształecenia", sorry.
      • xxx131 Re: Niesamowite historie 04.07.05, 21:32

Ja ci poradze, pracuje w reklamie, tzn. rozdaje ulotki.
        • Gość: kontrowersyjny Re: Niesamowite historie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:02
          No to poradź. Ja nie pracuję w reklamie. I nie zamierzam.
          • xxx131 Re: Niesamowite historie 04.07.05, 22:27

Polecam oklad z brzoskwini i wodeczke, na uspokojenie :)
            • Gość: kontrowersyjny Re: Niesamowite historie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:56
              Dzięki za rady, ale chyba nie skorzystam. Ewentualnie może zrobię sobie
              wewnętrzny okład z brzoskwini (po połknięciu), ale za wódeczkę chyba podziękuję.
              • xxx131 Re: Niesamowite historie 05.07.05, 16:05

Tylko uwarzaj na brzoskwinie z pestecydydyddymami, powoduja uczulenie i powiekszenie warg.
    • 3promile Re: Niesamowite historie 05.07.05, 08:49
      To jest małe miki. Moja niesamowita historia jest taka: Od września ub.r. mam XP
      SP2, włączony firewall, Avast! Antivirus , używam m.in. jv6 Power Tools,
      Lavasoft Ad-Aware i MS Bootvis i jeszcze ani razu nie zawiesił mi się komp.
      Straszne!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka