Gość: T-800 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.07.05, 15:35 www.cimoszenko.info ROTFL! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sajko Re: cimoszenko.info IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 13.07.05, 17:47 A może o debilach kaczorach taka stronka, albo o ojcu człowieka-konia:)? buhahah Odpowiedz Link Zgłoś
gburr G-burnyje apłodismienty :))) 13.07.05, 18:36 Władimir Cimoszewicz Cimoszko priezidientom :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kot_z_cheshire Re: G-burnyje apłodismienty :))) 13.07.05, 19:04 rotfl Już nigdy nie spojrzę na dzieła sztuki jak na dzieła...Widzieć będę tylko Józiczki i Mona Cimy:):):) Popłakałam się.... Odpowiedz Link Zgłoś
gburr Zdjęcie tow. Cimoszenki z żyrafą ... 13.07.05, 19:09 ...można by opisać również tak: Doświadczony hodowca trzody chlewnej, tow. Cimoszenko dokonuje eksperymentalnego zapłodnienia żyrafy nasieniem knura (oralnie!) w celu wyhodowania tzw. pigiraffe czyli świni z najdłuższym schabem, nie mówiąc o tym, ile golonek będzie z tej wysokościowej świnki, a poza tym będziemy mieli u nas najwyższy chlew na świecie... Towarzysz Cimoszenko na prezydenta Związku Socjalistycznych Republik Europejskich !!! -- :/ Odpowiedz Link Zgłoś
danwar1 Re: cimoszenko.info 14.07.05, 21:29 ale jaja :) można się uchachać, nawet jak się ma głęboko w zupie te całe wybory (nie moje małpy, nie mój cyrk) :) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: cimoszenko.info 18.07.05, 11:30 naprawdę was to śmieszy? Przecież to jest cienkie jak tzw. d...a węża Odpowiedz Link Zgłoś
gburr Re: cimoszenko.info 18.07.05, 20:58 stary.prochazka napisał: naprawdę was to śmieszy? Przecież to jest cienkie jak tzw. d...a węża -- macie rację towarzyszu Prochazka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś