Dodaj do ulubionych

kiedy rząd wprowadzi berecikowe dla słuchaczy RM

IP: *.siec2000.pl 25.11.05, 18:31
powinni otrzymać jakieś dofinansowanie na zakup beretów
Mudlmy siem
Obserwuj wątek
    • knur_izydor Re: kiedy rząd wprowadzi berecikowe dla słuchaczy 26.11.05, 21:55
      No i nie tylko!!!
      W całym kraju należy wprowadzić obowiązek noszenia beretu( tylko 100% moheru, z
      certyfikatem jakości wydanym przez LPR). Najlepiej- biało-czerwowny-dla
      patryjotów polskich, biało-czerwony z orzełkiem dla Młodzieży Wszechpolskiej,
      biało-czerwony z kaczuszką (zgadnijcie dla kogo) i czarny dla grzeszników jak
      np. Knur Izydor. Istoty nienoszące beretu musiałyby w ramach resocjalizacji
      słuchać Radia Maryja.
      • Gość: misio Re: kiedy rząd wprowadzi berecikowe dla słuchaczy IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 23:14
        Ja nie wiem czy to jest jeszcze śmieszne,czy juz tak tragiczne,ze az śmieszne!Praktycznie nie ma dnia by nie usłyszec w mediach:Premier powiedział w Radio Maryja...minister infrastruktury,minister sprawiedliwości oświadczyli w Radio Maryja...szef MSWiA (notabene z tego radia dowiedział sie,ze będzie wicepremierem) zadeklarował...Do tego słucha się co chwilke:szanowny Ojciec dyrektor nie życzy sobie takiej kandydatury,albo zyczy sobie nowej drogi itd.
        Na Boga!!!Ja wiedziałem,ze to oszołomy,ale żeby do tego stopnia!!!
        No ale ma Naród chyba na co zasłużył,bo przeciez sam za nimi głosował.
        • Gość: bambi7 Re: kiedy rząd wprowadzi berecikowe dla słuchaczy IP: *.csk.pl 27.11.05, 14:34
          a mi to "wisi", że politycy mówią o swoich planach w tej czy innej rozgłośni -
          mnie interesuje wymierny efekt ich pracy

PS1. Nie jestem fanem żadnego radia.
          PS2. Skoro komuna SLD i inne "oszołomy" nie były w stanie nic zmienić w ciągu
          ostatnich 16 lat, to może należy dać szanse innym? Jak na razie nikt nie zmusza
          nikogo do słuchania RM.
    • kochanica-francuza bereta se sami zróbcie 27.11.05, 00:34
      marsz do empiku po gazety o robieniu na drutach - cóś ostatnio zarzucili
      przepisami na berety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka