Dodaj do ulubionych

O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! ! ! !

• ritta25 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 05.01.06, 20:27
      O.k dziękuję wygrałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Nagrodę proszę przesłać do chatki
      • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 05.01.06, 20:28
        żem jest ja zwycięski!
        • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 05.01.06, 21:13
          Cześć, mam dla ciebie niespodziankę...
          WRÓCIŁAM!!!

---
          Mtv rules!
          When you change the way you look at things,things which you look at change...
          • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 05.01.06, 21:28
            to bardzo miła niespodzianka! a po co wróciłaś?
            • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 05.01.06, 21:38
              iooo
              • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 05.01.06, 22:08
                wróciłam po puchar!
                • histeryczna_trzydziestka wygrałam męża? 05.01.06, 22:14

• spin_spin_sugar Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 05.01.06, 22:22
      ale o co tyle szumu???:P :D
      • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 05.01.06, 22:25
        o jeszcze medal mi wręczają!
        dziękuję dziękuję!
        • batutka Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 01:26
          medal bedzie dla mnie, dla mnie:-)

oglaszam koniec gry - ja wygralam;-)))))))))))))))))))))
          • Gość: Gosik Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 02:14
            Hemmm...
            Nikt więcej? to dobrze!
            Ale dostanę beret, prawda? :D
            • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 02:39
              ja choć o antenkę poproszę..
              • Gość: Czesław Czekolado Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: 212.160.236.* 06.01.06, 07:02
                JA < JA< WRESZCIE!!!!!!!
                • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 10:32
                  syzfowa to praca ale ktoś ją musi odwalać
                  • Gość: aaaa Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.06, 10:51
                    ...moge to byc ja.
                    • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 10:58
                      kończmy tą zabawę zabieram puchar i medal dołacze je do innych!
                      żegnam! koniec gry!
                      • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 16:25
                        Przykro mi. Nie odpuszczę, nagroda MUSI być moja! =D
                        • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 17:37
                          Kurczę, niespodziewałam się tego. Nadal wygrywam!!!
                          Debeściaki najwyraźniej tak mają;D
                          • xxx131 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 17:39

Trzeba wiedziec kiedy trzeba zejsc, aby byc niepokonany.
                            • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 17:42
                              jak niżej...
                              • xxx131 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 17:44

Ale zawody sie nie skonczyly! Jak 2500 postow to ost. bedzie zwycieski!!!
                                • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 17:45
                                  dobra do tego czasu puchar i medal są u mnie>
                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 18:02
                                    O nie!
                                    • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 18:04
                                      Pucharek mnie już bardzo lubi, a przecież medalowi też musimy dać szansę
                                      • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 18:12
                                        No medal się już zaczął przyzwyczajać
                                      • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 18:12
                                        pucharek chyba lodów buhahahaha!
                                        • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 18:19
                                          lody - przyjmę tak samo jak wygraną
                                          • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 18:39
                                            przyjmij...
                                            • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 18:39
                                              a przyjmę...
                                              • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 18:54
                                                O kurde żeście mnie wyprzedzili ale mi zależy na innym pucharze, bez lodów.
                                                Więc go dostanę!
                                                Ale tym z lodami przy okazji też się zadowolę:) Mniam!
                                                • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 18:55
                                                  ale namolni jesteście! weźcie sobie idźcie do innego watku tu już wszystko
                                                  wiadomo ja wygrałam i razem z pucharem i medalem jedziemy na wczasy! pocztówkę
                                                  wyślemy na adres FH
                                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 19:01
                                                    Ja też ci mogę wysłać pocztówkę!
                                                    ze zdjęciem pięknego złotego medala i puchara na plaży lśniących w słońcu...

A obok nich widać moją piękną uśmiechniętą buźkę okrytą blaskiem chwały i
                                                    zwycięstwa,taka będzie twoja pocztówka!
                                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 19:09
                                                    Oooo,jak mi przykro chyba się wszyscy zmyli. Zostałam sama :'(
                                                    Ale jeszcze mam mój puchar i medal, hihihi!
                                                  • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 19:14
                                                    siostro! proszę zrobić zastrzyk pacjentce mtvfan! tylko proszę zwiększyć dawkę
                                                    psychotropów bo coraz bardziej majaczy! nie! nie! nie ściągajcie jej kaftanu bo
                                                    jeszcze krzywdę komuś zrobi! do izolatki!

tymczasem mesty przeglądał się w wypolerowanym pucharze i czyścił medale...
                                                  • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 19:24
                                                    Czyść medale a Dziki Osioł tu: dziki-osiol.w.interia.pl/wygrana.jpg
                                                  • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 19:25
                                                    wyglądasz sympatycznie ale niestety to jest ludzka gra! pa!
                                                  • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 19:28
                                                    to tylko kamuflaż (z franc. camuflage :)
                                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 19:33
                                                    To raczej jemu załóżcie ten kaftan bo jezcze pucharkowi i medalowi krzywdę
                                                    zrobi...
                                                    Nie bójcie się kochani, mamusia was obroni i złe łapska złego mestiego was nie
                                                    dotkną!
                                                  • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 19:38
                                                    siostro! znowu bredzi! proszę ją zakneblować lub amputować język i palce u rąk!
                                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 19:40
                                                    Zakneblować?
                                                    Ja jeszcze pisać mogę:)
                                                    Ale teraz niestety iść sobie muszę:')
                                                    Ale nie martwcie się pucharku i medalu mój.
                                                    Jeszcze po was wrócę!
                                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 19:41
                                                    > Ale teraz niestety iść sobie muszę:')
                                                    Ups! miało być :'(
                                                  • Gość: ostatnia Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.udn.pl 06.01.06, 19:47
                                                    teraz ja jestem ostatnia w tej minucie ;)
                                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 19:49
                                                    lolki
                                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 19:50
                                                    to mój kretyński brat napisał bo mnie tu nie ma.
                                                    Już mnie nie ma!
                                                  • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 19:53
                                                    taa, a to napisała moja siostra...
                                                  • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 19:55
                                                    i jak mam nie wygrać...
                                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 19:57
                                                    No dobra na tą sekundkę jestem!
                                                    Ale teraz już Naprawdę spływam!
                                                    Nie płaczcie za mną:'(
                                                  • Gość: mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.chello.pl 06.01.06, 20:09
                                                    oświadczam, że rezygnuję z gry jestem oszustką i nigdy nie wygram w nic nawet w
                                                    chińczyka jakbym grała sama ze sobą.
    • hexian Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 20:11
      taaaaa wygrałeś
      • kupeczka666 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 06.01.06, 21:55
        W Y G R A Ł A M ! ! !

A co wygralam ?

Blondynki bawią się lepiej :D
        • Gość: anna WYGRYWAM !!!!! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:59
          • mesty8 Re: WYGRYWAM !!!!! 06.01.06, 21:59
            dupa
            • dziki_osiol Re: WYGRYWAM !!!!! 06.01.06, 22:34
              .
              • mesty8 Re: WYGRYWAM !!!!! 07.01.06, 06:51
                ponownie dupa!
                • dziki_osiol Re: WYGRYWAM !!!!! 07.01.06, 07:40
                  .
                  • mesty8 . 07.01.06, 09:13
    • Gość: T-800 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.01.06, 09:41
      No to UP! ;-)
      • xxx131 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 07.01.06, 10:26

> No to UP! ;-)
        No to SLD-UP!
        • mesty8 ' 07.01.06, 10:39
          • xxx131 gfj 07.01.06, 10:40

• mesty8 [][][][][]{}{}{}{}{}=======\/\/\/ \/\/\/\/\/\/()() 07.01.06, 10:43
              • dziki_osiol trzecia setka 07.01.06, 11:04
                Zaczyna dziki osioł
                • mesty8 Re: trzecia setka 07.01.06, 12:27
                  ty zaczynaj ja skończę
                  • Gość: jorge Re: trzecia setka IP: *.man.rsk.pl 07.01.06, 16:38
                    trzysta trzeci!
                    • Gość: jorge Re: trzecia setka IP: *.man.rsk.pl 07.01.06, 16:39
                      nie, dwusetny czwarty!
    • Gość: aina Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.stg.pl 07.01.06, 17:19
      no to co wygrałam? Już mam się cieszyć?
      • xxx131 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 07.01.06, 17:21

Moze zrobimy jak Ahonnen i Janda.
        Lub jak Lyokeysey i Malysz w Zakopanym?
        • mtv_fan Re: 207 W P I S W Y G R Y W A ! 07.01.06, 17:27
          207 post czli ostatni post.
          Wygrałam!
          • xxx131 Re: 207 W P I S W Y G R Y W A ! 07.01.06, 17:28

MTV chyba pra mozg.
            • mesty8 Re: 207 W P I S W Y G R Y W A ! 07.01.06, 17:37
              pra matka!
              zwyciężyłem
              • xxx131 Re: 207 W P I S W Y G R Y W A ! 07.01.06, 17:38

Viva to lepsza stacja od MTV.
                Zamurowalo, co?
                • mesty8 Re: 207 W P I S W Y G R Y W A ! 07.01.06, 17:42
                  trwam jest najlepszą stacją muzyczną!
                  trwam rządzi!
                  • mtv_fan Re: 207 W P I S W Y G R Y W A ! 07.01.06, 17:47
                    Spadajcie mtv jest najlepsze!
                    Bo... A zajrzyjcie se do sygnaturki...
                    WYGRYWAM, znowu...
                    • mesty8 Re: 207 W P I S W Y G R Y W A ! 07.01.06, 17:49
                      ej! ale to nie po polsku no co ty!
                      trwam!!!
                      • dziki_osiol Re: 207 W P I S W Y G R Y W A ! 07.01.06, 17:55
                        trwaj w tym dalej

kropka
                      • mtv_fan Re: 207 W P I S W Y G R Y W A ! 07.01.06, 17:56
                        nielubię trwamu!
                        ae za to wygrywam
                        • mesty8 . 07.01.06, 18:00
                          nigdy nie wygrasz!!
                          • dziki_osiol Re: . 07.01.06, 18:02
                            ktoś musi
                            • mtv_fan Re: WYGRAM! 07.01.06, 18:04
                              tym kimś mogę być ja!
                              • dziki_osiol Re: WYGRAM! 07.01.06, 18:13
                                to może być każdy

zastanówmy się kto to moze być ten ktoś???
                                • mesty8 . 07.01.06, 18:20
                                  dupa
                                • mtv_fan Re: WYGRAM! 07.01.06, 18:21
                                  trzeba uważnie czytać moje posty.
                                  Już mówiłam że to nie mogę być ja, to BĘDE ja.
                                  A jeśli nie ja to może to być...
                                  Nie wiem :?
                                  • mtv_fan Re: WYGRAM! 07.01.06, 18:22
                                    mesty8 napisał
                                    >dupa
                                    no fakt to może być dupa, ale czyja :)
                                    • mesty8 . 07.01.06, 18:25
                                      żal mi was!
                                      ekscytujecie się grą, która jest dla was przegrana!
                                      • mtv_fan Re: Ojoj.. 07.01.06, 18:31
                                        biedny mesty, chyba nie uważałeś na lekcjach polskiego, bo jeśli mówi się w
                                        osobie 1 a nie drugiej. Poprawne zdanie powinno brzmieć: żal mi siebie!
                                        ekstycuje się grą, tóa jest dla mnie przegrana!
                                        • mesty8 Re: Ojoj.. 07.01.06, 18:34
                                          mtv_fan napisała:

> żal mi siebie!
                                          > ekstycuje się grą, tóa jest dla mnie przegrana!

zgadzam się z tobą pierwszy raz!
                                          • mtv_fan Re: Ojoj.. 07.01.06, 18:38
                                            Nie, źle zrozumiałeś, ja tak mówię o tobie.
                                            Pewnie na zajęciach z czytania ze zrozumieniem też byłeś kiepski...
                                        • mtv_fan Re: Ojoj.. 07.01.06, 18:41
                                          >bo jeśli mówi się w
                                          > osobie 1 a nie drugiej.
                                          miało być bo jeśli mówi się o sobie to się mówi w 1 a nie 2 osobie
                                          >tóa
                                          miało być która:P
                                          • mesty8 Re: Ojoj.. 07.01.06, 18:45
                                            czytam słabo ale to był cytat.
                                            • efiriel Re: Ojoj.. 07.01.06, 20:14
                                              to wy się tu spierajcie, a mój wpisik wygra
                                              pozdrawiam
                                              • dziki_osiol Re: Ojoj.. 07.01.06, 20:16
                                                niedoczekanie
                                                • efiriel Re: Ojoj.. 07.01.06, 20:24
                                                  no siup przez osiołka na następne miejsce
                                                  • mtv_fan Re: Ojoj.. 07.01.06, 20:37
                                                    Nie wysilaj się tak efiriel
                                                  • mtv_fan Re: Ojoj.. 07.01.06, 20:40
                                                    wygrwałam !
                                                    ---
                                                    Mtv rules!
                                                  • mesty8 Re: Ojoj.. 07.01.06, 20:57
                                                    może i wygrwałaś ale ja wygrałem!
                                                  • dziki_osiol Re: Ojoj.. 07.01.06, 21:28
                                                    a co wy tam wiecie

ostatni na liście: ja
                                                  • efiriel Re: Ojoj.. 07.01.06, 21:39
                                                    ale jesteś uparty:)
                                                  • mesty8 . 07.01.06, 21:55
                                                    jest, ale to nic...
                                                  • efiriel ogłaszam koniec 07.01.06, 21:59
                                                    i wygrałam!!!!
                                                  • mesty8 Re: ogłaszam koniec 07.01.06, 22:12
                                                    efiriel napisała:

> i wygrał mesty!!!!

skromny jestem więc nie zaprzeczę.
                                                  • xxx131 Re: ogłaszam koniec 07.01.06, 22:14

Nie wiem co chcecie od bialoruskiej BRTW ale to najlepsza stacja muzyczna.
                                                  • mesty8 Re: ogłaszam koniec 07.01.06, 22:32
                                                    xxx131 napisał:

>
                                                    > Nie wiem co chce ale mesty jest zwycięzcą.

...coraz więcej osób nalega...
                                                  • xxx131 Re: ogłaszam koniec 07.01.06, 22:36

a moze jakas ugoda, ja pierwsze miejsce ty drugie?
                                                  • mesty8 Re: ogłaszam koniec 07.01.06, 22:40
                                                    xxx131 napisał:

>
                                                    > a moze jakas ugoda, pierwsze miejsce ty?

zgoda iksie wiedziałem, że w koncu przejrzysz na oczy.
                                                  • dziki_osiol Re: Ojoj.. 07.01.06, 22:14
                                                    to nabyta upartość, nie wrodzona
                                                  • efiriel Re: Ojoj.. 07.01.06, 23:40
                                                    i się rozprzestrzenia (ta upartość oczywiście)
                                                  • mesty8 po cichutku 08.01.06, 00:42
                                                    wygrałem ciiii!
                                                  • efiriel Re: po cichutku 08.01.06, 12:08
                                                    ciiiii niech śpi dalej
                                                    a my tutaj trochę popiszemy
                                                  • dziki_osiol Re: po cichutku 08.01.06, 12:33
                                                  • mtv_fan Re: po cichutku? 08.01.06, 14:53
                                                    Jak tu pocichutku, ja przecież wygrałam i się muszę głośno cieszyć!
                                                  • mtv_fan Re: po cichutku? 08.01.06, 15:13
                                                    pakujcie manatki bo wygrał 250 post
                                                  • Gość: doris a nieprawda! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 08.01.06, 15:55
                                                    bo ja wygrałam hehe
                                                  • dziki_osiol Re: po cichutku? 08.01.06, 16:15
                                                    Okazało się że 250 nie wygrywa, może 300???
                                                  • mtv_fan Re: po cichutku? 08.01.06, 16:32
                                                    e tam, ja wygrywam. I tak zostanie
                                                  • mtv_fan Re: po cichutku? 08.01.06, 17:46
                                                    a mówiłam że tak zostanie!
    • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 08.01.06, 23:08
      było takie powiedzonko nadzieja matka ..... (proszę się nie gniewać to nic
      osobistego)
      piszemy dalej
      • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 09.01.06, 16:12
        Ależ ja się nie gniwam, mów o sobie co chcesz;)
        • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 09.01.06, 16:14
          to się cieszę, ze się nie gniwasz
          pozdrawiam:)
        • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 09.01.06, 16:16
          ZAMOŚĆ<a href="www.zamojska.starowka.pl/kamera.html" target="_blank">ZAMOŚĆ</a>
          • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 09.01.06, 16:17
            ERROR, ERROR ...

Mamy wycięzcę
    • Gość: romano Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.net145.okay.pl 09.01.06, 16:18
      głupie to...........ale sie dopisze
      • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 09.01.06, 18:13

• mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 09.01.06, 19:36
          Wcale nie głupie...
          • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 09.01.06, 21:38
            nawet jestem w stanie się pod tym podpisać
          • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 09.01.06, 21:38
            nie takie glupie, jak mu z oczu patrzy...
            • batutka Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 09.01.06, 23:46
              koniec gry....ja wygralam...poprosze ptasie mleczko z kawa ze smietanka:-)
              dziekuje za brawa:-))))))))))))))))
              • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 08:26
                brawo
                • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 09:56
                  Zmieniamy regulamin - pierwszy wygrywa!
                  • Gość: Czesław Czekolado Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: 212.160.236.* 10.01.06, 09:59
                    Przykro mi, ale to niemożliwe. JA, JA, JA!!!!!!!!
                    • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 10:05
                      JA - znaczy tak?
                    • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 10:05
                      Nie dam się wyrolować.
                      A nagrodą z pomysłodawcą wątku się podziele (ciekawe, czy da się skorumpować,
                      żeby wątek zamknąć i ogosić, że to JA wygrałam?)
    • kasitza Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 10:08
      wygralam
      • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 10:10
        a ja to nawet w to nie gram
        • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 14:26
          tak, odwróć się na pięcie i idź sobie stąd
          • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 14:41
            Och, widzicie tylko najtwardśi zostają.Np. mesty już chyba odszedł. Po tylu
            postach chlip, chlip :'(
            E tam, to lepiej dla mnie:)
            jest taka pioseneczka która leci jakoś tak: zaciagnij chłopaka nad rzeczkę i go
            w nie utop(czy coś takiego) i krzyknij HEJ! o jednego d_u_p_k_a mniej.
            No ale niech nikt tego nie bierze do siebie;)
            • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 14:42
              A, zapomniałam napisać że WYGRYWAM, ołje,ołje,ołje!
              • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 14:45
                O jezu, wicie co, wzruszyłam się:')
                właśnie sobie zdałam sprawę że ten post to mój 100 post w calej mojej forumowej
                karierze:)
                Może byście jakieś gratulacje czy coś napisali?
                • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 14:55
                  gratulacje są tylko dla zwycięzców
                • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 14:55
                  ja gratuluję, życze kolejnej setki
                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 15:04
                    Dziękuje osiołku:))
                    A jeśli kaszpir sądzi że gratulacje są tylko dla zwycięzców to...
                    możesz mi już pogratulować=D
                    • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 15:29
                      proponuje małą intrygę uknuć: moe wpisujmy się tu więcej, a autor wątku zwinie
                      interes i z torbami pójdzie
                      To jak? Umawiamy się, że mój wpis jest ostatni??
                      • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 15:32
                        ja to jeszcze muszę przemyśleć, sporo niedomówień w twojej propzycji
                        • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 15:38
                          ja tez sie jeszcze zastanowię
                          • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 15:49
                            Nie ma się co zastanawiać, nie zgadzam się!
                            No ale chcecie mnie oddać palmę pierwszeństwa to nie ma problemu;D
                            • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 15:52
                              no to ja sie też nie zgadzam!!
                              • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 16:01
                                a nad czym tu się jeszcze zastanawiać?....
                                (w ofercie zabrało słowa "nie" - nie chce mi się wpisywać, gdzie dokładnie, ale
                                oferta jest jak najbardziej poważna i - uwaga! - ciągle aktualna)

--
                                Agencja Towarzyska
                                Wpadnij na c\_/ i
                                nie tylko...
                                • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 16:03
                                  nie,nie,nie,nie,nie,nie,nie,nie,nie,nie,nie,nie,nie,nie,nie,nie i jeszcze raz
                                  NIE!
                                  • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 17:36
                                    dalej się bez sensu szarpiecie? swoją drogą zadziwiające jest wasze
                                    zaangażowanie w sprawę przegraną, zwycięzca jest jeden i jest już znany.
                                    zostawiam was skoro samookaleczanie sprawia wam przyjemność, ja przyjdę na
                                    ogłoszenie wyników bo będę musiał wstać i wygłosić mowę zwycięzcy!
                                    • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 17:52
                                      O mesty, jak miło:D
                                      Ӓ
                                      • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 17:52
                                        • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 19:16
                                          lalalalala ඀ Ồ ⎣
                                          Che być trzysetnhym postem!
                                          • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 19:16
                                            wygrywam ओ
                                            • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 19:17
                                              i wygrywać będe დ
                                              • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 19:18
                                                х
                                                  zostało mi jeszcze tylko trochę ⃤
                                                    jeszcze 4 posty ደ
                                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 19:19
                                                    trzy posty ࡑ
                                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 19:19
                                                    2 posty ्
                                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 19:20
                                                    jeszcze tylko...
                                                  • mtv_fan Re: 300 W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 19:20
                                                    300! ṡ
                                                  • mtv_fan Re: 300 W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 19:21
                                                    no to spadam:)
                                                  • dziki_osiol Re: 300 W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 20:38
                                                    zadziwiające samozaparcie
                                                    liczę dalej - czwarta setka
                                                  • batutka Re: 300 W P I S W Y G R Y W A ! 12.01.06, 00:58
                                                    Mowcie sobie co chcecie - wszyscy wiedza, ze ja wygralam:-))))))))))
    • Gość: marylka Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.brzesko.net.pl / *.brzesko.net.pl 10.01.06, 22:37
      ja wygrałam na razie pozdr.
      • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 23:14
        iluż to ludziom taki wpis jam mój przynosi rozczrowanie
        • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 23:36
          staje na końcu kolejki (wszystkich uprzywilejowanych, kobiety w ciązy, inwalidów
          i emertyów przepuszczam, a nawet nie uprzywilejowanych)
          • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 23:40
            nie spierajmy sie, pogódźmy się - podzielmy się nagrodą.......

a właaaaaaaaaaaśśśśśnie:
            JAKA JEST NAGRODA??

--
            Agencja Towarzyska
            Wpadnij na c\_/ i
            nie tylko...
            • Gość: asia Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: 204.170.199.* 10.01.06, 23:50
              Ja tez chce:)
            • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 10.01.06, 23:56
              chyba nic wcześniej na ten temat nie było (i o co się tak zabijamy)
              ale nie o to chodzi żeby złapać zajączka, tylko żeby go gonic - chyba tak to leciało
              a teraz uciekam bo już jest następny wpis po moim
              • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 00:14
                last.. ;)
                but not least.. ;(

--
                Agencja Towarzyska
                Wpadnij na c\_/ i
                nie tylko...
                • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 02:33
                  spać nie moge to się wpiszę
                  • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 10:05
                    wpis-ostatni-wygrywam
                    • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 11:12
                      wygrywam - przegrywam - koło - fortuny - takie-jest-życie...

--
                      Agencja Towarzyska
                      Wpadnij na c\_/ i
                      nie tylko...
                      • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 11:28
                        koło fortuny - Madziu pocałuj Pana
                        pomyliły mi się wątki - to raczej na skojarzenia
                        ale wpis jest ostatni
                        • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 11:29
                          poprzedni wpis był 313, żeby to mi tylko pecha nie przyniosło
                          • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 11:33
                            nie bądźmy przesądni
                            • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 13:15
                              a nie mówiłam, pech, już nie jestem ostatnia
                              • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 13:23
                                wiem - że - nie -ten - wątek - ale -dlaczego - tutaj - nie - pobawic - sie - w -
                                skojarzenia - ???
                                ;)))

--
                                Agencja Towarzyska
                                Wpadnij na c\_/ i
                                nie tylko...
    • kasitza Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 13:21
      wygralam
    • Gość: Ania Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:28
      WYGRYWAM
      • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 15:48
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> WYGRYWAM

JUŻ NIE! :D ࣵ
      • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 15:48
        chciałabyś..

--
        Agencja Towarzyska
        Wpadnij na c\_/ i
        nie tylko...
        • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 17:28
          a chciałabym ☺
          • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 17:40
            "a gdybym był młotkowym
            w fabryce z młotkiem szalał
            to co byś powiedziała?"
          • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 17:40
            i nadal chcę ☺
            • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 18:39
              chciałabym - chciała
              uprasza się o nieodpowiadanie na ten wpisy, tylko na wszystkie powyżej
              • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 19:29
                "cha, cha" - zaśmialam sie szyderczo

--
                Agencja Towarzyska
                Wpadnij na c\_/ i
                nie tylko...
            • kiriki Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 19:58
              wiec moze ja?
              • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 21:08
                a prosiłam wyżej:)
                • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 21:09
                  to masz niżej
                  • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 21:19
                    Warszawa 11.01.2006

Uprzejmnie proszę o zakończenie wątku na MOIM wpisie

z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie sprawy
                    dowody wdzięczności (koperta z zawartością) zostaną doręczone pod wskazany adres
                    w wyznaczonym terminie.

Efiriel
                    • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 21:20
                      Odpowiedź: z przykrością zawiadamia się, że Pani wniosek został odrzucony.
                      • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 21:23
                        Dziękuję bardzo za tak szybkie rozpatrzenie sprawy.
                        Ale znam swoje prawa i składam odwołanie (ktoś mnie przebił, daję dwa razy tyle)
                        • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 21:32
                          i ja podwajam stawkę
                          (bo cię lubię;))
                          • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 21:55
                            przytargałam ruletkę
                            przebijam Twoją stawkę, trochę hazardu dobrze nam zrobi
                            • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 21:59

czarne, czerwone, mąci mi się trochę...
                              wszystko obstawiam
                              • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 22:15
                                ostrzegam, jak się nie skończą te słowne przepychanki to osobiście rozbiję bank młotkiem
                                • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 11.01.06, 22:19
                                  a nam właśnie był znikł młotek na placu budowy i norma leży
                                  w y g r y w a m
                                  • batutka Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 12.01.06, 00:59
                                    mowcie sobie co chcecie - wszyscy wiedza, ze ja wygralam:-)))))))))
                                    • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 12.01.06, 01:03
                                      ja nie wiedziałem
                                      no popatrz, popatrz
                                      • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 12.01.06, 02:01
                                        żeby nie było, że walki zaniechałam..
                                        • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 12.01.06, 08:06
                                          hi hi hi hi hi
                                          • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 12.01.06, 11:07
                                            witam wszystkich
                                            możecie nie odpowiadać
                                            wiem, że mi dobrze życzycie
                                            • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 12.01.06, 11:10
                                              Kto wpisze się następny - ten głupi!!
                                              • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 12.01.06, 11:53
                                                zgadzam się z przedmówcą
    • au.lait kolejna tura walkii 12.01.06, 12:05
      niech tu się zacznie
      • au.lait Re: kolejna tura walki 12.01.06, 12:06

• kaszpir_74 Re: kolejna tura walki 12.01.06, 12:06
          nie wiem co powiedzieć!
          • efiriel Re: kolejna tura walki 12.01.06, 13:21
            tak bardzo się starałam
            może jutro się uda
            a wszystkim życzę komunikatu błąd serwera (cobyście nic już nie mogli dopisać)
            • kaszpir_74 Re: kolejna tura walki 12.01.06, 13:24
              to dopiero po 2500 wypowiedziach!!!
              • au.lait Re: kolejna tura walki 12.01.06, 14:06
                jestem tu
                walczę
                witaj osobo, następująca po mnie
                • efiriel Re: kolejna tura walki 12.01.06, 14:15
                  przekupiłam selekcjonera na bramce nikogo więcej nie wpuści:)
                  • kaszpir_74 Re: kolejna tura walki 12.01.06, 14:19
                    Faktycznie! nie wpuścił mnie! I co ja teraz zrobię?
                    • efiriel Re: kolejna tura walki 12.01.06, 14:20
                      zapłacić
                      • kaszpir_74 Re: kolejna tura walki 12.01.06, 14:24
                        no to płać!
                        • Gość: dania Re: kolejna tura walki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:34
                          wygrałam!
                          • efiriel Re: kolejna tura walki 12.01.06, 14:36
                            takich wygranych to pół wątku, ale próbuj:)
                          • kaszpir_74 Re: kolejna tura walki 12.01.06, 14:36
                            gratuluję!!!a w co?
                • dziki_osiol Re: kolejna tura walki 12.01.06, 17:34
                  veni, vidi, vici
                  • racoon3 Re: kolejna tura walki 12.01.06, 17:46
                    nic z tego!!!!
                    ostatni wygrywa
                    • gemini_23 Re: kolejna tura walki 12.01.06, 18:04
                      Czyżbym wygrała??
                      • dziki_osiol Re: kolejna tura walki 12.01.06, 19:08
                        Odpowiadam: nie.
                        • Gość: ssnake Re: kolejna tura walki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:05
                          ee... nie czytam tylko wale swoje!
    • Gość: marylka Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.brzesko.net.pl / *.brzesko.net.pl 13.01.06, 00:10
      ja wygrywam na razie pozdr.
      • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 00:14
        słuszna uwaga "na razie"
        pzdr.
        • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 00:25
          zaglądłem...
          • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 08:31
            tra la la!!!
            • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 10:27
              odnoszę nieodparte wrażenie, że niektóre wpisy są tu umieszczne na siłę
              • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 10:31
                hmmmmm! O kim myślisz?
                • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 10:40
                  bo to osły uparte i odegnać ich nie można
                  ale próbowałam
                  • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 10:47
                    Dobra, dobra!!Każdy chce wygrać - a wy tylko przeszkadzacie!
                    • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 13:25
                      ma się szczęście 13-go
                      • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 13:26
                        No - 13, piatek i zajęłaś drugie miejsce - życ nie umierać!!!!
                        • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 13:28
                          żyć, żyć (kurczę fonetycznie to tak trochę obraźliwie brzmi, ale może Ty nie ze
                          Śląska):)
                          • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 13:29
                            Sosnowiec to w końcu Zagłębie a nie Śląsk!
                            • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 13:34
                              wiem, że nie miesza się jednego z drugim tzm. Śląska z Zagłebiem (ale ciągle mi
                              się myli gdzie przebiega granica)
                              I tak to walcząc o wygraną czegoś się jeszcze można nauczyć
                              Wygrałam???????
                              • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 13:36
                                Wygrywa oczywiście ostatni!!!A granica jest na Brynicy
                                • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 13:38
                                  a teraz granica na wątku , żadnych więcej wpisów :)
                                  • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 13:40
                                    No niech będzie, już więcej żadnego. A tak na marginesie - wiem co znaczy żyć
                                    po śląsku!
                                    • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 13:42
                                      Ja nie ze Śląska i też wiem (zna się te języki obce :)
                                      z okazji 13-go stycznia pozwalamy Obywatelowi kaszpir_74 na opuszczenie forum, a
                                      tym samym wszcześniejszy powrót do domu.
                                      Kolega kerownik
                                      • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 13:48
                                        Dziękuję koledze kerownikowi!!!Ku chwale Forum!!!
                                        • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 13:59
                                          ku chwale to tu
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=23397594
                                          • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 14:00
                                            My tu gadu, gadu - a ja i tak wygrałem!!!!
                                            • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 14:47
                                              egoista tylko ja i ja i ja zupełnie jak małe dziecko :-)
                                              • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 15:18
                                                No to jest nas czwórka (ja, ty, egoista i małe dziecko), mozemy grać w brydża!
                                                • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 15:45
                                                  Zagrajmy w piątkę...
                                                  obstawiam wszystko na jedną kartę, może wygram:))
                                                  • Gość: gogo_nia Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: 212.182.0.* 13.01.06, 15:48
                                                    cichaczem, podstępnie i nieoczekiwanie zółtą koszulkę lidera włożyłam JA
                                                  • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 15:57
                                                    a ja ją zdarłem, i uciekam!!!
                                                  • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 15:59
                                                    kobietę nagą w potrzebie zostawiłeś
                                                  • Gość: gogo_nia Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: 212.182.0.* 13.01.06, 16:01
                                                    dobrze kminisz, zadaguj kaszpira, ja mu potem nogę podstawie, jak będzie się
                                                    rwał to zdejmij koszulke na jakis czas powinien pozostać w szoku, to
                                                    tradycjonalny chłop
                                                  • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 16:03
                                                    o wilku mowa a dziki osioł tu
                                                  • Gość: gogo_nia Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: 212.182.0.* 13.01.06, 16:36
                                                    Ty osioł Ty nie mów że my się znamy jak stare konie, bo to przesada
                                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 16:53
                                                    Ja myślałam że się znacie jak łyse osły;)
                                                    Ale mi ładnie w żółtym kolorze, no nie?
                                                  • Gość: gogo_nia Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: 212.182.0.* 13.01.06, 17:08
                                                    my może co najwyżej jesteśmy jak dwie połówki jabłka z czego ja ta żółta! uwaga
                                                    bo kobyłka u płota!
                                                  • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 17:24
                                                    zaglądam z obowiązku zobaczyc jak przebiega walka o drugie miejsce...
                                                    nieźle się tniecie, no ale wasza sprawa drugie miejsce w koncu to też zaszczyt...
                                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 18:00
                                                    o, mesty jak a cie dawn nie widziałam...
                                                    wzruszenie odbiera mi głos :')
                                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 18:01
                                                    no dobra, chcę być 400 postem
                                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 18:01
                                                    poprawka, MUSZĘ:)
                                                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 18:02
                                                    399...
                                                    Kto da więcej?
                                                  • mtv_fan Re: 400 W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 18:02
                                                    I tak!!!
                                                    Nareszcie wygrałam!
                                                  • mesty8 Re: 400 W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 18:07
                                                    jasne...
                                                    weź leki...
                                                  • dziki_osiol Re: 400 W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 18:08
                                                    znowu mnie zaszczyt kopnął kolejną setkę zacząć
                                                    piąta setka przed nami
                                                  • mtv_fan Re: 400 W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 18:53
                                                    no to moze 500 wygra:(
                                                  • gemini_23 Re: 400 W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 19:16
                                                    Moje na wierzchu!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • mtv_fan Re: 400 W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 19:17
                                                    teraz moje
    • nane1 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 19:17

ii????
      • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 19:23
        no i wygrałam, a co?
        • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 19:26
          powtarzam! weź leki! leki! leki! leki!
          • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 19:38
            a po co od razu leki?
            to chyba tobie są bardziej potrzebne:)
            • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 19:41
              weź! no ta żółta pigułka za mamusie! ta niebieska za tatusia!
              już odwróć się zawiążemy kaftanik! o! i już do swojego pokoiku i już nie dotykaj
              klawiatury!
              • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 19:53
                ale, ja musze. To mój sssssssssskarbb.(puchar&medal)
                ---
                Mtv rules!
                • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 19:56
                  jak wygram dam ci dotknąć ale idź już!
                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 20:01
                    a potrzymać?
                    Muszę się przez 5 min. pożegnać!
                    MOgę:?
                    • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 20:03
                      nie znam cię! nie wiem czy oddasz! dobra żegnaj się i zmiataj bo jakiś literacki
                      program na mtv przegapisz!
                  • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 20:03
                    teraz polska, teraz osioł
                    • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 20:09
                      E tam, teraz na mtv leci Busta Rhymes kontra Snoop Dog, więc się na literacki
                      program się nie załapię...
                      no puchareczku powiedz mi na uszko kogo wolisz, mestiego mtv_fan czy osiołka?
                      -...
                      Powiedział że woli mnie więc zawsze do mnie wróci i się wyrwie z waszych
                      okropny ch łapsk!
                      Mamusia mówi PAPA!
                      no to spadam:(
                      • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 20:15
                        wiedziałem, że wariatka! puchar stoi u mnie a ta szepcze do niego!
                        • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 21:06
                          dobry wieczór, ja tylko na chwilę, po puchar, no ten przechodni
                          • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 21:21
                            berek, teraz ja uciekam z pucharem
                            • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 21:24
                              osła nie dogonisz!
                              dobrze że nie ma chwytnych odnóży i zgubił...
                              • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 13.01.06, 21:26
                                ogłaszam koniec okresu ochronnego na osły
    • Gość: jobadabadabdu Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.chello.pl 13.01.06, 22:38
      no chyba jestem zwyciezca:)))))))))))
      • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 14.01.06, 01:12
        eee... chyba nie
        • wave32 EOT! ;) 14.01.06, 01:17
    • frederic1 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 14.01.06, 02:03
      ostatni , będą pierwszymi...
      • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 14.01.06, 08:29
        noo, już jestem na dobrej drodze, żeby być pierwszym, czyli w tej grze ostatnim
        • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 14.01.06, 15:12
          nie tędy , zboczyłe(a)ś to droga na Ostrołękę
        • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 14.01.06, 15:26
          liczę na to, że to już ostatnia prosta przed metą
          • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 14.01.06, 17:24
            prosto, prosto, w prawo, lewo, cofaj, cofaj, oj popatrz coś narobił, znowu
            jesteś na początku drogi
            aleś Ty z tych upartych to sobie poradzisz
            • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 02:05
              nie upartych, nie upartych - ja jestem ten z konsekwentnych
              • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 10:27
                konsekwencja - przydatna to rzecz
                • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 10:29
                  konsekwencją i pracą ludzie się bogacą
                  aczkolwiek nie zawsze
                  • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 11:45
                    Wpadam po puchar i znikam bo muszę do apteki skoczyć po leki:)
                    ၒ ࣻ ℝ ޚ ⅓
                    • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 12:01
                      trzymaj się mtv zdrowo!

...a tymczasem...
                      • Gość: kinia1987 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.lodz.mm.pl 15.01.06, 12:12
                        > ...a tymczasem...

prowadze :)))
                        • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 12:13
                          Gość portalu: kinia1987 napisał(a):

> > ...a tymczasem...
                          >
                          > prowadze :)))

i tu się nie zgadzamy ;))
                          • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 12:20
                            ja też się nie mogę zgodzić
                            • rangersss Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 12:26
                              straszne... narazie jestem na koncu
                              • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 13:26
                                Dziękuje, tyrzymam się zdrowo:)
                                Wygrana da mi siłę
                                hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi!!
                                • Gość: kinia1987 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.lodz.mm.pl 15.01.06, 13:27
                                  wygrana moja
                                  • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 14:30
                                    każdy tylko ja i ja ...
                                    • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 14:59
                                      zaraza jakaś czy co? :-)
                                      • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 16:12
                                        na pewno się rozprzestrzenia
                                        • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 16:23
                                          po raz 445.
                                          • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 16:25
                                            au.lait napisała:

> po raz 445.
                                            >
                                            >

plus jeden
                                            • mtv_fan Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 17:28
                                              dziki_osiol napisał:

> au.lait napisała:
                                              >
                                              > > po raz 445.
                                              > >
                                              > >
                                              >
                                              > plus jeden
                                              plus dwa:) ࣳ
                                              • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 22:56
                                                plus jeszcze jeden
    • Gość: bibi wygrałam, dziękuję mamie i reżyserowi :PPP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 17:29
      • mtv_fan Re: to ja wygrałam i dziękuje... 15.01.06, 18:56
        i dziękuje bibi że mi ustąpiła miejsca
        • mtv_fan Re: to ja wygrałam i dziękuje... 15.01.06, 19:00
          i oczywiście nie tylko bibi ale także mestiemu, osiołkowi, elfierowi i
          wszystkim innym którzy się poddali a bym mogła wygrać :DD
          DZIĘKUJEPS:puchar i medal też dziękują za to że pozwoliliście im wybrać sobie
          właścicielkę:)
          • mtv_fan Re: to ja wygrałam i dziękuje... 15.01.06, 19:01
            > DZIĘKUJEPS

miało być oczywiscie DZIĘKUJE!
            PS i tak dalej a nie DZIĘKUJEPS ;)
            • au.lait Re: to ja wygrałam i dziękuje... 15.01.06, 19:51
              tja, ja też dziękuję
    • Gość: Ew Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.01.06, 20:16
      Ten sie smieje, kto sie smieje ostatni:)
      • Gość: kinia1987 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.lodz.mm.pl 15.01.06, 20:25
        a no ba
        • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 15.01.06, 22:36
          ha ha ha
    • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 16.01.06, 02:09
      nowy tydzień, nowa porcja wyzwań
      • yanuszka t o k o n i e c 16.01.06, 02:45
        ide spać! wygrałam? wytrwałam!

wzięłam was na przeczekanie!

;)
        • kaszpir_74 Re: t o k o n i e c 16.01.06, 08:26
          Niech to zwycięstwo osłodzi mi ten mróz!!!
          • efiriel Re: t o k o n i e c 16.01.06, 15:14
            kaszpir_74
            to koniec

To proroctwo to się Tobie nie sprawdziło
            próbuj dalej
            • kaszpir_74 Re: t o k o n i e c 16.01.06, 15:15
              ale tyle godzin byłem zwycięzcą!!!Teraz będę leżał i marzył!!
              • efiriel Re: t o k o n i e c 16.01.06, 15:18
                marzł nie marzył, tak się na imprezce na sąsiednim poście dobrze bawisz, że
                nawet nie zauważyłeś, że leżysz pod krzakiem
                • kaszpir_74 Re: t o k o n i e c 16.01.06, 15:33
                  Bo ja lubię ten krzaczek
                  • dziki_osiol Re: t o k o n i e c 16.01.06, 17:22
                    Czy się stoi,
                    czy się leży
                    wygrana mi się należy.
                    • efiriel Re: t o k o n i e c 16.01.06, 17:24
                      przyszedł dziki i cały krzaczor ogryzł
                      • perhonen1 Re: t o k o n i e c 16.01.06, 17:51
                        Moze to bede ja??? :)))))))
                        • barti84 Re: t o k o n i e c 16.01.06, 18:56

To na pewno będę ja!! :-))))
                          • Gość: kinia1987 Re: t o k o n i e c IP: *.lodz.mm.pl 16.01.06, 19:00
                            >
                            > To na pewno będę ja!! :-))))

polemizowalabym
                      • dziki_osiol Re: t o k o n i e c 16.01.06, 20:12
                        wielkie mi halo
                        widzę że komuś musiało bardzo zależeć na tym krzaku
    • vela Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 16.01.06, 20:23
      kto funduje ta wysoka nagrode pieniezna??
      • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 16.01.06, 21:04
        nikt nic nie mówił o pieniądzach
        • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 16.01.06, 21:06
          cześć ośle!
          znowu cię wyprzedzam, pewnie nie na długo!
          pamiętaj, że drugie miejsce to też zaszczyt i dla niektórych jest nieosiągalne
          (Robert Mateja)
          • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 10:16
            ZWYCIĘSTWO!!!!!
            • Gość: Czesław Czekolado Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: 212.160.236.* 17.01.06, 10:18
              ...jest słodkie!!!!!!
              • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 10:20
                taaaaaaaaaaaa!
          • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 10:44
            mesty ty chyba prorok jakiś jesteś
            • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 10:48
              O !!!Prowadzę!!
              • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 12:10
                kaszpir_74 napisał:

> O !!!Prowadzę!!

Pod wpływem alkoholu, oj nieładnie, nieładnie
                • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 12:11
                  i wydało się!Przepraszam!!
                  • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 12:12
                    a tych punktów karnych to się trochę nazbierało, szybciutko na komendę, może
                    jeszcze coś atrakcyjnego na wymianę zostało :-))))
                    • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 12:15
                      To ja poproszę plastykowy pistolecik
                      • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 12:18
                        ale tylko płytki antyradarowe ostały się, plastykowe pistoleciki to chłopaki na
                        służbe dostali, bo to strach bez broni na ulicę wyjść
                        • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 12:26
                          My tu gadu gadu, a mamy już zwycięzcę!!
                          • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 12:33
                            co ty nie powiesz...
                            • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 12:38
                              Widzę że nie tylko ja to zauważyłem!
                              • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 12:46
                                wyostrzył się nam ten zmysł wzroku :-)))
    • wyuzdana1 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 13:38
      A co wygrywam?
      • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 13:54
        Oczy-wiście!Gratuluję!!
        • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 16:45
          dołączam się do gratulacji
          • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 17:46
            dziękuję! grzeczne z was towarzystwo!
            • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 19:00
              ja tam jestem niepokorny
              • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 19:07
                widzę i martwię się jak przyjmiesz przegraną!
                • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 19:35
                  nie wiem czy bedzie mi dane przyjęcie przegranej
                  • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 19:38
                    słusznie! wycofaj się już teraz!
                    • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 19:46
                      a co, szukasz pary dla siebie do opuszcznia gry?
                      • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 20:15
                        zwycięstwa nie da się podzielić!
                        jesli chcesz zostań i cierp biedny ośle!
                        • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 20:52
                          ostatni i ostatni, a za chwilę założę wątek pierwszy wygrywa i co? :-)))))))
                          • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 21:39
                            nieee. to by było głupie.
                            • bei Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 19.01.06, 15:34
                              ja, teraz ja!
                          • Gość: głupi Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 22:10
                            choć przez chwilę wygrywać
    • Gość: głupi Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 22:12
      a do tego mogę być 500-tny
      • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 23:05
        znowu mam szczęscie kolejną setkę zacząć - szósta
    • betina_betina Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 23:09
      ja bym chciala wygrac raz w zyciu
      • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 23:17
        "mam tak samo jak ty"
        • jackbe Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 17.01.06, 23:28
          no to jest nas troje
          • Gość: kinia Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.chello.pl 17.01.06, 23:59
            i znowu chwilowo wygrywam:))))))))
          • Gość: kinia Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.chello.pl 17.01.06, 23:59
            i znowu chwilowo mam do przodu!!!
            • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 08:13
              I znowu wygrałem!!!
              • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 09:03
                ... cześć Kaszpir. Jak tam się spało?
                • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 09:04
                  A dziękuję, wstałem 5.30!!
                  • au.lait Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 09:15
                    Kot cię zbudził..? Eee, kto cie zbudził?..
                    • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 09:28
                      Zwierz który we mnie tkwi!!
                      • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 09:38
                        a propos zwierząt - juz nie śpię
                        • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 09:39
                          lulaj, lulaj ośle nam!!!
                          • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 11:36
                            w prawdzie jestem trochę osowiały ale spać jeszcze nie pójdę
                            • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 11:38
                              witajcie wszyscy
                              • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 12:00
                                Dobry, dobry!Nie wiem czy już wam mówiłem, ale WYGRAŁEM!!!
                                • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 12:02
                                  powtarzasz się jak stara kataryna
                                  • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 12:04
                                    proponuję odciąć dopływ prądu lub wyjąć baterię
                                    • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 12:17
                                      Mmmmmmm!Ktos sie dobiera do mojej baterii?!
                                      • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 12:20
                                        już rezerwa zaczyna się świecić:-))))))))
                                        • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 12:58
                                          i poszła....
                                          • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 15:08
                                            biednemu zawsze wiatr w oczy
                                            • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 15:12
                                              Z tym się muszę zgodzić! Ale jutro będzie lepiej
                                              • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 15:14
                                                a to już podali jak wiatry jutro będą wiały, znaczy się prognozę pogody obejrzał
                                                :-))
                                                • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 15:16
                                                  i tak snieg wszystko zasłoni...........nawet wiatr!
                                                  • beautiful.day.monster Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 15:25
                                                    526 WYGRAŁEM !!!
                                                  • wyuzdana1 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 15:26
                                                    o znów ostatnia:)
                                                  • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 15:27
                                                    taka karma
                                                  • wyuzdana1 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 15:27
                                                    jestem tu
                                                  • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 15:46
                                                    no dobra, to znowu ja
                                                  • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 15:56
                                                    bez komentarza
                                                  • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 15:59
                                                    to miłe!!
                                                  • gogonia1 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 19:16
                                                    pardonsik
                                                  • Gość: muromuh Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:18
                                                    upsik :)
                                                  • elfhelm Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 19:40
                                                    go go go go
                                                  • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 19:45
                                                    ole ole ole
                                                  • Gość: kami Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:15
                                                    zapomnij chlopie! ja wygralam!
                                                  • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 23:42
                                                    wygram, przegram, na razie się wpiszę
                                                  • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 18.01.06, 23:43
                                                    a co mi szkodzi, może się uda
                                                  • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 19.01.06, 07:54
                                                    i tak zaraz ktoś coś dopisze
                                                  • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 19.01.06, 09:31
                                                    już miałem ci to zrobić ale się powstrzymam
                                                  • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 19.01.06, 09:35
                                                    Dziękuję! w rewanżu ja też się powstrzymam!
                                                  • Gość: gogo_nia Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: 212.182.0.* 19.01.06, 15:42
                                                    Witam, czółeńko, rąsia, piąteczka, nie ma już nikogo??? cóż, przyjmę pucharek,
                                                    kłaniam się do nóżek, do widzenia
                                                  • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 19.01.06, 15:48
                                                    DO WIDZENIA!!
    • bei teraz jaaaaaaaaaaaaaaa 19.01.06, 15:33
      • efiriel Re: teraz jaaaaaaaaaaaaaaa 19.01.06, 15:59
        i ja
    • Gość: qwerty Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:18
      no fajnie
      • mama_idalki Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 19.01.06, 16:39
        fajnie choc raz wygrywac..
        • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 19.01.06, 16:43
          raz i wystarczy :-)
          • Gość: gogo Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: 212.182.0.* 19.01.06, 16:53
            oj, pomyłka... wcale mnie tu być nie miało, ale dziekuję dziekuję
            • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 19.01.06, 19:35
              wyciągam wątek niech każdy zobaczy jak się wygrywa!
              • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 19.01.06, 23:32
                na przykład tak
                • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 19.01.06, 23:34
                  dobry wzór do naśladowania w dążeniu do celu :-)
                  • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 20.01.06, 03:29
                    też tak myślę
                    • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 20.01.06, 08:07
                      a na koniec......ja!
                      • Gość: gogo_nia Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! IP: 212.182.0.* 20.01.06, 09:24
                        a teraz epilog
                        • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 20.01.06, 09:28
                          Zaraz znowu ktoś coś dopisze!
                          • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 20.01.06, 09:33
                            któż, ach któż mógłby być aż tak okrutny?
                            • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 20.01.06, 09:34
                              Nie spodziewałem się!!!Każdy, ale nie ty!Taki cios w plecy!
                              • gogonia1 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 20.01.06, 10:25
                                taki los kiedy wszyscy zostali z tyłu
                                • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 20.01.06, 10:37
                                  Dokładnie!Mam nadzieję że Chuck Norris tu nie zajrzy
                                • efiriel Re: O S T A T N I W P I S W Y G R Y W A ! 20.01.06, 10:42
                                  wpiszę się teraz taki dzisiaj mróz, że łącze może potem nie działać
                                  • laferme O S T A T N I W P I S 20.01.06, 10:44
                                    :) pozdrawiam
                                    • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S 20.01.06, 10:45
                                      Pozdrawiam łącze, coby działało
                                      • efiriel Re: O S T A T N I W P I S 20.01.06, 11:52
                                        chyba sobie rzucę Twój portret na pulpik wierząc w jego czarodziejską moc, w
                                        końcu kaszpir to kaszpir :)
                                        i proszę też sprawić żeby wygrana należała do mnie
                                        • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S 20.01.06, 11:54
                                          Proszę bardzo - wygrałaś!Gratuluję!
                                          • efiriel Re: O S T A T N I W P I S 20.01.06, 13:33
                                            i jak ja się teraz Tobie odwdzięczę?
                                            • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S 20.01.06, 13:35
                                              Daj mi się wpisać na końcu!
                                          • revvolta Re: O S T A T N I W P I S 20.01.06, 13:35
                                            ja być tarzan
                                            ja władca małp
                                            ja zawsze wygrywać
                                            ja wygrać i tu
                                            • Gość: kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:49
                                              i tak ostatni będzie czak noris
                                              • betina_betina Re: O S T A T N I W P I S 20.01.06, 14:51
                                                wygrałam
                                              • kaszpir_74 Re: O S T A T N I W P I S 20.01.06, 14:53
                                                Jestem boski, nie piszę....a piszę!!!
                                                • betina_betina Re: O S T A T N I W P I S 20.01.06, 15:01
                                                  musze wygrac
                                                  • Gość: lokal33 Re: O S T A T N I W P I S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:20
                                                    przestańcie już, tego sie nie da czytać.
                                                  • lokal33 Re: O S T A T N I W P I S 20.01.06, 15:21
                                                    przestańcie już, tego sie nie da czytać
                                                  • efiriel Re: O S T A T N I W P I S 20.01.06, 15:41
                                                    ale my się tak staramy i żeby przejrzyście i było i poprawnie gramatycznie, to
                                                    niby dlaczego nie da się tego czytać ????????
                                                  • Gość: lokal33 Re: O S T A T N I W P I S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:43
                                                    Za dużo tego przede wszystkim, no ale akcja sie posuwa naprzód, to trzeba
                                                    przyznać.
                                                  • efiriel Re: O S T A T N I W P I S 20.01.06, 16:21
                                                    bo ta nagroda to jeszcze nienazwana i każdy liczy na coś niezłego, może wizyta w
                                                    Pałacu Prezydenckim :-)
                                                    i może to ja będę wygraną
                                                  • mesty8 Re: O S T A T N I W P I S 20.01.06, 20:19
                                                    miętkie sztuki odpadają! dlatego ja wygrywam! nieustannie!
                                                  • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S 20.01.06, 22:45
                                                    nie tylko ty wygrywasz
                                                  • efiriel Re: O S T A T N I W P I S 20.01.06, 23:31
                                                    a wiesz dziki, że Twoja obecność tutaj już mnie nawet nie zdziwiła :-)
                                                  • Gość: MAGIC JOHNSON Re: O S T A T N I W P I S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 23:47
                                                    iiii-gooool.blog.pl/
                                                    Dla fanów IVRP i JPII
                                                  • batutka Re: O S T A T N I W P I S 21.01.06, 00:42
                                                    wyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • dziki_osiol Re: O S T A T N I W P I S 21.01.06, 01:50
                                                    chyba powszednieję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka