Gość: mariola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 23:26 www.testy.jeja.pl/ ja byłam pod wrażeniem mojej 'pospolitosci' chociaz nie do konca....ale jak rozwiazecie to pogadamy o wynikach:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
in_di_ra Re: testy na inteligencje ;) 27.12.05, 00:28 CZesc pospolicie ale w zadaniu z "f"wyszło mi 5f :D z czerwonym młotkiem wyszło mi "niebieskie kombinerki", zupe jem łyzką a krowa pije wode :D Odpowiedz Link Zgłoś
en.door.fina Re: testy na inteligencje ;) 23.01.06, 02:11 moja krowa pije mleko;)) (ale za to mój młotek okazał się zielonym imadłem, widelec - łyżką, a marchewka ogórkiem, jedno 'f' przegapiłam, ale za to w obliczeniach dobrze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan Re: testy na inteligencje ;) IP: *.chello.pl 27.12.05, 00:43 nacielam sie na krowie, a jesli chodzi o reszte, to najwidoczniej wg testu naleze do tych 2%. w zad. 5,6 bylam blisko, bo pomyslalam o młotku ale brązowym.a w zad. 6 o ilczbie 8 a nie 7.;o) generalnie bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: testy na inteligencje ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:24 a wg mnie krowa pije mleko,pomyslałam o zielonym młotku i nie o marchewce a o pomidorze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: testy na inteligencje ;) IP: 212.122.215.* 23.01.06, 15:17 dla mnie młotek jet brązowy, a zupkę jem łyżką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: testy na inteligencje ;) IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.01.06, 12:33 hmmm...ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: testy na inteligencje ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:03 Irysy mnie zabiły przy okazji rujnując przekonanie o własnej wyjatkowości:-)) N. Odpowiedz Link Zgłoś
galvaniza Re: testy na inteligencje ;) 22.01.06, 13:05 Niebieskie irysy!!!! w Danii!! Ale głupota..Czy wszyscy tak pomysleli jak ja??? Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_kapusta Re: testy na inteligencje ;) 23.01.06, 21:40 z tymi cyframi zawsze wyjdzie 4, czyli D, bo kazda liczba pomnozona przez 9 daje liczbe, ktorej suma cyfr jest rowna 9 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_kapusta Re: testy na inteligencje ;) 23.01.06, 21:41 i ja mialam dominikane, kolor - morski, ale kwiatka na o to juz nie znam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: testy na inteligencje ;) 22.01.06, 13:23 ja na krowie się nie naciąłem, w zadaniu z danią i niebieskim irysem po prostu innego rozwiązania być nie mogło (chyba że ktoś zna nazwy jakichś kraików afryki, może tam jest też kraj na 'd':), z widelcem też nie, z młotkiem też nie - pomyślałem o czarnych obcęgach:) ale w pozostałych tak - pomyślałem o liczbie 7 (ale jakoś równorzędnie z 8), na 'of' - rzeczywiście, nie policzyłem 'f' w ofach:), jak głupi policzyłem pod koniec dziesiątki jako setki w '5000', i pomyślałem o marchewce:) ale akurat z tą marchewką domyślam się, czemu tak było - o warzywie trzeba było pomyśleć po wykonaniu bardzo prostych rachunków dodawania, które mogą kojarzyć się z podręcznikami dla 1 klasy podstawówki, gdzie takie proste działania obrazuje się na ogół jabłkami i marchewkami (typu 'ile to jest 2 marchewki + 2 marchewki?') :) Odpowiedz Link Zgłoś
kika781 Re: testy na inteligencje ;) 22.01.06, 13:36 ja banalnie nacięłam się na krowie (wstyd ) zupę jem łyżką, pomyślałam o czerwonym owszem ale łomie, o liczbie 6 a nie 7, była też marchewka ale równocześnie z rzodkiewką, of-ów też nie policzyłam, no i dalej nie mogę dojść do tego dlaczego 4100 a nie 5000 ale ja z matem. zawsze byłam na bakier ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: testy na inteligencje ;) 22.01.06, 13:56 > i dalej nie mogę dojść do tego dlaczego 4100 a nie 5000 ale ja z matem. zawsze > byłam na bakier > ;-) tak jak napisałem - bo większość ludzi, w tym ja i ty, liczy w tym zadaniu dziesiątki jako setki:) przecież po dodaniu tych wszystkich liczb (oprócz rónych tysięcy) wychodzi 100, nie 1000:) Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: testy na inteligencje ;) 22.01.06, 14:17 nacielam sie na literki F ! a staralam sie liczyc uwaznie bo wiedzialam ze jakas podpucha natomiast zDania i Irysami jest to zrobione tak ze zawsze wyjdzie liczba 4 czyli D (pewnie jest jakies panstwo na D oprocz Dania ale prawde mowiac nie jestem w stanie sobie przypomniec , N - tylko niebieski a I to Irysy (nie mam pomyslu na inne kwaiaty) Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: testy na inteligencje ;) 22.01.06, 14:18 a! pomyslalam o czerwonym ale ...nożu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majack Re: testy na inteligencje ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 14:34 Moja krowa pije mleko :)) Młotek chwyciłem ale nie wiedzieć czemu żółty. Niebieskie irysy w Dani - maniakalnie zacznę szukać innego rozwiązania. No i od dziś na obiad biorę tylko drugie danie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: testy na inteligencje ;) 22.01.06, 14:32 sprawdziłem w indeksie krajów - oprócz danii na d jest tylko dżibuti:)) Odpowiedz Link Zgłoś
malczik81 Re: testy na inteligencje ;) 22.01.06, 15:53 a co z Dominikaną...i mniej znaną Dominiką...nie było w indeksie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosennywiatr Re: testy na inteligencje ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 00:13 Dokładnie - Dominikana. Ja wybrałam Dominikanę - i wyszło mi całkiem co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: testy na inteligencje ;) 22.01.06, 14:21 www.adonai.pl/index.php?id=relaks/zabawa14.htm Odpowiedz Link Zgłoś
maghia Re: testy na inteligencje ;) 22.01.06, 14:34 jak dobrze! wyszedł mi kalafior a nie marchewka...uf... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanibal reklama dla frajerów a nie testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 16:23 nie kupiłem tych podkoszulek i salw śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: reklama dla frajerów a nie testy 22.01.06, 20:42 miły tropicielu komercyjnych spisków, ja na żadne reklamy nawet nie zwróciłem uwagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: testy na inteligencje ;) 22.01.06, 20:52 hihi krowa pije mleko :) tylko 3f, ale kwiatek juz chaber :) 5000...czerwony mlotek, ale cyferka juz 6 :) warzywo- banan :] zupe jem lyzka :) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: testy na inteligencje ;) 22.01.06, 20:56 pomijajac fakt, ze chaber nie jest na i :))) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: testy na inteligencje ;) 23.01.06, 07:58 przeciez dalam usmieszek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: testy na inteligencje ;) 22.01.06, 21:31 Mooj buożże. Gópiam jak but, bo normalnie po jednym teście wysiadłam. A jak z jednym nie dałam rady (no tym, wiecie, o bieli i krowie, co biel daje...), to po co się męczyć z kolejnymi? Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: testy na inteligencje ;) 22.01.06, 21:51 Gość portalu: mariola napisał(a): > testy na inteligencje Przepraszam - na co??? Odpowiedz Link Zgłoś
byla.sobie.kozia Re: testy na inteligencje ;) 22.01.06, 22:50 6 literek F, 4100, liczba 6 a nie 7, narzędzie to już w ogóle szczyt oryginalności bo wpadłam na niebieskie kombinierki :))) ...ale za to krowa pije mleko, a ja uwielbiam jeść marchewki!:) Z widelcem zbyt szybko sobie przeczytałam rozwiązanie, i nawet nie zdązylam pomyśleć, że zupę jem oczywiście łyżką ;) więc tak naprawdę nie wiem, co bym pomyślała. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: testy na inteligencje ;) 23.01.06, 00:49 haha, mój facet też wpadł na niebieskie kombinerki:) ja jestem boska, wyszło mi 5100:D Poza tym, owszem, F x 3, mleko, czerwony młotek i marchwewka:( O Danii znałam, ale w tej pierwszej znanej mi wersji to było państwo w Europie, więc inne państwa na "D" nie wchodziły w grę. W tym od 12 do 5 (wiadomo, automatyczne odejmowanie 12-5) pomyślałam 12:D Cieszę się swoim małym szcęściem;P Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: testy na inteligencje ;) 23.01.06, 12:22 Ze mną coś nie tak bo w połowie wyszło mi inaczej niż tam podawali. Warzywo - szczypiorek, liczba -10 f- policzyłam przyzwoicie narzędzie - też nie trafiłam w czerwony młotek Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: testy na inteligencje ;) 23.01.06, 12:48 Faktycznie pomyślałem o irysach w Danii,o czerwonym młotku też:))) Ale w reszcie testów już mi wychodzi inaczej...zupę jem łyżką,krowa pije wodę zamiast 7 pomyślałem 11,liczba f też mi się zgadza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: testy na inteligencje ;) 23.01.06, 12:50 I zamiast o marchewce pomyślałem o porze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: testy na inteligencje ;) 23.01.06, 14:35 Załamana jestem swoją przeciętnością...;) Choć młotek był niebieski, a na mleko i łyżkę się nie nacięłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pe Re: testy na inteligencje ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:47 ..ja też ale miałam kapustę i czarną zapalniczkę ( bo akurat leży na widoku to pewnie dla tego ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks igrek zet Re: testy na inteligencje ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 19:54 jestem nienormalna :D Odpowiedz Link Zgłoś