Dodaj do ulubionych

Taniec z telewizora

• au.lait Otwieram 900. 23.01.06, 20:13
      Znaczy - Mesty odtańczył radośnie 900 krok.
      Mój jest 901.
      Zatem....
      • Gość: gogo_nia Re: Otwieram 900. IP: 212.182.0.* 23.01.06, 20:43
        na pożegnanie wszyscy razem
        hip hip ...
        idę do chałpy się do pieca przytule, odwiedze matule, dziecki utule
        • au.lait Re: Otwieram 900. 23.01.06, 23:03
          hip hip
          hurra!

dla ciebie Gogo, to było;)
          • Gość: Cz-Cz Re: Otwieram 900. IP: 212.160.236.* 24.01.06, 07:38
            Czy ktoś mówił "otwieram"?To i ja z kieliszeczkiem się przysiądę. A Józek jóż
            oprzytomniał i poszedł babę bić.
            • Gość: Cz-Cz Re: Otwieram 900. IP: 212.160.236.* 24.01.06, 08:02
              Takiego mam kaca, że już napisałem jako "jóż". Ups.
              • Gość: gogo_nia Re: Otwieram 900. IP: 212.182.0.* 24.01.06, 08:55
                no własnie, nie "jóż" tylko "jeż" - a po naszemu "jesz" albo "wcinosz", ano ano
                może tak gorącą jajeczniczkę? kto przekona kury żeby zniosły jaja?
                • Gość: Cz-Cz Re: Otwieram 900. IP: 212.160.236.* 24.01.06, 09:15
                  Kury dziś nierozmowne, już próbowałem, może śledzika? Moczy się w studni.
                  • makosia_69 Re: Otwieram 900. 24.01.06, 09:43
                    Odrąb Czesiu śledzika. No to po szklaneczce bimberka! Na dzień dobry!
                    • Gość: gogo_nia Re: Otwieram 900. IP: 212.182.0.* 24.01.06, 09:57
                      dla mnie bimberek, to może się pobawimy w berka na rozgrzewkę?
                      • makosia_69 Re: Otwieram 900. 24.01.06, 10:00
                        A później chodźmy na łyżwy! Go-gonia, jak ty szybko biegasz w tych walonkach!
                        • Gość: gogo_nia Re: Otwieram 900. IP: 212.182.0.* 24.01.06, 10:24
                          jak mnie chłop po pijaku przegonił kilka razy to się formę złapało. Nie taki
                          głupi w sumie jest. Taką przypowieść mi wczoraj powiedział na ten przykład:

W pewnej wiosce mieszkal sobie gospodarz, ktory mial kurnik. Co noc do tego
                          kurnika przychodzil sprytny lisek i pozeral jedna kure albo koguta, zalezy
                          na co mial chrapke. I tak to trwalo miesiacami, az pewnego dnia gospodarz
                          schwytal liska i zapytal:
                          -Czy to ty wyjadarz stopniowo moj drob?
                          Na co sprytny lisek odpowiedzial:
                          -Nie!
                          A tak na prawde to byl on.
                          • makosia_69 Re: Otwieram 900. 24.01.06, 10:31
                            A to lisek - spryciula:-)
                            • Gość: Cz-Cz Re: Otwieram 900. IP: 212.160.236.* 24.01.06, 11:10
                              To on też pewnie moje grabie podwędził. Daj ty mi adres tego liska, ja z nim
                              pogadam po męsku.
                              • gogonia1 Re: Otwieram 900. 24.01.06, 11:16
                                Ty Czesiek To tak raz o widłach raz o grabiach, coś tam znikasz po angielsku, a
                                czuprynę całkiem masz złocistą, kto wie kto wie co tam masz w norce
                                • makosia_69 Re: Otwieram 900. 24.01.06, 12:04
                                  Czesiek, nie męcz bidnego zwierzątka. To już lepiej se kołnierz uszyj z tej
                                  norki, a nie wpychaj tam nie wiadomo czego.
                                  • Gość: Cz-Cz Re: Otwieram 900. IP: 212.160.236.* 24.01.06, 12:57
                                    Hehehe-zaśmiał się po francusku Czesiek.
                                    • au.lait Re: Otwieram 900. 24.01.06, 15:28
                                      A te eh, eh, eh ....powinien się Czesiu zaśmniać.
                                      Jęśli po fhancusku..
                                      • Gość: gogo_nia Re: Otwieram 900. IP: 212.182.0.* 24.01.06, 15:32
                                        ja to najbardziej lubię jak on się śmieje baranim głosem. Taki dzikus wtedy z
                                        niego.
                                        • Gość: gogo_nia Re: Otwieram 900. IP: 212.182.0.* 24.01.06, 16:12
                                          bawię się bawię się....
                                          • efiriel no to karniaczka 24.01.06, 20:10
                                            ja dzisiaj trochę spóźniona, karniaczka poproszę
                                            • au.lait Re: no to karniaczka 24.01.06, 20:47
                                              mówiszmasz.
                                              i ja se naleję.. a co będziesz sama piła, Efiriel.. ;)
                                              • Gość: Cz-Cz Re: no to karniaczka IP: 212.160.236.* 25.01.06, 07:05
                                                No, świnki nakarmione, krówce dano, pachy wywietrzył- można potańcować.
                                                • Gość: gogo_nia Re: no to karniaczka IP: 212.182.0.* 25.01.06, 10:47
                                                  oj, chyba świnki przewietrzone a pachom dano dano! dana dana!
                                                  • au.lait Re: no to karniaczka 25.01.06, 12:34
                                                    oj, dana.. będziemy se tańczyć tak tylko do rana.
                                                  • Gość: gogo_nia Re: no to karniaczka IP: 212.182.0.* 25.01.06, 17:23
                                                    wiecie co, to jakaś drętwa stypa jest. Wskakuje na dynamo i jadę
                                                    obejrzeć "Strażnika z Teksasu".
                                                  • au.lait Re: no to karniaczka 25.01.06, 17:43
                                                    Pozdrowienia dla Czaka.
                                                    Zawieź mu kiełbaskę z Constaru, zje i przeżyje.
                                                  • Gość: gogo_nia Re: no to karniaczka IP: 212.182.0.* 26.01.06, 15:09
                                                    kartofle przemarzły
                                                  • au.lait Re: no to karniaczka 26.01.06, 15:10
                                                    ale przynajmniej jesteś;)
                                                  • Gość: gogo_nia Re: no to karniaczka IP: 212.182.0.* 26.01.06, 16:44
                                                    jestem. Ale co to za radośc jak cały rok będzie trzeba frytki jeść.
                                                  • mesty8 Re: no to karniaczka 26.01.06, 17:02
                                                    co by nie zmarnowąc dnia napijma sie dzisiaj dla odmiany samogonu!
                                                    ciepły jeszcze ale trza pić bo wietrzeje!
                                                  • Gość: gogo_nia Re: no to karniaczka IP: 212.182.0.* 26.01.06, 18:31
                                                    grzaniec! gwoździków dosyp bedzie ostrzejszy!
                                                  • mesty8 Re: no to karniaczka 26.01.06, 18:35
                                                    gogonia!!!! dyć ino my się ostali w tej zapowietrzonej remizie!!!
                                                    a dajże naleje ci ale bez tych gwoździków chyba, że z kamasza wyjmne!
                                                  • Gość: gogo_nia Re: no to karniaczka IP: *.umcs.lublin.pl 26.01.06, 18:52
                                                    mesty, daj pyska, toć ino zaraza jakaś przeszła czy co? Daj niech ten smutek
                                                    zaleję.
                                                    A takich pięknych kompanów my mieli.
                                                  • mesty8 Re: no to karniaczka 26.01.06, 18:54
                                                    sami my zostali w lokalu!
                                                    u mnie taki plan zakwitł. ja ciebie upijo i wykorzystom.
    • Gość: pianka Re: Taniec z telewizora IP: *.chello.pl 26.01.06, 19:03
      Siabada, siabada, siabada, mydli się Fa!
      • mesty8 Re: Taniec z telewizora 26.01.06, 19:12
        pianka przylazła!
        nijak planu nie uskutecznie prz świadkach!
        • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 26.01.06, 19:41
          pianka Ty szelmo Ty!
          ja już rozochocona a ta wpada taka pachnąca i wpienia.
          • mesty8 Re: Taniec z telewizora 26.01.06, 19:45
            gogonia ty dla mnie wszystkim!
            nawet z pyrami między zebami i rzepą posianą na stopach!
            a pójdź ku mnie niech cię zniewole...
          • Gość: pianka Re: Taniec z telewizora IP: *.chello.pl 26.01.06, 19:46
            Ja? Nic. Ja tylko puszczam bańki!
            • gogonia1 Re: Taniec z telewizora 26.01.06, 19:49
              Toś Ty może nasza jesteś? Pijanka! i ja Pijanka też. No to pomóż mi z piętami
              bo mesty kalarepy nie lubi. Taka szansa, trza się przygotować. Napij się z
              nami. Mesty! dzie te łapy kładziesz?!
              • Gość: pianka Re: Taniec z telewizora IP: *.chello.pl 26.01.06, 20:28
                Nie da rady, bo już jestem spłukana. Może następnym razem?
                • au.lait Re: Taniec z telewizora 26.01.06, 21:34
                  Jak to nie da rady?! No wieeesz...
                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 26.01.06, 21:38
                    albom pijany albo babów coraz więcej!
                    a ręców dalej ino dwóch!
                    co robić?
                    • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 27.01.06, 06:59
                      Jak tych babow tak przerasta to ja ciebie uratuję i swoicz łapów pożyczę.
                      • au.lait Re: Taniec z telewizora 27.01.06, 13:06
                        ...chciałabym to zobaczyć, jak ratujesz mestyego
                        • Gość: Cz-cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 27.01.06, 13:09
                          Dla mnie to pestka!
                          • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 27.01.06, 13:17
                            No ja nie wiem czy mesty taki bardzo niezadowolony jest z tych tarapatów. Ale
                            babów dla każdego wystarczy. Auleitko ja Ciebie jakby co to od chłopów ratowac
                            też mogę.
                            • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 27.01.06, 13:23
                              Własnym ciałem aulajtkę będziesz od nas zasłaniać?
                              • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 27.01.06, 13:46
                                a jakże! ostatnią koszulę jej oddam!
                                Jak nic trzeba pomysł wypróbować, napieraj Czesiu
                                • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 27.01.06, 13:50
                                  Napiera ja jak tylko mogę, ale cuś nie idzie. Zacięły się twoje rajstopy, czy
                                  jak?
                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 27.01.06, 13:58
                                    ale ja ni mom rajstopów
                                    • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 27.01.06, 19:12
                                      No ładnie! Jak na pogorzelisku!. Butelki się potłuczone walajo, Gogonia bez
                                      rajstopów na stole śpi...zamiast liścia figowego liść sałaty z półmiska se
                                      położyła:-)Mesty z Cześkiem pod stołem objęci...Czego Czesiek z tym stanikiem w
                                      zębach usnął? Aulejtka siedzi w męskich gaciach...a pijana śpi - to dobrze.
                                      • au.lait Re: Taniec z telewizora 27.01.06, 22:54
                                        Jużem się przebudziła... A czyje to gacie? Kto mi te majciochy nałożył?!..
                                        Cholerka, też sie porobiło...
                                        • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 27.01.06, 23:10
                                          a nie cześkowe? albo mestjego?
                                          płacze z zimna niedałamu matula sukienki
                                          • mesty8 Re: Taniec z telewizora 27.01.06, 23:41
                                            ja ze wzruszenia płacze!!
                                            wzruszyłem się bo my już tak długo tu pijem i my som jak rodzina.
                                            jeszcze troche nie będę dziewuch obłapiał bo każda jak siostra dla mnie!
                                            bueeeeeee!! ja chcę baby!!!!!
                                            • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 28.01.06, 00:28
                                              Mesty, jaaak ja ćsiebie szszannuje
                                              • Gość: kasik Re: Taniec z telewizora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:06
                                                Psze.. psze... przepraszam, czy tu som imieniny Krychy? Krycha mówili, że czeci
                                                dum za remizo, no to ide i ide, a tu cimno jak w noc polarno. Ino u wos jakieś
                                                piski, szepty i śmichy. Czy mogie na jednego? Tako zima, że mróz ścisko, a do
                                                Krychy chyba daleko. I zaros se pójde, bo kajsik twarze jakoweś nieznane, a
                                                mioł być Stasiek, Kryśka no i ten kulawy Zenek, a wy tu wszyskie jakieś takie
                                                wielkopańskie. Wpuścita na kielonka? Bo mróz aż dupsko marszczy.
                                                • mesty8 Re: Taniec z telewizora 28.01.06, 09:12
                                                  łojezuuu! nowa baba! a masz tu samogonu napij się i kładź... yyyy.. siadaj tuse
                                                  prz ławie!! pojesz popijesz to potańcujem!
                                                  a o stasku i zenku zapomnij.
                                                  • Gość: kasik Re: Taniec z telewizora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:19
                                                    No to dejta cuś na rozgrzewkie, bo mie aż kiecka do kulan przymarzła. Ino jo
                                                    tako nieśmiało... Krycha czeko... Zenek kulawy pewnie tyż przestępuje z nogi na
                                                    nogie... Jo ino na kfileczkie, co by w zaspie nie przysnąć...

To gdzie ten kielonek? I czemu tak te baby na stole gołe leżo?
                                                  • Gość: kasik Re: Taniec z telewizora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:22
                                                    Łomatkoboskojezusowo! Wszelki duch! Gocha to ty w ty sałacie?!
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 28.01.06, 09:25
                                                    odpoczywają, a ciuchy do pralni oddane bo już mocno przepocone były. a ty tez
                                                    kaftan poluzuj tu ciepło jak na zapiecku.
                                                    a gdzie makosia polazła z gorzałką!!
                                                  • Gość: kasik Re: Taniec z telewizora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:28
                                                    Ciepełko tu, racja. Ale panie, cóż pan na mnie tak okiem łypiesz? Kurale ci sie
                                                    podobajo? Mać mi zrobili z jarzębiny kajsik w zeszłym roku, czu cuś.
                                                  • Gość: kasik Re: Taniec z telewizora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 10:28
                                                    Łolaboga i on zasnął! No nic, kapeczkę chlupnę, przykryję waćpana sałatą, bo
                                                    ogień w kominku wygasa i biegę do ty moji Krychy, bo się jeszcze wszystkie
                                                    schlejo zanim przyjde.
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 28.01.06, 10:39
                                                    tylko nie sałatą!
                                                    nie spię tylko czekam aż panna się upije.
                                                    wtedy się zaopiekuje...
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 28.01.06, 11:49
                                                    To się nazywa strategia mestyego; wyobracać babe na spiocha
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 28.01.06, 11:52
                                                    zmęczonym to ide na łatwizne!
                                                    odpadają wyjścia do remizy, kolacje w karczmie, prezenty.
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 28.01.06, 11:55
                                                    Na urodziny kupimy ci dmuchaną lalkę, nie jest wymagająca, nie zrzędzi i głowa
                                                    ją nie boli.
                                                    No mesty masz tu musztardówkę z bimberkiem i życia więcej nabierz!
                                                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 28.01.06, 15:35
                                                    Hłe, hłe, Mesty'ego docucacie samogonkiem z musztardówki?
                                                    I lalą z lateksu??
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 28.01.06, 21:14
                                                    ino nie kupujcie lateksowej arabki podobno wybuchowe trochu bywajom, szkoda by
                                                    było chłopa
                                                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 28.01.06, 21:29
                                                    Hehe, a co?
                                                    Trafiło się na jakiego wybrakowanego chopa z lateksa..?
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 28.01.06, 21:39
                                                    e tam lateksowe. made in china pewno! ja tam wole wyroby miejscowe, baby z krwi
                                                    i kości co jak uda ściśnie to może orzechy laskowe rozłupywać!
                                                    o was baby to mówie i dajcie bimbru.
                                                  • Gość: makosia Re: Taniec z telewizora IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.06, 21:59
                                                    No Mesty, teraz godosz, jak chop. Pódź ino do mnie i do cyców się przytul.
                                                    Przynajmniej ci ciepło w uszy będzie.
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 28.01.06, 22:05
                                                    o jak wygodnie! a zdrzemnę się kapkę to nie przepędzaj spomiędzy cyców na mróz
                                                    makosiu! a polej je co godzinkę samogonem żeby mi tam co spłynęło do pyska!
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 28.01.06, 22:58
                                                    makosia Ty to jak Jagna z Chłopów :-), ale masz rację o chłopa trza dbać, bo jak
                                                    nie to się zacznie za jakoś uczycielko oglądać i jak my tu same poradzim sobie ?
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 28.01.06, 23:00
                                                    oj efiriel a podejdże bliżej tu do nas w kupie cieplej będzie.
                                                  • Gość: makosia Re: Taniec z telewizora IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.06, 23:02
                                                    Jagna z Chłopów, to brzmi bardzo dobrze:-)
                                                    A zdrzemnij się mesty. Odrobina perwersji też nie zaszkodzi (jak będziesz ten
                                                    bimber zlizywał:-)
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 28.01.06, 23:32
                                                    makosiu ty tego mestego do biustu mocno przyciśnij i jeszcze nogę na te cholerę
                                                    zarzuć bo on mnie na innym wątku trochu zawadza, jak się będzie za bardzo
                                                    ruszał, albo spirt się będzie kończył to ino krzyknij
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 28.01.06, 23:33
                                                    toć ja w trzech postaciach jestem. ale makosiu zarzuć nogę ma racje.
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 29.01.06, 09:47
                                                    śpita?!
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 29.01.06, 12:16
                                                    sam se potańcze skacowany.
                                                    oj dana dana!
                                                  • Gość: makosia Re: Taniec z telewizora IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.01.06, 13:05
                                                    Łyżwy do butów przykręcę i lecę piruety kręcić. Chodźcie ze mną. Zrobimy se
                                                    swoją rewię na lodzie.
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 29.01.06, 13:18
                                                    ja łyżwów to w życiu nie włoże na nogi!
                                                    makosiu a nie mogliby my tu poudawać, na tych łyżwach jeździm?
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 29.01.06, 14:25
                                                    dziewięćset dziewięćdziesiąt.
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 30.01.06, 07:18
                                                    Pochwalony! Ci tam u kumów w tym nowym tygodniu życia słychać? Lody
                                                    puszczaj...No dobra, nawiązał ja już kontakt fatyczny, to tera polejta mi
                                                    kielonka!
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 30.01.06, 09:01
                                                    Masz Czesiu... Zdrowia! Na początek nowego tygodnia.
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 30.01.06, 09:05
                                                    No, teraz jak my są we dwoje, to my możemy potańcować. Czy mogę panią prosić?
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 30.01.06, 09:46
                                                    Oczywiście Czesiu - idziem w tan, aż mi kieca powiewa
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 30.01.06, 10:43
                                                    To to co ci powiewa to kieca? Dobrze wiedzieć.
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 30.01.06, 11:30
                                                    oj kamraty, niech oczy Wami nacieszę
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 30.01.06, 11:36
                                                    Popatrz jaki ja dziś elegancki- czysty, wyprasowany i pachnący.Wczoraj walonki
                                                    wypastowałem.
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 30.01.06, 11:42
                                                    Kieca, Czesiu, kieca...dyć ja nie Miriam
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 30.01.06, 13:22
                                                    Niestety, Isadora Duncan też nie. Ale w sumie , ostatecznie może być.
                                                  • Gość: makosia Re: Taniec z telewizora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 13:33
                                                    Jaka Isadora, jaka Duncan?
                                                    Ja Makosia jestem! Nogi, nogi, nogi roztańczone!
                                                    Tańczą nogi, tańczą, jak szalone.
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 30.01.06, 14:40
                                                    To to na dole to są twoje nogi? Acha.
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 30.01.06, 16:24
                                                    a ja mam deprechę
    • au.lait 1000 i kolejny... 30.01.06, 17:09
      co prawda 1003, ale niech będzie inauguracja.
      Na dobry początek.
      Hej!!
      • mesty8 Re: 1000 i kolejny... 30.01.06, 18:57
        dziwna ta karczma.
        rano tańczą i piją a wieczorem nikogo.
        ale to nic. o jest zwierdciadło!
        zdrowie mesty! zdrowie bracie.
        • plonaca.zyrafa Re: 1000 i kolejny... 30.01.06, 19:39
          ekhm.. nie spoznilam sieu?
          • mesty8 Re: 1000 i kolejny... 30.01.06, 19:41
            spóźbiłaś. ja tylko jestem pijany w trzy dupy...
            reszta towrzystwa się wyniosła.
            ale ty masz szyję długą!!!!
            ja cieeeeee!
            • Gość: gogonia Re: 1000 i kolejny... IP: 212.182.0.* 30.01.06, 19:45
              mesty choć Cię wezmę na barana to se z koleżanką pogadasz
              • mesty8 Re: 1000 i kolejny... 30.01.06, 19:59
                a ty tu skąd? w torcie siedziałaś?
          • efiriel Re: 1000 i kolejny... 30.01.06, 23:27
            plonaca.zyrafa napisała:

> ekhm.. nie spoznilam sieu?
            >
            >

a bo Ty z Dali , z daleka znaczy się, spóźnienie wybaczone, postaw ćwiartkę i
            zostajesz
            www.artsklep.pl/zakupy/images/pl_wg1355-dali-plzyr.jpg
            pij mała bo zaraz znikniesz :-)
            • Gość: Cz-Cz Re: 1000 i kolejny... IP: 212.160.236.* 31.01.06, 08:49
              Duch w narodzie upada- jaką ćwiartkę? Czy my na odwyku?
              • gogonia1 Re: 1000 i kolejny... 31.01.06, 09:20
                siemano
                • makosia_69 Re: 1000 i kolejny... 31.01.06, 09:38
                  Dzień dobry
                  Spać mi się chceeeee!
                  • au.lait Re: 1000 i kolejny... 31.01.06, 10:05
                    kurcze mnie też coś w ten deseń.. senny dzień..

<zieeew>
                    • Gość: makosia Re: 1000 i kolejny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:41
                      Może dziś pooglądamy TV? Na pewno są powtórki fajnych seriali. "Na dobre i na
                      złe" albo "Moda na sukces". O.Le właź pod koc.
                      • Gość: Cz-Cz Re: 1000 i kolejny... IP: 212.160.236.* 31.01.06, 12:13
                        Pod ten kocyk to może i ja? Nogi świeżo malowane i wyprasowane na kancik
                        • Gość: makosia Re: 1000 i kolejny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:34
                          Chodź Czesiu, będzie przyjemnie się do Ciebie przytulić. A czy te nogi wyschły
                          po malowaniu?
                          • Gość: gogo_nia Re: 1000 i kolejny... IP: 212.182.0.* 31.01.06, 12:50
                            to ja się w takim razie w tych nogach w kłębuszek zwinę
                            • Gość: Cz-Cz Re: 1000 i kolejny... IP: 212.160.236.* 31.01.06, 13:47
                              Ależ mi miło, cieplutko i pachnąco. Fajny film, nie?
                              • Gość: makosia Re: 1000 i kolejny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 13:50
                                Po tych tańcach i hulankach, to taka miła odmiana. Czesiu, weź ta ręka wyżej
                                albo niżej, bo mi się plecy krzywią
                                • Gość: Cz-Cz Re: 1000 i kolejny... IP: 212.160.236.* 31.01.06, 14:22
                                  Która ręka Ci przeszkadza? Pytam, bo obie ręce w robocie a pod kocykiem
                                  ciemniutko...
                                  • Gość: makosia Re: 1000 i kolejny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:37
                                    Ta moja:-)
                                    Drugą ma chyba aulejtka, a trzecią gogonia?
                                    • Gość: Cz-Cz Re: 1000 i kolejny... IP: 212.160.236.* 31.01.06, 14:43
                                      Ty nie wnikaj za głęboko ,bo się rozpraszasz, a na ekranie Janek na śniegu
                                      walczy z japońskim spadochroniarzem. Nie wiesz jak się to skończy? Emocje jak
                                      cholera!
                                      • Gość: makosia Re: 1000 i kolejny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:59
                                        Czesiu...podaj mi chusteczkę...Patrz Marusia, patrzy na niego zza drzewa i
                                        ściska w dłoniach Janka onucę.
                                        • au.lait Re: 1000 i kolejny... 31.01.06, 16:27
                                          No nie... tak nie moze byc, zeby Marusia wycierala sie onucom..
                                          • Gość: gogo_nia Re: 1000 i kolejny... IP: 212.182.0.* 31.01.06, 17:01
                                            deszcze niespokojne potargały sad
                                            no mówcie co tam na ekranie bo ja się ułożylam na łonie Cześka i nic nie widzę
                                            • makosia_69 Re: 1000 i kolejny... 31.01.06, 21:26
                                              Janek leży, a japończyk na nim i dusi go, booooże!!!!!
                                              Masz gogonia lusterko bedziesz zerkać
                                              • mesty8 Re: 1000 i kolejny... 31.01.06, 21:29
                                                teraz idzie do wojska się zapisać...
                                                nie przyjęli..
                                                • au.lait Re: 1000 i kolejny... 01.02.06, 01:12
                                                  ale mię sie zachciało tańczyć..
                                                  nikomu sie nie chce ruszyć d. z wyrka, co?
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: 1000 i kolejny... IP: 212.160.236.* 01.02.06, 07:03
                                                    Cześć, to ja, wasz kolega gminny Czesław Czekolado. Wyspany, wypoczęty,
                                                    zaspokojony intelektualnie i emocjonalnie. Co wy tam słychać, pytam
                                                    kultularnie. Dobra, wstęp zaliczony, lejta po brzegi.
                                                  • makosia_69 Re: 1000 i kolejny... 01.02.06, 09:12
                                                    Czesio, a jak ty żeś się wymknął nam spod kocyka? Gdzieżeś ty bywał Czarny
                                                    Czesławie?
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: 1000 i kolejny... IP: 212.160.236.* 01.02.06, 09:18
                                                    To tu, to tam. Węgla dorzucił, kufajkę pocerował, beret wywietrzył. Jeszcze
                                                    tylko po Popularne do GS-u skoczę i wracam pod kocyk.
                                                  • gogonia1 Re: 1000 i kolejny... 01.02.06, 09:42
                                                    ło masz, to jak Cześka nie było to na czyim łonie ja zasnęłam? mówić mi tu!
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: 1000 i kolejny... IP: 212.160.236.* 01.02.06, 09:56
                                                    Ja poszłem , a mój łoń został.
                                                  • au.lait Re: 1000 i kolejny... 01.02.06, 12:36
                                                    Łoń? Pokaż nam Czesiu swego łonia, co?..
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: 1000 i kolejny... IP: 212.160.236.* 01.02.06, 12:57
                                                    On taki piękny jest, że ja go tylko w zaufaniu, żeby nie ukradli...No i co,
                                                    prawda,że przecudnej urody?
                                                  • makosia_69 Re: 1000 i kolejny... 01.02.06, 13:05
                                                    Ło matko! Ale ładny łoń!
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: 1000 i kolejny... IP: 212.160.236.* 01.02.06, 14:48
                                                    Z braku zainteresowania rozmową zrobię przerywnik- montaż słowno-muzyczny.
                                                    Wystąpi znany zespół Akcent wspomagany przez chór Koplanianki.
                                                  • makosia_69 Re: 1000 i kolejny... 01.02.06, 15:28
                                                    Będą śpiewac pieśń pochwalną na cześć łonia?
                                                  • mesty8 Re: 1000 i kolejny... 01.02.06, 18:53
                                                    ja se zjem trochu twarogu i dalej idę heblować.
                                                  • makosia_69 Re: 1000 i kolejny... 01.02.06, 19:59
                                                    Masz Mesty, specjalnie dla Ciebie poszłam kurze jajko zabrać, żebyś z żółtkiem
                                                    twaróg miał.
                                                  • mesty8 Re: 1000 i kolejny... 01.02.06, 20:34
                                                    wzruszenie ścisnęło mi gardło.
                                                    są jeszcze prawdziwe gospodynie na tym świecie.
                                                  • makosia_69 Re: 1000 i kolejny... 01.02.06, 20:36
                                                    Jeeeedz Mesty, jeeedz:-)
                                                  • mesty8 Re: 1000 i kolejny... 01.02.06, 20:52
                                                    jem. zacny twaróg z żółtkiem kurzęcym.
                                                    to z twoich kurów co nie?
                                                    bo gadał ksiundz w niedziele o jakowejś ptasiej zarazie czy anginie.
                                                  • makosia_69 Re: 1000 i kolejny... 01.02.06, 20:55
                                                    To twaróg z żółtkiem przepiórczym. Zobaczymy, czy rzeczywiście to prawda, co
                                                    gadają...
                                                  • mesty8 Re: 1000 i kolejny... 01.02.06, 21:02
                                                    nie wiem co gadajo ale we mnie moc jakowaś wstępuje.
                                                    czuje mrowienie w członkach...
                                                  • makosia_69 Re: 1000 i kolejny... 01.02.06, 21:05
                                                    Eeee Mesty, siedzisz z podwinięta nogą, to cię mrowi.
                                                  • mesty8 Re: 1000 i kolejny... 01.02.06, 21:16
                                                    nie o tych członkach ja prawił...
                                                  • au.lait Re: 1000 i kolejny... 01.02.06, 23:20
                                                    A jakich ty członków na mysli miałes, kochany? ;)))
                                                  • Gość: Cz-Cz Bawta się chłopy i baby!Z kulturo! IP: 212.160.236.* 02.02.06, 07:16
                                                    Czy słyszycie te magiczne dźwięki? Czy to nie sławny na świecie zespół Bony Em
                                                    z Murzynami w zestawie? Łojezu , ale one śliczne są!
                                                  • makosia_69 Re: Bawta się chłopy i baby!Z kulturo! 02.02.06, 09:23
                                                    A Bobi wygina śmiało ciało.
                                                    Roł, roł, rasputin...
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Bawta się chłopy i baby!Z kulturo! IP: 212.160.236.* 02.02.06, 10:26
                                                    Ty, Makosia to czuła na muzykę jesteś...To o wrażliwości świadczy.Ja też
                                                    wrażliwy, może my tak razem poprzeżywamy?
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Bawta się chłopy i baby!Z kulturo! IP: 212.182.0.* 02.02.06, 10:35
                                                    Siadła pszczółka na jabłoni
                                                    i zapyliła kwiat
                                                    ......lala upa upa
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Bawta się chłopy i baby!Z kulturo! IP: 212.160.236.* 02.02.06, 10:40
                                                    Ja patrzę, że tu kącik poetycki jakiś powstaje, czy co?Myślicie, że ja nie
                                                    nadążam? No to mata:
                                                    Wesoły skowronek
                                                    Śpiewa na drzewie
                                                    Kto przyjdzie następny
                                                    Tego ja już nie wie.
                                                  • makosia_69 Re: Bawta się chłopy i baby!Z kulturo! 02.02.06, 10:43
                                                    Tylko bez zapylania! Jeśli chodzi o pszczółki, to możemy pośpiewać: bzzz, bzzz,
                                                    bzzz.
                                                    Pewnie, że wrażliwa. A ty Czesiu, jak ten Leon Wiśniewski...
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Bawta się chłopy i baby!Z kulturo! IP: 212.160.236.* 02.02.06, 10:46
                                                    Ja już taki zawodowiec jestem.
                                                  • gogonia1 Re: Bawta się chłopy i baby!Z kulturo! 02.02.06, 11:16
                                                    siadła pszczółka na jabłoni
                                                    i zapyliła kwait
                                                    czemu, żeś mi moja miła
                                                    zawiązała ten świat
                                                    Jam Ci świata nie wiązała
                                                    zawiązał Ci go ksionc
                                                    jam Cie tylko pokochała
                                                    tyś mnie nie musiała wzionć
                                                  • au.lait Re: Bawta się chłopy i baby! Z kulturo! 02.02.06, 23:57
                                                    Jeżu, jeżu... dużo nas, dużo nas...
                                                    Tańczta ludziska i radujcie sie@!
                                                  • makosia_69 Re: Bawta się chłopy i baby! Z kulturo! 03.02.06, 09:06
                                                    Dzień dobry... Pusto tu. Idę pod kocyk.
                                                  • mesty8 Re: Bawta się chłopy i baby! Z kulturo! 03.02.06, 09:36
                                                    a ja dla odmiany się napije bimbru.
                                                    był ja w mieście tam popaprane ludzie żyjo, jedzą jakieś makarony, takie
                                                    robaczki małe kremwetki czy cuś.
                                                    ja był bo mnie KRUS wezwał że mi jakaś renta się należy ale się okazało, że to
                                                    pomyłka.
                                                    ja widział też w sklepie takie ubrania dla babów, że jak by wy się w takie
                                                    poprzebierały to ja by ucik chyba do boru i tam se siedział razem z bobrem i
                                                    dzikiem gdzieś w jamie.
                                                    oj baby nawet nie wiecie jak się ciesze że ja wrfócił!!
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Bawta się chłopy i baby! Z kulturo! IP: 212.182.0.* 03.02.06, 09:38
                                                    No mesty, chałupy łelkam tu!
                                                  • makosia_69 Re: Bawta się chłopy i baby! Z kulturo! 03.02.06, 10:58
                                                    Taaa, kiedyś jak byłam to też widziałam...Te ludzie w mieście, to dzikie
                                                    jakieś. A nerwowe!! I śmiejo się z byle czego. Jak wlazłam do autobusu i przy
                                                    kasowaniu biletu, mówiłam stacje, do której jade, to sie smiały.
                                                  • mesty8 Re: Bawta się chłopy i baby! Z kulturo! 03.02.06, 11:09
                                                    pytam się chłopa jednego jak do KRUSu dojść, a on mi że do świateł i później w
                                                    lewo do ronda.
                                                    cztery godziny chodziłem i światła ja szukał! a jakiego rondla ja pytam?
                                                    u nas to wszystko proste jest, chce ci się jeść to kurze ciach łeb i baba gotuje
                                                    rosół, chce ci się pić to samogonu każdy naleje, jak chcesz się odchamić to do
                                                    klubokawiarni na wódkę można iść.
                                                    a tam, sodoma i gomoria mówie wam!
                                                  • makosia_69 Re: Bawta się chłopy i baby! Z kulturo! 03.02.06, 11:13
                                                    A nie kupiłeś ty jakich podarków?
                                                  • au.lait Re: Bawta się chłopy i baby! Z kulturo! 03.02.06, 12:30
                                                    Kto z podarkami nie przxyszedł? Mesty?
                                                  • gogonia1 Re: Bawta się chłopy i baby! Z kulturo! 03.02.06, 12:33
                                                    a oni tam jaja myjo i w takich pudełeczkach sprzedają.
                                                  • makosia_69 Re: Bawta się chłopy i baby! Z kulturo! 03.02.06, 12:55
                                                    I ziemnaki myjo i marchewki, głąby jakie
                                                  • efiriel Re: Bawta się chłopy i baby! Z kulturo! 03.02.06, 13:13
                                                    i jeszcze kożdy chce mieć swój talerz do jedzenia i cuś o jakiś sztućach
                                                    gadajom, ale to ja już nie wiem o co chodzi
                                                    a co my parchate coby nie jeść z jednej michy jednom łychom
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Bawta się chłopy i baby! Z kulturo! IP: 212.182.0.* 03.02.06, 13:16
                                                    a jabłuszka to ino bez robaczka zjedzom ooo ho ho ho, śmiechu po pachi.
                                                    a w wychodku to mają taki papier pachniący z kwiatuszkami do dupy
                                                  • makosia_69 Re: Bawta się chłopy i baby! Z kulturo! 03.02.06, 14:19
                                                    To te kwatki sie na dupie przykleja, czy cuś?
                                                  • au.lait Re: Bawta się chłopy i baby! Z kulturo! 05.02.06, 20:55
                                                    Makosiu, a spróbuj czy sie kwiatki będą trzymać..
                                                    Przyklej se.
                                                    Albo komuś, kto zasnął pod stołem.
                                                  • mesty8 Re: Bawta się chłopy i baby! Z kulturo! 05.02.06, 21:13
                                                    ondulacyje! ondulacyje! włosy smalcdem nasmarować to się będą błyszczeć jak psu
                                                    jajca! baba naturalna najpikniejszo jest!!
                                                  • au.lait Re: Bawta się chłopy i baby! Z kulturo! 06.02.06, 17:00
                                                    no, rację Mesty masz: ino natura!
    • au.lait 1070 i jedziemy... 03.02.06, 23:53
      ...jak zawsze tańcujemy, bawimy się.
      Wszak piątek dziś..
      • makosia_69 Re: 1070 i jedziemy... 04.02.06, 11:35
        Śnieg pada...
        Zima...
        Śpią wszyscy...
        • au.lait Re: 1070 i jedziemy... 04.02.06, 12:24
          Eeee, wy tam.. śpiochy..
          Wstawać, pobudka! Taki dzień, że nie idzie spać.
          Nooo, już wstawać, trzeba izbę omieść i na wieczór przygotować.
          • efiriel Re: 1070 i jedziemy... 04.02.06, 17:14
            jakie śpiochy ja już od ósmej ondulacje u fryzjera se robie coby sie piknie na
            zabawie zaprezentować
            • au.lait Re: 1070 i jedziemy... 04.02.06, 18:23
              Kochana, ale pięknie wyglądasz.
              Cud miód malina. Chłopy będą się o Ciebie bić - zadyma się szykuje...
              • Gość: Cz-Cz Re: 1070 i jedziemy... IP: 212.160.236.* 06.02.06, 07:11
                Witajcie Kumy!
                Ja poleżał trochu na piecu i tera jak ta lala wypoczęty. Tańczyć mogę do samej
                15.00!
                • au.lait Re: 1070 i jedziemy... 06.02.06, 08:18
                  Cze Czesiu.
                  A to ci się trafił wolny dzionek, że o 15. pozwalają tańczyć.
                  • makosia_69 Re: 1070 i jedziemy... 06.02.06, 09:48
                    La boga, z mlekiem do skupu, dymać dzis musiałam. Plecy mnie od noszenia baniek
                    bolo. Bimbru na rozgrzewke polać trza.
                    • Gość: Cz-Cz Re: 1070 i jedziemy... IP: 212.160.236.* 06.02.06, 10:06
                      No to siup po maluchu!
                      • gogonia1 Re: 1070 i jedziemy... 06.02.06, 11:01
                        siup, kochana zostaw bańki boi i tak z mlika
                        Ci się lody Bambino zrobiom.
                        • Gość: Cz-Cz Re: 1070 i jedziemy... IP: 212.160.236.* 06.02.06, 11:38
                          Goguś, dziewczyno miła, tobie lać po brzegi czy do połowy?
                          • gogonia1 Re: 1070 i jedziemy... 06.02.06, 11:44
                            Czesiu lej do połowy, do której chcesz ukochany.
                            • Gość: Cz-Cz Re: 1070 i jedziemy... IP: 212.160.236.* 06.02.06, 11:49
                              Płowa połowa
                              Głowa wymowa
                              Nogi stonogi
                              Ręce w podzięce

Jak Ci się podoba mój nowatorski i nowoczesny poemat? Czytał ja podobny w
                              telegazecie i się zainspirował do poezji. Od dziś będę wrażliwy i zarobę
                              miliony. A wielbicielki będo na rękach nosić!
                              • gogonia1 Re: 1070 i jedziemy... 06.02.06, 12:00
                                gemba usmiechnięta
                                będą pisklęta
                                zimą tysz jest pora
                                żeby złapać amora
                                choć to nie pora na pora
                                ani na selera

ehh Czesiek, Ty Misiu Ty
                                • au.lait Re: 1070 i jedziemy... 07.02.06, 10:53
                                  "Czesiek Misiek" ...jak łaaadnie ;))
                                  • Gość: Cz-Cz Re: 1070 i jedziemy... IP: 212.160.236.* 07.02.06, 12:20
                                    Ja ładny to i mówią ładnie!
                                    • au.lait Re: 1070 i jedziemy... 07.02.06, 12:49
                                      Skromniś ;)
                                      • Gość: Cz-Cz Re: 1070 i jedziemy... IP: 212.160.236.* 07.02.06, 14:22
                                        Od urodzenia. A tak na marginesie- jest tu w ogóle jeszcze ktoś? Coś nam
                                        energię kradnie. Albo ktoś.
                                        • efiriel Re: 1070 i jedziemy... 07.02.06, 14:31
                                          prond w wiaderku przyniesłam, bo ciemno sie zrobiło i muzyki nie słychoć
                                          • kaszpir_74 Re: 1070 i jedziemy... 07.02.06, 14:36
                                            tera słychoć, aże mnie tu z zapupia przywiało za tom melodyjom!!
                                            • efiriel Re: 1070 i jedziemy... 07.02.06, 14:42
                                              no i zapachy cie nencom, niedawno była sobota to sie wzielim i wykompalim
                                              • kaszpir_74 Re: 1070 i jedziemy... 07.02.06, 14:53
                                                Co żyście wykopali??gumno?
                                                • efiriel Re: 1070 i jedziemy... 07.02.06, 14:58
                                                  kole gumna to my toalete mamy
                                                  kopalim my sie czyli wody użylim o
                                                  o żesz kurcze jak tą pseudogwarą się ciężko pisze :-)
                                                  • au.lait Re: 1070 i jedziemy... 07.02.06, 15:03
                                                    No co kcesz: żeby co ładnie wyszło, trza pocierpieć i poużerać się.
                                                    Także z tą pseudogwarą ;)
                                                  • kaszpir_74 Re: 1070 i jedziemy... 07.02.06, 15:07
                                                    A jo żech przez ta gwara kompanie z wykopaniem pomyrdoł. łoj jaka pupa z tego
                                                    wlazło!!
                                                  • Gość: gogo_nia Re: 1070 i jedziemy... IP: 212.182.0.* 07.02.06, 16:25
                                                    a Wam tylko pupy we łbie!
    • au.lait 1101 i dalej... 07.02.06, 18:25
      Ładnie się poruszamy.
      Ej, ładnie.

Flaszki na stół.
      Ogórki w łapki.
      Łyczek, zakąszenie i tańczymy.
      • efiriel Re: 1101 i dalej... 07.02.06, 20:23
        ja to bym chętnie na kawkę, ale wejść tam nie mogę
        • au.lait Re: 1101 i dalej... 07.02.06, 22:41
          Gdzie wejść nie możesz?
          No chyba nie do mojego przybytku?
          Mojego Burdelu ukochanego? ;)

Powiedz, a dam wejściówkę..
          • mesty8 Re: 1101 i dalej... 07.02.06, 22:45
            co wy tu baby o burdelach?
            tu porządna remiza a nie jakoweś przybytki piekielne!
            • au.lait Re: 1101 i dalej... 07.02.06, 22:48
              Eee, Mesty, wracaj mi zaraz do burdelu.
              Ja też idę.
              • efiriel Re: 1101 i dalej... 07.02.06, 23:16
                do burdelu to tak jeszcze nie mam śmiałości, ale na tą małą czarną
                • mesty8 Re: 1101 i dalej... 07.02.06, 23:20
                  efiriel a pójdź ja cię wszystkiego nauczę. (obleśny uśmiech)
                  • au.lait Re: 1101 i dalej... 08.02.06, 00:40
                    pódź, pódź efiriel - mesty to nawet nieźle naucza..
                    nie żeby my.. coś.. tego.. (Mesty, a piśniesz co, to..)
                    tak słyszałam... ;)

kcesz, dam kartę - po dobroci daję - ale siem odważ ;))
                    • Gość: Cz-Cz Re: 1101 i dalej... IP: 212.160.236.* 08.02.06, 07:25
                      Coś tu wódą pachnie tak smacznie, że i umarłego na na nogi postawi. No to
                      jestem!
                      • au.lait Re: 1101 i dalej... 08.02.06, 09:22
                        Zapraszam, zapraszam.
                        Polewam.
                      • Gość: gogo_nia Re: 1101 i dalej... IP: 212.182.0.* 08.02.06, 09:24
                        melduję się, zapachy zapachy, kartofle chyba się gotuję w mundurach, eh
                        bimberek paruje, chłopy się pocą, zróbta mi miejsce
                        • Gość: Cz-Cz Re: 1101 i dalej... IP: 212.160.236.* 08.02.06, 09:29
                          Siadej, babo, koło mnie. Będzie cieplej.
                          • gogonia1 Re: 1101 i dalej... 08.02.06, 09:35
                            oj Czesiek, Ty mnie nie denerwuj, czy ja wyglądam na taką, co się w take szpare
                            zmieści? przesuń się jeszcze niech boczki posadzę.
                            • Gość: Cz-Cz Re: 1101 i dalej... IP: 212.160.236.* 08.02.06, 09:46
                              Tak mnie rozepchało jak ja się malybu z frytkami nawtykał. A tfu na jego!
                              • Gość: gogo_nia Re: 1101 i dalej... IP: 212.182.0.* 08.02.06, 10:10
                                no to chlup w ten gupi dziup! frytków nie bedzie ale już gorący kartofel
                                podaję, dla kogo z okrasom dla kogo posny?
                                • efiriel Re: 1101 i dalej... 08.02.06, 10:13
                                  zabrać łokcie ze stołów bo sie ciasno robi, co druga osoba je, reszta w tył i czeka
                                  kartofle postne proszę, ale wódki nie żałujcie kumo bom spragniona
                                  • Gość: Cz-Cz Re: 1101 i dalej... IP: 212.160.236.* 08.02.06, 10:18
                                    Tylko ta kiszona kapucha taka zmrożona, że w zębach chrupie.Goguś, to nie
                                    jabłko, to cebula. Nie rozrzucaj ogryzków!
                                    • Gość: gogo_nia Re: 1101 i dalej... IP: 212.182.0.* 08.02.06, 11:19
                                      czułam, że pali alem myślała, że to bimbier. No trudno, cebula zabija bakterie -
                                      to takie małe robaczki i czlowiek zdrowszy jest.
                                      No co się krzywita, jacy nagle estetyczni się zrobili jakby cebuli nigdy nie
                                      wąchali, MÓWIĆ BĘDĘ!
                                      • Gość: Cz-Cz Re: 1101 i dalej... IP: 212.160.236.* 08.02.06, 11:24
                                        A dymi ci z paszczy jak od jakiegoś smoka wawelskiego!Tobie trza polać dla
                                        ugaszenia. W jabolu chyba za dużo siary, co?(Hehehehe).
                                        • Gość: gogo_nia Re: 1101 i dalej... IP: 212.182.0.* 08.02.06, 12:12
                                          daj jabola Czesiek, ugaś Ty mi płomień bom płonę!
                                        • Gość: gogo_nia Re: 1101 i dalej... IP: 212.182.0.* 08.02.06, 12:15
                                          tak myślę, że za tę rozpustę to my możemy odpustu nie dostać u plebana patrzta
                                          co miastowe wymyślili serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3152687.html
                                          palec pod budkę kto pójdzie na patrol po szosie, bedziem się zmieniać.
                                          • mesty8 Re: 1101 i dalej... 08.02.06, 12:17
                                            ja samogonu wezne zamiast różańca!
                                            • au.lait Re: 1101 i dalej... 08.02.06, 12:24
                                              do samogonu weź jakieś zakuski
                                              • mesty8 Re: 1101 i dalej... 08.02.06, 12:27
                                                łogórki jak zwykle po co udziwniać.
                                                • gogonia1 Re: 1101 i dalej... 08.02.06, 12:29
                                                  bierz dziesiątkę kiszonych, kaganek bimberku i idź ino szybko wracaj
                                                  • efiriel Re: 1101 i dalej... 08.02.06, 12:39
                                                    i wszytko trza dwa razy szybciej robić, pić i zakąszać, chyba że zrezygnujem z
                                                    zakąszania, nie wiadomo kiedy do nas dotrom te patrole, a wtedy koniec zabawy,
                                                    ło jezusicku a ja o mały włos bym się do burdelu zapisała,
                                                  • mesty8 Re: 1101 i dalej... 08.02.06, 12:46
                                                    baby nie bójta się!
                                                    jak ja ich tym różańcem prześwince! to im się odechce czepiać porządnych
                                                    wieśniaków!!!
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: 1101 i dalej... IP: 212.160.236.* 08.02.06, 12:47
                                                    No to niszczta dowody! Po maluchu!
                                                  • gogonia1 Re: 1101 i dalej... 08.02.06, 12:50
                                                    Nic nie bój, jak do nas przyjdom to my im pokażemy nasze patrole, mesty już
                                                    widzę dziesiątkę ogórców przekonsił chyba wracać będzie, a śpiewa pięknie, że
                                                    miastowe zaraz pouciekajo
                                                  • mesty8 Re: 1101 i dalej... 08.02.06, 12:58
                                                    paszli won od naszej remizy!
                                                    po miaście se łaźta a nie tu u nas!
                                                  • gogonia1 Re: 1101 i dalej... 08.02.06, 13:05
                                                    o! słyszyta jak śpiewa! a słowa prosto z serca mu się leją! Tylko Ty mi tam z
                                                    kołnierz nie wylewaj
                                                  • mesty8 Re: 1101 i dalej... 08.02.06, 13:46
                                                    Nieee maaam żaaalu do nikooogo!
                                                    tyyylkoooo dooo cieeebieee niebooogooo!
                                                    hej! halinooooo!
                                                    hej! jednynoooo!
                                                    dziewczynooo mojaaa!
                                                  • Gość: gogo_nia Re: 1101 i dalej... IP: 212.182.0.* 08.02.06, 14:52
                                                    no już, zmykaj do chałupy, siadaj na zapiecku, niech ktoś zagra na harmonii i
                                                    po jednym
                                                  • mesty8 Re: 1101 i dalej... 08.02.06, 15:33
                                                    alem zmarzł jak ta stonka na pędzie.
                                                    a niech sie przytuli która do mnie w celach rozgrzewczych!
                                                  • au.lait Re: 1101 i dalej... 08.02.06, 16:26
                                                    ..to juz ja się przytulę;)
    • efiriel Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 16:31
      i ja zboczku, sorry z boczku chciałam powiedzieć (przytulam się)
      • au.lait Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 17:09
        no trochę zboczyłam z głównego nurtu, który się wyżej rozwijał]
        ]
        • mesty8 Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 18:02
          na was baby zawsze można liczyć! ckno mi będzie jak do hameryki za chlebem trza
          będzie jechać!
          • au.lait Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 18:06
            jezusie! a co ty w hameryce będziesz robił? w makdonaldsie hamerykanom do bułek
            będziesz pluł?
            • mesty8 Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 18:33
              mnie kuzyn roman załatwił robotę.
              te amerykany kiedyś kładły sobie dachy z jakowegoś azybestu czy cóś, tera to
              jest u nich niemodne i oni je mieniajo na inksze. ja mam tako piłą spalinowo
              ciąć ten azybest na małe kawałki. kuzyn mówi, że nawet sześc dolarów dziennie
              można zarobić!
              • au.lait Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 18:36
                ee. z piłą to byś sie do robienia we horrorach hamerykanckich nadał.
                nawet coś ostatnio z piłą w tytule leci
                • mesty8 Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 18:43
                  ona piła II?
                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 18:47
                    ano! mógbyś we trójce zagrać.
                    • mesty8 Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 18:57
                      ta ja pójde groc we filmie a mi tam robota za sześć zielonych dziennie koło nosa
                      przemknie!
                      nie ma gupich!
                      • au.lait Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 19:40
                        ja ci mówię: bieryj, jak ci sie we filmie nadarzy grać
                        tam sie dopiero kasiorę trzepie!
                        • mesty8 Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 19:44
                          ja tam wole se dachy mieniać z kuzynem romanem! we filmie to jednego dnia ty
                          gwiazda i ty masz 20 dularów dziennie a potem oni ciebie wywalo i ty w takim
                          kartonie po telewizyji mieszkasz pod mostem! ja to widział we filmie onegdaj!
                          • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 20:02
                            Masz racje Mesty, a może wzieli by cie do filmu o milości...Moja kuzynka, jak
                            pojechała to, w takim filmie grała i kariere zrobila. Nawet mi kasety wideło z
                            tymi filmami pokazywała. Na pudełkach była. a Na jednym to z takim murzynem, a
                            drugim rudym. A film miał tytuł, coś o kolorowych dikach...? Ja na angielskim
                            sie nie znam.
                            • mesty8 Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 20:22
                              ja nie widział ale mi roman mówił że oni do takich filmów bierą co tam chłop z
                              babą bez ubran i robią tam no ten...
                              ten mój kuzyn to wideło ma.
                              • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 20:29
                                Mesty, a ty by tak nie chciał?
                                • mesty8 Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 21:45
                                  a potem by mnie murzyny oglądały!?
                                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 22:11
                                    nie tylko murzyny
                                    latino teszsz..
                                    • mesty8 Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 22:21
                                      tfu!
                                      ja nie nawykły żeby jak ja z babom se urzendujem żeby wszyscy se patrzali!
                                      • au.lait Re: Taniec z telewizora 08.02.06, 22:27
                                        przyzwyczajaj sięchłopie.
                                        • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 09.02.06, 07:34
                                          Na kasting ja przyszłem, bo podobno coś tu kręcicie. Tak organiasty po mszy
                                          mówił.
                                          • Gość: makosia Re: Taniec z telewizora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:16
                                            Stringi masz? Prezentuj się Czesiek!
                                            • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 09.02.06, 09:22
                                              Organiasty nic o sztringach nie mówił.Ale mogę się chusteczką przyozdobić. Ło,
                                              i co ty na to?
                                              • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 09.02.06, 09:37
                                                Zawiążę ci Czesiu ładnie rogóweczkę...Czesiek nie zaciskaj tak nóg, bo nie
                                                przełożę ci jednego rożka do tyłu:-)....i kokardka.... No...no...
                                                • au.lait Re: Taniec z telewizora 09.02.06, 09:39
                                                  ... Czesiu, mieć taką stajlistkę, jak Makosia, to szczęście prawdziwe.
                                                  cudnie chłopcze wyglądasz we w tej kokardzie!
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 09.02.06, 09:41
                                                    A gumiaki to mam zdjąś czy nie? Bo to jeszcze zima i od ziemi ciągnie.
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 09.02.06, 10:14
                                                    oj Czesiu nie ściągaj, bo jak ci od stópek pociągnie po całej zimie w tych
                                                    gumiakach, to będzie po balu
                                                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 09.02.06, 10:32
                                                    ..Efiriel dobrze mówi.
                                                    Nie rób tego Czesiu. Dla wspólnego dobra.
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 09.02.06, 10:45
                                                    To dobrze, bo się bałem, że ich od stóp tak łatwo nie oderwę.
                                                  • Gość: makosia Re: Taniec z telewizora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:46
                                                    Ale wiesz co Czesiu, trzeba ci wydepilować tyłek. Ja widziała na zdjęciach, na
                                                    tych kasetach wideło, że chopy to takie gładkie dupy mieli.
                                                  • Gość: au.lait Re: Taniec z telewizora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:49
                                                    jest jeszcze u nas brzytew do łowiec golenia...
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 09.02.06, 12:21
                                                    tam brzytew, szmerglem przejedźcie to się wydepiluje!
                                                    ja w żadnym filmie nioe wystąpia!
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 09.02.06, 12:23
                                                    Co to za film z brzytwą i szmerglem w roli głównej? Musi jakiś horror.
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 09.02.06, 12:46
                                                    oj! czesiek tobie pokiełbasiło wszystko się!
                                                    szmeglem ci dupe wydepilujem, bo w takim filmie zagrasz co twoje duosko będzie
                                                    na cały ekran! To po to żeby ty wstydu wiosce nie przyniósł i żeby nie mówili,
                                                    że polaki to jak małpy majo dupy zarośnięte!
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 09.02.06, 12:55
                                                    to ja rezygnuje. ja za wrażliwy jestem.tfu
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 09.02.06, 13:10
                                                    wcale ci się nie dziwuje czesiu!
                                                    co innego babe obłapiać w stodole, a co innego z babą na oczach obcych i jeszcze
                                                    ci kamere wsadzajo!
                                                    masz tu samogonu i juz nie płacz!
                                                    czcesz załatwie ci robote przy azebiście?
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 09.02.06, 13:14
                                                    Abeco? Ja z czytaniem nietęgi, jak to o to się rozchodzi to ja proszę o czas.
                                                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 09.02.06, 14:51
                                                    Praca u podtaw by się przydała, Czesiu?
                                                    A może robota w rodzaju "czytam 20 minut dziennie. Codziennie."
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 09.02.06, 15:15
                                                    czesiek już poszedł.
                                                    dziki jakiś się zrobił, jak nie z naszej wiochy!
                                                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 09.02.06, 16:01
                                                    wlasnie...
                                                    ktos wie, dlaczego???
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 09.02.06, 17:06
                                                    powiadają somsiady, że to dlatego, że mu matula powiedziała, że go w kapuście
                                                    znalazła a on grudniowy. no. w grudniu ni ma kapusty przecie. I teraz taki
                                                    niczyj chodzi.
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 09.02.06, 17:18
                                                    oj durna baba!
                                                    toć czesio wrażliw i może się zamknąć w sobie jak ten nie przymierzając ślimok!
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 09.02.06, 18:08
                                                    toć somsiadka kaczerbicha powiadała. Toć łon nasz, swój. Ale wrażliw jak jakiś
                                                    literat czy wariat.
                                                  • Gość: makosia Re: Taniec z telewizora IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.06, 18:55
                                                    Czesiek sie szmegla i brzytwy wystraszył, żeby oprócz włochów na tyłku, przy
                                                    okazji mu klejnotów nie wydepilować, jakby on taki bobas chodził, albo i
                                                    dziewczynka.
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 09.02.06, 19:32
                                                    oj baby cześka klejnoty to można zdepilowac kosiarką do trawy a nie jakąś
                                                    brzytwą czy szmerglem!
                                                    ale wrażliwy to jest!
                                                    podobno nawet maseczki na klate se robi ze świńskiego mleka!
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 09.02.06, 23:11
                                                    a ja żem się zastanawiała co on tak pół dnia gembom obok chlewika w gnojówce
                                                    leżał, a to panie dla urody
                                                    Czesiu wracaj
                                                  • Gość: gogo_nia taniec z telewizora czy coś IP: 212.182.0.* 10.02.06, 09:37
                                                    Czesiek polazł się w przerębli kąpać, spotkałam go na skraju lasa, mówił, że to
                                                    dla urody, żeby się nie marszczyć czy cuś, dyć łon zapalenie płuc złapie i
                                                    bedzie go trzeba na trzy zdrowaśs w piecu trzymać, łoj ludzie nieszczęście
                                                  • au.lait Re: taniec z telewizora czy coś 10.02.06, 16:33
                                                    spokojnie Gogo.
                                                    poszet sie chłop hartować
    • au.lait Re: Taniec z telewizora 11.02.06, 10:41
      Może potańczyma sobię?
      • efiriel Re: Taniec z telewizora 11.02.06, 16:08
        wykompane, uczesane, barchany zmienione (na drugom strone) możem tańcować
        • mesty8 Re: Taniec z telewizora 11.02.06, 16:58
          ja udostępniam swoje wątłe ciało do tańca!!
          ale pić dejcie!
          • efiriel Re: Taniec z telewizora 11.02.06, 17:29
            puć w me ramiona
            niech sie przekonam
            ile (jak to dalej szło?)

mesty pij to zaraz piknych kobiet przybedzie :)))))
            • au.lait Re: Taniec z telewizora 11.02.06, 17:59
              ...jestem ;)))
              • mesty8 Re: Taniec z telewizora 11.02.06, 18:07
                dygam se w kącie bo mi wiruje prącie...
                luz w kolanie dzisiaj czuje okrutny!!!
                • au.lait Re: Taniec z telewizora 12.02.06, 10:49
                  jak nigdy!
                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 12.02.06, 21:14
                    znaczy wiosna idzie!!!!
                    • au.lait Re: Taniec z telewizora 12.02.06, 22:45
                      Już niedługo.
                      Do marca dwa tygodnie.
                      Do pierwszego dnia wiosny jakieś 5 tyg.
                      No lepie, coraz lepiej.
                      • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 13.02.06, 07:19
                        Cześć somsiady!Podobno po domach chodzo i telewizornie rejestrujo. Nie otwierać
                        bo seriali nam zabioro!
                        • efiriel Re: Taniec z telewizora 13.02.06, 11:32
                          my od maleńkości z granatem osowjone, poradzim sobie
                          • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 13.02.06, 13:36
                            Niby baba, a jednak nasza krew!
                            • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 13.02.06, 16:39
                              granatem, krzesłem, sztachtą, szpadlem, wałkiem...co ta bedzie pod rękom...w
                              łeb przyj...i w piwnicy zakopie, jak jaki cymbał bedzie chcial do mojej
                              telewizorni.
                            • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 13.02.06, 16:41
                              a ja to bym i pośpiewała sobie! tak od serca, pełną piersią!
                              • au.lait Re: Taniec z telewizora 13.02.06, 20:07
                                Ktoś powstrzymuje?
                                Śpiewaj Gogo?
                                • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 14.02.06, 09:07
                                  "Mam ochotę na chwileczkę zapomnienia tarra rira rira..."
                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 14.02.06, 09:10
                                    W radio mówili, że dziś święto miłości. Goguś, ty słyszysz? To może my
                                    poświńtujem, przepraszam, poświętujem?
                                    • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 14.02.06, 09:26
                                      No chodź tutaj Cześku, mam wiśnie w syropie, suszone śliwki i pestki
                                      słonecznika. Do tego jabcok i pożeczki na spirytusie. Sprawdze czy mleko się
                                      zsiadło to bedzie smietana.
                                      • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 14.02.06, 09:29
                                        A wiesz Ty, Goguś, że my już 1200 razy myszką kliknęli w tym telewizyjnym tańcu?
                                        Powinszowania.
                                        • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 14.02.06, 09:48
                                          No to przytul się Ty mój druhu, co to zawsze tu jesteś, a niech tam se będą te
                                          myszki, ja brzydna nie jestem.
                                          • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 14.02.06, 10:38
                                            Brzydna nie jesteś, a i myszka niczego sobie...
                                            • gogonia1 Re: Taniec z telewizora 14.02.06, 10:59
                                              :)))))))))))))
                                              no może się pobawimy, jakoś tak to szło: uciekaj myszko do dziury...Czesiek
                                              dzie Ty już leziesz?! No dobra, to może Stary niedźwiedź ....
                                              • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 14.02.06, 11:03
                                                Ty, Goguś to tylko zabawy ruchowe, jak widzę...Ja proponuję bierki.Lubię
                                                intelektualne wyzwania.
                                                • efiriel Re: Taniec z telewizora 14.02.06, 11:06
                                                  Czesiu tylko widły do tych bierek z gnojowicy obmyj
                                                  bo smród
                                                  • gogonia1 Re: Taniec z telewizora 14.02.06, 11:25
                                                    grabiami zagramy. ALe tak na trzeźwo to mi ruszanie głową ciężko zasadniczo
                                                    przychodzi.
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 14.02.06, 11:50
                                                    To ty głową nie ruszaj, bo się mózg wstrząśnie.To podobno boli. Dawaj pół litra
                                                    i zaczynajmy grę.
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 14.02.06, 11:51
                                                    chyba tylko pić będziem, bo śnieg grabie i widły zasypał
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 14.02.06, 12:05
                                                    Moje grabie trochę czerwone od mrozu, ale ja je na szczęście w kielni trzymał.
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 14.02.06, 12:06
                                                    Zawiążemy Cześkowi oczy usiądziemy w rządku i niech nas Czesiek rozpoznaje. Po
                                                    kolanie, po uchu itd.... Co wy na to?
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 14.02.06, 12:12
                                                    Ciebie to ja poznał po chuchu. Cześć.
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 14.02.06, 12:31
                                                    Makosia, a coś Ty się tak dziś odfryndzlowała. Jakas woda brzozowa zalata, ho
                                                    ho, jaka Pani, kolana kce pokazywać, pończochy widzę z klinem, klipsy, piękność
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 14.02.06, 12:34
                                                    Goguś , ty chyba na mnie patrzysz. Toż to ja, Czesław.
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 14.02.06, 12:44
                                                    miłość jest ślepa
                                                    szczała amora ją dosięgła
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 14.02.06, 12:49
                                                    Czczczczc..czczesław, co to się dzieje, ślina mi kapie, we łbie łomoce, serce
                                                    bije tu dum tu dum, jakiś Ty piękny
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 14.02.06, 13:02
                                                    Ślina ci kapie, bo szczęki z domu zapomniała. We łbie łomoce bo grad w pusty
                                                    czerep wali. Serce bije- znaczy żyje. Czyli u ciebie wszystko w normie.
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 14.02.06, 13:04
                                                    prostak!
                                                    prostak i cham!
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 14.02.06, 13:10
                                                    Czego ty Kaszpira obrażasz! To kolega mój!
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 14.02.06, 13:10
                                                    Czesław bardziej romantycznom diagnozem poprosim
                                                    wyjmij ten sopel lodu z oka :-)
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 14.02.06, 13:38
                                                    Ja się właśnie wysilił i przeczytał co ja o Goguś mojej faworycie napisał. Ja
                                                    się za łeb złapał i mnie wstyd. Ja w taki dzień świąteczny nie powinien tyle
                                                    pić na mrozie. Ty dla mnie poezją życia w poranku majowym, łąką koniczyno
                                                    usiano w wysokości po kolano. Ty mnie natchnieniem do cotygodniowej kąpieli, ja
                                                    dla Ciebie języków obcych uczył się dla imponacji ( pardon- imponcji). Wybacz i
                                                    zapomnij jak ja o ogładzie- czyli na zawsze. Twój Oddany Wielbiciel Do Nóg
                                                    Podupadły- Czesław.
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 14.02.06, 17:04
                                                    Poszłam koniom warkocze pleść. Czesiek jest jak ten Dżekyl i drugi, serce na
                                                    pół mnie sie rozleciało
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 14.02.06, 19:51
                                                    co tu się kurna dzieje!
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 14.02.06, 23:18
                                                    sodomia i gomora ??????
                                                    czy cu ???
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 14.02.06, 23:21
                                                    to chodź posodomiować na baranice przy ścianie wschodniej!
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 15.02.06, 10:46
                                                    No i co z tym rozpoznawaniem po kolanach?
                                                    Nogi wydepilowałam specjalnie na te okazję, założyłam wzorzyste rajstopy, i co?
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 15.02.06, 10:52
                                                    i kto cię makosiu kochana teraz po tej depilacji rozpozna
                                                    wygraną masz jak w banku
                                                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 15.02.06, 13:14
                                                    kto będzie makosie depilował?
                                                    jakis konkurs trwa? trzeba mieć na zero główkę ogoloną? hmmmm
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 15.02.06, 13:33
                                                    makosia nóżęta do macania wystawia
                                                    a towar macany , jak wszystkim wiadomo, należy do macanta
                                                    więc spieszta się chłopy
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 15.02.06, 15:41
                                                    Brwi nie bede golić. Wzorem miastowych bab sie na gładko oporządziłam. Nogi
                                                    wystawione.
                                                    Nikt nie chce mnie poznawaaaać:-( buuuu
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 15.02.06, 15:57
                                                    Oj Makosia, kobyłom warkocze pozaplatałam to i nam na nogach bym kłosy
                                                    porobiła, cholera i co ty taka golutka teraz zrobisz, ziąb, mrozy, a Ty jak
                                                    latawica
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 15.02.06, 20:35
                                                    mnie tam taka niekudłata makosia odpowiada!
                                                    ona gładka taka i miła w dotyku, ciekawe czy wszedzie wygolona taka!
                                                    bym mógł to bym sprawdził!
                                                    mogę?
                                                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 16.02.06, 08:31
                                                    pan dotykalski! ;))
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 16.02.06, 10:28
                                                    gdybyś Ty taki kościsty nie był to bym powiedziała: Zboczek, ehh, te
                                                    mienciutkie Makosine nóżki i ten boczek...coś bysmy na ząb wrzucili
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 16.02.06, 10:54
                                                    Miłeeee, coooo?
                                                    A zobaczta, jakie se majtki w mieście kupiłam...tylko się strasznie w tyłek
                                                    wpijają i prawie ich przez to nie widać.
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 16.02.06, 11:25
                                                    oj dziewucho Ty to masz widoki
                                                  • Gość: makosia Re: Taniec z telewizora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:41
                                                    widoki na przyszłość:-)
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 16.02.06, 11:55
                                                    makosiu, bo to stringi som,
                                                    czy tu już się nie tańczy
                                                    to jakiś macany wątek się robi :-)
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 16.02.06, 18:24
                                                    Tańczmy w stringach. Będzie fajnie. Nie będziemy ścian podpierać, przynajmniej
                                                    na razie.
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 16.02.06, 18:51
                                                    prędzej se beret z dyni zrobie niż założę na rzyć takie gacie!
                                                    ale wy baby to i owszem!
                                                    kurna wampir we mnie wstępuje!
                                                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 16.02.06, 19:25
                                                    ludzie, uważać, żeby na zęby mesty'ego się nie nadziać przypadkiem
                                                    no chyba, że kto chce w pana ciemności sie przemienić.
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 16.02.06, 19:45
                                                    o towarzystwo widze wieczorek se taneczny robi, sznurek staremu rombłam,
                                                    stringi se powiążemy, takie jedne wielgachne dla wszystkich!
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 16.02.06, 19:59
                                                    nigdy!
                                                    ja popatrze se jak sie bedziecie baby przebierać i w te sznurki owijać.
                                                    no już makosia! au.lait! gogonia! wyskakiwać z majtek!
                                                    ło jezuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    niebo!!!!!!!!!!!!
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 16.02.06, 22:56
                                                    mesty jak patrzysz w górę to nie zawsze jest niebo :)
                                                    tera to ty na klepisku zaległ i babom pod spódnice zaglądasz
                                                    niebo błękitne nademną , a prawa moralnego to wcale a wcale ni ma
                                                    ale tak miło
                                                    aż się rozmarzyłam
                                                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 16.02.06, 23:01
                                                    noc ładna..
                                                    miło wspólnie w księżyca stronę popatrzeć
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 16.02.06, 23:47
                                                    i powyć też można
                                                    do tego księżyca
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 17.02.06, 09:06
                                                    Cuś tera pustawo robi się u nas we wsi. Za chlebem do miasta powiatowego się
                                                    przenieśli wszyscy czy jak. Goguś, czy ty jeszcze się gniewasz? Jam rab Twój...
                                                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 17.02.06, 10:24
                                                    z kwiatami moze trza do Gogo uderzyć?
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 17.02.06, 11:05
                                                    kobiety nawet kwiatkiem nie wolno, ale z flaszką pewnie można :)
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 17.02.06, 11:15
                                                    Wy tu teoretyzujeta, a Goguś milczy jak grób.
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 17.02.06, 12:17
                                                    bo ja jakaś taka milkliwa się zrobiła czy to przez to serce złamane, czy przez
                                                    to że w spiżarce szynki wyjadam ...
                                                    szynki? jakie szynki? ja nic nie mówiłam przecie....
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 17.02.06, 12:34
                                                    Noooo, tera ja uśmiechnął się radośnie. Żyje!
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 17.02.06, 12:46
                                                    a! to od szynek ją tak wzdęło!
                                                    a ja myślał, że ona zaciążyła z czesławem!
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 17.02.06, 13:19
                                                    Ty tak na ją nie mów, bo ona wrażliwa jest i się obraża.
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 17.02.06, 13:21
                                                    a! wrażliwa! ale cztery kilo szynki z komory wyżarła!
                                                    ja tam jej nie żałuję!
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 17.02.06, 13:54
                                                    i jak ja nie mam podżerać w samotności? dajcie chleba, niech zapcham.
                                                    Cześku to dla Ciebie:
                                                    Nie ważna buława - gdy tulę Czesława
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 17.02.06, 13:59
                                                    Goguś, to dla Ciebie:
                                                    Wszystko w kąt porzucę
                                                    Gdy z Gogonią wrócę
                                                    Na przyjacielską stopę
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 17.02.06, 14:04
                                                    jeżeli ma to oznaczać, że znowu mnie podepczesz to niech będzie, oddam stopę,
                                                    nawet dwie! depcz! bylebyś zatańczyć chciał.

stopę spuchłą w mleku moczę
                                                    z Cz Cz tańczę cza czę
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 17.02.06, 18:32
                                                    taaa, najlepiej kogoś zostawić i se pójść, niech kuka na klepisku jak ta ciućma
                                                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 18.02.06, 18:57
                                                    eeenoo, co jest? sobota, a nikt się nie bawi...
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 18.02.06, 19:17
                                                    ja się bawiłem samotnie w toalecie. myślałem, że was nie ma...
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 18.02.06, 19:20
                                                    przy szumie z muszli ? :)
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 18.02.06, 19:28
                                                    i zapachu bryzy. szybko doszedłem...
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 18.02.06, 19:30
                                                    do wniosku, że tak dłużej nie można
                                                    i powróciłem na klepisko
                                                    witamy :))))
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 18.02.06, 19:56
                                                    tak mnie więcej było...
                                                    dawajta baby wódki bo jak prasne bez łeb tego karczmarza!
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 18.02.06, 22:25
                                                    Zespół ze Świńskiej Wólki jedzie. Zara bendom. Ide do kibla rajtuzy wełniane
                                                    zamienić na nylony i popryskać włosy lakierem z brokatem.
    • au.lait Re: Taniec z telewizora 19.02.06, 11:20
      1266.
      eeszszsz się popili..
      wstawać, nie gadać, tańczyć mnie tu!
      • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 20.02.06, 07:02
        No to jazda!
        • au.lait Re: Taniec z telewizora 20.02.06, 11:14
          Z tobą czesiu to zawsze !
          Ej złazić się pozostałe ludziska..
          • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 20.02.06, 11:48
            Cuś one dzisiaj ospałe są, te ludzie. W kościole przewiało czy co?
            • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 20.02.06, 12:09
              Woda mnie pod chałupę podejszła tom w misce przypłynęła, co robita?
              • efiriel Re: Taniec z telewizora 20.02.06, 22:35
                ludzie tańczyć
                karnawał się zaraz skończy
                • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 21.02.06, 10:17
                  Spać mi się chce
                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 21.02.06, 10:21
                    Pitu pitu kobieto!
                  • Gość: CCz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 21.02.06, 10:21
                    Bo grają tak jakoś smętnie...Łza mi się w oku kręci jak słyszę o tym białym
                    niedźwiedziu.
                    • efiriel Re: Taniec z telewizora 21.02.06, 11:12
                      makosiu droga ale Ty dzisiaj monotematyczna tylko spać i spać :)
                      • Gość: makosia Re: Taniec z telewizora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:18
                        Noooo, bo mi się spać chceee
                        • efiriel Re: Taniec z telewizora 21.02.06, 11:20
                          poproś Cześka on Cię utuli, tylko czy spać da ?
                          • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 21.02.06, 11:23
                            Hahahhahaha. Jak zechce to da.Jak nie, to nie.
                            • Gość: makosia Re: Taniec z telewizora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:57
                              kto, jak zechce, to da?
                              Czesiu?
                              Czesiu, przecież ty zawsze chcesz:-)
                              • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 21.02.06, 12:02
                                Właśnie zrobiłem tajemniczą i dwuznaczną minę. Widać?
                                • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 21.02.06, 12:16
                                  no te malinowe usteczka tak w ciupek zebrane, no no, tajemnica, prawie tak
                                  wielka jak ta kto ze śpiżarki słoninę wyżarł
                                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 21.02.06, 13:40
                                    kto wyżarliwszy tę słoninę?
                                    gadać, bo smalca bez to wytpopić nie idzie..
                                    • Gość: makosia Re: Taniec z telewizora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:56
                                      aulejtka nam się nastukała:-)
                                      • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 21.02.06, 20:04
                                        no nastukala siem kobita a góźdź i tak krzywo i kapelusz spada
                                        • mesty8 Re: Taniec z telewizora 21.02.06, 21:08
                                          oj wy baby! było mnie zawołać ja stukam jak ten dzięcioł w sosenke!
                                          a co to makosia kapelusza nosi w tydniu, a nie w niedziele do kościoła!
                                          a może jeszcze serdak ubiera do świniów! buhhhaaaahahaha!
                                          • au.lait Re: Taniec z telewizora 21.02.06, 23:54
                                            co sie smieje?
                                            może ona tak lubi?
                                            • Gość: makosia Re: Taniec z telewizora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:57
                                              Pewnie, że ubieram i usta burakiem maluję. Nigdy nie wiadomo, kiedy się co
                                              trafi.
                                              • au.lait Re: Taniec z telewizora 22.02.06, 10:27
                                                Malujcie sie dziewczyny, nie znacie dnia ni godziny. I tak ma być!
                                                • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 22.02.06, 10:30
                                                  Tylko te buraki kufajkę plamio.
                                                  • Gość: makosia Re: Taniec z telewizora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:46
                                                    ale buraki na szczęście sie spierajo i rumieńce dobrze malujo
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 22.02.06, 17:34
                                                    makosia ja jutro do gminy jade to jak swinie sprzedam to tobie kupie tako
                                                    szminke co to w tylewizji pokazujo. ty piekna bydziesz jak krakowska emilia!
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 23.02.06, 09:29
                                                    Oj mesty, jak mie te szminkie kupisz, to ja już bede ci wierna, jak ta
                                                    jagnięcina z chłopów
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 23.02.06, 10:54
                                                    Cichaj, Jagnięcine na gnoju wywiezły!
                                                    ale w końcu jak sie usminkujesz to pal licho gó..
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 23.02.06, 11:01
                                                    zanim wywieźli to se Jagienka troche poużywała
                                                    ponczki przyniesłam i troche chrustu z lasu (spod śniegu wycięgłam)
                                                    smacznego
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 23.02.06, 11:31
                                                    A ja faworki. Dużo spirytusu w nie wlałam, to moc mają
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 23.02.06, 12:56
                                                    To ja ogóreczka do tych faworków poproszę.
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 23.02.06, 13:28
                                                    A proszę - trza zagryźć. Zjesz se czesiu 5 takich faworków i 3 dni sztywny
                                                    bedziesz leżał.
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 23.02.06, 13:48
                                                    A ja myślę, co ja już taki sztywny miejcsowo.
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 23.02.06, 14:06
                                                    Oj, Czesiu...Cały czas?
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 23.02.06, 14:08
                                                    Czesiu lekarz nie powiedział jak te małe niebieskie dawkować ??
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 23.02.06, 14:40
                                                    Małe? Ja to ledwo połknął.
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 23.02.06, 15:40
                                                    a mnie mówili żeby wypluwać!
                                                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 23.02.06, 23:10
                                                    źle mówili;)
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 27.02.06, 11:56
                                                    poniedziałek pierdziałek, ale może by się znalazła jaka okazja do pocieszenia?
                                                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 27.02.06, 12:40
                                                    Goguś, a potrzebujesz pocieszenia? Cóż tam się stało? Czesio się nie odzywa?
                                                    Stawiam w razie co samogon..
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 27.02.06, 13:25
                                                    Chyba samoogon...
                                                  • Gość: au.lait Re: Taniec z telewizora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 13:28
                                                    Co stawiam, to stawiam.
                                                    Pić proszę, a nie gadać.
                                                    Miło, że Cię wywołąłam ;)
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 27.02.06, 14:07
                                                    W naszej tancbudzie ostatnio nudo wieje. Może wiosenne wiatry trochę życia tu
                                                    przyniosą. Po maluchu!
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 27.02.06, 14:18
                                                    Ałć!( Makosia mnie po maluchu...)
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 27.02.06, 14:23
                                                    no i teraz maluch potrzebuje pocieszenia! odziej się
                                                    samogonia mnie dajcie
                                                  • Gość: makosia Re: Taniec z telewizora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:29
                                                    Bolało Czesiu? Daj pogłaskam.
                                                  • au.lait Re: Taniec z telewizora 28.02.06, 12:40
                                                    Dał czy nie dał?
                                                    Pogłaskać?
                                                  • efiriel Re: Taniec z telewizora 28.02.06, 12:44
                                                    zaśpiewaj Mu
                                                    Daj, daj, daj nie odmawiaj
                                                    to co masz najlepszego daj

może pomoże ?
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 28.02.06, 17:41
                                                    myślisz że Czechu zbunkrował flaszkę?
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 28.02.06, 18:56
                                                    ja żem jest! inspektor z województwa kazał mi wybić wszystkie kaczki bo
                                                    kaszlały, mówie wam ryczałem jak bóbr jak im łby siekierą...
                                                    potem musiałem do miasta jechać furą na plac żeby je sprzedac miastowym co by
                                                    mieli co jeść...
                                                    ja przywióz z miasta dla dziewczynów pańczochy i gorsety a dla chłopów gazety z
                                                    gołymi babami i ichni samogon.
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 28.02.06, 19:13
                                                    Ło matko ile falbanków i tasiemek, i sprzączki takie śmieszne, mesty a Ty jako
                                                    ten inspektor to i czapkę masz z daszkiem, kajdanki jakie takie różowe
                                                    puszyste, i obcisły mundur lateksowy tylko czemu z gołym zadkiem?
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 28.02.06, 19:30
                                                    j ty gogonia czepiasz się widocznie miastowym zabrakło tej gumy akurat na rzyć
                                                    wkładaj to i polej mi wódki,
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Taniec z telewizora IP: 212.160.236.* 01.03.06, 07:11
                                                    Mesty, stary przyjacielu, z niczyjej ręki gorzałka polana tak mi nie smakuje.
                                                    Tylko ty jakiś kocyk na siebie zarzuć, bo się przeziębisz.
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 01.03.06, 09:30
                                                    Mesty a po co lateksowa kominiarka z zamkiem na gębę? żeby se gorzałki
                                                    odmawiać?!
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 01.03.06, 09:49
                                                    A ja nie umiem chodzić na tych obcasach. Gdzie to, żeby obcas 20 cm, a podeszwa
                                                    7? I po co przezroczysty? We łbach sie im w tem miescie lasuje. Ale te koronki
                                                    to ładne są, tylko mie cycki z tego gorsetu wylatają.
                                                  • mesty8 Re: Taniec z telewizora 01.03.06, 16:39
                                                    widocznie mają wylatać!
                                                    miastowe sie na modzie znajo!
                                                    u nich to baby na codzieńw butach chodzo, a nie ino w niedziele!
                                                    wkładajcie se co chcecie to dla was ja przywiózł.
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 02.03.06, 09:06
                                                    ale baty to ja nie wiem do czego, kunia we wsi nie ma.
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: 212.182.0.* 03.03.06, 16:05
                                                    ptasia grypa we wsi czy inny umór?
                                                  • makosia_69 Re: Taniec z telewizora 03.03.06, 20:48
                                                    Umór, pomór, zamór, wymór, przemór...
                                                    Kuźwa! Gdzie wszyscy?!
                                                  • Gość: gogo_nia Minuta ciszy IP: *.umcs.lublin.pl 07.03.06, 14:46
                                                    Pikne baby, kochane chlopy, minuta ciszy nad naszym sielskim wątkiem, skończyła
                                                    sie wesoła wioseczka
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Minuta ciszy IP: 212.160.236.* 08.03.06, 08:02
                                                    Nu, ptasia grypa wykosiła wioskę...
                                                  • makosia_69 Re: Minuta ciszy 08.03.06, 13:18
                                                    My dziołchy przymierzamy te rajstopy, cośmy od was na dzień kobit dostały.
                                                  • au.lait Re: Minuta ciszy 08.03.06, 13:20
                                                    Kto mnie dał rajsupy z dziurom?
                                                    Z oczkiem takim wielgachnym, aa?

--
                                                    "Forum jest źródłem nieszczęść, oszustw, zdrady mężów, żon i ich najbliższych
                                                    przyjaciół !!!" by Marek
                                                  • Gość: Cz-Cz Re: Minuta ciszy już minęła IP: 212.160.236.* 08.03.06, 13:26
                                                    Wam,baby, nie dogodzisz,Rajstopy się porwali jak w siatce niósł do PKS-u.
                                                    Intencje czyste byli a rajstopy z przeceny.
                                                  • Gość: gogo_nia Re: Minuta ciszy już minęła IP: *.umcs.lublin.pl 08.03.06, 16:52
                                                    że co niby nasze nogi nie czyste?
                                                  • au.lait Re: Minuta ciszy już minęła 08.03.06, 16:59
                                                    Moje czyste, qrka, bez ęsynuacji mi tu prosze.
                                                    Każdą razą, dziękuję za prezent, jaki by on tam nie był.
                                                  • makosia_69 Re: Minuta ciszy już minęła 08.03.06, 19:37
                                                    Trzaby ten dzień kobit uczcić i jakiego bimberka na stół wystawić.
                                                  • efiriel Re: Minuta ciszy 08.03.06, 19:55
                                                    au.lait napisała:

> Kto mnie dał rajsupy z dziurom?
                                                    > Z oczkiem takim wielgachnym, aa?
                                                    >
                                                    > --
                                                    > "Forum jest źródłem nieszczęść, oszustw, zdrady mężów, żon i ich najbliższych
                                                    > przyjaciół !!!" by Marek

kabaretki ???????????? :)
    • plonaca.zyrafa Re: Taniec z telewizora 08.03.06, 22:13
      ja tylko na chwile wpadlam cos wypic ;)
      • Gość: gogo_nia Re: Taniec z telewizora IP: *.umcs.lublin.pl 09.03.06, 16:57
        Łoj ludzie jaki źwierz dziwny przyszedł, jaka gęś z takom szyjom, ptasia grypa
        czy cuś
        te, zirafa, napijesz się bimberka? nie słyszay chiba, EE ZIRAFA...!!!
        • toop.toop Re: Taniec z telewizora 26.07.06, 09:09
          podbijam, bo lato upalne a wieczory taaaakie długie. Nie ma z kim zatańczyć ani
          gwiazd pooglądać....
          • au.lait Reedycja 26.07.06, 23:07
            albo reaktywacja. Trochę gorrrących rytmów poproszę...
            • toop.toop Re: Reedycja 08.09.06, 23:19
              nowa edycja tańca z gwi(A)zdami, a tu same gwiazdy a pończoszki już poupadały i
              hulaćsię nie chce. czyżby i oprócz pończoch i siły opadły?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka