Dodaj do ulubionych

windykacja ?

11.01.06, 22:22
Jakaś firma zrobiła mnie w umowę i się czepiła jakichś zaległości, usług,
których nigdy nie było i teraz mnie straszy sądem i tą windykacją o 60 pare
złotych.Czy ktoś już doświadczył?
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: windykacja ? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.01.06, 22:23
      menop napisała:

> Jakaś firma zrobiła mnie w umowę

Czyli podpisałaś coś? Bo jak nic nie podpisywałaś, to mogą Ci skoczyć. ;-)
      • Gość: menop Re: windykacja ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:02
        Właśnie, podpisałem, bo dobry humor miałem, to było w 2004, pod koniec. Przyszła
        jakaś dziewulka, ohoczo mówiła o korzyściach, że to niby przekierowanie rozmów
        na inny operator.Podpisałem tylko jedno coś. Na tym nie było, że to będzie nowy
        abonament, osobny rachunek i płacenie za rozmowy nieodbyte.
        Później zaczęły mi przychodzić regulaminiki, paragrafiki, rachunki za rozmowy z
        kosmosu, wyliczane jako coś co być powinno, a czego nie było. Napisałem im
        pismo, że to nie fair itd a oni dalej swoje. Ja bym nawet im te nielegalne
        pieniądze podarował, lecz mój honor na to mi nie pozwala, bo nie lubię robić
        dawać się w bambuko.
        Zaraz po tym moim nieprzemyślanym podpisie, może to pod wpływem było browara,
        nie pamiętam, dzwoniłem do nich i sie rozpytywałem o to wszystko, bo mnie ludzie
        mówili, że się dałem wrobić.
        Odpowiedzieli mi perfidki, że zapłacę tylko wtedy jak rachunek przekroczy jakięs
        22 zł, teraz nie pamiętam.
        Byłem pewien, że jeśli nikt nie będzie dzwonił na to przekierunkowanie to nigdy
        nie będę musiał płacić i po sprawie. Okazało sie , że perfidnie poczekali cały
        rok i w sierpniu 2005 przysłali mi rachunek na 35 czy coś.Alle się wkurzyłem
        Płac jeleniu, tu rozmowa cacy, cacy ok. Wkurza mnie to wrabianie jeleni. NIE
        PODPISUJCIE NIGDY NICZEGO NIKOMU I NIE WPUSZCZAJCIE DO DOMU>
        niech mi windykują, przerąbię im gnaty, bo upokorzeń nie znoszę,.
        Straszą mnie sądem, prosze bardzo, ilu wrobili jeleni?

Podpuszczczalskim, nieuczciwym , śmierć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka