kaszpir_74 19.01.06, 13:16 jest niewiarygodny.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jo Re: Czak Noris IP: *.e-wro.net.pl 19.01.06, 13:20 Przez grzeczność nie zaprzeczę, choć nie wiem, kim rzeczony jest. Ale lubię zgadzać się z przedmówcami. Dodam jeszcze dla towarzystwa, że Eliot Ness też jest niewiarygodny. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
kaszpir_74 Re: Czak Noris 19.01.06, 13:24 Dlaczego Robert Mateja na mamuciej skoczni skoczył tylko 90 m? Bo na dole zobaczył Chucka Norrisa i chciał zawrócić. Chuck Norris nie ubija masła. Kopie krowy z półobrotu a masło samo wychodzi. On jest prawie tak niewiarygodny jak Grzegorz Rasiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo_nia Re: Czak Noris IP: 212.182.0.* 19.01.06, 13:29 dzie jego kościół? ja się zapiszę? Odpowiedz Link Zgłoś
kaszpir_74 Re: Czak Noris 19.01.06, 13:36 wcześniej też było o jego boskości:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=34793421&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
kaszpir_74 Re: Czak Noris 19.01.06, 13:37 Chuck Norris nie chodzi do fryzjera, bo jego wlosy boja sie rosnac Chuck Norris nigdy nie byl w wosjku. ONZ balo sie ze jeden czlowiek przejmie kontrole nad calym swiatem. Matke Chucka Norrisa rozerwalo przy porodzie bo Chuck Norris urodzil sie juz dorosly. Chuck Norris sila woli kontroluje kursy walut na swiecie. Kule wystrzeliwane w strone Chucka Norrisa nigdy nie dosiegaja celu poniewaz Chuck neutralizuje je zanim wyjada z fabryki. Chuck Norris robi wiele rzeczy mimowolnie zanim jeszcze o nich pomysli. Chuck Norris nigdy nie uczyl od mistrzow sztuk walk...to oni przychodzili do niego po nauki. Podobno Chuck Norris nie wierzy w Boga. Jednak Bog zawsze mowi o nim bardzo cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan Re: Czak Noris 19.01.06, 22:45 Dziękuję Ci za poprawe humoru o 100 % ;-) A tak BTW to pamiętam jak po filmy z Czakiem jeździło się do Opola na targ. To były czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Czak Noris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:52 wrogowie czaka wyglądajom jak ludzie kturym w dzieciństwie zapaliła się kołyska a stary ich łopatom gasił Odpowiedz Link Zgłoś
kot_z_cheshire Re: Czak Noris 19.01.06, 19:42 A tu prawie wszytsko o Czaku:) nonsensopedia.wikicities.com/wiki/Chuck_Norris www.jablo.pilnet.pl/chuck/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGIC Re: Czak Noris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 23:46 iiii-gooool.blog.pl/ Dla fanów IVRP i JPII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosc Re: Czak Noris IP: *.osiedle.net.pl 26.01.06, 18:19 A ja nie rozumiem ogulnego zainteresowania tym czlowiekiem. Przeciez to czlowiek jak kazdy inny. A jesli tak to nalezalo by sie smiac z kazdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo_nia Re: Czak Noris IP: *.umcs.lublin.pl 26.01.06, 18:54 a ja się pośmieje z ogUlnego hahahahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia185 Re: Czak Noris 31.01.06, 15:25 popiream... nie wiem co to za show z tym Norrisem... to jest kompletna brdura... Odpowiedz Link Zgłoś