Dodaj do ulubionych

W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali?

• slodka_kokietka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 23.01.06, 19:12
      Gerard Depardie :P
    • Gość: nancy Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.orange.pl 23.01.06, 19:33
      Mialam cos kolo 12 lat jak lecialy pierwszy raz "Polskie drogi" i kochalam sie
      w Karolu Strasburgerze. Po latach rodzina namowila mnie do uczestnictwa w
      Familiadzie i jak go zobaczylam na zywo i postarzalego, to az mi sie glupio
      zrobilo. A wtedy tak okropnie rozpaczalam jak zginal w serialu....
      Kochalam sie tez w Lennonie i zalobe po jego smierci odpracowalam sumiennie.
      Czarne stroje, udzial w marszach ku jego pamieci...
      No a potem to juz na okraglo kochalam sie w osobnikach calkiem dostepnyvh i
      takie bzdury wylecialy mi z glowy!
    • Gość: jezyk7 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.retsat1.com.pl 23.01.06, 22:25
      Ja to pamiętam, że generalnie w połowie facetów w Tv ;) Ale dobra. Zacznijmy od
      Sally'ego w Dr. Quinn, nie wolno zapomnieć o młodym Johnie Travolcie np. z "Grease";
      Teraz jak przystało na statystyczną 8-iolatkę to kochałam się w jednym z
      Backstreet Boys (ale nie pamiętam jak miał na imię - wiem, ze to był ten, który
      mało tkóej dziewczynie się podobał).
      A w książkach to było ich tylu... n. Gilbert Blythe z "Ani z Zielonego Wzgórza".

pzdr.

jezyk7
    • arubika Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 09:22
      gdy byłam w przedszkolu - to kochałam się w koledze z grupy. tak sobie marzyłam
      na leżakowaniu że będzie moim mężem.
      poza tym w Janku z Czterech Pancernych.
      W podstawówce też się kochałam w koledze z klasy, w 6 klasie - w kolegach z
      ósmej.
      a moje koleżanki w drugiej licealnej (15 lat temu) kochały się w Adamie
      Ferencym, chodziły na jego wszystkie przedstawienia, po 10 razy na jedno,
      nosiły mu kwiaty i maskotki... załapałam się z nimi wtedy na kilka fajnych
      sztuk. W Ferencym się wtedy nie kochałam bo miałam falę na Artura Żmijewskiego
      (po Lawie, Konwickiego)
      • Gość: endo Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:00
        W bramkarzu reprezentacji Portugalii i FC Porto Vitorze Baia. I wcale już nie
        byłam taka mała...
        • Gość: Magdalena Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 87.207.110.* 24.01.06, 22:49
          Ja też,ja też!!!
          • dr-divlo Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 23:07
            Hehe, czytam wasze wypowiedzi i mi się przypomina..:
            - Michael Jackson- jjak ja go uwielbiałam :DD
            - Keanu Reeves- po filmie Speed, za to że był taki odwazny i za sexi podkoszulek
            - Paddy z Kelly Family - wstyd przyznać, ale za co to nie pamiętam?
            - Nick Carter z BSB- za włosy, teraz jest dla mnie masakrycznie brzydki :P
            - Leonardo Di Caprio, ale nie po po Tytaniku jak większość tylko po obejrzeniu
            Romea i Julii z jego udziałem
            - Harrison Ford- podoba mi się do dzisiaj
            - Jonathan Brandis- Niekończaca się opowieść, do dzis czuję łzy w oczach na
            wspomninienie tego wspamniałego filmu
            • dr-divlo Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 23:10
              pozatym kochałam sie w moim panu od.. religii (podstawówka). Dwadzieścia parę
              lat, świeżo po studiach, taki młodzieżowiec :)
          • Gość: discordia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.chello.pl 24.01.06, 23:27
            i ja!!! i jeszcze Ruud van Nistelroij
            a dziecięciem bedąc to Michael Praed, Patrick Swayze, Michael J. Fox, Tom
            Berenger, Thorgal...
            ech! :)
        • Gość: N. Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 81.210.120.* 25.01.06, 12:09
          I ja! I to wcale nie w dzieciństwie, teraz też ;-)
          A tak poza tym to oczywiście Clooney...
          A jak byłam całkiem mała, to, trudno uwierzyć, Wodecki. Dopiero potem
          przerzuciłam się na brunetów.
    • Gość: joaz Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 158.75.35.* 24.01.06, 12:48
      Moją wielką miłością był Winicjusz, z Quo Vadis w wersji hollyłódzkiej w lat 50-
      tych, grany przez Roberta Taylora. Przez cały rok pisałam pamiętnik, w którym
      roiło sie od wymyślonych historyjek z naszym (czyli R.T. i moim udziałem).

joanna
      • Gość: ika Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:50
        Alain Delon cały czas!
        • jarmila02 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 17:43
          No, nareszcie jakieś znajome nazwisko, oprócz Janka Kosa, hi hi hi. Ale tak to
          bywa, kiedy człowiek rodzi się ... za wcześnie. Na szczęście, skleroza jest
          łaskawa i do dzisiaj pamiętam wiele nazwisk :
          - Roger Moore ("Święty")
          - Richard Chamberlain ("Dr Kildare")
          - Andrzej Łapicki ("Lekarstwo na miłość")
          - Clark Gable ("Przeminęło z wiatrem")
          - Jean Marais ("Hrabia Monte Christo")
          I pomysleć, że w dzieciństwie miałam serce jak ... tramwaj z przyczepą ...
    • Gość: sliwta Shakin Stevens IP: *.niedzielski.com.pl / *.niedzielski.com.pl 24.01.06, 13:59
      Nie wierzę - nikt nie wspomina Shakin Stevensa. Ja go wielbiłam, latałam za
      plakatami z Dziennika Ludowego znikającego w sobtnie poranki już o siódmej z
      wszystkich kiosków, na jego piosenkach uczyłam się angielskiego. Nawet zmusiłam
      moją mamę do pojechania ze mną na jego koncert (byłam za młoda na samotną
      wypraę). A tam mdlałam i krzyczałam z wrażenia, że jest tak blisko. To były
      czasy... już nikogo tak nie pokocham ;-)))
      • gradowa Re: Shakin Stevens 24.01.06, 14:07
        Jak to nie!!
        czytaj niżej
        Gość portalu: sliwta napisał(a):

> Nie wierzę - nikt nie wspomina Shakin Stevensa. Ja go wielbiłam, latałam za
        > plakatami z Dziennika Ludowego znikającego w sobtnie poranki już o siódmej z
        > wszystkich kiosków, na jego piosenkach uczyłam się angielskiego. Nawet
        zmusiłam
        > moją mamę do pojechania ze mną na jego koncert (byłam za młoda na samotną
        > wypraę). A tam mdlałam i krzyczałam z wrażenia, że jest tak blisko. To były
        > czasy... już nikogo tak nie pokocham ;-)))
      • kika781 Re: Shakin Stevens 24.01.06, 14:16
        A pamiętacie serial "7 życzeń"? to ja się kochałam w tym chłopaku od
        Rademenesa, imienia niestety niepamiętam i jeszcze w tym z "Janki" tym
        jej "przeciwniku". Gilbert Blythe z "Ani..." też był na tapecie i Janek K. A
        potem jako taka bardziej nastolatka w tych wszystkich młodych gniewnych
        punkowych wokalistach...... Ah, szczenięce lata...
      • Gość: joanna Re: Shakin Stevens IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.01.06, 15:46
        A ja goniłam za plakatami EUROP-u z Dziennika Zachodniego!!!!!
      • Gość: trzydziecha Re: Shakin Stevens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:05
        chciałam o nim wspomnieć, ale nie zdążyłam. Kochałam i jego i mojego chłopaka,
        który załatwiał mi jego płyty, a był do niego tak podobny - a teraz łysy
        dziadek,
        nie stevens tylko mój ex, ale i tak sympatia do nich obu pozostała
        pozdrawiam grzegorza, który nagrywał dla mnie stevensa anita
      • Gość: Agi1971 Re: Shakin Stevens IP: *.pro-internet.pl 24.01.06, 23:19
        Shakin' Stevens to także moja wielka milość z dzieciństwa. Pokój obwieszony
        plakatami z "Bravo" kupowanymi wtedy za ciężkie pieniądze na rynku i wielki
        napis na ścianie z tekstem jednej z jego piosenek: "Love burns fire that never
        cools". Tak zaczęla się moja milość do języka angielskiego.
        Inna moja milość (wcześniejsza) to ... król Jan Kazimierz Waza z "Potopu" H.
        Sienkiewicza. Podobal mi się bardziej, niż Kmicic i pan Wolodyjowski.
        W dojrzalym wieku też dopadlo mnie coś tak dziwnego, jak w dzieciństwie. To byl
        Sam Neill w "Merlinie" (film czasem pokazuje Hallmark). Wydrukowalam sobie na
        papierze fotograficznym jego fotki z tego film i wpatrywalam się w nie jak
        dziecko. Wstyd się przyznać, ale dobiegalam wtedy 30. lat i bylam doktorem nauk
        prawnych. Cóż, widać nic nie jest przeszkodą dla milości ;-)
    • adamari1 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:04
      Michael Pread, Robin z Sherwood - moja chyba jedyna i najwieksza milosc do
      postaci z tv :)
      • Gość: renifa Re: A jeszcze niezapomniany IP: *.avamex.krakow.pl 24.01.06, 16:14
        Arno z serialu "Katarzyna" :)
        • ronja Re: A jeszcze niezapomniany 24.01.06, 22:18
          Ach jej, faktycznie był taki:) I serial, i postać:) Mi też sie podobał:)
          • Gość: katarzyna Re: A jeszcze niezapomniany IP: *.icpnet.pl 24.01.06, 22:25
            ARNAUD DE MONTSALVY!!!!!!!!!!!!!!!!FOREVER!!!!!!!!!

:D
        • Gość: eda Re: A jeszcze niezapomniany IP: *.sdigroup / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 23:35
          Czytalam watki z nadziej, ze ktos go wymieni,bo zupelnie zapomnialm jak on sie nazywal.On byl boski!!!!
      • Gość: klawiaturka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 212.160.152.* 24.01.06, 16:28
        Kochałam Frediego Mercury'ego z zespołu Queen.
    • gradowa Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:06
      1.grigorij z "czterech" i każdy, kto miał wąsy
      2.Shakin stevens - jeden plakat nad łóżkiem, reszta w specjalnej teczce, żeby
      przypadkiem nie podziurawić
      Michael Praed, no Robin Hood, też wisiał, ale w nim się nie kochałam??
      3.Krzysztof Bartoszewski? zabójczy brunet, prowadzący dziennik w okresie około
      stanu wojennego
      4.Marek Bukowski "nad rzeką, której nie ma" obejrzane z 10 razy
      • marlenkamc Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 15:53
        Jim Morrison hmmm
      • marlenkamc Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 15:54
        Chuck Norris hahaha nie ma jak 1/2 obrotu
      • Gość: lili Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.wsinf.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:09
        ja we wczesnym dzieciństwie w Krzysiu Antkowiaku:) pod koniec podstawówki w
        Piasku - przeszło mi, kiedy obciął włosy:)
      • Gość: Asia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:23
        Nie pamiętam nazwiska aktora , ale grał w Szaleństwach panny Ewy . Na długo
        stał się ideałem do którego zwykli chłopcy nie dorastali . Ale nikomu się nie
        przyznałam . A z piosenkarzy to Glen Medeiros czy jakoś tak . Ogółnie biorąc to
        byłam im bardzo wierna i tylko podobni mieli u mnie szanse . Więc niewielu .
        Dlatego byłam niedostępna dla chłopców i tym bardziej mnie podrywali.
    • roseaux Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:06
      Ja się kochałam w Kurcie Cobainie, a potem miałam bzika na punkcie Joe Alexa,
      bohatera książek Macieja Słomczyńskiego..no i jeszcze Gilbert z Ani z Zielonego
      Wzgórza...i w Janosiku..ahh :P
      • Gość: basior Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.180.219.81.magma-net.pl 24.01.06, 15:46
        a ja w zamierzchłym przedszkolnym dzieciństwie kochałam się boleśnie w Patricku
        Swayze, ale tym z serialu północ i południe, bo jeszcze wtedy nie widziałam
        Dirty Dancing :) ostatnio z okazji świąt obejrzałam sobie ten film po raz
        pierwszy od wielu lat i przypmniało mi się moje szczęśliwe dzieciństwo :P
    • Gość: repete Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.icpnet.pl 24.01.06, 14:13
      Nie odróżniałam postaci książkowych od filmowych, ani chęci utożsamienia się z
      zakochaniem, ale kochałam się, tak do 10-12 roku życia w:
      -Tomku Sawyerze z Twaina
      -Atreju książkowym i filmowym z "Niekończącej się historii"
      -postaciach z ruskich bajek, imion nie paminaju
      -chłopcu, który grał w jakims filmie o małoletnich londyńskich kloszardach w
      XIXw. jak się skoncentruję, to przypomnę sobie nazwisko aktora może
      • lili42 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:19
        Ja się kochałam w Krzysiu Antkowiaku oczywiście. Poza tym zapomnieliście chyba
        o Georgu Michaelu i Sandrze! A chłopaki z Modern Talking? Nie wypierajcie sie
        teraz!!
    • Gość: marcy Panna Rózia oczywiscie. IP: 193.192.62.* 24.01.06, 14:13
      'Pierścień i Różę' oglądałem wyłącznie dla Kasi Figury :]
    • Gość: Dav Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.0.117.* 24.01.06, 14:22
      Krócej by trwało - w kim nie? - na pewno wielu odeszło w dal wraz z serialami i
      innymi filmami w TV
      kolejność przypadkowa
      1. Eric Lindros - hokeista z reprezentacji Kanady - nie pamiętam na których
      igrzyskach zabłysnął - nie wiem, w jaki sposób zdołałam zobaczyć coś więcej niż
      ochraniacze ;)
      2. Chłopak z "Niebezpiecznej zatoki" - Chris chyba - bardzo!
      3. Tomek Wilmowski - w zasadzie wcześniej czy później każdy opisywany jako
      młody, bohater ksiązki przygodowej ;))))
      4. Tom Cruise
      5. Robin Hood (czarny czyli Praed)
      6.Hugh Grant jako Szampański Charlie
      7.Indiana Jones - czyli Harrison Ford
      8. młody Indiana Jones - czyli Sean Patrick Flannery
      9. Tom Cruise - naprawdę niestety
      10.Joe Tempest z Europe, ale krótko
      11. Limahl - przez jedną piosenkę
      12. Dave Gahan z Depeche Mode - i katowana kaseta z koncertu
      13. Morten Harket z a-ha
      14. Zamachowski (sic!)
      15. Martin Schmitt!!!!!
      16. Trezeugeut - to i Schmitt jak już byłam stara - czyli ze dwa lata temu...
      więcej grzechów nie pamiętam - a jak mi się przypomną to napiszę.....

Gdybym teraz miała tyle lat co kiedyś to na pewno kochałabym się w księciu
      Williamie i Piotrze z ekranizacji Narni....

• Gość: Dav Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.0.117.* 24.01.06, 14:23
        niby niestety, a Cruise dwa razy ;))))
        • Gość: Mari Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.bitech.krakow.pl / *.bitech.krakow.pl 24.01.06, 14:37
          Ja kochałam się w Janku Kosie. A później przyszedł czas na bardziej
          zblazowanego George'a Michaela.
      • kika781 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:24
        Patrz u mnie też był Zamachowski, właśnie sobie przypomniałam więc nie takie
        (sic!)
      • crazy.berserker Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:46
        A ja w Thorgalu - byl fajniejszy niż większośc panów w realu :)
      • Gość: aska Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.devs.futuro.pl 24.01.06, 14:54
        jak miałam 12 lat to się zakochałam w Martinie Gore z Depeche Mode, w jego
        krzywych zębach i czrno pomalowanych paznokciach...i wiecie co, do dziś mi się
        podoba....mimo że mam tych lat już 29
        • Gość: aga Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.06, 19:06
          o ja tez! i tez mi zostalo! widzialam marina w ubieglym tygodniu w berlinie i
          dalej mdlalam, zwlaszcza jak padal na kolana przy solowce na gitarze!
          a i dave byl niczego sobie:)
          • Gość: aska Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.devs.futuro.pl 25.01.06, 19:13
            Mąż nie widzi....o rany, jak ja bym się z nim (Martinem) chciała upić i
            pogadać...niedługo koncercik, też go zobaczę! Pozdrawiam!
      • mika8111 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 15:43
        Było ich wielu
        Tom Cruise (och jak ja chciałam żeby mnie zabrał na ten motor z top gun)
        Jean Claude van Damme
        Charlie Sheen
        I Sean Patrick Flannery z Indiany Jonesa (ale jak go niedawno zobaczylam
        w "Świętych z Bostonu" to uczucie powróciło ze zdwojoną siłą - niesamowicie
        apetyczne ciasteczko!!!!!!!!!!!)
    • Gość: pirania Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:23
      A Limahl??? Miałam taką broszkę okrągłą z jego podobizną, co się do bluzki
      przypinało! Miałam też, oczywiście, Shakina Stevensa (wiecie, że on zawsze
      występował tylko w białych butach?? bleeeee), i młodego George'a Michela
      (oczywiście z okresu przeboju co laska go rzuca bo ją zdradził, ona odlatuje
      samolotem, a on potem chodzi po takim balkonie ;) nie pamiętam tytułu).
      Był jeszcze taki serial "Niebezpieczna zatoka" i tam był taki chłopak Jonah, co
      umiał wszystko robić i świat ratował ;) ktoś pamięta?? Żadnego odcinka nie
      przepuściłam!
      • Gość: Dav Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.0.117.* 24.01.06, 14:29
        Tak "Niebezpieczna Zatoka" - napisałam Chris, ale w rzeczy samej to był Jonah -
        a Chris to go grał - Crabb zresztą - nie wiem, co ja sobie wyobrażałam, że po
        imieniu go prawdziwym.... ;)
      • Gość: kate Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.sympatico.ca 24.01.06, 17:28
        pirania, ta pioseneczka to Careless Whisper
    • Gość: dodo Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.dyn.iinet.net.au 24.01.06, 14:28
      a ja sie kochalem w Oli z piatego pietra oraz Kamili tez z piatego, ale z
      innej klatki. kochalem sie rownierz w Renacie z bloku na przeciwko. i w Anecie
      z bloku z tylu za hydroforem. Trzech Aniach, dwoch Kasiach, Lawini, Matyldzie
      ktora mieszkala bardzo daleko ( oklo 7 minut na rowerze wigry 3), Karolinie.
      dwie z nich kocham do dzis tylko troche inaczej. Natomiast od 10 lat kocham
      sie w Malgosi i tak juz pewnie pozostanie.
      Przepraszam wszystkie te milosci ktore zapomnialem. ( w koncu bylem maly- no
      nie?)
      P.s zapomnialem o jeszce jednej Ani

• asanti Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:35
      Ja sie kochałam w Robercie Redfordzie
      (nawet angielskiego sie zaczelam uczyc, zeby moc z nim porozmawiac w
      przyszlosci)
      a poniewaz jestem stała w uczuciach to troche sie w nim durze do tej pory ;)))

• mohika Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:35
      Dobry wątek, jak sobie przypomnę, to śmiać mi się chce... :))
      Ja się kochałam również w piłkarzach, a najbardziej w Zidanie,Paolo Maldinim i
      Ivanie Zamorano oraz Chilavercie(o matko!). (podstawówka)
      Poza tym Marcin Urbaś-jak miał długie włosy i nie za szybko jeszcze biegał-(i
      znów:o matko!!!), Piotrek Rysiukiewicz, Leszek Kuzaj (podstawówka) i jeden gość
      (ten główny wokal z Papa Dance ;) (czasy przedszkolne...), oraz...Jason Newsted
      (Metallica)...
      Ależ ten wątek mi przyjemność sprawił!!!
      ;)
    • Gość: dorota751 George Michael IP: 193.111.166.* 24.01.06, 14:40
      Byłam może w drugie, trzeciej klasie podstawówki i nie wyszłam z domu dopuki
      nie pocałowałam jego wizerunku na jakimś plakacie.
      Potem był Tom Cruise, Antonio Banderas.
    • Gość: yaga Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.schulstad.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:50
      a ja kochałam się "straszliwie" w zbyszku krzywańskim z republiki...
      aaach - ten trzydniowy zarost... i kolczyk w uchu...
      a teraz kolczyki u facetów mnie nie kręcą, ale zarost trzydniowy - ale zadbany,
      tzn taka krótka broda - to i owszem!
      • joasia101 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 16:44
        a pamietacie Johanna Olafa Kossa? Pewnie nie ,a ja przez całe IO w Lillehammer
        umierałam z miłości do niego :)
    • i.nes Thorgal i Axl Rose :) 24.01.06, 14:50
      Wiem, wiem... dość dziwne połączenie... Jeden szlachetny, ciemnowłosy i
      kompletnie nie z tej epoki, a na dodatek z komiksu (wzdech). No a drugi
      narkoman, pijak, rudzielec, ale za to żywy i to ja!!
    • annik Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:57
      No to ja teraz:
      Adaś Niezgódka z Akademii Pana Kleksa
      Bruce Lee (wielkie uczucie)
      Patrick Bach (grał w takich serialach z Teleranka)
      Jan Borysewicz Lady Pank
      Limahl (taka moda byla)
      John Taylor Duran Duran -oj przystojny był milo popatrzec
      Joey Tempest Europe
      Enzo Scifo -piłkarz, gral w reprezentacji Belgii
      Thomas Berthold-piłkarz, Niemiec
      Asia Thomas-koszykarz
      Miquel Michel-pilkarz Real Madryt
      Eric Lindros - hokej Kanada
      Pat Cash -tenis Australia
      Claudio Cannighia -piłkarz Argentyna

No to tyle mi sie przypomnialo. Fajny watek.
      • deana Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:59
        Philippe Candeloro-łyżwiarstwo figurowe.
        Umierałam na jego programach dowolnych.
        • Gość: LauraM Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:13
          Ale suuper wątek!! No toooo:
          1. Robin Hood (Michael Praed)
          2. Thomas Anders (Modern Talking)
          3. Atrej z Neverenging Story
          4. Paweł Stasiak (Papa Dance)
          A po drodze wiele innych zauroczeń, ale drobniejszych jak Janek z 4 pancernych,
          wokalista Europe, a pod koniec podstawówki wszyscy z Take That z uwzględnieniem
          szczególnym Marka Owena.
          No i piękni blondyni: Nadal mam słabość do Billy Idola, Campino z Die Toten
          Hosen, Dieter Bohlen z Modern Talking
          Ale takie miłości nie przemijają z wiekiem! Teraz też kocham się w "celebrity" -
          chociaż mam pod 30tkę...coś w tym jest, że pociągają nas silne osobowości i
          piękne buźki :) Szkoda, że tacy niedostępni i można ich wycałować tylko na
          plakacie. Pozdrawiam.
      • Gość: Dav Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.0.117.* 24.01.06, 15:35
        Eric Lindros - jestem wzruszona normalnie ;))))
      • Gość: maxxxx tylu piłkarzy,,,no w szoku jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:19
        i to czesto nie pierwszoplanowych, a teraz juz zapomnianych gwiazd... tez
        bramkarz z Belgii to Michel Preudhomme... mialem kolezanke co wymiekala jak
        gral Nicola Berti, inne z kolei przy Maldinim i Del Piero, zastanawiajace ze
        pominieto tu Dave a Beckhama, Barosa , Figo, ,Cannavaro Nesty , Inzaghiego czy
        Vieriego...A moze i Gutiego z Realu...
        ze starszych zas brakuje mi Darka Dziekanowskiego i Romka Koseckiego a z
        zagranicy Batistuty i Waltera Zengi jesli ktos ich pamieta
        • Gość: me hundo Re: tylu piłkarzy,,,no w szoku jestem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.06, 08:24
          O wlasnie, nie przemyslalam sprawy dosc dokladnie zaczynajac ten watek i musze
          sie poprawic - dariusz dziekanowski i romek kosecki tkwili rowniez z
          przepastnych glebiach mego mlodzienczego serca. z czego do tego pierwszego do
          dzis mam slabosc i bardzo go lubie.
          zaskakujace ze nikt nie dzielil ze mna uczucia do lothara matthausa, choc
          ostatnio go widzialam w telewizorni na losowaniu do MS w Niemczech - na oko
          siaga mi chyba do ramion wiec nic dziwnego :-)
    • Gość: Obi-Wan-Kenobi Janek Kos, Luck Skywalker i no jeszcze Wojtek W IP: *.speed.planet.nl 24.01.06, 15:04
      z mojej klasy B
      • ja_aska Re: Janek Kos, Luck Skywalker i no jeszcze Wojtek 24.01.06, 15:06
        Skywalker a potem Mike Patton z FaithnoMore. Zresztą w tym drugim do dzisiaj
        jestem.
    • monis74 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 15:17
      W Limahlu oczywiście
      • Gość: irena_ochodzka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.cofund.org.pl 24.01.06, 15:43
        w kolejności niekoniecznie chronologicznej:
        1)Limahl
        2)Thomas Anders (z Modern Talking)
        3) Joe Tempest (z Europe)
        4) Don Johnson
        5) Per Gessle (z Roxette)
        6) PAWEŁ STASIAK (z Papa Dance)hehehehe, któy w każdym wywiadzie podkreślał, że
        ma SIOSTRĘ DARIĘ oraz CHOMIKI :)))))
        7) ten wyższy z Milli Vanilli (acz czar prysnął po skandalu z playbackiem)
        8) Renegat z serialu "renegaci" - nazwiska nie pomnę

więcej grzechów nie pamiętam :)
        • ola_zosia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 18:14
          Och, och, ja też kochałam się w Perze Gessle!!!! A potem chyba był Lorenzo
          Lamas, Gilbert Blythe (ten z Ani z Zielonego Wzgórza), Edward Redfern
          ("Błękitny Zamek"), Keanu Reeves, Patrick Stewart (aktor szekspirowski,
          Brytyjczyk, grał "Star Trek: the next generation"; zawsze imponowali mi
          inteligentni mężczyźni), Dariusz Kordek (z czasów "W labiryncie") oraz... PAUL
          NEWMAN!!!! Ten to był przystojny jako dojrzały mężczyzna (np. w
          ekranizacji "Kotki na rozpalonym blaszanym dachu"), ło matko ;-)
    • aniasek Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 15:28
      Jak miałam 10 lat to w Adasiu Niezgódce, czy raczej Sławku Wronce (to chyba
      aktor jednej roli) z Akademii Pana Kleksa - wysyłałam nawet listy, oczywiście
      na nazwisko filmowe i adres: Warszawa.A potem był czas Toma Andersa z Modern
      Talking. Do tej pory nie wiem, czy on taki śniady, czy opalony...
    • sigara Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 15:34
      Michael Praed z Robin Hooda
      Jeff z Dynastii (ja miałam wtedy jakieś 10 lat:D)
      Robbie Williams z czasów Take That
      Slash z Guns 'n' Roses
      Michael Jackson
      Tarkan
      Bogusław Linda
      • pipi72 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 15:48
        Jako czterolatka - w Sewerynie Krajewskim;
        późna podstawówka - George Michael (plakat B1 wisiał na ścianie w honorowym
        miejscu, przetrwał nawet czasy licealne, choć już wtedy miałam inny, realny
        obiekt westchnień czyli kolegę z harcerstwa)
    • Gość: Dav Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.0.117.* 24.01.06, 15:43
      Strasznie się kochałam - ale to tak naprawdę - i duszę i ciało ;))) - jak
      mogłam o tym zapomnieć?! (Zamachowski mi się przypomniał phi!
      Uwielbiałam
      Charliego Daltona ze Stowarzyszenia Umarłych Poetów - aktor Gale Hansen......
      • blond_inka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 15:51
        Kolejnosc przypadkowa:
        - agent Cooper z serialu Miasteczko Twin Peaks
        - Jim Morrison
        - Val Kilmer jako Jim Morrison
        - Jupiter Jones z serii ksiazek Przygody Trzech Detektywow
        - Howie z Backstreet Boys
        - Patrick Swazye
        - Ricky Martin
        - Ciasteczkowy Potwor;)
        - Dan Aykroyd
        A teraz:
        - Alan Rickman jako profesor Snape (widze, ze to czesta przypadlosc)
      • Gość: mayen Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.stacje.agora.pl 24.01.06, 16:00
        ja rocznik 77, kolejnośc niekoniecznie chronologiczna :)

1 Michael Praed (trzyma do tej pory - ostatnio zainwestowałam w DVD z
        serialem :)
        2. Joe Tempest z Europe
        3. Kirk Hammet Metallica
        4. Manu Petit z reprezentacji Francji (piłka kopana oczywiście :))
        5. któryś z pomocników w FC Barcelona, pojęcia nie mam jak się nazywał, jakieś
        13-14 lat temu grał.
        6. Mark z załogi G - moja pierwsza wielka miłość :)
        7. Mike Patton z Faith No More
        8. Keanu Reeves
        9. Larry Mullen jr z U2
        10.Kevin Bacon
        11. Michael Brandon z Depmsey & Makepeace
        12. Don Johnson
        Więcej nie pamiętam, ale pewne coś było...

• Gość: k8 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.rene.com.pl 24.01.06, 19:28
          Ad.1 Ja też!!! ;-)( i rocznik też ten sam ech...)
        • Gość: marta77 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.01.06, 07:45
          Taaaa Michael Pread to jest to....., ale mnie bardziej podobał się Robert Addie
          -Sir guy of Gisburne (niestety już nieżyjący), do tej pory mam słabość do
          chłopaczków z blond grzywą. Właśnie zbieram na DVD.....(ale mam wszystkie divx'y)
          Potem był Don Jonson z Miami Vice, zastąpiony prze P.M. Thomasa (bo rzekomo
          lepszy w łóżku - ciekawe co mysli sobie taka dziesieciolatka). Teraz ogladam
          Policjantów dla Edwarda Olmosa- porucznika Castillo.
          Na koniec Dave Gahan z DM - i jego głos śpiewający "let me take you on the
          trip....."
          I cóż - lubie ich do tej pory
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka