Dodaj do ulubionych

W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali?

• Gość: gocha Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 09:42
      Ja jak miałam 7 lat bardzo lubiłam słuchać MODERN TALKING a kochałam się w Dieter Günther Bohlen . Wyobrażałam sobie że jest moim mężem, fajne to było. A później w ieku 15 lat kochałam się w koszykarzach, a właściwie tylko w jednym Shaquillu O'nealu.
    • Gość: maja Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 25.01.06, 10:01
      Marco van Basten (pilkarz), Joe Tempest z Europe, Jordan z NKOTB, ten,ktory
      gral Robin Hooda (Michael Jakiśtam...Niezle,jak na malolate ;-)
      • Gość: Necia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:33
        Hihihi :)) Świetny temat :)
        Tak milutko się robi na sercu, gdy się wspomina szczenięce lata :))
        Oto moja lista: (kolejność przypadkowa, kto mi sie przypomni)
        1.chory na AIDS chłopak Becki (z serialu "Dzień za dniem")????????:)))))))
        Wydawał mi sie taki romantyczny, chciałam się nim opiekować
        2. Sally z "Dr Quin" (śmiali się ze mnie niemiłosiernie w domu, szczególnie po
        odcinku, w którym Sally nie potrafił zabić indyka na święto dziękczynienia)
        3. Paddy z Kelly Family, uwielbiałam jego dłuuuugie włosy (to było prawdziwe
        szaleństwo, przeszło mi, gdy poszłam raz na ich koncert i zobaczyłam kilka
        tysięcy takich samych dziewczyn jak ja :))) )
        4. Dylan z "Beverly Hills" (z poczatku serialu, gdy chodził z Brendą)
        5. Wiedźmin Geralt z sagi Sapkowskiego (był taki dzielny, silny, mądry i wierny
        swej Yennefer, wyobrażałam sobie, że to ja nią jestem)
        6. Walter , syn Ani i Gilberta (ten, co zginął w czasie I wojny światowej)
        7. taki słodziutki chłopiec z zespołu Hanson (nie mam pojecia, jak się nazywał)

Nie wiem, może jeszcze ktoś :) Ale w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć, kto.
    • lemik1 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 10:13
      w dziewczynach prowadzących 5-10-15
    • Gość: ....dziestka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.bie.lama.net.pl 25.01.06, 10:17
      LIMAHL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: aga Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:22
      New Kids on The Block
    • brasilka2 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 10:30
      1. Marco van Basten (holenderski piłkarz)
      2. Dempsey z "Dempsey i Makepeace na tropie"
      3. Krzysztof Antkowiak od "Zakazanego owocu"
      4. Howie D z Backstreet Boys i prawie całe Worlds Apart
      5. Philippe Candeloro (francuski łyżwiarz figurowy)
      więcej grzechów nie pamiętam...;p
    • Gość: pełnażycia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.17.14.* 25.01.06, 10:31
      nie wiem czy chronologicznie ale podaję:
      Janosik
      Janek Kos
      Michael Praed
      Limahl
      dwóch moich ciotecznych braci
      Michael Jackson
      Freddie Mercury
      Atreju z niekończącej sie opowieści
      Struna z Ekstradycji
      Sully z Doktor Quinn
      Jackie Chan
      i wielu innych
      • Gość: Ja Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 217.153.180.* 25.01.06, 13:38
        Pomijając kolegów mojego brata, to kochałam się w naszych polskich "sławach" ;o)
        Kordek, Tkaczyk...
    • Gość: pełnażycia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.17.14.* 25.01.06, 10:33
      ach i Robin Williams( aktor, nie mylić z Robbie Williamsem, piosenkarzem, tym
      gogusiem)
    • Gość: Katha71 Han Solo! IP: *.pools.arcor-ip.net 25.01.06, 11:09
      Absolutnie moja pierwsza milosc!!

:-))

K.
    • Gość: efa w Janku Kosie.. IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 25.01.06, 11:18
      oczywiscie ze w Janku (J.Gajos) z "czterech pancernych"
    • Gość: ninka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.range86-142.btcentralplus.com 25.01.06, 11:21
      Michael Pread - serialowy Robin Hood
      • Gość: gugal Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.01.06, 11:25
        Moja miłością był ( i pewnie troszkę z tego jeszcze zostało) DAVID BOWIE.
        Ciepłymi uczuciami obdarzałam też Iggy Popa, ale DAVID BOWIE zmienił moje życie...
    • justine25 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 11:24
      W Jordanie Knight z New Kids on The Block :))))
    • Gość: ninka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.range86-142.btcentralplus.com 25.01.06, 11:26
      mc gyver tez moze byc od biedy, kiedys widzialam w jakiejs gazecie jego zdjecie
      w zbroi rycerza....
      • Gość: Breve Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 11:35
        A ja kochalem sie w trabce Milesa Davisa:P :)
        I nadal ja kocham!!!!
    • pelasiawoziwoda Limahl, oczywiście i jeszcze... 25.01.06, 11:36
      Limahl oczywiście i jeszcze John Taylor z Duran Duran, a później Simon Le Bon z
      tego samego zespołu. Zresztą po tylu latach stwierdzam, że ten ostatni wciąż
      coś w sobie ma. Eh!
    • karolinosz Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 11:39
      oh jaki romanyczny watek!
      Nikt tu jednak nie wspomnial o moim Joey'u z NKOTB! - mialam 13 lat a on 18 i
      wiedzialam, ze to milosc do konca zycia. codziennie rano po obudzeniu pierwszy
      rzecza, ktora robialm to calowalam jego wizerunek na plakacie (oczywiscie
      najpierw musialam moje okulary nalozyc na nos, zeby go w ogole zauwazyc!)
      Potem...., juz zaden tak jak on nie zdobyl mojego serca w pelni, ale serce
      mocniej mi bilo do:
      Keanu Reeves- po filmie Speed
      Gilberta Blythe z "Ani z Zielonego Wzgórza
      Julka z serialu ‘Janka^’
      tego chłopaka z "Niebezpiecznej zatoki"
      i oczywiscie z "Pokolenia"- porucznika Masters'a

A dzis choc jestem juz prawie ryczaca 30tka- jak widze Mike Delfino z
      Desperate Housewives to podnosi mie sie niebezpiecznie cisnienie i moglabym
      ekran calowac:)

• Gość: pajda Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.wsa.gov.pl 25.01.06, 14:08
        Ja też kochałam sie w Gilbercie !!! Ile nocy ja nie przespałam bo wyobrażałam
        sobie jakies glupoty ...
    • Gość: gosia74 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 11:53
      A ja kochalm sie w aktorze z filmu ,,Robin Hood ,, nie pamietam jak sie nazywal
      taki przystojny brunet dlugie wlosy och co to byl za facet.
      • Gość: MAXX Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.01.06, 12:08
        KARIOKA z serialu "stawiam na tolka banana"
    • Gość: Renata 74 numer jeden STING IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.06, 12:10
      hej moja wielką pierwsza miłoscia był chłopiec z niekończącej sie opowieśći -
      byłam na tym 4 razy :)
      potem Bruce Lee i wejscie smoka
      Michael Pread z Robin Hooda
      Robert Redford w żądle był boski
      Harisson Ford
      Richard Gere te jego siwe włoski zawsze działały:)
      a od lat jedyny i zawsze boski Sting !!!!!! i ta miłość bedzie wieczna za
      jego muzykę
    • Gość: Sn Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:17
      O rany własnie sobie przypomniałem - miałem wtedy 9-10 lat i leciał taki
      czechosłowacki serial "spadła z obłoków" - o dziewczynce z kosmosu. Majka miała
      na imię. Rany jak ja sie w niej zabujałem. Niedawno gdzies w necie zobaczyłem
      fotosy z tego filmu.... I tak mi sie ciepło na sercu zrobiło. To były
      czasy... :)
      • Gość: Tonia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.kir.pl 25.01.06, 12:24
        Miłości dzieciństwa były wielkie...ogromne....aż teraz sama się śmieję z
        siebie. Szybciej się kończyły niż zaczynały...:)
        Wspominam zespół Hereys (nie pamiętam dokładnie nazwy), który zachwycił
        Sopotem. Potem Limahl, Duran Duran i zespół Kiss - wiem, to taka odskocznia:)
        A z filmowych amantów, to z pewnoscią Sean Connery jak James Bond(jest do
        dziś...bardzo smakowity;), Janusz Gajos jako Janek i oczywiście Stanisław
        Mikulski jako niezapomniany J-23. Hmm... i nie wspominając...Winnetou:)
      • Gość: Roxy Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:28
        A ja byłam pod wrażeniem chłopaka, który zagral starszego brata z filmu 300 mil
        do nieba. Nazywał się Rafał Zimowski. Ciekawa jestem, jak teraz wygląda.
        Łyżwiarze figurowi: najpierw Brian Boitano (choć miał lekkiego zeza)a potem
        przez kilka lat słodki Wiktor Pietrenko.W 1990 byłam na koloniach - na mundialu
        we Włoszech kibicowałam Niemcom (jako jedna z niewielu).Podobał mi się bardzo
        Litzbarski (sic!) No i o dziwo Niemcy wygrali!A młody Jan Jankowski
        -bajka!Ogólnie blondyni górą, choć jeden brunet - bramkarz argentyński Roa, też
        mnie nieźle kręcił
    • Gość: dotka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.chello.pl 25.01.06, 12:23
      ech, jako brzdąc to w Janie Suzinie... nie wiecie pewnie kto to. i chyba nikt
      sie w nim nie kochał poza MNą. POWIEDZCIE MU O TYM, MOżE SIE UCIESZY
    • Gość: patsl Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.01.06, 12:26
      A nikt nie pamieta wokalistki Ace of Base?
      Wokalistka 2 Unlimited
      Audrey Horn z Twin Peaks
      Makepeace
      Katarina Witt 9lyzwiarka niemiecka)

A kobiety chyba zapomnialy o

Bruce Willis z Na Wariackich Papierach
      Ayrton Senna i Alain Prost z Formuly 1
      Borewicz
      • Gość: patsl Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.01.06, 12:39
        A Gabriela Sabatini?

• Gość: Historykii Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:44
        Od maleństwa do 6 lat kochałem się tylko w "historii"( nie liczac mamy).
        Potem były zawsze minimum dwie, Historia i jakąs czarnowłosa(...).
        Kiedy miałem 12 lat pozostała historia i moja Anna(...).
        Kiedy obejrzałem w wieku 14 lat "Zośkę"(*) miałem już trzy miłości.
        Do dziś tak zostało(!)
        P.S.
        "Zoska" - Zofia Loren
    • atlantis75 Paolo Maldini! :) Może jeszcze ktoś? 25.01.06, 12:49
      Mudnial 1990. jak myślicie, dlaczego kibicowałam Włochom i ryczalam jak bóbr, gdy przegrali z
      Anglią? Bo tam grał Paolo Maldini! Moje bożyszcze, ideał męskości, o pięknych oczach i ciele
      młodego boga ;D Nie było wtedy netu, więc biegalam do kiosku po sportowe gazety, wycinałam
      fotosy... Mialam wtedy niecale 15 lat :) Trzymało mnie długo, mineły 4 lata i on dalej grał, a ja dalej
      miałam motyle w żołądku, nieco mniejsze, ale jednak motyle. Jeszcze ze 2 lata temu, gdy grał w
      reprezentacji Włoch to z takim sentymentem patrzyłam na niego ;))) Z tego co wiem, już nie gra, jest
      trenerem.
      A w podstawówce to się kochalam w... Thomasie Andersie z Modern Talking. Dziś zastanawiam
      się, co ja w nim widziałam. Ale co się nawzdychalam i nasłuchałam disco, to moje! ;)
      • megasia Re: Paolo Maldini! :) Może jeszcze ktoś? 25.01.06, 12:58
        Maldini gra...trener też jest- to papa Paola, ma na imię Cesare, bo to cały
        klan Maldinich...a ostatnio synek Paola - Christian, zadebiutował w jakichś
        hipermłodzikach Milanu (on nie ma jeszcze 10 lat...). Reasumując - nasze córki
        też mają sznasę kochać się w jakimś Maldinim.

Piłkarze są naprawdę inspirujący...:)
      • megasia Re: Paolo Maldini! :) Może jeszcze ktoś? 25.01.06, 13:09
        Uwielbiałam Lady Pank i kochałam się kolejno w Borysewiczu i Mścisławskim :)
        hehe, to i tak lepsze niż Limahl mojej przyjaciólki...miałam też okres
        fascynacji długimi włosami (heh, to chyba bezpowrotnie minęło...jak patrzę na
        mojego partnera, to sie w tym utwierdzam...:), a w grupie długowłosych byli:
        Jon Bon Jovi, Michael Pread - Robin Hood, piłkarz argentyński Caniggia, Johny
        Depp zwłaszcza w "Co gryzie Gilberta..."
        Teraz mi przeszło, chociaż lubię popatrzeć na jakieś fajne mięsko, zwłaszcza na
        boisku :) fankom piłkarzy polecam stronę dolcegabbana.com i dział DG
        calcio...poezja!!!
    • Gość: Dav Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.0.117.* 25.01.06, 12:54
      Spędziłam bezsenną noc i przypomniałam sobie jeszcze:
      Glenn Medeiros - "nothing gonna change my love for you" - koszmar!!!!
      Corey Haim - aktor dziecięco-młodzieżowy...
    • Gość: hmmmm Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:04
      a ja gdy bylam mala to sie kochalam w... :) Dylanie (luke perry) z Beverly
      Hills 90210... a to wszystko przez to jego spojrzenie:);)
    • Gość: wichura Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:18
      ze mną było tak: wiek wczesnoszkolny - Tolek Banan; potem aż do połowy liceum -
      Robert Redford i to niepodzielnie!!! potem przez chwilę rodzimy Jan Englert no
      a dalej szara rzeczywistość.... mąż, dom, rodzina i koniec fantazji.
      • jeszczejedna Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 13:28
        Cudny wątek!
        Ale dlaczego nikt już nie pamięta Roberta Hosseina (hrabia Joffrey de Peyrac)
        w "Markizie Angelice" - najpiękniejsze spojrzenie, najbardziej seksowna blizna
        na twarzy...
    • Gość: Jo Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:29
      wzdychałam do george'a michel'a bedac w podstawowce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka