Gość: gocha Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 09:42 Ja jak miałam 7 lat bardzo lubiłam słuchać MODERN TALKING a kochałam się w Dieter Günther Bohlen . Wyobrażałam sobie że jest moim mężem, fajne to było. A później w ieku 15 lat kochałam się w koszykarzach, a właściwie tylko w jednym Shaquillu O'nealu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 25.01.06, 10:01 Marco van Basten (pilkarz), Joe Tempest z Europe, Jordan z NKOTB, ten,ktory gral Robin Hooda (Michael Jakiśtam...Niezle,jak na malolate ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Necia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:33 Hihihi :)) Świetny temat :) Tak milutko się robi na sercu, gdy się wspomina szczenięce lata :)) Oto moja lista: (kolejność przypadkowa, kto mi sie przypomni) 1.chory na AIDS chłopak Becki (z serialu "Dzień za dniem")????????:))))))) Wydawał mi sie taki romantyczny, chciałam się nim opiekować 2. Sally z "Dr Quin" (śmiali się ze mnie niemiłosiernie w domu, szczególnie po odcinku, w którym Sally nie potrafił zabić indyka na święto dziękczynienia) 3. Paddy z Kelly Family, uwielbiałam jego dłuuuugie włosy (to było prawdziwe szaleństwo, przeszło mi, gdy poszłam raz na ich koncert i zobaczyłam kilka tysięcy takich samych dziewczyn jak ja :))) ) 4. Dylan z "Beverly Hills" (z poczatku serialu, gdy chodził z Brendą) 5. Wiedźmin Geralt z sagi Sapkowskiego (był taki dzielny, silny, mądry i wierny swej Yennefer, wyobrażałam sobie, że to ja nią jestem) 6. Walter , syn Ani i Gilberta (ten, co zginął w czasie I wojny światowej) 7. taki słodziutki chłopiec z zespołu Hanson (nie mam pojecia, jak się nazywał) Nie wiem, może jeszcze ktoś :) Ale w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć, kto. Odpowiedz Link Zgłoś
lemik1 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 10:13 w dziewczynach prowadzących 5-10-15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....dziestka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.bie.lama.net.pl 25.01.06, 10:17 LIMAHL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:22 New Kids on The Block Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 10:30 1. Marco van Basten (holenderski piłkarz) 2. Dempsey z "Dempsey i Makepeace na tropie" 3. Krzysztof Antkowiak od "Zakazanego owocu" 4. Howie D z Backstreet Boys i prawie całe Worlds Apart 5. Philippe Candeloro (francuski łyżwiarz figurowy) więcej grzechów nie pamiętam...;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pełnażycia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.17.14.* 25.01.06, 10:31 nie wiem czy chronologicznie ale podaję: Janosik Janek Kos Michael Praed Limahl dwóch moich ciotecznych braci Michael Jackson Freddie Mercury Atreju z niekończącej sie opowieści Struna z Ekstradycji Sully z Doktor Quinn Jackie Chan i wielu innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 217.153.180.* 25.01.06, 13:38 Pomijając kolegów mojego brata, to kochałam się w naszych polskich "sławach" ;o) Kordek, Tkaczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pełnażycia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.17.14.* 25.01.06, 10:33 ach i Robin Williams( aktor, nie mylić z Robbie Williamsem, piosenkarzem, tym gogusiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katha71 Han Solo! IP: *.pools.arcor-ip.net 25.01.06, 11:09 Absolutnie moja pierwsza milosc!! :-)) K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efa w Janku Kosie.. IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 25.01.06, 11:18 oczywiscie ze w Janku (J.Gajos) z "czterech pancernych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.range86-142.btcentralplus.com 25.01.06, 11:21 Michael Pread - serialowy Robin Hood Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugal Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.01.06, 11:25 Moja miłością był ( i pewnie troszkę z tego jeszcze zostało) DAVID BOWIE. Ciepłymi uczuciami obdarzałam też Iggy Popa, ale DAVID BOWIE zmienił moje życie... Odpowiedz Link Zgłoś
justine25 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 11:24 W Jordanie Knight z New Kids on The Block :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.range86-142.btcentralplus.com 25.01.06, 11:26 mc gyver tez moze byc od biedy, kiedys widzialam w jakiejs gazecie jego zdjecie w zbroi rycerza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breve Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 11:35 A ja kochalem sie w trabce Milesa Davisa:P :) I nadal ja kocham!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pelasiawoziwoda Limahl, oczywiście i jeszcze... 25.01.06, 11:36 Limahl oczywiście i jeszcze John Taylor z Duran Duran, a później Simon Le Bon z tego samego zespołu. Zresztą po tylu latach stwierdzam, że ten ostatni wciąż coś w sobie ma. Eh! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinosz Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 11:39 oh jaki romanyczny watek! Nikt tu jednak nie wspomnial o moim Joey'u z NKOTB! - mialam 13 lat a on 18 i wiedzialam, ze to milosc do konca zycia. codziennie rano po obudzeniu pierwszy rzecza, ktora robialm to calowalam jego wizerunek na plakacie (oczywiscie najpierw musialam moje okulary nalozyc na nos, zeby go w ogole zauwazyc!) Potem...., juz zaden tak jak on nie zdobyl mojego serca w pelni, ale serce mocniej mi bilo do: Keanu Reeves- po filmie Speed Gilberta Blythe z "Ani z Zielonego Wzgórza Julka z serialu ‘Janka^’ tego chłopaka z "Niebezpiecznej zatoki" i oczywiscie z "Pokolenia"- porucznika Masters'a A dzis choc jestem juz prawie ryczaca 30tka- jak widze Mike Delfino z Desperate Housewives to podnosi mie sie niebezpiecznie cisnienie i moglabym ekran calowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajda Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.wsa.gov.pl 25.01.06, 14:08 Ja też kochałam sie w Gilbercie !!! Ile nocy ja nie przespałam bo wyobrażałam sobie jakies glupoty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia74 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 11:53 A ja kochalm sie w aktorze z filmu ,,Robin Hood ,, nie pamietam jak sie nazywal taki przystojny brunet dlugie wlosy och co to byl za facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.01.06, 12:08 KARIOKA z serialu "stawiam na tolka banana" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata 74 numer jeden STING IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.06, 12:10 hej moja wielką pierwsza miłoscia był chłopiec z niekończącej sie opowieśći - byłam na tym 4 razy :) potem Bruce Lee i wejscie smoka Michael Pread z Robin Hooda Robert Redford w żądle był boski Harisson Ford Richard Gere te jego siwe włoski zawsze działały:) a od lat jedyny i zawsze boski Sting !!!!!! i ta miłość bedzie wieczna za jego muzykę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sn Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:17 O rany własnie sobie przypomniałem - miałem wtedy 9-10 lat i leciał taki czechosłowacki serial "spadła z obłoków" - o dziewczynce z kosmosu. Majka miała na imię. Rany jak ja sie w niej zabujałem. Niedawno gdzies w necie zobaczyłem fotosy z tego filmu.... I tak mi sie ciepło na sercu zrobiło. To były czasy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.kir.pl 25.01.06, 12:24 Miłości dzieciństwa były wielkie...ogromne....aż teraz sama się śmieję z siebie. Szybciej się kończyły niż zaczynały...:) Wspominam zespół Hereys (nie pamiętam dokładnie nazwy), który zachwycił Sopotem. Potem Limahl, Duran Duran i zespół Kiss - wiem, to taka odskocznia:) A z filmowych amantów, to z pewnoscią Sean Connery jak James Bond(jest do dziś...bardzo smakowity;), Janusz Gajos jako Janek i oczywiście Stanisław Mikulski jako niezapomniany J-23. Hmm... i nie wspominając...Winnetou:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxy Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:28 A ja byłam pod wrażeniem chłopaka, który zagral starszego brata z filmu 300 mil do nieba. Nazywał się Rafał Zimowski. Ciekawa jestem, jak teraz wygląda. Łyżwiarze figurowi: najpierw Brian Boitano (choć miał lekkiego zeza)a potem przez kilka lat słodki Wiktor Pietrenko.W 1990 byłam na koloniach - na mundialu we Włoszech kibicowałam Niemcom (jako jedna z niewielu).Podobał mi się bardzo Litzbarski (sic!) No i o dziwo Niemcy wygrali!A młody Jan Jankowski -bajka!Ogólnie blondyni górą, choć jeden brunet - bramkarz argentyński Roa, też mnie nieźle kręcił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.chello.pl 25.01.06, 12:23 ech, jako brzdąc to w Janie Suzinie... nie wiecie pewnie kto to. i chyba nikt sie w nim nie kochał poza MNą. POWIEDZCIE MU O TYM, MOżE SIE UCIESZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patsl Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.01.06, 12:26 A nikt nie pamieta wokalistki Ace of Base? Wokalistka 2 Unlimited Audrey Horn z Twin Peaks Makepeace Katarina Witt 9lyzwiarka niemiecka) A kobiety chyba zapomnialy o Bruce Willis z Na Wariackich Papierach Ayrton Senna i Alain Prost z Formuly 1 Borewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patsl Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.01.06, 12:39 A Gabriela Sabatini? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Historykii Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:44 Od maleństwa do 6 lat kochałem się tylko w "historii"( nie liczac mamy). Potem były zawsze minimum dwie, Historia i jakąs czarnowłosa(...). Kiedy miałem 12 lat pozostała historia i moja Anna(...). Kiedy obejrzałem w wieku 14 lat "Zośkę"(*) miałem już trzy miłości. Do dziś tak zostało(!) P.S. "Zoska" - Zofia Loren Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Paolo Maldini! :) Może jeszcze ktoś? 25.01.06, 12:49 Mudnial 1990. jak myślicie, dlaczego kibicowałam Włochom i ryczalam jak bóbr, gdy przegrali z Anglią? Bo tam grał Paolo Maldini! Moje bożyszcze, ideał męskości, o pięknych oczach i ciele młodego boga ;D Nie było wtedy netu, więc biegalam do kiosku po sportowe gazety, wycinałam fotosy... Mialam wtedy niecale 15 lat :) Trzymało mnie długo, mineły 4 lata i on dalej grał, a ja dalej miałam motyle w żołądku, nieco mniejsze, ale jednak motyle. Jeszcze ze 2 lata temu, gdy grał w reprezentacji Włoch to z takim sentymentem patrzyłam na niego ;))) Z tego co wiem, już nie gra, jest trenerem. A w podstawówce to się kochalam w... Thomasie Andersie z Modern Talking. Dziś zastanawiam się, co ja w nim widziałam. Ale co się nawzdychalam i nasłuchałam disco, to moje! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
megasia Re: Paolo Maldini! :) Może jeszcze ktoś? 25.01.06, 12:58 Maldini gra...trener też jest- to papa Paola, ma na imię Cesare, bo to cały klan Maldinich...a ostatnio synek Paola - Christian, zadebiutował w jakichś hipermłodzikach Milanu (on nie ma jeszcze 10 lat...). Reasumując - nasze córki też mają sznasę kochać się w jakimś Maldinim. Piłkarze są naprawdę inspirujący...:) Odpowiedz Link Zgłoś
megasia Re: Paolo Maldini! :) Może jeszcze ktoś? 25.01.06, 13:09 Uwielbiałam Lady Pank i kochałam się kolejno w Borysewiczu i Mścisławskim :) hehe, to i tak lepsze niż Limahl mojej przyjaciólki...miałam też okres fascynacji długimi włosami (heh, to chyba bezpowrotnie minęło...jak patrzę na mojego partnera, to sie w tym utwierdzam...:), a w grupie długowłosych byli: Jon Bon Jovi, Michael Pread - Robin Hood, piłkarz argentyński Caniggia, Johny Depp zwłaszcza w "Co gryzie Gilberta..." Teraz mi przeszło, chociaż lubię popatrzeć na jakieś fajne mięsko, zwłaszcza na boisku :) fankom piłkarzy polecam stronę dolcegabbana.com i dział DG calcio...poezja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dav Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.0.117.* 25.01.06, 12:54 Spędziłam bezsenną noc i przypomniałam sobie jeszcze: Glenn Medeiros - "nothing gonna change my love for you" - koszmar!!!! Corey Haim - aktor dziecięco-młodzieżowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:04 a ja gdy bylam mala to sie kochalam w... :) Dylanie (luke perry) z Beverly Hills 90210... a to wszystko przez to jego spojrzenie:);) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wichura Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:18 ze mną było tak: wiek wczesnoszkolny - Tolek Banan; potem aż do połowy liceum - Robert Redford i to niepodzielnie!!! potem przez chwilę rodzimy Jan Englert no a dalej szara rzeczywistość.... mąż, dom, rodzina i koniec fantazji. Odpowiedz Link Zgłoś
jeszczejedna Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 13:28 Cudny wątek! Ale dlaczego nikt już nie pamięta Roberta Hosseina (hrabia Joffrey de Peyrac) w "Markizie Angelice" - najpiękniejsze spojrzenie, najbardziej seksowna blizna na twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:29 wzdychałam do george'a michel'a bedac w podstawowce Odpowiedz Link Zgłoś