Dodaj do ulubionych

Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończenia

IP: *.orange.pl 27.01.06, 10:45
Wczoraj zobaczyłem ostatni odcinek serialu i zacząłem się zastanawiać o co w
tym wszystkim chodzi. Nic sie na razie nie wyjaśniło, jest już druga seria, a
powstaje trzecia. I coś mnie naszło, żeby wymyślić jakieś głupie zakończenie.
Moja propozycja: na końcu okaże się, że rozbitkowie byli uczestnikami
gigantycznego reality show.
Macie jakieś inne pomysły?
PS. Wątek założyłem na Forum Humorum, a nie na forum Kino, bo tam dyskusja o
serialu toczy się w zbyt poważnym tonie.
Obserwuj wątek
    • wij.paszczak Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 27.01.06, 11:02
      Ostatni odcinek:
      Wszyscy stają w kółku,biorą się za ręce i śpiewają:
      "Boże coś Polskę"
      • f.qu Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 27.01.06, 11:07
        moja propozycja:

w ostatniej scenie z nieba wysuwa się wielki palec boży, złowrogo grozi i padają
        słowa:
        - to wszystko za to że uprawialiście seks przedmałżeński, oralny i analny.
        • Gość: morf Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.ponar-wadowice.pl 27.01.06, 11:39
          a jak sie zakonczył w tv?
        • katoci Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 27.01.06, 20:06
          f.qu napisał:

> moja propozycja:
          >
          > w ostatniej scenie z nieba wysuwa się wielki palec boży, złowrogo grozi i
          padaj
          > ą
          > słowa:
          > - to wszystko za to że uprawialiście seks przedmałżeński, oralny i analny.
          a ja myślałam ,że powie cos o lakierze do włosów......:)
    • Gość: Iskra Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.wroclaw.mm.pl 27.01.06, 12:21
      a może okaze sie ze to był tylko straszny sen? prooosze zeby tak sie stało. ja
      nie moge tego oglądać, bo sie martwie o bohaterow:-) najgorzej bylo jak ten
      koleś wybuchł wczoraj :P za słabe nerwy mam na ten serial powinnam oglądać
      tylko takie typu Fiorella :D
    • bazyliszek4 Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 27.01.06, 14:47
      na końcu n-tej serii pojawi się John Cleese za biurkiem i powie: And now for
      Something Completely Different...
      • Gość: żaba Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:59
        Na końcu zostanie tylko Sawyer (inni będą od dawna wybuchnięci, albo zjedzeni,
        albo w podróży do domu) - wyciągnie z telewizora prawicę i powie:
        - Chodź, chcę spędzić z tobą resztę życia.
        Mmmmmmiauuuu...
        • Gość: krasnal bombur Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: 82.139.21.* 27.01.06, 19:25
          No przecież to oczywiste - chuck norris przeniesie ich własnymi rękami na kontynent
    • akiraxx Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 27.01.06, 20:06
      Serial, z powodu dramatycznie malejącej widowni, kończy sie po dziewiątym
      oddcinku trzeciej serii - nic sie nie wyjasnia ;) A tak na poważnie to według
      mnie ta wyspa ta "czyściec".
      • pacynki2 Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 27.01.06, 20:16
        Na końcu pojawi się Hubert Urbański i powie,że to był amerykański odcinek tańca
        robinsonów z gwiazdami :)
        A dzieciaka oni zjedli :( .....
        • Gość: Pomysł Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.06, 20:25
          Zapewne połowę zjedzą dinozaury, 1/4 porwie UFO a reszta popełni rytualne sepuku.
          Może w tym serialu coś się dzieje, ale jak dla mnie to jest przekombinowane i w
          większości serial traci na wiarygodności (nawet tajemnicze i zakręcone może byc
          wiarygodne, gdy się zaakceptuje konwencję,ale i to w pewnych granicach), a
          chwilami nawet już śmieszne. Zachciało się komuś matrixa drugiego ;p
        • Gość: Rola Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.01.06, 21:36
          A według MNIE w każdym następnym odcinku będzie pewnie ginął jeden (lub
          wiecej:))zagubiony, aż w końcu wyspa opustoszeje. Gdyby prowadzić dziennik
          zabitych można by obliczyć ile zostało nam odcinków do zakończenia serii:).

P.S A co do tańca, to nie wyobrażam sobie Soyera i Clair tańczących tango:D.
      • Gość: Mona wyjdzie zza krzaka Robinson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:30
        Wyjdzie zza krzaka Robinson Crusoe i powie: "Zawsze wiedziałem, że ta wyspa nie
        jest bezludna."
    • Gość: OVER Też mi się wydaje że to będzie REALITY SHOW IP: *.mlyniec.gda.pl 27.01.06, 20:23
      tylko na żadnym drzewie nie zaóważyłem kamery.
      • Gość: pau Re: Też mi się wydaje że to będzie REALITY SHOW IP: 216.140.40.* 27.01.06, 20:35
        Zakonczenia nie ma! Mieszkam w USA, tu idzie kolejny juz rok na ABC, dostalo to
        nudziarstwo Golden Globy wiec teraz nie skoncza pewnie nigdy!
        • Gość: jhjhjhjhjhjhjhjhjh Re: Też mi się wydaje że to będzie REALITY SHOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 20:45
          kicha
          • Gość: ogrood Re: Też mi się wydaje że to będzie REALITY SHOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 20:53
            ja ktoś już mówił, Chuck Norris jeszcze nie wie ze ktoś się rozbił, tylko
            rozbitkowie nie wiedzą Chucka Norrisa [ tak tak wiem ale śmieszne ]
            • Gość: murphy Re: Też mi się wydaje że to będzie REALITY SHOW IP: *.it-net.pl 27.01.06, 21:07
              E to proste, przecież to wygląda jak selekcja do sił specjalnych, wygra Lock,
              ale że ma jedną nerkę od razu zrobia go kombatantem i poślą na emeryturę :)
              Chemik który wyleciał wczoraj w powietrze, nie powinien tak machać:)
    • Gość: Brzytwa Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:20
      Może bohaterowie są w czyśćcu?Wszyscy zginęli i teraz muszą udowodnić,że mogą
      dostać się do nieba?W ostatnim odcinku przypłynie statek US Navy i znajdzie
      ciała...
    • Gość: Luiza Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:21
      Moim zdaniem na koniec przeżyją tylko Lock,lekarz i kobieta z dzieckiem.
      Przyleci po nich helikopter ale rozbije się w drodze do USA
    • Gość: requiem Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.snr.pl / 80.50.161.* 27.01.06, 21:21
      ...russo jako dziewczyna szamana jest odnalezioną siostra Locka a babką
      stryjeczną Sawyera, brat koreańczyka (trudne imię) jest wnuczką Claire
      poślubiona z ojcem Saida, a ten cały zgiełk z powodu zjazdu rodzinnego
      sponsorowanego przez szpital w którym pracował Jack...
    • Gość: Ziom Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:22
      Nie będzie żadnego Chucka Norrisa,bo rozbitkowie uciekną z wyspy przez
      tajemniczy właz
      • Gość: Jack z TP Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:33
        Wg mnie to ten serial będzie trwał aż skończą się kompletnie pomysły (co może
        być trudne - spójrzmy na Archiwum X - tam serie liczyło się w dziesiątkach). Ja
        jestem jednak wielkim zwolennikiem Lostów. Nie wszystko musimy traktować na
        poważnie. Ale i tak jest super git film i z wielkim podnieceniem oglądam każdy
        odcinek. Chwała, że mam AXN, bo do jesieni bym nie wyrobił. A w tym włazie jest
        znajomy Jack'a, serio :)...

A Chuck Norris rozwali to coś, co wyje jak Godzilla i będzie spokój...
        • kb1985 Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 27.01.06, 21:36
          Myślę, że nie powinieneś zdradzać tutaj tresci pierwwszych odcinkow drugiej
          serii, bo nie wszyscy ją widzieli. Równie dobrze ja mógłbym napisać co działo
          się we wczorajszym odcinku w USA i popsuć Ci element zaskoczenia.
          • Gość: LoRd QulaG ten serial się nie skończy IP: *.nat.student.pw.edu.pl 28.01.06, 13:40
            nic się nie działo we wczorajszym odcinku... w tym serialu dzieje się coś raz na
            5 odcinków, ale i tak jest dobry :) w 11 odc ep 2 wyjaśniło się troszeczkę (jak
            zwykle odrobinkę :P) a w 12 znowu nic konkretnego... :) no ale teraz serial będą
            rozciągać na 15 serii i w końcu jak oglądalność drastycznie spadnie nagle urwą
            bez wyjaśniania... oni sami do dziś nie wiedzą jak to skończyć pewnie :)
      • Gość: Rola Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.01.06, 21:45
        Nikt Ci nie mówił że we włazie siedzi psychopata, który..., oglądaj AXN w
        niedzielę o 20.55lub powtórkę w poniedziałek.
        • ledzeppelin3 Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 27.01.06, 21:57
          Okaże się, że mogą wydostać się z wyspy pod warunkiem, że Chucky Norris weźmie
          każdego od tyłu
        • bhrka Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 27.01.06, 22:01
          :) we włazie siedzi były kochanek Johna Locka, Jacka, Kate, Hurley'a i
          Charlego, no przez serie 2 się rozkręcać będzie, a w serii 3 jest tylko i
          niemal wyłącznie sex zbiorowy, a potem przychodzą tubylcy i oni mają AIDS i HIV
          i zaczyna się choroba która zabiła ekipe Francuzki(ona sama przeżyła bo była w
          ciąży w czasie zaprzyjaźniania z "innymi", nie trzeba tłumaczyć dlaczego "inni"
          zabierają dzieci...
        • kb1985 Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 28.01.06, 00:25
          Oglądaj ABC co środę (w czwartek czasu polskiego) ;)

A tak na serio, to ludzie, rozejrzyjcie się trochę. Każdy nowy odcinek drugiej
          serii dostępny jest w Polsce już w kilka godzin po emisji w USA. Internet to
          potęga.
        • pacynki2 Hehe,a ja JUZ wiem!! 07.02.06, 13:40
          Słuchajcie, w związku z tym że LOST i Desperate Housewives biją rekordy
          oglądalności, producenci podpiszą ugodę i rozbitkowie przez właz wkroczą do
          Victoria Lane no i wtedy pokręcone wątki będą jeszcze bardziej pokręcone,no i
          tajemnic będzie jeszcze więcej.Susan zmieni lekarza na Jacka, Mike Delfino
          odkryje,że siedział w tym samym więzieniu co Kate (wiem,że bzdura ;)), ten
          Hobbit zacznie kręcić z Andrew Van De Campem (synem Bree),bo stwierdzi,że jest
          gejem i razem założą zespól muzyczny ;) Chińczycy przeprowadzą się do piwnicy
          Appelwidów i będa leczyć starszego syna Bett,kt jest "slow". Bree się zakocha w
          Saidzie, a tego grubasa Scovelowie zatrudnią jako niańkę dla swojej 4-ki dzieci.
          Acha! A Lock otworzy agencje przewozów na bezludne wyspy razem z Eddie,której
          brakuje ostrych wrażeń w zyciu
          Jak wam to się podoba???
    • Gość: alex Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.nat.student.pw.edu.pl 27.01.06, 22:00
      heheh i cos w tym jest nie powiem,
      musze sie przyznac ze je jestem w trakcie oglada nia 2giej serii,
      i mam wrazenie ze akacja bedzie taka jak w filmie TrumanShow
      • Gość: angelikak Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:19
        A mi i tak najbardziej podoba się opcja, aby staneli w kółku i śpiewali "Boże coś Polskę"
    • Gość: Joanna Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: 62.111.139.* 27.01.06, 22:27
      Mi się bardzo podoba propzycja, że to jest reality show. Nie śledziłam serialu
      dokładnie, ale to jest dobry pomysł. Ten czyściec też dobra opcja zakończenia.
      Ale, fakt, jak 'Lost' stał się tak popularny, to koniec pewnie daleko. 'Ostry
      dyżur' może tu służyć za przykład :o)
    • unicef123 Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 27.01.06, 22:31
      nad wyspę przyleci nastepny samolot , rozpierniczy się o górę ,nowi rozbitkowie
      odzyskają zdrowie .Ma być tam Ania z Na Wspólnej.
    • Gość: Moje zakończenie Kosmici ich porwali,stworzyli wyspę i obserwują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 23:01
      jak zachowuje się człowiek w różnych ekstremalnych i ie tylko sytuacjach.
      Wyspa jest więc umieszczona gdzieś na stacji kosmicznej obcej wysoko
      rozwiniętej cywilizacji i stanowi laboratorium badawcze obcych badań na naszą
      rasą.
      ;-))))
    • maciosh Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 27.01.06, 23:11
      Wiecie co...wstyd!!! Jak myslicie skad Ci piraci a moze "inni" mieli statek?!
      McGyver im skonstuował! W kolejnych odcnkach dojdzie do spodkania LOST'ow z
      McGyver'em, on wezmie kawalek sznurka, laske dynamitu, puszke po konserwie,
      koszulke Kate ;p ,zrobi z tego silniik odrzutowy. Nastepnie wezmie rozbity
      samolot przemytnikow, przerobi go na Jambo-Jeta, zamontuje poprzednio zbudowany
      silnik , "zagubieni" załaduja sie do samolotu, juz beda odlatywac gdy z zarosli
      wyskoczy Chuck Norris kopnie to wszystko z polobrotu i zacznie sie 3 seria! W 3
      seri pojawi sie nowa postac...Jackie Chan.
      • Gość: mr spoiler Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 23:29
        Hans O. odkrył elektromagnetyzm w 1820 roku.

W 1999 satelita nazwany jego imieniem został wystrzelony w celu zrobienia mapy
        pola magnetycznego Ziemi. Wyniki doprowadziły naukowców do przypuszczenia, że
        zbliża się odwrócenie biegunów, czego rezultaty byłyby katastrofalne: jeśli
        Ziemia straciłaby swoją magnetosferę, stałaby się pozbawiona ochrony przed
        ogromnym promieniowaniem z kosmosu i ze słońca. Satelita odkrył również anomalię
        w polu magnetycznym w Poł. Afryce, gdzie pole skierowane jest w przeciwną stronę
        niż na pozostałej powierzchni Ziemi i zwiększa się od setek lat. Sprawdźcie w
        Googlu. Podobny pomysł został wykorzystany w filmie "The Core".

Hanns Alfvén

Jego wkład w naukę - głównie na polu elektromagnetyzmu - zrewolucjonizował
        sposób, w jaki naukowcy patrzą na wszechświat, a on sam przy okazji dostał
        Nagrodę Nobla. Hannes mówił po angielsku, niemiecku, francusku, rosyjsku i
        trochę po hiszpańsku i chińsku, a poza tym studiował filozofię i religię.
        Spędził pewien okres na wyspach Fiji. Fascynowało go zjawisko "zielonego
        rozbłysku" pojawiające się o zachodzie słońca. Nie bez związku (komiks "Green
        Lantern and Flash"):
        Napisał również powieść fantastyczną: "The Great Computer: A Vision" (1968)
        opowiadającą historię o tym jak komputery przejęły władzę nad światem. Wpiszcie
        w Googlu "Hannes Alfvén".

Alfvén plus Hans O. równa się Alvar Hanso.

To, co powyżej opisuje powód, i sposób, kontrolowania wyspy...

Naukowcy, obawiając się kataklizmu odwrócenia biegunów, przygotowali środowisko,
        w którym miała przetrwać rasa ludzka. Bezpośrednio i pośrednio skonstruowali
        taki rodzaj ludzi, którzy stworzyliby społeczność przygotowaną na przetrwanie i
        zasiedlenie nowego świata. Głównie, oznacza to ludzi nie pełniących ról
        ojciec/matka; i/lub ludzi posiadających umiejętności przydatne dla przetrwania:
        lekarz, inżynier, ratownik, najemnik; oraz ludzi wystarczająco zróżnicowanych
        genetycznie: murzynów, białych, azjatów, etc. aby zapewnić zdrową pulę
        genetyczną dla przyszłych pokoleń.

Później na wyspie, która już wcześniej posiadała ogromne naturalne źródło
        magnetyzmu, skonstruowali sztuczną magnetosferę, wspomnianą w komiksie
        Walta/Hurleya:

aby likwidować śmiercionośne promieniowanie kosmiczne, które przedtem niwelowała
        atmosfera Ziemi. Mieli nadzieję, że społeczność się rozwinie, powiększy i w
        końcu zaludni i odbuduje ziemię.

Inicjatywa Dharma prowadzona przez Alvara Hanso (jeśli naprawdę istnieją w
        świecie LOST – bo większość odcinka "Orientation" jest to odciągnięcie uwagi
        rozbitków) użyła technologii opartej na zdalnym widzeniu i elektromagnetyzmie,
        aby zasilić magnetosferę i wpłynąć na życie przyszłych kandydatów na mieszkańców
        wyspy. Jak pisałem w innym poście: każde dziwne (i wiele zwykłych) zdarzeń w
        Lost może być przypisane elektromagnetyzmowi władanemu przez zbiorową świadomość
        na wyspie (zob. "Teoria Oświecenia"). Kiedy wszyscy kandydaci byli na miejscu,
        tzn. w samolocie, zbiorowa świadomość uśpiła ich, sprowadziła samolot na ziemię,
        kriogenicznie ich przechowała, zdemontowała samolot (pozostawiając wystarczająco
        dużo szczątków w oceanie aby zapewnić sobie werdykt "wszyscy nie żyją"); lata
        później, trochę szczątków zostało umieszczonych na plaży wraz z pasażerami i
        została zaaranżowana scena aby dać iluzję, że WŁAŚNIE się rozbili. Wtedy
        zbiorowa świadomość ich obudziła.

Kawał/hasło o bałwanie jest aluzją do kriogenicznego zamrożenia.

Zbiorowa świadomość to grupa tych naukowców, którzy stali się tak pochłonięci
        zdalnym widzeniem i elektromagnetyzmem, że teraz operują wyłącznie na
        częstotliwościach elektromagnetycznych (pokrywając wszystko od światła do
        dźwięku). Potrafią czytać w myślach, jak również poruszać żelazem i innymi
        materiałami przewodzącymi. Claire zastanawiała się, dlaczego w samolocie nie
        było ani jednego grzebienia ani szczotki do włosów; powód: najmniejszy ładunek,
        jaki tworzy grzebień stanowi zakłócenie dla zbiorowej świadomości.

Większość z odcinka "Orientation" oraz to co mówi Desmond jest nieprawdą i jest
        przedstawione naszym bohaterom tylko po to aby naciskali ten nieszczęsny guzik
        co 108 minut. Zamierzenia są trzy: aby dostarczyć wspólny cel dla społeczności –
        powód do działania i coś "znaczącego" co wykracza poza zdroworozsądkowe
        podejmowanie decyzji; po drugie, aby chronić właz/zasilanie/naukowców za
        betonem; po trzecie, aby ściągać informacje z satelity Oersted, który okrąża
        ziemię co 108 minut (proszę sprawdźcie w Googlu) i odbierać aktualne dane o
        biegunach magnetycznych.Zbiorowa świadomość uszkadza zmysł nawigacyjny tego
        ptaka (na zasadzie magnetycznej - ptaki mają magnetyt w dziobach).Sayid mówi
        Jackowi, że albo kompas jest zepsuty albo Północ się przesunęła. Na prawdę to
        Północ się przesunęła.Wydaje się, że Walt staje się mistrzem w rzucaniu nożami.
        Ale nim nie jest. Metalowy nóż był kierowany przez zbiorową świadomość w
        zamiarze zbliżenia Walta do Locka, który jest najwierniejszym sługa wyspy.

Obecność tego okrętu wskazuje na to, że wyspa zawsze była znana ze swojej
        magnetycznej mocy (słowo "magnetyczny" pochodzi od "Magnezja", ląd, na którym
        pierwszy raz odkryto czarna skałę z własnością przyciągania). Położenie tego
        statku wskazuje na wulkaniczną przeszłość wyspy – wyspa była wypychana coraz
        wyżej – statek jest teraz na lądzie. (Lawa stygnie i tworzy bazalt; w momencie,
        kiedy bazalt zastyga, zachowuje pole magnetyczne takie samo jak pole w
        otoczeniu, co dostarcza informacji o polu magnetycznym z przeszłości).

Podejrzane teorie BF Skinner’a tworzą podstawy dla metod używanych przez
        zbiorową świadomość, aby skonstruować społeczną "utopię". Oni są głosami wśród
        drzew, wizjami, czarną mgłą (metal w polu magnetycznym), potworem (mechanicznym,
        ale uosabiającym lęki każdego z rozbitków). Oni używają każdego psychologicznego
        podstępu z jego książek, aby manipulować rozbitkami tak by utworzyli stabilną
        długo trwającą społeczność NA wyspie; a ich środki do tego celu są ogromne.

Scena początkowa w większości odcinków – oko – oznacza, że główna postać tego
        odcinka ujrzy to, co zbiorowa świadomość chce jej pokazać. W tym odcinku, Boone
        ma wizję dzięki uprzejmości zbiorowej świadomości a później zostaje zabity przez
        spadający samolot!

Lock może teraz chodzić. Lock nie ma czucia w nogach. Jego zdolność do
        poruszania się opiera się na woli zbiorowej świadomości. Ona czyni go
        posłusznym. Taki stopień posłuszeństwa może ostatecznie być potrzebny od
        wszystkich rozbitków. Jego nogi się poruszają, ponieważ zbiorowa świadomość
        umożliwia przedostanie się mikroskopijnym impulsom elektronicznym z mózgu
        poprzez kręgosłup do mięśni w nogach.

Podsumowując: nasi bohaterowie wcale się nie rozbili; oni stanowią przyszłość
        rasy ludzkiej – ocaleni z kataklizmu biegunowego, o którym nawet się nie
        dowiedzieli; są na wyspie, aby przeżyć, rozmnażać się i zaludnić Ziemię. Są
        nieświadomi planu, który jest realizowany przez wyrafinowaną zbiorową świadomość
        oraz grupę naukowców, stosujących moc elektromagnetyzmu oraz psychologiczne
        techniki nagrody i kary.
    • Gość: monia Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 27.01.06, 23:28
      Tak ten moment kiedy Gruby mówi do doktorka (hihihi),że ma na sobie kawałek
      rozerwanego faciaa(hihihi)nie do zapomnienia! Wtej chwili zrozumiałam,że
      producenci przestali swoje dzieło traktować serio .Wiedzeli,że będą kręcić
      kolejne serie co zmusi ich do wymyślania coraz głupszych historii. TEN FILM
      NIGDY SIĘ NIE SKOŃCZY.
    • Gość: vi Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.eranet.pl 27.01.06, 23:56
      no, to fakt, tworcy sie tak rozpedzili, ze sami sie pogubili, brna, brna, brna
      do nikad, bardzo latwo tworzyc nowe niewyjasnione (tajemnicze watki), ale
      pozniej jakos je rozwinac i wyjasnic, to juz problem, zaczyna mnie to
      frustrowac, to wszystko zmierza do nikad bo sami autorzy nie moga juz z tego
      wybrnac, chcieli cos opowiedziec ale sie pogubili i do wszystkiego te globy
      jeszcze nakrecaja koniunkture (czytaj-psuja co moze byc zdrowe) a na dodatek to
      wszystko jeszcze podlane sosem -> w kazdym odcinku 10min rozbiegu+15min
      powtorzen+20min retrospekcji(ktora, ani nic nie wyjasnia, ani nic nie
      przybliza, ani nie jest ciekawa) no i 5min nowej zagadkowej tresci w ktorej 98%
      to budowanie napiecia (zreszta nipotrzebnego) i 2% nowum (czyli tzw ->smaczek
      zwany deserkiem ;)), sprawiedliwosci jednak trzeba oddac sprawe, kazdego
      wieczoru w czwartek zasiadam i czekam i coraz bardziej jestem sfrustrowany, bo
      wraz z uplywem czasu i dalszego ogladania coraz bardziej uswiadamiam sobie , ze
      tym statkiem juz nikt nie kieruje i to jest straszne, ale mimo tego wszystkiego
      bylbym wdzieczny gdyby ktos zaspokoil moja prozna ciekawosc i po krotce
      strescil mi co bedzie dalej, najlepiej wlacznie z 3 seria, duzo tego chyba nie
      bedzie 3*26 odcinkow po 2% z 5min, pozdrawiam, z gory dziekuje i czekam na
      wybawienie ;)
      dla ludzi litosciwych i dobrego serca, ktorzy zlituja sie i uchronia mnie od
      dalszej straty czasu, moj mail agwal@gazeta.pl
    • Gość: agapi Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.e-wro.net.pl 28.01.06, 00:05
      każde rozwiązanie, w którym nie będzie uczestniczył Chuck Norris będzie bez
      sensu.
    • t-mon Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 28.01.06, 01:32
      Na koniec wyjdzie Artur 2 Szopy Willson i da każdemu po rurce z kremem poza Sayerem bo on dostanie po jajku...metalowym prętem
    • Gość: woodpeck Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.tvk.torun.pl 28.01.06, 03:22
      Rozbitkowie zaczną odbierać Radio Maryja, KOreańczyk będzie mówił po polsku i
      nauczy różańca,po czym przyleci ojciec dyrektor i przywiezie każdemu po
      moherowym berecie i przeprowadzi konkurs na miss mokrego beretu. Zwyciężczyni
      po wpłacie na rozwój Wyższej Szkoły Medialnej będzie mogła zostać posłanką Pisu
      a na wyspie na jej miejscu pojawi się żona Lecha Kaczyńskiego i poprawi
      rozporek Sawyerowi.
      Na koniec Ziobro z nowym Rzecznikiem Praw Obywatelskich skażą wszystkich na
      karę śmierci za to że są liberałami, bo żyją we wspólnocie bez sakramentu.
    • Gość: amsterdam Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.catv.net.pl 28.01.06, 08:28
      tunel, do którego otworzyli właz, ma wyjście na parkingu Tesco przy KENie w W-
      wie, na zakrecie gdzie jest najbardziej powichrowany asffffalt - sprawdzalem
      • p.galli Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 28.01.06, 15:04
        Gość portalu: amsterdam napisał(a):

> tunel, do którego otworzyli właz, ma wyjście na parkingu Tesco przy KENie w W-
        > wie, na zakrecie gdzie jest najbardziej powichrowany asffffalt - sprawdzalem

OOOO!!! byłam dzis tam na zakupach :P popatrz...nie zwrocilam uwagi :(:(:(:(
        Mogłabym Sawyera zabrac do domu, pomogl by mi kartofelki na zurek obierac:)
        a nie on ta łajba płynie...nie ma go na wyspie przy włazie
        e...to nic nie stracilam :)

--------------------------------------------------------------------------------
    • jakubkoteras Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 28.01.06, 08:41
      Na końcu Jack bedzie chciał uwolnić orkę ale biegnąc zderzy się z kamerą i
      wszyscy zrozumieją, że to koniec. Na bezludnej wyspie będzie już wtedy
      półtoratysiąca rozbitków, w tym grupa folklorystyczna z Łomży która trafiła tam
      po zatopieniu Staczni Gdańskiej. Bedzie to odcinek 4 8 15 16 23 42 z gościnnym
      udziałem Benedykta XVI.
      • Gość: magratkaa Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 10:24
        heh heh, z całym szacunkiem, ale Wy wszyscy jesteście nienormalni.
        Oczywistym jest, że wszystko skonczy sie dobrze i wszyscy beda zyli dlugo i
        szczesliwie. W koncu wybuduja sobie male miasteczko w ktorym beda mieszkac
        wszyscy razem, beda mieli supermarket, kino, metro, tajny dom publiczny, szkoly,
        kosciol chrzescijanski, buddyjski, islamski, zydowski i nie wiem jaka tam jest
        jeszcze religia. Tyle, ze beda strasznie tesknic do McDonalda, ale beda mieli
        KFC. A jak przybedzie w koncu ratunek nikt z wyspy nie bedzie mial najmniejszego
        zamiaru wyjezdzac.
        • Gość: spyrus Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.umcs.lublin.pl 28.01.06, 10:55
          Niestety muszę wszystkich powiadomić, żę producent podjął deyczję.
          Ostatniego odcinka nie będzie.
        • novika7 Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 28.01.06, 11:02
          a mnie zastanawia co oni tam jedzą, nie ma prawie wogóle problemu wyżywienia tak
          dużej liczby ludzi na bezludnej wyspie, są w miarę dobrze ubrani, nie próbują ze
          sobą kopulować co też jest dziwne...
          • Gość: LoRd QulaG Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.nat.student.pw.edu.pl 28.01.06, 13:52
            heheh true true, też się z siostrą śmiejemy z wielu niedorzeczności:
            -czemu Hurley mimo drakońskiej diety przez 2 miesiące nie schudł ani odrobinę?
            -czemu Koreańczyk przez 2 miesiące nie nauczył się ani słowa po angielku?
            -jakim cudem Lościarze biegają po dżungli jak po własnym domu i bez
            najmniejszego problemu zawsze trafiają tam gdzie chcą?
            -czemu mimo wielu "przygód" ich ubrania są zawsze w takim samym stanie?
            -czemu Jack ma zawsze taki sam zarost, inni zresztą też?

można by tak mnożyć takie pytania, ale chyba nie o realizm w tym serialu chodzi :)
            przecież jakby miało być "prawie jak naprawdę" to te kobiety byłby zasuszone i
            brzydkie po 2 miesiącach w takich warunkach a są czasem "odstawione" jak na bal
            sylwestrowy :D
        • pacynki2 wiem,część II 07.02.06, 13:49
          Słuchajcie, nie piszcie już jak się skończy!
          Takie fora są pozakładane na całym siwcie przez producenta serialu, ponieważ
          producent jeszcze sam nie wpadł na pomysł jak skończyć ten serial. A z waszych
          pomysłów czerpie material na kolejne bezsensowne odcinkli!
          Nie odwalajmy darmowej fuchy za producentów,którzy zbijaja na tym
          majątek!!!!!!!!!!!!!
          • wszystkienikizajete Re: wiem,część II 07.02.06, 14:19
            Wszystko skończy sie na wielkim bankiecie - jak "Gra" z M. Douglasem. I
            wszystko okaże się taką "grą". Tylko nie wiem kto okaże sie wkręconym..;)
      • Gość: moher Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.chello.pl 28.01.06, 13:00
        Czlowieku.... poplakalem sie normalnie ze smiechu.........
        Dzieki!
        • Gość: Arcadio Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.chello.pl 28.01.06, 13:17
          Pewnego dnia będzie miała miejsce jeszcze jedna katastrofa lotnicza. Przeżyją ją McGyver, Chuck Norris i Heniek Elektryk. We trzech wykombinują jak wydostać się z wyspy, zbudują łódź podwodną, która zabierze wszystkich do domu. Wszystkich z wyjątkiem Heńka, który nawali się poprzedniego dnia z Chuckiem. Tyle, że Chuck nie wie co to kac i poprowadzi rozbitków przez Ocean, a Heńka zjedzą dziki.
    • janosikw oglądam 2 sezon już 12 odcinków 28.01.06, 11:10
      Shanon ginie na początku 2 sezonu
      Kolesie z tratwy wracają na wyspę - na 2 stronę gdzie spotykają rozbitków z
      samolotu i razem idą do głównej grupy
      pod włazem jest wielki bunkier w którym siedzi angol który nabija cyferki
      Hurleya w przedpotopowego kompa
      cała wyspa to KWARANTANNA tylko bunkier jest czysty
      Eko to wielki BANDZIOR
      samolot z heroiną leciał z NIGERII
      co by wam tu jeszcze napisać żeby zepsuć czekanie na 2 sezon w TVP??? :)
      • Gość: LoRd QulaG Re: oglądam 2 sezon już 12 odcinków IP: *.nat.student.pw.edu.pl 28.01.06, 13:45
        hehe w sumie to niewiele napisałeś i nic konkretnego, bo o tym bunkrze
        rozwiązuje się w pierwszych sek 2giej serii... nikt nie wie kto to Eko i w ogóle
        znając te fakty i tak można z przyjemnością obejrzeć 2gą serię... nawet w sumie
        chyba ludzi mogłeś tym streszczeniem zaciekawić :)

ja tylko powiem, ze po 12 powoli Lostowcy szykują się do WOJNY z The Others -
        mam nadzieję na jakąś małą rzeź i uśmiercenie kilku kolejnych bohaterów :P

aha możesz napisać jeszcze o romansach np. Kate i Sawyera :)
        • janosikw Re: oglądam 2 sezon już 12 odcinków 28.01.06, 15:57
          no nie chciałem w sumie napisac żeby wiedzieli:)
          wojny jak wojny
          Charli tylko świruje i do Wojny tylko Jack by się chętnie szykował :)
      • Gość: addf Re: oglądam 2 sezon już 12 odcinków IP: *.236.spine.pl 28.01.06, 13:45
        w ostatnim odcinku jeden z rozbitków przypomnie sobie że ma w walizce telefon
        satelitarny, wykona jeden telefon i po godzinie zjawi się pomoc. Niestety nie
        doczeka odsieczy bo oburzeni zorbitkowie ukaminieują go ze złości.

Samolot z ratownikami i rozbitkami rozbije się na kolejnej wyspie oddalonej o
        100 km i tak rozpocznie się kolejna seria LOST.

Powyższy cykl będzie się powtarzał dopóki będzie miał wystarczającą oglądalność.
        • Gość: spyrus Re: oglądam 2 sezon już 12 odcinków IP: *.umcs.lublin.pl 28.01.06, 14:02
          Lub też zaprotestują linię lotnicze, przeciwko tak złemu przedstawianiu ich w
          TV, te spadające z nieba samoloty :)
      • Gość: Raczo!! Re: oglądam 2 sezon już 12 odcinków IP: 213.199.238.* 04.02.06, 23:59
        Yooo !! Moze wie ktoś skad mozna sciagnac 2 sezon ??
    • Gość: mismak Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 14:53
      Ryśku z klanu podjedzie taksówką ale nigdzie nie dojadą bo utkną w korku w
      Alejach Jerozolimskich
      • novika7 Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 28.01.06, 18:28
        zastanawia mnie też czemu ten grubas nie chudnie w tak extremalnych warunkach,
        no czemu ??
    • villemo7 Re: Serial "Lost-Zagubieni" - propozycje zakończe 30.01.06, 12:15
      Witam. Nie wiem czy to jest odpowiednie miejsce na tego typu tekst,a le jestem
      pewna, że skoro są tu fani LOSt, nawet Ci tylko widzowie, chociaz najlepiej
      uzaleznieni , to bedziecie zainteresowani forum, na ktorym sama jestem
      zarejestrowana i na ktore serdecznie zapraszam. to nie jest zwykle forum. To cos
      w rodzaju gry. Każdy wymysla sobie własna postac i zaczynamy historie rozbitkow
      od poczatku. Tworzymy własny scenariusz. Opisujemy własna historie grupyt ludzi,
      ktorzy przezyli katastrofe samolotu. Mamy okazje poniekad sami przezyc. Jesli
      czasaem macie wrażenie , ze sami lepiej poprowadzilibyscie akcje, to to forum
      jest własnie lubicie pisac. Jesli lubiecie pisac i macie bujna wyobraxnie - po
      prostu ZAPRASZAM. chyba nie musze juz nic wiecej dodawac. Po prostu :
      WWW.LOSTISLAND.FORA.PL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka