Dodaj do ulubionych

Kto ma odwagę?

• Gość: Raczej lękliwa Re: Kto ma odwagę? IP: 217.153.76.* 29.08.06, 15:33
      Zapomniałam dodać, że z upodobaniem sprawdzam komórkę męża, archiwum na gg i
      ogólnie historię wejść na strony internetowe w poszukiwaniu dowodów zdrady i
      powiem szczerze, że nic nie znajduje i na ogół jestem strasznie zawiedziona i
      zła ze nie mam sie do czego przyczepić. Czasem fantazjuję, że odkrywam flirt
      internetowy z jakąś panienką, obrażam się, pakuję walizki, wsiadam w samochód i
      ginę na kilka dni, a on szaleje ze zdenerwowania.
    • Gość: eee Re: Kto ma odwagę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:15
      - Nie oglądałem "Misia",
      - sikam pod prysznicem,
      - płakałem na "Titanicu",
      - nie lubię dzieci i zwierząt,
      - lubię patrzeć na siebie w lustrze.
    • Gość: hmmm Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:51
      lubie lateks
    • megi53 Re: Kto ma odwagę? 30.08.06, 09:27
      Ja tez nie cierpię Walentynek bbbbbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrr
      • Gość: EB a ja lubie Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 11:20
        ale dlatego, ze moj kolega ma wtedy urodziny, a nie z powodu tego obrzydliwie
        różowego święta. przy okazji wyszło, że nie lubię różu (koloru oraz kosmetyku).

nie znoszę też śmietany, kefiru, jogurtów i zsiadłego mleka... obrzydliwość

a poważniej nie znoszę osób, którym można by dać Asterixowe imię Dwuliccus.
    • Gość: Gość portalu Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:44
      - boję się dworców i lotnisk (mam schizę, że zaraz mnie okradną)
      - brzydzę się tłumu
      - czytam w klopie. W zasadzie bez lektury nie zrobię kupy.
      - palę wiele za dużo, ale okłamuję sama siebie, że wcale nie.
      - głośno bekam, po czym mówię "psik". Nauczyłam tego znajomych.
      - jak byłam mała, zdarzyło mi się podwędzić rodzicom drobne.
      - jestem naiwna
      - nie lubię, kiedy dotykają mnie obcy ludzie.
      - jestem leniem i mam na to papiery ;-)
      - zawsze mam rację
      • rotija Re: Kto ma odwagę? 30.08.06, 14:12
        panicznie boje sie pajakow,nawet najmniejszych,
        sama robie sobie dobrze bo ze swoim facetem nigdy nie mialam orgazmu a nie chce
        go udawac,
        chcialabym byc w ciazy jednoczesnie panicznie boje sie wychowywania dzieci i
        samego porodu,
        boje sie ze nie dam sobie rady po studiach,
        boje sie ze zostane sama na starosc,
        boje sie ze moj (ewentualny) maz umrze przede mna,
        nie chodze na wybory bo i tak nic sie nie zmienia,
        staram sie byc wszystkim dla swojego faceta a on ma to w dupie,
        nosze zegarek na prawej rece,
        mam przyjaciela ksiedza ale nie znosze kosciola,nie chodze do spowiedzi bo nic
        mi nie daje,
        zazdroszcze swojej siostrze bo ojciec ja bardziej kocha,
        brzydzi mnie seks analny,
        chodze tylko po zlaczeniach plyt chodnikowych,
        rodzice nigdy nie powiedzieli mi ze mnie kochaja,
        codziennie w nocy rozwiazuje sudoku,
        moje sny sa tak realne ze przezylam w nich juz wielka milosc,wlasna smierc
        przez wykrwawienie,bylam w obozie pracy i wymyslilam nowy narkotyk,
        spie w pizamie z kaczorem donaldem,
        lubie miec siniaki i inne urazy wtedy wszyscy sie mna interesuja,
        pierwszy raz urwal mi sie film w wieku 12 lat,
        mam nisko opuszczone powieki przez co wygladam wrednie i wszyscy mysla ze caly
        czas jestem wku..ona
        • lustroo Re: Kto ma odwagę? 30.08.06, 14:29
          Dużo Was mówi, że tańczy przed lustrem, albo podoba się sobie w lustrze. Ja nic
          o tym nie wiem ;) :)
          • agata_s2 Re: Kto ma odwagę? 30.08.06, 15:42
            Ale wiecie co macie odwagę, pozazdrościć, ja się chociaż pod moją wypowiedzią
            podpisuję, a tak to mogę wam napisać jeszcze 45 postów jako gość, pozdrawiam.
    • Gość: szczerze Re: Kto ma odwagę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:54
      A ja sie przyznam, po lekturze tego watku, ze swiadomosc, iz plus minus 70%
      przedstawicielek plci zenskiej nie depiluje regularnie zbednego owlosienia
      (zwlaszcza pod pachami), tylko robi to "na randke", powoduje u mnie odruch
      wymiotny. Ja musze miec gladziutko i pachnaco, w s z e d z i e i codziennie.
      Nie macie dykomfortu, jak chodzicie takie niedomyte i niedogolone?
      • Gość: cav Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:58
        -nie lubie zadnego z 2 kierunkow studiow i gardze uniwersytetem, studentami i
        profesorami
        • jedynataka Re: Kto ma odwagę? 30.08.06, 17:23
          Uważam, że Rowan Atkinson jest bardzo pociągajacy (poza epizodem Mr. Bean). Jest
          znacznie berdziej seksowny niż wielu młodych aktorów, a już w jako Czarna Żmija
          w rajstopach... miodzio :-)
    • Gość: królewna_śnieżka Re: Kto ma odwagę? IP: 89.161.7.* 30.08.06, 17:58
      -uwielbiam dłubać w nosie i zjadać kozy,
      -jak pierdze to wącham swoje bąki,
      - przesiaduje w WC godzinami czytając Życie na gorąco, Sekrety serca,
      Kalejdoskop Losów itp.
      -nie nawidze hip-hopu, chodzenia do pubów,
      -lubię pare kawałków disco-polo,
      -jak nikogo nie ma w domu biegam nago, udaje że tańcze przy rurze, głośno krzyczę
      - uwielniam się przebierać i robic sceniczny makijaż,
      - nie nawidzę walentynek,
      -jak nie musze wyjść nigdzie z domu nie myje sie, nie ubieram, nie czesze, cały
      dzień paraduje w piżamie,
      -nie nawidzę sprzątać, noszę brudne skarpetki,
      -nie oglądam dzienników i nie interesuje mnie co się dzieje na świecie,
      -lubie czytać książki erotyczne i masturbuję się przy nich,
      - rozmawiam ze zwierzętami, zbieram obrazki kopulujących zwierząt,
      - lubię łazić po lumpeksach, kradne w sklepach stringi,
      -nie umiem gotować,
      -nie chodze do kościoła ale marze o seksie z księdzem,
      - mam fantazję o gwałcie,
      -chcę aby porwało mnie UFO,
      -sikam do wanny,
      - czasami nic nie robię tylko leżę i godzinami gapię się w sufit
      -nie mam celu w życiu, zastanawiam się jak będę ubrana gdy umrę, lubię myśleć
      o swojej śmierci,
      - uważam się za osobę wyjątkowa i mądrzejszą od innych
      - nie brzydzę się robaków - łapię muchy lub pająki do słoika, nie daję im nic
      do jedzenia i zapisuje po jakim czasie zdechną
      -potrafie godzinami przesiadywać na sex czacie i udawać geja
      -czasami nie noszę majtek w lecie,
      -śpię razem z psem,
      - jak ktoś puka do drzwi udaje że mnie nie ma, czasem też nie odbieram telefonów
      - nie golę nóg w zimie
      -mam wrażenie że sąsiedzi mnie podglądają , obgadują i spiskują za moimi plecami,
      - nie nawidzę swojej rodziny, nikomu nie ufam
      -podniecają mnie lekarze
      - uwielbiam oglądać smerfy, latynoamerykańskie telenowele- staram się nie
      przegapić żadnego odcinka
    • Gość: smerfetka Re: Kto ma odwagę? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.08.06, 18:03
      - zabiłam swojego chomika, bo się gryzł, wywaliłam go przez okno heheh,
      - jak jade autobusem to wyobrażam sobie że wyciągam broń i strzelam do każdego
      po kolei
      - sikam do wanny, basenu, jeziora
      -jak coś upadnie mi na podłoge to zjadamm to
      -podniecają mnie księża
      -wierzę w życie pozaziemskie
      -jak sram to czytam gazety
      - nie zakładam majtek pod spódnicę
      -uwielbiam smerfy
    • lala1975 Re: Kto ma odwagę? 30.08.06, 18:07
      nie lubię dowcipów o Chucku Norrisie, lubię oglądać M jak miłość, nie znam j.
      angielskiego, wzięłam ślub kościelny i ochrzciłam synka tylko dla świętego
      spokoju, lubię dłubać w nosie, nie chcę by zaliczano mnie do pokolenia JP2
      • lala1975 Re: Kto ma odwagę? 30.08.06, 18:31
        lubię czytać cudze smsy, listy itp., nie lubię być trendy, kupuję dwa batoniki -
        jeden dla mnie drugi dla mężą - zjadam swojego a potem męża (batonik
        oczywiście), nie lubię przebywać w towarzystwie ludzi będących trendy i zawsze
        na czasie, za dużo czasu spędzam na forach
        • Gość: alena Re: Kto ma odwagę? ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 18:44

Chce wylicytować na eBayu.pl portfel L. Kaczyńskiego... jest super- skórzany
          i z wytłoczonym pałacem prezydenckim..

.. to aukcja charytatywna akurat, więc jestem chyba usprawiedliwiona :)
          • Gość: hmm Re: Kto ma odwagę? ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:51
            -jem gile
            -nigdy sie nie masturbowalem a mam 18 lat :o
            • Gość: awqvdv Re: Kto ma odwagę? ... IP: 213.199.252.* 30.08.06, 23:15
              sikam w nocy do dużej doniczki z kwiatkiem, bo mam za daleko do kibla
              liżę mojego chłopaka po twarzy i uważam, że to fajne
              biję się z moim chłopakiem i uważam, że to fajne
              mam rozstępy i to nie jest fajne
              lubię nosić za ciasny stanik i majtki obciskające, bo myślę, że to maskuje tłuszcz
              panicznie boję się UFO i II wojny światowej (jak mi się przyśni)
              zapinam pasy w samochodzie nawet, jeśli jadę na sąsiednią ulicę
              czuję się gorsza, bo się nie dostałam na UW
              wszystko krytykuję i sądzę, że wszyscy mają wszystko po znajomości
              chodzę do kościoła i uważam, że to żaden wstyd, mało tego wierzę w Boga
              poprawiam błędy językowe moich najbliższych
              nigdy nie byłam pijana ani upalona
              2 razy w życiu byłam na imprezie
              nigdy nie paliłam papierosów
              nie mam autorytetu u mojego psa i się tym przejmuję
              • retiro.pl Re: Kto ma odwagę? ... 01.06.07, 10:22
                - na pogrzebach tak kombinuję, by móc widzieć najbliższą rodzinę zmarłego
                - lubię zapach końskiego nawozu
                - gram solówki na kiju od szczotki jak nie przymierzając Williams w Mr Dubfire
    • Gość: kocurek Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:22
      kolejność przypadkowa

1. nie głosowałam

2. oglądam m jak miłość i magdę m. (regularnie) i czasami na wspólnej

3. umieram ze strachu kiedy mój facet idzie na mecz

4. zasypuję go sms'ami

5. uwielbiam świntuszyć ( zawsze i wszędzie)

6. kręci mnie seks w miejscach publicznych

7. płaczę na filmach (ostatnio "Braveheart")

8. uwielbiam kiedy mój mężczyzna kończy mi w ustach

9. nienawidzę zmywać

10. lubię "stać przy garach" i gotować

11. lubię porządek, ale kiedy mnie natchnie, żeby posprzątać, nie mogę nic znaleźć...

12. lubię swoje piersi

13. myję zęby tylko rano

14. zazwyczaj nie kąpię się wieczorem

15.kupiłam sobie kulki gejszy

16.nie umiem zrobić ciasta, nawet takiego z torebki

17. obgryzam skórki przy paznokciach

18. kiedy jestem bardzo pijana, płaczę

19.nie lubię golić nóg i bikini

20. chciałabym kochać się w trójkącie z inną kobietą

21. lubię wiejskie imprezy w remizie

jak mi się coś przypomni, to dodam
      • Gość: kocurek Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:30
        22. lubię zapalić rano papierosa i wypić słodką kawę
        23. dłubię w zębach wykałaczką
        24. boję się dentysty
        25. jestem naiwna
        26. boję się kotów
        27. nienawidzę koloru różowego
        28. nie lubię być modna i trendy
        29. nie jem śniadania, nie odchudzam się i czasem wstaję w nocy do lodówki

boooożeeee, jestem dziwna....
        • Gość: ja-ktoś Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:28
          nienawidzę dzielenia się opłatkiem w wigilię, jajkiem w wielkanoc, w ogóle nie
          cierpię składania życzeń i uważam, że to głupie
          nienawidzę rozmawiać przez telefon i nie mam komórki
          nie potrafię walczyć o swoje w pracy
          potwornie zazdroszczę ludziom którzy skończyli ASP i utrzymują się z malarstwa,
          albo wykonują projekty, loga itp. i na dodatek świetnie zarabiają
          frustruje mnie to, że nie wykorzystuję wszystkich swoich zdolności
          (plastycznych, literackich, aktorskich, muzycznych) i mam pretensje do świata,
          że nie stwarza mi takich możliwości
          uważam, że ludzie, którzy nie lubią zwierząt są psychicznie upośledzeni
          podobnie tacy, którzy sikają do wanny (ohyda!!!)
          nienawidzę samochodów, a zwłaszcza ich warkotu i spalin
          byłam zakochana kilka razy w życiu i zawsze bez wzajemności
          jestem dziewicą w wieku 36 lat
          uwielbiam Zorro i znów oglądałam powtórkę
          nienawidzę chłamu muzycznego, który puszczają w RMF, zetce, wawie itp. stacjach
          i na razie to tyle
          • Gość: boje sie zalogowac Re: Kto ma odwagę? IP: *.acn.waw.pl 01.09.06, 09:56
            oto moje grzechy:
            -nienawidze wrzeszczacych bachorow i mam ochote odstrzelic takowe, gdy mi graja
            na nerwach
            -uwazam, ze ludzie, ktorzy nie sa w stanie utrzymac swoich dzieci nie powinni
            zabierac sie za robienie kolejnych
            -jestem placzliwa, czesto placze na magdzie m i innych tego typu filmikach
            -uwazam sie za glupia, brzydka i malo inteligentna
            -jednoczesnie w myslach latwo przychodzi mi zabijac intelektualnie wszystkich,
            ktorzy mi w zyciu dopiekli
            -jestem niewyzyta seksualnie, moglabym to robic zawsze w i wszedzie
            -mam kochanka, dla ktorego moglabym zrobic prawie wszystko, ktorego kocham, ale
            ktory nie kocha mnie
            -nienawidze wszelkiego robactwa, panicznie boje sie pajakow, os, pszczol, szerszeni
            -boje sie horrorow, jak juz zdarza mi sie przypadkiem podejrzec jakas scene, to
            boje sie w nocy isc po ciemku do toalety
            -mam pelno kompleksow
            -jestem gruba i codziennie ostatnio przechodze na diete
            -latwo sie denerwuje i popadam w depresje, podczas ktorej lecze sie wchlanianiem
            ogromnych ilosci zarcia, najlepiej tego najbradziej kalorycznego
            -boje sie, ze po wakacjach nie zmieszcze sie w moje ciuchy do roboty, bo znowu
            przytylam
            -nienawidze lazic po sklepach z ciuchami, bo wszystkie ubrania, ktore chcialabym
            miec sa dla mnie za male. w zwiazku z tym staram sie ich nie przymierzac, by nie
            dolowac sie jeszcze bardziej
            -lubie godzinami czytac w wannie
            -u fryzjera i w poczeklani do dentysty nadrabiam lekture kobiecych pism w guscie
            pani domu itp
            -lubie ywdawac pieniadze, chociaz ich nie mam za duzo
            -jestem uzalezniona od rodzicow (mimo swojego wieku) i obawiam sie, ze nie
            umialabym nic zrobic bez ich pomocy czy podpowiedzi
            -jestem w traumie, gdy mam podjac decyzje bez konsultacji ze starymi lub gdy
            robie cos, czego oni nie zaaprobowali
            -mam wrazenie, ze wszyscy w zyciu chca mi dokopac i mnie wykorzystac
            -uwazam sie za sierote zyciowa
            -nie umiem niczego zrobic w domu, a takie sprawy jak obsluga pralki czy naprawa
            czegokolwiek stanowi dla mnie czarna magie
            -porownuje sie ze wszystkimi dziewczynami dookola i zawsze na ich tle wypadam blado
            -mam wrazenie, ze bede nieszczesliwa do konca zycia i nic pozytywnego mi sie juz
            nie przydarzy, to w kwestii ulozenia sobie zycia z jakims facetem glownie
            -boje sie, ze zostane sama i nie bede umiala sobie z niczym poradzic
            -sporo osob uwaza, ze jestem ambitna, ale ja tego nie widze
            -zazdroszcze wszystkim dookola roznych rzeczy i ciekawych doswiadczen
            -czesto marze, ze jestem piekna, atrakcyjna, madra i bogata
            -nie chodze do kosciola, mierzi mnie ta instytucja, nienawidze radia maryja ani
            telewizji trwam
            -jestem grzesznica i o tym wiem i zdaje sobie sprawe z tego, ze kiedys bede sie
            smazyc w piekle
            -jak wyobrazam sobie moj pogrzeb, to wiem, ze i tak nikt na niego nie przyjdzie
            -czesto mam ochote zrobic komus awanture jak mnie zirytuje, ale zawsze w
            koncowce brakuje mi argumentow
            -czesto przed kochankiem wychodze na idiotke, strzelam focha w sytuacjach, ktore
            sa blahe, ale ja je nieswiadomie wyolbrzymiam
            -wkurza mnie jak komus wysmaruje maila na 3 strony, dy odpowiada i jednym zdaniem
            -nieznosze jak ktos nie dotrzymuje obietnic, zwlaszcza tych, na spelnieniu
            ktorych strasznie mi zalezy
            -nie umiem tanczyc, nikt nie chce mnie nauczyc. mam 2 lewe nogi i strasznie sie
            stresuje, ze w tancu (jak juz ktos popelni zbrodnie poproszenia mnie do niego)
            podepcze partnerowi stopy i w ogole wiem, ze juz drugi raz ze mna nie zatanczy
            -brakuje mi pewnosci siebie i asertywnosci
            -jestem beznadziejna corka dla moich rodzicow i w wiekszosci sytuacji nie umiem
            sie z nimi dogadac
            -chcialabym sie z kims zwiazac na stale nawet kosztem posiadania wrednej tesciowej
            -jestem zbyt egoistyczna, zeby chciec miec dzieci
            -panicznie boje sie zajsc w ciaze, w szczegolnosci z kochankiem, ktory i tak sie
            ze mna nie zwiaze
            -lubie sobie wypic, nawet w samotnosci
            -czesto wysylam smsy nie do tych osob, ktore powinny je dostac z czego czasem
            robi sie afera i ponosze tego przykre konsekwencje
            -mialam romans telefoniczno-smsowo-mailowy przez kilka lat z przerwami z jednym
            i tym samym facetem, a dzis sie do siebie nie odzywamy
            -mam wrazenie, ze jestem latwa
            -2 razy w zyciu przyalam facetowi w twarz, bo po pijaku sie do mnie dobierali
            -wkurza mnie to, ze staje sie atrakcyjna dla mezczyzn tylko po tym jak oni
            spozyja odpowiednia dawke alkoholu
            -jak ide wsrod tlumu, a na przeciwko idzie jakis pijaczek (szczegolnie
            agresywny) to zawsze dopieprzy sie do mnie i wszyscy wtedy obserwuja rozwoj wydarzen
            -nienawidze skladac zyczen przy jakiejkolwiek okazji, wstydze sie tego
            -nie umiem przyjmowac zyczen ani komplementow, nie zalezy mi na prezentach, ale
            jednoczesnie chcialabym od czasu do czasu dostac od kochanka bukiecik stokrotek
            czy konwalii
            -czesto czytam ksiazki dla dzieci w stylu musierowicz, montgomery itp
            -potrafie klac jak szewc w kazdej sytuacji, czesto tez na glos
            -jestem beznadziejnym kierowca, ale jak jade autem, to oczywiscie wymyslam
            wszystkim kierowcom dookola, ze jezdza jak ciule
            -mam kilku znajmoych gejow, znam tez kilka lesbijek i biseksualistow i bardzo
            ich szanuje
            tego jest naprawde sporo, az sie dziwie, ze sa jeszcze osoby, ktore utrzymuja ze
            mna kontakt. pozdrawiam!
            • Gość: cav Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 19:28
              -nikt, oprocz najlepszego przyjaciela nie wie, ze czasami pale
              -nie znosze swoich studiow. studiuje prawo, chcialbym byc malarzem albo grafikiem
              -podobam sie najczesciej glupim kobietom
              • Gość: ja-ktoś Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 12:31
                Człowieku, rzucaj w cholerę te studia bo będziesz żałował do końca życia - tak
                jak ja!!! Albo skończ je i bierz się za studiowanie sztuki! Jeśli potrzeba bycia
                malarzem jest silna, a jej nie spełnisz, będziesz nieszczęśliwy! Kasa jest
                ważna, ale samospełnienie jeszcze ważniejsze

pozdr

Gość portalu: cav napisał(a):

> -nie znosze swoich studiow. studiuje prawo, chcialbym byc malarzem albo grafiki
                > em
                • Gość: niedoszły prawnik Re: Kto ma odwagę? IP: 217.153.190.* 03.08.07, 15:48
                  Miałam odwagę rzucić prawo na 3 roku. Nie żałuję! Skończyłam anglistykę.
            • Gość: krokodyl dundee Re: Kto ma odwagę? IP: *.lom.vectranet.pl 28.03.07, 23:12
              - od lat potajemnie palę papierosy
              - gdy mam chandrę to uwielbiam zaglądać do sklepów typu mydło i powidło: garnki,
              ubrania, proszki, kubeczki, świeczki etc.
              - przeklinam i złorzeczę innym użytkownikom dróg (tylko jak jadę sama)
              - nigdy nie spałam z facetem (w to znajomi by nie uwierzyli :)
              - nie znoszę walających się po podłodze włosów w moim pozbawionych dywanów i
              wykładzin domu
              - chciałabym mieszkać na wsi, mieć ogród, święty spokój i dużo czasu, by
              patrzeć, jak trawa rośnie
              - uważam, że mój szef jest głupi
              - nie cierpię grać w siatkówkę
              - oglądam M jak miłość
              - cieszę się, gdy ktoś mi mówi, że jestem normalna :))))))
              - lubię stare filmy
    • Gość: up Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 08:58
      j.w.
    • ewek7 Re: Kto ma odwagę? 02.09.06, 17:10
      jestem uzależniona od programu "Dom nie do poznania"
      poszłabym do łóżka z Monicą Bellucci,
      wkurzają mnie stare, jęczące i marudzące prukwy, głównie w kolejkach (Panie,
      spraw, bym nie była taka na starość),
      lubię rozdrapywać strupki i wyciskać pryszcze, u innych również,
      zupełnie nie razi mnie jak ktoś przy mnie beka,
      jak mi się nie chce myć włosów to sobie zaplatam warkoczyki,
      lubię swoją pracę,
      mam odwagę się zalogować [choć samą mnie to trochę dziwi:)]
      -
      • Gość: facet Re: Kto ma odwagę? IP: 57.67.141.* 04.09.06, 11:31
        Wszystko prawie jak u mnie tylko na warkoczyki mam za krótkie włosy ...
      • Gość: Kizia Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 14:03
        Tez sie dolacze:
        - uwielbiam Walentynki, Boze narodzenie itp. az rycze czasami
        - wole romantyczne babcine wnętrza niż minimalizm (jestem architektem i nigdy
        sie nie przyznam klientom)
        - pasjami ogladam obrzydliwe fotki z ogrish.com
        - chcialabym robic sekcje zwłok
        - nie podobam sie sobie, choc wszyscy uważają inaczej...
        - NIENAWIDZE DZIECI i nigdy nie bede miala
        - nienawidze chodzic na zakupy
        - obijam sie pasjami i marnuje czas.
        - gardze moimi rodzicami
        - nienawidze sie spoufalac
        - tez pasjami dlubie w nosie i zjadam
        - i nie gole czesto nog i nie lubie sie malowac
        - wole zwierzeta od ludzi
        (no to jestem bardzo niepopularna)
        • Gość: mk Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:29
          - mam dość pracy
          - mam pracy dość
          ...
          a niech tam,

ide se

• Gość: Mała Ewka Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 16:27
      - uwazam, że Kuba Wojewódzki jest boski (fizycznie i intelektualnie)
      - lubię Paris Hilton
      - oczekuję od każdego zainteresowania moją osobą, przejmowania się moimi
      humorami i dogadzania mi na każdym kroku
      - złośliwośc to moje drugie imię
      - uwielbiam się wyśmiewać z ludzi
      - lubię jak komuś coś nie wychodzi
      - kocham się nabijać z ludzi
      - gdy np. jakąś dziewczynę uważam za brzydszą ode mnie czuję się od razu lepiej
      - lubię, gdy ludzie czują się z jakiegoklwiek powodu głupio i są wtedy dla mnie
      mili
      - śmiałam się w duchu gdy się okazało, ze mój drugi partner seksualny był
      gorzej wyposażony od pierwszego
      - zastanawiam się jak moje koleżanki wyglądają nago (np czy mają ogolone
      wzgórki łonowe, jakie mają piersi itp)
      - uwielbiam patrzeć i dotykać męskich tyłków
      - zwracam uwagę na piersi kobiet
      - jestem jak nabardziej hetero a o wiele bardziej zwracam uwagę np na ulicy na
      ładne dziewczyny niż przystojnych chłopaków
      - bywam chorobliwie zazdrosna - dosłownie o wszystko
      - chciałabym mieć władzę nad wszystkimi w każdej dziedzinie życia
      - marzę, że jestem kapitanem jakiejś jednostki policji, w której są sami faceci
      i oni uważają mnie za najbardziej wysportowaną, najładniejszą, najseksowniejszą
      itp
      - uważam się za o wiele ładniejszą niż ogół dziewczyn
    • Gość: Vp Re: Kto ma odwagę? IP: 82.177.97.* 22.09.06, 18:05
      > Przyznać się do niepopularnych rzeczy?

Nie lubię Kubusia Puchatka ani misia Uszatka.
      Nie podobała mi sie Alicja w krainie czarów.

Nie podobały mi się filmy Kieślowskiego.
      Nie podobało mi się Ferdydurke Gombrowicza.

Podobał mi się wróbelek Ćwirek.

Podobało mi się Nad Niemnem zarówno w wersji książkowej jak i filmowej.
      Podobała mi się Lalka - jak wyżej (w obu wersjach filmowych także)
      Lubię czytać Pana Tadeusza dla przyjemności średnio raz na dwa lata.

Nie piję piwa ani kawy - fuj, obrzydlistwa.

Nie znoszę dostawać kwiatów od mężczyzn (jestem kobietą), wkurza mnie takie
      marnotrawstwo, do niczego to nie służy, zwiędnie i tyle. Nie znoszę zapraszania
      na herbatę czy cokolwiek do knajp, klubów, pubów, przyczyna jak wyżej -
      marnotrawstwo pieniędzy na rzeczy, które bez kłopotu można mieć za darmo. Niech
      da mi do ręki te parę złotych jak nie wie co z nimi zrobić, bardziej mnie to
      ucieszy.
      • Gość: liss Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:01
        * wymiotuje/zbiera mi sie na wymioty jak widze/czuje serek wiejski
        * lubie patrzec jak mu facet spina nago na plecach
        * notorycznie sciemniam - chyba wynik trudnego dziecinstwa
        * nie mam kasy
        * nie obchodzi mnie moda (ciuchy, hity w radiu, modne filmy)
        * szlag mnie trafia jak moja kumpela postanawia sobie ze nie bedzie pila palila
        wszystkich za to gani a za miesiac sama zaczyna, poza tym zachowuje sie wynisle
        w stisunku do "gorszych" jej zdaniem - blech glowe jej za to mam ochote
        urwac .. no i to jej popisywanie sie blech
        * po domu chodze jak fleja - nie gole nog, nie czesze sie itp
        * nie lubie amerykanskich filmow - bleeee
        * mam dziurke w zebie - ech i nie chce mi sie do dentysty
        * chce mi sie smiac z mojego faceta "w akcji" khm wiadomo jakiej
        * nie pije wodki
        * nie poszlam na wybory bo mi sie nie chcialo ale mowilam ze poszlam
        * boje sie lesbijek
        * wstydze sie przed ludzmi wszystkiego - najmiejsza gafe uwazam za zyciowa
        porazke
        * nie ucze sie, lenie sie - mimo tego np bedac w liceum zawsze jakims cudem
        znalam odpowiedzi na pytanie na sprawdzianch - umiem kombinowac, dedukowac chyba
        * mam ajca alkoholika i nie przyznaje sie do tego znajomym
        * nie pale a jak ktos przy mnie pali to mam ochote dac mu w czape ale nigdy
        tego nie robie (chodzi o soobe ktora wie ze tego nie lubie)
        * mam poczatki hipochondrii

w sumie fajny taki psychotest dla samiej siebie mi wyszedl ;)

troszke ulzylo

• Gość: autobus pospieszny Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:46
          -podoba mi sie Paris Hilton
          -uwielbiam obgadywać ludzi
          -na przystanku zawsze staję tak, aby obejrzeć gołą babkę w 'Fakcie' na
          ostatniej stronie
          -lubię czytać 'Życie na Gorąco'
          -wk#ur#wi#a mnie dorabianie filozofii do Kubusia Puchatka- zwierz żre miód i
          dzieli się przy tym zdaniami 'Miodek jest dobry' a ludzie ogólnie wpadają w
          ekstazę. Nie lubię Muminków
          -lubię napierdzieć pod kołdrę
          -muzykę Piotra Rubika uważam za totalny badziew
          -śmieszy mnie pozaestradowa aktywność Bono z U2-łazi po świecie, rozdaje
          okulary i zbawia wszytkich
          -obgryzam paznokcie
          -uważam, że jestem mądrzejszy od pozostałej reszty
          -czasami wyciągam pieniądze od rodziców, kiedy nie chce wydawać własnych
          -jak mi się nie chce pracować to zrzucam pracę na współpracowników i wciskam im
          bajeczkę dlaczego nie mogę czegoś zrobić

Ale jestem popaprany, co;)

• mana_mana Re: Kto ma odwagę? 26.10.06, 15:52
            Dlaczego większość ludzi wypowiada się tu incognito? To ma być odwaga? :P
            Ale wracając do właściwego tematu wątku:
            Chociaż jestem fanką indie rocka, punk rocka, metalu - generalnie NIEpopu,
            uwielbiam szaleć przy muzyce typowo weselnej, kocham disco polo a i technoparty
            uważam za niezłą formę rozrywki.
            Nigdy w życiu nie byłam na solarium, nie farbowałam włosów i wręcz nienawidzę
            stringów - co WCALE nie oznacza, że nie jestem "d*pą" :P
            Podobają mi się "malowani" chłopcy - Brian Molko (Placebo) na ten przykład.
            Drżałam z emocji i prawie się popłakałam na koncercie Sigur Ros...
            Nie przepadam za kawą i piwem w ciągu dnia - co innego nocą (wiecie jaki to
            problem gdy ktoś proponuje: Skoczymy na piwko? .....to może chociaż na kawę?
            Zdarza mi się - zupełnie bezwiednie - jeść papier :)
          • mindsailor autobus pospieszny! 31.01.08, 09:25
            tekst o Kubusiu położył mnie na łopatki!
    • Gość: song Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:23
      a ja znam słowa wszystkich piosenek puszczanych w radiu i nie wiem czemu......
    • Gość: Monikha Re: Kto ma odwagę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 00:11
      - Siedzę na bezrobociu i nie chce mi sie nawet ogłoszeń czytć
      - Pale zioło i kocham piwo (od rana)
      - W kiblu spłukuje za każdym razem gdy tylko przechodze koło łazienki, ale jak faktycznie trzeba to juz mi się nie chce
      - Nigdy pierwsza nie mówię "Dzień Dobry", zwłaszcza sasiadom
      - Gdy w sklepie Pani ma mi wydać 1grosz, zawsze czekam aż go znajdzie, nigdy nie odpuszczam chociaż Pani ciężko wzdycha i patrzy błagalnym wzrogiem
      - Nienawidze psów a zwłaszcza jamników
      - Dzieci też nienawidzę
      - Uważam, że wszyscy są grubsi ode mnie
      - Nigdy nie dzielę sie słodyczami
      - Czasami celowo przypalam ziemniaki, żebym nie musiała ich później ubiajć (to jak mi ochota na wysiłek odejdzie podczas gotowania:P)
      - Płakałam jak z Biski zmieniła sie na inteligentne, rozkołysane radio..
      - Nie przeczytałam żadnej lektury szkolnej i nawet nie wiem jaki są
      - Jak rano się nie wysram, to cały dzień do bani
      - Wyrzucam pety przez okno

aa, pisać i pisać bym mogła :)
      • mana_mana Re: Kto ma odwagę? 06.11.06, 14:12
        apap!
        Żeby nie było, że nietreściwie podbijam wyznam, że...
        kocham piosenkę Magdy Modrej "Ready To Fly" uuuuuuuuuuuu! :)
    • kora3 Re: Kto ma odwagę? 07.11.06, 00:55
      Gość portalu: wioskowy_głupek napisał(a):

> Przyznać się do niepopularnych rzeczy? Np, że nie lubi głupawych dowcipów o
      > Chucku Norrisie, głosował na Samoobronę (do wyboru PIS, LPR etc), nie czytał
      > lektur szkolnych, nie lubi swojego imienia itepe
      > Proszę wpisujcie, ja zaczynam :
      >
      Nie lubię idiotycznych dowcipów o Chucku norrisie .. Nie,ze mnie jakoś wkurzają,
      ale są tak głupie, ze dla mnie nie sa smieszne.

Nie przeczytalam "W poszukiwaniu straconego czasu " :)

Nie ogladam "Magdy M" i "Na wspólnej" a też "Zycia na gorąco" i Tańca z gwiazdami

Nie podoba mi sie Liszowska
      • Gość: Claire Re: Kto ma odwagę? IP: *.tvk.torun.pl 08.01.07, 16:46
        -nie ogladam zadnych seriali
        -nie znosze piwa
        -podgladam czasem mode na sukces gdy nikt nie patrzy
        -nie znosze amerykanskich produkcji
        -nie znosze gdy ktos pisze "wziąść!"
        -slucham heavy, deth metalu i popu
        -mam pare rozowych rzeczy
        -ogladam wszystkie wiadomosci,fakty,teleekspresy
    • nikt21 Re: Kto ma odwagę? 07.11.06, 13:11
      ja oglądam ''Mode na sukces''
      • Gość: Justa Ciechocinek Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:15
        No Więc Wyznaje Swoje Wszystkie Grzechy:
        * Spotkałam sie pare razy z koleżanki facetem i wcale tego nie żałuje:):) bo
        bym sie jeszcze z nim pospotykała hehe należała jej sie porzadna nauczka hehe
        * Słucham czase Disco Polo Lubie Dode i Mandaryne
        * Nigdy sie nie odchudzałam ani nie byłam na zadnej diecie a tylko tak gadam
        * Kocham frytki kebaby gyrosy i inne jedzenie ktore ma puste kalorie wg bez
        tego nie mogłabym życ:)McDonald uwazam za świetna restauracje:)
        * Jestem uzależniona od Netu i GG
        * Pare razy dziennie wlaze na różne plotkarskie fora moja obsesja:)
        * Notorycznie ściagam muze z neta
        * Miałam kiedyś nielegalne oprogramowanie ze strachu schowałam Kieszeń - dysk
        do szafy i ściemniałam ze mam zepsuty komputer ale to było dawno temu :)
        * Oglądam M jak Miłość Na Wspólnej Klan seriale kryminalne:)
        * Strasze kolezanke ktora boji jeździć sie autobusem ze napewno bedziemy mieć
        wypadek i zginiemy na miejscu:]
        * Robie kawały znajomym
        * Wkurza mnie jedna laska w klasie i zawsze ja z kumpela obgaduje przy całej
        klasie na szczescie sa po mojej stronie:)
        * Nie mam faceta i jest mi z tym źle a ściemniam naokoło że nic mnie to nie
        obchodzi i udaje obojetna
        * Oglądałam Mode na sukces
        * Kupuje w lumpeksach i wcale sie z tym nie kryje
        * Wydawać kase lubie gdy ja mam:)
        * Nie cierpie dziewczyny swojego kuzyna
        * Lubie słuchać romantycznych piosenek:)
        * Nie gole nóg wogóle bo nie mam na nich włosów
        * Nie chodze na rehabilitacje bo jest na rano a mi sie wstać nie chce
        * Lubie popisywać sie swoimi zdolnościami i osiągnięciami :)
        Jak mi sie coś przypomni to dopisze
        • Gość: Justa Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:42
          To Pisałam Ja
          Justyna z Ciechocinka:)
          Dodam pare rzeczy
          * Nie cierpie swojej kumpeli ktora zakonczyła edukacje na 2 kl LO a wszystkim
          ściemnia ze studiuje
          * Mam fajnego kumpla i podoba mi sie on ale za chiny ludowe mu tego nie powiem
          bo boje sie odrzucenia i utraty kontaktu z nim
          * Nie lubie schabowych i mielonych
          * Uwielbiam drób pod najróżniejszymi postaciami
          * Uwelbiam surówki zawsze i wszedzie
          * Jeździłam na gape wiele razy na szczescie mnie złapali teraz sie juz boje
          * Lubie świńskie dowcipy i czasem sobie poprzeklinac
          * Jak mam wydać dużo kasy ze swoich oszczędności to jestem cieżko chora
          * Lubie filmy głupi i głupszy i inne takie zwariowane komedie
          * Oglądam Szymona Majewskiego i Kube Wojewódzkiego
          * Nie wiem co sie dzieje w polityce kompletnie mnie to nie obchodzi
          * Lubie sie gapić na kolesi w autobusach i pociagach
          * Notorycznie jak daja mi ulotke na mieście to ja chowam do torebki i w domu
          czytam
          * Uwielbiam darmowe gazetki typu Metro i Teraz Toruń
          * Jak u mnie na płocie nie ma ulotki reklamowej jakiegoś sklepu to zawsze
          kradne je innym
          * Chciałabym pójść do kina albo na dyskoteke ale zawsze coś stoi na przeszkodzie
          * Jak kiedyś chodziłam na dyskoteki to tańczyłam na schodach z kumpelami i
          świetnie sie przy tym bawiłam:)
          * Ogladam zagraniczne reality schow które emitowane sa na TVNie lub Polsacie
          * Uwielbiam serial LOST
          * W piątki nie jem mięsa
          * Lubie bardzo niektóre potrawy które mi szkodza i później cierpie katusze:|
          Napewno jeszcze coś sie znajdzie:)
          • Gość: Justa ciechocinek Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:53
            kurde mam powycierane literki na klawiaturze i nic nie widze
            Chodziło mi o to ze jeździłam na gape i na szczeście mnie nie złapali i teraz
            sie boje
          • Gość: Justa Ciechocinek Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 20:00
            a jeszcze coś:
            *ucze sie po kryjomu języka angielskiego (SAMA!!!)
            * Słucham Techna i HH
            * Mam poscierane literki na klawiaturze i pisze z pamieci bo nie chce iść mi
            sie po nowa klawiature
            * Irytuje mnie to gdy gadam z obcym kolesiem po 2 min on chce fote
            * Uwielbiam herbatke zcukrem i cytryna potrafie ich nawet wypić 10 dziennie
            * Jadam w łóżku w nocy
            * Gdy nie moge zasnać czytam książki lub gazety:)
            • monika.gil Re: Kto ma odwagę? 08.03.07, 23:26
              a ja zawsze płaczę na terminatorze II, i czytam durnowate gazety typu:z życia
              wzięte, chociaż stara jestem
    • paddinktun Re: Kto ma odwagę? 09.03.07, 12:24
      Glosowalam na Kaczynskiego (ale tylko dlatego, ze chce odszkodowania za
      zburzenie Warszawy!), nie czytalam nic Sienkiewicza.
      • paddinktun Re: Kto ma odwagę? 09.03.07, 12:36
        I jeszcze: nie umiem udawac orgazmu, nie uczestniczylam w kulcie JPII, kocham
        PRL.
    • Gość: kiciakocia Re: Kto ma odwagę? IP: *.telpol.net.pl 10.03.07, 02:18
      - wstydzę się zalogować
      * ludzi wierzących uważam za głupców (gdy umierał papież, byłam na imprezie),
      WIERZĘ, że nie dojrzeli do ateizmu
      - nie oglądam telewizji (nie znam zawodników "tańca z gwiazdami" itp.)
      * jestem zmanierowana
      - słodyczy nie jem, ja je pochłaniam (na szczęście nie rzuca się to w oczy)
      * oblałam egzamin na prawo jazdy, bo jechałam po łuku... z zaciągniętym
      hamulcem ręcznym (sic!)
      - na drugie imię mam leniwa
      * niewiele wiem z geografii (np. gdzie jest taka-a-taka cieśnina)
      - nie znoszę błędów ortograficznych, interpunkcyjnych...
      * mam awersję do sportu (LOTY/SKOKI NARCIARSKIE powodują ciężką nerwicę)
      - oglądałam "esmeraldę" (chyba podobała mi się aktorka grająca rolę tytułową;p),
      ściągnęłam sobie 3 piosenki disco-polo (znane z dzieciństwa)

ktoś w tym wątku napisał:
      "średnio 2-3 razy w miesiącu oglądam Modę na sukces i Klan. Nie wiem po co do
      tej pory bo te seriale są tak przewidywalne, że często mogę kończyć dialogi za
      bohaterów zanim jeszcze powiedzą."- też tak mam (jak już dorwę telewizor)

a napisała:
      "- oczekuję od każdego zainteresowania moją osobą, przejmowania się moimi
      humorami i dogadzania mi na każdym kroku
      - złośliwośc to moje drugie imię
      - uwielbiam się wyśmiewać z ludzi
      - lubię jak komuś coś nie wychodzi
      - kocham się nabijać z ludzi(...)

- zastanawiam się jak moje koleżanki wyglądają nago (np czy mają ogolone
      wzgórki łonowe, jakie mają piersi itp)"
      - pod tym też się podpisuję.

* mam obsesję na punkcie seksu:
      -ciagle o nim myślę
      -miałam około 10 kochanków (mam 18 lat i niepatologiczną rodzinę)
      -śmiałe fantazję wcielam/wcielę w życie (kajdanki, lanie/ gangbang itd.)
      -kocham się w przyjaciółce (mentalnie też)

JESTEM INTELIGENTNIEJSZA OD WIĘKSZOŚCI ZNANYCH MI LUDZI. TO JA MAM ZAZWYCZAJ
      RACJĘ.

pozdrawiam umiarkowanych megalomanów ;-)

• every_think ale... 10.03.07, 18:22
      to świetny wątek!

up
      :)
    • Gość: Bozka Re: Kto ma odwagę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 18:51
      Lubię ogladać M-jak miłość
      Cenię Giertycha
      nie lubię Owsiaka i jego obciachowego SIEMAAA
      • Gość: jaija Re: Kto ma odwagę? IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.03.07, 02:23
        Bozka, z tym Giertychem to rzeczywiście pojechałaś :D
        • Gość: patataj Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 12:01
          -lubię Giertycha za becikowe:)
          -cieszę się, że Lepper jest w rządzie bo jest się z czego pośmiać
          -nie lubię sfrustrowanych facetów
          -mam w dupie równouprawnienie, fajnie byc kobietą i czerpać z tego przywileje
          -prowadzę auto w szpilkach i nigdy nie zapinam pasów
          -marzy mi się sex 2+1
          -nie wysyłam życzeń smsami i nie odpisuje na nie
          -uwielbiam załatwiać sprawy rżnąc "nieporadną blondynkę"
    • joanna0411 Re: Kto ma odwagę? 11.03.07, 13:30
      skończyłam studia na kierunku matematyka a nie umiem tabliczki mnożenia ;-)
      • Gość: xxx132 Humor w Nauce i Sztuce, IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.03.07, 21:01
        powinien Ciebie zainteresować,są tam sprawy o matematyce między innymi.Zajrzyj
        tam,polecam.

;)
    • Gość: maksik Re: Kto ma odwagę? IP: *.telpol.net.pl 11.03.07, 16:38
      up :D
    • lajlalila Re: Kto ma odwagę? 17.03.07, 10:59
      up
      • tienie Re: Kto ma odwagę? 17.03.07, 13:15
        * wole wodke od piwa
        * zdarza mi sie sikac do wanny <zawstydzony>
        * ogladam glupie programy na mtv
        *wciągam brzuch przy wazeniu <wiem, ze to bezsensu ;D ;)>
        * nie umiem powstrzymac smiechu , w sytuacjach ,ktore wymagaja powagi ;/
        * miewam napady wlczego apetytu, potem mam wyrzuty sumienia :(
        wiecej grzechow nie pamietam, jak sobie przypomne dopisze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka