Gość: Badik Re: Teskt z filmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:21 mi najabrdziej sie poba film Sami swoi !! a dialogóe nie zlicze !! np. wicia do mamy : oj mamo !! np. pacz wicia na wierzchu jedzie , nie moze byc na kocie ! naprawde ten film jest Naj lepszy !! a tak naprawde wszystkie filmy sa dobre !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: Teskt z filmu IP: *.fut-core.lama.pl 28.02.06, 22:33 "Rejs": zaniemogło biedactwo (Himilsbach o żonie) i chwilę później "podźwignęlo się biedactwo" "Miś" - Tym: nie wiem jak to możliwe ale bardzo cię kocham laska Tyma: Jak to? Tym: tak po prostu Laska: aha, rozumiem... i jeszcze: parówkowym skrytożercom mówimy nie i nieśmiertelne: łubudubu, łubudubu niechaj zyje prezes naszego klubu albo klient pijany jest mniej awanturujący się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Teskt z filmu IP: 192.168.32.* / *.dsl.in-addr.zen.co.uk 01.03.06, 10:14 Klient w krawacie jest mniej awanturujacy sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmg Re: Miś IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.06, 23:14 Tak, ten tekst jest najlepszy:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zu Re: Miś IP: *.adsl.alicedsl.de 01.03.06, 04:16 Albo: "Zawołaj tego pana, co tu przed chwilą był!" "E!" Kto pamięta, gdzie to było?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy To rówież Miś. IP: 193.192.62.* 01.03.06, 16:37 Gość portalu: Zu napisał(a): > Albo: "Zawołaj tego pana, co tu przed chwilą był!" > "E!" > Kto pamięta, gdzie to było?:) A w Misiu było, jak szukali sobowtóra dla Rysia Ochódzkiego. Pojawił się Stasiu Paluch, którego Hochwander wysłał na grzyby myśląc, że to Ochódzki. "Człowieku!!! Czyś ty też zwariował? Przecież ty masz być chory!!! No... Ty jesteś chory!!! Cię-żko cho-ry!!! Pięćdziesiąt tysięcy złotych ten dzień mnie kosztował! Chcesz siedzieć razem ze mną?!!! Jak ci się nudzi to wyjedź!!! Na grzyby pojedź!!! Szlag mnie trafi!!! Spostrzegłszy swą pomyłkę straszliwą wziął polecił posłać po sobowtóra. Hochwander (do zastępcy): Przyprowadź tego, co tu był przed chwilą, no... Zastępca: Tak jest... (i do pomocnika) No! Pomocnik: Pani Krysiu! Ten facet, co tu był jest poczebny! Wyszedł! Poczebny jest! Pani Krysia (do gońca): Zawołaj tu tego pana, co tu był!!! [Goniec stuka w okno i krzyczy] Goniec: Eeeeeejjj !!! Pani Krysia: No lećże, no!!! Szybciej!!! Nie musze dodawać, że scena kończy się powrótem "wesołego Romka", a nie dzielnego węglarza, Palucha Stanisława :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Teskt z filmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:52 Pazura ale nie pamietam z jakiego filmu do buzi to sam sobie biore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Teskt z filmu IP: *.wew / *.konskie.pl 28.02.06, 23:22 mnie się bardzo podobają sytuacje ze "zmienników" jedna z najśmieszniejszych to występ syjamskiego artysty z arią "Halka" po syjamsku i to boskie tłumaczenie z powrotem na polski-ja umieram ze smiechu albo sytuacja na parkingu strzeżonym -złodzieje zdemolowali samochody, przychodzi stróż i przerażony zastanawia sie co robić , w końcu mówi do siebie "powiem ,że tak było" :):):) jeszcze chyba z "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?" turecki handlarz kożuchami w pokoju hotelowym wyciąga kartkę i czyta szybko "pańskie podejrzenia są bezpodstawne, ja niczym nie handluje, ta pani przyszła w tym kożuchu i w nim wychodzi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kh Re: Teskt z filmu IP: *.bsk.vectranet.pl 28.02.06, 23:28 Kroll: Ja myślałem, że ty kumpel jesteś, a ty stara doopa jesteś, bo ty świętości nie znasz chłopie. Żona kolegi we wojsku jest święta. Trzeba być człowiekiem a nie świnią. Psy: Ktoś się rodzi księdzem, ktoś kur........wą, a ktoś inny złodziejem... czasami ma to dobre strony, bo się można poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciaras Re: Teskt z filmu IP: *.server.ntli.net 01.03.06, 02:36 Nic smiesznego: 'Mnie w zyciu nie spotkalo nic smiesznego. Z polskiego drugi, z historii drugi, zawszw drugi nawet jak pierwszy bylem to sie czulem jak drugi, k...' czy jakos tak. 'Ale ku.. jakie podniecenie! Tylko te chu... zrobily tego chu... na drucie zbrojeniowym. I jak on wyskoczy to mi utnie...zgilotynuje chu...' 'Mialczyk w prawo......mialczyk w lewo......mialczyk ssssppierda...j' 'WALDI: poczekaj Adas fajka mi zgasla ADAS: pewnie od deszczu zamokla' Odpowiedz Link Zgłoś
tenzinn Re: Teskt z filmu 01.03.06, 02:47 "Mis" Życzenia świąteczne od inkasenta. Wesołych Świąt. Śledzie się pojawiły na Grochowie na Terespolskiej. Zobaczymy ile tu się nabiło. Czyli, że zasadniczo Pan się musi na tym rozeznać całkowicie żeby wiedzieć ile i gdzie... Dotychczas tak było, ale teraz mamy komputer. Może Pan pisać co tylko Pan chce to nie ma żadnego znaczenia. Komputer? Eeee, on się i tak zawsze pomyli przy dodawaniu, proszę Pana. Nie było miesiąca, żeby się nie pomylił. Czyli, że teraz nie trzeba się tak znać na robocie ? A teraz już nie. Teraz jest dużo łatwiej, jest Proszę Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackeddie Re: Teskt z filmu IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 01.03.06, 09:06 Jeszcze tu nie padło a warte przytoczenia Rysiek Ochudzki w Misiu: Ja też kiedyś byłem murzynem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosias30 Re: Teskt z filmu IP: *.us.wroc.pl 01.03.06, 07:18 "....100$...i co ja mam sobie za to kupić? waaaaciki ??? " tekst Kaski Figury w Kilerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toczacy.sie.kamien Pulp fiction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 08:39 Z "Pulp fiction" (cytuję niestety z głowy): - Czy na moim domu jest napisane "Przechowalnia martwych czarnuchów"? Nie? A wiesz dlaczego? Bo to nie jest przechowalnia martwych czarnuchów! I nieśmiertelne: "Zrobię ci z d..y jesień średniowiecza!" (To w polskim tłumaczeniu, w oryginale było znacznie mniej śmieszne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marsellus Re: Pulp fiction IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 09:51 na DVD jest wyrżna ci w d... wielką schizmę :) -uhmmm, that is a tasty burger... - oh, i,m sorry, did i break your concentration ? - does he look like a bitch? - Ezechiel 25,17 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aha123 Re: Teskt z filmu 01.03.06, 09:15 ...."trzeba dać kartkę, że wstęp tylko w krawatach! Klient w krawacie jest mniej awanturujący się"... ....co mi Pan tu włosy kładzie!!! JA TU MIĘSO MAM!!!!(ekspedientka w kiosku ruchu) "pojutrze będzie tygodnik speleologiczny.... - nie rozumiem....? WĄTRÓBKA!!!" albo konkurs w "REJSIE" -miasto nad Wisłą na "K".... -Panie Kazimierzu gdzie są klucze???? -Proszę nie podpowiadać... -...KLUCZBORK!? biedny miś jogi babu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Tekst z filmu IP: 192.168.32.* / *.dsl.in-addr.zen.co.uk 01.03.06, 16:35 Ekipa filmowa w "Misiu": "Pruski, pruski, bo on sie nazywa Pruski- Wawrzyniec Pruski-polski dziedzic!" Odpowiedz Link Zgłoś
anyzrata zagadka 01.03.06, 09:17 "ostatni raz jak był taki przeciek, to Noe wybudował arkę!" kto zgadnie z jakiego filmu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jules Re: Teskt z filmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 09:44 Mnie zawsze skręca ze smiechu jak oglądam Pulp Fiction, nie bede przytaczał dokładnych cytatów, kto widział wie o co chodzi. Najlepze są 3 dialogi: - dialog Julesa z Brettem (say "what" again) - dialog tegoż samego Julesa z Jimmy'm ("don,t fuckin Jimmi me Jules:) - Vincent z Julesem (J. - bede jak Kane w Kung Fu; V:Bedziesz menelem...) Mistrzostwo świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trex Re: Teskt z filmu IP: 195.205.97.* 01.03.06, 09:50 - Pani kierowniczko, jest zima i musi być zimno ! Pani kierowniczko, czy ja palę? Ja cały czas palę ! - palacz w kotłowni/melinie odpalając papierosa od papierosa. Świetny Stockinger senior w epizodzie - MIŚ Bareji. - To jest tak - jak oni nam porwą furę to muszą nam oddać samolot. To jest właśnie ekstradycja. (Woźnica Paluch do kolegi - również MIŚ). A zresztą - wszystkie dialogi w Misiu są rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: Teskt z filmu IP: *.publikator.com.pl 01.03.06, 10:30 PAN: Pani ma mieso, prawda... PANI: Tak. PAN: A tak sie sklada, ze ja mam cienka blache w domu... to moze bysmy zrobili pare konserw... WALDEMAR: (chyba tak to szlo i chyba to byl mis...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlak Re: Teskt z filmu IP: 213.77.14.* 01.03.06, 10:44 Ooo! Człowiek! - Gdzie? E tam człowiek. Musi jakiś tutejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3m8 Re: Teskt z filmu IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.03.06, 11:12 Miś: "oczko odpadło temu misu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Wolna sobota IP: *.kbpauk.ru 01.03.06, 11:45 Jest taki film "Wolna sobota" z Panem W.Siemionem w glownej roli. Akcja filmu dzieje sie w Bieszczadach o ile dobrze pamietam.Siemion idzie z jakims facetem , pokazuje na napotkany po drodze krzyz i mowi:"...tu lezy miemiec , na imie mial achtung,a nazywal sie minen...". A "Konopielka" to jedna wielka smiechawa,"...tatu,a dlaczego bobry maja ogony? A bo widzisz synu,jak Pan Bog chodzil po swiecie ,to spotkal rybakow nad rzeka i poprosil u nich chleba,a oni poklepali sie po pupie i powiedzieli,a o na Tobie chleba i Pan Bog sie zesloscil,izamienil rybakow w bobry i bobry tera siedza w wodzie i popierduja z zimna. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerbi na zasilku do usranej smierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 11:55 z filmu ''PIENIADZE TO NIE WSZYSTKO'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga co mi zrobisz jak mnie zlapiesz IP: *.stat.gov.pl 01.03.06, 12:23 1. - halo pan tu nie stal - tego pana zona zdradza a ty morde wydzierasz 2. - halo pan tu nie stal - panie wsiadz pan w 125, jedz pan pod kolumne, tam stoi taki jeden i powiedz mu pan tu nie stal:) 3. - wody, wody czlowiek zemdal - piwa, piwa idiotko :) 4. - pane kierowniku ta pani podala mi tego kurczaka brudna sciera , tu nie sa zachowane podstawowe zasady higieny - podstawowa zasada higieny jest ze jak sie wchodzi to sie puka :) 5. - panie kierowniku po pierwsze to on jej po chamsku wyrwal tego kurczaka, ukrasc go chcial - to zlodziej panie kierowniku i pijak to kazdy pijak to zlodziej :) i mnostwo innych ............. Odpowiedz Link Zgłoś
orinus Re: Teskt z filmu 01.03.06, 12:54 Zapomniałem co "jest ze szpeku a nie z marmolady?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pies Re: Teskt z filmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:36 Odstrzeliłem mu łeb z Mausera 7,8 milimetra. Ty stara dupa jestes. ja przedwczoraj sciszałem telewizor. Monolog nie pamietam kogo Koło szecherezady przechodziłem a tam stała taka kobita tak jakoś biednie wyglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Teskt z filmu 01.03.06, 13:50 "poszukiwany - poszukiwana" - marysiu, marysiu niech marysia wyjdzie, marysiu pan mówi i - mój mąż nie pracuje - mój mąż jest z zawodu dyrektorem, i - ale panie dyrektorze - tu jest jezioro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blinez Ewa chce spac IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 01.03.06, 14:16 1. I coz widzielismy tu prosze wysokiego audytorium. Student Lulek pcha sie pod lapy klientowi, ze ten z rospaczy moze studenta chromolnac tak, ze az ten dany sie zkicha... Owszem mowe zaklada kurtrlarnie, z wierszykem, bo to nie prawda, ze do klyenta czeba chromolonym jezykem zaznaczac-tu nie sklep i grzecznosc w naszym fachu obowiazuje 2. (na posterunku): (policjant) Doprowadzilem desperatke. (komendant) Do czego doprowadziliscie desperartke? (p.) Do prostytutki, ale dluzej tam nie moze zostac, to porzadna dziewczyna. (k.) Wy mnie zaraz doprowadzicie!!! Major Pietka robi raban na siodemce za przetrzymywanie dziewczyn, a wy mi tu DESTYTURKE!!!!! Wyrzcic (p.) Kogo? (k.) Obie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Re: Teskt z filmu IP: 80.68.236.* 01.03.06, 15:06 "Superprodukcja" Dzwonią na telefon Wajdy. Odzywa się automatyczna sekretarka "Lejdis end dżętelmen, będę mówił po polsku..." Film im bliżej końca tym gorszy ale po tym gagu długo nie mogłem się pozbierać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEC Re: Teskt z filmu IP: *.promontel.net.pl / *.promontel.net.pl 01.03.06, 15:44 Alternatywy jako serial nie mają sobie równych, tam jest tyle tekstów, które naprawde mogą przydać się do rozluźnienia niejednej sytuacji. Tylko jak ktoś nie odglądał to może nie skumać. Odpowiedz Link Zgłoś
p.rubens Re: Teskt z filmu 01.03.06, 15:57 <pamiętacie Daleko od szosy, jak Leszek mówi do kobiet ,,się panie częstują'' < innym razem ktoś pyta się Leszka;,, co studiujesz? < Leszek:,, kulture i sztukę '' < Ktoś: ,, jak to?? '' < Leszek:,, bo jak sie ma taką sztukę przed sobą to trudno zachowac kulturę!! '' super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.rubens Re: Teskt z filmu IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.03.06, 16:05 a Rozmowy kontrolowane.... < Na początku filmu TYM wychodzi z windy i podchodzi do niego prostytutka i mówi do TYMA: ,,umiem takie rzeczy, że nie uwierzysz'' TYM: ,,ja juz jestem niewierzący'' Odpowiedz Link Zgłoś
rob99 Re: Teskt z filmu : Pancerni 01.03.06, 16:01 Dwoch bandziorow zbliza sie do Czeresniakow w drodze do Armii. Czeresniak do syna Tomka: -Ani chybi, zastrzela. I jeszcze rower zabiora. Odpowiedz Link Zgłoś
mixy Re: Teskt z filmu 01.03.06, 16:02 Vabank ( namawianie Kwinty do skoku na biuro mecenasa Walenty) SZPULSKI: - to co mam powiedzieć Spiętemu? KWINTO: - Żeby się rozpiął. Vabank riposta (scena w szpitalu, Kwinto do leżącego na łóżku Duńczyka) - w kostnicy powiedzieli że tu jeszcze leżysz. Miś 1 Ola dzwoni do koleżanki] Ola (do telefonu): Eli? Hej, to ja! Dzwonię do ciebie, bo niestety nie mogę z tobą rozmawiać. Co? No jest u mnie parę osób. Nie, nie znasz, zagraniczni. Ola (do śpiących): If ju wud lajk sam tain plis help jourself, Dżeri. Ola (do telefonu): Nie, nie, tu, tu do znajomego mówiłam Miś 2 na furmance węglarzy po kontroli milicyjnej. Wąsacz: Gdzieś ty był?! Tata Tradycji: Toś ty w Anglii był?! Czegoś nic nie mówił? Zofia: On w ogóle nie gaduła jakiś... Dyrman: Chłop gadać nie musi! Tata Tradycji: Długo byłeś? Paluch: Jeden dzień... Dyrman: To krótko. Paluch: Trudno wytrzymać człowieku tam... Taką rudą wódę piją, na myszach! Dyrman: To tam jeszcze bardziej garują jak u nas? Paluch: Uuuuu, bez porównania, kochany... taki malutki wypijesz, dwa dni nieprzytomny jesteś... Dyrman: O rany boskie! Odpowiedz Link Zgłoś