Dodaj do ulubionych

zajrzyjcie - ja padłam :))

IP: 87.207.54.* 08.03.06, 18:15
www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=3466
Obserwuj wątek
    • Gość: dff Re: zajrzyjcie - ja padłam :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 19:16
      ciemnota i zabobon, niczym w średniowieczu. nawet trudno to skomentować, bo same
      brzydkie słowa się na język cisną.
      • ira22 Re: zajrzyjcie - ja padłam :)) 08.03.06, 19:35
        To się nadaje na Forum-Horrorum.
    • alonzo-kaloryfer Re: zajrzyjcie - ja padłam :)) 08.03.06, 19:40
      i wy w to wierzycie?
      • Gość: carolina a Ty nie wierzysz? IP: 87.207.54.* 08.03.06, 19:42
        • alonzo-kaloryfer Re: a Ty nie wierzysz? 08.03.06, 19:44
          nie
          • the_dzidka Re: a Ty nie wierzysz? 08.03.06, 20:31
            No to robisz błąd, bo akurat takie rzeczy są opisywane nie po raz pierwszy. Ale
            może dla ciebie faktycznie jest lepiej pozostawac w slodkiej nieswiadomości.
            • alonzo-kaloryfer Re: a Ty nie wierzysz? 08.03.06, 20:40
              > No to robisz błąd, bo akurat takie rzeczy są opisywane nie po raz pierwszy

Ciekawe. Nie jestem stałym czytelnikiem Urbana wiec nie wiem czy po raz pierwszy
              czy nie, ale wiem jedno. Widać gołym okiem że to są bzdury nakręcane aby kogoś
              ośmieszyć. Tylko tutaj zrobili to wyjątkowo nieudolnie. Ostro przeholowali i są
              niewiarygodni.
              • the_dzidka Re: a Ty nie wierzysz? 09.03.06, 09:35
                Nie mówię o Urbanie. Na informacje dotyczące poziomu umysłowego nawiedzonych
                pań katechetek / prelegentów przedmałzeńskich można się natknąć w rozmaitej
                prasie / necie stosunkowo często niestety, choc zazwyczaj bywa to oględniej
                napisane. Oczywiście, że nie wszystkie te osoby są takie, zdarzają się
                normalni, ale to patologię się opisuje, a nie normalność. Wolisz wierzyć w
                teorię spiskową, że ktoś to wymyśla w celu ośmieszenia wiadomych srodowisk -
                wierz. Może dzięki temu nie będziesz miał wysokiego ciśnienia i wrzodów na
                żołądku. Ja mam, bo jestem uczulona na serwilizm i głupotę.
                (A akurat "Nie" to bardzo wiarygodna gazeta i publikuje informacje prawdziwe.
                Chyba tylko raz dali sie naciąć na fałszywkę. Powód jest prosty: gdyby łgali,
                poszliby z torbami z powodu procesów i odszkodowań. Nie ma co ryzykować.)
                • alonzo-kaloryfer Re: a Ty nie wierzysz? 09.03.06, 10:41
                  Ja nie twierdze, że patologie sie nie zdarzeją. Sam miałem nawiedzonego
                  katechete, ale on to był raczej skazany na pośmiewisko (czasy podstawówki w
                  małym mieście), również ze strony uczniów. A tak wogóle to on z wykształcenia
                  był technikiem masarzem, ale miał za miękkie serce żeby pracować w zawodzie. Tak
                  twierdził. Nieźle co?

Wolisz wierzyć w
                  > teorię spiskową, że ktoś to wymyśla w celu ośmieszenia wiadomych srodowisk -
                  > wierz.

Nie wierze w teorię spiskową, ale że nie ktoś, tylko Urban i jemu podobni
                  czerwoni, a nawet bordowi to wymyślają.

> (A akurat "Nie" to bardzo wiarygodna gazeta i publikuje informacje prawdziwe.
                  > Chyba tylko raz dali sie naciąć na fałszywkę. Powód jest prosty: gdyby łgali,
                  > poszliby z torbami z powodu procesów i odszkodowań. Nie ma co ryzykować.)

Ha. I tu sie znowu sie z Tobą nie zgadzam. Wytłumacz mi więc dlaczego np. Radio
                  Maryja nie poszło z torbami? Przecież tam Rydzyk również sprzedaje kłamstwo i
                  nienawiść? Jakoś on ryzykuje i chyba źle mu sie nie wiedzie.
                  • the_dzidka Re: a Ty nie wierzysz? 09.03.06, 11:26
                    > Ha. I tu sie znowu sie z Tobą nie zgadzam. Wytłumacz mi więc dlaczego np.
                    Radio
                    > Maryja nie poszło z torbami?

Aaaaaalonzo, no ja Cię bardzo proszę! Ile do tej pory było procesów przeciwko
                    Radiu bądź Rydzykowi, a ile przeciwko Urbanowi?
                    Przeciwko RM nikt procesu nie wytoczy (a jeśli nawet, zostanie on natychmiast
                    umorzony), bo Rydz jest nietykalny. Natomiast każdy, łącznie z sądem,
                    wykorzysta z radością każdą okazję, żeby dowalić Urbanowi. Rydzyk jest
                    bezkarny, i dlatego może sobie gadać co mu ślina na język przyniesie, a Urban
                    bardzo musi uważać na każde swoje słowo.
                    Ale: jeśli ewentualnie chcesz pociągnąć ten wątek, to już nie tutaj, ponieważ
                    jest to Forum Humorum.
                    • alonzo-kaloryfer Re: a Ty nie wierzysz? 09.03.06, 18:03
                      Nie wiem przeciwko komu było ile procesów. Nawet mnie to za bardzo nie
                      interesuje. Dlaczego uważasz że RM i Rydzyk są nietykalni? Chodzi ci o to że
                      PIS albo prezydent będą ich kryli? Przecież RM istnieje nie od dzisiaj. Nadawało
                      również za rządów SLD, AWS-UW i jeszcze wcześniej. Zresztą skończmy ten temat bo
                      masz racje że to nie miejsce na taką rozmowę. Pozdrawiam.
      • Gość: Porzeczka Re: Nonsens IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 23:36
        alonzo-kaloryfer napisał:

> i wy w to wierzycie?

Jasne, że nie. Trzeba patrzeć na źródło. "Nie" nie jest źródłem wiarygodnym. Ta pokraka nie takie rzeczy jest w stanie wymyśleć.
        • alonzo-kaloryfer Re: Nonsens 08.03.06, 23:47
          Dlatego sie dziwie że to badziewie spotkało sie z takim odzewem. To smutne ze
          ludzie dają sie tak łatwo sobą manipulować. Zero samodzielnego myślenia i
          analizowania informacji, a nie bezkrytyczne przyjmowanie wszystkiego co ktos
          chce przekazać. Myśle że "nie" po raz kolejny nieświadomie ośmieszyło siebie
          samego. Oczywiście w oczach ludzi, którzy są zdolni do samodzielnego myślenia.
          • Gość: Porzeczka Re: Nonsens IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 00:16
            Masz rację, alonzo.
        • betina_betina Re: Nonsens 09.03.06, 18:07
          NIE - jest zrodlem wiarygodnym poniewaz pisze takie rzeczy, ktorych nie mozna napisac jesli nie bylyby prawda, bo by ich zjedli. Nie moga sobie pozwolic na klamstwo!
    • Gość: dino Re: zajrzyjcie - ja padłam :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 19:46
      A ja tam lubie wodę ze śledziem :-)
      • Gość: pedro Re: zajrzyjcie - ja padłam :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 20:22
        a ja nie lubie sledziiiiiiiiiii
        • Gość: dino Re: zajrzyjcie - ja padłam :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 20:30
          a co jakieś traumatyczne przeżycia ??
    • goldenwomen no cóz to tylko wczesna jesień średniowiecza 08.03.06, 19:56
      :-))))))))
    • anyzrata rewelka!!;)) 08.03.06, 22:29
      fantastyczne.;))
      a najlepsze to: "Trzeba zdawać sobie sprawę, że użycie prezerwatywy może grozić
      śmiercią!
      No, rzeczywiście – myślę – jak połknąć, to można się zadławić."

może jakiś skecz z tego zrobić do kabaretu??;p
      • Gość: ania Re: rewelka!!;)) IP: *.aster.pl 08.03.06, 22:39
        no, dobra, przyznam się..... noszę okulary.
        • firaneczka Re: rewelka!!;)) 08.03.06, 22:46
          hmm
          ja wg tego artykułu też powinienem;)
          ale wzrok mam dobry:P
          • anyzrata Re: rewelka!!;)) 08.03.06, 22:58
            tak się wogóle zastanawiam jakim cudem jeszcze żyję, skoro dawno powinnam się
            udusić.;p
    • yabol428 Re: zajrzyjcie - ja padłam :)) 08.03.06, 23:44
      Ej, ludzie, jak można w ogóle powoływać się na urbanowego szmatławca? Istnieje pewien poziom, poniżej którego człowiek kulturalny nie powinien się zniżać. Powoływanie się na "nie" to jak puszczanie bąka w towarzystwie.
      • Gość: %% Re: zajrzyjcie - ja padłam :)) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.03.06, 18:47
        yabol428 napisał:

> Ej, ludzie, jak można w ogóle powoływać się na urbanowego szmatławca?
        Istnieje pewien poziom, poniżej którego człowiek kulturalny nie powinien się
        zniżać. Powoływanie się na "nie" to jak puszczanie bąka w towarzystwie.

*co do poziomu, to jak na kulturalnego, (za którego sie pewnie uwazasz), masz
        bardzo ograniczony światopogląd, mozna sie nie zgadzac, ale nie zaszkodzi
        poczytac....
    • Gość: harwere Re: zajrzyjcie - ja padłam :)) IP: 193.29.207.* 09.03.06, 01:27
      Katehetka z mojej dawnej szkoły uczyła kolegę zakładać prezerwatywę i pouczała
      grupkę kolegów którzy zostali w klasie że trzeba "po" ją zmienić jeśli się chce
      jeszcze raz. Była to bardzo porządna katehetka. Ona wiedziała że niektórych
      zmienić się nie da. Przynajmniej próbowała wbić do głowy bezpieczny seks. I nie
      była to żadna podwójna moralność ani hipokryzja tylko zrozumienie sytyacji i
      wybór mniejszego "zła".

Co do tekstu w linku/ Dziwny był ten kurs. Jeśli to prawda to pani wykładająca
      jest nieszczęśliwą osobą , której nie było dane mieć swojego dobrego życia
      seksualnego.

Zgodzić się muszę z tym że kolorowe gazetki dla młodzieży naprawdę ogłupiają
      seksualnie. Czternastolatki dzięki tej prasie wiedzą że muszą kręcić dupami
      ,odsłaniać biust i uprawiać sex nawet jeśli nie są do tego psychicznie gotowe!
      Ten standardowy tekst "pamiętaj musisz być pewna że to ten jedyny, wtedy możesz
      zdecydować się na sex" Typowy przykład ogłupiania zakochanej czternastki , która
      po takiej radzie odda się swojemu "ukochanemu" który chce jej po prostu wsadzić.
      • titu_titu Re: zajrzyjcie - ja padłam :)) 09.03.06, 10:11
        A ja w zeszłym roku przebrnęłam przez nauki przedmałżeńskie.
        I tam kobieta która prowadziła część zajęć (rzekomo po psychologii) opowiadała
        nam z przejęciem o mrocznych skutkach stosowania pigułki antykoncepcyjnej.
        Hitem było to, że kobieta biorąca pigułkę a karmiąca jednocześnie piersią
        dziecko płci męskiej, skazuje je na homoseksualizm (!!) bo w ten sposób
        działają hormony.
        I że podczas ciąży nie można współżyć, bo dziecko w łonie matki jest świadkiem
        stosunku i to w przyszłości będzie u niego przyczyną dewiacji seksualnych !
        I na nauki chodziłam w Wwie na Placu Trzech Krzyży więc wcale nie na głębokich
        wioskach takie głupoty się ludziom opowiada.
    • pawelsalwa Re: zajrzyjcie - ja padłam :)) 09.03.06, 10:18
      a niestety mi cos padlo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka