Dodaj do ulubionych

co za głupia istota!!

• Gość: marta Re: co za głupia istota!! IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 24.04.06, 10:29
      Moja siostrzyczka:
      Szuka na półce w sklepie kolejnej pary rajstop, bo te, które trzyma w ręce się
      jej podobają, ale potrzebuje większe- nie 15den, ale 20:))))
      Ja (to rodzinne?):
      Stoimy w korku i na billboardzie widnieje reklama hipermarketu, na której jest
      komputer i cena 99,00. Ja:"Patrz, kochanie, to my dwa lata temu za tego naszego
      złoma daliśmy 200 złotych, a teraz pentium 4 chodzi za stówę!". Nie muszę
      dodawać chyba, że to była kwota raty...Do dziś słyszę czasem:" Marta, pożycz
      stówe, bo bym sobie nowego kompa kupił":))Aaaale żenada.
      Niestety, nie był to jednorazowy wypadek:) Kiedyś mój kochany szukał kluczyka do
      skrzynki pocztowej, ale nigdzie nie mógł go znaleźć. Ja: "To może spróbujesz
      czymś innym ten zamek rozbroić?", On(trochę już wnerwiony): "Tak przynieś mi
      wsuwkę, wszystko umiem nią otworzyć...". Well...przyniosłam:))
      Ogólnie uważam, że przebłyski debilizmu(chwilowe, oczywiście) wnoszą wiele
      radości, o ile ktoś się umie z własnej głupoty śmiać.
    • kahor Re: co za głupia istota!! 24.04.06, 10:40
      panna - też studentka turystyki, jakiś II lub trzeci rok - Słowo "Kopenhaga"
      nie kojarzyło się jej z niczym.
      kiedyś zostałam zapytana przez poważną panią urzędnik - co to jest kwartał?
      myślałam, że sobie jaja robi, ale nie...
      w sądzie - pan przyjumujący dokumenty, na moje pytanie czego procedura trwa tak
      długo odpowiedział, że wysłał pismo do mojej uczelni co to jest Dyplom z
      wyróżnieniem, bo on się nigdy z czymś takim nie spotkał i że już miesiąc czeka
      na odpowiedź, na co mu odpowiedziałam, że pewnie będzie czekał jeszcze jeden
      miesiąc, aż się przestaną śmiać w sekretariacie...
      kosmos
    • bagatella stefcia ksiezniczka monako 24.04.06, 12:03
      i jeszcze jeden moze kwiatek, tym razem z udzialem spiewajacej kiedys tam
      ksiezniczki stefanii, zapytana czy zaspiewa kiedys a-kapella odpowiedziala
      bardzo ochoczo, ze moze tak ale niestety nie zna swojej trasy koncertowej.
      i jak tu nie popasc w kompleksy, ze sie nie urodzilam w ksiazecym rodzie?
    • Gość: cls Re: co za głupia istota!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:50
      A to mój kamyczek do ogródka.
      Było to bodaj 4 lata temu. Uniwersytet (nie zdradzę z litości jaki). III rok
      politologii jest egzaminowany. I dwóch Panów studentów gorączkowo rozmawia przed
      w kolejce do wejścia na egzamin. I jeden pyta: Hitler to gdzie? Niemcy czy
      Włochy? Bo nie mogę zapamietać.
      Przyznam, że zmroziło mnie.
      • Gość: Zszokowany Niech zgadnę: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 15:46
        Fabryka Magistrów w Pułtusku? Mam nadzieję, bo jak się okaże, że UW albo UJ to
        czas się zastrzelić ;)
        • kochanica-francuza co to jest Fabryka Magistrów 24.04.06, 23:42
          Gość portalu: Zszokowany napisał(a):

> Fabryka Magistrów w Pułtusku?

w Pułtusku? bo nie wiem

• aliyah Re: co to jest Fabryka Magistrów 25.04.06, 09:50
            To jest tzw. Oksford nad Narwią.
            • kochanica-francuza Re: co to jest Fabryka Magistrów 25.04.06, 16:06
              aliyah napisał:

> To jest tzw. Oksford nad Narwią.

ojej, no rzućcie nazwę oficjalną
              • w.topa Re: co to jest Fabryka Magistrów 26.04.06, 07:35
                kochanica-francuza napisała:

> ojej, no rzućcie nazwę oficjalną

WSH. "W" jak wiosna, "S" jak Stach, "H" jak...
                No nie wiem, coś mi się wątek miesza z rana.
                • kochanica-francuza Re: co to jest Fabryka Magistrów 26.04.06, 23:33
                  www.wsh.edu.pl/
                  Aleksander Gieysztor w grobie zatem się przewraca...
    • kolega.maynard Re: co za głupia istota!! 24.04.06, 17:46
      Odpytywanie na przy mapie na geografii i historii.... tam sie roilo od takich istotek...
    • frred Re: co za głupia istota!! 25.04.06, 10:16
      Przepraszam wszystkie PT Złotowłose, ale zdarzyło mi się to naprawdę.

I to w szczytowym okresie kawałów o blondynkach.

Dziewczyna (wzór blondynki) poprosiła mnie w pociągu o powieszenie
      marynareczki, którą wiozła na wieszaku.

Wieszak zewsząd spadał, więc po kilku próbach mówię, że chyba nie ma gdzie go
      powiesić.

Na co panna:

- A może tu? -

Wiecie na co wskazała? Na... hamulec bezpieczeństwa.
      • Gość: na na Re: co za głupia istota!! IP: 195.205.136.* 25.04.06, 10:39
        a ty to behapowiec jakiś czy z tych to to nie piją nie palą bo żyć dłużej będą
        ja tam nie jeżdzę pociągami ale coś mi się wydaje, że ten hamulec to by nie
        zaskoczył pod ciężarem wieszaczka też bym tak zrobiła --daj żyć człowieku
        • Gość: cls Re: co za głupia istota!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:37
          Nie był to Pułtusk.
          Ale na pocieszenie dodam, że UW i UJ też nie.
          • w.topa Re: co za głupia istota!! 25.04.06, 12:58
            uff...
            będę żyć...
            • drzejms-buond Re: co za głupia istota!! 25.04.06, 14:57
              o! to wam musze opowiedzieć..
              Co roku, na Boże Narodz. młodzież przywozi z Izraela światełko, jako symbol
              pokoju..Wożą sie z tym przez pół świata, chroniąc świcę przed wiatrami, śniegami...
              Światełko dowędrowało do nas do pracy..postawiliśmy dumnie w oknie....
              Nastepnego dnia przychodzimy do pracy- zgaszone!!!!
              na co kierowniczka odpowiada
              - a zgasiłam wieczorem , co sie będzie całą noc na darmo paliło...
              :}
              • drzejms-buond Re: co za głupia istota!! 25.04.06, 14:58
                wieszam obrazki na ścianie, podchodzi dziecię i pyta..prze pana, te obrazki to
                kupne czy malowane?
                • Gość: zafryki Re: co za głupia istota!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:19
                  osoba z mojej rodziny , blondynka zresztą , po 3-cim podejsciu udało jej sie
                  zdac mature w liceum dla dorosłych
                  dumna z siebei nieziemsko , poszła "na turystykę" w którymś płatnym studium 2-
                  letnim, ma po nim byc pilotem wycieczek zagranicznych i fachowcem od turystyki

no i ta panienka , juz 25-letnia , koncząca to studium na piątkach , nie wie
                  gdzie lezy Pekin !!!
                  przy okazji olimpiady w Seulu dziwiła sie głośno czemu ci z Seulu to mają takei
                  skośne oczy ?
                  • kinia1987 Re: co za głupia istota!! 25.04.06, 16:45
                    moja siostra (13 lat) rozwiazuje krzyzowke:
                    haslo: ssak z grzywa
                    siostra: PAW
                    • drzejms-buond Re: co za głupia istota!! 26.04.06, 10:43
                      już to gdzieś pisałem ale tu pasuje idealnie, to powtórzę.

kolega, magister lat 26 nie wiedział co jest stolicą W.Brytanii
                      pytam filuternie..a Moska to czyja stolica, wiesz?
                      -Moooskwaaa? zamyślił się..to ten, no Krym..a niepoczekaj..Kreml!
                      • Gość: na na Re: co za głupia istota!! IP: 195.205.136.* 26.04.06, 13:45
                        parę miesięcy temu pokazywali na polsacie plan kampani wyborczej kaczuszki,
                        które miasta po kolei odwiedza i temat był taki, że jakieś cud stworzenie na
                        tej mapie TARNÓW pod Szczecinem umieściło
                        • Gość: Izabella1991 Re: co za głupia istota!! IP: *.Red-80-35-202.staticIP.rima-tde.net 26.04.06, 15:14
                          Moj ex-wspollokator(student medycyny):
                          Na wiesc o tym,ze zamierzam zrobic sobie liposukcje brzucha odparl,ze jest to
                          nic innego,jak cyt.,,Odsysanie wody z komorek tluszczowych" sic!!!
                          Na wies o tym,ze mam zydowskie pochodzenie(dawno temu i nieprawda:-)))
                          odparl,ze gdyby jego mamusia o tym sie dowiedziala,to musialby sie natychmiast
                          z wspolnego(3 os.)mieszkana wyprowadzic.Dlaczego?Nie wiem tego do dzis.
                          Aha,studentka 3-go roku farmacji nie miala pojecia,co to takiego wlokienka
                          kolagenu,elastyny,w ogole mechanizm powstawania cellulitu to dla niej czarna
                          magia.
                          Jak mi sie jeszcze cos przypomni,napisze,bo lubie ten watek!Iza
                          • Gość: kosz Re: co za głupia istota!! IP: *.ibrokers.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:29
                            ty tez nie jestes zbyt inteligentna...życiowo
                            • Gość: peonia Re: co za głupia istota!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:34
                              że robi sobie liposukcje ? co w tym złego ,ktoś woli poćwiczyć i zdrowo sie
                              odżywiać ,a ktos nie.
                              • Gość: kosz Re: co za głupia istota!! IP: *.ibrokers.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:07
                                ah te kobiety....o coś innego mi chodziło..
          • kochanica-francuza Re: co za głupia istota!! 26.04.06, 23:34
            Gość portalu: cls napisał(a):

> Nie był to Pułtusk.
            > Ale na pocieszenie dodam, że UW i UJ też nie.
            spws?
            • Gość: kotek Re: co za głupia istota!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.04.06, 23:39
              Z kolegi...

- ooo... to wy nie macie jabłka adama
              - to kobiety też mają wątrobę?!

... usprawiedliwa go to, że to było w nocy i w namiociku i mógł być lekko
              rozproszony;)
              • Gość: Izabella1991 Re: co za głupia istota!! IP: *.Red-83-57-71.dynamicIP.rima-tde.net 27.04.06, 17:56
                do Kosza i Peonii:
                O co Wam chodzi?O moja inteligencje prosze sie nie martwic.Aha-Peonio-
                liposukcja brzucha (czy jakiejkolwiek innej czesci ciala) nie ma nic wspolnego
                z otyloscia,czy ,,niewysportowaniem".Zainteresowane osoby zapraszam na zupelnie
                inne forum!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka