Dodaj do ulubionych

Wasze ulubione odchyły

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:10
Ja lubie sobie wyobrażać bitwy rycerzy i jak nikogo nie ma to po domu biegam
sobie i wymachuje rękami i udaje głosy walki a w wyobraźni mam wszystko tak
jak w filmie swoich aktorów,bochaterów czarne charaktery,ale fajnie jest,taki
mój świat!:)A jakie są wasze odchyły?
Obserwuj wątek
    • koka_z_boliwii Re: Wasze ulubione odchyły 05.05.06, 22:49
      a jaki masz wtedy poziom, dajmy na to, thc w organizmie, co?!
      • Gość: wicherek Re: koka_z_boliwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 08:29
        uwierz mi że żadnych dopingów nie biore,wszystko normalnie a raczej nienormalnie:)
        • koka_z_boliwii Re: koka_z_boliwii 06.05.06, 17:59
          rewelacja!!!! już cie lubię!! to kiedy można cie w akcji zobaczyć?!
    • Gość: leniwy Re: Wasze ulubione odchyły IP: *.aster.pl 08.05.06, 19:31
      Ja z kolei lubię wylegiwać się w wannie wypełnionej po brzegi bigosem .....
      • koka_z_boliwii Re: Wasze ulubione odchyły 08.05.06, 23:19
        ...w gorącym mam nadzieję? inaczej bigos nie ma sensu i będę się przy tym
        upierał!
    • czwarty.wymiar Re: Wasze ulubione odchyły 08.05.06, 19:50
      To masz szczęście, że tylko rycerzy udajesz.
      Ja robię za wojska pancerne - nie chcesz wiedzieć jak wygląda mieszkanie po...
      • Gość: karolka Re: Wasze ulubione odchyły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:32
        A ja spiewam w tramwajach okolicznosciowe piosenki :) Moze ktos mnie kiedys
        slyszal w W-wie w tramwajach jezdzacych na Jana Pawla?? ;) Moj popisowy numer
        to "Pprzyjedz do nas mikolaju" i "Dostalas choineczko"..Ale nie zbieram drobnym
        do kubeczka ;) Tak sobie siedze i spiewam...(ale tylko jak jestem z
        kolezanka..Ludzie roznie reaguja..)
        I lubie jeszcze tanczyc balet na chodniku przy al.Jerozolimskich :) przy
        PKiNie ;)
        • Gość: jaija Re: Wasze ulubione odchyły IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.05.06, 23:30
          Przy koleżance to każdy głupi potrafi :p ;)
          • Gość: fuksja Re: Wasze ulubione odchyły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 00:19
            podpisuje się na ławkach ( takich drewnianych w schroniskach) czy na
            uczelni"p,czasem rysuje coś
            • Gość: p Re: Wasze ulubione odchyły IP: *.kopnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 11:26
              smaruje sie musztarda sarepska i posypuje dmuchanym ryzem.Bo lubie.
              • Gość: krowakrowa1 Re: Wasze ulubione odchyły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 11:49
                ja zawsze spiewam w windzie, wydzieram sie na cały głos i poźniej jest mi wstyd
                jak wysiadam, a ktoś wsiada. Dodam ,że jestem juz dość dorosłą osobą i nie wiem
                czemu inni się dziwią :)) że tak robię
                • Gość: ja Re: Wasze ulubione odchyły IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 09.05.06, 13:18
                  Lubie powoli jezdzic po miescie samochodem z otwartymi szybami. Na tylnym
                  siedzeniu lezy moj kolezka, tak zeby nie bylo go widac. Kiedy przejezdzamy np
                  obok przystanku, gdzie jest pelno ludzi, kolezka zaczyna wrzeszczec
                  wnieboglosy. Wszyscy wtedy patrza na mnie, a ja co najwyzej z niewinna mina
                  wzruszam ramionami. Uwielbiam to uczucie.
    • Gość: Usmiejka Re: Wasze ulubione odchyły IP: *.lodz.agora.pl 09.05.06, 13:23
      A ja lubię wpaść do pracy..z głośnym i przeraźliwym "miauuuuuu" na ustach :)
      • Gość: krowakrowa1 Re: Wasze ulubione odchyły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 13:29
        a ja jeszcze lubie mówic głośno "dzień dobry" wchodząc i "żegnam" wychodząc z
        autobusu
        • drzejms-buond Re: Wasze ulubione odchyły 09.05.06, 13:47
          a ja lubię nago łazić po domu
          :P
      • gwiezdna.matylda Re: Wasze ulubione odchyły 09.05.06, 21:36
        portalu: Usmiejka napisał(a):

> A ja lubię wpaść do pracy..z głośnym i przeraźliwym "miauuuuuu" na ustach :)

ja to wogole lubie od czasu do czasu poudawac jakies zwierzatko; jak kotka to
        miaucze, prycham i wszystko obwąchuje, albo mecze jak kózka i stukam kopytkiem,
        tzn butem. ostatnio po lesie sie ganialam ze znajomymi bo sie bawilismy w
        sarenki, zajebiscie bylo xD
        • Gość: peonia Re: Wasze ulubione odchyły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:44
          a my czasami robimy z koleżanka tak: wkladamy pęk do kluczy ,do kieszeni
          kurtki i jak ktos przechodzi głośno dzwonimy ,udając ,że to nie my;p
          • Gość: peonia Re: Wasze ulubione odchyły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:45
            oczywiście pęk kluczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka