Gość: kohol Re: Pilne! IP: *.crowley.pl 06.11.03, 10:52 Nie wiem, dlaczego nikt jeszcze nie wspomniał o podrajcowanej zielonymi i czerwonymi diodkami dziewczynce, której ciocia, pani Bartel, ofiarowuje przepiękną książeczkę z cudownymi obrazkami i kretyńskim "piórem" czy "długopisem" w takiej uniwersyteckiej czapeczce. Hasłem na miarę "Panie, daj pan spokój" była wypowiedź tejże dziewczynki (nosowym głosem, skrajna nuda): - Ale fajna zabawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Curz Nowe odkrycie u przyjaciol zza oceanu!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.03, 21:39 Kochani, od niedawna nasi bracia moga rozmawiac z psami!!!!!! Podaje link: www.seenontv.com/prod-pages/bow_lingual_blue.html?gid= ciekawe kiedy u nas to bedzie dostepne? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ma.la.wi Re: Nowe odkrycie u przyjaciol zza oceanu!!! 16.11.03, 22:03 chwila, musze podniesc szczeke... Dr. Matsumi Suzuki of the lab created voiceprints of over 5,000 dog bark samples, determining that there are six fundamental patterns to dog barks. :))))))))) to niesamowite!!! nie doczekam sie az bedzie u nas (mam nadzieje, ze bedzie, MUSI!) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nowe odkrycie u przyjaciol zza oceanu!!! IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 17.11.03, 00:44 ja tez sie nie moge doczekac tego translatora. ale nic to zaczekam. do tego czasu zycie umilac mi bedzie deska do skladania koszulek, reklamowana w mango. tego w stanach napewno nie macie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły klient Re: oczyszczacz parowy IP: *.inetia.pl 17.11.03, 07:27 jestem pod wrażeniem obejrzanego spotu o urządzeniu parowym, tylko tym dużym, o wyglądzie froterki. Niejaki Pan Arek rozwala mnie powtarzanym co chwilę zwrotem "gorąca para wodna", facet widocznie rożróżnia "zimną parę wodną", a może jeszcze kilka podgatunków Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: oczyszczacz parowy 18.11.03, 18:48 A jak robomop wyczyści podłogę w kątach? Oto jest pytanie. A pani Bartel na pewno szyje sobie biustonosze w fabryce namiotów. Dobija mnie tym ciągłym powtarzaniem:"a mój chłopak to, a mój chłopak tamto", jakby miała te klkadziesiąt lat i kilo mniej. Mangowa rusałka o bardzo, bardzo bujnych kształtach, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: oczyszczacz parowy 18.11.03, 20:11 sigrun napisała: > Mangowa rusałka o bardzo, bardzo bujnych > kształtach, ot co. Najupiorniej wygląda w spocie o fantastycznej etc. maszynie do szycia. Nie wiem, światło złe czy wizażysta się narąbał, ale wygląda po prostu straszliwe. Honny soit qui mal y pense - żeby byc sprawiedliwą, mama mi mówiła, że to nie żądza sławy i bogactwa pchnęły Joaśkę do produkowania się w Mango. Ma (miała?) jakąś bardzo, bardzo patową sytuację osobistą i potrzebowała dużej kasy. Ile w tm prawdy, nie wiem, ale... sama wystąpiłabym w spocie o Auri Gold, gdyby mnie odpowiednio posmarowano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły klient Re: oczyszczacz parowy IP: *.inetia.pl 19.11.03, 07:28 the_dzidka napisała: ale... sama wystąpiłabym w spocie o Auri Gold, gdyby mnie > odpowiednio posmarowano... dzidka, jestem za :-))) Proponuję promocję pod hasłem "dzidka the best" Ale nie zdążysz wystąpić w "urodzinowej" reklamie, nakręconej z okazji 1, okrągłej, rocznicy Kanału Telewizyjnego Telezakupy Mango. Z tej okazji Pani Joanna i Pan Arek prezentują najlepiej sprzedający się produkt, czyli, no kto zgadnie??? Rewelacyjna maszyna do szycia, po nowej rewelacyjnej cenie, która widoczna jest cały czas na Państwa ekranach Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka A propos! 19.11.03, 10:47 > po nowej rewelacyjnej cenie, która > widoczna jest cały czas na Państwa ekranach Podobno fakt, że ceny raczej nie wymienia się głośno, tylko prezentuje na ekranie, ma jakies uzasadnienie, tylko nie wiem - prawne czy psychologiczne? Natomiast z całą pewnością uzasadnienie ma fakt, że nie podaje się głośno _numeru telefonu_. Czy ktoś wie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły klient Re: A propos! IP: *.inetia.pl 19.11.03, 13:53 Natomiast z całą pewnością uzasadnienie ma fakt, że nie podaje się głośno > _numeru telefonu_. Czy ktoś wie cos na ten temat? Oczywiście że wiem. To jest po prostu numer zastrzeżony Odpowiedz Link Zgłoś
ma.la.wi Re: A propos! 19.11.03, 16:49 moze to dlatego, ze cena pod wplywem wielu fantastycznych i niesamowitych promocji zmienia sie (trzeba byloby krecic nowe spoty albo ich czesc)? Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: A propos! 20.11.03, 13:55 A mnie najbardziej podoba się hasło w stylu:"jak nie będziecie zadowoleni to zwrócimy Wam pieniądze". A pod spodem maleńkim druczkiem: zwrot pieniędzy możliwy tylko za okazaniem produktu w nienaruszonym opakowaniu. Ha ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A propos! 21.11.03, 11:19 ma.la.wi napisała: > moze to dlatego, ze cena pod wplywem wielu fantastycznych i niesamowitych > promocji zmienia sie (trzeba byloby krecic nowe spoty albo ich czesc)? Nie. To naprawdę ma jakieś prawne uzasadnienie. Za cholerę nie mogę sobie przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Kim właściwie jest Arek Nowakowski? 21.11.03, 11:21 No bo wiadomo - Joaśka to Joaśka, Klaudek, Janusz, Alicyja to pierwsza edycja BB. A skąd się wzięła ta drewniana kukła? Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina.k Klaudiusz - supermen? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 12:02 Cześć, świetny wątek! Właśnie jest maszyna do pieczenia chleba. reklama zaczyna sie tym, ze Asia mówi, że ich chleb się własnie upiekł, a Klaudiusz wyciaga ten chlebz maszyny gołymi rękami, trzyma tę metalową formę z chlebem, kóry dopiero co się upiekł i nic go nie parzy! Chociaż ja może nieuświadomiona jestem... Może ten chleb piecze się na zimno? Joasia: "To brzmi dla moich uszu bardzo apetycznie" Joasia: "Pieczemy chleb jak nasi przodkowie.Oni jedli to, co zebrali z pola i w zasadzie my też tak zrobiliśmy" O, właśnie K. powiedział, że chleb mozna wyjąć od razu po upieczeniu albo pozostawić w maszynie, żeby wystygł. Ale na początku spotu on wyciągał ten chleb od razu po upieczeniu i się nie poparzył... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Kim właściwie jest Arek Nowakowski? IP: 212.33.65.* 22.11.03, 12:31 On jest z drugiej edycji BB! I był - trzeba przyznać - jednym z fajniejszych mieszkańców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: Pilne! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 24.11.03, 16:05 Czy nikt nie pamieta o POWER STATION i genialnej prezentacji Arka Nowakowskiego. Dzieki temu urządzeniu można zabrać do lasu maszynę z telezakupów i szyć w lesie (może jakieś futro) - tak twierdzi Arek Buhahahaha i jesze przyrząd do skąłdania koszul hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxx Re: Pilne! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 24.11.03, 16:32 i jeszcze to: www.ichuj.org/modules.php?set_albumName=album10&id=Obraz_012&op=modload&name=gallery&file=index&include=vi ew_photo.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxx Re: Nie spamuj, spamerze! n/t IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 25.11.03, 13:17 co?? coś ci sie pomieszało kotuś... wiesz kto to spamer? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Jaxx! 25.11.03, 13:40 Przepraszam, jeśli mi się pozajączkowało. Ale o ile sie nie mylę, strona www.ichuj.org coś tam dotyczy akcji flashmobowej "i Ch**". To nie ma nic wspólnego z wątkiem o telezakupach mango, dlatego uznałam to za spam. Jeśli rzeczywiście coś mi się pomyliło (nie mogę otworzyć Twojego linka) to BARDZO, BARDZO, BARDZO przepraszam, walę się w biust i przy najbliższej okazji stawiam piwo. No, dwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxx Re: Jaxx! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 25.11.03, 13:45 dzidka skopiuj sobie CAŁY TEN LINK do przeglądarki (razem z kawałeczkiem w drugiel linijce) a wtedy zobaczysz że to co tam anajdziesz jest jak najbardziej związane z tematyka topicu hehe czyli naszych ulubionych telezakupów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Jaxx! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 13:48 Ja bym to tak podał: www.ichuj.org/albums/album10/Obraz_012.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxx Re: Jaxx! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 25.11.03, 13:51 o właśnie, taki czy siaki link chodziło mi o materac RESTFORM hehe Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Jednakowoż... 25.11.03, 14:01 Telezakupy nie zasługują na takie okrucieństwo ;) Wnosza w nasze życie zbyt wiele radości, żeby je poddawać anihilacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Nasz fantastyczny aparat cyfrowy 25.11.03, 09:15 I oto miód wylał się na uszy moje, bo zobaczyłam kolejny niesamowity etc. gadżet. Mini aparat cyfrowy, już nigdy nie powiesz "żałuję że nie mam aparatu", niech was nie nastawia sceptycznie jego rozmiar, a wszystko to za cenę, którą podajemy na ekranie. Jeśli zamówisz w ciągu 15 minut, dodamy gratis oprogramowanie i kabelek USB. Przy zwykłych aparatach takie oprogramowanie jest bardzo drogie. Wypisz wymaluj jak z pedałem do naszej fantastycznej maszyny - ja już kupowałam aparat cyfrowy. Zarówno kabelek USB, jak płyta z oprogramowaniem była w pudełku :> Ale te zdjęcia wykonane naszym fantastycznym mini aparatem cyfrowym są zaistne cudowne!! Moja kolezanka z pracy, gdysmy rozmawiały o Mango, zapytała zaciekawiona, ile toto ma pikseli. A kogo to obchodzi?! Wystarczy spojrzeć w TV. Zdjęcia TAKIEJ jakości wykonane naszym fantastycznym aparatem, którego cenę widzimy na ekranie, mówią same za siebie. A nie jakieś tam piksele. Dzidka Odpowiedz Link Zgłoś
ma.la.wi Re: Nasz fantastyczny aparat cyfrowy 25.11.03, 22:19 to w mango? :))) tylko tego brakowalo ;) pewnie wykonany przez "znana na calym swiecie firme, wyspecjalizowana w aparatach cyfrowych od 15 lat (a co!)" na zlecenie mango :) ile toto kosztuje? :)) czy jest bardzo mini czy moze raczej maxi? ;)) aha, i kto reklamuje?? :))) joanna bartel pasowalaby jak ulal ;) malawi Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Nasz fantastyczny aparat cyfrowy 26.11.03, 13:11 A ręczny pomocnik kuchenny, kiedy nie chce Wam się wyciągać z szafy i myć tego elektrycznego? I jak ładnie szatkuje cebulę. Istny cud-miód. A rotato chef, co zamieni ziemniaka w milimetrowe trociny podczas gdy ten tłuścioch przebrany za kucharza niezmiennie będzie utrzymywał że to frytki? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Sex w Vitashop! 26.11.03, 14:39 > to w mango? :))) To akurat w VItashop na Polonia 1. A oto, czego niestety NIE reklamują w TV (a szkoda!). Produkt nazywa się Sensual :) "Nigdy nie byłam tak podniecona jak on, ani seksualnie ani w ogóle. Jestem jedną z tych nielicznych kobiet, które nigdy nie doświadczyły niesamowitego orgazmu, jak bym to nazwała, którego doświadczyły chyba wszystkie kobiety na ziemi, oprócz mnie. Poleciła mi to moja przyjaciółka. I jeśli mam być zupełnie szczera, zdziałało cuda. Jestem za to ogromnie wdzięczna." Monika, lat 21 "Ten produkt działa nie tylko na obszar poniżej pasa. Działa również na mózg. Jestem o tym przekonany(a), ponieważ przywrócił mi zainteresowanie moim partnerem. Myślę o TYM i chcę TO robić. Chcę dotykać mojego partnera i patrzeć na niego w ten szczególny sposób." Anita lat 39 "To coś co powoduje, że myślę o kochaniu się z mężem więcej. No i oczywiście więcej myślę o bardziej pomysłowych, zabawnych sposobach kiedy wraca do domu. Po prostu o niespodziankach dla niego. Myślę, że teraz mam większą ochotę wypróbowywać nowe rzeczy. I jemu to się podoba, jest świetnie." Kamila lat 44 "Myślę, że zawsze kiedy korzystasz z produktu na 10 (dziesiątkę), albo wstrząsającego tobą ponad skalę Richtera, ponieważ daje intensywność przeżyć albo nową dla ciebie, albo dawno zapomnianą zaczynasz myśleć o tym intymnym przeżyciu, bo było tak dobre. Wiesz, to jak posmakować czegoś co smakuje tak dobrze, że chcesz więcej i więcej." Anna, lat 34 "Nigdy nie osiągnęłam orgazmu. To była czysto męska dziedzina. A teraz po prostu sprawia mi to o wiele większą przyjemność." Dorota, lat 48 "Na początku odnosiłam się do tego sceptycznie, ponieważ jestem młoda i uważałam, że nie potrzebuję jakiejkolwiek pomocy. Ale skusiłam się i było to niesamowite." Joanna lat 19 "Nigdy nie myślałam, że moje życie seksualne jest nienormalne albo niespełnione, ale dopóki tego nie spróbujesz nie będziesz wiedzieć co cię omija." Karolina lat 32 www.vitashop.pl - dobrej zabawy ;) Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Pilne! 26.11.03, 17:32 według mnie deska do składania ubrań rządzi. nawet arek podczas prezentacji tego cudu parska śmiechem :) a tak na marginesie - prezenterzy nie mówią konkretnych cen, tylko sa one prezentowane na ekranie, bo przecież co chwilę sa nowe promocje i ceny mówione stałyby się szybko nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Pilne! 26.11.03, 20:37 > a tak na marginesie - prezenterzy nie mówią konkretnych cen, tylko sa one > prezentowane na ekranie, bo przecież co chwilę sa nowe promocje i ceny mówione > stałyby się szybko nieaktualne. A wcale nie. Te same promocje i te same ceny przez cały czas, nieraz przez pół roku. I "tylko teraz, jeśli zadzwonisz w ciagu 15 minut..." od miesięcy. Podobnie jak Jan Niedźwiedzki od Kosmodisku juz od dwóch lat "w maju kończy 76 lat". Odpowiedz Link Zgłoś
conena pierwsze urodziny kanału MANGO 24!!! 26.11.03, 23:13 i z tej wzniosłej okazji - super oferta na maszynę do szycia!!! nareszcie nadszedł ten dzień... tylko mi nie mówcie, że Mango obchodzi swoje pierwsze urodziny już od czterech miesięcy... Dzidka - nie spieram się, na bieżąco cen nie śledzę, bo domownicy dostają furii (niezrozumiałej) kiedy kanał zbyt długo leci. teraz to juz zupełnie nie wiem dlaczego oni te ceny tak omijają. to jest dyskryminacja ludzi niewidzących, no bo jak im ktoś nie przeczyta to się nie dowiedzą. postaram się wyśledzić dlaczego nie mówia tych cen:) czy ktoś widział spot o misie połączonej z tarką (SALAD BOWL)? na końcu tegoż pani Joanna w uroczy sposób prezentuje gratisowy dodatek do owej misy - dwie estetyczne łyżki do mieszania sałatek. ale jak ona to prezentuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma.la.wi sekret mlodosci 29.11.03, 23:19 a widzial to ktos w vitashopie? :))) to wspanialy zestaw 6 preparatow, ktore poprawia wszystko na twarzy (wyprasuja zmarszczki, usuna przebarwienia, itp.), a wszystko to reklamuje victoria (?) principal z serialu dallas! te niesamowite kremy oparte sa oczywiscie na najnowoczesniejszych technologiach :) widzialam tez dzisiaj kieszonkowy aparat cyfrowy, naprawde zapiera dech w piersi ;) pozdrawiam, malawi Odpowiedz Link Zgłoś
ma.la.wi zle wiesci o Arku Nowakowskim 03.12.03, 16:46 Joanna B. nie ucierpiała poważnie podczas wypadku. Jej pasażer Arkadiusz Nowakowski, znany z drugiej edycji reality show "Big Brother", doznał złamania kręgosłupa. wiecej tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: zle wiesci o Arku Nowakowskim 03.12.03, 18:57 Myślałam w pierwszej chwili, że Joanna B. to Joanna Bartel!!!!!!!!!!! Kurde, szkoda Arka... Niech do zdrowia wraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły klient Re: a telefon-nietelefon? IP: *.inetia.pl 04.12.03, 15:32 pozostając w atmosferze powagi chciałem zwrócić uwagę na telefon komórkowy- nietelefon komórkowy. Takie cudo z laserem do swiecenia na zebraniach u szefa i dyktafonem do zanotowywania tychże. Z omentarzem, że szef jest o mnie spokojny, bo ja wszystko notuję w swoim telefono-lasero-dyktafonie, a szef też ma swój telefon-laser-dyktafon, a w tym czasie jego zastępca jest słuzbowo w Paryżu i też bierze udział w naradzie, bo też ma swój telefon-laser-dyktafon i do tego głośnomówiący. Jeszcze jeden taki hit techniki i pora umierać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły klient Re: a telefon-nietelefon? IP: *.inetia.pl 16.12.03, 11:38 przepraszam że się wtrącam, ale czy ktoś widział juz ROBOMOPA? Bo ja jestem pełen zachwytu Odpowiedz Link Zgłoś
ma.la.wi Re: a telefon-nietelefon? 16.12.03, 16:44 o robomopie bylo juz 1,5 miesiaca temu :))) ostatnio powaznie zaniedbalam telezakupy, sa jakies fajne nowosci? Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh nowość!!! 06.02.04, 13:58 Chi-vita machine Cud, przesyłający życiodajną energię poprzez kołysanie stopami delikwenta:-) Skrzynka z podstawką na kostki. Kładziemy sie na podłodze, kładziemy kostki we właściwe miejsce, załączamy machinę i ona macha nam nogami i trochę resztą ciała. Działa na kręgosłup, skórę i układ statyczny dzieciaków... i odchudza oczywiście. Działanie CHI-vity mozna regulować ułożeniem rąk podczas "treningu". Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: Pilne! 06.02.04, 16:57 a co powiecie na reklamę wiatrówki? babka jedzie w góry z facetem, ale jej przebiegły ojciec daje jej wiatrówkę. i co??? i gostek zamiast miziać się z panienką strzela do puszek... wiatrówka niemieckiej firmy XXX chroni moralność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_4 O tym jeszcze nie było !!! 04.05.04, 13:47 Wszystko przeczytałam !!! Jak się cieszę, że nie tylko my (ja + brat)wariujemy na punkcie MANGO 24H! To nasz "najulubieńszy" kanał. Nie będę pisała dlaczego, bo ci którzy oglądają to wiedzą, a pozostali nie zrozumieją. Czasami trafiam na podobne super sprzęty/preparaty itp. na innych kanałach. Kiedyś udało mi się zobaczyć prawdziwą perełkę! To był Onyx (kanał niem., dla nie wtajemniczonych). Reklamowali tam płyn depilujący włosy. Była pani i pan. Bardzo mądrze mówili. Niestety nie znam szczegółów, bo nie władam tym językiem (motywacja do nauki !). Płyn był w takim "pojemniczku-spryskiwaczu". Psikało sie to na owłosioną skórę i czekało chwilkę... szmatką wycierało i............ były włosy , nie ma włosów !!! Wszytko poparte pięknymi zdjęciami łydek przed i po, oraz...... NA ŻYWO ! Tyłem stał pan, owłosiony jak ....? (trudno mi znaleźć odniesienie do czegokolwiek) Przez chwilę myślałam nawet, że to nie człowiek. Ale spojrzenie z profilu pozwoliło rozpoznać tors młodego(50 lat) stałego klienta pubów. I ta pani ( wspomniana wcześniej) psiknęła panu, na te jego plecy ( konkretnie na pół) .... poczekali chwilkę.... w ruch poszła szmatka ... i ukazała się czysta, lśniąca skóra ! Jacie do końca dnia nie mogłam pojąć magii tego płynu i istnienia tak owłosionych pleców ( teraz już połowy ). Pani jeszcze pokazywała inne zdjęcia z których wynikało, że płyn działa na wszystko, co może się pojawić na skórze ! zafascynowana Odpowiedz Link Zgłoś
mycha79 Wynalazek na miare 100 Nobli:))) 05.05.04, 01:29 Jezuuu, zobaczcie a nie uwierzycie. www.seenontv.com/prod-pages/bow_lingual_blue.html?gid= Ja myslalam ze to jest niemozliwe, a jednak. Ciekawe czy dziala tez w druga strone. Tzn. jak czlowiek go założy na szyje to pies slyszy szczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Pilne! 05.05.04, 06:53 zaiste, piekny watek, jak bede miec odrobine czasu, przeczytam wszystkie posty, z zalem, ze za oceanem (w druga strone) nie ma w tivi tak fascynujacych programow (a moze sa, tylko nie potrafia ich zlapac? bede probowac) pozdrawiam, Iwona Odpowiedz Link Zgłoś