IP: *.acn.pl 09.01.03, 21:39
Jestem wielkim fanem programow reklamowych Mango Gdynia, radosc wypelnia me
serce gdy moge wysluchac pomocnych rad Klaudiusza i pani Joanny. Rzeczy
reklamowane wydaja mi sie niezwykle przydatne w domowym gospodarstwie.
Tytanowe noze i patelnie, psikadlo do czyszczenia trampek i pojemniki
prozniowe na saletke z pora staly sie esencja moich rozmyslan. Na uwage
zasluguje fakt, ze do kazdego produktu dolaczany jest kubek big brader, albo
plyta z pozytywnymi kompozycjami Kludiusza. Raduje sie na mysl, ze ma ruszyc
niebawem oddzielny program telewizyjny "Telezakupy Mango". Szukam ludzi o
podobnych zaiteresowaniach, by powymieniac naklejki i spostrzezenia.
Obserwuj wątek
    • annika_vik Re: Pilne! 10.01.03, 15:04
      Och, jak dobrze wiedzieć, że to nie tylko ja jestem fascynatką wszelkich
      teleshopów! Rodzina i przyjaciele już mnie wyklęli, bo w domu nie mam
      telewizji, więc męczę wszystkich posiadaczy kablówki oglądaniem noży na
      krokodyle (tak! tak!) masujących pasów i odchudzających zapachów. Nie zawsze
      wierzę, że to, co widzę to prawda! Najcudowniejsze były moim zdaniem pióra,
      którymi rzucano w deskę. Coś niesamowitego!
      • zenongorg Re: Pilne! 10.01.03, 17:57
        Kupiłem 3 takie pióra. Do dzisiaj gramy nimi w lotki w pubie. Są rewelacyjne!!!
        Nikt z nas jednak nie sprawdzał czy piszą...

Pozdrawiam
      • Gość: Dzidka Re: Pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.03, 00:20
        annika_vik napisała:

> Och, jak dobrze wiedzieć, że to nie tylko ja jestem fascynatką wszelkich
        > teleshopów! Rodzina i przyjaciele już mnie wyklęli, bo w domu nie mam
        > telewizji, więc męczę wszystkich posiadaczy kablówki oglądaniem noży na
        > krokodyle (tak! tak!) masujących pasów i odchudzających zapachów. Nie zawsze
        > wierzę, że to, co widzę to prawda! Najcudowniejsze były moim zdaniem pióra,
        > którymi rzucano w deskę. Coś niesamowitego!

Ja też! Ja tez kocham telezakupy!! Nareszcie jakieś bratnie dusze!!!!!!
        A pamiętacie "Reduce Slim Fat" z takim panem, co się nazywał Jorge jakiś tam,
        a wyglądał jak kura w garniturze? I prezentował "CZTERY niezalezne testy"
        potrząsając jakimis tomami, których ani razu nie otwoirzył?
        A okulary Mojave?
        A oczyszczacz parowy, co to tańczy śpiewa i stepuje?
        A Sebastian Sebol i wkładki do butów MEDSTAR? :-DDDDDDDDDDD

• Gość: siju Re: Pilne! IP: *.net.iton.pl 11.01.03, 09:44
          z rzeczy wymienionych najbardziej zapadły mi w pamięć okulary MOJAWE i ich
          crash-testy na kowadle,a z piór sie nie śmiejcie -jak zobaczyłem reklame to
          pomyslałem,że kręcą nowy film z Bondem
          • Gość: Dzidka Re: Pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.03, 10:12
            Gość portalu: siju napisał(a):

> a z piór sie nie śmiejcie -jak zobaczyłem reklame to
            > pomyslałem,że kręcą nowy film z Bondem

Co to kurcze jest, ze ja tych piór nie widziałam?...
        • Gość: piecyk gazowy Re: Pilne! IP: *.visp.energis.pl 12.09.03, 20:10
          Gość portalu: Dzidka napisał(a):

> A pamiętacie "Reduce Slim Fat" z takim panem, co się nazywał Jorge jakiś tam,

Nie, Dzida. To było REDUCE FAT FAST!!! :-)
      • anka9009 Re: Pilne! 28.06.03, 23:11
        annika_vik napisała:

> Och, jak dobrze wiedzieć, że to nie tylko ja jestem fascynatką wszelkich
        > teleshopów! Rodzina i przyjaciele już mnie wyklęli, bo w domu nie mam
        > telewizji, więc męczę wszystkich posiadaczy kablówki oglądaniem noży na
        > krokodyle (tak! tak!) masujących pasów i odchudzających zapachów. Nie zawsze
        > wierzę, że to, co widzę to prawda! Najcudowniejsze były moim zdaniem pióra,
        > którymi rzucano w deskę. Coś niesamowitego!

pióro penalli
        zawsze chcialam je miec i rzucac w deske (albo sufit) no i pisac we wszystkie
        strony...
        • Gość: goddy Re: Pilne! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.03, 20:46
          te pióro nie służy do rzucania w deske tylko do dziurawienia/otwierania puszek
          z piwem bezalkoholowym ;)
    • Gość: xyz Re: Pilne! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.03, 22:23
      nigdy nie widziałem, ale jestem dozgonnym fanem.
      • Gość: fanny Re: Pilne! IP: *.chello.pl 11.01.03, 19:15
        Wydaje mi sie, ze widzialam wkladki odchudzajace i odkurzacz??? do lupiezu, ale
        to chyba tak absurdalne, ze nie jestem pewna czy mi sie nie snilo!
        • a_sienka Re: Pilne! 11.01.03, 20:37
          Gość portalu: fanny napisał(a):

> Wydaje mi sie, ze widzialam wkladki odchudzajace i odkurzacz??? do lupiezu,
          ale
          >
          > to chyba tak absurdalne, ze nie jestem pewna czy mi sie nie snilo!

A ja widziałam taki cudowny środek do karoserii samochodów. To dopiero był
          czad - panienki na obcasach stepowały po samochodzie, właściciel darł się
          udając przerażonego, publika robiła "OOOOOOOCH!!" a dobrotliwy dystrybutor
          produktu się tylko uśmiechał, bo on przedtem wysmarował auto tym sprayem i
          wiedział, ze nic się mu nie stanie.
    • bradley.st Re: Pilne! 11.01.03, 22:05
      Niestety, do USA Mango nie dociera, ALE sa lokalne ekwiwalenty. Rekordy
      popularnosci juz od jakiegos czasu bije opiekacz do drobiu, oferowany przez
      kilka konkurujacych ze soba firm. Glowne roznice to polozenie drobiu w trakcie
      opiekania (horyzontalnie badz wertykalnie) oraz osoba firmujaca dany opiekacz
      swoim nazwiskiem - zazwyczaj wlasciciel restauracji albo autorka ksiazki
      kucharskiej.

Sa takze niezbedne w kazdym domu torby do przechowywania nadmiaru ubiorow z
      odsysaczem prozniowym, podlaczanym do odkurzacza.

"Steambag" powoli odchodzi do lamusa, chociaz czyszczenie firan przy pomocy
      pary wygladalo na zajecie bardzo zajmujace, a przynamniej widzom udzielal sie
      entuzjazm prezenterow.

Nie nalezy zapominac o szerokiej gamie produktow sportowych, dzieki ktorym juz
      na powierzchni 3 metrow kwadratowych (dane z pamieci i po przeliczeniu ze stop
      kwadratowych, wiec nie recze za dokladnosc) mozna miec okolo 30 roznych maszyn,
      ktore zajmuja sredniej wielkosci silownie.

Wiekszosc produktow ma cene $19.95 lub jest rozlozona na kilka "easy payments"
      po $19.95 kazdy.

Produkty dolaczane do zakupu podstawowego niestety nie maja tej klasy co np.
      kubek big brader czy pozytywne kompozycje. Zazwyczaj sa to dodatkowe nasadki do
      kupowanej suszarki, ktore jonizuja wlosy, albo kalkulator z latarka,
      ewentualnie latarka z kalkulatorem.

Wiecej wiadomosci po weekendzie i aktualizacji danych z lokalnej kablowki.

Wasz niezalezny korespondent
      • Gość: Dzidka Re: Pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.03, 22:40
        > Wiecej wiadomosci po weekendzie i aktualizacji danych z lokalnej kablowki.

Czekamy! Przy okazji nadmieniam, że w naszych TV Shopach lecą kalki z
        amerykańskiej TV (torby Spacebag, przyrządy do ćwiczeń czy niektóre preparaty
        odchudzające). To dopiero jazda!! :-)
        • dz Re: Pilne! 13.01.03, 13:34
          Co do oczyszczacza parowego, to nie rozumiem, dlaczego nie jest ukazana jeszcze
          jedna jego b. praktyczna funkcja:

gdyby psyknąć takim oczyszczaczem na torebkę z herbatą, a pod spodem podstawić
          kubek z kolekcji BB, to momentalnie mamy gorącą herbatkę !

I byłaby to faktycznie HERBATA EXPRESOWA...
        • bradley.st Re: Pilne! 14.01.03, 05:00
          Niestety, calkowity brak zrozumienia ze strony rodziny dla mojej namietnosci
          uniemozliwil mi zglebienie tajemnic Kanalu 15 lokalnej sieci.
          Jednakze, zanim pozbawiono mnie remote control udalo mi sie spedzic kilka minut
          w towarzystwie uroczej blondynki, ktora z drugiej strony ekranu przekonywala
          mnie, ze darem, o ktorym marzy kazda kobieta jest wlasnie ten pierscionek z 10
          karatowego zlota z tanzanite. Niestety nie wiem, jak jest tanzanite po polsku,
          ale blyszczalo sie bardzo przekonujaco. Juz mialem siegnac po sluchawke i
          wystukac 1-800-costam, ale czas oferty specjalnej dobiegl konca i w miejsce
          pierscionka za 129.95 (niestety nie dopatrzylem sie ile to bylo "easy payments"
          po 19.95 kazdy) pojawila sie brosza, takze blyszczaca i takze miala byc
          obiektem marzen kazdej kobiety.
          Oparlem sie takze ofercie rewelacyjnego wypelniacza ubytkow w skorzanych
          kanapach z tej prostej przyczyny, ze skorzanych mebli nie posiadam, o ubytkach
          nie wspominajac. Cena, jak nietrudno sie domyslic, $19.95, ale jesli
          zadzwonilbym w ciagu nastepnych dziesieciu minut, producent dorzucilby trzy
          wklady uzupelniajace w kolorach bialym, czarnym i czerwonym.
          Mniej wiecej w polowie krojenia kurczecia rewelacyjnymi nozami, ktore nie
          wymagaja ostrzenia, pasuja do kazdej kuchni oraz dadza satysfakcje na dlugie
          lata, odebrano mi remote control. Kanal 15 przegral z kolejnym
          odcinkiem "Crossing Jordan".
          • Gość: ad Re: Pilne! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.03, 19:03
            czy to coś na tan.. to nie jest cos w rodzaju tombaku??
            Twoje relacje sa super.
            Pozdrawiam cieplutko:)
            • bradley.st Re: Pilne! 15.01.03, 00:30
              Nie, to rodzaj kamienia. Chyba syntetyczny. Ten akurat byl zielony, ale
              wystepuje takze w innych kolorach.

A propos tombaku i podrobek. W reklamach tutaj nie ma
              slowa "imitacja", "sztuczne", "plastyk", czy czegokolwiek, co mogloby
              sugerowac, ze dany produkt zalicza sie do jakiejs nizszej kategorii. Sztuczne
              futro to "faux fur", a sztuczny zamsz to "faux suede". Producenci licza na to,
              ze jesli wstawia obce slowo do nazwy, to ludzie nie tylko nie zrozumieja, ale
              sie jeszcze polakomia na egzotyke. No i nie przeliczaja sie.

Takze pamietajcie, nie zaden skaj, tylko faux skora i nie podroby, tylko faux
              Levi's.

Wasz niezalezny korespondent
          • Gość: agulha pilot IP: 193.131.10.* 16.01.03, 00:08
            Witam naszego korespondenta :-)).
            Ja akurat w tej chwili piszę ze Stanów, ale to chwilowy artefakt i w niedzielę będę już w domciu w
            Warszawie:-)).

Jeżeli chcesz nazywać rzeczy po polsku, tylko niektórych nazw jeszcze nie było, jak wyjeżdżałeś, to
            podpowiem, że
            > remote control

nazywamy pilotem (zresztą nie mam pojęcia, dlaczego) :-)).
            Tylko proszę, broń Boże nie odbierz tego jako przytyku [wielu ludzi z forum wykazuje ogromną drażliwość].
            W sumie to i tak wszyscy od razu zrozumieliśmy, CO żona przemocą wyrwała Ci z ręki :-)) [nie dziwię się jej :-))].
            Pozdrawiam!
            • boa.dupczyciel tele...y w Mango 18.11.03, 10:45
              Moja babka w podeszlym juz wieku (stara ale jara), dala sie przekonac
              reklamie pewnego rewelacyjnego produktu odzyskiwanego w lasach Amazonii przez
              brazylijska firme, ktora nazwala swoj produkt Anti-tabacco, kupila no i
              napsikala sobie tym cudem troche jamy ustnej, zakaszlala, zadygotala i wypuscila
              pawia wprost na szklany ekran, pozostawiajac troche zajezdzajacej ogorkami
              tresci wprost na rozpromienionym obliczu profesora z puszczy dziewicze.j
              Amazonii. Hm, po takich przezyciach, moja babka Genowefa, chyba juz nigdy nie
              ulegnie propagandzie telezakupow Mango, a buteleczke Anti-tabacco za 190 zlotych
              oddaje wprost do domu dziecka na Polankach.
            • Gość: kika Re: pilot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 17:50
              To nie jest żaden pilot ani remote tylko to WŁADZA się nazywa!

Władza w ręce ludu!
      • Gość: Glacol Re: Pilne! IP: 213.227.72.* 11.02.03, 16:43
        Dla mnie bogiem i tak zostanie Dariusz Michalczewski i jego super, extra,
        ultra i djabli wiedzą co jeszcze MaxTwister. Szczytem wszystkiego są dwie
        uczestniczki Big Brata Eu Natural.
    • anexxa Re: Pilne! 14.01.03, 19:28
      zalozmy fanklub. ze strona internetowa i lista najlepiej
      zaopatrzonych klubowiczow;))

aha, po abgymnicu (ktory nota bene nabyla moja
      szwagierka:))) widzialam kolejna generacje tego jakze
      pozytecznego urzadzenia. nie pomne nazwy, ale poza
      typowymi opcjami mial opcje powiekszania i ujedrniania
      biustu. w napieciu czekam na wersje dla mezczyzn -
      ciekawa jestem, jak dokladnie bedzie wygladac filmik
      reklamowo-instruktazowy;)))))

xx. co kiedys kupila komplet linijek na rolkach (za
      jakies 100 pln, w przeliczeniu)
      • znak_yrden Re: Pilne! 14.01.03, 19:49
        ja uwielbiam oczyszczacz parowy oraz POMOCNIK KUCHENNY ( wogóle tego nie
        odnieniają pzrez przypadki , klaudiusz mówi "mamy nasz wspaniały pomocnik
        kuchenny") a najbardziej jak Joanna zdradza, ze tez ma ten pomocnik i
        najnowszym jego zastosowaniem jest .. tarcie buraków.. Joanna dodaje, ze my tu
        w Polsce jemy b. mało witamin ;-((((

Oraz uwielbiam wieszak na ubrania, który perzentuje alicja walczak, wieszak
        ten ODSTAJE od krzesła !!!!!!
        • Gość: Dzidka Oczyszczacz parowy ewoluuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 20:20
          znak_yrden napisała:

> ja uwielbiam oczyszczacz parowy

Oczyszczacz parowy przeszedł ewolucję. Najpierw była ta amerykańska reklama, z
          tą wariatką co lata po całym domu z oczyszczaczem i z emerytką o sztucznych
          zębach, co mówi "sęęękju". Potem podobna, tylko ze już z polskimi aktorami, i
          ten oczyszczacz był tańszy. A teraz reklamują trzeci, który się różni tym od
          poprzedniego, ze jest mniejszy. To, co przedtem było zaletą - że mozna go
          sobie zawiesić na ramieniu - w tej chwili jest już wadą, bo taki zawieszony na
          ramieniu to przeszkadza. Kupa śmiechu. A wszystko przez to, ze w TV Shopie są
          chyba 3 konkurencyjne firmy: Mango, Vita Shop i jeszcze jakaś.
          Przypomniały mi się jeszcze opaski magnetyczne doktora Levina (dziadek jak dla
          mnie skrzyżowanie sępa z żółwiem) i pan od Kosmodisku, który już drugi rok
          zapowiada, ze w maju kończy 76 lat :-) NB sam staruzek jest b. fajny, taki
          dziarski. Pewnie przez Kosmodisk.
          • dz Kosmiczne patelnie 14.01.03, 23:15
            Nie jestem całkowicie pewien swojej pamięci, ale ostatnio "chodzi mi po głowie"
            zestaw do kosmicznych naleśników (takie dwie patelnie połaczone zawiasem, do
            środka leje się ciasto i zamyka; nie rozumiem tylko, dlaczego do zestawu nie
            dołaczają nozyka do obcinania tego, co wypłynie po bokach).

Otóz w moim ptasim móżdżku wykoncypowałem w końcu, czemu naleśniki
            są "kosmiczne": jesli zechcę sobie usmażyć naleśnika np. lecąc promem
            Discovery, to posługując się ww patelniami mam pewność, że nalesnik ze względu
            na brak siły ciążenia nie będzie mi latał przed nosem, zamiast posłusznie się
            smazyć.

Proste, skuteczne i geenialneee........
            • dz Re: Kosmiczne patelnie 14.01.03, 23:23
              dz napisał:

> Otóz w moim ptasim móżdżku wykoncypowałem w końcu, czemu naleśniki
              > są "kosmiczne": jesli zechcę sobie usmażyć naleśnika np. lecąc promem
              > Discovery, to posługując się ww patelniami mam pewność, że nalesnik ze
              względu
              > na brak siły ciążenia nie będzie mi latał przed nosem, zamiast posłusznie się
              > smazyć.
              >
              > Proste, skuteczne i geenialneee........

cholerka, tylko jak ja tam wleje ciasto do środka bez grawitacji ????

może by przerobić turbo-odkurzacz na turbo wypluwacz ? hmmm...trzeba pomysleć...
              • piotr_c Re: Kosmiczne patelnie 07.02.03, 16:21
                > cholerka, tylko jak ja tam wleje ciasto do środka bez grawitacji ????
                >
                > może by przerobić turbo-odkurzacz na turbo wypluwacz ? hmmm...trzeba
                pomysleć..
                > .
                Trzeba patelnię napełnic przed startem , a najlepiej w czasie startu. Solidne
                przeciążenie spowoduje że w cieście nie ostanie sie żaden pęcherzyk
                powietrza :))
                • do_gory Re: Kosmiczne patelnie 02.03.03, 20:25
                  piotr_c napisał:

> Trzeba patelnię napełnic przed startem , a najlepiej w czasie startu. Solidne
                  > przeciążenie spowoduje że w cieście nie ostanie sie żaden pęcherzyk
                  > powietrza :))

CUDO !!!
        • anexxa Re: Pilne! 15.01.03, 18:00
          nie, alicja tez jest? matkoboskokozlowsko, ide sie
          przykuc do fotela przed tv.

dzisiaj ogladalam kawalek, klaudiusz proponowal suszarke
          do grzybow, a jego kolezanka opowiadala, ze ona w domu na
          swieta, mimo ze jest slazaczka, gotuje taka pikantna zupe
          wschodnia. ciekawe, czy nagraja nowa reklame
          pozaswiateczna, czy caly rok bedziemy sluchac o zupie
          wigilijnej;)

xx.
        • Gość: Dzidka Re: Pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 11:09
          > Oraz uwielbiam wieszak na ubrania, który perzentuje alicja walczak, wieszak
          > ten ODSTAJE od krzesła !!!!!!

Mało ze odstaje - on na dodatek "pasuje do wszystkich modeli samochodów". Ja
          cię kręcę!
      • anka9009 Re: Pilne! 28.06.03, 23:28
        anexxa napisała:

> zalozmy fanklub. ze strona internetowa i lista najlepiej
        > zaopatrzonych klubowiczow;))
        >
        > aha, po abgymnicu (ktory nota bene nabyla moja
        > szwagierka:))) widzialam kolejna generacje tego jakze
        > pozytecznego urzadzenia. nie pomne nazwy, ale poza
        > typowymi opcjami mial opcje powiekszania i ujedrniania
        > biustu. w napieciu czekam na wersje dla mezczyzn -
        > ciekawa jestem, jak dokladnie bedzie wygladac filmik
        > reklamowo-instruktazowy;)))))
        >
        > xx. co kiedys kupila komplet linijek na rolkach (za
        > jakies 100 pln, w przeliczeniu)

abgymnic jest nie do pokonania. a pamietacie różnie przyrządy do malowania albo
        takie ze bralo sie takie kuleczki mieszalo z kawalkiem materialu wkladalo w
        dziure prasowalo i po dziurze? no i te zelazka do prasowania w powietrzu...
    • Gość: Pietia Re: Pilne! IP: *.chello.pl 14.01.03, 23:56
      A mnie najbardziej podoba się maszynka do robienia cienkich warkoczyków (w
      zestawie są też prześliczne kolorowe gumki). Coś cudownego. A tak swoją drogą
      uroczy starszy pan, który reklamuje Kosmodisk był kiedyś rzecznikiem
      Ministerstwa Przekształceń Własnościowych...
      A najlepsze są telezakupy w niemieckich telewizjach. Niestety nie wiem o czym
      mówią, bo nie władam tym językiem, ale zawsze rozkłada mnie na łopatki pan
      wyglądający jak biznesmen chodnikowy z początku lat 90-tych, który promuje
      środek do konserwacji karoserii. M.in. strzelają do samochodu ze śrutu,
      wstawiają na kilka dni do gołębnika, oblewają benzyną i podpalają. Coś
      cudownego.
      Kłaniam się uprzejmie

• Gość: lulea Re: Pilne! IP: *.pl / 192.168.1.* 15.01.03, 00:18
        a cudna maszynka-golarka do ulubionych swetrów innego bohatera BB, niejakiego
        Arka? Toz on mówi:
        "moje ulubione swetry maja kulki z włokien... anilana, akryl..."

zajebiste dzianinki nosi !
        • Gość: plankton Re: Pilne!Byc GoralemP IP: *.ti.telenor.net / *.ti.telenor.net 15.01.03, 13:13
          Kto pomoze mi? Tak bardzo pragne byc goralem,gornoslazakiem,gornikiem,guru albo
          tylko jogurtem. Plankton akwaryjny
      • Gość: Dzidka Re: Pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.03, 15:16
        > A mnie najbardziej podoba się maszynka do robienia cienkich warkoczyków (w
        > zestawie są też prześliczne kolorowe gumki). Coś cudownego. A tak swoją
        drogą
        > uroczy starszy pan, który reklamuje Kosmodisk był kiedyś rzecznikiem
        > Ministerstwa Przekształceń Własnościowych...

Poooważnie?! Ten dziadziuś, co biega i fika kozły w parkach? Chciałbym mieć
        takiego dziadka :-)

> który promuje
        > środek do konserwacji karoserii. M.in. strzelają do samochodu ze śrutu,
        > wstawiają na kilka dni do gołębnika, oblewają benzyną i podpalają. Coś
        > cudownego.

Ktoś już wyżej o tym pisał. W polskiej TV też to reklamują, nazywa się to WR
        27 czy moze J 23? :-) Na własne oczy widziałam te panienki tańczące po
        karoserii na szpilkach :-) Aha, i chyba jeszcze wylewali na to farbę akrylową?
        • Gość: yellow Re: Pilne! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 15:15
          > > A mnie najbardziej podoba się maszynka do robienia cienkich warkoczyków (w

te warkoczyki są koszmarne.

od pewnego czasu podziwiam maszynkęo robienia makaronów, a nawet do mielenia
          mięsa! plastik na przyssawce, mimo duzego zbliżenia widać jak jak wszystko się
          telepie przy kręceniu korbką. No i pokaz wychodzących z maszynki glutów, a
          potem obraz gotowego makaronu o różnych kształtach - sklepowego!
          I ten podekscytowany głos faceta, który to wszystko zachwala - jakby za chwilę
          miał mieć orgazm.
    • kami.kadze Re: Pilne! 15.01.03, 21:34
      Ostatnio moja uwahe przykula magiczna wyciskarka do soku ze swierzych owocow.
      Prawdziwe cuda, wklada pmarancze, a wyjuje jakas breje , ale ile soku ma w
      garnuszku. A najlepszy jest ten kawalek, jak wyciska pomidora. Jak juz sie uda
      nasadzis przykrywke, to taki apetyczny sok wychodzi. a jaki zdrowy Mniam
      • kami.kadze Re: Pilne! 15.01.03, 21:36
        A jeszcze mi sie przypomnial niesmiertelny pajaczek, co koryguje garba :)))
        I taki fajny piszczacy dlugopis, ktory zamiast pisac swiecil na czerwono, badz
        zielono, uczac dzieci zasad ortografi.
        Pozdrawiam
        • ozpol A ja polecam Teleshop we Wloszech 16.01.03, 01:07
          .. jesli nawet sie nie rozumie to i tak zabawa niesamowita.
          Gwiazda tych program byl a moze i jeszcze jest pan ktory chyba jest blisko
          zawali albo jest przykladem duzo palacego, bo mowia na takim wdechu ze z zalu
          chcialo by sie cos kupic zeby mu ulzyc.
          • jedza1 breloczek do monet 17.01.03, 14:44
            ..i piekna Alicja. "Niektórzy trzymają drobne na spodeczku ale jak chca nimi
            zapłacić to drobne są w domu" Boskie!
            • Gość: Dzidka Torby Space Bag... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 15:27
              ... i tekst prowadzącego: "Podziękujmy Włochom. Najpierw renesans, a teraz
              to". Dla mnie absolutny Namber Łan.
              • Gość: miły klient Re: Torby Space Bag... IP: *.inetia.pl 24.01.03, 14:03
                Ciekawy wątek, tylko czyżby już bywszy umarły śmiercią naturalną? Spróbujemy go
                reanimować. Najciekawsze moim zdaniem teksty są przeważnie na początku każdego
                spota. "Juz od niepamiętnych czasów...." lub "Od dawna ludzie mają
                problemy...." (słyszałem właśnie coś w tym stylu) a potem z grubej rury "ale my
                juz mamy dla Ciebie rozwiązanie problemu, który trapi Cię od urodzenia" i w tym
                momencie jeteśmy ustawieni pod ścianą, nie mamy wyjścia i musimy nabyc drogą
                kupna ten najnowszy rewelacyjny wynalazek wszechczasów, który tylko i wyłącznie
                za pośrednictwem Mango Gdynia możemy posiadać i to tylko za rewelacyjnie niską
                cenę ...zł99gr, i to pod warunkiem że zadzwonimy teraz a nie jutro bo dzisiaj
                dostaniemy go razem z kubkiem BB i to dwa w cenie jednego. I uważajcie drodzy
                klienci, nie kupujcie podróbek bo są za tanie a nasze są dwa razy droższe i
                wytrzymują tyle samo czasu co podrobione, tylko są oryginalne, ble, ble, ble,
                ble
    • anahella Re: Pilne! 25.01.03, 11:13
      Kiedys Danuta Rinn reklamowala takie urzadzenie z korbka do siekania
      wszystkiego. Wrzucila tam mnowstwo warzyw, zalala majonerem, pokrecila korbka,
      wylala z niego jakas wstretna breje i nazwala to pyszna salatka...

Kiedys prezentowano osobisty alkomat i pewnie bym go kupila gdyby dorzucali w
      promocji osobisty patrol drogowki, ale ze nie dorzucili to nie. Kupie sobie
      wkladki pomniejszajace biust i komplet 6-ciu nozy do obierania jednego
      ziemniaka, a potem komplet 14 nozy do obierania dwoch ziemniakow.
    • anahella Z ostatniej chwili 25.01.03, 16:23
      Wlasnie zobaczylam w tiwi kolejny emocjonujacy odcinek telesprzedarzy Mango.
      Pan czyczac buty powiedzial: "pokrywam powierzchnie buta para wodna" - cos
      pieknego.... tylko zeby sie patyna ten but nie pokryl:)
      • grzegorzmalec Re: Z ostatniej chwili 25.01.03, 17:49
        Dla mnie od dzisiaj absolutnym hitem jest zegar imitujący śpiew ptaków.
        Kiedy usłyszałem : "Mamo, mamo!! To wilga!" "Tak, córeczko. Od kiedy mamy ten
        zegar ....." to spadłem z krzesła. A kiedy pokazali jeszcze jakiś certyfikat
        potwierdzający autentyczność dźwięków - zacząłem jeść dywan.
        Człowieka, który to wymyślił można określić jako "piękny umysł".
        • Gość: miły klient Re: Z ostatniej chwili IP: *.inetia.pl 27.01.03, 07:07
          To chyba też z ostatniej chwili - turboodkurzacz - "nareszcie koniec
          kłopotów.... " i tego typu pierduły, na koniec sympatyczny głos poinformował
          mnie że mam tylko 10 minut żeby zadzwonić, to jeszcze dostanę jakis prezent czy
          obniżkę, juz z wrażenia zapomniałem o co chodziło. Zaciekawiło mnie tylko, że
          było to nadawane w niedzielę ok 21 na kanale "telezakupy mango" (tak, tak, już
          istnieje ten kanał w-wskiej aster city, przy okazji pozdrowienia w strone
          operatora sieci, genialny pomysł na wypełnienie dziury powstałej po usunięciu
          wielu kanałów zagranicznych) i do szedłem do wniosku, że świątek piątek
          niezależnie od godziny nasze ulubione biuro w Gdyni czeka na nas, żeby spełnić
          nasze życzenia. Przy okazji - u mnie w telewizorze pan od Reduce Fast był
          podejrzanie zielony na twarzy, to po zażyciu tego środka wszyscy tak mają, czy
          też muszę wymienić telewizor na jakiś inny? Mój ma 6 miesięcy i czyzby już się
          popsuł?
          • Gość: Dzidka Re: Z ostatniej chwili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 19:04
            Święci pańscy, ja też chcę mieć całodobowy Mango! Ten pan od Reduce Fat Fast
            był moją wielką miłością. Zawsze był zielony, nie martw się.
            Ostatnio reklamują nowość - bransoletkę na nadgarstek. Zakładasz, włączasz
            przycisk i impulsik lecąc do mózgu odcina Ci te część odpowiedzialną za wzrost
            apetytu. O skutkach ubocznych typu lobotomia frontalis nie wspomniano.
            • Gość: miły klient Re: Z ostatniej chwili IP: *.inetia.pl 28.01.03, 11:56
              nie wiem gdzie Dzidka pomieszkujesz, ale jeśli nie masz tego programu, to
              szczerze współczuję, strata niepowetowana, powinnaś czuć się mniej
              dowartościona i w ogóle.... Czy zauważyliście że slogany ciągle mają ten sam
              styl? "Absolutny hit..." czasami z dodatkami "wszechczasów", "światowy", "mega
              hit najnowszy". Tylko lista powoli się wyczerpuje i jeśli zaczną się powtarzać
              ze swoimi hasłami to wydatnie obniży wartość intelektualną programu. Ostatnio
              podoba mi się coraz bardziej Pani Alicja (nie mylić z krainą czarów)która swoim
              interesującym głosem zachęca mnie do kupna pojemnika (skarbonki? Portfela?Co to
              do diabła jest?) na monety. Opowiada mi o Euro i złotówkach, tylko nigdy nie
              moge dojechać do końca filmu i nie wiem, czy do tego samego pojemnika wkłada
              się i euro i pln, czy też trzeba kupić dwa pojemniki? A jak pojadę do kraju o
              innej walucie, to co, trzeci pojemnik? Całą torbę pojemników? Bo jestem zielony
              jak po zażyciu reduce fast
    • anahella Re: Pilne! 28.01.03, 13:55
      ehhhh a slyszeliscie o obrotowej szczotce do wlosow, ktora jakiejs pani
      odmienila zycie? Dziala jak mini zelazko. Wystarczy raz przeciagnac szczotke
      przez wlosy aby uzyskac pozadany efekt. Aaaaa i rece nie mecza sie przy
      szczotkowaniu. Szczotka nadaje wlosom piekny polysk. 100 obrotow na minute daje
      taki sam efekt jak 100-krotne przeciagniecie zwyklej szczotki, poteguje
      dzialanie suszarki (tu juz pojechali!!!). No i co najwazniesze - szczotka jest
      produktem uniwersalnym wiec moze uzywac jej cala rodzina. To nie sa moje
      szyderstwa - to cytaty z TV. Szczotka obrotowa jakas tam jest wiec moim numerem
      jeden.
      • Gość: miły klient Re: Pilne! IP: *.inetia.pl 28.01.03, 14:58
        anahella napisała:

Szczotka obrotowa jakas tam jest wiec moim numerem
        >
        > jeden.
        to moze zróbmy jakąś top-listę (mega listę? absolutny hit wszechczasów?) Moim
        numerem 1 jest jednak Reduce fast, zieleń jest coraz zieleńsza
        nr 2 to nie wiem, może noże tytanowe używane do cięcia gwożdzi na ekranie tiwi?
        • Gość: Dzidka Moja Mega-Lista Wszechczasów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 21:23
          Zgoda, ale ja zaznaczam: moja lista bardziej koncentruje się na chwytach
          socmarketingowych, niż na walorach produktu :-)

Mój numer jeden: WR 27 (?) czyli absolutna konserwacja lakieru samochodowego,
          nie poddająca się obcasom cheerleaderek ani płomieniom.
          Numer dwa: Reduce Fat Fast, czyli cztery niezależne testy / ex aequo z
          wielofunkcyjnym odtwarzaczem wszystkiego, który kiedyś Klaudio zachwalał
          Januszowi.
          Numer trzy: nieśmiertelne torby Space Bag, lepsze niz renesans.

Prośba do Niezależego Korespondenta Bradley'a: moze znajdzie nam równie
          śmieszny wątek gdzies na forum w Ameryce?
      • dz UWAGA, KOMUNIKAT ! 28.01.03, 15:01
        Niniejszym zawiadamia się, że:

"....pomocnik kuchenny w CAŁEJ EUROPIE jest nazywany Urządzeniem Dwudziestego
        Pierwszego Wieku..." koniec cytatu

źródło: Alicja z Krainy Mango

------------------------------

a właśnie: ma ktoś maila do p.Alicji ? może by jej wysłać ten wątek ?
        • anahella Re: UWAGA, KOMUNIKAT ! 29.01.03, 10:09
          dz napisał:
          > a właśnie: ma ktoś maila do p.Alicji ? może by jej wysłać ten wątek ?

moze lepiej nie? a nuz sie okaze ze sprzedawanie breloczka na drobne to jej
          zycioa misja, ktora zlecili jej kosmici? i ci kosmici przy najblizszym pobycie
          na ziemi wysledza nas po numerach ip i plynac kablami tudziesz falami w eterze
          odwiedza nas w naszych domach i ta sama powrotna droga zabiora do studia mango?
          ja tam mam nadwage, wiec podrozowanie w kablu mogloby byc dla mnie bolesne.
          • Gość: miły klient Re: UWAGA, KOMUNIKAT ! IP: *.inetia.pl 29.01.03, 11:10
            no to w takim razie reduce fast polecam. A tak naprawdę to Alicja W. zachowuje
            się rzeczywiscie jakby przybyła z innego świata, może kosmici przywieźli w
            teczce (przepraszam, chyba w pojemniku na bilon)
      • barbor Re: Pilne! 02.07.03, 19:07
        anahella napisała:

> ehhhh a slyszeliscie o obrotowej szczotce do wlosow, ktora jakiejs pani
        > odmienila zycie? Dziala jak mini zelazko. Wystarczy raz przeciagnac szczotke
        > przez wlosy aby uzyskac pozadany efekt. Aaaaa i rece nie mecza sie przy
        > szczotkowaniu. Szczotka nadaje wlosom piekny polysk. 100 obrotow na minute
        daje
        >
        > taki sam efekt jak 100-krotne przeciagniecie zwyklej szczotki, poteguje
        > dzialanie suszarki (tu juz pojechali!!!). No i co najwazniesze - szczotka
        jest
        > produktem uniwersalnym wiec moze uzywac jej cala rodzina. To nie sa moje
        > szyderstwa - to cytaty z TV. Szczotka obrotowa jakas tam jest wiec moim
        numerem
        >
        > jeden.

Ten spot był nagrywany chyba gdzies w połowie lat 80-tych, sądząc po
        ondulowanych fryzurach pań i po sweterku w serek i piękne ciapki prowadzącego.
        Widocznie w Ameryce nie sprzedali wszystkiego i przerzucili się na Dziki
        Wschód.

• Gość: Karolina Re: Pilne! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.01.03, 12:53
      A widzieliscie turbo odkurzacz??? Taki zloty :) Podnosi dwie kule do kregli po
      8 kg, a wg lektora to razem 32 kg!!! I jak sie przylozy ssawke:) do stolika, na
      ktorym leza kule, to tez podniesie - razem 36 kg :) Poza tym odkurzacz wciaga
      szpilki, monety, cukierki (ktore, gdyby nie on, trzeba byloby zbierac z podlogi
      caaaly bozy dzien!), itd. Przy tym wazy jedyne 1,5 kg i ma pasek, dzieki
      ktoremu mozna go zawsze zawiesic na swoje ramie. I kosztuje zaledwie 229,99
      zl :)
      • Gość: miły klient Re: Pilne! IP: *.inetia.pl 30.01.03, 16:23
        mmmmm, turbo odkurzacz......... super sprawa, tak jak wszystkie sprzedawane
        artykuły. Chyba wreszcie coś sobie zafunduje z tych cudownych turbo korbo czy
        jak je tam zwał wytwory techniki. W sumie borykam się z wieloma problemami w
        życiu, jak każdy obywatel chyba, a tu rozwiązanie takie jest proste - nabyć
        drogą kupna wspaniałe wyroby oferowane przez mango gdynia i połowa z głowy. A
        całość spotu jest jeszcze lepsza gdy realizowana jet w obecności widzów, te
        twarze pełne zachwytu są warte każdych pieniędzy, ten sprzedawca z harda miną
        który już wie, czego my jeszcze nie wiemy, i ten prowadzący program, który
        zadaje takie skomplikowane pytania... Ech, łza się w oku kręci, jadę do domu
        obejrzeć co tam wynalezli nowego...
        • Gość: Karolina Re: Pilne! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.01.03, 20:55
          Oj, tak, pozbedziesz sie wszystkich problemow i nie bedziesz musial calymi
          dniami zbierac szpilek i cukierkow z podlogi, a i kule do kregli odkurzacz Ci
          podniesie! Bardzo praktyczne, zawiesisz na ramieniu a 6-metrowy kabel sprawi,
          ze nic nie bedzie krepowalo Twoich ruchow! A wspanialy pomocnik kuchenny
          Klaudiusza to Ci nawet deser zrobi i kawe zmieli :) Twoje zycie diametralnie
          sie zmieni, polecam!!!
          • Gość: Dzidka Re: Pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 21:36
            > Twoje zycie diametralnie
            > sie zmieni, polecam!!!

Na grubsze! Wszak Joanna Bartel się nie odchudza. A propos, czy tytanowe
            wiertła juz odmieniły Wasz pogląd na wiertła? :-DDDDD
            • Gość: miły klient Re: Pilne! IP: *.inetia.pl 31.01.03, 11:36
              wiertła jakoś przekonały mnie że do tej pory nie umiałem wywiercić zwykłej
              dziury w ścianie, jakiś tajemniczy wosk do samochodu przekonał mnie, że tylko
              dzięki niemu mogę mieć samochód idealny i właściwie odporny na wszystko, nawet
              na zderzenie z kometą przelatującą przypadkiem nieopodal, i właściwie dzięki
              tym towarom prezentowanym przez naszą ulubioną firmę dowiedziałem się że jestem
              100 (co najmniej ) za murzynami, i wogóle muszę zmienić swoje życie, a moge to
              zrobić tylko przez nabycie np. noży do krojenia gwoździ (były takie fragmenty)
              albo jeszcze abgimnic (czy jak to tam się zwie), będę leżał brzuchem do góry
              przed telewizorem a brzuch sie będzie zmniejszał, mięśnie mi będą sie
              powiększać, biedny Arnoldzik S. będzie musiał uciekac na emeryturę
              • Gość: Karolina Re: Pilne! IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.03, 11:40
                Zapomniałes o elektrycznym grillu, ktory zabierze caly tluszcz z miesa!
                Klaudiusz na dowod pokazal nawet miseczke, do ktorej zlał tluszcz z grilla z
                calego tygodnia. A te tytanowe noze kroja "materialy budowlane" i cos jeszcze,
                ale calkiem zapomnialam :)
                • Gość: to znow ja Re: Pilne! IP: 217.153.44.* 31.01.03, 15:47
                  Ostatnio moim faworytem jest rekawica silikonowa. Bardzo pocieszny jest moment,
                  w ktorym pani Joanna nieporadnie udaje, że przez zwykla scierke nie da sie
                  zdjac pokrywki z naczynia zaroodpornego.
                  A i dostaje furii gdy przy "misie dekoracyjnej" slysze "mozna tam nalac rozne
                  plyny....wy wiecie co mam na mysli" bleeee
                  • Gość: miły klient Re: Pilne! IP: *.inetia.pl 31.01.03, 16:21
                    qrde, zapomniałem o tej rękawicy, przecież to wynalazek na miarę koła. Podobno
                    można tą rękawicą wszystko robić(?????) tzn co? A jaki ona (tzn rękawica, nie
                    Joanna) ma piękny wygląd.... Wstyd by chować gdzieś na spód, powinna wisieć w
                    centralnym miejscu każdego mieszkania, a najlepiej nad drzwiami wejściowymi,
                    oczywiście od strony korytarza, żeby wszyscy sąsiedzi widzieli toto cudo. A
                    wracając do noży to widziałem też w mango noże do krojenia trampek, czy mi sie
                    to zdawało?
    • annika_vik Re: Pilne! 31.01.03, 18:40
      Ha! A ja nie mam telewizji! Chyba się jednak złamę i zamówię kablówke.
      Mam za to coś lepszego - jestem z Gdyni i tu jest sklep (tak!) - sklep Mango.
      Raczej jest to sklepik, malutki kiosk, za to z telewizorkiem (lecą reklamy).
      Wilkiem na mnie tam patrzą, bo ja to oglądam z szałem z oczach, a na dodatek
      mogę od razu porównać z rzeczywistością, bo produkty są wystawione.
      Zapraszam na pielgrzymkę!
      • Gość: speedy Re: Pilne! IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.01.03, 20:00
        Jezusicku, naprawde??? A kto tam siedzi w tym kiosku, jak powiesz ze Alice albo
        Klaudek to jutro jade do Gdyni!!!!

A tak poza tym to nie wiem czy widzieliscie w gazetach (tych kolorowych)
        reklame "najslynniejszej wrozki swiata" Donny Izabelli. Calkiem za darmo wykona
        dla Was magiczny rytual czynnej mysli, dzieki czemu wygracie w ciagu 49 tygodni
        100 000 zl albo zloty pierscien z brylantem wartosci 35 000 zl. Moze tez wyslac
        Wam do domu srebrna magiczna kule osobiscie przez nia zmagnetyzowana dzieki
        czemu juz na pewno sie szybko wzbogacicie. Przy odbiorze trzeba zaplacac JEDYNE
        49 zl jako koszty wysylki i zmagnetyzowania. Jedyne co musicie zrobic to
        polozyc lewa reke na kuponie, pomyslec o swoich zyczeniach i wyslac ten kupon
        do niej. Jako dowod sa zdjecia 2 pan trzymajacych kupe kasy w rekach, jedna
        jest podpisana P.W. a druga P.D.
        Pozdrawiam
      • Gość: speedy Re: Pilne! IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.01.03, 20:14

Pozdrawiam
      • Gość: speedy Re: Pilne! IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.01.03, 20:15

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Pozdrawiam
    • Gość: speedy Re: Pilne! IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.01.03, 20:22
      ojoj co sie porobilo. to chyba ta Donna Izabella namieszala-pewnie mam u niej
      teraz przechlapane.
      • Gość: Dzidka (kłopot z l Re: Pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.03, 21:12
        Gość portalu: speedy napisał(a):

> ojoj co sie porobilo. to chyba ta Donna Izabella namieszala-pewnie mam u
        niej
        > teraz przechlapane.

Bo ona pomnaża Twoje dobra, no nie? :-)))
        • saperka Re: Pilne! 01.02.03, 23:29
          I tak TWISTER MAX wymiata.
          Ta pani, kiedy mruczy z przejęciem: 'O, upuściłam swój twister max...' po czym przechodzi do rozważań na temat 15 kg chandluf (tak to się pisze?). Jest sssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr ;) A jeśli już tam było o rękawiczkach, to widziałam takie piękne, tyle że były żaroodporne i dlatego je podpalili. Fajnie było, zupełnie jak za starych dobrych czasów inkwizycji (rękawiczkowej) :)P
          • Gość: miły klient Re: Pilne! IP: *.inetia.pl 04.02.03, 10:38
            a ja jestem pod wrażeniem obejrzanego dziś o 5 rano(!!!!) filmu, na którym
            Klaudek z Januszem namawiaja mnie do kupienia odtwarzacza DVD, CD, MP3 i to
            wszystko w jednym, za cene jedynie 599zł, wyprodukowane przez czołową firme
            światową, niestety Klaudek nie chce nam zdradzić co to za firma, mówi to tylko
            na ucho Januszowi, któremu w tym momencie szczęka opada z wrażenia na podłogę.
            I to wszystko Tajemnicza Firma Swiatowa wykonała na zamówienie Mango, w celu
            uczczenia 15 rocznicy istnienia firmy (Mango firmy oczywiście).Całość do
            nabycia z gustownym wyposażaniem - pilot (tak, tak, prosze sie nie dziwić, to
            wyrób firmy swiatowej sławy, prosta instrukcja obsługi oraz kable połączeniowe,
            to wszystko za jedyne parę pln. Oczywiscie dodawany jest do kompletu gadżet BB,
            nie wiem jaki. Całość opatrzona w górnym rogu ekranu gustowną choinką z
            napisem "Świąteczna Promocja". Potem wystąpiła Alice in Wonderland i niejakim
            Gulczasem i nie wiem co mi chcieli wcisnąć bo poszedłem spać dalej
            • Gość: martucha_ Re: Pilne! IP: *.chello.pl 04.02.03, 12:13
              ja mam pytanie dotyczace tego turbo-kosmo odkurzacza. zalozmy, ze przy sprzataniu zawiesze go sobie na ramieniu
              i zaczne czyscic mieszkanie. czy jak przytkne ssawke do blatu stolu, to juz na zawsze bede musiala chodzic z tym
              hipermega odkurzaczem z przyssanym do niego stolem? troche niewygodnie mi bedzie sprzatac biorac pod uwage
              fakt, ze co chwila bok mi bedzie obijala noga stolu, ewentualnie blat (to zalezy jak dlugi jest ten pasek do zawieszenia
              odkurzacza), i calosc bedzie wazyla swoje. to chyba zle wplynie na moj kregoslup. no ale wtedy poratuje sie
              pajaczkiem albo kosmodyskiem.
            • Gość: Dzidka Re: Pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:34
              > a ja jestem pod wrażeniem obejrzanego dziś o 5 rano(!!!!) filmu, na którym
              > Klaudek z Januszem namawiaja mnie do kupienia odtwarzacza DVD, CD, MP3 i to
              > wszystko w jednym, za cene jedynie 599zł, wyprodukowane przez czołową firme
              > światową, niestety Klaudek nie chce nam zdradzić co to za firma, mówi to
              tylko
              > na ucho Januszowi, któremu w tym momencie szczęka opada z wrażenia na
              podłogę.
              > I to wszystko Tajemnicza Firma Swiatowa wykonała na zamówienie Mango, w celu
              > uczczenia 15 rocznicy istnienia firmy (Mango firmy oczywiście).

A najlepsze jest to, ze z okazji 15 rocznicy istnienia Mango sprzedawało to
              cudo już ponad rok temu :)
              Dla mnie bomba, zwłaszcza Janusz, co to nie umie nawet wtyczki do kontaktu
              włożyc - tak wynikalo z jego wypowiedzi - i najbardziej zalezy mu na tym, zeby
              zakup nie był drogi ("Cena, Klaudiusz!!!! Cena!!!!!!!!!!!!!" ;)
            • Gość: ttt Re: Pilne! IP: 81.15.182.* 08.09.03, 14:12
              A najpiękniejsze w odtwarzaczu jest to, że Klaudek i Januszek ŚPIEWAJĄ!!!!
              ALE JAK!!!!!
              Kto nie oglądał niech obejrzy, tarzanie się po dywanie gwarantowane.
    • Gość: kate Re: Pilne! IP: 212.160.228.* 04.02.03, 13:58
      Kochani,
      jesli jestescie takimi fanami zakupow Mango, to proszę mi poradzic (doradzic
      najlepiej, jesli kotos juz kupil i uzywa)urzadzenie reklamowane przez
      Klaudiusza - mikser do wszystkiego. Czy faktycznie jest tak jak to pokazuje
      Klaudiusz. Czy warto go kupic. Proszę o opinie i ew. spostrzezenia tych, ktorzy
      juz cos maja z tego sklepu

pozdrawiam
      • Gość: miły klient Re: Pilne! IP: *.inetia.pl 04.02.03, 15:08
        ja nie mam nic z tego sklepu (?) ale tylko dlatego ze jestem tak zafascynowany
        taką bogatą ofertą w same najnowsze wynalazki, hity sezonu, absolutne szlagiery
        ostatnich czasów, że nie jestem w stanie sie zdecydować, na co wydac troche
        pieniędzy. Taka bogata oferta w wynalazki które same wszystko zrobią za mnie po
        prostu mnie onieśmiela.......
      • Gość: kate Re: Pilne! IP: *.usask.ca 09.04.03, 22:28

Kochani,
        jesli jestescie takimi fanami zakupow Mango, to proszę mi poradzic
        (doradzic
        Klaudiusza - mikser do wszystkiego. Czy faktycznie jest tak jak to
        pokazuje
        Klaudiusz. Czy warto go kupic. Proszę o opinie i ew. spostrzezenia tych,
        ktorzy

pozdrawiam
      • Gość: kate Re: Pilne! IP: *.usask.ca 09.04.03, 22:29

Kochani,
        (doradzic
        pokazuje
        ktorzy

pozdrawiam
      • Gość: kate Re: Pilne! IP: *.usask.ca 09.04.03, 22:29
        Kochani,
        (doradzic
        pokazuje
        ktorzy

pozdrawiam
        • Gość: MaDeR Re: Pilne! IP: *.ima.pl 12.06.03, 15:08
          To jest jedna wielka zlewka z tego typu teleshopów.

Dobra rada: NIGDY nie kupuj z czegoś takiego. Tam są gówniane buble z reklamy
          robiącej wode z mózgu ludzi.
          • bylystudent USUNAC TEN POST!! ZABLOKOWAC NR IP MaDeRowi 30.09.03, 17:42
            Nie masz prawa brukac naszej swietej telewizji!!!

Te produkty, ktore kazdy z nas, tu jednomyslnie wystepujacych wyznaczaja nam
            najlepsze, nieprzekraczalne przez najblizsze 140 lat standardy.

To sa, jak niejednokrotnie wspomniano, najnowsze wynalazki, nowoczesne
            urzadzenia, ktorych najwyzsza jakosc potwierdza sie kazdorazowo badaniem
            wykonywanym przez niezaleznych ekspertow.

Kwestia czasu jest (o ile MaDeRku jeszcze nie dokonales zywota) pozew zbiorowy
            przed Sad w tv Polonii 1. Tam zostaniesz skazany na kare rocznego ogladania
            reklam wysokiego lotuw celu reedukacji. Pomoga nastepujace spoty:

-ubezpieczenia link4;

-spoty pepsi i coca-coli uswiadamiajace nam ktore to swieta niedlugo nadejda i
            czym mamy sie ekscytowac przez najblizszy kwartal;

-proszki do prania; szczegolnie najnowsza kampania Vizir, starsze spoty
            Dosiwiecpocoprzeplacac, Pollena 2000 jako najbardziej prorodzinna (ojciec prac)

lista reklam jest otwarta.

jednoczesnie chcialem wyrazic oburzenie jak bezczelnie z calej palety srodkow
            wyrazu telewizji Mango czerpia autorzy spotow Vanisch OXYaction. Toz to
            swietokradztwo jest!!! Domagam sie zaprzestania emisji klipu reklamowego
            obrazajacego moje uczucia religijne. Reklama ta sugeruje swoja jakoscia i
            sposobem prowadzenia narracji, ze nie tylko wtajemniczeni siodmego stopnia sa w
            stanie krecic tak niesamowite, wciagajace swa wartka akcja reklamy. To chyba
            jacys odszczepiency, ktorzy z zawisci za niedopuszczenie ich do slubowania na
            siodmy, najwyzszy stopien wtajemniczenia chca nam zohydzic naszych guru.

Januszu, Klaudio, Joasiu! Nadal kierujcie naszym zyciem. Dzieki Wam i naszym
            amerykanskim SenSeiom wiemy, ze najlepsze sa sciezki oswietlone darmowym
            swiatlem.

____________________________________________________________________________
            MaDeR!
            Kontaktuj sie ze Stowarzyszeniem Telemangiakow przez swojego adwokata.
          • Gość: SILAN Re: Pilne! IP: *.s100.gorn.prest.pl 03.11.03, 20:09
            Daj spokój MaDeR.NIE WIDZISZ ŻE KOBIETY PODNIECAJĄ SIĘ TEGO TYPU PROGRAMAMI
            • Gość: kohol Re: Pilne! IP: *.crowley.pl 06.11.03, 09:23
              Ja nie widzę :(
    • Gość: edmundroman Re: Pilne! IP: 217.153.97.* 08.02.03, 23:29
      jeszcze był jeden produkt w telezakupach - mini dyktafon, którego przykładowym
      i najpotrzebniejszym zastosowaniem było nagranie i odsłuchanie, gdzie się
      samochód na parkingu zostawiło.
    • Gość: lukrecya Re: Pilne! IP: 213.17.246.* 09.02.03, 22:25
      Zryczałam się ze śmiechu. To jest lepsze od "Mody na sukces"! Kochani! Naprawdę
      przerzucam się z oglądania mojego ulubionego serialu na telezakupy! To naprawdę
      lepsze od tajemniczego spojrzenia Ricza Forestera w odcinku 1898! A co tam!
      Zrezygnoję nawet z oglądania Disco-Relaxu w niedzielę! Jestem Wam wdzięczna :-)
    • Gość: lukrecya Re: Pilne! IP: 213.17.246.* 10.02.03, 10:18
      Widziałam! Widziałam! Prawdziwą, wspaniałą deskę do krojenia ze szkła
      pancernego czy kuloodpornego, w którą można trzaskac młotkiem i rzucać nią o
      podłoge, a ona nic, nie tłucze się, nie zarysowuje! Jest wspaniała i kosztuje
      tylko 90 złotych! Cudowną maszynę do szycia z wmontowanym czipem, który
      zastepuje tradycyjne mechanizmy w maszynie i co najważniejsze maszyna jest tak
      mała, że można ją zabierać w podróż (tylko po co mi maszyna w podróży? może do
      naprawiania obić w polskich pociągach? no nie wiem...) ale najbardziej zachęca
      mnie fakt, że do maszyny dołączany jest wspaniały, niezwykły, wyjątkowy zestaw
      nici w rozmaitych kolorach! Nigdy przedtem nie widziałam tylu nici naraz. Muszę
      je mieć! Ale to nie wszystko! Do całego tego cudownego zestawu dołączona jest
      tez maszynka do zszywania dziur w firanach, bez potrzeby wcześniejszego ich
      zdejmowania z okna! Naprawdę, mam tyle dziur w firanach i nie chce mi się ich
      zdejmowac z karniszy, aby je pozszywać, a to wygląda tak nieestetycznie. Teraz
      zrobię w końcu z tym porządek! Myślę, że dzięki telezakupom moje życie bedzie
      teraz lepsze, bardziej praktyczne i kolorowe!
      • Gość: miły klient Re: Pilne! IP: *.inetia.pl 12.02.03, 07:50
        a kubek BB nie dali? Błeeee, dlaczego??? Buuuuuuu
    • Gość: Szelma Re: Pilne! IP: *.radom.pilickanet.pl 13.02.03, 11:45
      Jejku
      Wczoraj przeczytałam i wieczorem postanowiłam sprawdzić!!! i okazało się że to
      się dzieje naprawdę.
      Bezwzględnie wygrywa patelnia do smażenia dwustronnego.
      Nie ze względu na dwustronność smażenia niestety. Wrażenie powalające zrobił na
      mnie przepis na pizzę. Wiecie ten ze starym chlebem i jajkami. To dopiero musi
      być pychota. A ja naiwna idiotka wierzyłam że muszę mieszać te drożdże, mąkę i
      oliwę. I wiecie co całe lata żyłam w błędzie. Ale teraz, jak tylko przjdzie
      zamówiona patelnia (z gadżetem Big Brother oczywiście), mój mężczyzna będzie
      dotawał tę pyszną pizzę ze stargo chleba codziennie.
      Tylko, że jak zobaczy jak można samemu przygotowywać to pyszne danie, w tak
      prosty sposób oczywicie, to może mnie wyrzucić z domu jako zbędny sprzęt
      domowy. Ale mam nadzieję że ktoś z was mnie przygarnie... Nic to zaryzykuję.
    • the_dzidka Klaudiusz 13.02.03, 22:13
      A mnie zęby same zgrzytaja, jak słyszę, gdy Klauddiusz mówi: "Nasz elektryczny
      GRYL"
    • Gość: Dzidka Pasja lektora :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:18
      Facet, który jest lektorem w sporej części Telezakupów (niekoniecznie Mango)
      poraża mnie swoją pasją! To ten, który reklamuje te wszystkie pasy
      wyszczuplające tudzież parę innych rzeczy, i który ostrzega przed podróbkami
      (dobrze, ze nie przed podrobami). Ludzie!! Z jakim zaangażowaniem on to
      deklamuje!! Aż włosy powstają, kiedy słyszę, jak strasznym błędem będzie
      nabranie się na podróbki, w których coś tam zastąpiono zwykłą FOLLLLIOM
      ALUMINNNNNNNNNNNNNJOWOM!!!!! Nie wiem, skąd gościa wytrzasnęli, ale ja bym go
      natychmiast zatrudniła w swojej firmie, bo jeśli on z takim ogniem podchodzi
      do każdej wykonywanej przez siebie pracy, to on jest pracownik-skarb!!!!!!!!!
      • Gość: miły klient Re: Pasja lektora :) IP: *.inetia.pl 14.02.03, 07:49
        tiaaaa... Nawet nie jestem w stanie powtórzyć ten specyficzny sposób mówienia,
        a raczej przeżywania całą głebią duszy każdego reklamowanego towaru. Ostatnio
        moja skromna uwage zwróciły jakieś ołówki czy kredki do usuwania zarysowań na
        lakierze. Niektóre rysy miały po około 1-2 cm szerokości, tak na oko. I proszę,
        nie musimy wydawać juz kupy szmalcu na lakiernika, wystarczy kupić kredkę,
        pomazać, rozetrzeć miekka szmatką i po kłopocie. Hm... Noble na ten rok chyba
        jeszcze nie są rozdane? Pozdrawiam wszystkich fanów Telezakupów Mango, czy jest
        jakas strona internetu? Byłbym dozgonnym wielbicielem
        • anahella Re: Pasja lektora :) 14.02.03, 08:24
          Gość portalu: miły klient napisał(a):
          Pozdrawiam wszystkich fanów Telezakupów Mango, czy jest
          > jakas strona internetu? Byłbym dozgonnym wielbicielem

oczywiscie:
          www.mango.pl/
          a teraz prosze mnie wielbic;) bo stronki nie musisz - jest po prostu brzydka.

pozdro

ps. a dlaczego ja w tiwi nie widzialam filmikow reklamujacych termowidelec?
          • Gość: Dzidka www.mango.pl - co za bogactwo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 10:42
            No właśnie chciałam adres strony zapodać - polecam zwłaszcza menu "wybierz
            produkt" - ROTFL

> ps. a dlaczego ja w tiwi nie widzialam filmikow reklamujacych termowidelec?

Ja widzialam! Jest piękny! Zwłaszcza, ze mozesz sprawdzić dzięki niemu, czy
            mięso nie jest przypadkiem prawie surowe bądź spalone. Tak jakbyśmy byli węchu
            i wzroku pozbawieni? :-))))) Tak coś mi się wydaje, ze bez termowidelca trudno
            dzisiaj istnieć we współczesnym świecie...
            • anahella Re: www.mango.pl - co za bogactwo!! 14.02.03, 11:21

> Ja widzialam! Jest piękny! Zwłaszcza, ze mozesz sprawdzić dzięki niemu, czy
              > mięso nie jest przypadkiem prawie surowe bądź spalone.

No to juz wiem dlaczego jestem wegetarianka! Bo nie mialam takiego widelca:)
              • Gość: miły klient Re: www.mango.pl - co za bogactwo!! IP: *.inetia.pl 14.02.03, 14:26
                a co to jest termowidelec? Czy coś mnie ominęło? Czy jestem w czymś zacofany?
                Anahello, będę Twoim dozgonnym wielbicielem, jeśli tak pragniesz....
                szczególnie w taki dzień jak dzisiaj
                • Gość: Dzidka Re: www.mango.pl - co za bogactwo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 14:28
                  > a co to jest termowidelec? Czy coś mnie ominęło? Czy jestem w czymś
                  zacofany?

Widelec do mierzenia stanu upieczenia mięsa w piekarniku :-) Figuruje na
                  stronie Mango :-))
                • Gość: miły klient Re: www.mango.pl - co za bogactwo!! IP: *.inetia.pl 14.02.03, 14:31
                  a co sądzicie o alkomacie? "Sprawdź, czy możesz jechać.... " Jakie to proste,
                  prawda? Do tej pory jak piłem to nie jechałem, teraz dowiedziałem się że jak
                  piłem to musze dmuchnąć w alkomat, i wtedy wydam decyzję w sprawie prowadzenia
                  samochodu. Świat staje się prosty, dzięki Ci Telezakupy Mango, bez was
                  utraciłbym sens bytowania na tym świecie
                • anahella Re: www.mango.pl - co za bogactwo!! 14.02.03, 14:34
                  Masz go tutaj

www.mango.pl/demo.html?akcja=spd&id=70
                  wyglada kretynsko, ale za to jaka nazwa!:)
    • bradley.st Re: Pilne! 14.02.03, 21:27
      Niestety,zaniedbuje ostatnio moje obowiazki korespondencyjne, ale postaram sie
      wkrotce nadrobic zaleglosci. Dzisiaj w ramach porannej dawki TV zafundowalem
      sobie kilka minut prezentacji “Flavor Wave”. - “Prosze panstwa, kuchenki
      mikrofalowe sa przezytkiem!”
      (Co za kraj, te Stany! Ciagle cos zaskakujacego)
      -“poza tym wszyscy wiemy, jak smakuje zywnosc z takiej kuchenki”
      - “Bueeee” – to dzwiek wydawany przez drugiego z prowadzacych program.
      - “Na szczescie jest juz Flavor Wave!”. - “Dzieki Flavor Wave panstwa potrawy
      zachowaja aromat!”.
      W tym momencie nastepuje najazd kamery na Produkt. Produkt wyglada jak srednich
      rozmiarow procesor kuchenny, gorna polowa jest przezroczysta, a wewnatrz wiruja
      styropianowe kulki Jak sie pozniej okazalo wirowanie kulek wewnatrz ma sluzyc
      wylacznie uswiadomieniu widzom ze ten aromat to wlasnie falami bedzie otaczal
      pieczone / rozmrazane potrawy, a styropian nie stanowi wyposazenia podstawowego
      Flavor Wave.
      No a potem sie zaczelo...
      W scenografii, przy ktorej “Dynasty” wysiada, pojawila sie niejaka Judy z Ohio -
      z napisu wynikalo, ze “artystka”, wrodzony cynizm podpowiada mi, ze
      prawdopodobnie zwyciezczyni konkursu na najpiekniejsza makatke w lokalnym
      Civics Center, jesli w ogole. Judy w slowach prostych i wcale nie artystycznych
      przekazala wiadomosc, ze “Flavor Wave is simply awesome” (“jest po prostu
      niesamowity”), po czym podziekowano Judy. Scenografia zmienila sie na bardziej
      kuchenna. Tym razem Melissa z Rhode Island usilowala mnie przekonac, ze Flavor
      Wave “Totalnie zmienil jej zycie.” Dorzucila takze kilka obrazliwych slow pod
      adresem kuchenek mikrofalowych oraz jedzenia pozbawionego smaku I zapachu. Tym
      razem obylo sie bez “Bueeee”. Niestety, nie dowiedzialem sie jak bardzo
      przelomowe w zyciu Mandy z New Jersey bylo odkrycie Flavor Wave, musialem juz
      isc do pracy.

- Wasz Niezalezny Korespondent
      • Gość: Dzidka Re: Pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 21:52
        Cholera, człowiek sie uczy całe życie... Jakoś nigdy nie zauważyłam, żeby
        jedzenie z mikrofali smakowało inaczej. Moze ja już mam Flavor Wave? A w ogóle
        to co się robi z Produktem? Wstawia się go do mikrofali, przywiązuje się go
        sznurkiem czy wtyka w hamburgera? I jak on działa, poza tym ze wirują kulki?
        Na przykład jak to się dzieje, że hamburger nie smakuje jak szarlotka?
        Pozdrawiam korespondenta - brakowało Cię nam :)
        • bradley.st Re: Pilne! 14.02.03, 22:04
          Nie, Flavor Wave poza tym, ze jest wynalazkiem na skale swiatowa, jest tez
          asolutnie niezaleznym od techniki, jaka posluguja sie kuchenki mikrofalowe. Na
          ile sie znam na urzadzeniach kuchennych, to jest to pojemnik, w ktorym wiruje
          gorace powietrze (FALAMI, prosze Panstwa, FALAMI!). I w tym sie glownie miesci
          innowacyjnosc tegoz Produktu. Rozumiesz, Dzidka, NATURALNIE sie jedzenie
          traktuje - powietrzem, a nie falami radiowymi.

Kulki wirowaly wewnatrz tylko po to, zeby pokazac widzom jak tez to powietrze
          bedzie wirowac wokol hamburgera.

Niestety, przegapilem tez cene...
          • anahella Re: Pilne! 15.02.03, 00:07
            Ale sie czepiacie:> a jakbym chciala miec cieple kulki styropianowe to tez
            sobie moglabym w tym podrzac. Ehhhhhh az zaluje ze mieszkam w zasciankowej
            Polsce, chyba sie przeniose do USA;) pozdro
            • Gość: miły klient Re: Pilne! IP: *.inetia.pl 17.02.03, 11:39
              ja też bym chciał urządzenie do podgrzewania styropianu!!! Dlaczego w naszej
              tivi jeszcze tego nie ma? Klaudek z Joanną by prowadzili konwersację:
              Klaudek - "To urządzenie może wszystko"
              Joanna - "Na pewno nie wszystko, nie potrafi np. zawiązać krawata"
              Kladek - "I tu się zdziwisz, nasze urządzenie potrafi zawiązać krawat w 356
              różnych węzłów, łącznie z gordyjskim, a także zawiąże muszkę."
              Joanna - "Ale napewno cena jest bardzo wysoka, przecież te urządzenie robi
              wszystko, nawet umożliwi nam podróż w czasie"
              Klaudek - "I tu sie zdziwisz, bo cena urządzenia jest bardzo mała, w dodatku
              cały czas widoczna na Państwa ekranach"
              • Gość: Dzidka Re: Pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.03, 19:15
                Cytat (nieścisły) z "zegara śpiewających ptaków":
                "Prawie widzimy klucz kanadyjskich dzikich gęsi migrujących na południe. Lub
                dumny odgłos kardynała".
                Dziwne. Przestałam rozumieć język, którym władam od dzieciństwa ;-))))))))
              • Gość: me_who Klaudio i Jola IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 20.09.03, 02:54
                Dzisiaj przez chwilke ta parka przykula moja uwage do TV.Otoz
                reklamowali "Urzadzanie do gotowania na parze".Oto jakie "kwiatki" padly w ich
                jakze frapujacej konwersacji:

K: "Po zjedzeniu potraw gotowanych na parze mam SZOKUJACE WRAZENIE LEKKOSCI"
                ----
                K; "O! To pika timer"
                J: "To chyba nasz kurczk tak dzwoni.Kurczak zawsze dzwoni dwa razy"
                K: "Ale tylko w filmie"
                (dla mnie ROTFL roku)
                -----
                K: "Teraz pokaze ci hita"
                ----
                K: "Tu na gorze mamy ziemniaki w mundurkach"
                J: "A te na dole to chyba cywile..."
                ----
                A to tylko jedno urzadzenie :)

PS-jeszcze dwa super-dyjskie produkty: elektryczna obieraczka do ziemniakow (ta
                reklama z Tik-Takiem),ktora jest reklamowana haslem:"PODARUJ SOBIE ROK ZYCIA".

A drugi to:jakies ziola na porst wlosow produkowane przez "znana na calym
                swiecie firme EvraMAG (czy jakos-pierwsze slysze))" przy
                wspolpracy "poludniowoamerykanskiego instytutu biofizyki (ktory jest tak
                tajny,ze nie podano jego nazwy,ba,nawet kraju w jakim sie znajduje)" i
                przebadanego w: uwaga! "laboratorium fizyki nuklearnej ONZ" (po co??).Reszty
                nie widzialem,ale pewnie maja tego wiecej :)
                O teraz Janusz Dz. wciska nam alkomat, wystepujac w tym spocie
                jako "autorytet" - rotfl.

PS2 - jeszcze z reklamy poduszek:UWAGA! "nowoczesne technologie rodem z
                kosmosu" buhahaha
                • the_dzidka Re: Klaudio i Joanna :) 22.09.03, 12:36
                  Gość portalu: me_who napisał(a):

> Dzisiaj przez chwilke ta parka przykula moja uwage do TV.

Ja osobiście padam przy tym:
                  " - Asiu, bo ten nóż oddycha!!
                  - Aha, oddycha. Czyli jest żywy. I może jeszcze mi wmówisz, że ma iloraz
                  inteligencji wyższy niż Sieron Ston" [wymowa orginalna]

Klękajcie narody!!
    • maiku200 Re: Pilne! 18.02.03, 22:21
      Leżę i kwiczę! Zaczęłam oglądać te reklamy! W życiu lepszych dowcipów
      sytuacyjnych nie widziałam! Dzieci dorzucają co lepsze kawałki! Już nie mogę!
      Brzuch mnie boli!
      • anahella Re: Pilne! 19.02.03, 03:28
        maiku200 napisała:

> Już nie mogę!
        > Brzuch mnie boli!

na pewnoe w Mango Gdynia znajdzie sie rozwiazanie twojego dla twojego bolacego
        brzucha. Moze dwustronna patelnia? Kto wie?;) pozdro
        • Gość: miły klient Re: Pilne! IP: *.inetia.pl 19.02.03, 10:49
          patelnia dwustronna? To byłby hit wszechczasów, potem rondel dwustronny od razu
          z automatem do obierania jajek w dwóch wersjach: na miękko i twardo... A
          patelnia samomieszająca jajecznicę? Ciekae jak by to wyglądało w wykonaniu
          Klaudka i Joanny. Któs ma scenariusz? Mnie się ostatnio podoba super antena do
          komórki, nakleja się coś, nie wiem co, i od razu nasz telefon pracuje jakby
          miał antenę metrową. Hm...
          • maiku200 Re: Pilne! 19.02.03, 12:26
            Dzięki za podpowiedź! Więc wrzucamy jajka na dwustronną patelnię, potem na
            samomieszającą, w międzyczasie rzucamy stek na Klaudiuszowy GRYL i sprawdzamy
            to wszystko termowidelcem za pomocą cudownej rękawicy (zapomniałam nazwy). A na
            koniec wzywamy karetkę pogotowia przez tą uantenioną komórkę i naprawiamy tej
            karetce karoserię za pomocą kredki. Uff! Ale robota!
            • Gość: Dzidka Kolekcja pokemonów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 12:33
              Właśnie obejrzałam obrotową szczotkę do prostowania włosów. Zgięło mnie na
              widok tych pań, które zamartwiały się swoimi włosami PRZED nabyciem szczotki.
              Prawdziwa kolekcja pokemonów. Nie żeby były faktycznie brzydkie, bo bym się z
              tego nie śmiała, ale zostały sztucznie pobrzydzone dla celów reklamowych.
              Równie udanie, jak "Brzydula" z telenoweli. Jak to ktoś tutaj się wyraził,
              zaczęłam jeść dywan :-DDDDDD
              • Gość: miły klient Re: chciałem coś dodać IP: *.inetia.pl 19.02.03, 15:49
                Ja tu tylko przekopiowałem www.mango taki oto tekścik, moje dodatki są w
                nawiasach, reszta to oryginał. W sumie brakuje jednak tego głosu, ten
                rozentuzjazmowany prezenter..... on to tak przeżywa, że pewnie w trakcie
                nagrania reklamówki ma kilka razy orgazm
                Proponowane urządzenie zastępuje z powodzeniem suszarkę oraz urządzenie do
                gotowania na parze - pozwalając oszczędzić nam setki złotych. (I tutaj już się
                zastanawiam ile tych setek ma mi to urządzenie zaoszczędzić)
                Jak wiemy, podczas gotowania na parze wszystkie witaminy i składniki odżywcze
                pozostają w potrawie. Gotowanie warzyw przebiega szybko i zdrowo. (To po co
                Klaudisz sprzedaje GRYL? Przecież to niezdrowe, FUJ)
                Jeżeli chcemy przyrządzić potrawę, wlewamy do urządzenia wodę, wstawiamy tackę
                i ustawiamy przełącznik. (Pewnie na baczność)
                Można włożyć kilka tacek na raz, znacznie przyśpieszając przyrządzenie
                wykwintnego dania. (Będzie bardziej wykwintne, jak wsadzimy tam więcej tacek i
                upchamy nogą)
                Z powodzeniem można przyrządzić np. ryż, czy też dzięki funkcji suszarki,
                ususzyć różne produkty. (Na przykład buty. Ale ogólnie urządzenie fajne. Robi
                za wszystko, albo robi co może, sam już nie wiem)
                • ithilhin Re: chciałem coś dodać 26.06.03, 17:40
                  Gość portalu: miły klient napisał(a):

> Proponowane urządzenie zastępuje z powodzeniem suszarkę oraz urządzenie do
                  > gotowania na parze -

wlasnie prawie spadlam z krzesla - w poprzednim watku jest mowa o szczotce do wlosow i myslalm,
                  ze to o tej szczotce!!!
                  swoja droga - wyobrazacie sobie taka rewelacyjna szczotke do gotowania? i to na prze???

pozdrowienia

gosia
              • anahella Re: Kolekcja pokemonów :D 20.02.03, 02:40

> Właśnie obejrzałam obrotową szczotkę do prostowania włosów.

Tak tak! to jest chyba ta sama co ja ja widzialam i wczesniej pislaam. Ta
                szczotaka jest taka super, ze moze jej uzywac cala rodzina.
            • anahella Re: Pilne! 20.02.03, 02:37
              A potem sami sobie placimy za wykonana robote wyjmujac drobne pieniazki z etui
              na drobniaki a nie z talerzyka, ktory zostal w domu:)
              • Gość: Vika WY JESTESCIE OFIARY REKLAM Z PROWINCJI!!!!! IP: *.12.14.vie.surfer.at 20.02.03, 04:42
                Wpadlam tu przypadkiem i co widze?!Ze jeszcze nie znacie pieknej reklamy
                karpia ,wygladajacego jak zywy,umocowanego do deski kuchennej(takiej do
                krojenia w kuchni).Karp w pewnym momencie klapie ogonem i unoszac sie "w pasie"
                wyskrzekuje wesolo,ze"dont wory by heppy" i to cacko mozna nabyc w telezakupach
                jakiejs niemieckiej stacji za jedyne 99euro i 99centow.Polecam.Karp jest w
                pieknym estetycznym zielonkawym kolorze,ktory sugeruje,ze zaczyna zalatywac:-)
                znakomity prezent swiatowej klasy dla znienawidzonej tesciowej jak znalazl!A
                jaki praktyczny(zawalu mozna dostac jak wytrzeszcza sie skrzeczac) i estetyczny!
                Z powodzeniem bedzie ozdoba w dobrym guscie w kazdym nowoczesnym
                wnetrzu.Pozdrawiam:-)
                • Gość: Pandora amerykanskie cuda :) IP: *.1000lecie.pl 20.02.03, 09:25
                  A mnie sie przypomnialo, jak kiedys z ostra angina siedzialam przed tivi u
                  moich przyjaciol. Teksas, srodek lata, w domu szumi klima...A w
                  telweizji...Niestety zapomnialam juz wiekszosci produktow, ale nadrobilam
                  poszukiwaniami w sieci :) Znalazlam najciekawsze hity, wiekszosc kulinarnych z
                  racji moich zamilowan :)
                  1. Pasta Pro - jest to garnek z pokrywka, w ktorej znajduja sie UWAGA!!!
                  Taaadam!! dziurki!! Gotujemy makaron jak najwytrawniejsi kucharze, zdejmujemy z
                  gazu/plyty i odsaczamy! Nikt nie wspomnial o poparzeniu sie goraca para, ale
                  moze wymysla, ze to dodatkowy efekt kosmetycznej parowki :)
                  2. Seria "Klejnototerapii" z UWAGA!!! tanzanitem (???) o ktorym wspomnial
                  Korespondent z USA... Jak widac, kamien ma zastosowanie wszechstronne.
                  Niestety, reklama jest napisana w taki sposob, ze wlasciwie nie wiadomo, na co
                  pomaga klejnototerapia. Ale zestaw jest slicznie zapakowany w foliowa"Ogranize"
                  torebeczke, uwaga, wielokrotnego uzytku. Ha!
                  3. www.seenontv.com/prod-pages/mosquito-trap.html?gid=
                  To jest pulapka na komary. Nie do opisania. Wyglada kosmicznie :)
                  4. W ogole polecam www.seenontv.com Dowiedzialam sie z niej miedzy innymi, ze
                  przyszywam guziki w sposob calkowicie archaiczny i powinnam sie wstydzic, gdyz
                  za jedyne 13.95 z przesylka moge kupic Buttoneer (Guzikacz?)
                  5. I ostatni, choc moglabym w nieskonczonosc...nakladka na uchwyt do papieru
                  toaletowego, w ktorej znajduje sie malutki dyktafon. Mozna zadziwic przyjaciol,
                  nagrywajac im cos tam, na przyklad... "wyjdziesz za mnie?" Bardzo, bardzo
                  przydatne.

Pandora
                  www.cila.ie
                  • maiku200 Re: amerykanskie cuda :) 20.02.03, 12:32
                    Gość portalu: Pandora napisał(a):

> To jest pulapka na komary. Nie do opisania. Wyglada kosmicznie :)
                    Zaiste! To się nie da opisać, to trzeba zobaczyć! I ja tyle lat przeżyłam nie
                    będąc świadoma takich cudów. To chyba całe życie zmarnowałam, ale kilku dni
                    nadrabiam zaległości w poznawaniu "produktów XXI wieku". Nawet widziałam tego
                    uroczego doktora, co to skrzyżowanie żółwia z sępem! Odlot.
                  • anahella Re: amerykanskie cuda :) 21.02.03, 07:38
                    Gość portalu: Pandora napisał(a):

> 5. I ostatni, choc moglabym w nieskonczonosc...nakladka na uchwyt do papieru
                    > toaletowego, w ktorej znajduje sie malutki dyktafon. Mozna zadziwic
                    > przyjaciol,nagrywajac im cos tam, na przyklad... "wyjdziesz za mnie?" Bardzo,
                    bardzo przydatne.

Ehhhhh to bym sobie kupila..... Nagralabym sobie "psi, psi, psi";) pozdro
                • Gość: Dzidka Ja widziałam tego karpia na żywo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.03, 10:48
                  > karpia ,wygladajacego jak zywy,umocowanego do deski kuchennej(takiej do
                  > krojenia w kuchni).Karp w pewnym momencie klapie ogonem i unoszac sie "w
                  pasie"
                  > wyskrzekuje wesolo,ze"dont wory by heppy"

Mój kolega z pracy dostał takiego karpia w prezencie od kontrahenta. Muszę
                  powiedzieć, że jak zobaczyłam karpia w akcji, to odjęło mi mowę, co się zdarza
                  raz na ruski rok. Nie podejmuję się też tego opisać, choć podobno mam lekkie
                  pióro. Chodziłam w ciężkim szoku przez resztę dnia.
                  • Gość: miły klient Re: Ja widziałam tego karpia na żywo!! IP: *.inetia.pl 22.02.03, 09:44
                    widziałem taką rybę w Leclercu przed świętami, ale nie karpia, wyglądała raczej
                    na pstrąga, choc nie do końca,może to nowy gatunek po prostu, i nie
                    śpiewała "don't worry...." tylko nie wiem co bo nie było baterii. Miałem pomysł
                    kupić to w prezencie na gwiazdke osobie w mojej rodzinie która nie szczyci sie
                    jakoś poważaniem u reszty rodziny, podejrzewam że wisiałoby to u niej w
                    centralnym miejscu w kuchni. Do patelni z mieszaczem jajecznicy dorzuciłbym
                    urządzenie do samoodwracania kotletów na drugą stronę, i to za jedyne np 99,99
                    pln. Juz widze Klaudka jak przeżywa nowoczesne smażenie kotletów. Co do
                    urządzenia na komary - dla mnie bomba, chcę mieć takich ze 20 szt, postawie w
                    ogródku i będę utrzymywał że wylądowali u mnie kosmici
                    • Gość: bradley.st Homar i Tummy Trim IP: 68.24.0.* 22.02.03, 15:28
                      Co do karpia na desce, to jestem prawie pewien, ze w Stanach byl reklamowany
                      nie spiewajacy karp, tylko bass - czyli wedlug slownika - okon (tam jest
                      kreseczka nad ostatnim "n"). W Maine widzialem wersje odpowiednia dla stanu,
                      czyli homara na desce. Niestety, podobnie jak mily klient, nie dowiem sie, co
                      zwierze spiewalo, bo brak bylo baterii.

Ostatnio nic mna szczegolnie nie wstrzasnelo w telewizji zakupowej - czlowiek
                      sie po jakims czasie uodpornia... No moze tylko "Tummy Trim" ze wzgledu na
                      dramatyzacje i efekty. Jest to cos w rodzaju bardzo szerokiego elastycznego
                      bandaza. Nie jestem pewien, jak sie zaklada, bo pokazywano tylko panie PRZED i
                      PO, a nie W TRAKCIE. W skrocie - PRZED jest bardzo smutna i pofaldowana w
                      okolicach zoladka blondynka. PO - blondynka wyglada jakby wlasnie wygrala co
                      najmniej $ 1,000,000 w loterii (i to po podatku), ma biust, talie i biodra.
                      Podobna metamorfoze przechodzi pozniej brunetka, tylko ze ta cieszy sie duzo
                      bardziej, a skorygowane zostaja jej nieco zbyt obfite boki. A propos, moze ktos
                      wie, jak jest po polsku "love handles" albo "spare tire"? - bo to wlasnie byl
                      problem brunetki.
                      • Gość: miły klient Re: dwustronna patelnia IP: *.inetia.pl 24.02.03, 19:35
                        noooo, witamy ponownie naszego korespondenta zza Wielkiej Wody. Przez moment
                        myślałem że dwustronna patelnia to jakis dowcip, ale nie, ostatnio widziałem
                        toto, dzielna Pani Joanna przyrządzała m. in. wspomniany chleb o smaku pizzy.
                        Musi jej małżonek będzie zachwycony takimi wspaniałościami.A do samomieszacza
                        patelniowego dodałbym jeszcze wywrotkę patelnia-talerz główny, odpowiednik
                        rakiety ziemia-powietrze. Wyobrażam sobie - brzdęk i naleśnik orbituje po
                        kuchni i trafia celnie na talerz, i to wszystko za jedyne 29,99 pln i
                        oczywiście kubek gratis oraz miły uśmiech prowadzących program. Zastanawiam
                        się, czy Mango przewiduje coś takiego jak reklamacje? Czy do upierdliwego i
                        niezadowolonego klienta wysyłają "Tigera" Michalczewskiego w celu
                        przeprowadzenia delikatnej perswazji? Potem niezadowolony nabywca już jest na
                        zawsze zadowolony...
                        • fleurette Re: dwustronna patelnia 24.02.03, 19:57
                          a co powiecie na szorty "idealna figura" albo materac "dormeo" co to sa najcudowniejsze na świecie??
                          • Gość: Dzidka Re: dwustronna patelnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 20:08
                            fleurette napisała:

> a co powiecie na szorty "idealna figura" albo materac "dormeo" co to sa
                            najcudo
                            > wniejsze na świecie??

Materac dormeo musi rzeczywiście emitować jakieś fluidy albo co, bo ostatnio
                            jakas pani musiała dokupić dwa materace dla swoich córek, bo ciągle siedziały
                            na tym, który był jej własnością. Dobrze, ze materac kosztuje jedyne 799 (?)
                            PLN, bo w przeciwnym razie moglo by dojśc do rozpadu podstawowej komórki
                            społecznej - rodzina by się zakłociła na śmierć o miejsce na jednym materacu.
                            Tak przy okazji, to jest jeszcze materac dmuchany Turbo Maximus - jestem pod
                            wrażeniem, patrząc na przygody tego brodatego palanta, którego dmuchanie w
                            zwykły materac tak wykańcza, ze ma potem kłopoty z koordynacją ruchów i
                            rozbija sobie łeb o nieporęczne leżaki. Aha, do materaca dodają jeszcze
                            poduszkę anatomiczną gratis...
                            A szorty Idealna Figura powinien założyć Sebastian Sebol od wkładek
                            odchudzających, bo narzeka, ze żadna metoda nie skutkuje. Patrząc na niego
                            odnoszę wrażenie, ze wkładki też nie poskutkowały.
    • Gość: Meghan Re: Pilne! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 19:35
      Pozwolcie wrzucic swoje piec groszy do dyskusji (i pojemnika na drobne
      Alicji). Wybitnie podobaja mi sie wysilki prezenterow pobujacych przekonac
      najbardziej krnabrnych telewidzow do kupienia produktu podpierajac swe
      wypowiedzi pseudonukowym belkotem. Stwierdzen typu: widzenie przestrzenne,
      efekt cyklonowy, uplynnianie owocow, czy podajnik grawitacyjny nie
      powstydziliby sie nawet kapitan Picard i jego dzielna zaloga.
      A propos "podajnika grawitacyjnego", byl on glowna zaleta robota kuchennego o
      szumnej nazwie "Rocket Chef". Czy ktos z Was pamieta to cudo techniki ? Byl on
      bajecznie srebrny i blyszczacy, oraz rownie potrzebny co rower rybie. Jakiz byl
      moj szok gdy zobaczylam na wlasne oczy na czym polega w/w podajnik
      grawitacyjny. Otoz byla to zwykla dziura w kopulastej pokrywie urzadzenia.
      Wrzucona wen marchewka wpadala (sila grawitacji, oczywiscie) wprost na wirujace
      ostrza (ktore wirowaly za pomoca ordynarnej korbki)!!! Po prostu BOOOMBA
      GRAWITACYJNA !!!!!
      Ale moimi faworytami zostaja:
      1. Kosmodisc - kawalek pokarbowanego plastiku na gumkach recepturkach za
      horrendalna kupe kasy masujacy obolaly kregoslup nawet przez trzy warstwy
      grubych swetrow;
      2. Pomocnik Kuchenny - pamietacie te niemniej okreslona breje z owocow i lodu
      nazwana przez Klaudiusza schlodzonym sokiem z "truskaweczek"? Ciekawe czy
      gdybym poprosila go o przygotowanie mi soku NIE SCHLODZONEGO z marchewek, czy
      otrzymalabym pomaranczowe trociny? Uplynnianie owocow, pacanie ! Ot co.;
      3. Doktor Levine (tak, on, bynajmniej nie jego durne opaski) - skrzyzowanie
      sepa z zolwiem jest trafne, aczkolwiek mnie kojarzy sie raczej ze sflaczalym
      basetem po ktorym przejechala pare razy zaladowana po brzegi ciezarowka.
      4. Lokowka "Jet Air" - ta trefiona ciotka z Beverly Hills co zachwala to cudo
      jest zniewalajaca z lekka nutka dekadencji. Taki wykrochmalony Rumcajs sytuacji;
      5. Dwustronna patelnia - Nalesniki wielkosci dzieciecej dloni;
      6. Reduce Fat Fast - podtatusialy Eric Estrada: chyba dawne echa "Bitwy o
      Midway" i serialu "CHiPs" dawno juz wygasly (albo po prostu dorabia do
      emerytury). A kura w garniturze to juz inna historia.
    • mesmeredia Sztuczna wędka 28.02.03, 21:01
      Taki aparacik wygladający jak gra "jajeczka". Wykonywało sie tym odpowiednie
      ruchy zarzucające i ten aparacik mówił czy dobrze zarzuciłeś wędkę (a może co
      sie złapało?). Do tej pory nikt mi nie wierzy, że coś takiego było w TV. ;-)
      I.
    • Gość: Wacek Re: Pilne! IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 18:22
      Kurcze blade zazdroszcze Wam. Gdzie ja mialem 3 lata temu rozum likwidujac
      telewizje. Moze to byla jakas pomrocznosc . Zaczynam martwic sie o siebie.
      • anahella Re: Pilne! 05.03.03, 02:52
        Gość portalu: Wacek napisał(a):

> Kurcze blade zazdroszcze Wam. Gdzie ja mialem 3 lata temu rozum likwidujac
        > telewizje. Moze to byla jakas pomrocznosc . Zaczynam martwic sie o siebie.

Odwiedz sasiadow - na pewno telewizor maja;)
        • Gość: miły klient Re: Pilne! IP: *.inetia.pl 05.03.03, 15:39
          a ja jestem od wrażeniem maszyny do szycia, którą można zabrać na wycieczkę, a
          co, jej też sie należy pojeździć po świecie, niech sobie zwiedzi, tym bardziej
          że jest taka mała a ma większą moc niż duża. Jeszcze przeżywam film, w którym
          jakaś pani stwierdza, że jej elektryczna szczotka do włosów "odmieniła życie",
          tylko nie bardzo rozumiem co ona miała na myśli, chyba nic sprośnego:-))) A
          wracając do maszyny to podoba mi się nieporadność innej pani, co używa igły i
          kłuje się w paluszek, oj, jakie to musiało być bolesne. Przy szczotkach do
          włosów podobją mi sie też panie-czupiradła, jedna nawet ma ładne kręcone włosy,
          po użyciu szczotki dla całej rodziny ma od razu proste, tylko po co w takim
          razie kobiety kręcą włosy? Chyba po to żeby zakupić szczotkę i je od razu
          wyprostować
          • Gość: miły klient Re: Pilne! IP: *.inetia.pl 11.03.03, 08:27
            jestem pod wrażeniem obejrzanego wczoraj wieczorem spotu o patelniach,
            garnkach, kubkach itp z tytanu. Dzięki elokwencji Kladiego dowiedziałem się
            że "tytan jest jednym z najtwardszych minerałów występujących na ziemi oraz w
            kosmosie". Facet idzie ostro na Nobla, bo do tej pory tytan był pierwiastkiem
            chemicznym. Zaliczenie go do minerałów spowoduje na pewno rewolucję w świecie
            nauki
            • Gość: charlotte s. Re: Pilne! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.03.03, 16:43
              Moze chodzilo mu o diament, ale i tak cos mu sie pomieszalo;)
              Ja natomiast zaniedbalam powaznie telezakupy i bardzo mnie to martwi, bo
              stesknilam sie juz za pania Joasia i Klaudiuszem, no i Tajgerem... i WOGLE :)
              • Gość: miły klient Re: Pilne! IP: *.inetia.pl 12.03.03, 17:39
                Gość portalu: charlotte s. napisał(a):

> Moze chodzilo mu o diament, ale i tak cos mu sie pomieszalo;)

ale patelnie garnki i kubki nie były z diamentu, za małą miały cenę, widoczną
                cały czas na Państwa ekranach..... choć jak na patelnię, to było to kosmicznie
                drogie. A tak niedawno widziałem wreszcie reklamę z termowidelcem, on jest
                OLBRZYMI i wstrętny w wyglądzie
          • maiku200 Re: Pilne! 13.03.03, 18:34
            A propos maszyny. W trakcie reklamy dwie amerykańskie damy doszły do wniosku,
            że każda panna młoda powinna mieć przy sobie maszynę w trakcie ślubu. No bo jak
            jej suknia pęknie, to ręcznie nie da się tak ładnie zeszyć. (Autentyczne, ja
            bym tego nie wymyśliła, bo moja wyobraźnia ma granice).
      • annika_vik do Wacka 14.03.03, 11:34
        Ja też zlikwidowałam telewizję i faktycznie najbardziej żałuję TVShopu. Te
        kosmiczne rzeczy... Chyba zadzwonię do kablówki...
        • Gość: fidget high rise cos tam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 21:23
          nie moge uwierzyc ze nikt sie jeszcze nie wypowiedzial na temat
          trzypoziomowego materaca wielkosci sypialni, ktorego ani niedzwiedz nie zmogl,
          ani pan wrestler, a baletnica Jelena wykonujaca na nim "kompletny zestaw
          cwiczen" nie zbudzila swej odpoczywajacej kolezanki. a poza tym ta szpara
          miedzy drugim a trzecim poziomem, zapobiegajaca kompromitujacemu pomieciu
          przescieradla!!! i cena przystepna - tylko 799zl
          • Gość: miły klient Re: high rise cos tam IP: *.inetia.pl 20.03.03, 12:01
            ostatnio zanidbałem oglądanie tiwi, a mojego ulubionego kanału w szczególności.
            Dzisiaj rano przyjrzałem się tytanowym nożom do krojenia gwoździ. Zaciekawiły
            mnie otwory w ostrzu jednego z noży. Z opresji wybawił mnie Claudio, który
            pozpieszył mi z wyjasnieniem że te otwory są po to, że ten nóż ODDYCHA (!!!???)
            Zamarłem z wrażenia.... musze się dotlenić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka