Dodaj do ulubionych

Filmy i Seriale na których płaczecie !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:40
Mam 40 lat. A wstyd się przyznać zawsze płaczę jak bóbr. Gdy w "Czterech Pancernych " Janek Kos rozpoznaje Ojca nad brzegiem morza(eksperci wiedzą o jakiej scenie myślę).Macie też coś takiego? Jeśli tak to w jakich filmach czy serialach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Strzałka--> Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 11:40
      Jasne, że tak mam. Płaczę zawsze na E.T. KOniec. Kropka. Na różnych scenach. Płaczę na filmach ze zwierzętami, więc nie oglądam. Płaczę na filmie "Serce to samotny myśliwy"....Oj, na wielu filmach, co tu dużo mówić...Beksa ze mnie. I też mam 40 lat. :)
      • kicior99 Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 23.06.06, 11:51
        Ja plakalem po Szamance. Z rozpaczy. Rzadko zdarza sie podobne dno pod wzgledem
        scenariusza.
      • Gość: adam Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 11:53
        Zawsze płaczę na scenie końcowej Braveheart,powaga.A śmieje się do łez na
        scenie z PODZIEMNEGO KRĘGU,gdy jeden gość leje wodę na księdza,może nie jest
        ona jakaś super śmieszna ale na mnie działa
        • drzejms-buond Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 23.06.06, 12:07
          scena pogrzebu w Alien 3..jak bóbr!
          • kszynka Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 28.06.06, 16:16
            Rocky 2
            nie wiem dlaczego
            :-(
        • Gość: mała:) Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.prokom.pl 21.07.06, 15:07
          No jasne - ja co prawda, nietypowo, ryczę na początku "Todo sobre mi madre"
          Almodovara...Nie ma innej opcji...
      • Gość: MARSUPILAMI Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.w83-196.abo.wanadoo.fr 28.06.06, 08:58
        A ja na Kill Billu - muza mnie tak nastraja!
      • Gość: miuska Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.06.06, 14:49
        właśnie po raz pierwszy rozryczałam się strasznie na E.T., było to jakieś 17
        lat temu i tak mi zostało... płaczę prawie na każdym filmie... w każdym znajdę
        smutną scenę nad którą można uronić łezkę... pozdrawiam wszystkim "płaczków" :)
        • evaww Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 02.07.06, 20:50
          Co do E.T. - nie płakałam, ale byłam na nim dwukrotnie. Raz w niedzielę, z
          własnymi dziećmi - bez wielkiego wrażenia. I drugi raz, ze szkołą - kino było
          pełne, pierwsze rzędy opanowały maluchy. I coś niesamowiego, nastrój sali
          udzielił się i mnie - razem z dziećmi klaskałam, gdy E.T. ożył.
      • Gość: Aśka Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.wwg.pl 28.06.06, 16:15
        A ja na Stowarzyszeniu Umarłych Poetów, kiedy jeden z chłopaków popełnia
        samobójstwo, pozostali dowiadują się o tym i jest scena kiedy biegną po śniegu -
        własnie wtedy ryczę.
        • Gość: ewka Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:29
          ja też na stowarzyszeniu zawsze płaczę ale podczas tej ostatniej sceny... aż
          naszła mnie ochota, żeby znów to obejrzeć :) a dawno temu, miałam chyba z 15
          lat, płakałam na filadelfii (większość filmu) i na leonie zawodowcu teraz
          zdarza mi się to coraz rzadziej może druga fala wrażliwości przychodzi koło
          czterdziestki?
      • Gość: beksa Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.stg.pl 28.06.06, 21:10
        Smażone zielone pomidory. ale nie wiem dlaczego
    • Gość: hela Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 12:17
      Ja płakałam (no nie mogłam sie opanowac) kiedy w serialu Lost w pierwszej serii
      umierał Boone :(( usmiercili takiego fajnego bohatera. I jeszcze do tego taka
      muzyka..
      • Gość: Komciomaniak Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:31
        W Lost w każdym odcinku jest coś smutnego...

A tak poza tym to:
        Akcja Zbierania Komci Na Wątku, wejdź na mój wątek i daj "komcia", a w zamian
        dostaniesz 100 komentów ode mnie:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=44101085
        • e.m.i1 Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 29.06.06, 01:37
          powiem po "komciowemu": o boshe...
          ;)
      • Gość: mania Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:46
        ja też !
    • eufrosyne Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 23.06.06, 16:20
      hmmm... a ja zazwyczaj płaczę na dokumentalnych filmach przyrodniczych...
    • Gość: rena Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 16:21
      Film "Olej Lorenza" z Nickiem Nolte kosztował mnie pudełko husteczek. Ależ ja buczałam.
    • Gość: xyz777 Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.chello.pl 23.06.06, 17:10
      Serial "Dom", pogrzeb gospodarza domu, Popiołka.
      Ta scena, ta muzyka rozrzewniają mnie zawsze, niezależnie od tego, który to już
      raz to oglądam.
      • Gość: tatakuby2 Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.grupalotos.pl 27.06.06, 12:10
        ta scena jest niesamowita.mam33lata i nie wstydzę się w takich chwilach
        obcierać oczu.mam nadzieję,ze moje dzieci też będą umiały wzruszyć się na tym
        filmie.
        • Gość: wertumnus Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:26
          Moja matka płakała na Domu. Teraz płaczę ja.
          tatakuby2 jeśli płakałeś przy dzieciach, na pewno ten film będzie je też
          wzruszać.
      • ladyjane Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 28.06.06, 13:50
        Ja też. Ten serial jest niesamowity, zwłaszcza muzyka wzrusza.
    • Gość: płaczka Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 17:27
      ja na kazdym odcinku Ally McBeal....a w odcinku kiedy umarł Billy to już było
      morze łez..
      • Gość: mimi Re: Filmy na których płaczecie ! IP: *.chello.pl 23.06.06, 19:24
        Ja płakałam na "Lecą żurawie" - jak ukochany nie wrócił z wojny, a wszyscy sie
        cieszyli, ze ich synowie/ojcowie/męzowie wrócili,
        na "Los człowieka" - jak główny bohater klamie małemu chłopcu ze jest jego
        ojcem i mały rzuca mu sie na szyję z radości i krzyczy, ze zawsze wiedział, ze
        ojciec wróci do niego,
        To są klasyczne sceny w historii filmu
        • murderdoll Zapomnialam o KB 28.06.06, 12:59
          Och i jeszcze na Kill Billu, kiedy Uma Thurman budzi sie ze spiaczki :(
        • Gość: woltom wyłem ,na bim białe ucho IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.06.06, 15:23
          • Gość: AŚka Re: wyłem ,na bim białe ucho IP: *.wwg.pl 28.06.06, 17:56
            O rany zapomniałam o tym filmie, kiedy oglądałam go miałam chyba z 6 lat i do
            dziś pamiętam jak wspólnie z bratem bliźniakiem ryczeliśmy na dwa głosy nad
            smutnym losem białego Bima czarne ucho.
            • Gość: tullamore Re: wyłem ,na bim białe ucho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:38
              Ja z siostrą bliźniaczką płakałam jeszcze pół godziny po filmie. Okropnie też
              sie wzruszyłam na filmie "Idąc w stronę światła".
      • miercecil Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 26.06.06, 13:25
        Billy umarl?!? buuuuuuuuuuuuuuu
    • Gość: panna_turkus Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.lublin.mm.pl 23.06.06, 19:28
      wichrowe wzgórza film.onet.pl/6622,,Wichrowe_wzg%F3rza,film.html
    • emkz Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 23.06.06, 19:28
      Stalowe Magnolie scena, jak matka krzyczy z rozpaczy po pogrzebie swojej córki
      • Gość: kudłaty Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.ip.airbites.net 23.06.06, 19:37
        Ja płaczę na "Powrocie króla", kiedy na końcu wszyscy składają pokłon czterem
        hobbitom. Zdarzyło mi się już to 3 razy i za każdym razem nie mogłem się
        opanować.
        • Gość: stokrotka Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:53
          Identycznie ja! :)
    • Gość: XY Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 23.06.06, 19:42
      UWIELBIAM CIENISTĄ DOLINĘ O PIEKNYM ZWIĄZKU AUTORA OPOWIEŚCI Z NARNII Z AMERYKA
      NKA OPOWIEDZIANĄ PRZEZ JEJ SYNA.-SCENĘ Z SIEDZĄCYM NA SCHODACH CHŁOPCEM I JEGO
      OJCZYMEM ROZPACZAJĄCYMI PO ŚMIERCI MAMY I ŻONY.KAPITALNA ROLA A.HOPKINSA,I
      MOTYW ICH ROZMOWY,ŻE W SZAFIE NIE MA TAK NA PRAWDĘ NARNII I,ŻE TERAZ TYLKO ONI
      JAKO OJCIEC I SYN MUSZĄ BYĆ SILNI I RAZEM.PRZEPIĘKNY FILM....WYJĘ NA NIM ZAWSZE
      A PŁACZĘ ZE ŚMIECHU NA SEKSMISJI....
      • Gość: zenotka Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 20:09
        "Psim tropem do domu" ,naprawde ,a zwlaszcza scena na cmentarzu ,kiedy ten pies
        odslania zasypany śniegiem napis na nagrobku ....
        • Gość: gilgot Ależ to jest forum humorum... IP: 82.139.21.* 23.06.06, 20:41
          a nie forum płaczorum!
          • Gość: alex Re: Ależ to jest forum humorum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 21:18
            Płakać można też ze śmiechu. Jak ja, gdy oglądam "Hotel Zacisze".
            • Gość: Terence Re: Ależ to jest forum humorum... IP: *.elb.vectranet.pl 28.06.06, 13:09
              hehe albo Monty Pythona ...
    • Gość: Q Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 21:31
      'ostatni mohikanin' - choć znam prawie na pamięć, to i tak zawsze płaczę :)
      jak boone'a w 'lost' uśmiercili to też płakałam... aha no i na 'królu lwie' jak
      mufasa zginął
      • Gość: christo Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: 84.217.52.* 28.06.06, 13:24
        scena smierci Shannon tez byla niezla, albo jak Bernard spotkal sie ze swoja zona
    • skarolina Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 23.06.06, 21:44
      Zawsze płaczę przy "Znachorze", w momencie kiedy ekspert w sądzie rozpoznaje w
      Antonim Kosibie profesora Wilczura.
      Obok mnie zawsze łzy dyskretnie ociera mój mąż :D
      • Gość: ultra75 Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 16:26
        Skarolina, ja sie wzruszam zawsze dokładnie w tym samym momencie :-)! Oglądałam
        Znachora już dobrych parę razy, ale ta scena zawsze mnie rozłoży :-).
      • Gość: hanusia Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: 212.160.86.* 19.07.06, 11:23
        Ja płaczę na Znachorze, w chwili gdy ona zamierza opuscic dom i wyjechac w
        swiat, a wtedy zjawia sie on i rzuca jej do stop setki kwiatów.....
        • Gość: Jacek Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: 192.193.221.* 21.09.06, 11:42
          Znachor mnie zawsze rozlozy :-) obiecuje sobie ze tym razem bede twardy, ale
          scena w sadzie (Fronczewski mowi ze to prof Wilczur), a juz na 100 %- scena jak
          syn mlynarza idzie na wyleczonych przez Znachora nogach.... te 2 momenty zawsze
          mnie pokonaja :-)
    • nahoff Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 23.06.06, 23:44
      Ja ryczę na końcówce "Fenomenu"...
      • Gość: Dyrmont. Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 15:02
        Na filmie to mi się nie zdarzyło. Ale jako 12-letni chłopak. Pamietam,że ryczałem, gdy na hokejowych MŚ w Katowicach 1976r RFN walneła nam gola. Który przesadził o przegranej i spadku do grupy B. A płaczę ze smiechu na filmach Braci Marx. Są niesamowici.
        • Gość: dudu Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.chello.pl 28.06.06, 22:23
          heh to ja sie poplakalam, jak Argentyna wygrala w karnych z Anglia na MŚ 1998 .. ;(
    • noie Re: "Przeminelo z wiatrem" 23.06.06, 23:51
      ... i nie tylko....
      pozdrawiam
      noie
    • prepelica Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 24.06.06, 18:21
      Najbardziej ryczałam (w pełnym tego słowa znaczeniu) na filmie "Tańcząc w
      ciemnościach" jak powiesili Bjork.
    • Gość: leeloo2002 Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:05
      A ja sie poplakalam na Million dollar Baby (za wszelka cene) z Hillary Shwank i
      Clintem Estwoodem. O Bokserce, ktora zostaje sparalizowana.
      Pierwszy raz od bardzo wielu lat tak mnie film poruszyl...
    • Gość: ol Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 23:09
      Rocky II . Bełkot Sylwestra Stalone . Jak ja miałam mieiękko w majtkach. Wtedy . Boze !
      • meme84 Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 24.06.06, 23:28
        DOM: pierwszy odcinek, jak facet w zapchanym pociagu mowi ze glupota jechac do
        Warszawy bo tam nic nie zostalo, pytaja go to po co on jedzie, a on na to "ja
        Warszawiak jestem, to gdzie mam jechac?" no nie moge, nie wiem czy gdyby to bylo
        inne miasto a nie moje to tez bym sie tak wzruszala...

poza tym HAIR (wiadomo, od marszu Bergera do samolotu do samego konca), OSTATNI
        PROM (jak skacza, i ta babcia ktora szuka kamizelki dla swojego pieska)
        • magdalenka20z Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 25.06.06, 17:02
          Ja też płaczę na "Ostatnim promie" przy scenie, w której starszy mężczyzna
          skacze do wody i się zabija.
          • amelia007 Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 26.06.06, 08:02

Przestańce, bo już mi się chce płakać...
            Ja też płaczę na HAIR przy tej scenie, zawsze...
            • Gość: Terence Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.elb.vectranet.pl 28.06.06, 13:16
              tak tak, jak oglądałem Hair raz pierwszy to też prawie się popłakałem...
              Let the sun shine, let the sun shine in...
      • bender_rodriguez Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 28.06.06, 09:13
        porażenie prawdziwe jest w rambo I, kiedy John rozwalił już wszystko i teraz
        kwili w jakimś sklepie, ze nikogo am jea tym świecie. za każdym razem
        strumienie łez.
        • ignatz Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 28.06.06, 15:17
          Dokładnie - siedział, płakał i opowiadał o kumplu co w Wietnamie wlazł na minę a
          Rambo go próbował składac do kupy i nie mógł znaleźć jego stóp.
    • pandora_ Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 26.06.06, 13:37
      Meet Joe Black
      i na takim filmie, co mnie był tytuł umknął, o ojcu szukającym rozproszonych po
      domach dziecka dzieci (matce się zmarło wcześniej)
      i na Lassie :)

A ze śmiechu najbardziej ryczałam na Rybce zwanej Wandą, Lemurze i na tym durnym
      filmie z Jaiem Fasolą, gdzie była scena z czyms tam paraliżującym. Za cholerę
      nie pamiętam, co to była za produkcja, chyba coś o agencie? Eee, za gorąco
      dzisiaj na myslenie.
      • Gość: ona Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:42
        Ja rycze na filmie "Szkoła uczuć". Obejrzałam to już chyba z 10 razy, i zawsze
        reakcja jest taka sama.
      • Gość: MagdaK Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 13:16
        ... ten film, co ojciec szuka dzieci po domach dziecka to nie było "Po
        obietnicy" (After the promise" z Markeim Harmonem? Też na nim chlipałam.
    • Gość: Irfan Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.aster.pl 27.06.06, 23:00
      Jak w "Terminatorze 2" T800 znika w kadzi z plynnym metalem i na koniec wystawia
      podniesiony kciuk.
      No i jak w "DragonHeart" umiera smok i idzie do smoczego nieba w gwiazdach, oj,
      buuuu...
      • Gość: Benio Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: 62.148.79.* 28.06.06, 10:27
        Łezkę ronie na "samych swoich" gdy na początku Pawlak wysiada z wagonu i
        wchodzi na pole, bierze kłos i rozgniata. Do tego ta muzyka. Ojej znów ;,,,)

Poza tym, wiem że to dziwne, na Matrixie 1, gdy pod koniec wszyscy się
        przekonują, że "he's the one..."
      • Gość: Bogna Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.iitd.pan.wroc.pl 28.06.06, 12:19
        Kurczę - ja też na końcówce "Ostatniego Smoka" wyłam!, i na "Hair" i
        na "Tańczącym z wilkami", od momentu jak zabijają wilka, strzelaja do konia i
        już do końca, a na "Co się zdarzyło w Madison Caunty(?)" to osmarkałam się po
        kolana...
        • gabriel Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 28.06.06, 12:35
          W "Powrocie Króla" od sygnałów wojennych, po prostu totalna awaria hydrauliki. W
          "Helikopterze w ogniu" kiedy w ostatnich scenach rozmawia komandos z Delty i
          Ranger, i gośc z Delty tłumaczy dlaczego robi to co robi.
          W Ostatnim Mohikaninie, zdarza mi się łzę lub dwie uronić przy walce w górach na
          skałach.
          Jako mały dzieciak płakałem przy E.T :)
    • Gość: :O) krojona cebula!!! IP: 170.65.192.* 28.06.06, 11:56
      wyciska lzy jak ta lala!!!
      • Gość: dirgone Re: krojona cebula!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:03
        Przy końcowej scenie "wielkiego błękitu", gdy głowny bohater zanurza się w
        wodzie i potem te delfiny... Łzy mi lecą strumieniami zawsze
      • Gość: k Re: krojona cebula!!! IP: *.crowley.pl 28.06.06, 12:03
        a ja ryczałam przez niemal cały odcinek Nowojorskich gliniarzy, gdy umierał
        Bobby... i widział swojego synka obok... i jak to pisze, to też mam łzy w
        oczach...
        a jak byłam w ciąży, to płakałam niemal przy każdej reklamie, w której było tak
        rodzinnie i wszyscy się kochali :)))
        • Gość: sw Re: krojona cebula!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:55
          mam to samo!!! plus domek na prerii
      • Gość: :) Ostatnio na Jasminum IP: *.crowley.pl 28.06.06, 12:07
        kiedy Gajos żegna się z Eugenią

Wcześniej na disnejowskich filmach dla dzieci:
        Bambi, Król Lew, itp

Niestety na Titaniku, choć sie wstrzymywałam :)

Trochę na Jabłkach Adama

• Gość: dirgone Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:04
      I jeszcze Przeminęło z Wiatrem, gdy Melanie umiera
      • Gość: bubu Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:15
        Przy końcu filmu "Co się wydarzyło w Madison County" z Clintem Eastwoodem i
        Meryl Streep, gdy w potokach deszczu on widzi ją po raz ostatni, patrzą na
        siebie i on odjeżdża :)
        • jadowitajola Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 28.06.06, 17:42
          O tak!!! Genialny film! Wyciskacz łez niesamowity.
          • jadowitajola Wiersz Audena na pogrzebie w "Czterech weselach... 28.06.06, 17:43
        • Gość: Hanusia Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: 212.160.86.* 19.07.06, 11:26
          rzeczywiście, wylałam tony lez i za kazdym razem jest tak samo....
          • Gość: Ilse2 Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:00
            Zawsze płacze na Wichrowych wzgorzach, Ostatnim Mohiknaninie i na piosence z
            Kill Billa My baby shot my down
    • Gość: temp Na każdym. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:27
      Ze śmiechu i z rozpaczy, że żona ogląda
      • Gość: pawel Titanic IP: 62.73.55.* 28.06.06, 12:40
        gdy dwojka staruszkow decyduje sie zostac na statku, leza w lozku i sie do
        siebie przytulaja...

no i wiele innych np. saving private ryan
    • Gość: jurij Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:37
      Ja płakałem (ze śmiechu) jak widziałem Rysia w "Klanie":-)
    • Gość: aannii7 Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:38
      ostatni odcinek 2 serii Greys Anatomy/Chirurgów
    • martyna101 Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! 28.06.06, 12:43
      jedyne filmy w moim zyciu na ktorych plakalam to "zielona mila" i "mystic
      river", ojj strasznie plakalam:)
      • Gość: man Re: Filmy i Seriale na których płaczecie ! IP: 195.170.111.* 19.07.06, 10:52
        ja zawsze na nocach i dniach!zawsze!przez caly film w sumie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka