Gość: koszalek IP: proxy / *.koszalin.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 22:43 "Idę odcedzić kartofelki", "Natura wzywa", "Wysuszyć węża",itp określenia na codzienną potrzebę fizjologiczną. Znacie inne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prosto Re: jak siusiamy? IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.02.03, 22:54 wyślimaczyć małżę - kobiety wykrwawić jaszczura - mężczyźni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: jak siusiamy? IP: *.icpnet.pl 04.02.03, 00:25 Było kiedyś w "Machinie". Zapamiętałem: "idę odebrać telefon ze Szczawnicy" i "idę sprawdzić czy rower stoi". To drugie mnie rozwaliło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: numer@onet.pl Re: jak siusiamy? IP: *.visp.energis.pl 04.02.03, 01:33 Idę wypierdolić gruz, ale to chyba nie do siusiania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrzagi01 Re: jak siusiamy? 04.02.03, 07:15 ide sie polaczyc ze Swinoujsciem (w dorzeczu Odry) ide sie polaczyc z Westerplatte (w dorzeczu Wisly) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ondrzey Re: jak siusiamy? IP: *.chello.pl 21.09.03, 00:10 Ja tam nigdzie nie idę. Załatwiam sprawę na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: jak siusiamy? 21.09.03, 13:22 > Załatwiam sprawę na miejscu. W pieluchy?? ;))) ______________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gj Re: jak siusiamy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 09:31 Idę machnąć skórą. Idę podać rękę najlepszemu przyjacielowi mojej żony. Idę się przywitać z moim przyjacielem, z którym niebawem Panią poznam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ew Re: jak siusiamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 16:29 Kiedy kolega Lis powiedzial: "Ide wyslac paczke", odrzeklam: "Przeciez juz 19! Poczta zamknieta!". Lis sie usmiechnal, podszedl do toalety, po czym powtorzyl: "No to ide wyslac ta paczke", po czym zniknal za drzwiami kibla na pol godziny. Kolezanka Ruda mowi: IDE NA KRECIKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
srubokret Re: jak siusiamy? 04.02.03, 08:14 "ide zobaczyć czy Marley jeszcze gra" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: jak siusiamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 09:52 A moja przyjaciółka, skądinąd wykształcona i obyta kobieta, informuje głośno i wyraźnie "idę się wysikać" od czego dostaję szczękościsku. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzagi01 Re: jak siusiamy? 04.02.03, 10:34 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > A moja przyjaciółka, skądinąd wykształcona i obyta kobieta, informuje głośno i > wyraźnie "idę się wysikać" od czego dostaję szczękościsku. Jezeli potem rzeczywiscie idzie siku to dobrze mowi- nie klamie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixus Re: jak siusiamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 13:50 Ide sie odpryskac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ew Re: jak siusiamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 16:30 jeszcze to: IDE NA SIKUNDE Odpowiedz Link Zgłoś
whasuuup Re: jak siusiamy? 04.02.03, 14:00 Moj znajomy zawsze informuje towarzstwo wprost! " Ide siku!!!a jak mi sie spodoba to moze cos wiecej:-)" rozwala tym tekstem najwiekszych twardzieli. Ja zawsze sprawdzam czy rowery stoja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: jak siusiamy? IP: *.kalisz.mm.pl 04.02.03, 14:52 Moj tato zawsze idzie zaplacic podatek (bynajmniej nie o siusianiu) Odpowiedz Link Zgłoś
micin Re: jak siusiamy? 04.02.03, 15:16 Też nie do siuiania: - postawić klocka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinko.wwrc sramy ?? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 20:21 Stary to sie mowi tak Sorki ale muszę wyjść bo kret mi gacie rysuje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelius Re: jak siusiamy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 14:54 Człowieku ,jak już to mówi sie ,że kret już majtki liże . Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: jak siusiamy? 04.02.03, 15:41 kobiety odcedzaja kaczuszke:) - to mojej kolezanki, a ja zazwyczaj ide za rog. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 16:06 to mze nie dotyczy siusiania ale "walnąć brązem w porcelanę" "zabić kreta" "skręcić kołka" "postawić klocka" a teraz idę sobie siknąć hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slav Re: :) IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 04.02.03, 16:31 Gość portalu: :) napisał(a): > to mze nie dotyczy siusiania ale > "walnąć brązem w porcelanę" > "zabić kreta" > "skręcić kołka" > "postawić klocka" > > a teraz idę sobie siknąć hehehe Odnośnie "grubej potrzeby" kiedyś rozwalił mnie text mojego wujasa: - Idę UWOLNIĆ ORKĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: jak siusiamy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.03, 19:26 idę zadzwonić do maklera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedom Re: jak siusiamy? IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 04.02.03, 20:24 Idę się wypatroszyć ide się wykasztanić idę zrobić bengala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Le niuch Re: jak siusiamy? IP: Pantera.bazapartner.pl:* / 192.168.111.* 04.02.03, 20:35 "Idę do wężowni" "Idę rzucić skora" (być może od angielskiego "to score") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: jak siusiamy? IP: GNMIWAR* / *.gnmipr.gm.com 04.02.03, 22:04 To bylo dawno : "ide podzialac hydrostatycznie" Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: jak siusiamy? 04.02.03, 23:02 panie: oproznic muszelke, przypudrowac nosek panowie: wybatorzyc, strzelic z bacika a na dluzszy pobyt niektorzy wybieraja sie na "posiedzenie rady nadzorczej" kiedys ojciec opowiadal, ze uslyszal gdzies na plazy - ide wypuscic kreta, bo sie strasznie pcha :) pozdrawiam cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: jak siusiamy i nie tylko ;-)))))))) IP: *.swic.dialup.inetia.pl 05.02.03, 00:26 - Idę się skupić. - Idę do biura na dłuższe posiedzenie. U mnie w domu wszyscy chodzą do "biura" z gazetami lub książkami, więc posiedzenie jest bardzo dłuuuuuuuugie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixus Re: jak siusiamy i nie tylko ;-)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 12:16 Gość portalu: Iwa napisał(a): > - Idę się skupić. a u nas sie mowi: ide sie skoncentrowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: jak siusiamy i nie tylko ;-)))))))) IP: 158.66.18.* 07.02.03, 14:43 Można też "nadać paczkę" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazziz Re: jak siusiamy i nie tylko ;-)))))))) IP: *.bielsko.msk.pl 05.02.03, 15:28 Do toalety chodzi sie na sikundke, albo na kupe czasu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uma Re: jak siusiamy i nie tylko ;-)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 15:35 ja znam piękne,rozwala mnie zawsze gdy słysze-"idę do bardaszki",a jesli chodzi o inne sprawy to-"postawić brąz na ceramice" Odpowiedz Link Zgłoś
lady_makbet1 Re: jak siusiamy i nie tylko ;-)))))))) 05.02.03, 16:11 Ja znam jeszcze: -Ide na skuter (papier toaletowy-prawo jazdy) -Ide na zakupy -napisali do mnie z GREEN PEACE, zeby uwolnic orke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: jak siusiamy i nie tylko ;-)))))))) IP: eodw3prx* 06.02.03, 03:39 Skoro o tematyce klozetowej to .... Czy wiecie, nad czym zastanawia sie policjant w toalecie? - I coz mam czynic? Lac czy gazy puszczac ?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saab Re: jak siusiamy i nie tylko ;-)))))))) IP: 193.110.121.* 06.02.03, 22:06 Ja wymysliłem takie: hard czat i soft czat:) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: jak siusiamy i nie tylko ;-)))))))) IP: benkovski:* / 192.168.2.* 07.02.03, 01:05 Mozna tez spuscic bojler albo sie wyszczerzyc :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasia Re: jak siusiamy i nie tylko ;-)))))))) IP: *.cn.com.pl 07.02.03, 10:19 a ja chodzę siuśnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ref Re: jak siusiamy i nie tylko ;-)))))))) IP: proxy / 10.30.1.* 07.02.03, 12:07 W grubszej sprawie: Ide walczyc na deskach... Odpowiedz Link Zgłoś
starshine Re: jak siusiamy i nie tylko ;-)))))))) 13.02.03, 18:05 a propos posiedzen, slyszalam jeszcze o posiedzeniu na najwyzszym szczeblu... cokolwiek by to mialo znaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: jak siusiamy? IP: *.otosf.com.pl 07.02.03, 13:42 zawsze mowie ze "ide spuscić z kija" mimo płci zenskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: jak siusiamy? IP: *.chello.pl 08.02.03, 00:15 To tez o "grubszej sprawie". Ja wtedy mowie, ze ide sie skupic, a wychodzac czasem informuje, ze niestety nie udalo mi sie skupic, albo ze nic mi nie wyszlo ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksytras Re: jak siusiamy? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 01:15 zrobic zakupy miec okupacje odwiedzic wodogrzmoty mickiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata_eCafe Re: jak siusiamy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 23:55 ide na jedynkę albo na dwóję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: jak siusiamy? IP: 212.191.70.* 08.02.03, 13:58 Kolezanka-filolog klasyczny publicznie mawia:Ide sic!Inna kolezanka (i jej znajome) zafascynowana dowcipem o wynalazcy stepowania(Gruzin,ktory mial 15 dzieci,a tylko jeden nocnik) mawia:Ide postepowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: jak siusiamy? IP: 212.191.70.* 08.02.03, 14:11 A jeszcze ja,moj facet i nasz kot:Ide sie odsaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: jak siusiamy? 08.02.03, 22:51 A to z mojego wujka: Idę honorowo oddać mocz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: jak siusiamy? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 10:48 ide zameldowac sie sikorskiemu. a jesli chodzi o numer drugi to ide do Wytworni Czekolady (WC) albo do Winstona Churchila (WC) ide walnac siksa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristo Re: jak siusiamy? IP: 62.233.197.* 05.09.03, 22:18 Gość portalu: naskret napisał(a): > ide zameldowac sie sikorskiemu. > > a jesli chodzi o numer drugi to ide do Wytworni Czekolady (WC) albo do > Winstona Churchila (WC) > > ide walnac siksa. Lub też do Wuja Cesia :-) ( i nie ma tu literówki ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Jak siusiamy? Obrazowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 16:20 Gość portalu: koszalek napisał(a): > Znacie inne? No. www.fun.from.hell.pl/2002-11-30/Pompaogrodowa.mpg W każdym razie nie róbta tego pod wiatr. --------------------------------------- "You're happy when your wiener's happy" Beavis and Butt-head Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Jak siusiamy? Obrazowo IP: 193.136.66.* 11.02.03, 19:06 zwilzyc chaszcze zbryzgac fajans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoke Re: jak siusiamy? IP: 81.15.215.* 12.02.03, 13:04 ta zimowa pora wracajac z knajpy "rysujemy na sniegu" wiosna "nawozimy trawe" latem "splukujemy wydmy" jesienia "rozkladamy liscie" pozdrawiam So Much Obdurate Kikes? Enough Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Re: jak siusiamy? IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 12.02.03, 23:29 Pan pulkownik obchodzil imieniny. Wraca do domu ,a na sniegu przed domem piekny napis: Wszystkiego Najlepszego w dniu imienin" Wola ordynansa - skad to sie wzielo? A no ja wysiusialem,odpowiada ordynans. No, ale przeciez ty niepismienny? No tak, ale pani pulkownikowa poprowadzila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moo Re: jak siusiamy? IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.03, 01:16 Wysirac sie ! Odlac sie ! Postawic stalagmita ! Wysrac sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: jak siusiamy? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 13.02.03, 17:32 w zależności od sposobu podtrzymywania siusiaka ; z daszkiem z lejkiem ktoś tu pisał o benglaski ogniu- to prawda. w czasach wojskowych po kolacyjce- ach rten chlebuś wojskowy komiśniak. puszcało się bąka prz zapalonej zapałce. wybuchowo zapalało się. lomień 20- 30 cm. kto chce niech spróbuje. Odpowiedz Link Zgłoś
natan Re: jak siusiamy? 13.02.03, 20:53 - opróżnić zbiornik retencyjny, czy też spuścić z baku - złożyć kupon do kolektury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyla Re: jak siusiamy? IP: *.dial.kabelfoon.nl 12.09.03, 21:45 no ale przeciez mozna sie poparzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokokokokkkokokoko Re: jak siusiamy? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 18:24 Ciurkiem ,Panowie i Panie - ciurkiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: jak siusiamy? IP: eodw3prx* 16.02.03, 20:55 Po zalatwieniu "powazniejszej" sprawy. Posiedzenie bylo bardzo owocne. Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: jak siusiamy? IP: *.pl / 172.18.1.* 04.09.03, 00:48 Nadszedł czas skorzystania ze świątyni dumania :) -- Kto śpi, ten nic nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaDeR Re: jak siusiamy? IP: 80.51.240.* 08.09.03, 11:07 Ubiegłeś mnie:( Ale nie zauważyłem, by ktoś powiedział: - chodzić tam gdzie król na piechotę - do sali tronowej vel na tron A kiedys do drzwi kibla w moim mieszkanku był wywieszony dumny napis "SRALNIA". Niestety, nie przetrwal długo... Moja siora miała swego czasu zwyczaj naklejania po wewnętrznej stronie tychże drzwi kartek z powtórkami angielskimi - idiomatyczne zwroty. Coż, było na czym się skupić... Ostatnia rzecz - sam tron miał kiedyś tam śliczną nalepkę "intel inside". Po paru latach tata nagle się ocknął i kazał mi to zmyć, a raczej zdrapać, bo mu się nie podobała. Ale refleks. Odpowiedz Link Zgłoś
basioonya Re: jak siusiamy? 04.09.03, 01:00 Idę poszaleć na białym skuterze. Idę na "jedynkę", a jeśli grubsza sprawa, to oczywiście "dwójka". pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlo Re: jak siusiamy? IP: *.student.pw.edu.pl / 10.4.56.* 04.09.03, 13:06 U nas się mówi: Idę porozmawiać z Panem "Wielkie ucho" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: jak siusiamy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 23:58 tylko się spieszcie i uważajcie na kleksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: jak siusiamy? IP: *.brucepower.com 04.09.03, 14:54 1. Ide na zajecia z hydrauliki silowej, 2. Ide posiczyc, 3. Ide na Sicz. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Re: jak siusiamy? 05.09.03, 22:31 Można też tak "idę na pocztę wysłać paczkę" :) Odpowiedz Link Zgłoś
juve_maciek Re: jak siusiamy? 06.09.03, 00:38 facet do kobiety w restauracji : - ide pomoc przyjacielowi, z ktorym zapoznam cie pozniej... Odpowiedz Link Zgłoś