oxy_gen_86 24.07.06, 17:59 JA stawiam na Franusia z "Codziennej 2m3" A Wy kogo darzycie swoja sympatia?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grubasek Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 24.07.06, 20:40 wszystkie są sztywne jak kłoda, grają z wdziękiem kulawego hipopotama - nie lubię żadnego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 24.07.06, 20:50 Hehe, jestem w stanie przyznać Ci rację, ale mam pytanie: kto pamięta stary rosyjski (czeski?) serial gdzie motywem czesto powtarzającym się był dzieciak zamknięty sam w domu, i gdy ktoś pukał/dzwonił to było ujęcie na drzwi, a dzieciak mówił "Nikogo nie ma w domu!!!" Pamięta to ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
goskagoska Ja pamiętam :) 24.07.06, 20:55 Ale tylko, że taki był, szczegółów już nie niestety :) Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Fifi z Rodziny zastępczej 27.07.06, 03:10 zdecydowanie Fifi z Rodziny zastępczej! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaga Re: Fifi z Rodziny zastępczej IP: *.schulstad.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 07:32 jasne, że fifi!!! ale pozostałe dzieciaki z zastępczej w niczym mu nie ustępują! Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Fifi z Rodziny zastępczej 27.07.06, 07:52 Gość portalu: yaga napisał(a): > jasne, że fifi!!! > ale pozostałe dzieciaki z zastępczej w niczym mu nie ustępują! taaak! ale jednak Fifi jest "debeściak" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Fifi z Rodziny zastępczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:46 zgadzam się Fifi jest najlepszy, chociaż bardzo też lubię jego serialowe rodzeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmm Re: Fifi z Rodziny zastępczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:00 podpisuje sie pod wyborem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Fifi z Rodziny zastępczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr "Nikto nie je doma" IP: *.pekao.com.pl 27.07.06, 11:09 tak ten dzieciak odpowiadał jak ktoś pukał - to jedno pamiętam z tego serialu, więc był to film czeski. dr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacka Re: "Nikto nie je doma" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:10 To byl czeski serial 'Nikdo neni doma'. Chlopak zawsze chowal sie w wersalce w duzym pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: "Nikto nie je doma" IP: *.media4.pl 27.07.06, 14:31 O ile mnie pamięc nie myli, to jednak słowacki. Fil był wtedy wyświetlany jako "czechosłowacki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Ja pamiętam :) IP: *.netsupport.pl 27.07.06, 15:32 Ja pamiętam jeden konkretny odcinek, kiedy ten chłopak robił pranie i piana wyszła mu aż na klatkę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Ja pamiętam :) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.06, 16:08 Serial nosi tytuł "Nikto ne ma doma":-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 24.07.06, 20:55 pamiętam co nieco, ale niewiele. są dzieci, które fajnie i naturalnie grają - niestety nie u nas: w Polsce... może kiedyś, jak będziemy mieć takie "kino" jak w Ameryce... czyli za jakieś 3000 lat. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: 195.82.187.* 24.07.06, 21:00 Bożenka z "Klanu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bożena Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.aster.pl 24.07.06, 21:13 Ta co się nacpała i miała się rozebrać do jakiegoś filmu dla pedofili! niezła jest ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pab Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: 195.116.116.* 27.07.06, 11:06 Taaaa, ja wiem że co najlepsze to amerykańskie jak kiedyś z ZSRR. Czy nikt juz nie pamięta "Wakacji z duchami", Pana samochodzika" czy "Podróży za jeden uśmiech". Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 18:13 Pamieta, pamięta. Wakacje z duchami - tam grały fajne dzieciaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily-rose melody Niania-frania!!! IP: *.toya.net.pl 27.07.06, 13:07 Najfajniejsza obecnie jest Zuzia z "Niani::)Jest taka slodziutka... I wcale nie gra sztucznie bo jak ogladalam "Rozmowy w toku" z dzieciaczkami to ona tak samo mowi i gestykuluje jak na planie. Strasznie bystra:) Odpowiedz Link Zgłoś
toop.toop Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 24.07.06, 22:09 nikto nie je doma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniam Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 27.07.06, 09:35 maciuś z klanu jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.toya.net.pl 27.07.06, 11:00 tak, taki był tytuł, a serial był czeski Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 25.07.06, 21:07 Pamiętam, nie wiem czy ten serial nie miał właśnie takiego tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulla Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.cpe.cableone.net 27.07.06, 00:29 Ojej, rzeczywiscie bylo cos takeigo - nikto nie ma doma - wyiagneliscie mi to z najciemniejszych zakamarkow pamieci:))) Co to bylo??? wiem ze bardzo lubilam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pab Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: 195.116.116.* 27.07.06, 11:01 Tytul chyba brzmial" Nikto nie je doma", a był oczywiście produkcji czechosłowackiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pianazludzen Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.caesar2.telehouse.ddkom.net 27.07.06, 00:08 ja pamietam, serial nazywal sie "nikogo nie ma w domu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.devs.futuro.pl 27.07.06, 11:28 o, ja też pamiętam- ale tylko że cos takiego było; czy to był straszny serial(tzn. miał przestraszyć, a nie, że był taki zły), czy tylko ja byłam wrażliwym dzieckiem i wszystkiego się bałam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.06, 12:21 ten chłopczyk odpowiadał :"nikto nie je doma" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo C Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.pzuzycie.pl 27.07.06, 15:50 To był serial czechoslowackiej produkcji "Nikogo nie ma w domu" (w oryginale chyba 'Nikto ne je doma'). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:56 nie oglądam seriali ale najlepszy jest Maciuś z Ataku KLANów. jest urodzonym aktorem Odpowiedz Link Zgłoś
grasshopper Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 13:50 www.dynamiczni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: White Weasel Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: 194.146.219.* 27.07.06, 14:26 W pełni się z Toba zgadzam! Zawsze jak oglądam jakieś polskie seriale, to się zastanawiam jak to jest, że u nas te dzieciaki są takie... "drewniane", jak na szkolnej akademii, i to właściwie niezależnie od tego ile mają lat, a w filmach niepolskich (np. angielskich, amerykańskich czy farncuskich) zawsze wypadają tak naturalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek678 Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 24.07.06, 21:33 ta najmlodsza dziewczynka w "niani" w TVN. prywatnie jest podobno troche nawiedzona zreszta widac bylo w rozmowach w toku , kiedys byla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulla Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.cpe.cableone.net 27.07.06, 00:33 A trn maly - Fifi z "Rodziny zastepczej"?? super byl jak byl mlodszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidel Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: 212.160.172.* 27.07.06, 09:10 Heniu Gołębiewski we wszystkich rolach. "podróż za jeden uśmiech" Wakacje z duchami. Ale wy małolaty tego nie oglądaliście.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopnaschwał Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.chello.pl 27.07.06, 16:19 Heniu Gołębiewski we wszystkich rolach. "podróż za jeden uśmiech" Wakacje z duchami. Ale wy małolaty tego nie oglądaliście..DOKŁADNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Nemo Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.w83-196.abo.wanadoo.fr 24.07.06, 22:21 Najmłodszy z Rodziny zastępczej - trochę wyrósł i ... Rewelacyjna była mała z filmu Tylko mnie kochaj - trochę zbaczam z tematu. Strzelam z pilota do odbiornika jak widzę dziecięcą/młodzieżową obsadę Klanu i M jak Mdłość! Odpowiedz Link Zgłoś
malgunia Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 24.07.06, 23:09 Emil z Lunebergi:) którego za karę zamykano w drewutni - uwielbiam ten film:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 26.07.06, 15:19 o rany!!faktycznie, ten mały był REWELACYJNY!!! dzięki za przypomnienie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pianazludzen Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.caesar2.telehouse.ddkom.net 27.07.06, 00:10 > Emil z Lunebergi:) > > którego za karę zamykano w drewutni - uwielbiam ten film:) Taaaak! Pamietam ze moj tato straszyl mnie na zarty, ze mnie zamknie w drewutni jak bede rozrabiala :) (oczywiscie zadnej drewutni ani tym podobnego przybytku nie mielismy:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
alleksia Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 10:01 99 kukiełek...miałby wystruganych 100 ale jedna przypominala pastora wiec zostala zakopana w ogrodzie :D ... Eeeeemil, do drewutni!!!! Rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 13:50 z Lunebergu :) ("Luneberi" to wymowa szwedzka "i" zamiat "g") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.botany.gu.se 27.07.06, 13:55 O przepraszam, moj blad. To jest Loneberga - wiec z Lunebergi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazz Re: Najfajniejszy serialowy dzieciak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:21 Maciek z Klanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba z wozu Re: Najfajniejszy serialowy dzieciak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 00:00 Marek z "Czterdziestolatka". Grał również Borucha w "Zazdrość i medycyna: -Dlaczego, tata, ty jesteś taki maleńki? Czy ty jestes mały chłopczyk? -Nie jestem mały człopczyk, jestem tylko niskiego wzrostu. -Aha, rozumiem, to w takim razie jestes garbaty? -Nie, nie jestem garbaty! Zwyczajnie jestem sobie niski. -Aham rozumiem, to w takim razie jesteś jamnik. Odpowiedz Link Zgłoś
rosasharn Re: Najfajniejszy serialowy dzieciak 25.07.06, 17:55 Poldek z "Podróży za jeden usmiech", czyli Henryk Gołębiewski :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
olafasola2005 Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 25.07.06, 18:09 Darek z serialu "Siedem życzeń" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella1991 Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 26.07.06, 22:28 Osobiscie bardzo lubialam mlodziutkie aktorki(bylo ich trzy) z serialu ,,Maly domek na prerii"No i bezkonkurencyjna ekipa ze ,,Stawiam na Tolka Banana"- wiem,ze aktor grajacy tytulowa postac niestety nie zyje.Wielka szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
sequence1 Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 26.07.06, 22:38 Bez wątpienia Marek Karwowski z Czterdziestolatka, choc w drugiej serii czterdziestolatka 20 lat później chłopiec który grał Borysa bodajże też był całkiem niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.promax.media.pl 26.07.06, 22:48 filip, czyli sergiusz zymelka z rodziny zastepczej Odpowiedz Link Zgłoś
poranna_kawa Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 26.07.06, 23:01 Mareczek Karwowski i Darek z 'Siedmiu życzen' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:51 tak Fifi jes super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pilulka Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 26.07.06, 23:02 Mareczek Karwowski....rewelacja pod każdym względem...."młody idiota" Akurat leci "czterdziestolatek" na tvp2, wiec można sobie popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_1 Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 26.07.06, 23:45 Maciek z Klanu. Zdecydowany faworyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pianazludzen Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.caesar2.telehouse.ddkom.net 27.07.06, 00:08 kevin z cudownych lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wells Re: Jodie Foster IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.06, 00:15 z taksówkarza... mocna rola, trochę za bardzo nawet oraz ten zasraniec z alternatywy 4 co jego matka porzuciła go z jednym geodetą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalot Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.crowley.pl 27.07.06, 10:10 oczywiscie , ze KEVIN, super, ze jeszcze ktos pamieta... Wogóle to były fajne dzieciaki i Paul Pfeiffer, i Winni(b. naturalnie grała sztuczną lalkę), i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiterB Bud Bundy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:41 Bud Bundy w pierwszych sezonach Świata według Bundych nie ma sobie równych na świecie :D Zresztą jak już podróśł to też grałsuper, no ale to już nie było dziecko ;) Ale pierwsze 2 sezony to był mistrz, uwielbiam go oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
hcl1 Re: Bud Bundy :) 27.07.06, 10:17 Mistrzostwo świata, ojjj często spadałem z fotela, zwłaszcza przy temacie "dziewczyny". Szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomach Re: Bud Bundy :) IP: *.telpol.net.pl 27.07.06, 11:49 Zgadzam się, że Bud Bundy rządzi.Oprócz tematów z miłości dobre było też jak załamaywał się i śmiał z głupoty siostry!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hcl1 Re: Bud Bundy :) 27.07.06, 12:07 a pamiętacie ten odcinek, jak przebrany za "Atomowe Bączysko" walczył w ring z "Big Mamą". poryczałem się, jak Big Mama skoczyła na niego z lin, a całej widowni rozwiało włosy od podmuchu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: Mateusz z M jak Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:06 Zdecydowanym moim faworytem jest Maciuś z Klasu. Jego wejścia są boskie, styl bycia niepowtarzalny. Już nie będe wspominać o nakręceniu z nim teledysku klubowego pt. "Co się stao". Jest gwiazdą polskiego show biznesu. Na dzielnicy mojej lubią i kochają go wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamaciej2 Re: Mateusz z M jak Miłość 27.07.06, 09:06 Mateuszek rzeczywiście jest fajny, słodki chłopczyk. Ale to pewnie dlatego że jest mały. Jak wyrośnie pewnie sie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
pifpaf Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 09:27 Duduś, czyli Filip Łobodziński. Był naprawde niezły Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Nikogo nie ma w domu!!! 27.07.06, 09:52 A najfatalniejszy dzieciak? Chyba Ola z "Labiryntu"... Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 09:54 Był taki serial "Tata, a Marcin powiedział" - chłopiec w nim grający był bardzo naturalny, nie pamietam jak się nazywał. Natomiast wiem, że pochodził z rodziny aktorskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blagusia Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.crowley.pl 27.07.06, 10:05 O ile pamiętam, chłopak nazywał się Mikołaj Radwan i jak trochę podrósł, to mu się zaczęła mutacja i troszkę chrypiał (Tathaaa a Mhaaarcin powiedzhiaaał":)) Ale jako dziecko duzy wdzięk, faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 09:54 I jeszcze Mateusz Damiecki jako dziecko był świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 09:59 ja stawiam na marka karwowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fwsergiel Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.orange.pl 27.07.06, 10:06 Fifi z Rodziny Zastępczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bak Alf :P IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 27.07.06, 10:12 co to jest Codzienna 2m3? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Fifi z Rodziny Zastępczej 27.07.06, 10:20 Generalnie nie znosze dzieci w filmach serialach itp. jedyny dzieciak ktorego uwielbialam i uwielbiam nadal to Marek - syn inzyniera Karwowskiego z 40 latka (oczywiscie pierwszej czesci ;)) nawet z ta peruka na glowie :) ale byl genialny!!!! :) ps. czy ktos wie czy ten chlopak w pozniejszym zyciu zagral cokolwiek jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek KeViN ArNoLD i Winnie Cooper IP: 10.202.4.* 27.07.06, 10:21 Zdecydowanie. Tu można ich sobie przypomnieć: supergigant.blox.pl/2006/07/W-starym-kinie-5.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keti Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:36 Kevin Arnold z "Cudownych lat" Marek Karwowski z "40-latka" i jeszcze WoJciech Klata - szczególnie w roli Pawełka w "Dekalogu I" oraz Bartosz Obuchowicz w "Cwale" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu-humor ;) Zdecydowanie bracia blizniacy L i J.K. IP: *.toya.net.pl 27.07.06, 10:36 Oni zrobili najwieksza kariere... Najpierw ukradli ksiezyc, a teraz wladze. I nikt im nie dorowna :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiragold Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.chello.pl 27.07.06, 10:57 to nie z serialu..ale mnie oczarowal dzieciak z filmu "Jerry MacGuire":)byl niesamowity!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irmka Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 11:08 Henryk Gołębiewski w tych wszystkich serialach dziecięcych z lat 70-tych- jakby żył w USA - pewnie dostałby Oscara :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaby Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.sharp / *.sharp-eu.com 27.07.06, 11:20 moim zdaniem Emil z Lonebergii Odpowiedz Link Zgłoś