Dodaj do ulubionych

Njafajniejszy serialowy dzieciak

24.07.06, 17:59
JA stawiam na Franusia z "Codziennej 2m3"

A Wy kogo darzycie swoja sympatia?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: grubasek Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 24.07.06, 20:40
      wszystkie są sztywne jak kłoda, grają z wdziękiem kulawego hipopotama - nie
      lubię żadnego ;-)
      • joanna.syrenka Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 24.07.06, 20:50
        Hehe, jestem w stanie przyznać Ci rację, ale mam pytanie:

kto pamięta stary rosyjski (czeski?) serial gdzie motywem czesto powtarzającym
        się był dzieciak zamknięty sam w domu, i gdy ktoś pukał/dzwonił to było ujęcie
        na drzwi, a dzieciak mówił "Nikogo nie ma w domu!!!"
        Pamięta to ktoś?
        • goskagoska Ja pamiętam :) 24.07.06, 20:55
          Ale tylko, że taki był, szczegółów już nie niestety :)
          • kszynka Fifi z Rodziny zastępczej 27.07.06, 03:10
            zdecydowanie Fifi z Rodziny zastępczej!
            :-)
            • Gość: yaga Re: Fifi z Rodziny zastępczej IP: *.schulstad.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 07:32
              jasne, że fifi!!!
              ale pozostałe dzieciaki z zastępczej w niczym mu nie ustępują!
              • kszynka Re: Fifi z Rodziny zastępczej 27.07.06, 07:52
                Gość portalu: yaga napisał(a):

> jasne, że fifi!!!
                > ale pozostałe dzieciaki z zastępczej w niczym mu nie ustępują!
                taaak!
                ale jednak Fifi jest "debeściak"
                :-)
            • Gość: aga Re: Fifi z Rodziny zastępczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:46
              zgadzam się Fifi jest najlepszy, chociaż bardzo też lubię jego serialowe
              rodzeństwo
            • Gość: mmmmm Re: Fifi z Rodziny zastępczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:00
              podpisuje sie pod wyborem
            • Gość: anna Re: Fifi z Rodziny zastępczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:47
          • Gość: dr "Nikto nie je doma" IP: *.pekao.com.pl 27.07.06, 11:09
            tak ten dzieciak odpowiadał jak ktoś pukał - to jedno pamiętam z tego serialu,
            więc był to film czeski.
            dr
            • Gość: nacka Re: "Nikto nie je doma" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:10
              To byl czeski serial 'Nikdo neni doma'. Chlopak zawsze chowal sie w wersalce w
              duzym pokoju.
            • Gość: kat Re: "Nikto nie je doma" IP: *.media4.pl 27.07.06, 14:31
              O ile mnie pamięc nie myli, to jednak słowacki. Fil był wtedy wyświetlany jako
              "czechosłowacki".
          • Gość: asia Re: Ja pamiętam :) IP: *.netsupport.pl 27.07.06, 15:32
            Ja pamiętam jeden konkretny odcinek, kiedy ten chłopak robił pranie i piana
            wyszła mu aż na klatkę :-)))
          • Gość: Marcin Re: Ja pamiętam :) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.06, 16:08
            Serial nosi tytuł "Nikto ne ma doma":-)
        • Gość: grubasek Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 24.07.06, 20:55
          pamiętam co nieco, ale niewiele. są dzieci, które fajnie i naturalnie grają -
          niestety nie u nas: w Polsce... może kiedyś, jak będziemy mieć takie "kino" jak
          w Ameryce... czyli za jakieś 3000 lat. hehehe
          • Gość: f Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: 195.82.187.* 24.07.06, 21:00
            Bożenka z "Klanu"
            • Gość: bożena Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.aster.pl 24.07.06, 21:13

Ta co się nacpała i miała się rozebrać do jakiegoś filmu dla pedofili!
              niezła jest ..:)
          • Gość: pab Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: 195.116.116.* 27.07.06, 11:06
            Taaaa, ja wiem że co najlepsze to amerykańskie jak kiedyś z ZSRR.

Czy nikt juz nie pamięta "Wakacji z duchami", Pana samochodzika" czy "Podróży
            za jeden uśmiech".

• joanna.syrenka Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 18:13
              Pamieta, pamięta.
              Wakacje z duchami - tam grały fajne dzieciaki!
          • Gość: lily-rose melody Niania-frania!!! IP: *.toya.net.pl 27.07.06, 13:07
            Najfajniejsza obecnie jest Zuzia z "Niani::)Jest taka slodziutka... I wcale nie
            gra sztucznie bo jak ogladalam "Rozmowy w toku" z dzieciaczkami to ona tak samo
            mowi i gestykuluje jak na planie. Strasznie bystra:)
        • toop.toop Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 24.07.06, 22:09
          nikto nie je doma
          • joanna.syrenka Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 25.07.06, 20:20
            to tytuł?
            • Gość: aniam Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 27.07.06, 09:35
              maciuś z klanu jest the best
            • Gość: gość Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.toya.net.pl 27.07.06, 11:00
              tak, taki był tytuł, a serial był czeski
        • turbomini Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 25.07.06, 21:07
          Pamiętam, nie wiem czy ten serial nie miał właśnie takiego tytułu.
          • Gość: ulla Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.cpe.cableone.net 27.07.06, 00:29
            Ojej, rzeczywiscie bylo cos takeigo - nikto nie ma doma - wyiagneliscie mi to z
            najciemniejszych zakamarkow pamieci:))) Co to bylo??? wiem ze bardzo lubilam!!!
            • Gość: pab Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: 195.116.116.* 27.07.06, 11:01
              Tytul chyba brzmial" Nikto nie je doma", a był oczywiście
              produkcji czechosłowackiej.
        • Gość: pianazludzen Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.caesar2.telehouse.ddkom.net 27.07.06, 00:08
          ja pamietam, serial nazywal sie "nikogo nie ma w domu"
        • Gość: M Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.devs.futuro.pl 27.07.06, 11:28
          o, ja też pamiętam- ale tylko że cos takiego było; czy to był straszny
          serial(tzn. miał przestraszyć, a nie, że był taki zły), czy tylko ja byłam
          wrażliwym dzieckiem i wszystkiego się bałam??
        • Gość: gosia Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.06, 12:21
          ten chłopczyk odpowiadał :"nikto nie je doma"
        • Gość: przemo C Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.pzuzycie.pl 27.07.06, 15:50
          To był serial czechoslowackiej produkcji "Nikogo nie ma w domu" (w oryginale
          chyba 'Nikto ne je doma').
        • Gość: Jasio Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:56
          nie oglądam seriali ale najlepszy jest Maciuś z Ataku KLANów. jest urodzonym
          aktorem
      • grasshopper Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 13:50
        www.dynamiczni.pl
      • Gość: White Weasel Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: 194.146.219.* 27.07.06, 14:26
        W pełni się z Toba zgadzam! Zawsze jak oglądam jakieś polskie seriale, to się
        zastanawiam jak to jest, że u nas te dzieciaki są takie... "drewniane", jak na
        szkolnej akademii, i to właściwie niezależnie od tego ile mają lat, a w filmach
        niepolskich (np. angielskich, amerykańskich czy farncuskich) zawsze wypadają
        tak naturalnie!
    • krokodylek678 Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 24.07.06, 21:33
      ta najmlodsza dziewczynka w "niani" w TVN. prywatnie jest podobno troche
      nawiedzona zreszta widac bylo w rozmowach w toku , kiedys byla
      • Gość: ulla Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.cpe.cableone.net 27.07.06, 00:33
        A trn maly - Fifi z "Rodziny zastepczej"?? super byl jak byl mlodszy...
      • Gość: fidel Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: 212.160.172.* 27.07.06, 09:10
        Heniu Gołębiewski we wszystkich rolach. "podróż za jeden uśmiech" Wakacje z
        duchami. Ale wy małolaty tego nie oglądaliście..
        • Gość: chłopnaschwał Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.chello.pl 27.07.06, 16:19
          Heniu Gołębiewski we wszystkich rolach. "podróż za jeden uśmiech" Wakacje z
          duchami. Ale wy małolaty tego nie oglądaliście..DOKŁADNIE!!!
    • Gość: rybka Nemo Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.w83-196.abo.wanadoo.fr 24.07.06, 22:21
      Najmłodszy z Rodziny zastępczej - trochę wyrósł i ...
      Rewelacyjna była mała z filmu Tylko mnie kochaj - trochę zbaczam z tematu.
      Strzelam z pilota do odbiornika jak widzę dziecięcą/młodzieżową obsadę Klanu i M
      jak Mdłość!

• malgunia Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 24.07.06, 23:09
      Emil z Lunebergi:)

którego za karę zamykano w drewutni - uwielbiam ten film:)
      • Gość: grubasek Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 26.07.06, 15:19
        o rany!!faktycznie, ten mały był REWELACYJNY!!! dzięki za przypomnienie :-)
      • Gość: pianazludzen Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.caesar2.telehouse.ddkom.net 27.07.06, 00:10
        > Emil z Lunebergi:)
        >
        > którego za karę zamykano w drewutni - uwielbiam ten film:)

Taaaak! Pamietam ze moj tato straszyl mnie na zarty, ze mnie zamknie w drewutni
        jak bede rozrabiala :) (oczywiscie zadnej drewutni ani tym podobnego przybytku
        nie mielismy:) )
      • alleksia Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 10:01
        99 kukiełek...miałby wystruganych 100 ale jedna przypominala pastora wiec zostala zakopana w ogrodzie :D ... Eeeeemil, do drewutni!!!!
        Rewelacja
      • titta Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 13:50
        z Lunebergu :) ("Luneberi" to wymowa szwedzka "i" zamiat "g")
        • Gość: titta Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.botany.gu.se 27.07.06, 13:55
          O przepraszam, moj blad. To jest Loneberga - wiec z Lunebergi.
    • Gość: bazz Re: Najfajniejszy serialowy dzieciak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:21
      Maciek z Klanu
      • Gość: baba z wozu Re: Najfajniejszy serialowy dzieciak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 00:00
        Marek z "Czterdziestolatka". Grał również Borucha w "Zazdrość i medycyna:

-Dlaczego, tata, ty jesteś taki maleńki? Czy ty jestes mały chłopczyk?
        -Nie jestem mały człopczyk, jestem tylko niskiego wzrostu.
        -Aha, rozumiem, to w takim razie jestes garbaty?
        -Nie, nie jestem garbaty! Zwyczajnie jestem sobie niski.
        -Aham rozumiem, to w takim razie jesteś jamnik.
        • rosasharn Re: Najfajniejszy serialowy dzieciak 25.07.06, 17:55
          Poldek z "Podróży za jeden usmiech", czyli Henryk Gołębiewski :-)))
    • olafasola2005 Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 25.07.06, 18:09
      Darek z serialu "Siedem życzeń" ;)
      • izabella1991 Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 26.07.06, 22:28
        Osobiscie bardzo lubialam mlodziutkie aktorki(bylo ich trzy) z serialu ,,Maly
        domek na prerii"No i bezkonkurencyjna ekipa ze ,,Stawiam na Tolka Banana"-
        wiem,ze aktor grajacy tytulowa postac niestety nie zyje.Wielka szkoda!
    • sequence1 Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 26.07.06, 22:38
      Bez wątpienia Marek Karwowski z Czterdziestolatka, choc w drugiej serii
      czterdziestolatka 20 lat później chłopiec który grał Borysa bodajże też był
      całkiem niezły.
      • Gość: justynka Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.promax.media.pl 26.07.06, 22:48
        filip, czyli sergiusz zymelka z rodziny zastepczej
        • poranna_kawa Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 26.07.06, 23:01
          Mareczek Karwowski i Darek z 'Siedmiu życzen'
        • Gość: gość Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:51
          tak Fifi jes super!!!!
    • pilulka Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 26.07.06, 23:02
      Mareczek Karwowski....rewelacja pod każdym względem...."młody idiota"
      Akurat leci "czterdziestolatek" na tvp2, wiec można sobie popatrzeć.
    • charlotte_1 Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 26.07.06, 23:45
      Maciek z Klanu.
      Zdecydowany faworyt.
    • Gość: pianazludzen Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.caesar2.telehouse.ddkom.net 27.07.06, 00:08
      kevin z cudownych lat
      • Gość: wells Re: Jodie Foster IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.06, 00:15
        z taksówkarza... mocna rola, trochę za bardzo nawet
        oraz
        ten zasraniec z alternatywy 4 co jego matka porzuciła go z jednym geodetą
      • Gość: dalot Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.crowley.pl 27.07.06, 10:10
        oczywiscie , ze KEVIN, super, ze jeszcze ktos pamieta...
        Wogóle to były fajne dzieciaki i Paul Pfeiffer, i Winni(b. naturalnie grała
        sztuczną lalkę), i inne.
    • unachica3 Mateusz z M jak Miłość 27.07.06, 07:33
      Mateusz z M jak Miłość
      • Gość: PiterB Bud Bundy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:41
        Bud Bundy w pierwszych sezonach Świata według Bundych nie ma sobie równych na świecie :D
        Zresztą jak już podróśł to też grałsuper, no ale to już nie było dziecko ;)
        Ale pierwsze 2 sezony to był mistrz, uwielbiam go oglądać
        • hcl1 Re: Bud Bundy :) 27.07.06, 10:17
          Mistrzostwo świata, ojjj często spadałem z fotela, zwłaszcza przy
          temacie "dziewczyny".

Szacunek!
        • Gość: tomach Re: Bud Bundy :) IP: *.telpol.net.pl 27.07.06, 11:49
          Zgadzam się, że Bud Bundy rządzi.Oprócz tematów z miłości dobre było też jak
          załamaywał się i śmiał z głupoty siostry!!!!!!!!!!!!!!
          • hcl1 Re: Bud Bundy :) 27.07.06, 12:07
            a pamiętacie ten odcinek, jak przebrany za "Atomowe Bączysko" walczył w ring
            z "Big Mamą". poryczałem się, jak Big Mama skoczyła na niego z lin, a całej
            widowni rozwiało włosy od podmuchu:))
      • Gość: Jac Re: Mateusz z M jak Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:06
        Zdecydowanym moim faworytem jest Maciuś z Klasu. Jego wejścia są boskie, styl
        bycia niepowtarzalny. Już nie będe wspominać o nakręceniu z nim teledysku
        klubowego pt. "Co się stao". Jest gwiazdą polskiego show biznesu. Na dzielnicy
        mojej lubią i kochają go wszyscy.
      • aniamaciej2 Re: Mateusz z M jak Miłość 27.07.06, 09:06
        Mateuszek rzeczywiście jest fajny, słodki chłopczyk. Ale to pewnie dlatego że
        jest mały. Jak wyrośnie pewnie sie zmieni...
    • camel_3d dudus:)) 27.07.06, 08:48
      z filmu "podroz za jeden usmiech":)
    • pifpaf Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 09:27
      Duduś, czyli Filip Łobodziński. Był naprawde niezły
      • ashton Nikogo nie ma w domu!!! 27.07.06, 09:52
        A najfatalniejszy dzieciak? Chyba Ola z "Labiryntu"...
    • bardu Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 09:54
      Był taki serial "Tata, a Marcin powiedział" - chłopiec w nim grający był bardzo
      naturalny, nie pamietam jak się nazywał. Natomiast wiem, że pochodził z rodziny
      aktorskiej.
      • Gość: blagusia Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.crowley.pl 27.07.06, 10:05
        O ile pamiętam, chłopak nazywał się Mikołaj Radwan i jak trochę podrósł, to mu
        się zaczęła mutacja i troszkę chrypiał (Tathaaa a Mhaaarcin powiedzhiaaał":))
        Ale jako dziecko duzy wdzięk, faktycznie.
    • bardu Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 09:54
      I jeszcze Mateusz Damiecki jako dziecko był świetny.
      • magdaksp Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 09:59
        ja stawiam na marka karwowskiego
    • Gość: fwsergiel Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.orange.pl 27.07.06, 10:06
      Fifi z Rodziny Zastępczej.
    • Gość: fwsergiel Fifi z Rodziny zastępczej IP: *.orange.pl 27.07.06, 10:09
    • Gość: bak Alf :P IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 27.07.06, 10:12
      co to jest Codzienna 2m3? :/
    • Gość: Ewa K. Fifi z Rodziny Zastępczej IP: *.orange.pl 27.07.06, 10:13
      • paulina.galli Re: Fifi z Rodziny Zastępczej 27.07.06, 10:20
        Generalnie nie znosze dzieci w filmach serialach itp.
        jedyny dzieciak ktorego uwielbialam i uwielbiam nadal to Marek - syn inzyniera
        Karwowskiego z 40 latka (oczywiscie pierwszej czesci ;))

nawet z ta peruka na glowie :) ale byl genialny!!!! :)

ps. czy ktos wie czy ten chlopak w pozniejszym zyciu zagral cokolwiek jeszcze?
    • Gość: ziutek KeViN ArNoLD i Winnie Cooper IP: 10.202.4.* 27.07.06, 10:21
      Zdecydowanie. Tu można ich sobie przypomnieć:
      supergigant.blox.pl/2006/07/W-starym-kinie-5.html
    • Gość: keti Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:36
      Kevin Arnold z "Cudownych lat"
      Marek Karwowski z "40-latka"

i jeszcze WoJciech Klata - szczególnie w roli Pawełka w "Dekalogu I"
      oraz Bartosz Obuchowicz w "Cwale"
    • Gość: mu-humor ;) Zdecydowanie bracia blizniacy L i J.K. IP: *.toya.net.pl 27.07.06, 10:36
      Oni zrobili najwieksza kariere... Najpierw ukradli ksiezyc, a teraz wladze. I
      nikt im nie dorowna :).
    • Gość: kiragold Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.chello.pl 27.07.06, 10:57
      to nie z serialu..ale mnie oczarowal dzieciak z filmu "Jerry MacGuire":)byl
      niesamowity!!!
      • irmka Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 11:08
        Henryk Gołębiewski w tych wszystkich serialach dziecięcych z lat 70-tych- jakby
        żył w USA - pewnie dostałby Oscara :)
    • Gość: agaby Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.sharp / *.sharp-eu.com 27.07.06, 11:20
      moim zdaniem Emil z Lonebergii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka