samanta_z_imprezy 26.07.06, 11:26 ...Czyli głupie nawyki, których inni nie rozumieją:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta_z_imprezy Re: Czego się wstydzicie... 26.07.06, 11:30 Podoba mi sie Mrs. Kaczyński... Obaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
morda_zwierza_zderza Re: Czego się wstydzicie... 26.07.06, 11:39 nie lubie sikać w publicznych toaletach, bo mnie krępuje sikanie innej osoby obok. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta_z_imprezy Re: Czego się wstydzicie... 26.07.06, 11:41 A krępuje Cię jak sikajątak głośno? ("wodospad" szzzzzzzzzzz) :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
morda_zwierza_zderza Re: Czego się wstydzicie... 26.07.06, 11:45 tak, najgorsze są stare prukwy z wodospadami w ich wielkich starcych ...matjtkach. takie jeszcze puszczają bąki. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta_z_imprezy Re: Czego się wstydzicie... 26.07.06, 11:48 A co powiesz na golenie? Odpowiedz Link Zgłoś
morda_zwierza_zderza Re: Czego się wstydzicie... 26.07.06, 11:51 golenie...kiedys na jeża. teraz na 3 latkę, choć trzeba ćwiczyć by nie było niechcianych efektów. bo wyobraź sobie, jak brodzisz w kłaczorach... Odpowiedz Link Zgłoś
shuja Re: Czego się wstydzicie... 28.07.06, 18:07 muszą póścic bąka zeby strzepnąć ostatnią kropelkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
morda_zwierza_zderza Re: Czego się wstydzicie... 26.07.06, 11:48 ale krępuje mnie też, kiedy kobieta 19 stoletnia , która jets całkiem am i do am. mowi mi, że kąpie sie z matką ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozożerca bezserca Re: Czego się wstydzicie... IP: 217.97.0.* 26.07.06, 12:40 Dłubie w nosie i zjadam kozy - uwielbiam to robić sa bardzo smaczne polecam Odpowiedz Link Zgłoś
morda_zwierza_zderza Re: Czego się wstydzicie... 28.07.06, 17:07 ...:| strzelac kozami, to moje hobby..ale cichutko:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Czego się wstydzicie... IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.07.06, 23:48 Też tak mam, że się nie wysikam, jak ktoś jest obok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Czego się wstydzicie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 18:58 Gość portalu: jaija napisał(a): > Też tak mam, że się nie wysikam, jak ktoś jest obok ;) boisz się że zobaczay że masz małego fajfusa hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Czego się wstydzicie... IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.07.06, 23:35 Chyba, żebym zmieniła płeć. Doroto, czy czasem nie jesteś Dodą? Odpowiedz Link Zgłoś
pretensja_19 Re: Czego się wstydzicie... 16.08.06, 11:02 MR Kaczynski, jesli juz :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Sikanie do zlewu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 18:26 Nie żebym się wstydził bo to normalka ale raczej się nie chwale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Sikanie do zlewu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 18:34 do zlewu?! ,na naczynia tak robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Sikanie do zlewu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 18:38 naczynia mam w zmywarce nie w zlewie raczej Odpowiedz Link Zgłoś
wieniak Re: Sikanie do zlewu. 30.07.06, 12:00 ja podcieram tyłek na stojąco, a dowiedzialem sie niedawno ze wszyscy to robiom na siedzonco i teraz sie bardzo wstydzę ale nie mogę przestać. Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: Sikanie do zlewu. 14.08.06, 23:41 a ja tez podcieram na stojaco i dobrze mi tak, ale sprawdz jak to sie ma na siedzaco;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZEF podcieram sie na stojaka IP: *.bulldogdsl.com 15.08.06, 01:57 Ja zawsze podcieram sie na stojaco zeby spojzec na papier po podcieraniu i wiedziec czy jest jeszcze co do podtarcia, zawsze mnie ta czynnosc brzydzi i uswiadamia mi ze jestem tylko zwierzeciem. A wstydze sie blizny na penisie ktora zostala po operacji usuniecia stulejki, hirurg zabieg wykonal niefachowo i zostala nieatrakcyjna blizna przez ktora nie lubie oralnego seksu bo jest mi glupio dawac do buzi dziewczynie cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś