Gość: oje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 00:22 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14906 nie chcialabym nikogo urazic ale..co za ciemnogród;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makaluu Re: ciekawe forum;) 02.08.06, 00:50 w tej linkowni to powinien byc jeszcze odnośnik do LPR Odpowiedz Link Zgłoś
osieuek Puknijcie się w czółko! 02.08.06, 01:10 Ręce opadają. Mam na myśli, wbrew pozorom, autora tego wątku. Przeczytajcie choć faq do tamtego forum. A czy wy qźva znacie się choć ociupinę na endokrynologii? Wiecie, jak wygląda wykres stężenia estrogenów, LH i progesteronu podczas cyklu miesiączkowego? Wiecie, jakie objawy daje przewaga estrogenu, jakie - progesteronu, oraz czym steruje hormon LH? Oczywiście nie wiecie, więc jak możecie zrozumieć o co chodzi w tamtym forum i metodach, o których oni dyskutują. A tamci ludzie, jego użytkownicy - doskonale wiedzą. I robią z tej wiedzy użytek. Nawiasem mówiąc - większość ludzi udzielających się tam używa okresowo prezerwatyw. Właśnie dlatego, że od podszewki znają metody naturalnego planowania rodziny i wiedzą, w które dni metoda ma skuteczność bardzo wysoką, a w które raczej słabą. Odpowiedz Link Zgłoś
businessangel wiem jak wszystko wygląda, ale jak przypomnę 02.08.06, 01:42 sobie, to mi (albo Jemu) ochota przejdzie! I co wtedy, pomożesz mądralo? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: wiem jak wszystko wygląda, ale jak przypomnę 02.08.06, 07:26 Wykres stężeń estrogenu i progesteronu tak cię wprawia w obrzydzenie? Nie pojmuję. Własnego organizmu się brzydzisz? → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: ciekawe forum;) 02.08.06, 03:38 Co za przerazliwe forum! To juz kopulowac na calego, albo obciac sobie penisa! Tak bedzie najbezpiecznej! Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: ciekawe forum;) 02.08.06, 07:24 Błehehe, to wy jesteście chyba z tych, co: "Prezerwatywa zawiodła, a dopiero potem sobie policzyłam, że były dni płodne..." Ech, większość Polek nie wie, jak im organizm działa i jeszcze się szczycą tą niewiedzą... Tego, szczerze mówiąc, nie rozumiem. → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxx131 Re: ciekawe forum;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:36 Niech kazdy stosuje metody jak lubi. W koncu mamy wolnosc jednostek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula [...] IP: *.zabiniec.sdi.tpnet.pl 02.08.06, 11:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Najwiekszy ciemnogrod to Oje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:52 :D Nie macie pojęcia o fizjologii kobiety, to dopiero jest ciemnogród. I nie wiecie na czym polega NRP. Nie wszyscy je stosują w celach uniknięcia ciąży, ja np obserwuję swój organizm i się dowiedziałam ogromnie wiele. I jest to idealna metoda aby zwiększyć szanse zajścia w ciążę. A takie prześmiewaczki własnie zadają idiotyczne pytania w rodzaju "czy mogę zajść na 3 dni przed okresem?" i biorą niepotrzebnie postinory :D To jest dopiero ciemnota, hehe. Dużo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: ciekawe forum;) IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.06, 13:10 Gość portalu: oje napisał(a): > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14906 > nie chcialabym nikogo urazic ale..co za ciemnogród;/ Ciemnogród...? Bo znając npr wiemy o własnym cyklu coś więcej, niż to, że zaczyna się w pierwszym dniu miesiączki, a gdzieś po drodze jest jakaś owulacja? "Nie chciałabyś nikogo urazić"... ale świadectwo to Ty sama sobie wystawiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula Re: ciekawe forum;) IP: *.zabiniec.sdi.tpnet.pl 02.08.06, 13:26 Lilka, nie żartuj, wiedza że cykl zaczyna sie w pierwszym dniu miesiączki to JUŻ jest wiedza zaawansowana. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: ciekawe forum;) 02.08.06, 13:34 Hahaha... Ale śmieszne! Mam na myśli oczywiście ignorancję autorki wątku. To doprawdy niezwykłe dobrowolnie wystawiać tak na pośmiewisko własną głupotę. Choć prawdę powiedziawszy to bardziej żałosne niż śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: ciekawe forum;) IP: *.vx.pl / *.vx.pl 02.08.06, 13:38 Jest ciekawszy Wciemnogród nad rzeką Wciemnawką, gdzie żyją ludzie ....... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: ciekawe forum;) 02.08.06, 15:52 Dla mnie na Forum Humorum nadają się bardziej panienki, które pierwszy raz w życiu zwróciły uwagę na to, że mają jakikolwiek śluz i trzęsą się, że są poważnie chore. Lub panienki, które liczą na paluszkach, że "dwa dni po miesiączce i dwa dni po, to nie można zajść". Lub panienki, które są święcie przekonane, że jeśli ich cykle dotąd miały 30 dni, to NIGDY nie przytrafi im się taki 35 dniowy. Lub takie, które plamienie owulacyjne biorą za początek miesiączki i sygnał do seksu bez zabepieczenia. Lub takie, które wierzą w stosunek przerywany. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka793 Re: ciekawe forum;) 04.08.06, 10:30 Zabawne jest to co napisałaś...ale niestety na Twojej liście nie mam mnie - kobiety, która po stracie fasolki chce sie dowiedzieć czegoś więcej o swoim org., a na tym forum jest duzo przydatnych info. Nie zaliczam sie do żadnej z grup które podałaś, nie ejstem dewotką, nie wierzę w stosunek przerywany (stosowałam tabletki anty), a mimo wszystko tam zaglądam. Więc proszę Cię nie obrażaj osób, które sie znają na npr, przeczytaj kilka postów a może dowiesz się czegoś ciekawego...pozdrawaim i życzę więcej życzliwości dla poglądów innych ludzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
osieuek Re: ciekawe forum;) 04.08.06, 10:57 chyba coś źle przeczytałaś w tamtej wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: ciekawe forum;) 04.08.06, 16:15 > Zabawne jest to co napisałaś...ale niestety na Twojej liście nie mam mnie - Bo to lista osób nie mających pojęcia nie tyle o npr, co o biologii człowieka w ogóle... Zrozumiałaś mnie na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka793 Re: ciekawe forum;) 07.08.06, 10:19 o przxepraszam:-) chyba faktycznie źle Cię zrozumiałam:-) nie pozostaje mi nic innego jak podpisac sie pod twoim postem:-)to chyba już mój nastrój weekendowy wprowadził takie zamieszanie:-)Pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
maalza Re: ciekawe forum;) 02.08.06, 16:08 Gość portalu: oje napisał(a): > nie chcialabym nikogo urazic ale..co za ciemnogród;/ Ale uraziłaś. I to poważnie, swoją ignorancją. Forum NPR to zbiór bardzo fachowych porad odnośnie sposobu obserwowania własnego organizmu, które to obserwacje każda kobieta powinna prowadzić jesli zależy jej na świadomym macierzyństwie. Nie mówie tu o tych stosujących tabletki, bo wtedy przebieg cyklu jest inny, kazdy stosuje taką metode antykoncepcji jaka mu pasuje. Forumowiczki stosują NPR przez wiele lat z powodzeniem, zarówno w celu uniknięcia ciązy, jak i w celu poczęcia dziecka. Nie wygaduj takich bzdur jeśli nie znasz się na temacie, proszę, bo tylko wstyd sobie przynosisz. Lepiej poczytaj trochę fachowej lektury zamiast pleść androny. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: ciekawe forum;) 07.08.06, 10:36 Właśnie trafiłem przypadkiem: 28dni.pl Odpowiedz Link Zgłoś