Dodaj do ulubionych

ciekawe forum;)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 00:22
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14906
nie chcialabym nikogo urazic ale..co za ciemnogród;/
Obserwuj wątek
    • makaluu Re: ciekawe forum;) 02.08.06, 00:50
      w tej linkowni to powinien byc jeszcze odnośnik do LPR
      • osieuek Puknijcie się w czółko! 02.08.06, 01:10
        Ręce opadają. Mam na myśli, wbrew pozorom, autora tego wątku.
        Przeczytajcie choć faq do tamtego forum.

A czy wy qźva znacie się choć ociupinę na endokrynologii? Wiecie, jak wygląda
        wykres stężenia estrogenów, LH i progesteronu podczas cyklu miesiączkowego?
        Wiecie, jakie objawy daje przewaga estrogenu, jakie - progesteronu, oraz czym
        steruje hormon LH? Oczywiście nie wiecie, więc jak możecie zrozumieć o co chodzi
        w tamtym forum i metodach, o których oni dyskutują. A tamci ludzie, jego
        użytkownicy - doskonale wiedzą. I robią z tej wiedzy użytek.

Nawiasem mówiąc - większość ludzi udzielających się tam używa okresowo
        prezerwatyw. Właśnie dlatego, że od podszewki znają metody naturalnego
        planowania rodziny i wiedzą, w które dni metoda ma skuteczność bardzo wysoką, a
        w które raczej słabą.
        • businessangel wiem jak wszystko wygląda, ale jak przypomnę 02.08.06, 01:42
          sobie, to mi (albo Jemu) ochota przejdzie! I co wtedy, pomożesz mądralo? ;-)))
          • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: wiem jak wszystko wygląda, ale jak przypomnę 02.08.06, 07:26

Wykres stężeń estrogenu i progesteronu tak cię wprawia w obrzydzenie? Nie
            pojmuję. Własnego organizmu się brzydzisz?

→ → → → → → → → → →
            Odkryjmy Białoruś!
            odkryjmybialorus.blox.pl
    • xxx131 Re: ciekawe forum;) 02.08.06, 03:38

Co za przerazliwe forum! To juz kopulowac na calego, albo obciac sobie penisa! Tak bedzie najbezpiecznej!
      • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: ciekawe forum;) 02.08.06, 07:24

Błehehe, to wy jesteście chyba z tych, co: "Prezerwatywa zawiodła, a dopiero
        potem sobie policzyłam, że były dni płodne..."

Ech, większość Polek nie wie, jak im organizm działa i jeszcze się szczycą tą
        niewiedzą... Tego, szczerze mówiąc, nie rozumiem.

→ → → → → → → → → →
        Odkryjmy Białoruś!
        odkryjmybialorus.blox.pl
        • Gość: Xxx131 Re: ciekawe forum;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:36
          Niech kazdy stosuje metody jak lubi. W koncu mamy wolnosc jednostek.
      • Gość: zula [...] IP: *.zabiniec.sdi.tpnet.pl 02.08.06, 11:52
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Majka Najwiekszy ciemnogrod to Oje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:52
      :D Nie macie pojęcia o fizjologii kobiety, to dopiero jest ciemnogród. I nie
      wiecie na czym polega NRP. Nie wszyscy je stosują w celach uniknięcia ciąży, ja
      np obserwuję swój organizm i się dowiedziałam ogromnie wiele. I jest to idealna
      metoda aby zwiększyć szanse zajścia w ciążę. A takie prześmiewaczki własnie
      zadają idiotyczne pytania w rodzaju "czy mogę zajść na 3 dni przed okresem?" i
      biorą niepotrzebnie postinory :D To jest dopiero ciemnota, hehe. Dużo zdrowia.
    • Gość: lilka Re: ciekawe forum;) IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.06, 13:10
      Gość portalu: oje napisał(a):

> forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14906
      > nie chcialabym nikogo urazic ale..co za ciemnogród;/

Ciemnogród...?
      Bo znając npr wiemy o własnym cyklu coś więcej, niż to, że zaczyna się w
      pierwszym dniu miesiączki, a gdzieś po drodze jest jakaś owulacja?
      "Nie chciałabyś nikogo urazić"... ale świadectwo to Ty sama sobie wystawiłaś.
      • Gość: zula Re: ciekawe forum;) IP: *.zabiniec.sdi.tpnet.pl 02.08.06, 13:26
        Lilka, nie żartuj, wiedza że cykl zaczyna sie w pierwszym dniu miesiączki to
        JUŻ jest wiedza zaawansowana.
    • blaszany_dzwoneczek Re: ciekawe forum;) 02.08.06, 13:34
      Hahaha... Ale śmieszne! Mam na myśli oczywiście ignorancję autorki wątku. To
      doprawdy niezwykłe dobrowolnie wystawiać tak na pośmiewisko własną głupotę. Choć
      prawdę powiedziawszy to bardziej żałosne niż śmieszne.
    • Gość: ak Re: ciekawe forum;) IP: *.vx.pl / *.vx.pl 02.08.06, 13:38
      Jest ciekawszy Wciemnogród nad rzeką Wciemnawką, gdzie żyją ludzie .......
    • lilith76 Re: ciekawe forum;) 02.08.06, 15:52
      Dla mnie na Forum Humorum nadają się bardziej panienki, które pierwszy raz w
      życiu zwróciły uwagę na to, że mają jakikolwiek śluz i trzęsą się, że są
      poważnie chore.
      Lub panienki, które liczą na paluszkach, że "dwa dni po miesiączce i dwa dni
      po, to nie można zajść".
      Lub panienki, które są święcie przekonane, że jeśli ich cykle dotąd miały 30
      dni, to NIGDY nie przytrafi im się taki 35 dniowy.
      Lub takie, które plamienie owulacyjne biorą za początek miesiączki i sygnał do
      seksu bez zabepieczenia.
      Lub takie, które wierzą w stosunek przerywany.

:)
      • calineczka793 Re: ciekawe forum;) 04.08.06, 10:30
        Zabawne jest to co napisałaś...ale niestety na Twojej liście nie mam mnie -
        kobiety, która po stracie fasolki chce sie dowiedzieć czegoś więcej o swoim
        org., a na tym forum jest duzo przydatnych info. Nie zaliczam sie do żadnej z
        grup które podałaś, nie ejstem dewotką, nie wierzę w stosunek przerywany
        (stosowałam tabletki anty), a mimo wszystko tam zaglądam. Więc proszę Cię nie
        obrażaj osób, które sie znają na npr, przeczytaj kilka postów a może dowiesz
        się czegoś ciekawego...pozdrawaim i życzę więcej życzliwości dla poglądów innych
        ludzi:-)
        • osieuek Re: ciekawe forum;) 04.08.06, 10:57
          chyba coś źle przeczytałaś w tamtej wiadomości.
        • lilith76 Re: ciekawe forum;) 04.08.06, 16:15
          > Zabawne jest to co napisałaś...ale niestety na Twojej liście nie mam mnie -

Bo to lista osób nie mających pojęcia nie tyle o npr, co o biologii człowieka w ogóle...
          Zrozumiałaś mnie na odwrót.
          • calineczka793 Re: ciekawe forum;) 07.08.06, 10:19
            o przxepraszam:-) chyba faktycznie źle Cię zrozumiałam:-) nie pozostaje mi nic
            innego jak podpisac sie pod twoim postem:-)to chyba już mój nastrój weekendowy
            wprowadził takie zamieszanie:-)Pozdrawaim
    • maalza Re: ciekawe forum;) 02.08.06, 16:08
      Gość portalu: oje napisał(a):

> nie chcialabym nikogo urazic ale..co za ciemnogród;/

Ale uraziłaś. I to poważnie, swoją ignorancją. Forum NPR to zbiór bardzo
      fachowych porad odnośnie sposobu obserwowania własnego organizmu, które to
      obserwacje każda kobieta powinna prowadzić jesli zależy jej na świadomym
      macierzyństwie. Nie mówie tu o tych stosujących tabletki, bo wtedy przebieg
      cyklu jest inny, kazdy stosuje taką metode antykoncepcji jaka mu pasuje.
      Forumowiczki stosują NPR przez wiele lat z powodzeniem, zarówno w celu
      uniknięcia ciązy, jak i w celu poczęcia dziecka.
      Nie wygaduj takich bzdur jeśli nie znasz się na temacie, proszę, bo tylko
      wstyd sobie przynosisz.
      Lepiej poczytaj trochę fachowej lektury zamiast pleść androny.
    • t-800 Re: ciekawe forum;) 07.08.06, 10:36
      Właśnie trafiłem przypadkiem: 28dni.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka