Dodaj do ulubionych

Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych

• Gość: Ethi Rysio z "klanu" postać już niemal kultowa IP: *.aster.pl 19.09.06, 19:17
      • Gość: troglodyta wszyscy IP: 213.199.198.* 19.09.06, 19:50
        nie oglądajcie seriali, to opium dla masssss....
    • Gość: beata pani Stasia, Rysio i ciota Michal oraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:39
      Trojanowska Iza i blizniacy z M jak amour, kinga i Teresa ten borok, aha i
      jeszcze Marta wiecznie sie wahajaca i niezdecydowana, ta swięta pani Maria tez
      mnie juz wkurza:/
      lubie za to pania Agnieszke Kotulanke w serialu i Grazynke;)
    • Gość: Kala Kupa rekordowa - "Pierwsza milosc". Aaaaaargh! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:23
      Najbardziej mnie rozwala wszystko w serialu "pierwsza milosc" - od do zrzygania
      kiczowatej piosenki w czołówce, przez pastelową parkę głównych bohaterów, po
      tego ziomala z asymetrycznym fryzem (tego od szambiarki). Od kompletnie
      nierealistycznej scenografii, przez absurdalną fabułę, po żenujące
      pseudoaktorstwo. Masakra. Oglądać można tylko po całej nocy dawania w szyję, nad
      ranem, powtórki na polsacie 2.

Poza tym Izabela "Gwiazda" Trojanowska w Klonie. No i Rysio, absoku..lutny wykręt.
    • piggi Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 19.09.06, 22:32
      Ludzie! No i po co się denerwować oglądając taki Klan, czy M Jak Miłość.
      Serdecznie polecam Daleko Od Noszy!
      Aktorstwo naprawdę genialne. Dialogi, gry słowne niesamowite.
      Jedyne konkurencyjne widowisko absurdu prezentują obrady sejmu RP.
      Odwracając temat przewodni tego forum, może jeszcze ktoś napisze o serialu,
      który warto oglądać.

• Gość: Elza Olka z Klanu IP: *.mmj.pl 19.09.06, 23:08
      Jeejku...nie rozmumiem ..kiedyś jako dziecko grała w miarę naturalnie..ale teraz
      jest"nie do przyjęcia"Miny,jakieś grymasy ,tiki,przewracanie oczami..i koszmarna
      recytacja..dla mnie koszmar!!Jej siostrunia..tez mnie drażni..ta to ma pecha do
      chłopów..o Jesssusiie...:))
    • Gość: tez Iza Trojanowska!!! IP: *.mmj.pl 19.09.06, 23:13
      To jest dopiero "majsztersztik":)))))A jak ładnie rzuca włosami:))A jak zgrabnie
      wtrąca pytajniki do scenariusza Klanu:))..typu"Booogda...an,mozesz
      miii...poo..móóc"??
      • Gość: m Re: Trojanowska!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.09.06, 00:08
        Paweł Wawrzecki we wszystkich rolach ! A już szczególnie mnie wkur*ia jako
        doktor Kidler grrrrr...
    • Gość: żal się Boże Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 00:59
      Niewolnica Isaura to ponoć w lektura szkolna w Brazyli(?) Poza tym, w zasadzie
      irytuje mnie kazdy polski serial :) w szczególości anty-bohaterowie Klanu, M
      jak Miłość, Plebanii i co tam jescze leci :) Poza tym, ja rozumiem, takie
      rzeczy na komercyjnych stacjach, ale karmi nas tym TVP! i to w godzinach
      największej oglądalności :| to jest po prostu SKANDAL! :D
      • henryczek-czewa Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 20.09.06, 01:09
        trudno coś jeszcze dodać po tych wszystkich wpisach

oczywiscie rysiek, długo długo nic

z niewymienionych - wspólniczka trojanowskiej z klanu. Nazwisko Łącz kojarzyło mi sie zawsze z jakąś wyższą półką aktorstwa, ale tak drewnianej pary jaką stanowi ta pani z trojanowską to ...eh

z zagramanicznych - super dr jack z losta

seriale polskie oglądam od przypadku do przypadku, żeby sie pośmiać - to na prawde dobra zabawa:)
        • Gość: Malwina Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: 81.210.123.* 20.09.06, 13:33
          KLAN:
          Rysio,
          Olka,
          Trojanowska,
          babcia Stasia - "bożesz Ty mój..."

M jak M
          Kinga czyli K.Cichopek

• Gość: nika Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: 80.51.222.* 05.10.06, 10:24
          no co ty? doktorek jest suuuper
    • zona_jarka Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 20.09.06, 13:45
      Tomek z miną głupka i ta jego Kasia.
    • Gość: a.g.a.t.a MONIKA z klanu!!! IP: *.lodz.mm.pl 20.09.06, 13:46
      j.w
      nie widzialam bardziej wkurzajacej postaci serialowej!
      • Gość: olaboga Hanka Mostowiaczka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:23
        Drewniana blond lala - w dodatku ostatnio pazerna na stołek sołtysa dla męża -
        wieś tańczy i śpiewa. No i to jej "Maaarek" (z zaśpiewem).
        • Gość: olaboga A - jeszcze ten półdebilny Koziełło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:26
          ...ciągle taki zdyszany, jakby właśnie się onanizował w łazience przed chwilą...
    • chce_tworzyc Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 20.09.06, 15:11
      Rysio z "Klanu" (przepoprawny!), Basia z "M jak Miłość" (we wszystko się
      wtrąca), Kinga też z MjM (za słodka).

To chyba tyle. :-)
      • Gość: koneser Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:56
        najgenialniejsza para seriali polskich to Trojanowska z Klanu oraz komisarz
        Zawada z TVN. Wyobrazam sobie jaki superduet mogliby stworzyć. Ona do niego "Za-
        wa-da, nie ró-b mi te-go" a on patrzy na nią tą twarzą z drewna, wyrażającą
        setki kłębiących się myśli w tym supermęskim bohaterze i spokojnie bez
        mrugnięcia okiem mruga okiem ;)
        a tak wogóle to aż dziwię sie ze nikt nie wymienił tego naszego, słowiańskiego
        Chucka N.
    • tekisk Marta z " M jak miłość " n/ text 20.09.06, 17:12
      • marik_a Re: Seriale 20.09.06, 22:52
        ale ileż to można mieć radości z oglądania np. takiego odcinka "mody na sukces". najlepsze jest jak słyszą coś wstrząsającego - zbliżenie, idiotyczna mina z wybałuszonymi oczami i przekrzywioną głową - a na reakcje trzeba czekać do następnego odcinka;] albo wątki jak np. brook(nie wiem jak to sie pisze) traci pamięc i biega z lalką po polu kukurydzy, ściga ją rich(też nie wiem jak sie pisze), ona sie ciągle przewraca, on biegnie z calych sił ale i tak jej nie może dogonić... cóż za dramatyzm;]
        • Gość: aprikose JaNeCzKa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:33
          A więc lista rankingowa ;)

1. Janeczka z M jak miłość!!! - nie razi sobie z życiem ewidentnie i gra jakby
          nie spała przez cały okres kręcenia serialu ;)

2. Ola lubicz
          3. "absolutnie" z Kklanu - nie pamiętam imienia
          4. Simona z "m"!!!!
          • Gość: karolina Re: JaNeCzKa IP: *.debacom.pl 21.09.06, 11:39
            rysio ciagle myjacy raczki
    • Gość: Miśka Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: 217.153.76.* 21.09.06, 12:09
      Marysia z MjM, nie trawię.. Te jej świątobliwe miny, ta anielskość i gotowość
      do niesienia pomocy. Ta pseudodyskrecja i "nie wtrącanie się" w cudze sprawy -
      a w rzeczywistości wścibstwo pierwszego sortu.
      A w ogóle warsztat aktorski tej kobiety jest powalający: powaga, westchnienie,
      przewrócenie oczami i każde zdanie mówione w jednej, wzniosłej tonacji. Makabra.
      • Gość: Regra Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych IP: 193.120.138.* 21.09.06, 17:19
        1. Stanislawa z klanu i jej czaj. Niedobrze mi sie robi jak ja widze.
        2. Ola z klanu, gwiazda na sile.
        3. Michal, Rysio, absolutnie i w rzeczy samej. grrrrrrr!!!!
        4. Gosia z M jak Mdlosci.Zmanierowana lala.
        5. Caloksztalt na wspolnej, samo zycie,
        ^. o na dobre i na zle nawet nie chce slyszec, maran proba podrobienia ostrego
        dyzuru, a moze kliniki w schwartzwaldzie? :)
    • bio.logy Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 21.09.06, 20:10
      1)M jak miłosc:
      Teresa- wygląda jakby cały czas się mazała i sila powstrzymywała łzy.
      sędzia- ta jej wykrzywiona morda, wygląda jak goblin;p
      bracia- bez komentarza
      Madzia- ciagle tylko beczy, tyle ze nie widać tego tak po niej jak po Teresie
      Goska-wywallilabym ja z tej roboty na zbity pysk bo ona na nic nie zasluguje
      ten gej od Goski- wyglada jak jakis maniakalny zabojca i psychopata
      2)Klan
      Olka- czyli mala chinka czikulinka;p niewiadomo co robi z siebie niewiadomo co,
      nagle taka dorosla sie znalazla, wozi sie co to nie ona.
      dr Lubicz- ten to juz tak spedalony ze gorzej sie nie da
      Agnieszka- brzydka jak sciera do podlogi
      3)na wspolnej
      Roztocki- zarowno ojciec jak i syn, po co tam oni to nie kumam
      kochaś Gośki- powiesilabym go za jajka za caloksztalt
      4)Marta- nic innego nie potrafi jak tylko pieprzyc się z tym swoim kochasiem, on
      zreszta tez do niczego
      • aniazsk Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 22.09.06, 21:29
        1) Z "M jak miłość":
        - Krzysztof Zduński - całe szczęście, że go usunęli, bo przestałam oglądać ten
        serial a teraz znowu mogę sobie co jakiś czas go obejrzeć
        - Teresa - denerwuje mnie jej wyraz twarzy i głos
        - Marta+jej syn Łukasz- mój brat nazywa ją "Plastą"
        - Małgosia - ale ostatnio i tak rzadko jest, wiec da się przeżyć
        2)Z "Kryminalnych":
        - żona Marka

• aqua37 Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 22.09.06, 21:52
          witam, to mój debiut tutaj :-) pozdrawiam wszystkich piszących i czytających.
          A teraz do rzeczy, pierwsza piątka serialowych niudaczników,gamguł,ciepieloków
          i melepet to:
          5. Romantowska w serialu "Dom" - nawiedzona, totalna beznadzieja...
          4. Hryniewicz w serialu "Zmiennicy" - za to,że nie rozpoznał baby z wąsami...
          3. Cyrwus w serialu "Klan" - za całokształt...
          2. Bujakiewicz w serialu "Na dobre i na złe" - słodka idiotka...

and the winer is :

1. Andrzej Kopiczyński za rolę pipowatego czterdziestolatka w serialu o tymże
          tytule....ale kto to jeszcze pamięta?
          • aqua37 Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 22.09.06, 22:00
            A ja wygrałabym ranking na największą sierotę posługującą się angielskim :-)
            sorry za tego winera :-)
            the winner is...
            • to.nieja Re: Irytujacy bohaterowie seriali telewizyjnych 22.09.06, 22:29
              Najgorsza ze wszystkich jest Alutka, jej mąż, oraz ten koleś grany przez
              Fronczewskiego i jego żona, Maryla Rodowicz, policjant i wszystkie dzieciaki!
              Lubiłam serial "Zmiennicy", ale dwójka głównych bohaterów wyglądała jak
              przygłupy!
              Chociaż nie, Alutka jest o niebo lepsza od tego Barcisia z tego serialu o
              tramwajarzu i jego koledze szambonurku, to po prostu żenada!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka