Gość: Zolza IP: 217.205.157.* 14.09.06, 12:18 Niektore maja tak durne teksty, ze az sie prosi, zeby cos przerobic :) "Ja przed toba otwieram Wszystkie czesci miksera Po same konce Mozesz wiecej sie nie bac Nikt ci nie chce przyje.." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Mordujemy piosenki IP: 217.205.157.* 14.09.06, 12:23 "Juz teraz wiem, ze dni sa tylko po to By do ciebie wracac w kazda noc piechota" Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Mordujemy piosenki 14.09.06, 12:33 kaaaaaaaaaajne greeenceee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zerozerosiedem Re: Mordujemy piosenki IP: *.adsl.cybercity.dk 19.02.14, 23:07 w góóóóóóóóóóórę ręęęęęęce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anette1 Re: Mordujemy piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 07:32 by do ciebie wracać podstarzała cioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Nemo Re: Mordujemy piosenki IP: *.w86-204.abo.wanadoo.fr 27.09.06, 20:07 Chyba CIOTO najlepiej się rymuje hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cytryna Re: Mordujemy piosenki IP: 217.205.157.* 14.09.06, 12:59 Seria z ojcem :) "Ojciec zyl tak jak chcial Trzy dni trzezwial, tydzien chlal..." "Ojciec zyl tak jak chcial Zzeral nawet mech ze skal" ech, mialam tego wiecej, ale skleroza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary z pakamery Re: Mordujemy piosenki IP: *.net-serwis.pl 14.09.06, 15:07 "Ładne oczy masz, komu je dasz? Nikomu ich nie dam, wydłubię i sprzedam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bęc Re: Mordujemy piosenki IP: 82.177.11.* 14.09.06, 16:28 "ladne oczy masz komu je dasz? takie ładne gały wystające z pały" "ja mam 20 lat Ty masz 20 lat a on ma dożywocie.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeje Re: Mordujemy piosenki IP: 82.160.209.* 14.09.06, 17:52 ..bo kocham się jak popadnie, a ty sie temu nie dziwisz... i jeszcze wilki i sun of the blue sky: uuuuuuu synu nie bluzgaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piosenkarz Re: Mordujemy piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 20:47 fajne rece :) Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Mordujemy piosenki 17.09.06, 00:22 To się zaczybało jakoś tak: Kiedy coś cię wqrwi, Kiedy wszystko idzie nie tak, Bluzgnij sobie raz, czy dwa.. Mój kolega ten tekst osobiście napisał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: Mordujemy piosenki IP: *.chello.pl 17.09.06, 21:52 miałem 10 lat gdy najechał na mnie fiat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avanger Re: Mordujemy piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:31 "7 zapałek... " :D Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludka Son of the blue sky inaczej 26.09.06, 19:34 Every karp or mintaj Every jesiotr, flądra, płoć, Everybody filety Uuuu, sandacz się pluska, Uuuu, schodzi łuska stare, harcerskie czasy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Mordujemy piosenki 29.09.06, 18:02 > i jeszcze wilki i sun of the blue sky: > uuuuuuu synu nie bluzgaj uuuuu... spalona bluzka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marqr Re: Mordujemy piosenki IP: *.zjz.pl 27.09.06, 16:52 ja mam 20 lat ty masz 20 lat przed nami siódma klasa Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Mordujemy piosenki 14.05.14, 23:23 ja mam 20 lat Ty masz 20 lat przed nami siódma klasa Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: Mordujemy piosenki 14.09.06, 20:57 "ładne oczy masz szkoda, że nie twarz" "więc chodź przywale Ci deską raz żółtą a raz niebieską" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aux Re: Mordujemy piosenki IP: *.chello.pl 14.09.06, 21:04 "Onaaa maaaaaaaaa........kiłę...nie wiesz jaaaaaak....wielką..." ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yepestis Re: Mordujemy piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 21:07 kiedy byłem małym chłopcem, hej brałem kokę, brałem kokę i wąchałem klej odkąd nową mam strzykawkę biorę se podwójną dawkę, hej Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: Mordujemy piosenki 14.09.06, 21:21 Mój sokole, moj przejrzysty widać ci w żołądku glisty... Ja... zamknięta szczelnie w swej skorupie Ja... powoli drapię się po dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Mordujemy piosenki 14.09.06, 21:42 ja mam 20 lat ty masz 20 lat przed nami siodma klasa i ktos juz kiedys w innym watku na forum wspominal: malowanie i spawanie malowanie i spawanie wszystko wali sie na glowe sciana po scianie (czy jakos tak) Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-n-i-e-sz-k-a Re: Mordujemy piosenki 17.09.06, 22:31 Jak odróżnić mam wieśniaka co na wietrzną ospę zapadł Co mam robić aby nie ział tylko aby coś powiedział/ Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_parasol Re: Mordujemy piosenki 14.09.06, 23:06 "Ciągle pada, Ciągle pada moja żona na sąsiada.." Odpowiedz Link Zgłoś
arco8 Re: Mordujemy piosenki 14.09.06, 23:51 "Już mi niosą setkę z mielonym, Już cyganie czekają z zagrychą..." "Dżemy mam w lodówce Dżemy, może sobie zjemy ...." Pozdruffki Arco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brytan Re: Mordujemy piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 20:33 Jeny, ale ty masz geny To chyba z przeceny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braat1 Re: Mordujemy piosenki IP: *.centertel.pl 15.09.06, 08:05 Mialem 10 lat, gdy przyjechal po mnie fiat, z rejestracja eMOKa Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Mordujemy piosenki 15.09.06, 13:37 Miałem 10 lat gdy pier***nął we mnie fiat na Powązkach był mój grób Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: Mordujemy piosenki 15.09.06, 11:54 Powiedz, powiedz czeeemu... Zjadłaś dzisiaj rano bułkę bez dżemu Z Tobą chcę ogląąąądać świaaaat tylko my i mały Fiat To nie ja byłam mewą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayen Re: Mordujemy piosenki IP: *.polkomtel.com.pl 15.09.06, 12:02 > To nie ja byłam mewą... To nie ja zjadłam drzewo..... Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Mordujemy piosenki 15.09.06, 13:34 > Powiedz, powiedz czeeemu... > Zjadłaś dzisiaj rano bułkę bez dżemu Powiedz, powiedz czeeemu... Mierzysz do mnie z cekaemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .:|:. Re: Mordujemy piosenki IP: *.astra-net.com 18.09.06, 00:27 wstań, powieś się lecz nie sam i nigdy wiecej juz nikt nie powie 'sępie, wisiałeś beze mnie'... Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Mordujemy piosenki 15.09.06, 13:30 Nogi do nieba miałaś, lecz Pusto w głowie Więc zostawiłem wtedy cię W przydrożnym rowie Odpowiedz Link Zgłoś
aggravka Re: Mordujemy piosenki 15.09.06, 15:04 chciałbym byc sową, chciałbym być sową wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Re: Mordujemy piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 11:09 wszystko sie może zwarzyć (piosenka mleczarzy) wszystko sie moze zderzyć (piosenka samochodziarzy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zolza Re: Mordujemy piosenki IP: *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 16.09.06, 11:20 Moj sokole, ja p...dole Ktos ci zrobil dziure w czole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44o Re: Mordujemy piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 17:11 miałem 10 lat gdy mój brat do kibla wpadł usłyszałem wielki plusk ... Odpowiedz Link Zgłoś
asia_czarownica Re: Mordujemy piosenki 16.09.06, 20:08 > miałem 10 lat > gdy mój brat do kibla wpadł > usłyszałem wielki plusk śpiewaliśmy to w podstawówce ;) "chciałem spuścić sznur usłyszałem:"bul, bul, bul" i znalazłem go w oczyszczalni MPO" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt kombajn Re: Mordujemy piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 20:12 z cyklu:"co się śpiewało w szkole" Mój dziadek zabił psa sposobem Einsteina i podpiął go pod prąd pod 100 tys. volt Puszek okruszek, spalony brzuszek Dziadek sadysta i terrorysta Puszek okruszek ma spalony brzuszek Dziadek sadysta ukatrupił goooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt kombajn Re: Mordujemy piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 20:16 No i rzecz jasna "Muminki" Muminki się cieszą gdy kogoś powieszą Mumiiiiiiiiiiinkiiii A mama Muminka zabiła dziś synka Mumiiiinkiiiii A tata Muminek wysadza kominek Mumiiiinkiiiii A panna Migotka zabiła dziś kotka Mumiiiinki A nasz drogi Ryjek dziś połknął swój kijek Mumiiiiiinkiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Muminki once again 27.10.06, 18:14 Gość portalu: kurt kombajn napisał(a): > No i rzecz jasna "Muminki" > > Muminki się cieszą > gdy kogoś powieszą > Mumiiiiiiiiiiinkiiii > > A mama Muminka > zabiła dziś synka > Mumiiiinkiiiii > > A tata Muminek > wysadza kominek > Mumiiiinkiiiii > > A panna Migotka > zabiła dziś kotka > Mumiiiinki > > A nasz drogi Ryjek > dziś połknął swój kijek > Mumiiiiiinkiiiiii Albo wersja przyniesiona przez Piętnastolatkę z gimnazjum: 'Muminki cię śledzą, zabiją i zjedzą, Mumiiiiiinkiiii!' :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buka Re: Mordujemy piosenki IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.14, 21:21 a panna migotka to stara idiotka muuuuminiki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-n-i-e-sz-k-a Re: Mordujemy piosenki 17.09.06, 22:34 Gość portalu: kurt kombajn napisał(a): > z cyklu:"co się śpiewało w szkole" > > Mój dziadek zabił psa > sposobem Einsteina > i podpiął go pod prąd > pod 100 tys. volt Sposobem Hitlera! :D Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Mordujemy piosenki 16.09.06, 20:14 Trochę starszy repertuar: "Przyjedź mamo na przysięgę, zaproszenie wysłał szef, urwało mi prawą rękę, przyjedź zobacz - twoja krew, Mundur na mnie jak ulany, rękaw już zaprasowany..../dalej nie pamiętam/. Albo to: "przyjdę do ciebie, choć nie masz oka przyjdę do ciebie, choć nie masz nóg..." A to już prehistoria: "na lewo most, na prawo most,a dołem Wisła płynie, co drugi sklep, to koński łeb, a gdzie są polskie świnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azi Re: Mordujemy piosenki IP: *.plock.mm.pl 17.09.06, 00:50 "Moja mała blondyneczko, czy ty o tym wiesz. Ile razy cię spotykam, tyle razy jesz". Odpowiedz Link Zgłoś
elmumio Re: Mordujemy piosenki 17.09.06, 02:00 Pili my soki nad Wisłą, pili my soki we dwóch... Kto zgadnie co to za utwór? Wydaje mi sie,że autorami tej parodii jest kabaret Otto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predator-amator Re: Mordujemy piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 09:56 była kiedyś taka pieśń: Przyjdą po ciebie niebiesko-czarni przyjdą po ciebie gdy będziesz spał i cię zabiorą na komisariat tam ci wp....lą 50 pał. ref. Bo twoje plecy są granatowe na twojej głowie sinaków sto a wszystko po to abyś zrozumiał co ma oznaczać skrót MO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clintwood Re: Mordujemy piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 14:08 żałuję, że ci dałam, żałuję, że łykałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yepestis Re: Mordujemy piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:11 Killing me softly, the fugees :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vp Re: Mordujemy piosenki IP: 82.177.97.* 17.09.06, 19:52 Nad rzeczką, opodal krzaczka mieszkała kaczka-pijaczka co zamiast trzymać się rzeczki pędziła bimber z porzeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Nemo Re: Mordujemy piosenki IP: *.w86-204.abo.wanadoo.fr 27.09.06, 20:14 Killing my software with Windows ... czy jakoś podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopytko Re: Mordujemy piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:28 ... Pili my soki aż wyschło Pili my soki, do dna... Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Mordujemy piosenki 19.09.06, 15:20 elmumio napisał: > Pili my soki nad Wisłą, > pili my soki we dwóch... > Kto zgadnie co to za utwór? > Wydaje mi sie,że autorami tej parodii jest kabaret Otto. tak tak,i bylo cos o kielbasie tez chyba w tym:) oczywiascie to jest killing me softly Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: Mordujemy piosenki 27.09.06, 21:35 elmumio napisał: > Pili my soki nad Wisłą, > pili my soki we dwóch... killing me softly... nie wydaje ci się ;) śpiewali jeszcze "oooo margaryna" (macarena) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Mordujemy piosenki IP: *.net145.okay.pl 17.09.06, 19:54 juzzzz mi niosa suknie z kondonem..... ze mna mozna pojsc na lodowisko......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Mordujemy piosenki IP: *.c31.msk.pl 17.09.06, 20:10 Sloń C pokonal cien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjec 12czszy Re: Mordujemy piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 21:43 Tę ku..ę którą tu widzicie zowią Mają, wszyscy Maję znają i ru...ją, Maju ku..wa twoja mac, czemu nie chcesz dupy dac....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handikori Re: Mordujemy piosenki IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.09.06, 22:44 tyle ćpunow w calym miescie niewidzialem tylu jeszcze popatrz ooooo popatrz a w dwudzieste urodziny kup dziewczynie funt słoniny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Mordujemy piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:42 Zataczałeś się nie wiadomo gdzie Między szklanki brzegiem a dnem... (B. Kozidrak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handikori Re: Mordujemy piosenki IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.09.06, 12:56 domowe przedszkole a w koncie jabole a pani od rana chodzi najeb..a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt kombajn Re: Mordujemy piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:10 Dziecięcych piosenek ciąg dalszy: "Szczotka, pasta, kilo dynamitu jedna zapałka i już po krzyku myję zęby wystające z gęby a pozostałe są już spróchniałe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt kombajn Re: Mordujemy piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:14 Hej, dzieci jeśli chcecie zobaczyć Smerfów las na setkę dziś zapraszam was i telewizor włączcie, gaz odkręćcie i usiądźcie zaraz się wam urwie film... Odpowiedz Link Zgłoś
toop.toop Re: Mordujemy piosenki 18.09.06, 22:28 gdzies jest lecz nie widomo gdzie facet co sie alfonsem zwie malutki owsik mieszka w nim i wiedzie wśród organów prym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Mordujemy piosenki IP: *.net-serwis.pl 19.09.06, 16:04 gdzies jest lecz nie widomo gdzie świat w którym baśń ta dzieje się malutka pszczółka bzyka w nim a Gucio tez tam robi dym (...) Maja fruwa tu i tam zad swój pokazując nam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary z pakamery Re: Mordujemy piosenki IP: *.net-serwis.pl 19.09.06, 16:06 "Kulig" Pędzi, pędzi dziadek bimber gdzieś na strychu Hej! przyszli Marian, Heniek, Wiesiek oraz Zdzichu Odpowiedz Link Zgłoś
danusia33 Re: Mordujemy piosenki 19.09.06, 08:22 A ja znam coś takiego: "Hej, dzieci jeśli chcecie zobaczyć Smerfów las przed ekran dziś zapraszam was więc telewizor włączcie, gaz odkręćcie i usiądźcie, jak pier..lnie to nie będzie Was!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
pepegi Re: Mordujemy piosenki 19.09.06, 14:03 a to: "Nasrał z dachu wypijmy za to" (Kayah) Odpowiedz Link Zgłoś
czesc_gewara Re: Mordujemy piosenki 19.09.06, 14:31 Z lat 70-tych "Wsiasc do rakiety Heramszewskiego nie dbac o bagaz, nie dbac o bilet sciskajac w reku kartki na cukier patrzec jak Gierek ma wszystko w dupie" Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Mordujemy piosenki 19.09.06, 15:23 jestes seerem :> ostatnio w radiu lecialo kocham cie jak irlandie, bylam swiecie przekonana ze to jakas parodia, a tu sie okazalo ze on po prostu tak sepleni:> a lat dobrych kilka temu, bylo: maaaja daje tu i tam noo i syfa rozsiewa cala piosenka byla tak urocza, jednak na szczescie calego tekstu nie pamietam:> Odpowiedz Link Zgłoś
blue_eyes Re: Mordujemy piosenki 25.09.06, 18:41 to leciało tak: "Tę pszczółkę, Którą tu widzicie zowią Mają, Wszyscy Maję znają i ją grają. Maja daje tu i tam, No i syfa rozsiewa. Więc Guciu, Jeśli bzyknąć będziesz chciał se Maję Załóż szybko gumkę na swa faję. I uważaj żeby ta, Gumka czasem nie pękła. Jak pęknie no to bedzie trochę przewalone, Bo syf zaraz przejdzie na Twą żonę, A jak ona dowie się, To wtedy - wtedy Wtedy ona zabije Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary z pakamery Re: Mordujemy piosenki IP: *.net-serwis.pl 19.09.06, 16:08 Daj mi tę noc: "Daj mi ten mocz do badań mocz..." Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Mordujemy piosenki 20.09.06, 11:23 Kto pod knajpą wyciął orła Kogo boli cała morda Kto, no powiedz kto? Kto wypłatę przepił całą że nic prawie już nie zostało Kto, no powiedz kto? Tak bardzo się zalałem Nie pamiętam z tego nic Na kacu pocierpiałem Ale teraz znowu mogę pić! (copyright by Stan Tutaj) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Mordujemy piosenki 20.09.06, 11:25 Ale to już było I nie wróci więcej Do roboty się chodziło Budowało się socjalizm całym sercem Ale to już było Znikło gdzieś za nami Stoją ludzie po zasiłek A dokoła pięknie kwitnie kapitalizm (to też Stan Tutaj) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Mordujemy piosenki 20.09.06, 11:35 Świat nie wierzy psom Każdy kot to wie Świat nie wierzy psom Zwłaszcza wtedy gdy Są to wściekłe psy Świat nie wierzy psom Na nic kocie łzy Gorsza od tych psów Jeszcze jesteś tylko Moja droga, ty (również Stan Tutaj) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Mordujemy piosenki 20.09.06, 11:43 Żyłę smalcu odkryto na rynku I o budę tu zabił się pies W kinie lecą kawały od tynku Ale ludziom nie żyje się źle Tutaj rzeka ma zakręty ostre Że aż ryby wyrzuca na brzeg Miasto cudów ma szansę na postęp Posłuchajcie panowie więc mnie: Nie przenoście nam stolicy do Krakowa Do Wąchocka ją przenieście, proszę was Tu przecisnąć się gotowa dziurą w płocie super-krowa I dlatego na ogonie węzeł ma (to też z repertuaru Stana Tutaja) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Mordujemy piosenki 20.09.06, 11:46 Władza stała za zakrętem Z dwoma radarami Jechał nowym cinquecentem Jakiś ważny gość na bani Lecz nie udało się im pochwycić go Immunitet miał, wypuścili go Chłopaki nie płacą! Chłopaki nie płacą! (autor jak wyżej) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Mordujemy piosenki 20.09.06, 11:58 Pamiętam tylko to Że syrenką mknąłem w świat Drogą coś wielkie szło Zostawiając wielki ślad Nogi do nieba miałaś, lecz Pusto w głowie Dlatego porzuciłem cię W przydrożnym rowie (to oczywiście też Stan Tutaj) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Mordujemy piosenki 20.09.06, 12:11 Nie zamykajcie drzwi Zostawcie okna uchylone Złodziej też musi żyć Weźcie na spacer psa i żonę Nie zamykajcie drzwi A wasza kasa będzie pusta On nie zostawi nic Nawet z łazienki wyrwie lustra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caletto Re: Mordujemy piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:47 A ta przepiureczka latała, skakała, zą się posrała latała skakała az sie posrała a tak kaczka mowi kwa sypie jej sie z dupy mak a ten wół nasrał w dół a ten kogut złotopiory lata po wsi gwałci kury i refrne; a ta przepióreczka latała, skakała az sie posrała... ole :-D Odpowiedz Link Zgłoś
aix.sponsa Re: Mordujemy piosenki 21.09.06, 17:20 Jesteś jeeeżeem Z białym kołnieeerzeem... :oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frędzel Re: Mordujemy piosenki IP: *.net-serwis.pl 26.09.06, 13:18 > A ta przepiureczka > latała, skakała, zą się posrała > latała skakała az sie posrała A ten byk krowę cyk, A ta krowa dupę chowa A ten wąż pierdzi wciąż A ten lew nasrał w zlew A ten jamnik cierpi srodze targa jaja po podłodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred Re: Mordujemy piosenki IP: 81.210.16.* 21.09.06, 17:25 ktos znowu zjadl mi psa teraz robaki ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Mordujemy piosenki IP: 81.210.16.* 22.09.06, 10:43 to jest najlepsze na calym watku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred2 a ja znam tak IP: 81.210.16.* 25.09.06, 16:24 moj tata zjadl mi psa teraz robaki ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Mordujemy piosenki IP: 81.210.16.* 25.09.06, 16:25 to nie ja zjadlam drzewo to nie ja bylam z ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Mordujemy piosenki IP: 217.205.157.* 25.09.06, 17:18 Ra Ra Rasputin Raz go w morde raz go w ryj oraz Jajko na miekko Jajko na twardo Bonanza Jajko na miekko Jajko na twardo Jajko na byle jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjec-12czszy Re: Mordujemy piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:18 Ja dla ciebie byłem zdolny moczyć jaja w kwasie solnym a mnie teraz serce boli że ktoś inny cie pier..lił! je je je wiem wiem byłas u lekarza wiem wiem kiła ci zagraża wiem wiem że ciebie bolało wiem wiem gdy skrobali ciało... wiem wiem że ciaże przerwałaś wiem wiem ile za to dałaś wiem wiem ze zarabiasz marnie wiem wiem pójdziesz dawać dupy pod latarnię..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciotka Re: Mordujemy piosenki IP: *.c27.msk.pl 25.09.06, 19:44 Trochę fekalnie: I nawet, kiedy będę srał Nie przyznam się, to nie mój kał Pode mną kupa, którą znam Którą ja wysrałem sam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gradesdend Re: Mordujemy piosenki IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.09.06, 22:06 szczotka pasta kubek dynamitu mala eksplozja i juz po krzyku myje zeby wystajace z geby a pozostale sa zardzewiale ZEBY SZTUCZNA SZCZEKE MIEC TRZEBA TYLKO CHCIEC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gradesdend Re: Mordujemy piosenki IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.09.06, 22:08 KUMPEL KOMPA ZNIOSL ZOBACZYLEM BABKI SLUZ I WIEDZIALEM PO CO ZYC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: Mordujemy piosenki IP: 212.160.172.* 26.09.06, 08:05 "znów jesteś zebrą"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt specjalny Re: Mordujemy piosenki IP: 80.51.199.* 26.09.06, 12:46 Mój dziadek zabił psa sposobem rambo dwa podstawił go pod prąd na 309 volt Puszek okeruszek ma goły brzuszek , dziadek sadydta z prądu korzysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedzionaż Re: Mordujemy piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:42 Lato było dość upalne już myslałam że se walnę aż tu nagle ciota na nic ochota! kap kap płynie mi pie.....nie mi się śni przemoczone majtki pełne rudej krwi... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_piotr Re: Mordujemy piosenki 27.09.06, 09:17 Żałuję, że śpiewałam, żałuję, że nagrałam, a potem sprzedawałam, tę chałę wam wciskałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marqr Re: Mordujemy piosenki IP: *.zjz.pl 27.09.06, 16:51 mamy wiele i niewiele- tak w sam raz mamy czołgi, transportery oraz gaz Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: Mordujemy piosenki 27.09.06, 21:39 mój dziadek zjadł mi psa pies cztery lapy miał normalny mówią dziad a jednak psa mi zjadł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aggravka Re: Mordujemy piosenki IP: 195.42.249.* 27.10.06, 15:15 chciałbym być sową wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia763 Re: Mordujemy piosenki 28.09.06, 11:03 She offers me protection Eternal disinfection Whether I'm right or wrong Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: Mordujemy piosenki IP: 212.160.172.* 29.09.06, 11:46 "czekasz na tę wielką chwilę, kiedy z beczki wyjdzie filet..." Odpowiedz Link Zgłoś