Gość: Owca Mała IP: *.chello.pl 09.11.06, 12:19 Właśnie odkryłam, że kiwi da się obrać obieraczką do ziemniaków :-) Bardzo jestem z siebie dumna. Jeśli Was także coś olśni(ło), napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Moje najnowsze odkrycie 09.11.06, 15:16 pasta do zębów colgate white! cudownie czysci piecyki, szkło od kominka,kuchenki urządzenia sanitarne- a tańsze niż CIFY-SRIFY... Odpowiedz Link Zgłoś
iwona1959 Re: Moje najnowsze odkrycie 09.11.06, 15:25 Czesto niezauwazenie otwieral mi sie zamek blyskawiczny w spodniach. Wzielam wiec takie metalowe kolko (do przywieszania kluczy), przyczepilam do suwaka, zamknelam, kolko zaczepilam o guzik i zapielam spodnie. NIGDY juz nie bede biegala z rozpietymi spodniami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owca Mała Re: Moje najnowsze odkrycie IP: *.chello.pl 09.11.06, 15:35 No właśnie, dobrze, że w tych przypadkach się sprawdza. Bo mi wszystkie wybielające pasty skutecznie wyżerają jamę ustną... Pastą do zębów można też bardzo ładnie wyczyścić przyczerniałe srebro. Ale to nie moje odkrycie. Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Moje najnowsze odkrycie 09.11.06, 15:40 Komórka potrafi wiele razy bezboleśnie spadać na ziemię <bo ma cztery łapy?>. Ale za 15 razem na pewno pęknie jej ekranik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuśka Re: Moje najnowsze odkrycie IP: 217.153.76.* 09.11.06, 15:47 Czajnik przetarty mleczkiem do płyt ceramicznych lśni tak, że można się w nim przeglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Moje najnowsze odkrycie 09.11.06, 16:06 majac dwie komórki telefoniczne można w ciągu godziny ugotować jajko na twardo! a teraz pomyślcie panowie, co sie dzieje, gdy nosimy telefony przypięte do paska!? :-x) Odpowiedz Link Zgłoś