Gość: lato Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 14:21 napiła się nalewki troszkę i przemieniła się w pieszczoszkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 14:24 wypiłam martini dwie szklanki i już nie powieszę tej firanki Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Rymowanki alkoholowe 08.12.06, 14:30 Stare, śląskie, dobre: Seta - piwo - i sie śpyiwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendrolek Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.kracen.hor.net.pl 08.12.06, 14:48 a to tak po góralsku.. hej gorzołecka trunek dobro na frasunek.. gorzołecko cici wlazłaś mi do rzyci wlazłaś i do głowy, waryjot gotowy napiłem się wódki, różnego gatunku tak mi chlupie w dupie, że ni ma ratunku.. zawitoj gorzołecko z cyrwonom karteckom z biołymi literami zmiłuj sie nad nami..*na melodie kościelna Odpowiedz Link Zgłoś
mendrolek Re: Rymowanki alkoholowe 08.12.06, 14:55 po góralsku.. hej gorzołecka trunek dobro na frasunek gorzołecko cici wlazłaś mi do zyci wlazłaś i do głowy waryjot gotowy napiłem sie wódki, róznego gatunku tak mi chlupie w dupie, że ni ma ratunku a kto nie pije i nie tańcuje ten na świecie nic nie uzyje zawitoj gorzołecko z cyrwonom karteckom z biołymi literami, zmiłuj sie nad nami ...(*spiewane na melodie godzinek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 15:25 tak bardzo ukochał zycie, ze zakonserwowal cialo sew w spirycie Odpowiedz Link Zgłoś
stas49 Re: Rymowanki alkoholowe 08.12.06, 15:36 Nie chcę igrzysk, nie chcę chleba Wolę wypić mózgojeba... Uwaga: Mózgojeb - zaslyszane na Mazurach określenie popularnego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
mandinka31 Re: Rymowanki alkoholowe 10.12.06, 13:06 stas49 napisał: > Nie chcę igrzysk, nie chcę chleba > Wolę wypić mózgojeba... Cudne, najlepsze! I jeszcze jedno, autorstwa Szymborskiej: Od absyntu Zanik talyntu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszoklasista Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.chello.pl 08.12.06, 18:35 juz do kolyski mama wlewala mi whiskey:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Rymowanki alkoholowe 09.12.06, 10:23 Gdy wypiję Kamikadze Większą mam niż Kaczor władzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 13:46 Po margericie- różowe życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.rtk.net.pl 09.12.06, 13:59 Kielisecku moj kochany Przewrocoles chlopy, pany przewrocoles Ty mnie nieros kielisecku jo Cie teros Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorrick Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:05 Ani pepsi ani cola Nie zastapi ci jabłola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.icpnet.pl 10.12.06, 01:02 jestem świetnym detektywem zawsze znajdę budkę z piwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukash Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.bethere.co.uk 10.12.06, 03:45 Whiskey makes you frisky Brendy makes you rendy Gin makes you shin Odpowiedz Link Zgłoś
martinwoj Re: Rymowanki alkoholowe 10.12.06, 11:23 Czas to pieniadz, Pieniadz to wodka, Wiec pij wodke bo szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
karola-czikita Re: Rymowanki alkoholowe 10.12.06, 12:27 piję by paść padam by wstać wstaję by pić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As ChivAs Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 22:47 Dobrej whisky szklanka lepsza niż kochanka. Kto nie pije wódzi, ten często marudzi. Flaszka Absoluta i nie staje ku... Nie czytaj Times'a, Pij Ballantines'a! Wódka z szampanem to zgon nad ranem. Whisky z colą cię zadowolą. Kto nie pije burbona ten w męczarniach kona. Po szklance Chivasa znów ci będzie hasał. _____________________ cdn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przypadkowadziewczyna Re: Rymowanki alkoholowe 10.12.06, 23:39 Łyk Żubróweczki i w mig znikają smuteczki.. Kto pije Żołądkową ten chodzi z wesołą głową.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 07:59 zapomniał się przy rumie teraz nic nie rozumie wypił piwa już pół beczki nie odróżnia żony od córeczki wybąblował całą wódkę teraz śpiewa smutną nutkę rozsmakował się w maladze no i stracił w nogach władzę zimną whisky pił ukradkiem i pomylił żonę z dziadkiem tylko dobra śliwowica rozpaliłaby mu lica popijał krwawą mery teraz w Izbie ma spacery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona_ Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.12.06, 10:31 Pijac Napoleona staje sie rozpalona. A po likierze chcica mnie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dermax Re: Rymowanki alkoholowe IP: 83.238.108.* 12.12.06, 11:58 Campari plus sok z porzeczki Oczyszcza żółciowe woreczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:54 Malutki kieliszek nie dojdzie do kiszek Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:37 Po piwie A mie po piwie Palicom kiwie Jak szukom ryma To jego niy ma Chyba w komorka Kaj gowy gorka Zaś mi sie wcisnoł I drapko przisnoł. Czynsto se rymy siedzom we chmielu Tymu przitaknońć trza przijocielu Yno że potym ciynżko je szukać Jak mi we gowie zaczyno stukać. Richtig dobre by to było Jakby wiyncyj sie wkludziyło Na to ślonske forum piykne Chlapna za to - formy styknie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:38 Już mie moja baba wiyszo Że żech tukej zaś namiyszoł A skiż tego jest to wszystko Że mi czasym szumi piwsko To sie pedzieć zaś łośmiela Lubia jo tyn napoj z chmiela Choć mi tympi koncept czasym I coś robi z mojim basym Do kufelka zaś go leja Bo sie wiyncyj przi nim śmieja. Biyra biyra dej nom Boże Łon na glaca tyż pomoże Dobry jest na smutek wielki - Lepsze yno som te frelki Kere z chopym zrobiom wiela I niy skompiom mu wesela. Pora piw we gowie mom Dzisioj spokoj już se dom Myśla teroz ło weselu Bo coś siedzi we tym chmielu. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:38 Ło tych felerach coś żech tyż szkryfloł Wszysko skiż tego żech halba wychloł. Kana - kanka Ze kankom po piwo kedyś se chodziyło Jek sie we łogrodku somsiadka gościyło. Czecio kanka A jak pynkła czecio kanka Już somsiadka do kankanka. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:39 Sztop - ze Kany niy Sodoma To już inkszo przeca kroma. Zabrzański browar durś jeszcze warzy I Górnoślonske nom sie przidarzy Choć jo nojczyńści Tyske se pija Jakoś z tym piwym weseli żyja. Do dioska! Jak na "k" to może kwoska Po porzondnym piciu Kwoska wroco cie życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:39 Nasze piwo Zaniko "gornoślonsko" marka Browar we Zabrzu ledwo robi Tukej sie czyńści leje "warka" Lyj nasze piwo - nikt niy powiy Szczyńściym że tu durś te "tyske" momy "Żywiec" tyż gardło ślonske cieszy Ponoć i Zabrzu padnońć niy domy Ślonsk przeca tak niy może zgrzeszyć Niych "gornoślonske" pijom pierony Raduje sie ich ślonsko dusza Na cudze marki niych zaglondomy Tak by do picio ich niy zmuszać. Może być kufel kista i kszinka Wszystko to szczimie moja rodzinka. Piwnych łogrodkow u mie jest tela Że biera bajtli i moja frela I se na piwko latym idymy Kaj zowdy piyknie tyn czas spyndzymy Dziecioki sie na huśtowkach siedzom Zofty durś pijom i czipsy jedzom Ślubno zaś jedyn a jo dwa biyry I tyn czas leci - byda tu szczyry. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:40 Wiyncy Wiyncy sklepow z gorzołom teroz w Rudzie bydzie Wiyncy z tego forsy miasu przeca przidzie Dyć wcale mi dioboł we duszy niy woło Łotwiyrej potmanyj - leć pod sklep z gorzołom. Ze trowy to lubia żubrowka Choć ciynżko mom po nij tyż głowka. Zaś tukej dzwigły nom sie procynta Niy chca łod ślubny dostać po piyntach Bo jak za mocno w gowie mi gzuje We końce gyrow kije mi suje. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:40 Powiym prowda Niy yno łod ślubny ciyrpia bez gorzoła Jakbych czyńści zapioł to by sie łodpszoła Dyć po prowdzie niy wiym czamu jak mom kaca Musza sie po glacy i po piyntach macać. Racjo mosz we tym że zdrowszy chmiel Ty tysz sie piwo terozki szczel Mie zaś przi drugim skończy sie werwa I ze komputrym zrobia sie przerwa. Chopom szwankujom czynsto synapsy Wtedy i rymy schodzom im na psy Dyć jak te "łoncza" przidom do normy Zaś idzie blyszczeć ze dobry formy. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:41 Z głowom jest ciynżko - dyć dlo porzondku Trza nom pamiyntać tyż ło żołondku. Ale żołondek chycioł ta norma Choć w gowie kryńci łon czimie forma. Na bole brzucha Dobro siwucha. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:41 Zalyj szpyroniym łorzech se świyży Tyn medykamynt pozwolo wyżyć. Jakby bolały Cie kedyś kości Szpyroń z jantarym życie wyprości. We tym Grinbergu joch niy pioł wina Dyć kac to przeca niy jest nowina Jak sie za wiela "procynt" wysłepie To z rana richtig sie po tym chepie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:42 Szło by zaliczyć te "winobranie" Bo nigdy z wina serce niy stanie Po tym czerwonym krew fyrlo lepi No a za Grinberg werci sie przepić Bo tam sie przeca nasz Ślonzek kończy Chocioż nos teroz coś myni łonczy. Jeronie! Terozki jo sie naprowdy ciesza Ze tyj uciechy ździybko pogrzesza Zrobia sie na noc mocnego drinka Dyć już mie świyńdzi do tego rynka Napij sie "chmielu" - idzie do gowy I rym zarozki poleci zdrowy A jak po piwku zachce sie spać To fraszki we śnie zacznom Ci "brać". Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:42 Tukej wola żyto nasze Choć tyż po nim łupie w czasze Dyć jak zwiedzom insze kraje Trza znać ichnie obyczaje Ze Chorwacji znom rakija Po kery jo ledwo żyja Tak mi po niyj w łebie tompie Chobych spadoł windom w rzompie. A jo po piwie ciynżko sie wspinom Nawet we siyni nadrobiom minom Bo musza włazić na czeci sztok Jeszcze do tego myla se krok Piwo i skałki to niy jest to Niychej Cie Bozia w łopiece mo. Tyj ze czoskym - i być zdrowy Kożdy karlus z Rudy powiy A jo dodom - boch z Halymby -Niych śmiych czimie sie Twyj gymby. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:43 Czosnek w płynie - to rozumia Choć ze grzondki tyż niczego Tak sie lyczyć jo tyż umia Pij - Na zdrowie - moj Kolego. Za komuny siki loli Wtedy my sie władzy boli Joch z ormowcym pić niy umioł A łon tego niy rozumioł. "Patykym pisane" kto dzisioj pamiynto? Jak cie niy polyło toś myśloł że świynto. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:43 Dyć te "procynta" stworzoł tyż Bog By chop sie nimi pocieszyć mog. Jakoś tak z wiekym prziszło mniyj grzeszyć Dyć pija tela by sie pocieszyć Wola poleku - bez tego szwongu Starom pamiyntać sie ło haltongu Durś we pamiyńci mom lyk na kaca Niy pij za wiela - niy ciyrpi glaca. Taki morał w tym zabawny Ze człowiek jest niypoprawny. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:44 Lycz sie tym co zaszkodziyło Kedyś to przisłowie było Teroz wiela we tym prowdy Piwo słepać byda zowdy. Szwager ze Niymiec rano mi wdepnoł I pora biyrow na stoł żech ciepnoł Jak łon do tego swoje dołożoł To jakoś trocha żech nojpiyrw ożoł Terozki jednak durś chce sie ziywać A ło tym czasie mioł żech tu śpiywać. Mrowka Ja - mynczom sie z niom celniki Durś robi jakeś uniki I ciyngym nosi te flaszki Choć łobrywajom sie taszki. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:44 Na zdrowie Tyj ze czoskym - i być zdrowy Kożdy karlus z Rudy powiy A jo dodom - boch z Halymby -Niych śmiych czimie sie Twyj gymby. Czosnek w płynie - to rozumia Choć ze grzondki tyż niczego Tak sie lyczyć jo tyż umia Pij - Na zdrowie - moj Kolego. Pamiyntocie? Za komuny siki loli Wtedy my sie władzy boli Joch z ormowcym pić niy umioł A łon tego niy rozumioł. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:44 "Patykym pisane" kto dzisioj pamiynto? Jak cie niy polyło toś myśloł że świynto. Dyć te "procynta" stworzoł tyż Bog By chop sie nimi pocieszyć mog. Jakoś tak z wiekym prziszło mniyj grzeszyć Dyć pija tela by sie pocieszyć Wola poleku - bez tego szwongu Starom pamiyntać sie ło haltongu Durś we pamiyńci mom lyk na kaca Niy pij za wiela - niy ciyrpi glaca. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:45 Taki morał w tym zabawny Ze człowiek jest niypoprawny. Lycz sie tym co zaszkodziyło Kedyś to przisłowie było Teroz wiela we tym prowdy Piwo słepać byda zowdy. Teroz pauza mom na "tyske" Pija za te fora wszyske. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:45 Biyr se terozki duldom tyn złoty Jutro jo niy mom wcale roboty!!! Po piwie Jakbych po piwie niy chodzioł loć Możno bych śmierci musioł sie boć Niy póda w ślady Tycha de Bracha Bo przed kostuchom trocha mom stracha. Ponoć po Sylwestrze w Izbie "zarobiyli" No bo sie rudziany festelnie wypiyli. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:46 Teroz se na piwo ida Popołedniu zaś tu przida Chmiel mi rymy ciepie w ucho Broneknotgeld yno słucho. Jeronie - biera kartka i filer Sprawdzom - na nosie tyż siedzom bryle Bo jak wypija se pora strongow To we tych rymach nabiera szwongu Dyć Achillesa niy yno piynta W tym że po piwie ciynżko spamiyntać. Łoj - jak dobrze po tym piwie Dzisioj gowa sie niy kiwie Z ciyńcio flizow pył wloz w gymba Już żech czuł go aż na zymbach Teroz szkryfna - przpłokano W tym cie chwola rudzko Kano. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:47 Rym przi piwie - ło robocie Ze tym tyż jest trocha pociech. "Złoty Denar" "Złoty Denar" z Namysłowa Choć jo wola browar tyski -Dyć niy boli z niego gowa -Idzie loć go w ślonske pyski. Piwo "Irish" Irlandzkego piwa żech se napioł chopie Czuja se terozki jakbych był w Europie Szkryfli "produkt polski" - skuli "Lider Prajsa" Ciymne - ździybko mocne - cosik wele szajsa. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 20:47 Teroz jednak z domu wyńda Zaś na piwko jo sie przyńda Yno jedne styknie mi Mitagszychta - to sie wiy. Taki ślydź Paluchy plonczom sie po klawiyrze Hering mi pedzioł "Czas już na lyże" Dyć jeszcze cosik se tukej szkryfna Niym łostatniego kelicha gichna Jo niy pogrzebia już kontrabasa Koniec tyż dlo mie jest ze hopsasa Bo jutro rano zaś do roboty Pryndko trza czyźwieć - to niy gupoty. "Napoleona" żech se łotworzoł Zdrowie hepika! Oby nom pożoł! Odpowiedz Link Zgłoś
na_tasza Re: Rymowanki alkoholowe 12.12.06, 21:56 poki rzadza nami te dwie male kaczuszki, na pewno nie zasne bez pol litra do poduszki! po pol litra wina jest bardzo wesola ze mnie dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zywiec Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.dsl.sfldmi.sbcglobal.net 16.12.06, 22:55 pijmy okocim bo sie okocim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.net-10.rev.inter-c.pl 29.12.06, 19:48 Jak się napiję to się nie myję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Re: Rymowanki alkoholowe IP: 91.236.4.* 04.08.16, 16:02 Piwo lepsze jest od chleba bo go ku... gryźć nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Rymowanki alkoholowe IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.16, 16:26 nie ważne co kupisz, małpke czy krowe zamiast pić weź butelką przypie...sobie w głowe Odpowiedz Link Zgłoś