Gość: agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:22 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wesołek Re: nudzę się IP: 85.219.140.* 15.11.06, 21:34 Ja to dopiero sie nudzę ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: nudzę się 16.11.06, 16:16 Opowiem więc dowcip. Ze Związku Radzieckiego przyjechała delegacja w celu przeprowadzenia inspekcji szpitali w Polsce. Gdy znalazła się w szpitalu psychiatrycznym ustawieni w szeregu wariaci zaczęli krzyczeć: - Niech żyje Stalin! W pewnym momencie jeden z członków delegacji zapytał stojącego obok: - A ty czemu nie krzyczysz? Zapytany odpowiedział: - Ja jestem sanitariuszem, a nie wariatem. Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: nudzę się 16.11.06, 16:50 A ten i tamte znacie? W Ia wizytacja dyrektora. Poddenerwowana pani pyta: - A może ktoś z was opowie bajeczkę? Zgłasza się Jasio i mówi: - Było kotków 7. Sześć było partyjnych, bezpartyjny jeden. Pani cieszy się, chwali Jasia. Kiedy więc następnego dnia zjawia się wizytacja z kuratorium od razu zwraca się do chłopca: - Jasiu opowiedz, proszę, tę piękną bajkę. Jasio wstaje i opowiada: - Było kotków 7. Bezpartyjnych 6 i partyjny jeden. - Jasiu - woła zrozpaczona pani - wczoraj mówiłeś inaczej! - Tak - mówi Jasio - ale od wczoraj prawie wszystkie przejrzały na oczy. - Jakie pałeczki powodują sinicę? - Pałeczki ZOMO... - Pobory mają teraz płacić ostatniego dnia miesiąca. - Dlaczego?! - Coby wystarczyło do pierwszego... Odpowiedz Link Zgłoś
baoka Re: nudzę się 16.11.06, 17:44 Moja Mama zawsze odpowiadała mi tak: jak Ci się nudzi to się rozbierz i popilnuj ubrania..... Odpowiedz Link Zgłoś
metalwrona Re: nudzę się 16.11.06, 17:51 Tez mi się nudzi, więc mój "szwagier" opowiada mi bajkę na gg :]. Pomęczcie kogoś, to Wam ulży ;] Odpowiedz Link Zgłoś