kochanica-francuza 22.11.06, 20:02 Na 50 osób aż 31 to panowie w wieku powyżej 45 lat!!! Jak przetrwać i nie oszaleć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 22.11.06, 20:09 Na 50 osób aż 1 to panie w wieku powyżej 50 lat!!! jak prztrwać i nie oszaleć? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wsiowa.baba Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 22.11.06, 20:10 hehe, daj mi adres Twojej firmy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 14:09 Dodawać im hormonów do herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bio-chemica Porada chemiczna ; ) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:28 Wszędzie stosować kosmetyki zawierające olejek z lawendy (mydła, zapach w pokoju, odświeżacz w wc) - związki w nim zawarte "naśladują" w organizmie estrogeny. Także działa na panów. Może wyjdzie z nich kobieca, łagodniejsza część natury? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 15:28 kochanica-francuza napisała: > Na 50 osób aż 31 to panowie w wieku powyżej 45 lat!!! > > Jak przetrwać i nie oszaleć? Na skutek ich wdzięku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 19:13 > Na skutek ich wdzięku? ;) > Tego, co oni za swój wdzięk uważają. Między innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy75 Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 15:52 a ty masz ile? ;) wszystko jest względne..;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 19:15 nancy75 napisała: > a ty masz ile? ;) J`ai trente-deux ans. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnetou Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:20 wydawało mi sie, że do tej pory po polsku potrafiłaś..., bo to takie niezwykłe napisac coś w jezyku obym, prawda? Ja potrafię a wy się domyślajcie, albo sobie sprawdźcie. No,... ale jesli nie potraficie (jak ja..) to powinniście poczuć się gorzej. To wlasnie zakładalaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 23:01 > To wlasnie zakładalaś? Figę, zakładałam co innego... że jakbym napisała po polsku, toby pół neta zawrzasło, jaka jestem stara , a tak mogą tylko niektórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 25.11.06, 07:16 kochanica-francuza napisała: > > > To wlasnie zakładalaś? > > Figę, zakładałam co innego... że jakbym napisała po polsku, toby pół neta > zawrzasło, jaka jestem stara , a tak mogą tylko niektórzy. Kochanico, żartujesz chyba? Przecież pół neta zna twój wiek i nie wrzeszczy... Na wszelki wypadek, gdyby jednak ktoś nie wiedział: Kochanica jest młoda, nie stara. Bo cóż to jest 32 lata? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 25.11.06, 17:02 i > > > Kochanico, żartujesz chyba? Przecież pół neta zna twój wiek i nie wrzeszczy... Ale to może nie to pół? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 23:02 > > sprawdźcie. No,... ale jesli nie potraficie (jak ja..) to powinniście poczuć > się gorzej. Nie, dlaczego? Nie czuję się gorzej dlatego, że ktoś ma np. sygnaturkę po szwedzku. Ty się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 23:04 Gość portalu: winnetou napisał(a): > wydawało mi sie, że do tej pory po polsku potrafiłaś... ależ nadal potrafię... czy fakt , że ktoś zna język, bardzo cię frustruje? u mienia tridcat` dwa goda, hehe. mam 32 lata. frustracie i złośliwcze. możesz się odpie..ć, haha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:07 A francuz ile ma lat?;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 23:08 Gość portalu: krasnal napisał(a): > A francuz ile ma lat?;o) Nie mam pojęcia, nie czytałam "KOchanicy F." Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza do winnetou 24.11.06, 23:05 a ci to całą grupą forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=52832213 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: do winnetou 24.11.06, 23:08 a po francusku mailuję ostatnio z firmą handlującą włóczkami , czy ja wiem, czy to jest takie niezwykłe? a odpisują mi po francusku Włoszki... Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: do winnetou 25.11.06, 02:57 a ja chciałbym się nauczyć francuskiego ale na polibudzie nie ucza takich języków :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: do winnetou IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 10:30 Faceci w wieku 45 lat mogą być różni. Podczas gdy jedni kwitną i tryskają energią i humurem, inni są już lekko spowolnieni i apatyczni. Znam gości pod 60-tkę z duszą 30-stolatków (w każdym zakresie:)) Znam też 30-stolatków z duszą jak u 90-ciolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu IP: *.uci.agh.edu.pl 25.11.06, 12:55 Napisz w obecności notariusza prośbę do swoich przyszłych współpracowników, aby, gdy przekroczysz 45 lat - po prostu Cię odstrzelili. Dla własnej wygody. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 25.11.06, 17:03 Gość portalu: ela napisał(a): > Napisz w obecności notariusza prośbę do swoich przyszłych współpracowników, > aby, gdy przekroczysz 45 lat - po prostu Cię odstrzelili. Dla własnej wygody. > Pozdrowienia Dlaczego ja? Wiesz, co to jest kontrwątek? Wiesz, co to jest gender? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mann Uhuhu.. wut will nicht sterben.. IP: *.smstv.pl 25.11.06, 17:29 Same problemy ma ta kochanica, a to jej śmierdzi co dwa miesiące i wciąż o tym pisze i dwoi wątki a to jej chłopy przeszkadzają:), nie idzie takiej dogodzić i choć ja z wcześniejszej dekady jestem to nie spełniam jeszcze kryteriów andropauzy, narzekać na życie nie muszę, podobnie i żona z tej co kochanica dekady i też nie narzeka - ale dla niej pewnie jest kurą domową, i też pudło:) Kochanico kochana, marudzenie to oznaka starości, ciągle sobie to powtarzaj, bo chyba nie chcesz być taka jak panie w wieku równym Twojemu rocznikowi, tj. 74?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Was fuer Wut? 25.11.06, 17:35 Gość portalu: mann napisał(a): > Same problemy ma ta kochanica, a to jej śmierdzi co dwa miesiące i wciąż o tym > pisze i dwoi wątki nie tylko mnie śmierdzi, koleś! [popatrz na wpisy w tych wątkach a to jej chłopy przeszkadzają:) chłopy mi nie przeszkadzają, to jest kontrwątek na inny wątek, hehehe > choć ja z wcześniejszej dekady jestem to nie spełniam jeszcze kryteriów > andropauzy, narzekać na życie nie muszę Narzekanie nie stanowi kryterium andropauzy. , podobnie i żona z tej co kochanica > dekady i też nie narzeka - ale dla niej pewnie jest kurą domową, i też pudło:) Jaka żona? To ty spudłowałeś. Nie jest żadną kurą. > > Kochanico kochana, marudzenie to oznaka starości, ciągle sobie to powtarzaj A jak se będę powtarzać, to co? Znalazł się terapeuta. , bo > > chyba nie chcesz być taka jak panie w wieku równym Twojemu rocznikowi, tj. 74?: Panie lat 74 bywają bardzo różne. Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś