Dodaj do ulubionych

W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratunku!!

22.11.06, 20:02
Na 50 osób aż 31 to panowie w wieku powyżej 45 lat!!!

Jak przetrwać i nie oszaleć?
Obserwuj wątek
    • r.richelieu Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 22.11.06, 20:09
      Na 50 osób aż 1 to panie w wieku powyżej 50 lat!!!

jak prztrwać i nie oszaleć? ;)
    • wsiowa.baba Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 22.11.06, 20:10
      hehe, daj mi adres Twojej firmy ;-))
    • kochanica-francuza Nikt mi nie chce pomóc!!!!!!! 24.11.06, 13:32
    • pavvka Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 14:09
      Dodawać im hormonów do herbaty.
    • Gość: Bio-chemica Porada chemiczna ; ) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:28
      Wszędzie stosować kosmetyki zawierające olejek z lawendy (mydła, zapach w
      pokoju, odświeżacz w wc) - związki w nim zawarte "naśladują" w organizmie
      estrogeny. Także działa na panów. Może wyjdzie z nich kobieca, łagodniejsza
      część natury? ; )
    • mallard Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 15:28
      kochanica-francuza napisała:

> Na 50 osób aż 31 to panowie w wieku powyżej 45 lat!!!
      >
      > Jak przetrwać i nie oszaleć?

Na skutek ich wdzięku? ;)
      • kochanica-francuza Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 19:13

> Na skutek ich wdzięku? ;)
        >
        Tego, co oni za swój wdzięk uważają. Między innymi.
    • nancy75 Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 15:52
      a ty masz ile? ;) wszystko jest względne..;)
      • kochanica-francuza Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 19:15
        nancy75 napisała:

> a ty masz ile? ;)

J`ai trente-deux ans. :-)
        • Gość: winnetou Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:20
          wydawało mi sie, że do tej pory po polsku potrafiłaś..., bo to takie niezwykłe
          napisac coś w jezyku obym, prawda? Ja potrafię a wy się domyślajcie, albo sobie
          sprawdźcie. No,... ale jesli nie potraficie (jak ja..) to powinniście poczuć
          się gorzej.
          To wlasnie zakładalaś?
          • kochanica-francuza Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 23:01

> To wlasnie zakładalaś?

Figę, zakładałam co innego... że jakbym napisała po polsku, toby pół neta
            zawrzasło, jaka jestem stara , a tak mogą tylko niektórzy.
            • ira22 Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 25.11.06, 07:16
              kochanica-francuza napisała:

>
              > > To wlasnie zakładalaś?
              >
              > Figę, zakładałam co innego... że jakbym napisała po polsku, toby pół neta
              > zawrzasło, jaka jestem stara , a tak mogą tylko niektórzy.

Kochanico, żartujesz chyba? Przecież pół neta zna twój wiek i nie wrzeszczy...
              Na wszelki wypadek, gdyby jednak ktoś nie wiedział: Kochanica jest młoda, nie
              stara. Bo cóż to jest 32 lata? ;-)))
              • kochanica-francuza Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 25.11.06, 17:02
                i
                >
                >
                > Kochanico, żartujesz chyba? Przecież pół neta zna twój wiek i nie wrzeszczy...

Ale to może nie to pół?
          • kochanica-francuza Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 23:02

>
            > sprawdźcie. No,... ale jesli nie potraficie (jak ja..) to powinniście poczuć
            > się gorzej.

Nie, dlaczego? Nie czuję się gorzej dlatego, że ktoś ma np. sygnaturkę po
            szwedzku. Ty się czujesz?
          • kochanica-francuza Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 23:04
            Gość portalu: winnetou napisał(a):

> wydawało mi sie, że do tej pory po polsku potrafiłaś...

ależ nadal potrafię... czy fakt , że ktoś zna język, bardzo cię frustruje? u
            mienia tridcat` dwa goda, hehe. mam 32 lata. frustracie i złośliwcze. możesz się
            odpie..ć, haha!
            • Gość: krasnal Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:07
              A francuz ile ma lat?;o)
              • kochanica-francuza Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 24.11.06, 23:08
                Gość portalu: krasnal napisał(a):

> A francuz ile ma lat?;o)
                Nie mam pojęcia, nie czytałam "KOchanicy F."
    • kochanica-francuza do winnetou 24.11.06, 23:05
      a ci to całą grupą

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=52832213
      • kochanica-francuza Re: do winnetou 24.11.06, 23:08
        a po francusku mailuję ostatnio z firmą handlującą włóczkami , czy ja wiem, czy
        to jest takie niezwykłe? a odpisują mi po francusku Włoszki...
        • wymiatator1 Re: do winnetou 25.11.06, 02:57
          a ja chciałbym się nauczyć francuskiego ale na polibudzie nie ucza takich języków :(
          • Gość: dyzio Re: do winnetou IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 10:30
            Faceci w wieku 45 lat mogą być różni. Podczas gdy jedni kwitną i tryskają
            energią i humurem, inni są już lekko spowolnieni i apatyczni. Znam gości pod
            60-tkę z duszą 30-stolatków (w każdym zakresie:)) Znam też 30-stolatków z duszą
            jak u 90-ciolatka.
    • Gość: ela Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu IP: *.uci.agh.edu.pl 25.11.06, 12:55
      Napisz w obecności notariusza prośbę do swoich przyszłych współpracowników,
      aby, gdy przekroczysz 45 lat - po prostu Cię odstrzelili. Dla własnej wygody.
      Pozdrowienia
      • kochanica-francuza Re: W pracy mężczyźni w wieku andropauzalnym ratu 25.11.06, 17:03
        Gość portalu: ela napisał(a):

> Napisz w obecności notariusza prośbę do swoich przyszłych współpracowników,
        > aby, gdy przekroczysz 45 lat - po prostu Cię odstrzelili. Dla własnej wygody.
        > Pozdrowienia

Dlaczego ja? Wiesz, co to jest kontrwątek? Wiesz, co to jest gender?
    • Gość: mann Uhuhu.. wut will nicht sterben.. IP: *.smstv.pl 25.11.06, 17:29
      Same problemy ma ta kochanica, a to jej śmierdzi co dwa miesiące i wciąż o tym
      pisze i dwoi wątki a to jej chłopy przeszkadzają:), nie idzie takiej dogodzić i
      choć ja z wcześniejszej dekady jestem to nie spełniam jeszcze kryteriów
      andropauzy, narzekać na życie nie muszę, podobnie i żona z tej co kochanica
      dekady i też nie narzeka - ale dla niej pewnie jest kurą domową, i też pudło:)

Kochanico kochana, marudzenie to oznaka starości, ciągle sobie to powtarzaj, bo
      chyba nie chcesz być taka jak panie w wieku równym Twojemu rocznikowi, tj. 74?:)
      • kochanica-francuza Was fuer Wut? 25.11.06, 17:35
        Gość portalu: mann napisał(a):

> Same problemy ma ta kochanica, a to jej śmierdzi co dwa miesiące i wciąż o tym
        > pisze i dwoi wątki

nie tylko mnie śmierdzi, koleś! [popatrz na wpisy w tych wątkach

a to jej chłopy przeszkadzają:)

chłopy mi nie przeszkadzają, to jest kontrwątek na inny wątek, hehehe

> choć ja z wcześniejszej dekady jestem to nie spełniam jeszcze kryteriów
        > andropauzy, narzekać na życie nie muszę

Narzekanie nie stanowi kryterium andropauzy.

, podobnie i żona z tej co kochanica
        > dekady i też nie narzeka - ale dla niej pewnie jest kurą domową, i też pudło:)

Jaka żona? To ty spudłowałeś. Nie jest żadną kurą.

>
        > Kochanico kochana, marudzenie to oznaka starości, ciągle sobie to powtarzaj

A jak se będę powtarzać, to co? Znalazł się terapeuta.

, bo
        >
        > chyba nie chcesz być taka jak panie w wieku równym Twojemu rocznikowi, tj. 74?:

Panie lat 74 bywają bardzo różne. Hehe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka