Dodaj do ulubionych

Czy posłalibyście tam dzieci?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 02:41
Strach pomyśleć co tam się dzieje :P
streemo.pl/Portal/ImageView.aspx?MediaId=2114
Obserwuj wątek
    • miziou Re: Czy posłalibyście tam dzieci? 26.11.06, 08:11
      O matko... ;D

• Gość: mary Patrzę i nic nie widzę IP: 217.153.205.* 26.11.06, 11:32
        ale o co chodzi. Wejście jak wejście, głupawe rysunki, ale nic dziwnego w
        tymnie widzę.
        • Gość: me Re: Patrzę i nic nie widzę IP: *.acn.waw.pl 26.11.06, 11:56
          Obejrzyj choc jeden odcinek 'Happy Tree Friends' to sie dowiesz :D
          • mary_elx aha 26.11.06, 12:04
            obejrzałem
    • maverick777md Re: Czy posłalibyście tam dzieci? 27.11.06, 06:58
      tylko te, których Pan Minister Giertych nie wpuszcza do szkoły;)
    • Gość: Mary pięciolatek onanizuje się publicznie IP: 217.153.205.* 27.11.06, 10:58
      A może to jest TO przedszkole?

Pięciolatek terroryzuje warszawskie przedszkole
      "Metro": Pogryzione do krwi nauczycielki robią obdukcje, dyrekcja zakłada
      monitoring, a rodzice boją się o swoje dzieci.
      Tego chłopca pozbywało się już kilka stołecznych przedszkoli. Kolejna placówka,
      która go przyjęła, przeżywa horror. Tomek potrafi uderzyć z główki, gryźć,
      kopać, gdzie popadnie, skakać po stołach, rzucać zabawkami w kolegów. Kładzie
      się też na koleżanki i symuluje stosunek płciowy, używając słów, których
      powstydziłby się niejeden dorosły. Czasem onanizuje się przy przedszkolankach i
      rówieśnikach.

- Jesteśmy bezsilne - mówi pani Anna, dyrektorka placówki. - Kiedy bronimy
      dzieci, same jesteśmy atakowane - dodaje, pokazując na rękach ślady po
      pogryzieniach przez chłopca.REKLAMA Czytaj dalej

- Jesteśmy zaszczute przez matkę chłopca, po każdych zajęciach płaczemy. Gdy
      zwracamy dziecku uwagę, że tak nie można robić, mówi nam: Powiem mamie, że mnie
      biłaś, szmato - zwierzają się przedszkolanki. Mama małego agresora nie wierzy,
      że tak zachowuje się jej dziecko. - On jest taki dynamiczny - tłumaczy.

Takiej "dynamiczności" nie mogą jednak znieść już rodzice innych maluchów,
      które padają ofiarą agresji Tomka. Wspólnie z dyrekcją postanowili założyć w
      placówce monitoring. Jednak sfilmowane ekscesy pięciolatka też w niczym nie
      pomogły.

- Mój synek codziennie był bity przez tego bandytę - opowiada Igor Szewczyk,
      tata pięcioletniego Dawida. - W końcu widząc jego płacz, rozciętą wargę,
      pogryzione rączki, powiedziałem dość - dodaje. Razem z kilkudziesięcioma innymi
      rodzicami zażądał spotkania z rodzicami Tomka. - Przyszedł wysoki, ogolony na
      zero policjant - mówi pan Igor. - I jeszcze na nas nakrzyczał.

Opiekunowie agresywnego pięciolatka nie zgodzili się na przeniesienie go do
      innego przedszkola.

Dyrekcja przedszkola skierowała sprawę do sądu rodzinnego o ustalenie przyczyn
      agresywnego zachowania chłopca. Tymczasem matka Tomka skierowała sprawę do
      kuratora i prokuratury. - Widać, wszyscy się na mojego syna uwzięli - mówi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka