Dodaj do ulubionych

Jak i czym wycieramy tyłek... :)

IP: *.olsztyn.mm.pl 06.02.07, 16:16
znam rózne metody - np: mój syn owija sobie ręke papierem zaczynając od
łokcia, jedno wytarcie załatwia całą rolką :)))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: ON Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) IP: *.olsztyn.mm.pl 06.02.07, 16:48
      mojego kolegę dopadła dolegliwość - załatwił w krzaczkach potrzebę a pupę wytarł
      własnymi majtkami, po powrocie do domu, rozbierając się zapomniał o braku częsci
      garderoby--
      • Gość: Smutna Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:13
        ja jeszcze za starych pieniedzy podtarlam 50 zlotowka.
    • Gość: patataj Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 00:36
      mi się zdarzyło zrywać dla kumpeli liście klonu - jedynego drzewa przy
      dyskotece, w której balowałyśmy z koleżankami. Utknęła w kibelku za konkretną
      potrzebą a tam się papier skończył...Małolatki byłyśmy i żadna nie chciała
      poprosić barmanów o "dokładkę" papieru- wstydziłyśmy się strasznieee:)))Trochę
      musiałam się naskakać, żeby tych liści narwać. Cholernie wysoki ten klon był...
    • Gość: janka Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) IP: *.icpnet.pl 09.02.07, 19:19
      zdarzyło się majtkami a nawet skarpetami. Bo skąd wziąć papier w lesie ?
      • Gość: tomhagen Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) IP: *.saton.pl 10.02.07, 20:39
        jakto skąd? pełno go jużlezy, lekko tylko zużytego. chwila strachu i już jest
        twój (pamiętaj o odwróceniu na niebrązową stronę)...

www.kazimierzmarcinkiewicz.pl
    • noie Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) 10.02.07, 23:46
      zdecydowanie papierem toaletowym

polecam

;-)
      • Gość: * Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) IP: *.toya.net.pl 11.02.07, 00:50
        No dobrze, ale czym wycierali ludzie zanim go wynaleziono?
        • Gość: jaija Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.02.07, 01:14
          Na początku - liśćmi.
          Potem - szmatkami.
          Za PRL-u - gazetami, bo rolki w koralach to był superluksus. Ten, który miał
          rodzinę w służbie zdrowia, mógł liczyć na wypisaną na receptę paczkę ligniny,
          ta to się do tyłka kleiła.
          • Gość: lol Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) IP: *.kat.3s.pl 19.02.07, 23:13
            lol
    • Gość: Marek Jak to? No normalnie, papierem ściernym IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.07, 23:44
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka