Gość: Ciekawy życia IP: *.olsztyn.mm.pl 06.02.07, 16:16 znam rózne metody - np: mój syn owija sobie ręke papierem zaczynając od łokcia, jedno wytarcie załatwia całą rolką :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ON Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) IP: *.olsztyn.mm.pl 06.02.07, 16:48 mojego kolegę dopadła dolegliwość - załatwił w krzaczkach potrzebę a pupę wytarł własnymi majtkami, po powrocie do domu, rozbierając się zapomniał o braku częsci garderoby-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutna Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:13 ja jeszcze za starych pieniedzy podtarlam 50 zlotowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patataj Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 00:36 mi się zdarzyło zrywać dla kumpeli liście klonu - jedynego drzewa przy dyskotece, w której balowałyśmy z koleżankami. Utknęła w kibelku za konkretną potrzebą a tam się papier skończył...Małolatki byłyśmy i żadna nie chciała poprosić barmanów o "dokładkę" papieru- wstydziłyśmy się strasznieee:)))Trochę musiałam się naskakać, żeby tych liści narwać. Cholernie wysoki ten klon był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) IP: *.icpnet.pl 09.02.07, 19:19 zdarzyło się majtkami a nawet skarpetami. Bo skąd wziąć papier w lesie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomhagen Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) IP: *.saton.pl 10.02.07, 20:39 jakto skąd? pełno go jużlezy, lekko tylko zużytego. chwila strachu i już jest twój (pamiętaj o odwróceniu na niebrązową stronę)... www.kazimierzmarcinkiewicz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) 10.02.07, 23:46 zdecydowanie papierem toaletowym polecam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) IP: *.toya.net.pl 11.02.07, 00:50 No dobrze, ale czym wycierali ludzie zanim go wynaleziono? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.02.07, 01:14 Na początku - liśćmi. Potem - szmatkami. Za PRL-u - gazetami, bo rolki w koralach to był superluksus. Ten, który miał rodzinę w służbie zdrowia, mógł liczyć na wypisaną na receptę paczkę ligniny, ta to się do tyłka kleiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Jak i czym wycieramy tyłek... :) IP: *.kat.3s.pl 19.02.07, 23:13 lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Jak to? No normalnie, papierem ściernym IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.07, 23:44 . Odpowiedz Link Zgłoś