Gość: art IP: 195.116.246.* 23.04.03, 07:29 Słuchajta ludzie! dopisujta tu teksty z MISIA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Quest Re: MIŚ Barei IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 09:23 Bo wszystkie Ryśki to fajne chłopy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: MIŚ Barei IP: 195.116.246.* 23.04.03, 10:20 raz,dwa.. raz,dwa,trzy.. pięć,sześć,siedem.. osiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: MIŚ Barei IP: 195.116.246.* 23.04.03, 10:22 Łubudubu..łubudubu..niech żyje nam prezes naszego klubu....nieeech żyje nam To mówiłem ja Jarząbek..trener drugirj klasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: MIŚ Barei IP: 195.116.246.* 23.04.03, 10:22 Łubudubu..łubudubu..niech żyje nam prezes naszego klubu....nieeech żyje nam To mówiłem ja Jarząbek..trener drugiej klasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hella Re: MIŚ Barei IP: *.chello.pl 23.04.03, 11:18 czy ja pale? pani kierowniczko ja pale bez przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hella Re: MIŚ Barei IP: *.chello.pl 23.04.03, 11:19 moja ŻOOOONA - Zooofia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad_seed Re: ....świńska rura, nie miś!!! IP: *.lodz.gazeta.pl 23.04.03, 11:28 śpie bi ni sie chce spać, logiczne nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mrzagi01 puree ze smalcem..... 23.04.03, 11:33 ... ze szmalcem nie ma! z dżymem są puree! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: MIŚ Barei IP: 195.116.246.* 23.04.03, 12:25 Słuchajcie, jedziecie do kraju kapitalistycznego, który to kraj.... ma niewątpliwie jakieś plusy, ale chodzi oto żeby te plusy nie przesłoniły wam minusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karuzelowy Re: MIŚ Barei IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 23.04.03, 12:28 przyszłem wcześniej,gdyż nie miałem co robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: MIŚ Barei IP: *.chello.pl 25.04.03, 21:35 Londyn? Londyn? Nie ma takiego miasta, jest Lądek Zdrój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big-Bit Re: MIŚ Barei IP: *.dominet.pl 23.04.03, 23:31 Prosze nie krzyczec na naszego pracownika.Ja jestem kierownikiem tej szatni nie mamy panskiego plaszcza i co nam pan zrobi?? Dwa razy zestaw obowiązkowy prosze Ja chcialem...geld..many...maj many tu umiescic,verstehen?? Dlaczego nie verstehen my wszystko vershtehen,pan spocznie pan usiadzie poczeka sie zalatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: MIŚ Barei 24.04.03, 00:18 Dzwonie do ciebie bo nie mam czasu rozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: MIŚ Barei IP: *.altec.pl 24.04.03, 01:21 Dlatego też te zniknięte parówki zewrą jeszcze bardziej nasze szeregi ! Parówkowym skrytożercą mówimy NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hella Re: MIŚ Barei IP: *.chello.pl 24.04.03, 09:25 -przechodzilismy tedy. -z tragarzami? -tak Rysiu, z tragarzami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: MIŚ Barei IP: *.euv-frankfurt-o.de 25.04.03, 10:46 dla uczczenia okraglej 31-tej rocznicy Odpowiedz Link Zgłoś
mrzagi01 żadnych kartek ja w twoim paszporcie.... 24.04.03, 10:40 ...byś był ze mną... wyrywac nie muszę! Odpowiedz Link Zgłoś
gph czasem, aż oczy bolą patrzeć 24.04.03, 11:02 jak się przemęcza dla naszego klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
mrzagi01 Re: czasem, aż oczy bolą patrzeć 24.04.03, 11:55 gph napisał: > jak się przemęcza dla naszego klubu... prezes Ochódzki Ryszard naszego klubu tęcza a ludzie mi za to wciąż wtykają szpilki to nie ludzie są- TO WILKI ! to mówiłem ja- Jarząbek, trener drugiej kategorii ********* -te, kto to był? - Hoffander, kierownik produkcji, przyszedl z kobitą i szpanuje... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Słuchaj, jak ty wyszedłeś 24.04.03, 11:59 wbiegł tu jakiś facet i zaczął gadać do szafy wierszem. A potem zaśpiewał piosenkę na twoją cześć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg MIŚ IP: *.altec.pl 24.04.03, 12:32 - To niesamowite węgiel Pan wozi a skąd Pan bierze węgiel ? - Zasadniczo z Węgorzewskiej - To imponujące ! A nie boi się Pan tak węgiel wozić - Strach jest. Ale zasadniczo staram się mieć kwit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: MIŚ IP: *.altec.pl 24.04.03, 12:33 - Powąchajacie, powąchajcie. Koń jest pijany, tak? - Koń? To nie koń. To jest ona. Jedno piwko walnęła. Jak Boga kocham, panie władza. W poniedziałek idzie na odwykówę, zaszyje się, bedzie miała spokój. - No dobrze, dobrze. A ten wasz koń, czy ta wasza ona to brudna jakaś... - No to fakt. Tu pan władza ma absolutną rację. Fleja to jest - nie zawsze się po robocie umyje. - Tak. I jak myślicie, co ja wam mogę powiedzieć? - Że pan nam proponuje mandat w wysokości 100 złotych. - Tak? Wy mówicie 100, ja wam mówię drugie 100. To razem 200. - To może choinkę pan władza weźmie. 230 złotych sztuka, to jest pan trzy dychy do przodu(...) Odpowiedz Link Zgłoś
mrzagi01 Re: MIŚ 24.04.03, 12:52 -przepraszam, a za czym ta kolejka? -do ostatniej paróweczki - eeeee.. to dla mnie już nie starczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: MIŚ IP: *.chello.pl 25.04.03, 21:40 - A gdyby to była wasza matka? - Moja matka siedzi z tyłu. - Panie komendancie, on mówi że matka siedzi z tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: MIŚ Barei 24.04.03, 13:07 "yf ju łud lak sam fajn plis help jorself, czedi.." Aleksandra Kozeł przez telefon, co dzwoniła, bonie mogła rozmawiać i "raz dwa raz dwa trzy, pięć sześć siedem osiem!!!!" w elektrociepłowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoke Re: MIŚ Barei IP: *.tvastra.com.pl 24.04.03, 14:08 witajcie czesc i czolem pytacie skad sie wzialem? jestem wesoly romek mam na przedmisciu domek a w domku swiatlo, wode, gaz zaspiewam zatem jeszcze raz ........ nie boj, nie boj, odetna! pozdrowienia smoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quest Re: MIŚ Barei IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 14:37 Przecież zima jest to musi być zimno! Czyja pale ? Ja cały czas palę, pani kierowniczko. == palacz z kotłowni odpalając kolejnego papierosa od poprzedniego peta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły klient Re: MIŚ Barei IP: *.inetia.pl 24.04.03, 16:05 bo estradycja, to taka stara tradycja, bo na przyklad jak nam ukradną samolot, to musza oddać nam furę( Czy jakoś tak to było) I w ogóle z ekstradycja to był dobry kawałek - Jakie dac imię dla dziewczynki? Tradycja! Tu w gazecie napisali ze w Gdańsku narodziła się nowa tradycja. Oczywiście przepraszam za przekręcenia ale pisze z pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
dedek1 Re: MIŚ Barei 24.04.03, 23:14 Przecież to jest kot, idioto! Zawsze ci na drzewo ucieknie! No to może ściąc drzewo? Taką mam koncepcję. Od koncepcji to jestem tutaj ja!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dedek1 Re: MIŚ Barei 24.04.03, 23:20 Niesamowici są ci Murzyni, prawda? A czy ty wiesz, że ja kiedy byłem młody to też byłem Murzynem i tak grałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeliga Re: MIŚ Barei IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.03, 01:01 - Luuudzie! Wyngiel je we wiosce!!! Wyngiel!!! - Wojna bedzie... Przed wojna tez byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły klient Re: MIŚ Barei IP: *.inetia.pl 25.04.03, 10:42 panie kierowniku, oko wypadło... temu misiu Odpowiedz Link Zgłoś
mrzagi01 to złodziej!... 25.04.03, 10:43 ....i pijak! bo każdy pijak to złodziej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: to złodziej!... IP: *.altec.pl 25.04.03, 15:22 mrzagi01 napisał: > ....i pijak! > bo każdy pijak to złodziej ! To z "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz", a nie z "Misia". - Przede wszystkim pan mi po chamsku wyrwał tego kurczaka! - Jako corpus delicti. - Ścierkę, ścierkę mi wyrwał, moje narzędzie pracy. - Panie kierowniku, ukraść chciał mi tego kurczaka. - No pewnie, bo po co by wyrywał?! To złodziej! - I pijak! bo każdy pijak to złodziej!!! - Od tego jest ścierka, żeby była brudna. - Podstawowe zasady higieny... - Podstawowe zasady higieny są takie, że jak się wchodzi, to się puka. A pan wchodzi bez pukania, z brudną ścierką. pbryzi.fm.interia.pl/R/Pijak.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły klient Re: to złodziej!... IP: *.inetia.pl 25.04.03, 15:48 gdzie Ci sie to zrobiło? W teatrze... W mordę, ja bym w życiu do teatru nie poszedł --------------------------------------------- Panowie pozwolą - moja żona Zofija --------------------------------------------- och Ty Miśku mój kochany!!!! --------------------------------------------- i jeszcze coś co mnie rozwaliło z "Rozmów kontrolowanych" Kowalewski - Żony nie musisz mi przedstawiać! Ochódzki - Ale to nie jest moja żona. Kowalewski - Ale moja idioto (czy jakoś tak, cytuję z pamięci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dean Re: to złodziej!... IP: 157.25.119.* 14.05.03, 09:52 Gość portalu: miły klient napisał(a): > gdzie Ci sie to zrobiło? > W teatrze... > W mordę, ja bym w życiu do teatru nie poszedł > --------------------------------------------- > Panowie pozwolą - moja żona Zofija > --------------------------------------------- > och Ty Miśku mój kochany!!!! > --------------------------------------------- > i jeszcze coś co mnie rozwaliło z "Rozmów kontrolowanych" > Kowalewski - Żony nie musisz mi przedstawiać! > Ochódzki - Ale to nie jest moja żona. > Kowalewski - Ale moja idioto (czy jakoś tak, cytuję z pamięci) To było tak: Kowalewski - Żony nie musisz mi przedstawiać! Tym - Eee to nie jest moja żona :)))). Pieczyńska (???) - Ale jego, idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzagi01 Re: to złodziej!... 29.04.03, 07:44 Gość portalu: greg napisał(a): > mrzagi01 napisał: > > > ....i pijak! > > bo każdy pijak to złodziej ! > > To z "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz", a nie z "Misia". > slusznie:), ale to... ...bo w scenariuszu jest napisane..."wchodzi dziedzic PRUSKI"... _Pruski! Pruski! bo on sie nazywa Pryski! Wawrzyniec Pruski! Polski dziedzic!" jak tez: "panie władzo, on wierzy, on we wszystko uwierzy! Bóg mnie pokaral takim głupim chłopem..." z "misia" bez watpienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owek Re: MIŚ Barei IP: *.anax.pl 25.04.03, 18:11 Stach! Strasznie cię przepraszam... Czy mógłbyś mnie przepchnąć wannę? ------------- Trzeba wpuszczać tylko w krawatach. Klient w krawacie jest mniej awanturujący się. ------------- Pardon... ich keine... ja tylko po polsku gawarit. (czy jakoś tak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gites Straszne chamstwo... IP: *.toya.net.pl 25.04.03, 21:35 ... zjeżdża się tu z całego świata, kasza niedogotowana... Odpowiedz Link Zgłoś
zippy Re: MIŚ Barei 26.04.03, 13:37 - To porządna dziewczyna. - Trudno, co robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: MIŚ Barei IP: 195.116.246.* 29.04.03, 08:02 Celnik kontroluje turystę. Każe mu wejść na wagę Turysta: Sto piętnaście! Celnik : Powinno być sto dziewiętnaście - cztery kilo wam brakuje. Turysta: Schudłem cztery kilo! Celnik : Y, no, słowem przywozicie do kraju, cztery kilogramy obywatela mniej. Turysta: Taak! Celnik : A gdyby tak każdy wracał ze stratą paru kilo, było by nas mniej coraz Polaków! Turysta: To co mam zrobić? Celnik : Sześćdziesiąt zł za każdy brakujący. A wykształcenie macie jakieś? Turysta: Wyższe Celnik: Oooo to po siedemdziesiąt pięć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Javelin Re: MIŚ Barei IP: 62.233.162.* 06.05.03, 08:49 > Celnik: Oooo to po siedemdziesiąt pięć.. i tu było wskazanie na tabliczkę z napisem: "Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: mój ulubiony kawałek:)) IP: 217.11.134.* 29.04.03, 16:24 -Wczoraj jechałem tędy , tych domów jeszcze nie było. -Tak mówicie? A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by nie było, a dzisiaj juz by był. To wy byście staruszkę przejechali? A to być może wasza matka! -Jak ja mogę przejechać matkę jak moja matka siedzi z tyłu? -Halo tu brzoza! Źle cię słyszę! Powtarzam, powiedział, że matka siedzi z tyłu! -Przede wszystkim nie popadajcie w panikę. Jakiś lepszy cwaniak, matke po szosie wozi, staruszkę, żeby nas tylko wrobić! -....Proponuję wariant następujący: a gdyby tu było nagle przedszkole. W przyszłości! -A gdyby tu było przedszkole w przyszłości...i wasz mały synek przechodził... w przyszłości. A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości w wasz mały synek przechodził w przyszłości, którego jeszcze nie macie wiec nie mówcie mi, że siedzi z tyłu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: mój ulubiony kawałek:)) IP: 195.171.177.* 29.04.03, 19:38 -Pozniej, pozniej Panie Janie, pogadamy sobie o starych Polakach. ALBO -A to kamyk, z Jeleniej Gory -Z Jeleniej? -Oczywiscie z Jasnej Gory-Pan wie kto po nim stapal. ALBO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: MIŚ Barei IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 29.04.03, 21:27 "Angielska wóda, ruda, taka na myszach pędzona. Stary, jak walniesz, to dwa dni trzyma" "Dziekuję, już mamy. -Misiu, kto to był? A, jakiś facet z lustrem". "Kto to zrobił? To ja ... Pan??? To ja się pytam, co to jest! To? Paszport! Paszport? To był paszport!" "Aha, i zadzwońcie do ministerstwa, że się spóźnię!" "Tradycja, rozumiesz, to jest takie coś, że jak nam porwą furmankę, to muszą oddać samolot. A furmankę? Furmankę też! To na cholerę nam samolot? Nie wiem, ale taka jest tradycja!" "Dzień pieszego pasażera!" "Motyla noga" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v. Re: MIŚ Barei IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.03, 14:05 Taras widokowy nieczynny. Najbliższy czynny taras widokowy we Wrocławiu. ---------------------------------------- - To może Ty sam polecisz synku? - Ale co mama? Przecież to mama ma mieć operację, a nie ja. ---------------------------------------- - 75, 76, 77.... - Porszę pana, ja już policzyłem, w kolejce stoi 126 osób. Czuwaj! ---------------------------------------- - Napijecie się czegoś? - Nie, nie Ryśku, nie rób sobie kłopotu. - A ja owszem jeśly pan pozowli (tragarz) ---------------------------------------- - Cham sie uprze i mu daj! No skąd wezmę jak nie mam. - Pana numerek jest pusty, więc kolega chciał panu dać palto z wieszaka obok. ---------------------------------------- - To może i mi byś coś poradził, WUJU. - Rozwiązanie jest bardzo proste. Konto jest na Ryszarda i Janinę Ochócką. Wystarczy poznać jakąś Janinę i się z nią ożenić. ----------------------------------------- Dzień piezszego pasażera. ----------------------------------------- - Brygada młodzieżowa zgłasza się do pilnowania parówek. - (Trzeba było wspomnieć o musztardzie.) - Ciicho, mam. ----------------------------------------- - Co jest? Wynocha mi stąd z tymi kłakami. Tu jest kiosk RUCHu, ja tutaj mięso mam. ----------------------------------------- - Przepraszam pana, ale ja nic nie widzę (w teatrze). - To se pan idź do lekarza, tego od oczu. ----------------------------------------- Teatr. - Patrz synku, tak wygląda baleron. ----------------------------------------- - Dziwne, za dwie tony wegla dali nam furę choinek. - Do czego im wegiel? - Może do palenia w piecu? - To nie moga palić choiną? ----------------------------------------- - Pani Jadziu, pani wytrze tą szminkę ze szklanki, bo klient znów się będzie awanturował. - Trzeba będzie wywiesić napis - Bez krawata nie obsługujemy. - Klient w krawacie mniej awanturujący się. ------------------------------------------ - I czego tak skrobie, jeszcze mi miskę przekręci. Najdł się to wynocha. ------------------------------------------ - Dwie (flaszki)? - Nie, jedną. Wozem jestem. ------------------------------------------ hahahahahahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
mrzagi01 Re: MIŚ Barei 30.04.03, 14:37 -jutro bede miala "przegląd speleologiczny"... -??? -...schabik...! -no, to po drodze winko jakies kupimy...córeczka mi sie urodzila, to oblejemy.. -znowu?! -niee, ta sama co 3 lata temu... dziecko jest dziecko- wypic mozna... "TWOJE SERCE MÓWI- PIECHOTĄ ZDROWIEJ" Odpowiedz Link Zgłoś
dixi tv Polonia, zaczyna sie wlasnie... 03.05.03, 13:51 temu misiu wlasnie oczko odpadło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelson Re: MIŚ Barei IP: *.ne.client2.attbi.com 03.05.03, 16:16 (Na furmance):za 2 tony wegla dali nam furmanke choinek ,tak jakby choinkami nie mogli w piecu napalic -eeech ,chlop ci u nas ciemny (powiedzieli ci na furmance-oczywiscie wszyscy po Harvardzie,he,he) Odpowiedz Link Zgłoś
dixi klientow w krawatach ... 03.05.03, 16:49 zaproponuje wpuszczac po weekendzie w pracy mojej;) zwlaszcza ze po taaakim wekendzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosol Re: MIŚ Barei IP: *.ipt.aol.com 04.05.03, 00:52 Czy ktos z Was pamieta wieksze fragmenty tych dwoch arcydziel festiwalowych? Jedno bylo o Trasie Lazienkowskiej, co to "przebiegnie byc moze, jasna, dluga prosta, szeroka jak morze Trasa Lazienkowska". Drugie, o ile pamiec mnie nie myli, wykonywala pani, dramatycznym glosem spiewajaca, ze "juz ci kartek w paszporcie wyrywac nie musze!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg To mówiłem ja - Jarząbek Wacław... IP: *.altec.pl 05.05.03, 02:09 Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego klubu, prezes Ochudzki Ryszard, naszego klubu "Tęcza". Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie - to wilki! To mówiłem ja - Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat !!! Jarząbek (do szafy): To jeszcze ja - Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam. To śpiewałem ja - Jarząbek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: MIŚ Barei IP: www:* 05.05.03, 12:00 Gość portalu: art napisał(a): > Słuchajta ludzie! dopisujta tu teksty z MISIA. Byl na dniach w TV - ten film jest niesmiertelny. Ogladalem go "n razy" a mimo to ciagle rycze przy nim jak zarzynane ciele :-) Panowie na furmance: "Tradycja to jak nam porwa fure, wtedy musza nam oddac samolot" Plan filmowy: "Czy konie mnie slysza?" jarek Odpowiedz Link Zgłoś
malwina17 Re: MIS Barei 05.05.03, 16:05 Praslowianska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sven77 Re: MIS Barei IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.05.03, 21:14 To jest wszystko grubymi nicmi szyte i nie wiadomo lep jakiej propagandy kryje sie za tymi nicmi -Przeciez mam napisane "wchodzi dziedzic Pruski" -Pruski,Pruski bo on sie nazywa Pruski, Wawrzyniec Pruski- polski dziedzic!!! -To ja go moge przepasac -To jest dobra koncepcja-pamietaj z kim oni sie wtedy kumali -Kto to jest!!?? -dzieci do nagonki, z czworakow -ogolic mi to cale towarzystwo!!! -Ja podpisalem umowe na gajowego z wasami -A ja ogolic sie nie pozwole,nosze zarost od przedwojny -Obwiazac twarze szmatami, niby ze dzieci zeby bola-dzieci nie mialy wtedy opieki dentystycznej Odpowiedz Link Zgłoś
doraa Re: MIS Barei 05.05.03, 21:45 Proszę bardzo: www.mis.canpol.pl/ dla wszystkich miłośników Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: MIS Barei IP: *.abrahama.net.pl 25.05.03, 22:55 Gość portalu: sven77 napisał(a): > To jest wszystko grubymi nicmi szyte i nie wiadomo lep jakiej propagandy kryje > sie za tymi nicmi > (Wchodzi Ochódzki w pruskim mundurze) Asystent: To jest bardzo dobra koncepcja! Rezyser: Ona jest bardzo dobra ta koncepcja ale dlaczego on ma pruski mudnur na sobie?? > Kobieta:Przeciez mam napisane "wchodzi dziedzic Pruski" > Szef:Pruski,Pruski bo on sie nazywa Pruski!! Wawrzyniec Pruski- Polski dziedzic!!! > Kobieta:To ja go moge przepasac... Szef:Zdjac to, to jest profanacja! Rezyser:Uspokoj sie, to byl sanacyjny dziedzic... ty nie zapomnij z kim oni sie wtedy kumali... Odpowiedz Link Zgłoś
mrzagi01 Praslowianska grusza .... 06.05.03, 08:13 ...zamieńcie mi go na psa... niech sie odszczekuje oprawcom z pańskiego dworu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sven77 Re: Praslowianska grusza .... IP: 195.171.177.* 06.05.03, 19:19 mrzagi01 napisał: > ...zamieńcie mi go na psa... niech sie odszczekuje oprawcom z pańskiego dworu.. > .... niech on nie miauczy Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: MIŚ Barei 17.05.03, 17:47 "Panie!!! Tu jest kiosk! Ja tu mięso mam!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
antena80 Re: MIŚ Barei 19.05.03, 13:29 Ola (cicho do Palucha): To niesamowite, węgiel? A skąd pan bierze węgiel? Paluch: Zasadniczo... z Węgorzewskiej... Ola: To imponujące. A nie boi się pan tak węgiel wozić? Paluch: Strach jest... No, ale zasadniczo... się zawsze staramy, żeby mieć kwit... Odpowiedz Link Zgłoś