Dodaj do ulubionych

jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza

29.03.07, 08:41
Obserwuj wątek
    • Gość: wiem Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 29.03.07, 08:46
      30 z małym haczykiem ;-)
      • mc_pele Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 29.03.07, 09:59
        ja stawiałbym jednak na 24-26 choc nie zdziwiłbym się gdyby było te 30 z
        haczykiem
        • Gość: znawca koło czterdziechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 10:00
          ale może i więcej
          • Gość: Kasia Re: koło czterdziechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 10:04
            Smutna, samotna, z niewielką nadwagą, po 30-tce , po przejściach.... ale co to
            kogo obchodzi właściwie?
            • drzejms-buond Re: koło czterdziechy 29.03.07, 10:07
              kochanice, zwłaszcza Francuzów

ZAWSZE
              w kwiecie wieku!
              • francuz-kochanicy Jest taka jak trzeba. 29.03.07, 10:14
                I tyle :))))
                Czemu się Jej czepiacie?
                • intervention Re: 34 29.03.07, 11:01
                  Stawiam, że to rocznik 1973 :p
    • farelkaa Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 29.03.07, 11:09
      po 30 (35-36?), tak mi się obiło o uszy na którymś forum.
      Zresztą co mnie to obchodzi, u kazdej kobiety czas zatrzymuje się po ukończeniu
      18 lat ;))
      • zielone.ziolo Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 29.03.07, 11:14
        U mnie licznik stanął na 25 ;-))
    • Gość: kolega kolegi Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza IP: *.bulldogdsl.com 29.03.07, 12:01
      mnie sie wydaje ze ma 7 albo 87.
      Albo to dziecko, albo staruszka
      ktora sama zaklada
      głupawe wątki i sztucznie je podtrzymuje.
      Zresztą nie pierwsza na tym forum i
      nie ostatnia.
    • Gość: Jojo Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza IP: *.dip.t-dialin.net 29.03.07, 12:09
      jak w morde 26,dolaczam metryke urodzenia.
      www.filmweb.pl/Kochanica+Francuza+1981+o+filmie,Film,id=1292
      • Gość: allga Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.03.07, 12:15
      • Gość: allga Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.03.07, 12:16
        20-25
        • kochanica-francuza Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 29.03.07, 14:19
          hehehe czekam na dalsze propozycje

• zielone.ziolo Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 29.03.07, 14:25
            Kochanico, przecież był tu kiedyś wątek Moreli Złotowłosej.
            Rozmawiałyśmy w nim (byłam wtedy irą22) i była mowa o wieku.
            Skoro kogoś to interesuje, to niech sobie tego wątku poszuka.
            Pozdrawiam :-)
            • Gość: xxx132 Ma dokladnie 46 lat!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 29.03.07, 15:23
              ;)naprawde,100%
            • mc_pele Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 04.04.07, 00:08
              zielone.ziolo napisała:

> Kochanico, przecież był tu kiedyś wątek Moreli Złotowłosej.
              > Rozmawiałyśmy w nim (byłam wtedy irą22) i była mowa o wieku.
              > Skoro kogoś to interesuje, to niech sobie tego wątku poszuka.
              > Pozdrawiam :-)

nie ma :) mnie nawet zainteresowało ;)
              Pierwszy skromny rzut mojego skromnego oka na forum wyłowił raczej te
              moralizatorskie wpisy kochanicy i nie wiedziałem czemu kobita tak się czepia
              tych wszystkich biedaków? ;D Rzut jednak drugi i trzeci pozwolił wychwycić już
              te odpowiednie wpisy i poznać prawdziwe oblicze kochanicy :) Może by tak
              wykorzystać skłonności kochanicy do poprawiania innych i zrobić z niej
              moderatora FH? :) Szkoda trochę że nie ma Ona wizytówki gdzie możnaby
              dowiedzieć się o jej płodności na forum, tj. ilości stworzonych postów, zawsze
              interesowała mnie statystyka i kręciły takie rzeczy ;) Można także zastanowić
              się nad przyznaniem Jej jakiegoś wyróżnienia - bądź co bądź tyle tematów
              dotyczących innego użytkownika forum chyba nie powstało :)
              • zielone.ziolo Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 04.04.07, 08:55
                Wątek Moreli jest, trzeba tylko trochę poszperać.
                Inna sprawa, że ja wiedziałam czego szukać. Było mi łatwiej ;-)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=44129198&wv.x=1&a=44173201
                Masz rację, Kochanica jest interesującą osobą skoro tyle osób, łącznie ze mną,
                dopisuje się w tym wątku :-)
                • zielone.ziolo Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 04.04.07, 08:57
                  Kochanico, mam nadzieję, że nie masz mi za złe.
                  W końcu sama napisałaś ile masz lat ;-))
                  • kochanica-francuza Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 04.04.07, 21:37
                    zielone.ziolo napisała:

> Kochanico, mam nadzieję, że nie masz mi za złe.
                    > W końcu sama napisałaś ile masz lat ;-))
                    OK, OK :-)
    • Gość: on Tysiąc pięćset sto dziewięćset:) NO_TXT IP: *.smstv.pl 29.03.07, 15:28
      • sher.khan Re: Tysiąc pięćset sto dziewięćset:) NO_TXT 29.03.07, 16:42
        Inteligencja i ironiczny czasem humor sytuuja ja gdzies po 30stce,(małolaty tak
        nie potrafia) skłonnosć do pouczania innych - po 40stce i jeszcze bym dodał, ze
        pewnie jest nauczycielką.
        Ale w sumie nieważne, dobrze że kochanica jest na FH.
        • kochanica-francuza hehe nie jestem nauczycielką 29.03.07, 17:32
          aczkolwiek pouczliwość mam we krwi i wiem o tym. ;-)
          • Gość: fater ajatollah Re: hehe nie jestem nauczycielką IP: *.smstv.pl 29.03.07, 17:34
            jeszcze te "aczkolwiek", fe - nie lubię, ale pozdrawiam:)
            • kochanica-francuza Re: hehe nie jestem nauczycielką 29.03.07, 17:37
              Gość portalu: fater ajatollah napisał(a):

> jeszcze tO "aczkolwiek", fe - nie lubię, ale pozdrawiam:)
              mmmm a ja uwielbiam moje "ACZKOLWIEK" ;-)
            • zielone.ziolo Za to jaka jesteś popularna! :-)) 29.03.07, 17:38
              Dobrze że nie jesteś nauczycielką, szkoła jest paskudna ;-(
              • kochanica-francuza Re: Za to jaka jesteś popularna! :-)) 29.03.07, 17:45
                zielone.ziolo napisała:

> Dobrze że nie jesteś nauczycielką, szkoła jest paskudna ;-(
                >
                Ja sobie w ogóle z grupą nie radzę. Jak mam zrobić prezentację, to najchętniej
                bym się pod ziemię zapadła. A szkoda, bo mogłabym być lektorką niemca. :-(((((
              • kochanica-francuza Re: Za to jaka jesteś popularna! :-)) 29.03.07, 17:45
                zielone.ziolo napisała:

> Dobrze że nie jesteś nauczycielką, szkoła jest paskudna ;-(
                >
                Oj tak. :-(
    • Gość: P-64 już wiem - tyle ile wpisów w tym wątku IP: *.smstv.pl 29.03.07, 17:51
      mój będzie 26-ty i darowawszy jej ten ostatni wpis, obiecuję zamilknąć:))

EOD
      • Gość: EWa Re: już wiem - tyle ile wpisów w tym wątku IP: *.CNet.Gawex.PL 29.03.07, 19:30
        Rocznik 1969 - jesli jest ksiązką, lub rocznik 1981 - jesli adaptacją filmową.
        Tak czy owak, młódka!
        • vanillaice Re: już wiem - tyle ile wpisów w tym wątku 29.03.07, 19:40
          Stawiam na 28-32.
    • Gość: gosia Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:16
      a uwazacie ze wiek idzie tak bardzo w parze z charakterem?ja podejrzewam, ze
      jest mloda osoba stara duchem.sprawia wrazenie sztywnej i zrzedliwej.chciaz byc
      moze jest juz na emeryturze bo sadzac po czestotliwosci pisania ne wszystkich
      mozliwych forach musi miec mase wolnego czasu.
      • Gość: zenotka Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:19
        gosiu a ty pod jakim nickiem zwykle piszesz ,ze tak dobrze ją znasz?
    • kochanica-francuza widzę w tym wątku kilka trafnych uwag 29.03.07, 21:12
      ale nie powiem których, żeby se wizerunku nie psuć. ;-)

Na emeryturze nie jestem.
      • zielone.ziolo Świetny wątek ;-) 29.03.07, 22:18
        "Podmiot liryczny" też niezły ;-)))
        • Gość: xxx132 Kochanico,nie powiedzialas,ze nie masz 46 lat? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 30.03.07, 01:08
          czy to oczywiscie znaczy,ze sie nie pomylilam?
          • zielone.ziolo Re: Kochanico,nie powiedzialas,ze nie masz 46 la 30.03.07, 09:14
            Gość portalu: xxx132 napisał(a):

> czy to oczywiscie znaczy,ze sie nie pomylilam?

Pomyliłaś się, Kochanica jest o wiele młodsza :-))
            Wiem i już...
          • kochanica-francuza Nie mam 46; 7 ani 87 też nie mam :-) nt 30.03.07, 21:57
            hehe
      • Gość: ten sam Re: widzę w tym wątku kilka trafnych uwag IP: *.nap.wideopenwest.com 30.03.07, 02:27
        na emeryturze moze nie,ale na pewno na rencie,bo przeciez zeby wypisywac takie
        durnoty trzeba miec cos nie tak z glowa
        kochanica jest zalosna
        • kochanica-francuza Te, koleś, mądrala z Pcimia Dolnego... 30.03.07, 21:56
          Gość portalu: ten sam napisał(a):

> na emeryturze moze nie,ale na pewno na rencie,bo przeciez zeby wypisywac takie
          > durnoty trzeba miec cos nie tak z glowa=

te, koleś, a według ciebie na rentę idzie się wyłącznie z powodu głowy???

na rencie też nie jestem
          • kochanica-francuza Re: Te, koleś, mądrala z Pcimia Dolnego... 30.03.07, 23:52
            kochanica-francuza napisała:

> Gość portalu: ten sam napisał(a):
            >
            > > na emeryturze moze nie,ale na pewno na rencie,bo przeciez zeby wypisywac
            > takie
            > > durnoty trzeba miec cos nie tak z glowa
            Słowo "trafny" jest dla ciebie za trudne i stąd te bluzgi?
      • Gość: grubasek Re: widzę w tym wątku kilka trafnych uwag IP: *.zakoniczyn.net 30.03.07, 21:46
        32-33 chyba. kojarze, ze Kochanica jakis czas temu sama sie "przyznala" do tych
        32... no ale czy mowila prawde? ;-)))
    • twistem wiem na pewno 30.03.07, 22:45
      że prawie 28. W każdym razie to:
      42.pl/u/qOs
      by się jej nie spodobało.
      • kochanica-francuza Re: wiem na pewno 30.03.07, 22:52
        twistem napisała:

> że prawie 28.

Licząc z której strony liczby 28?
        • viking2 Re: wiem na pewno 31.03.07, 05:17

> twistem napisała:
          >
          > > że prawie 28.
          >
          > Licząc z której strony liczby 28?

Alez nie badz taka drobiazgowa, co to, apteka, zeby sie w takie dokladnosci
          bawic? Piekny wiek i niech starczy na dlugo...
          • kochanica-francuza Re: wiem na pewno 31.03.07, 16:10

>
            > Alez nie badz taka drobiazgowa, co to, apteka, zeby sie w takie dokladnosci
            > bawic? Piekny wiek i niech starczy na dlugo...

Słusznie, słusznie. Nie ma to jak pełen galanterii Skandynaw... :-)
            • Gość: cichywielbiciel Re: wiem na pewno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 09:58
              ja tam kocham kochanice-francuza, nie wazne ile by miala lat. Misie podoba jej
              styl pisania, nic nie poradze. Gorzej jakby kochanica okazala sie facetem,
              pewnie wierzejski by mnie namierzyl od razu
              • Gość: Antoni M. Tajne/poufne IP: *.smstv.pl 04.04.07, 15:08
                Tym bardziej, że obiektem twych westchnień jest ów aryjski miłośnik Love Parade:)
                Tak, KF to pan W.
              • kochanica-francuza Re: wiem na pewno 04.04.07, 21:03
                Gość portalu: cichywielbiciel napisał(a):

Misie podoba jej
                > styl pisania, nic nie poradze. Gorzej jakby kochanica okazala sie facetem

Nie zrobię ci tego!!! :-)))))

za to czepnę się : nie zaczynamy zdania od "mi się...". Na początku zdania -
                tylko "Mnie się..."
                • Gość: roto To stara rura jest i zepewne feministka wyzwolona IP: *.attu.pl 04.04.07, 21:07
                  na pal ją !
                  • kochanica-francuza Sam jesteś zwiędły złamas, roto nt 04.04.07, 21:25
                    • roto Na pal ją ! na mój pal 04.04.07, 22:39
                      ale tak to już jest ,że zwiędłe feministki tego pala w środku nigdy nie miały,
                      dlatego tyle w nich jadu dla facetów
                      • kochanica-francuza Dupek jesteś i nic nie wiesz 05.04.07, 15:39
                        hehehe

a zwłaszcza o mnie.

Dać ci telefony to wszystkich moich byłych?

ps. twoim zwiędłym nie jestem zainteresowana
                        • zielone.ziolo Re: Dupek jesteś i nic nie wiesz 05.04.07, 23:39

> hehehe
                          >
                          > a zwłaszcza o mnie.
                          >
                          > Dać ci telefony to wszystkich moich byłych?
                          >
                          > ps. twoim zwiędłym nie jestem zainteresowana

:DDD
                        • kochas-francuzicy Re: Dupek jesteś i nic nie wiesz 15.04.07, 15:23
                          ty za to wiesz wszystko i to o wszystkich

przyhamuj z tą pewnością siebie
    • dwie_szopy_jackson Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 04.04.07, 23:41
      cztery dychy. Nie ma co.
      • Gość: nick Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 00:18
        Moim zdaniem coś pod ++++. Dokładnie to obstawiałbym 36-37.
    • pavvka Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 05.04.07, 13:51
      Ma dokładnie tyle co ja :-)
      • Gość: roto Telefon do twoich byłych ? IP: *.attu.pl 05.04.07, 19:48
        Nie żartuj , kto by chciał taką skwaszoną lampucerę bez poczucia humoru ?
        • kochanica-francuza Re: Telefon do twoich byłych ? 05.04.07, 21:08
          Gość portalu: roto napisał(a):

> Nie żartuj , kto by chciał taką skwaszoną lampucerę bez poczucia humoru ?

Nie żartuję, mogę ci naprawdę je podać, o ile się zalogujesz, prostacki prawiczku.

A kto by chciał takiego chamskiego prostaka jak ty, bez odrobiny polotu?
          • Gość: Freud Re: Telefon do twoich byłych ? IP: *.smstv.pl 05.04.07, 22:51
            Byście do siebie pasowali, tak cudnie między sobą wymieniacie uprzejmości, jak
            nic stare dobre małżeństwo z was by było. Przekomarzać się lubicie - wspólna pasja:)
            • zielone.ziolo Re: Telefon do twoich byłych ? 05.04.07, 23:39
              Gość portalu: Freud napisał(a):

> Byście do siebie pasowali, tak cudnie między sobą wymieniacie uprzejmości,
              jak
              > nic stare dobre małżeństwo z was by było. Przekomarzać się lubicie - wspólna
              pa
              > sja:)

Głupio mówisz ;PPP
    • andrzej.strzelba Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 06.04.07, 00:12
      33 lata ma kochanica francuza, wiem bo znam i bzykałem
      • kochanica-francuza Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 06.04.07, 00:22
        andrzej.strzelba napisał:

> 33 lata ma kochanica francuza, wiem bo znam i bzykałem
        Nieprawda ciemniaku, ani nie 33, ani nie bzykałeś
        • Gość: kiribati Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza IP: 81.19.219.* 06.04.07, 11:38

> andrzej.strzelba napisał:
          >
          > > 33 lata ma kochanica francuza, wiem bo znam i bzykałem
          > Nieprawda ciemniaku, ani nie 33, ani nie bzykałeś

Wybacz, że się wtrącę, ale gdyby to była prawda, że miałaś tych kilku partnerów
          to skąd miałabyś wiedzieć, że któryś z nich się nie zalogował i nie podpisuje
          się jako jakiś tam shotgun - zakładając, że zna twoje dane? O wiek nie pytam.

Czepiają się ciebie a to cena popularności, na którą widać za mało ci ikry i
          pewności siebie, lecz co zrozumiałe, większość tych cech nie posiada, ergo nie
          powinnaś mieć wyrzutów sumienia, które wyzwiskami próbujesz jakoś nadrobić.

Szczerze dobrze ci życzę, zmień nika, albo ton, olej FH, itd.
          Pozdr. i wesołego jajeczka.
          • kochanica-francuza Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 06.04.07, 15:58

> Wybacz, że się wtrącę, ale gdyby to była prawda, że miałaś tych kilku partnerów
            > to skąd miałabyś wiedzieć, że któryś z nich się nie zalogował i nie podpisuje
            > się jako jakiś tam shotgun - zakładając, że zna twoje dane?

Tylko jeden z nich zna mój nick ,a ten nie napisałby w ten sposób. Proste.

> powinnaś mieć wyrzutów sumienia, które wyzwiskami próbujesz jakoś nadrobić.

Jakich wyrzutów sumienia??? Wkurzają mnie niezalogowane palanty, które anonimowo
            są w stanie każdego opluć, a pod nazwiskiem są grzeczne i fałszywe.
            >
            > Szczerze dobrze ci życzę, zmień nika, albo ton, olej FH, itd.
            > Pozdr. i wesołego jajeczka.
            • andrzej.strzelba Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 06.04.07, 17:18
              >Wkurzają mnie niezalogowane palanty

no przecież jestem zalogowany:)

>które anonimowo są w stanie każdego opluć

a to już chyba nie do mnie

a tak przy okazji wiem, że masz pieprzyk na lewym cycku

• kochanica-francuza Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 06.04.07, 17:37

>
                > a to już chyba nie do mnie

Nie, nie do ciebie.
                >
                > a tak przy okazji wiem, że masz pieprzyk na lewym cycku

Nie mam pieprzyka na lewym cycku.
                >
                • shuja Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 06.04.07, 17:41
                  38 lat ...na tyle wygląda..a pieprzyk ma na ...plecach;)
                  • kochanica-francuza Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 06.04.07, 18:11
                    shuja napisał:

> 38 lat

Wyglądam to shujo na jakieś 25.
                    • haaania Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 12.04.07, 08:31
                      ale pieprzyk masz?

• andrzej.strzelba Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 06.04.07, 19:02
                  > Nie mam pieprzyka na lewym cycku

zaraz się pewnie dowiemy, że w ogóle nie masz cycków
                  • kochanica-francuza Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 06.04.07, 20:52
                    andrzej.strzelba napisał:

> > Nie mam pieprzyka na lewym cycku
                    >
                    > zaraz się pewnie dowiemy, że w ogóle nie masz cycków

Twoja wybitna kultura osobista i takież poczucie humoru powalają mnie na kolana.

eot, prostaku.
                    • andrzej.strzelba Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 07.04.07, 00:56
                      > Twoja wybitna kultura osobista i takież poczucie humoru powalają mnie na
                      kolana

Fajnie, bo lubię jak kobieta jest w tej pozycji. Mam takie przeczucie, że
                      stanowilibyśmy świetny duet.
                      • Gość: polonista Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 16:36
                        Droga Kochanico,

"mi się podoba" - jak najbardziej poprawnie. "mnie" to biernik, "mi" - celownik!
                        Podoba mi się (komu? czemu?)
                        Zostawił mnie (kogo? co?)
                        • Gość: nie-polonistka Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza IP: *.range81-157.btcentralplus.com 16.04.07, 01:19
                          drogi polonisto
                          kochanica ma racje: na poczatku zdania uzywamy dluzszej, mocniejszej formy
                          zaimka osobowego. Wprawdzie obie formy sa dopuszczalne, jednak z racji
                          ladniejszego brzmienia, ujmijmy to w skrocie, podajemy dluzsza wersje zaimka.
                          To tak samo jakbys chcial powiedziec: "Go zapytaj". Z drugiej strony, jako
                          dopelnienia po czasowniku uzywamy obu form, jesli zdanie nie jest rozbudowane,
                          z preferencja dla krotszej, slabszej formy zaimka: "Zapytaj go"; "Zapytaj
                          jego". Stad twoj przyklad: "Podoba mi sie." choc "mnie" tez jest poprawnie.
                          Poczytaj sobie tez troche na temat znaczenia i sposobu budowania intonacji w
                          zdaniu, a troche sie moze doksztalcisz. Coz, pulapki rodzimego jezyka.
                    • superspec Czy zna pani polskiego_francuza? 10.04.07, 17:52
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60513788
                    • kochas-francuzicy Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 15.04.07, 15:20
                      nie ważne ile, ważne że jest zrzędliwa i czepia sie dla samego czepiania się

pewnie mysli, że wszyscy ją za to kochają buahahahaha

ale za to nie odpowiada na posty, które ją w ogóle nie interesują i osobom, którymi gardzi ha ha, nie nie, w ogóle nie odpowiada (a tak ją korci , że jednak nie potrafi wytrwać w tym postanowieniu) ha ha
            • Gość: porucznik żabojad Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza IP: *.ccc.de 07.04.07, 21:47
              > Tylko jeden z nich zna mój nick ,a ten nie napisałby w ten sposób. Proste.
              >

to prawda, nie napisalbym. jesli chodzi o meritum, czyli wiek kochanicy-francuza
              (ktorej, nawiasem mowiac, na drugie imie, po babci, zenobia), to powiem, ze
              kobieta po czterdziestce ma tyle lat na ile wyglada, a nie tyle, ile wynika z
              jej metryki urodzenia.
    • kochanica.frrancuza Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 09.04.07, 19:00
      Nie powiem ile mam lat, ale wyglądam na 18. Codziennie uprawiam miłość
      francuską, a to bardzo odmładza. Plemniki to podstawa mojej diety.
      • kochas-francuzicy Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza 15.04.07, 15:42
        hehehehehe dopre, dopre
    • Gość: rychuslmc Re: jak myślicie ile lat ma kochanica-francuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 00:21
      jak dla mnie to nie wiem ale dusze ma stara jak mysia wieza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka