Gość: buniolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 19:08 Właśnie przeczytałam książkę, w której główny bohater trzymał słodycze w... Półce z książkami, ale ZA książkami. Zmyślne, nie;P. MOże Wy znacie jakieś skrytki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salimis Re: Śmieszne kryjówki 09.04.07, 21:19 Gdy bylyśmy nastolatkami,moja siostra trzymała swoje dośc spore oszczędności w małej lalce zawieszonej na sprężynce na lampie.Wszyscy znajomi którzy do nas przychodzili, bawili się tą lalką pociągając ją i patrząc jak sprężynuje w górę i dół. Nikt nie przypuszczał co jest w środku. Ja też nie wiedziałam chociaż miałyśmy wspólny pokój.Dowiedziałam się po czasie kiedy moja siostra potrzebowała na coś tych pieniędzy,a gdy oznajmiła znajomym że przez cały czas mieli w swoich rękach jej pieniądze to normalnie przeżyli szok.Stwierdzili że nigdy nie bawili się tak drogą lalką : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordehaj Re: Śmieszne kryjówki IP: *.chello.pl 09.04.07, 21:45 Fajni znajomi, fajna siostra i fajna lalka. Ale lud i tak was dosięgnie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś