Dodaj do ulubionych

neostrada!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 10:48
nie wiem, ile razy zostało to już powiedziane, ale powiem jeszcze raz- neostrada to g*wno!! bulisz za cały miesiąc, a ciągle sa problemy z połączeniem!! gdyby to ode mnie zależało (a nie od ojca) to nigdy bym tego g*wna nie kupiła!!
Obserwuj wątek
    • aurelia_aurita Re: neostrada! 21.04.07, 12:30
      netia (do której się przeniosłam z neostrady) to też gowno. mam opcję 512, która - nawet biorąc poprawkę na to, że realna prędkość jest mniejsza - nie różni się niczym od neostrady 128...
      • barmir11 Re: neostrada! 22.04.07, 19:00
        mi ta neostrada jakoś działa - można powiedzieć że jestem zadowolony

neostrada w netii to fizycznie ta sama nestrada od TP - tylko pieniadze są
        płacone netii
      • Gość: wkur...zony netia :/ IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 11:27
        > netia (do której się przeniosłam z neostrady) to też gowno. mam opcję 512,
        któr
        > a - nawet biorąc poprawkę na to, że realna prędkość jest mniejsza - nie różni
        s
        > ię niczym od neostrady 128...
        >

ja też przeniosłem się do netii i teraz żałuję tego bardzo, te problemy jakie
        miałem z neostradą są niczym w porównaniu do tych z netii - bywają 3 dni z
        rzędu że w ogóle nie mogę wejśc na nic innego niż google, taka gazeta.pl to
        albo strona startowa ładuje się w kilka minut albo w ogóle wyskakuje że nie
        mozna sie połączyć z serwerem :/ Dzwoniłem w zeszłym tygodniu do nich że mam
        takie problemy i obiecali przełączyć mnie na inną linię, dwa dni była żyleta a
        od wczoraj znowu ten sam syf:/ Następnym razem jak będę dzwonił ( zanosi się
        na to że musi być dzisiaj albo jutro, nie mam już nerwów ) to jak zwykle bardzo
        grzecznie ale powiem im że albo w końcu cos zrobią albo zrywam umowę skoro nie
        potrafia się z niej wywiązać

fuck netia ! :)

• blotto Re: neostrada! 21.04.07, 13:02
      a co to ma do FH??
      idz wyladuj swa frustracje na czaterii...
      • Gość: wkur...zony Re: neostrada! IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 11:36
        blotto napisał:

> a co to ma do FH??
        > idz wyladuj swa frustracje na czaterii...

widzę że ostatnio chyba najbardziej "trendi" w internecie to jest
        słowo "frustracja, sfrustrowany" :)
        temat na forum turystyki o Bułgarii, ja zawsze spędzam tam wakacje i bardzo mi
        sie podoba, w tym roku też tam się wybieram, jakaś kobiecina która uważa że
        Hiszpania jest jedynym miejscem gdzie mozna spedzać wakacje pisze więc że
        jestem sfrustrowany jeśli Bułgaria mi się podoba :) wątek o zdradzie w
        małżeństwie - mnóstwo wpisów jakie to cudowne, dla mnie to swiństwo więc jaka
        odpowiedź - oczywiście jestem sfrustrowany :) w Bydgoszczy wprowadzono system
        przesiadkowy tramwaj+autobus, ceny biletów spadły i zwiększyła się
        częstotliwośc wielu linii ale za to trzeba się przesiadać - wielu te przesiadki
        się nie podobają, mi przeciwnie, to dla mnie żaden problem za to cieszy mnie
        nowa lepsza częstotliwość - oczywiście jestem sfrustrowany :) Wychodzi na to
        że jak ktos ma problemy z internetem, telewizorem czy samochodem to też jest
        frustratem - co za ciężkie czasy, wszyscy są sfrustrowani... ;)
    • Gość: John Kowalski Re: neostrada! IP: *.icpnet.pl 22.04.07, 14:24
      No to moze zrzucimy sie dla koledi na tamtamy ????????????

John

Szale i szaliki sportowe

www.eurofabrika.com
    • Gość: surREvival Re: neostrada! IP: *.belf.cable.ntl.com 23.04.07, 19:58
      Niech zgadne.
      Wszyscy tutaj wymienieni uzywaja modemow USB.
      Poza tym, musicie wiedziec o tym ze jak podpisujecie umowe o np. 2MB to i tak
      NIGDY tej predkosci w calosci nie otrzymacie. Wasza predkosc zalezy od
      odleglosci w jakiej sie znajdujecie od wezla dostepowego. Im dalej tym gorsza
      predkosc.
      Napisalem o modemach USB bo jest to najgorszy sprzet jaki mozna uzywac przy
      laczach aDSL. Providerzy daja go najczesciej za darmo. Kupcie sobie modem/router
      i mozecie byc pewni ze wasze problemy z polaczeniem znikna.
      • mc_pele Re: neostrada! 23.04.07, 20:33
        Gość portalu: surREvival napisał(a):

> Niech zgadne.
        > Wszyscy tutaj wymienieni uzywaja modemow USB.
        > Poza tym, musicie wiedziec o tym ze jak podpisujecie umowe o np. 2MB to i tak
        > NIGDY tej predkosci w calosci nie otrzymacie. Wasza predkosc zalezy od
        > odleglosci w jakiej sie znajdujecie od wezla dostepowego. Im dalej tym gorsza
        > predkosc.
        > Napisalem o modemach USB bo jest to najgorszy sprzet jaki mozna uzywac przy
        > laczach aDSL. Providerzy daja go najczesciej za darmo. Kupcie sobie
        modem/route
        > r
        > i mozecie byc pewni ze wasze problemy z polaczeniem znikna.

elo, ten wkur...zony to ja, rano znowu miałem problemy z netem więc nie
        logowałem się żeby nie ryzykować ( w czasie logowania też może wyskoczyć "nie
        mozna wyświetlić strony ) teraz znowu wszystko pięknie działa choć na drugim
        kompie siedzi moja siostra... dziwne to zresztą że jak net działa to i trzy
        kompy u mnie chodzą jak żyleta ( oczywiście w granicach zdrowego rozsądku, nie
        ściągamy żadnych filmów czy muzy i nie przesadzamy z youtube ) a czasem ( jak
        dziś rano ) tylko ja właczam kompa i tragedia jest cokolwiek zrobić :/ Dlatego
        też że mamy 3 kompy w domu i bardzo często chodzą wszystkie to kupilismy
        routera, i problemów z prędkością nie ma, jak net działa to działa, są jednak
        momenty jakby ktos kurde maksymalnie przykręcał kurek... mało rzeczy jest tak
        wkurzających ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka