Dodaj do ulubionych

Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego?

• light.t Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 13.05.07, 17:13
      TP SA
      PKP
      PKS
      Play
      Orange
      Citroen
      Sprite i 7up
      Sephora
      Danone
    • Gość: Brydzia Adidas, Coca-Cola, francuskie samochody IP: *.acn.waw.pl 14.05.07, 03:26
      Adidas, BMW - dresiarskie fu
      Francuskie samochody - francuskie badziewie - szczególnie citroen
      Daewoo - Matiz i Tico - nie znoszę
      Danone - za reklamę, która udowadnia, że jak się będzie chlać actimela to i
      czapka gnojowi niepotrzebna i debilne danonki
      Coca-cola - za głupią piosenkę o czynieniu dobra, a coca-cola jest jedną z
      lepszych trucizn naszych czasów
      Ricore - jak ja nienawidzę tego idioty z reklamy! Do gęby tego syfu nie wezmę

• Gość: kawa Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.c245.petrotel.pl 14.05.07, 12:31
      siec Biedronka - po opublikowaniu informacji ,że za jakies "przewinienie"
      ekspedientki w jednym ze sklepow musialy stac przez cały swój dzien pracy i nie
      wolno im bylo usiasc. Nigdy nie zrobie tam zakupów.
      no i media-markt - za debilne reklamy. odrzuca mnie po prostu.
      • Gość: p_g Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.chello.pl 28.05.07, 13:13
        Zdecydowanie popieram. Pomijając ten syf jaki tam panuje, smród, brud i śmieci walające się po podłodze, to jeszcze ochrona, która mało do torby ci nie wlezie. Za każdym razem miałam tam wrażenie że zostaje mi przydzielona jakaś osobista ochrona. Dlatego od paru dobrych lat noga moja tam nie stanela i wiecej nie postanie.
    • Gość: ktos Nigdy nie wypiję "Harnasia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 14:58
      Jeszcze jakiś czas mój stosunek do tego piwa był raczej obojętny, przy czym
      gdyby nie było moich ulubionych marek (Żywiec, Tyskie), mogłabym sie na nie
      skusić. Od czasu ostaniej reklamy (o owieczce, która się "grzeje") NIGDY nie
      kupię tego piwa i zabraniam tego wszystkim swoim znajomym. Reklama jest okrutna
      i okropna!!!!
      • Gość: Frodo Re: Nigdy nie wypiję "Harnasia" IP: *.bsk.vectranet.pl 14.05.07, 15:15
        A ja widziałam nieco podobną w wymowie na bilbordzie. Jeden z hipermarketów -
        Real, czy jaiśtam reklamował kurczaka. Zielona łączka, po niej spaceruje
        śliczny, żółty kurczaczek. Obok leży kurczak oskubany, z garmażerii. Od tego
        żółciutkiego kurczaczka idzie dymek "Wujek Leon"? Br....
        • Gość: Jan Re: Nigdy nie wypiję "Harnasia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 15:39
          Danone - syf, za ściemę z aktimelem
          House, Top Secret - obrzydlistwo, beznadziejny niby casual, pseudo trendy style
          dla wyirokezowanych lamusów
          TPSA - po prostu mnie odrzuca na sam widok
          Era - j.w
          • Gość: Frodo Re: Nigdy nie wypiję "Harnasia" IP: *.bsk.vectranet.pl 14.05.07, 15:55
            A ja jestem zadowolona z Ery. Połowa mojej rodziny ma tam komórki. Ale dobrze,
            że jest tyle sieci. Jest w czym wybierać. Jednemu odpowiada Era, innemu Plus,
            jeszcze innemu Orange.
            PS. A mi się nie podobała reklama Plusa - Babka idzie i trzęsie cyckami "1 gr
            dla swojaków". Brr...
    • Gość: vp Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.rzeszow.mm.pl 14.05.07, 17:56
      Danone za "oddaje tobie co kryje w sobie" - wiele lat temu ta reklama leciała a
      odrzuca mnie skutecznie do dziś. Bakoma, gdy się dowiedziałam, że praktycznie
      to danone, tylko nazwę pozostawili dla ściemy i samozadowolenia prezesa, który
      w rzeczywistości jest maskotką na pokaz. W ogóle zagraniczne firmy mnie
      odrzucają gdy wchodzą na działkę spożywczą, sami mamy super żarcie i wypinam
      się na tamtejsze plastiki, droższe i gorsze od naszych.

PKO BP odkąd mnie oszukali na procentach. To był bank państwowy, godny
      zaufania, więc uwierzyłam panience z okienka, a trzeba było sprawdzić w umowie
      jak wszystkich pozostałych straganiarzy. Raz naciągnęli i więcej noga moja tam
      nie postanie. Teraz wszędzie tak samo, więc niezależnie od nachalności reklam i
      gadki akwizytorów kieruję się tylko tym, co napisane czarno na białym.

Avon, oriflame, amway i wszystkie podobne co rozprowadzane jest w "sprzedaży
      bezpośreniej" czyli wciskane na chama. Choćby było i dobre, ale sam fakt że
      ktoś mi przyłazi, a nie ja wybieram w sklepie odrzuca mnie maksymalnie.
      • skory1 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 22.05.07, 15:44
        Gość portalu: vp napisał(a):

> kieruję się tylko tym, co napisane czarno na białym.

> Avon, oriflame, amway i wszystkie podobne co rozprowadzane jest w "sprzedaży
        > bezpośreniej" czyli wciskane na chama.

To, że ktoś tak robi nie oznacza, że na tym to polega. ;) Ja tam nic nikomu "na
        chama" nie wciskam, sami do mnie przychodzą wiedząc co mam w ofercie.
      • Gość: Hubertos Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.aster.pl 30.05.07, 17:57
        Osobiscie odrzucaly mnie kilka nachalnych reklam, ostatnio Efekt AXE dal mi sile
        w siebie, kupilem sobie nawet kilka ich rzeczy :P:):) i nie puszczaja tej
        reklamy co 5 minut:) bardzo dobrze
    • tekisk Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 14.05.07, 18:00
      Tesco .
      Kiedyś kupiłam przecier pomidorowy - okazał się być sosem
      ala keczup .
      I zbyt uboga kolorystyka opakowań .
      • kicior99 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 16.05.07, 17:36
        w Anglii TESCO znane jest z najniższej jakości swych wyrobów...
        • Gość: kulka Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 09:53
          też ich znam z tej strony i unikam jak mogę
        • blinski Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 02.06.07, 17:08
          a w polsce jest inaczej?:)
        • dwie_szopy_jackson Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 10.06.07, 15:03
          nawet przyjelo sie powiedzenie "Tesco value", okreslajace wszystko co ma niska
          jakosc i jest badziewne.
    • Gość: Marek Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 158.75.47.* 14.05.07, 18:21
      mnie odrzuca od pewnego Marka :-D
    • Gość: tomek Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.07, 20:09
      odrzuca mnie od marek ktore maja w nazwie slowo "polska"
      Telekomunikacja Polska
      Poczta Polska
    • Gość: Brydka Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 08:58
      Danon - za wciskanie ciemnoty z actimelem i nachalnie tandetną reklamę
      adresowaną do dzieci
      • mario320 Re: Marka, od której mnie odrzuca 15.05.07, 09:50
        Marka Jurka sam odrzucam.
        • Gość: alice0553 Re: Marka, od której mnie odrzuca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 12:14
          Wyjąłeś mi to z ust,Mario.Dodałabym jeszcze Edgara,Romana,braciK.i wielu innych.
          • mario320 Re: Marka, od której mnie odrzuca 15.05.07, 13:04
            Droga alice - brak zgody. Nie možna ich - tfu - odrzucič, bo po prostu oni
            marki nijakiej nie maja i mieč chočby za 10000 lat nie beda.
            P.S. Možesz troche pobuszowač - može znajdziesz mija samokrytyke.
      • Gość: Wrecekrzepki Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 12:44
        Ta jest. Sprzedawanie maslanki jako jakiegos cudownego produktu, ktory ma nas
        chronic, ale nikt nigdy nie powiedzial przed czym... Slyszeliscie, zeby mowili,
        ze Actimel chroni przed zaziebieniem, albo czymkolwiek konkretnym? Podobno to
        moze chronic tylko i wylacznie przed rozwolnieniem (albo zatwardzeniem, nie
        wiem). Sciema.
        • kasia.k1 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 02.06.07, 17:26
          Przed zatwardzeniem-actimel przeczyszcza lepiej niz kret rury :)
          • Gość: Alka Danone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 12:12
            Ja tak miałam po sławnej activii - przeczyszcza z siłą wodospadu, obrzydliwe w smaku
            • Gość: Rena Re: Danone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 11:04
              zupełnie jak u mnie, i to pranie mózgu dzieciom o danonkach
    • Gość: Pokojówka Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 12:54
      Victoria Secret, Apart i wszystkie te firmy, których produkty wyglądają dobrze
      tylko na zdjęciu. Jak miałabym zapłacić kilkaset złotych za poliester to
      dostałabym wrzodów a wąż w kieszeni wyzionąłby ducha z srospaczy :-)Choć czasem
      taki poliester się przydaje przy pierwszym spotkaniu. Ja w poliestrach , on w
      poliestrach i wyładowanie atmosferyczne gotowe. Można potem mówić: poraziło mnie
      nasze pierwsze dotkniecie albo: zakląłeś mnie w elektrycznym poliestrowym dreszczu.
      • drzejms-buond Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 15.05.07, 16:20
        danonki- za upierdliwe reklamy w przedszkolach

actimel- za całodzienną sraczkę!

wszystkie produkty w tv mango- za robienie wody z mózgu
        amway- j.w.

dziennik - za brak własnego rozumu ( wszystkie pomysły rżną z Gazety)

• skory1 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 22.05.07, 15:46
          drzejms-buond napisał:

> amway- j.w.

Potrafisz wyjaśnić na czym to "pranie mózgu" polega, czy tylko używasz "prania
          mózgu" jak hasła, za którym tak naprawdę nic się nie kryje? ;)
        • yabol428 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 26.05.07, 13:11
          drzejms-buond napisał:

>
          > dziennik - za brak własnego rozumu ( wszystkie pomysły rżną z Gazety)

Raczej - wszystko piszą odwrotnie, żeby się odróżnić. Jak "Koszerna" coś
          napisze, to "Der Dziennik" musi napisać, że jest wręcz przeciwnie. I vice versa.
          Kolejny etap odwiecznej wojny Niemców z Żydami.
    • nocebo Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 15.05.07, 17:59
      VW - kojarzy mi się z kmiotem w rozpadającym się golfie.
      • Gość: dodam jeszcze Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.euro-net.pl 15.05.07, 22:10
        NIENAWIDZE tego chlamu FAKTY i SE no kurna beznadzieje, tam to dopiero sie dzieje
      • Gość: Frodo Axe IP: *.bsk.vectranet.pl 18.05.07, 16:06
        Dezodorant. Brr...
        Nie zniżyłabym się do takiego poziomu, jak te panie...
    • Gość: wersejs Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:17
      nie wiem czy to marka, ale nie cierpię Onetu - ma wrażenie, że tam piszą sami
      imbecyle o poziomie "fucktu", nigdzie nie ma takich durnych, chamskich i pełnych
      błędów komentarzy ani takich infantylnych artykułów.
      • are.you.stupid.or.what Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 16.05.07, 12:21
        a mnie odrzuca od zupełnie niemarkowych:
        ZUS
        NFZ
        no równo mnie trafia jak sobie o nich chociaż pomyślę, nieroby jedne, złodzieje
        i oszuści i @#$%^&*!!!!!
      • Gość: agnes Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.crowley.pl 16.05.07, 15:15
        ja mam dokladnie to samo odczucie co do komentarzy a onecie!!:)
        nieistotne czy artykol dotyczy zyciaj jakiejs gwiazdy czy wytwarzanai szczotek,
        ale pod spodem zawsze, ZAwsze znajdzie sie cos w stylu: hej, amma 16 lat, 180cm
        wzrostu waze 45 kg, czty jestem spasiona?:)
        a swoja droga na onecie mozna znalezc ciekawe rzeczy do czytania
    • ap5ik Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 16.05.07, 13:23
      Komputery HP - dziwne, wszyscy spece mowia ze sprzet z najwyzszej polki, a dla
      mnie hp to tylko drukarki dobre robil.
      Droga chemia gospodarcza - z doswiadczenia wiem, ze idzie tam dokladnie to samo
      co do taniej
      • paulina.galli Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 16.05.07, 18:34
        ap5ik napisał:> Droga chemia gospodarcza - z doswiadczenia wiem, ze idzie tam
        dokladnie to samo
        > co do taniej<<

ale drozsze ładniej pachnie :):):)
    • Gość: Zaiste Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.city.ac.uk 16.05.07, 14:24
      Procter & Gamble, bo testuja na zwierzetach.
      • drzejms-buond Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 16.05.07, 15:22
        Procter & Gamble, bo testuja na zwierzetach.
        o właśnie!
        dorzucam
        gilette i wilkinsona!
    • tymon99 vichy!! 16.05.07, 16:29
      kosmetyki - przynajmniej męskie - robią świetne, ale za sposób potraktowania
      kobiecego ciała w reklamach obłożyłem ich bojkotem raz na zawsze..
      • Gość: invisible7 Re: marki do których nie możesz się przekonać IP: *.ols.vectranet.pl 16.05.07, 17:09
        Avon - dla mnie największy badziew kosmetyczny wszech czasów, kompletnie niewart
        swojej ceny. Znam kosmetyki o połowę tańsze, np. polskie, a kilkakrotnie lepsze.

Poza tym, jak niektórzy z przedmówców nie mogę się przekonać do Nokii - menu
        jest jakieś dziwne :) Przyzwyczaiłam się do swojej Motoroli, w której ekran
        bardzo przypomina pulpit komputera z ikonkami, i nie mam zamiaru zmieniać :)

Microsoft :) Windowsa używam z konieczności, ale nie mam np. Microsoft Office
        tylko Open Office, Outlooka zastępuję Thunderbirdem, a IE - Firefoxem :)
        • tymon99 Re: marki do których nie możesz się przekonać 16.05.07, 18:18
          Odpowiadasz na :

> Windowsa używam z konieczności, ale nie mam np. Microsoft Office

to odwrotnie niż ja - m$ office używam, a windows nie..
        • aiczka Re: marki do których nie możesz się przekonać 22.05.07, 11:33
          A mnie się nie podoba sama nazwa "Motorola" ^_^. Kojarzy mi się z jakimś ciężkim
          sprzętem (np. budowlanym ^_^).
          • yabol428 Re: marki do których nie możesz się przekonać 27.05.07, 11:56
            aiczka napisała:

> A mnie się nie podoba sama nazwa "Motorola" ^_^. Kojarzy mi się z jakimś
            ciężki
            > m
            > sprzętem (np. budowlanym ^_^).

Mnie zawsze Motorola kojarzyła się z motopompą :)
        • kinky5 Re: marki do których nie możesz się przekonać 14.06.07, 00:58
          apple wyposcil niedawno Safari dla PC-tow.
          Polecam
          I tak wlasnie...nie trawie Widowsa, dlatego mam apple !
      • Gość: Majka Re: vichy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 23:09
        racja - ich reklamy są naturalistycznie ohydne, a kosmetyki drogie i
        nieskuteczne (przynajmniej dla mnie)
    • netka6666 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 17.05.07, 10:00
      MEDIA MARKT - za to, że pokazali jakiś czas temu Polaków jako złodziei. Od
      tamtej pory z uporem maniaka nie kupiłam tam ani jednej rzeczy
      H&M - za to, że spodnie ciążowe, za które dałam prawie 200zł przedarły sie jak
      stara szmata na całej szerokości nogawki po 4 m-cach chodzenia. Dla mnie ta
      firma to przereklamowany szajs.
    • bryzg1 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 17.05.07, 10:46
      zegarki casio - wyglądają fajnie (te wskazówkowe), ale w rzeczywistości to
      plastikowa tandeta polakierowana metalizowaną farbą.
      • Gość: Bara Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:12
        Media Markt- Bo mi spada poziom IQ jak widzę ich reklamy, a nie lubię się czuć
        jak idiotka.
        Saturn-bo ta sama firma co Media Markt - kupiłam tam jedną rzecz i zwróciłam od
        razu tego samego dnia (felerna) - nigdy więcej moja noga w tych firmach nie
        postanie.
        Always - Plastikowe świństwo odparzające tyłek...
        • Gość: Adaś Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:34
          Wszystkie produkty z logo sieci handlowych np. mąka "Carrefour", piwo "Tesco" itp.
          • tekisk Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 17.05.07, 18:14
            Przypomnieliście mi o Madia Markt - za samo hasło " Nie dla idiotów "
            moja noga nigdy tam nie postanie .
            • Gość: x Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.as.kn.pl 17.05.07, 23:02
              Sony!
              Przereklamowane,drogie,ciągle nawalajace gó..!
              • wogrodrycha Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 14.06.07, 13:44
                ja mam takie samo odczucie ale jeśli chodzi o napędy CD i DVD do kompa made in
                LG
    • Gość: Anka NIvea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 09:00
      Mam wrażenie, że wszystkie ich produkty są "na jedno kopyto" robione imam
      wrażenie, że jakbym szła z produktem tej firmy po ulicy to ludzie braliby mnie
      za taką debilkę jak te z reklamy mleczka do ciała.
      • nuova Re: NIvea 27.05.07, 11:59
        mnie tez, ale wszystko przez goodbye cellulite - przez ten produkt o malo nie
        ześwirowałam - był wszechobecny na forach i za kazdym razem, gdy teraz widze
        jakikolwiek produkt Nivea, to mną szarpie ;))

Promocja Nivea GBC sprawiła, z emam dośc tej firmy w całej okazałości
    • truscaveczka Co Wy z tą nokią? 18.05.07, 10:56
      Moi znajomi "dresowie" :D mają sony ericksonny i motorole :P
      A 99% znanych mi kobiet - nokie właśnie, bo takie user-friendly.
      Moje antytypy:
      napoje Zbyszko
      Veroni mineral
      mentos (dkąd oparli się na sutkach :P)
      no i hit ostatniego tygodnia - jakiś męski dezodorant 9AXE?), laski biegnące
      zewsząd do gościa, błeeee
      • Gość: sunnysmile Re: Co Wy z tą nokią? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:07
        Widać znajome tobie "dresy "są z wyższej półki ; )
    • Gość: obserwator HoopCola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:28
      To nieprawda,że Edgar nie lubi HoopColi:
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,4132215.html
      • Gość: obserwator Re: HoopCola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:35
        tu jest dowód :www.wrzuta.pl/obraz/6ng4gZ51RY/edgar
        • Gość: straszak Re: HoopCola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 20:06
          Choćby był nie wiem jaki upał więcej się tego nie napiję = co za antyreklama
      • Gość: Maniek Re: HoopCola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 09:25
        Przestałem pić wodę mineralną Arctic jak zobaczyłem że to wytwór HOOPa
      • Gość: filmik Re: HoopCola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:53
        Tez tego nie cierpię zwłaszcza za reklamę z debilem na skuterze i blacharami
        lecącymi na ten badziewny napój
    • Gość: Frodo Telewizor LG IP: *.bsk.vectranet.pl 18.05.07, 13:43
      Czy żeby zareklamować telewizor, trzeba pokazywać orgazm?
      • irena_ochodzka SATURN - Żer dla skner -brrrr 18.05.07, 16:19
        SATURN - ze wzgl. na powyżej przytoczone hasło reklamowe.
        Media Markt - za równie finezyjne slogany ;)
        ACTIMEL - za spot reklamowy z udziałem Martyni W., której nadmierna
        gestykulacja działa mi na nerwy
        KROPLA BESKIDU - woda która udaje, że nie jest wytworem Coca Coli, ale jest i
        właśnie dlatego jej pić nie będę, a firma od tego nie zbiednieje :)))
        BIEDRONKA - za wyzysk ludzi w biały dzień
        • Gość: Maugoha Re: SATURN - Żer dla skner -brrrr IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.05.07, 22:27
          Saturn, Media Markt, co to za chwyty reklamowe kusić wyzywaniem ludzi od skner
          czy idiotów? I jeszcze ta tandetna oprawa graficzna, kojarzy mi sie z dyskontami
          Plusa a nie profesjonalnym sklepem.
          Orsay - kupiłam raz bluzkę na bazarze za 20 zł, która w Orsay'u tydzień później
          była za ...50m zł:)))))
          H&M - i j/w, bokserki kupione u znajomego w hurtowni za 3 zł, a w H&M znalazłam
          za ...40 zł ... po przecenie:))) Biorą chińskie bazarowe rzeczy, doszywają metki
          i dają marżę 400% wartości. Żałosne szmaciarskie sklepiki.
          • Gość: Cilla Re: SATURN - Żer dla skner -brrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:56
            H&M - tandeta i to droga, prawie wszystko obleśnie różowe...
    • aiczka Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 21.05.07, 15:37
      Podobnie jak wszyscy i z podobnych powodów - Adidas, Danone, PLAY itp. A ponadto:
      - Indykpol - za historię z palcem w kotlecie,
      - Winiary - za historię z salmonellą,
      - Coca Cola - za Sw. Mikołaja.
    • Gość: Rysiu Puma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:24
      Puma kojarzy mi się z sukcesami naszych sportowców - szczególnie piłkarzy -
      uszkodzoną stopą polskiego skoczka wzwyż (nie pamiętam jak się nazywa, ale mu
      ten badziew pękł podczas nabiegu do skoku na zawodach).
      • Gość: racja Re: Puma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 08:19
        Jakiś gostek robił statystyki i mu wyszło, że drużyny/sportowcy startujący w
        strojach/obuwiu tej firmy zamykali wszelkie tabele wyników : )
    • Gość: budowlany Knopers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 09:30
      Nie wiem kto to produkuje, ale nigdy tego nie ruszę " o wpół do 10 w Polsce"
      • cyni marki 23.05.07, 12:18
        jestem stary i marka dla mnie to
        -jeansy-levi's, wrangler, lee itp
        -sprzęt audio popularny: sony, panasonic, sharp (LG czy Samsung, Daewoo to
        koreańska szmira)
        -nie kupuje się samochodów na f: francuskich, fiata i forda (bo to szmira)
        itp.
        • cyni Re: marki 23.05.07, 12:23
          A marki od których mnie odrzuca:

Daewoo - synonim randety (tylko elektronika)
          Sony - kiedys potentat a teraz badziewiak żeby produkować TV LCD matryce musi
          kupować od Samsunga!!!
          Fiat - włoska partanina, byle jak wykonane buble

Produkty posiadajace markę siedzi sprzedaży np "1" itp...

• Gość: uczeń Re: Knopers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 09:45
        Ja też nie - poczekam te 5 minut do przerwy
    • Gość: włosiasta Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 12:27
      L`Oreal - nachalne reklamy, lansują te same twarze aż strach szafkę otworzyć, po
      wszystkich produktach dostaję wysypki/łupieżu/zmian skórnych, dla Polski robią
      badziew niepodobny do tego co pod tą nazwą kupiłam we Francji. I to hasło durne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka