Gość: vilaviollet Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 62.29.136.* 24.05.07, 14:36 Generalnie odrzuca mnie od wszystkiego co jest made in china Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mANIA Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.wancom.pl 25.05.07, 09:52 PRIMA- ich kawy to po prostu prima syf! Jak to można wziąć do ust,a tym bardziej przełknąć! OHYDA Odpowiedz Link Zgłoś
ania_pelka1 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 25.05.07, 23:24 Ja nigdy nie kupie produktu firmy Eukanuba produkującej karmę dla psów i kotów, ponieważ testują te karmy w okrutny sposób na zwierzętach:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.05.07, 00:08 W jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 07:51 Daja go im do jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.05.07, 13:53 Leżę :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 27.05.07, 21:11 - BMW - dobre samochody, ale w Polsce posiadaczami BMW są przeważnie łyski kolesie w dresach - FIAT - miałem praktyki w autoryzowanym serwisie tej marki i nigdy tego auta nie kupię - wszystkie francuskie marki samochodów - sprzęt elektroniczny daewoo i aiwa - po prostu szajs - buty NIKE - nigdy nie widziałem normalnego człowieka w obuwiu tej marki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichutko ale na gl Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.07, 00:35 - Nokia - kojarzy mi się z cegłami-komórkami - zero stylu, zero polotu, ten sam design od lat.. nuuudy - Pepsi - kojarzy mi się z taką "colą dla ubogich";), a reklama z małpą zachęcającą "bądź sobą" (sobą, czyli ..małpą?) dobiła mnie ostatecznie - całe to bagno: TPSA, Poczta Polska, PKP, PKS, TVP - wykorzystuje bezczelnie pozycję monopolisty, jakośc usług niziutka, TVP dodatkowo za emitowanie reklam ORAZ jednoczesne żądanie haraczu zwanego abonamentem - RMF i Zet - gów..ne radia, nadające sieczkę i beznadziejne piosenki, które że nie dość, że są słąbe, to jeszcze puszczane na okrągło.. wszystko w takiej ilości by się przejadło (radiowcom widocznie nie) - Puma - kojarzy mi się z taką "biedą", byle czym, z polskimi sportowcami;)) - sieć Plus za reklamy z cyckami - Always - przereklamowane, drogie plastiki.. wg mnie w ogóle nie powinny znaleźć się na półce w sklepie - Media Markt - "nie dla idiotów" - nie podoba mi się prostackość ich reklam i ten dziwny przekaz "nie dla idiotów" - a może jednak dla idiotów.. używanie takich słów jest dziwaczne w reklamie i napawa nieufnością - podobnie jak słyszane gdzieś "żer dla skner" - no co to ma być? festiwal obrażania klientów? - Opel - śmierdzi w środku, zawsze po jeździe oplem boli mnie głowa - Sprite - smak paskudny, plus te durne reklamy "teraz ja będę sprite, a ty pragnienie" - nienawidzę ich i ich bezdennej głupoty - sieć Biedronka - prawie jak market - prawie robi różnicę;) - w środku dziwny zapach, jakieś biedne towary, badziewie takie - HP - kojarzy mi się tylko z drukarkami (i tak niespecjalnie dobrymi), więc np. aparat cyfrowy HP wywołuje u mnie szyderczy śmiech:) - Hoop Cola - głupie hasło reklamowe, a napój to jakby podróba Coca Coli - Panasonic - za przyciężkość, nudę, zacofany design - o, coś jakby odpowiednik Nokii:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibelin Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 213.25.20.* 29.05.07, 06:53 SKODA - przemyslane, k..., rozwiązania - wszystko odwrotnie niż we wszystkich normalnych samochodach. Jak coś jest w prawo, to w Skodzie w lewo itp. PKP, TP SA - no comments POCZTA POLSKA - kupienie znacza zajmuje godzinę, mimo komputerów pracownicy wypełniaja przemysłowe ilości druków, druczków, świstków, formularzy NIVEA - kremy, balsamy zupełnie się nie wchałaniają, pozostaje na skórze jakaś gęsta maź VICHY, (ochydne reklany), AVON, ORIFLAME - cena wystrzelona w kosmos, jakość średnia MEDIA MARKT - noga moja tam nie postanie za chamską debilną prymitywną reklmę MC SYF - bez komentarza ALWAYS - jakbym miała kawała ceraty między nogami Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 02.06.07, 17:03 Gość portalu: cichutko ale na gl napisał(a): > - Pepsi - kojarzy mi się z taką "colą dla ubogich";) Pepsi i Coca Cola to jest ten sam syf. Nie rozumiem, po czym (oprócz nazwy) można obie ciecze odróżniać od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszcz barowy Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.aster.pl 29.05.07, 21:36 Canon - nie, bo nie. Tylko Nikon! Pepsi - nie, bo nie. Lody Koral. Rodowicz w reklamach - ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.05.07, 16:20 leszcz barowy napisał(a): > Lody Koral. Rodowicz w reklamach - ohyda. Mój chłopak zawsze mówi o tych lodach: parchaty Daniel i spasiona Maryla - oczywiście od Olbrychskiego i Rodowicz :D Też ich nie kupujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
koszmar.z.ulicy.pomorskiej Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 30.05.07, 20:28 Danone- ze względu na reklamy Danonków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniek Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 80.50.235.* 31.05.07, 00:13 A ja nie mam telewizji i moze dlatego nie odrzuca mnie zadna marka, ze nie znam ich reklam :) Jestescie swietnym przykladem na to, jak reklamy dzialaja na opak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.06.07, 16:04 Nie tylko w TV dają reklamy. Wszędzie je wciskają, nawet do używanego przez Ciebie internetu, trzeba by chyba na Księżycu mieszkać, żeby nie mieć styczności z reklamami. Za to każdy może sobie wyrobić własne zdanie nt. produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniek Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 80.50.235.* 02.06.07, 22:05 Zeby wyrobic sobie zdanie trzeba wyprobowac produkt, a nie ogladac glupawe reklamy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.06.07, 10:59 A nie odrzucało Cię nigdy od nachalnie wciskanego produktu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniek Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 80.50.235.* 10.06.07, 15:36 Nachalne wciskanie? Chyba, ze akwizycja, ale tez nie mam z nimi nic wspolnego :) Naprawde nic nie poradze, ze nie dzialaja na mnie reklamy. Te w radiu sa dla mnie generalnie ok, bo jakos sie wylaczam, a te na plakatach sa dla mnie neutralne - jeszcze sobie popatrze na ladna, nie zawsze calkiem ubrana, kobiete :) Wydaje mi sie, ze najbardziej nachalne reklamy sa w telewizji, czlowiek zostaje niejako zmuszony do ich ogladania, szczegolnie jesli przerywaja ulubiony program czy film. Ale widac, ze reklamy generalnie trafiaja do spoleczenstwa, skoro wywoluja tyle emocji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:22 Też nie jem serków dla debili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinol Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 15:02 TVP za haracz i badziew, który produkują, a którego prawie nikt nie chce widzieć/oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
inessta Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 02.06.07, 21:45 tak narzekacie na menu nokii, że takie dziwne i obrazków nie ma. Uprzejmie informuję, że można w widoku menu zrobić sobie tak, żeby zamiast listy były ikonki jak w windowsie. Odkryłam to niedawno, bawiąc się komórką. Chętnie udzielę informacji, pisać na gazetowego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofcia Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 02.06.07, 22:28 Joanna - kosmetyki do włosów. Śniło mi się kiedyś, że nałożyłam na włosy farbę tej firmy i mi wszystkie wypadły. Straszna trauma, nic tej firmy nie kupię. VW Golf - niby nie ma się czego czepić, ale fascynuje mnie cały ten "kult golfa". Samochód jest po prostu żaden, a niektórzy mówią o nim ja o ósmym cudzie świata. Motorola - sto lat temu kupiłam pierwszą w serii 'v' i szlag mnie trafił po dwóch dniach (sprzedałam). Wiem, że dzisiaj to juz nie to samo, ale niechęc dalej mam. Polsat - straszny badziew. Wszystkie PKP, Poczta Polska, PKO BP, TVP itp. - wiadomo... Americanos - fascynująca polityka cenowa... Firma postanowiła przeskoczyć o półkę wyżej poprzez podniesienie cen do zupełnie niezrozumniałej wysokości. Podobnie zresztą Oriflame. DaxCosmetisc - bo nie. "Lody ze Starowiślnej" - niepojęty dla mnie fenomen... Nic nadzwyczajnego. O wiele bardziej wolę te z placu nowego. Era - nie lubie i już bo jestem z drużyny Idei ;P Play - za wywalenie ogromnej forsy na najbardziej nieudaną kampanię ostatnich lat :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Honda - szpanerzy i biedne dresy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 14:35 HONDA - marka wypromowana w Internecie dla g..rzy i tych co nie stać na BMW SAMSUNG - partaczą wszystko oprócz monitorów ALESSIO - najtańsze felgi o kontrowersyjnym designie i jeszcze gorszej trwałości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymon Re: Honda - szpanerzy i biedne dresy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:49 co do Samsunga i Hondy - popieram, totalne brakoróbstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szinka L`Oreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 08:36 ich produkty są beznadziejne podobnie jak reklamy, a ta z łupieżowym studentem Filipem, który wygląda jak lamer-homo jest obleśna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: L`Oreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:16 Racja! mi po tym szajsie zaczęły wypadać włosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polack Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.07, 11:15 Nokia - za wbicie ludziom do głowy, że komórka=nokia i wskutek tego wciskanie im starych rozwiązań za cenę, w której można kupić o klasę lepszy telefon konkurencji. Ludziom się wydaje, że obsługa nokii jest prosta, bo nigdy innego telefonu nie próbowali. I za to, że wciąż nie ma czasu połączenia na wyświetlaczu w czasie rozmowy, nawet w drogich nowoczesnych modelach. Lanos - tak obiektywnie to sprawdzony, bezawaryjny, tani w eksploatacji i w miarę duży samochód za niską cenę, ale właśnie jedyne co mnie od niego odpycha to marka. Podobnie z Matizem. Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 08.06.07, 22:05 Fa. Za sprawą utworku-szkaradka "Mydełko Fa". Widzę antyperspirant, żel pod prysznic, cokolwiek Fa - słyszę "chciałbym cię mydlić mydełkiem Fa", widzę szum ruchu bazarowego rodem ze stadionu x-lecia, czuję unoszący się w powietrzu duch budzącego się do życia kapitalizmu polowego* przełomu 80/90. * od łóżek polowych, bięsjur, z których kaseciaki z hiciorem owym, wyżej przywoływanym, były sprzedawane i co gorsze, jak woda szły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 17:13 Nienawidzę Dove od czasu gdy los mnie rzucił do jednego pokoju w akademiku z nawiedzoną laską z kulturoznawstwa, która była fanatyczną wegetarianką. Utruła mi życie niesamowicie, bo nie uległam jej "wierze" - używała namiętnie wszystkich produktów Dove... OD tego czasu nie kupiłam nic z tej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibelin Re: Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 06:28 Piwsko Dog in the Frog - odrzuciło mnie wczoraj na dobre, po tym jak zobaczyłam reklamę z parodią egzekucji na krzesle elektrycznym Piwsko Harnaś - za okropne reklamy z chamskim, prymitywnym pseudoJanosikiem Dove - do każdego produktu pakują 1/4 kremu nawilżającego, raz uzyłam szamponu i natychmiast biegłam do kiosku, zeby kupić jakiś normalny szampon i zmyć z włosós to tuste świństwo; balsam do ciała się nie wchlania, na skórze pozostaje jakiś tłusty, lepki glut Actimel - za Martynę Wojciechowską z długim nochalem (nienawidzę babsztyla) i poczuj róźniecę, taa... poczułam, pół dnia spędziłam w kibelku Wspomniane wyżej FA - tandeta, pachnie jak ruskie perfumy DOSIA - kupiłam raz, na wakacjach, wysypkę miałam do łokci Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Dove 10.06.07, 19:11 Gość portalu: ibelin napisał(a): > Piwsko Dog in the Frog - odrzuciło mnie wczoraj na dobre, po tym jak zobaczyłam Dog in the FOG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 10:42 Mi tez po Dove zostaje dziwna niewchłanialna maź na skórze - obrzydliwie lepka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Dove i margaryna IP: 89.171.136.* 16.06.07, 21:56 Dove-za całokształt reklamowy )"czym ty mamusiu tak słodko delikatnie i subtelnie pachniesz?"), nieskuteczność (dezodoranty) i ostatni debilny tekst: "po siedmiu dniach rekawy niepotrzebne"-to co, depiluje także??? Czy raczej od razu urywa rękawy swoim ofiarom?? Drugi tekst (w stylu nieodzałowanego wyskoku Ramy "posmarować z dwóch stron") to bełkotanie dzieciaka-lizuska "szukam dziur,bedzie więcej miejsca na smakowitą". No to do cholery wsuwaj łyzką z pudełka ten łój z konserwantami i nie zawracaj głowy chlebem!Odrzut totalny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: Dove i margaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:40 Też nie cierpię Dove - za reklamy idiotyczne i ropne krosty pod pachami po ich właśnie reklamowanym produkcie. Teraz na 100% założę koszulkę z rękawami :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dwie_szopy_jackson Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 10.06.07, 14:59 Saturn - Zer dla Skner (nigdy nie bylem w tym sklepie i nigdy sie tam nie wybiore, wlasnie ze wzgledu na ta reklame) Big Star - jakas taka wydaje mi sie dyskomulska marka. Microsoft - za swoje monopolistyczne praktyki. Od jakiegos czasu jestem calkowicie odciety od produktow MS i da sie spokojnie zyc i pracowac bez uzywania ich wynalazkow. Motorola - mialem V3i ktora miala taki kaprys, ze samoczynnie rozlaczala rozmowy po 30 sekundach. Wrocilem do Nokii. RMF FM, Zet, ESKA, MTV, VIVA - za muzyke ktora nadaja. jak mi sie jeszcze cos przypomni to dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 10.06.07, 19:16 PLAY - za obrzydliwą kampanię z glutem w internecie, niezrozumiała dla mnie zupełnie PKP - spóźniające się pociągi w stanie wołającym o pomstę do nieba PKO - za pobieranie pieniędzy za co się tylko da TPSA - wiadomo Harnaś - za owieczkę Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 10.06.07, 19:19 chwilami Onet za skrzynke która sie nie chce załadować TVP2 - za ocenzurowaną LB Polsat - za ogólną beznadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Poczta Polska jeszcze <n/t> 10.06.07, 19:27 Mentos za obrzydliwe sutki AXE - za durne reklamy, a zwłaszcza tą ostatnią z laską która sie wiesza na manekinie i prawie z nim kopuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Axe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:35 Ta z laską kopulującą z manekinem to szczyt złego smaku i bezguścia FUJ! Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 10.06.07, 23:08 Lody magnum- ile razy widzę je w sklepie to słyszę straszliwie wku..ający dźwięk pękającego czegoś. Skręca mnie niesamowicie na samą myśl. Poza tym w tej reklamie występuje kobieta z dziwnie ozdobionymi rzęsami. Dawno już tak nie zwyzywałem telewizora jak po przypadkowym obejrzeniu tej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinka Hortex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 20:09 Soki ma dobre, bez cukru - zwłaszcza te extra-mixy (jabłko, malina i jeżyny albo z porzeczką). Ale żadnego z nich nie udało mi się otworzyć - odpada całe "ustrojstwo" z kartonu. Wcale nie trzeba siły - dziecko 8-letnie chciało odkręcić sok i karton osobno- zamknięcie osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Adidas... 11.06.07, 21:31 Nie znoszę butów Adidasa i białych skarpet -TESCO -Małych samochodów (wszystkich marek)< pewnie dlatego,że cierpię na klaustrofobię PKO (za kolejki) -PKP (za brud i żółwie tempo) -Lubię wszystkie marki telefonów komórkowych, zmieniam je mniej więcej, co dwa lata i zawsze wybieram markę, której jeszcze nie miałam, ponieważ bawi mnie "grzebanie w nieznanym menu". Nie znoszę polskich rajstop i pończoch ( za jednorazowe produkty) -Kosmetyków i zapachów adidasa -Butów z CCC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vadder Re: Hortex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 20:22 Też mam dość tej firmy - usiłowałem otworzyć sok i wszystko mi poszło na nową koszulę - białą.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Fakt+Dziennik=Axel Śpringiel 13.06.07, 13:56 za żerowanie na ludziach i robienie wody z mózgu no i dorzucę dla porządku Superexpress Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Fakt+Dziennik=Axel Śpringiel 13.06.07, 21:52 Era-bo nie można za frico wysyłać na ich komórki sms-ów. Daewoo-szmelc, którego nawet nie ma gdzie naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara gunarova Re: Fakt+Dziennik=Axel Śpringiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 23:56 - gatta: drogie rajstopy (20 zł z wzorkiem), które drą się przy pierwszym założeniu; - buty ecco - fason niegłupi ale cena! bez przesady! aha, i wszelkie kluby gdzie płaci się za wstęp - nie mam zamiaru płacić za to że mogę przekroczyć próg jaśnie pana który jeszcze na mnie zarobi przy barze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klika Re: Fakt+Dziennik=Axel Śpringiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:16 dokładnie to samo myślę - przestałam kupować gazetke komputerową jak zobaczyłam kto to wydaje i przerzuciłam się na Chipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andree Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 193.109.212.* 14.06.07, 08:15 Poczta Polska - no comments Danone i magazyn "Podróże" - obrzydziła mi Martyna (tej Pani już podziękujemy!!) TVP, Rzeczpospolita, Dziennik - tuby PiS i koalicji A tak ogólnie, im więcej reklam oglądam - tym mniej kupuję, zwłaszcza jeśli są tak nachalne, jak ostatnio Orlen Verva brrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
wogrodrycha Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 14.06.07, 12:52 Grupa Żywiec - bo kojarzy mi sie z zamykaniem lokalnych browarów (np. Kujawiaka czy Heveliusa) Tzw. dresiarskie marki - BMW, VW, adidas, nike, reebok itp. nie identyfikuję sie z tym towarzystwem, które tego używa (choc znajomy - całkiem normalny i porządny prezes firmy dostał VW passata jako samochód służbowy) Alfa romeo - samochód dla żigolaków i nowobogackich pozerów. Nie wział bym jakby mi nawet ktoś dał ten samochód za darmo (no chyba zeby od razu go sprzedać). UK, Irlandia i ich piwska - ogólnie mam awersję do Anglików i wszystkiego co angielskie a ich piwska to ostatnie szczochy - fujj! W związku z tym oraz nachalnym reklamowaniem Tyskiego pod rodaków przebywajacych w UK to piwo jest u mnie na cenzurowanym Produkty reklamowane przez M. Wojciechowską (np. Actimel)- jakoś nie trawie tego babochłopa choc actimel lubie ale jak juz jestem w markecie to zawsze widzę nie produkt tylko tą cała Wojciechowską i od razu mi się odechciewa go kupic. Grupa ITI - kojarzy mi się z kwaśniewskimi, tuskówną, tańcem z gwiazdami i 1-szą bezą RP - jakoś za mocny lans zwłaszcza tej jednej familii. Ogólnie ta cała grupa kojarzy mi sie z ustawionymi cwaniakami popierajacymi się nawzajem. Coca cola - krew mnie zalewa jak widzę te ich świateczne reklamy z głupkowatym niedźwiedziem, czynieniem dobra czy piciem coca-coli do obiadu Odpowiedz Link Zgłoś
wogrodrycha Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 14.06.07, 13:59 aaaa i jeszce sklepy Cropp bo to taki sklep dla dzieci w spodniach z krokiem na wysokosci kolan o małpim chodzie i takiej samej gestylkulacji (w mojej miejscowosci obsługa jest taka sama jak klienci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andree Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 193.109.212.* 14.06.07, 15:33 > Grupa ITI A tak, tak!! Zapomniałem o tej grupie "Wzajemnych Adoratorów" i wszystkich ich produktach. Z założenia, w TV wywalone mam wszystko, co tam mają do zaoferowania, w szczególności TVN, a na Onet nie wchodzę. I nikt mnie nie przekona, że warto! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzer5 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 14.06.07, 16:08 Media Markt:za hasło ,za ochronę,za reklamy; Biedronka:nawet mi trochę przeszła irytacja za ich wybitnie nieetyczne traktowanie pracowników,ale jak zobaczyłam tą wkładkę do Wyborczej i zadowolony ryj Da Silvy(co tam u niego jest imieniem ,a co nazwiskiem?),to mnie znowu strzeliło.Fair Trade Qrwa ich mać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 21:16 Ostatnio - Saturn - za debilny slogan i za to, że miałam nieprzyjemność wejść do tego sklepu, żeby obejrzeć telefony. Ponieważ był upał, wyjęłam z torebki małą butelkę wody, żeby się napić, na co natychmiast się zmaterializował byczek - ochroniarz i zwrócił mi uwagę, że w sklepie nie wolno pić! Łyka własnej wody przed zamkniętą gablotą! Moja noga...itd, chamy jedne! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzer5 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 14.06.07, 21:37 I nawrzucałabym wiecej Biedronce,ale szkoda mi 20 lub 50 dolarów na Linkedinie. Swietna ilustracja powiedzenia Lenina ,że kapitaliści sprzedadzą sznur, na którym ich powieszą .Pedro i inni z supermarketów: po ile sznury?No offence. Danone: miliardy euro z dotacji z Unii E. idą na wodne jogurty. Heerema,Statoil,Shell: Jak tam blood? Bo z oil to chyba wszystko w porządku(blood for oil ,jakby ktoś nie wiedział,hi,hi) że też jeden z większych koncernów naftowych jest udziałowcem Biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.petrus.com.pl 15.06.07, 23:16 Euro agd rtv, coś takiego, nie pamietam, za dobijajace reklamy w radio, np. ta z facetem ktory 100 razy mowi "łał" ze niby takie niskie ceny, wylaczam od razu radio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyS Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.centertel.pl 16.06.07, 22:09 Shrek. I wszystko Shrek'o podobne!! W ogóle nie śmieszy mnie ten film, chociaż uważam, że poczucie humoru mam całkiem niezłe. A ilość wydanych części tego i cała marketingowa otoczka pozwala uznać to prawie za markę. Trochę żal mi ludzi wciągniętych w tą słabiutką, ale jakże komercyjną bajkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Soraya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 11:49 odkąd reklamuje to Edyta Herbuś - słodka-idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Soraya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 09:32 tez niecierpię tej dziewuchy i dlatego sorayi nie kupię Odpowiedz Link Zgłoś
kolejny_forumowicz Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 18.06.07, 16:28 House - przeraża mnie panująca teraz moda na te ciuchy, dla mnie to zwykłe szmaty. Avon, Oriflame - jakoś mnie od tego odrzuca. a z innej beczki: BMW, Mercedes - auta dla szpanerów, nie muszą być dobre, i tak będą się sprzedawać HP - marka która robi może i dobre drukarki, ale wzięła się za produkcję.. aparatów cyfrowych?? kolesie nie mają żadnego doświadczenia w tej dziedzinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:43 Gazeta Wyborcza! Większych kłamców nie znam. Ich wizja np. wojny na Bałkanach była żanująca i nieprawdziwa (byłem tam wtedy z pomocą humanitarną). Fakt przynajmniej śmieszny jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cagya Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 15:54 wszystko firmy Grundig - dostałam w prezencie sprzęt, który nie "czytał" płyt CD, a telewizor tejże marki trzeba było od razu wymienić radio Eska - za beznadziejną muzykę i irytujących DJ-ów Odpowiedz Link Zgłoś
kris.m Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 21.06.07, 10:29 Co mnie odrzuca : TPSA i "łączy nas coraz więcej" albo "to ludzka rzecz okradać", Judea i jej pochodna czyli Oranż :) poza tym Coca-Cola szczególnie w okresie "coraz bliżej święta", bardzo odrzuca mnie ostatnia reklama Plusa z tym zapracowanym synem co nie może zdążyć do chroego ojca. Kiedyś lubiłem a teraz już nie - drukarek HP. Mieliśmy kupionych wiele sztuk drukarek HP atramentowych (różne modele A3) - i wszystkie były przynajmniej raz w serwisie. A co do Internet Explorera - oczywiście też nie lubię, ale muszę powiedzieć że da się całkowicie odinstalować (przynajmniej na Win2000) - polecam program IERadicator - aczkolwiek gdy wybierzemy opcję całkowitej deinstalacji wraz usunięciem enginu IE to przestaną nam działać niektóre programy - albo będą działać wyświetlając błędy (gg, tlen i inne komunikatory) Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_88 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 22.06.07, 14:53 obrzydza mnie strasznie zbyszko i wszystkie napoje produkowane przez te tandete. kiedys, w okresie zimowym mieli taka oblesna reklame, w ktorej to swinstwo wypijal jakis niedzwiedz zrobiony chyba z brazowego weluru (welur tez mnie obrzydza, nie wiem czemu) i wtedy juz calkiem zniechecilem sie to zbyszka (boze, w ogole sama nazwa tej firmy...) nienawidze tez firmy Lonsdale bo kojarzy mi sie tylko z dresami i pseudokibicami. mam od nich tylko trampki, ale wyjatkowo sa bardzo fajne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 20:10 sam bym tego lepiej nie napisał - zbyszko=bezsmak i tandeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: invisible7 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.ols.vectranet.pl 23.06.07, 20:53 Radio Zet i RMF - za to, co przeżywam co tydzień dojeżdżając do i wracając z pracy na drugim końcu województwa i słysząc żałosny repertuar kilku utworków na krzyż katowany do niemożliwości - już nie mówiąc o samej jakości muzyki :/ Onet i Tlen - za rekord w ilości nadsyłanego spamu; Onet jeszcze za fora i komentarze do artykułów chyba bez żadnej moderacji, bo mam wrażenie, że szaleją tam same "dzieci neo" prześcigające się w co bardziej wulgarnych, chamskich i nieortograficznych komentarzach Odpowiedz Link Zgłoś
fanfaroni Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 25.06.07, 14:38 generalnie to komentarze do artykułów w onecie to jakoś cieżko się czyta. Na interii meili kiedys tak fajnie rozwiazany system komentarzy i też zmienili na onetową modłę ... brrr :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek radio Eska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 11:21 Tandetny chłam, same prymitywy umcy-bumcyk, lansowanie beztaleńć i pseudośmieszne komentarze oraz fanatyzm wegetariańsko-zoofilityczny prowadzącej z Poznania (Marta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komix Re: radio Eska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 22:35 mnie też odrzuca od tego radia - tani lans beztalenci i bumcyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zayawka Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.07, 12:20 Belriso - produkt firmy Zott. Za reklamę, gdzie jakiś obleśny facet biega z kosiarką po ogródku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajker Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 193.109.212.* 27.06.07, 12:10 Polskie seriale, zwłaszcza telenowele. Za co? Pytanie!! :) Za to, że są tak beznadziejnie głupie dla półgłówków chyba... PS Lepiej wsiąść na rower! :) Odpowiedz Link Zgłoś