Dodaj do ulubionych

Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego?

• Gość: vilaviollet Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 62.29.136.* 24.05.07, 14:36
      Generalnie odrzuca mnie od wszystkiego co jest made in china
    • Gość: mANIA Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.wancom.pl 25.05.07, 09:52
      PRIMA- ich kawy to po prostu prima syf! Jak to można wziąć do ust,a tym
      bardziej przełknąć! OHYDA
      • ania_pelka1 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 25.05.07, 23:24
        Ja nigdy nie kupie produktu firmy Eukanuba produkującej karmę dla psów i kotów, ponieważ testują te karmy w okrutny sposób na zwierzętach:(
        • Gość: jaija Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.05.07, 00:08
          W jaki?
          • Gość: Wrecekrzepki Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 07:51
            Daja go im do jedzenia.
            • Gość: jaija Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.05.07, 13:53
              Leżę :D:D:D
    • wymiatator1 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 27.05.07, 21:11
      - BMW - dobre samochody, ale w Polsce posiadaczami BMW są przeważnie łyski
      kolesie w dresach
      - FIAT - miałem praktyki w autoryzowanym serwisie tej marki i nigdy tego auta
      nie kupię
      - wszystkie francuskie marki samochodów
      - sprzęt elektroniczny daewoo i aiwa - po prostu szajs
      - buty NIKE - nigdy nie widziałem normalnego człowieka w obuwiu tej marki.
    • Gość: cichutko ale na gl Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.07, 00:35
      - Nokia - kojarzy mi się z cegłami-komórkami - zero stylu, zero polotu, ten sam
      design od lat.. nuuudy
      - Pepsi - kojarzy mi się z taką "colą dla ubogich";), a reklama z małpą
      zachęcającą "bądź sobą" (sobą, czyli ..małpą?) dobiła mnie ostatecznie
      - całe to bagno: TPSA, Poczta Polska, PKP, PKS, TVP - wykorzystuje bezczelnie
      pozycję monopolisty, jakośc usług niziutka, TVP dodatkowo za emitowanie reklam
      ORAZ jednoczesne żądanie haraczu zwanego abonamentem
      - RMF i Zet - gów..ne radia, nadające sieczkę i beznadziejne piosenki, które że
      nie dość, że są słąbe, to jeszcze puszczane na okrągło.. wszystko w takiej
      ilości by się przejadło (radiowcom widocznie nie)
      - Puma - kojarzy mi się z taką "biedą", byle czym, z polskimi sportowcami;))
      - sieć Plus za reklamy z cyckami
      - Always - przereklamowane, drogie plastiki.. wg mnie w ogóle nie powinny
      znaleźć się na półce w sklepie
      - Media Markt - "nie dla idiotów" - nie podoba mi się prostackość ich reklam i
      ten dziwny przekaz "nie dla idiotów" - a może jednak dla idiotów.. używanie
      takich słów jest dziwaczne w reklamie i napawa nieufnością - podobnie jak
      słyszane gdzieś "żer dla skner" - no co to ma być? festiwal obrażania klientów?
      - Opel - śmierdzi w środku, zawsze po jeździe oplem boli mnie głowa
      - Sprite - smak paskudny, plus te durne reklamy "teraz ja będę sprite, a ty
      pragnienie" - nienawidzę ich i ich bezdennej głupoty
      - sieć Biedronka - prawie jak market - prawie robi różnicę;) - w środku dziwny
      zapach, jakieś biedne towary, badziewie takie
      - HP - kojarzy mi się tylko z drukarkami (i tak niespecjalnie dobrymi), więc np.
      aparat cyfrowy HP wywołuje u mnie szyderczy śmiech:)
      - Hoop Cola - głupie hasło reklamowe, a napój to jakby podróba Coca Coli
      - Panasonic - za przyciężkość, nudę, zacofany design - o, coś jakby odpowiednik
      Nokii:)
      • Gość: ibelin Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 213.25.20.* 29.05.07, 06:53
        SKODA - przemyslane, k..., rozwiązania - wszystko odwrotnie niż we wszystkich
        normalnych samochodach. Jak coś jest w prawo, to w Skodzie w lewo itp.

PKP, TP SA - no comments

POCZTA POLSKA - kupienie znacza zajmuje godzinę, mimo komputerów pracownicy
        wypełniaja przemysłowe ilości druków, druczków, świstków, formularzy

NIVEA - kremy, balsamy zupełnie się nie wchałaniają, pozostaje na skórze jakaś
        gęsta maź

VICHY, (ochydne reklany), AVON, ORIFLAME - cena wystrzelona w kosmos, jakość
        średnia

MEDIA MARKT - noga moja tam nie postanie za chamską debilną prymitywną reklmę

MC SYF - bez komentarza

ALWAYS - jakbym miała kawała ceraty między nogami
      • yabol428 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 02.06.07, 17:03
        Gość portalu: cichutko ale na gl napisał(a):

> - Pepsi - kojarzy mi się z taką "colą dla ubogich";)

Pepsi i Coca Cola to jest ten sam syf. Nie rozumiem, po czym (oprócz nazwy) można obie ciecze odróżniać od siebie.
    • Gość: leszcz barowy Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.aster.pl 29.05.07, 21:36
      Canon - nie, bo nie. Tylko Nikon!
      Pepsi - nie, bo nie.
      Lody Koral. Rodowicz w reklamach - ohyda.
      • Gość: jaija Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.05.07, 16:20
        leszcz barowy napisał(a):
        > Lody Koral. Rodowicz w reklamach - ohyda.

Mój chłopak zawsze mówi o tych lodach: parchaty Daniel i spasiona Maryla -
        oczywiście od Olbrychskiego i Rodowicz :D
        Też ich nie kupujemy.
    • koszmar.z.ulicy.pomorskiej Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 30.05.07, 20:28
      Danone- ze względu na reklamy Danonków.
      • Gość: Aniek Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 80.50.235.* 31.05.07, 00:13
        A ja nie mam telewizji i moze dlatego nie odrzuca mnie zadna marka, ze nie znam
        ich reklam :)
        Jestescie swietnym przykladem na to, jak reklamy dzialaja na opak :)))
        • Gość: jaija Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.06.07, 16:04
          Nie tylko w TV dają reklamy. Wszędzie je wciskają, nawet do używanego przez
          Ciebie internetu, trzeba by chyba na Księżycu mieszkać, żeby nie mieć
          styczności z reklamami. Za to każdy może sobie wyrobić własne zdanie nt.
          produktów.
          • Gość: Aniek Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 80.50.235.* 02.06.07, 22:05
            Zeby wyrobic sobie zdanie trzeba wyprobowac produkt, a nie ogladac glupawe
            reklamy :P
            • Gość: jaija Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.06.07, 10:59
              A nie odrzucało Cię nigdy od nachalnie wciskanego produktu?
              • Gość: Aniek Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 80.50.235.* 10.06.07, 15:36
                Nachalne wciskanie? Chyba, ze akwizycja, ale tez nie mam z nimi nic
                wspolnego :)
                Naprawde nic nie poradze, ze nie dzialaja na mnie reklamy. Te w radiu sa dla
                mnie generalnie ok, bo jakos sie wylaczam, a te na plakatach sa dla mnie
                neutralne - jeszcze sobie popatrze na ladna, nie zawsze calkiem ubrana,
                kobiete :)

Wydaje mi sie, ze najbardziej nachalne reklamy sa w telewizji, czlowiek zostaje
                niejako zmuszony do ich ogladania, szczegolnie jesli przerywaja ulubiony
                program czy film.

Ale widac, ze reklamy generalnie trafiaja do spoleczenstwa, skoro wywoluja tyle
                emocji :))
      • Gość: dziecko Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:22
        Też nie jem serków dla debili
    • Gość: kinol Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 15:02
      TVP za haracz i badziew, który produkują, a którego prawie nikt nie chce
      widzieć/oglądać
    • inessta Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 02.06.07, 21:45
      tak narzekacie na menu nokii, że takie dziwne i obrazków nie ma. Uprzejmie
      informuję, że można w widoku menu zrobić sobie tak, żeby zamiast listy były
      ikonki jak w windowsie. Odkryłam to niedawno, bawiąc się komórką. Chętnie
      udzielę informacji, pisać na gazetowego maila.
    • mroofcia Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 02.06.07, 22:28
      Joanna - kosmetyki do włosów. Śniło mi się kiedyś, że nałożyłam na
      włosy farbę tej firmy i mi wszystkie wypadły. Straszna trauma,
      nic tej firmy nie kupię.

VW Golf - niby nie ma się czego czepić, ale fascynuje mnie cały ten
      "kult golfa". Samochód jest po prostu żaden, a niektórzy mówią o nim
      ja o ósmym cudzie świata.

Motorola - sto lat temu kupiłam pierwszą w serii 'v' i szlag mnie trafił
      po dwóch dniach (sprzedałam). Wiem, że dzisiaj to juz nie to samo, ale
      niechęc dalej mam.

Polsat - straszny badziew.

Wszystkie PKP, Poczta Polska, PKO BP, TVP itp. - wiadomo...

Americanos - fascynująca polityka cenowa... Firma postanowiła przeskoczyć o
      półkę wyżej poprzez podniesienie cen do zupełnie niezrozumniałej wysokości.
      Podobnie zresztą Oriflame.

DaxCosmetisc - bo nie.

"Lody ze Starowiślnej" - niepojęty dla mnie fenomen... Nic nadzwyczajnego.
      O wiele bardziej wolę te z placu nowego.

Era - nie lubie i już bo jestem z drużyny Idei ;P

Play - za wywalenie ogromnej forsy na najbardziej nieudaną kampanię
      ostatnich lat :-/

• Gość: kierowca Honda - szpanerzy i biedne dresy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 14:35
      HONDA - marka wypromowana w Internecie dla g..rzy i tych co nie stać na BMW

SAMSUNG - partaczą wszystko oprócz monitorów

ALESSIO - najtańsze felgi o kontrowersyjnym designie i jeszcze gorszej
      trwałości
      • Gość: Tymon Re: Honda - szpanerzy i biedne dresy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:49
        co do Samsunga i Hondy - popieram, totalne brakoróbstwo
    • Gość: szinka L`Oreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 08:36
      ich produkty są beznadziejne podobnie jak reklamy, a ta z łupieżowym studentem
      Filipem, który wygląda jak lamer-homo jest obleśna
      • Gość: laska Re: L`Oreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:16
        Racja! mi po tym szajsie zaczęły wypadać włosy
    • Gość: polack Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.07, 11:15
      Nokia - za wbicie ludziom do głowy, że komórka=nokia i wskutek tego wciskanie
      im starych rozwiązań za cenę, w której można kupić o klasę lepszy telefon
      konkurencji. Ludziom się wydaje, że obsługa nokii jest prosta, bo nigdy innego
      telefonu nie próbowali. I za to, że wciąż nie ma czasu połączenia na
      wyświetlaczu w czasie rozmowy, nawet w drogich nowoczesnych modelach.
      Lanos - tak obiektywnie to sprawdzony, bezawaryjny, tani w eksploatacji i w
      miarę duży samochód za niską cenę, ale właśnie jedyne co mnie od niego odpycha
      to marka. Podobnie z Matizem.
    • au.lait Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 08.06.07, 22:05
      Fa.

Za sprawą utworku-szkaradka "Mydełko Fa".

Widzę antyperspirant, żel pod prysznic, cokolwiek Fa - słyszę "chciałbym cię
      mydlić mydełkiem Fa", widzę szum ruchu bazarowego rodem ze stadionu x-lecia,
      czuję unoszący się w powietrzu duch budzącego się do życia kapitalizmu polowego*
      przełomu 80/90.

* od łóżek polowych, bięsjur, z których kaseciaki z hiciorem owym, wyżej
      przywoływanym, były sprzedawane i co gorsze, jak woda szły
    • Gość: studentka Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 17:13
      Nienawidzę Dove od czasu gdy los mnie rzucił do jednego pokoju w akademiku z
      nawiedzoną laską z kulturoznawstwa, która była fanatyczną wegetarianką. Utruła
      mi życie niesamowicie, bo nie uległam jej "wierze" - używała namiętnie
      wszystkich produktów Dove... OD tego czasu nie kupiłam nic z tej serii.
      • Gość: ibelin Re: Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 06:28
        Piwsko Dog in the Frog - odrzuciło mnie wczoraj na dobre, po tym jak zobaczyłam
        reklamę z parodią egzekucji na krzesle elektrycznym

Piwsko Harnaś - za okropne reklamy z chamskim, prymitywnym pseudoJanosikiem

Dove - do każdego produktu pakują 1/4 kremu nawilżającego, raz uzyłam szamponu
        i natychmiast biegłam do kiosku, zeby kupić jakiś normalny szampon i zmyć z
        włosós to tuste świństwo; balsam do ciała się nie wchlania, na skórze pozostaje
        jakiś tłusty, lepki glut

Actimel - za Martynę Wojciechowską z długim nochalem (nienawidzę babsztyla) i
        poczuj róźniecę, taa... poczułam, pół dnia spędziłam w kibelku

Wspomniane wyżej FA - tandeta, pachnie jak ruskie perfumy

DOSIA - kupiłam raz, na wakacjach, wysypkę miałam do łokci
        • princessofbabylon Re: Dove 10.06.07, 19:11
          Gość portalu: ibelin napisał(a):

> Piwsko Dog in the Frog - odrzuciło mnie wczoraj na dobre, po tym jak zobaczyłam

Dog in the FOG
        • Gość: Ala Re: Dove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 10:42
          Mi tez po Dove zostaje dziwna niewchłanialna maź na skórze - obrzydliwie lepka
          • Gość: ewka Dove i margaryna IP: 89.171.136.* 16.06.07, 21:56
            Dove-za całokształt reklamowy )"czym ty mamusiu tak słodko delikatnie i
            subtelnie pachniesz?"), nieskuteczność (dezodoranty) i ostatni debilny
            tekst: "po siedmiu dniach rekawy niepotrzebne"-to co, depiluje także??? Czy
            raczej od razu urywa rękawy swoim ofiarom??
            Drugi tekst (w stylu nieodzałowanego wyskoku Ramy "posmarować z dwóch stron")
            to bełkotanie dzieciaka-lizuska "szukam dziur,bedzie więcej miejsca na
            smakowitą". No to do cholery wsuwaj łyzką z pudełka ten łój z konserwantami i
            nie zawracaj głowy chlebem!Odrzut totalny....
            • Gość: Ella Re: Dove i margaryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:40
              Też nie cierpię Dove - za reklamy idiotyczne i ropne krosty pod pachami po ich
              właśnie reklamowanym produkcie. Teraz na 100% założę koszulkę z rękawami :/
    • dwie_szopy_jackson Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 10.06.07, 14:59
      Saturn - Zer dla Skner (nigdy nie bylem w tym sklepie i nigdy sie tam nie
      wybiore, wlasnie ze wzgledu na ta reklame)
      Big Star - jakas taka wydaje mi sie dyskomulska marka.
      Microsoft - za swoje monopolistyczne praktyki. Od jakiegos czasu jestem
      calkowicie odciety od produktow MS i da sie spokojnie zyc i pracowac bez
      uzywania ich wynalazkow.
      Motorola - mialem V3i ktora miala taki kaprys, ze samoczynnie rozlaczala rozmowy
      po 30 sekundach. Wrocilem do Nokii.
      RMF FM, Zet, ESKA, MTV, VIVA - za muzyke ktora nadaja.

jak mi sie jeszcze cos przypomni to dopisze.
      • princessofbabylon Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 10.06.07, 19:16
        PLAY - za obrzydliwą kampanię z glutem w internecie, niezrozumiała dla mnie zupełnie
        PKP - spóźniające się pociągi w stanie wołającym o pomstę do nieba
        PKO - za pobieranie pieniędzy za co się tylko da
        TPSA - wiadomo
        Harnaś - za owieczkę
        • princessofbabylon Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 10.06.07, 19:19
          chwilami Onet za skrzynke która sie nie chce załadować
          TVP2 - za ocenzurowaną LB
          Polsat - za ogólną beznadzieję
          • princessofbabylon Poczta Polska jeszcze <n/t> 10.06.07, 19:20

• princessofbabylon Re: Poczta Polska jeszcze <n/t> 10.06.07, 19:27
              Mentos za obrzydliwe sutki
              AXE - za durne reklamy, a zwłaszcza tą ostatnią z laską która sie wiesza na
              manekinie i prawie z nim kopuluje
              • Gość: Aga Axe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:35
                Ta z laską kopulującą z manekinem to szczyt złego smaku i bezguścia FUJ!
    • barracuda7110 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 10.06.07, 23:08
      Lody magnum- ile razy widzę je w sklepie to słyszę straszliwie wku..ający
      dźwięk pękającego czegoś. Skręca mnie niesamowicie na samą myśl. Poza tym w tej
      reklamie występuje kobieta z dziwnie ozdobionymi rzęsami. Dawno już tak nie
      zwyzywałem telewizora jak po przypadkowym obejrzeniu tej reklamy.
    • Gość: spinka Hortex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 20:09
      Soki ma dobre, bez cukru - zwłaszcza te extra-mixy (jabłko, malina i jeżyny albo
      z porzeczką). Ale żadnego z nich nie udało mi się otworzyć - odpada całe
      "ustrojstwo" z kartonu. Wcale nie trzeba siły - dziecko 8-letnie chciało
      odkręcić sok i karton osobno- zamknięcie osobno.
      • legalna-blondynka Adidas... 11.06.07, 21:31
        Nie znoszę butów Adidasa i białych skarpet
        -TESCO
        -Małych samochodów (wszystkich marek)< pewnie dlatego,że cierpię na klaustrofobię
        PKO (za kolejki)
        -PKP (za brud i żółwie tempo)
        -Lubię wszystkie marki telefonów komórkowych, zmieniam je mniej więcej, co dwa
        lata i zawsze wybieram markę, której jeszcze nie miałam, ponieważ bawi mnie
        "grzebanie w nieznanym menu".
        Nie znoszę polskich rajstop i pończoch ( za jednorazowe produkty)
        -Kosmetyków i zapachów adidasa
        -Butów z CCC
      • Gość: vadder Re: Hortex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 20:22
        Też mam dość tej firmy - usiłowałem otworzyć sok i wszystko mi poszło na nową
        koszulę - białą....
        • drzejms-buond Fakt+Dziennik=Axel Śpringiel 13.06.07, 13:56
          za żerowanie na ludziach i robienie wody z mózgu

no i dorzucę dla porządku Superexpress
          • monikate Re: Fakt+Dziennik=Axel Śpringiel 13.06.07, 21:52
            Era-bo nie można za frico wysyłać na ich komórki sms-ów.
            Daewoo-szmelc, którego nawet nie ma gdzie naprawić.
            • Gość: klara gunarova Re: Fakt+Dziennik=Axel Śpringiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 23:56
              - gatta: drogie rajstopy (20 zł z wzorkiem), które drą się przy pierwszym założeniu;
              - buty ecco - fason niegłupi ale cena! bez przesady!

aha, i wszelkie kluby gdzie płaci się za wstęp - nie mam zamiaru płacić za to że
              mogę przekroczyć próg jaśnie pana który jeszcze na mnie zarobi przy barze.
          • Gość: klika Re: Fakt+Dziennik=Axel Śpringiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:16
            dokładnie to samo myślę - przestałam kupować gazetke komputerową jak zobaczyłam
            kto to wydaje i przerzuciłam się na Chipa
    • Gość: Andree Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 193.109.212.* 14.06.07, 08:15
      Poczta Polska - no comments
      Danone i magazyn "Podróże" - obrzydziła mi Martyna (tej Pani już podziękujemy!!)
      TVP, Rzeczpospolita, Dziennik - tuby PiS i koalicji

A tak ogólnie, im więcej reklam oglądam - tym mniej kupuję, zwłaszcza jeśli są
      tak nachalne, jak ostatnio Orlen Verva brrrrr...
    • wogrodrycha Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 14.06.07, 12:52
      Grupa Żywiec - bo kojarzy mi sie z zamykaniem lokalnych browarów (np. Kujawiaka
      czy Heveliusa)

Tzw. dresiarskie marki - BMW, VW, adidas, nike, reebok itp. nie identyfikuję
      sie z tym towarzystwem, które tego używa (choc znajomy - całkiem normalny i
      porządny prezes firmy dostał VW passata jako samochód służbowy)

Alfa romeo - samochód dla żigolaków i nowobogackich pozerów. Nie wział bym
      jakby mi nawet ktoś dał ten samochód za darmo (no chyba zeby od razu go
      sprzedać).

UK, Irlandia i ich piwska - ogólnie mam awersję do Anglików i wszystkiego co
      angielskie a ich piwska to ostatnie szczochy - fujj! W związku z tym oraz
      nachalnym reklamowaniem Tyskiego pod rodaków przebywajacych w UK to piwo jest u
      mnie na cenzurowanym

Produkty reklamowane przez M. Wojciechowską (np. Actimel)- jakoś nie trawie
      tego babochłopa choc actimel lubie ale jak juz jestem w markecie to zawsze
      widzę nie produkt tylko tą cała Wojciechowską i od razu mi się odechciewa go
      kupic.

Grupa ITI - kojarzy mi się z kwaśniewskimi, tuskówną, tańcem z gwiazdami i
      1-szą bezą RP - jakoś za mocny lans zwłaszcza tej jednej familii. Ogólnie ta
      cała grupa kojarzy mi sie z ustawionymi cwaniakami popierajacymi się nawzajem.

Coca cola - krew mnie zalewa jak widzę te ich świateczne reklamy z głupkowatym
      niedźwiedziem, czynieniem dobra czy piciem coca-coli do obiadu

• wogrodrycha Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 14.06.07, 13:59
        aaaa i jeszce sklepy Cropp bo to taki sklep dla dzieci w spodniach z krokiem na
        wysokosci kolan o małpim chodzie i takiej samej gestylkulacji (w mojej
        miejscowosci obsługa jest taka sama jak klienci)
      • Gość: Andree Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 193.109.212.* 14.06.07, 15:33
        > Grupa ITI
        A tak, tak!! Zapomniałem o tej grupie "Wzajemnych Adoratorów" i wszystkich ich
        produktach. Z założenia, w TV wywalone mam wszystko, co tam mają do
        zaoferowania, w szczególności TVN, a na Onet nie wchodzę. I nikt mnie nie
        przekona, że warto!
        • jazzer5 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 14.06.07, 16:08
          Media Markt:za hasło ,za ochronę,za reklamy;
          Biedronka:nawet mi trochę przeszła irytacja za ich wybitnie nieetyczne
          traktowanie pracowników,ale jak zobaczyłam tą wkładkę do Wyborczej i zadowolony
          ryj Da Silvy(co tam u niego jest imieniem ,a co nazwiskiem?),to mnie znowu
          strzeliło.Fair Trade Qrwa ich mać.
          • Gość: balbina Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 21:16
            Ostatnio - Saturn - za debilny slogan i za to, że miałam nieprzyjemność wejść
            do tego sklepu, żeby obejrzeć telefony. Ponieważ był upał, wyjęłam z torebki
            małą butelkę wody, żeby się napić, na co natychmiast się zmaterializował
            byczek - ochroniarz i zwrócił mi uwagę, że w sklepie nie wolno pić! Łyka
            własnej wody przed zamkniętą gablotą! Moja noga...itd, chamy jedne!
          • jazzer5 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 14.06.07, 21:37
            I nawrzucałabym wiecej Biedronce,ale szkoda mi 20 lub 50 dolarów na Linkedinie.
            Swietna ilustracja powiedzenia Lenina ,że kapitaliści sprzedadzą sznur, na
            którym ich powieszą .Pedro i inni z supermarketów: po ile sznury?No offence.
            Danone: miliardy euro z dotacji z Unii E. idą na wodne jogurty.
            Heerema,Statoil,Shell: Jak tam blood? Bo z oil to chyba wszystko w
            porządku(blood for oil ,jakby ktoś nie wiedział,hi,hi)
            że też jeden z większych koncernów naftowych jest udziałowcem Biedronki.
            • Gość: blue Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.petrus.com.pl 15.06.07, 23:16
              Euro agd rtv, coś takiego, nie pamietam, za dobijajace reklamy w radio, np. ta z
              facetem ktory 100 razy mowi "łał" ze niby takie niskie ceny, wylaczam od razu
              radio...
    • Gość: antyS Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.centertel.pl 16.06.07, 22:09
      Shrek. I wszystko Shrek'o podobne!! W ogóle nie śmieszy mnie ten film, chociaż
      uważam, że poczucie humoru mam całkiem niezłe. A ilość wydanych części tego i
      cała marketingowa otoczka pozwala uznać to prawie za markę. Trochę żal mi ludzi
      wciągniętych w tą słabiutką, ale jakże komercyjną bajkę...
    • Gość: Lilka Soraya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 11:49
      odkąd reklamuje to Edyta Herbuś - słodka-idiotka
      • Gość: Karolina Re: Soraya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 09:32
        tez niecierpię tej dziewuchy i dlatego sorayi nie kupię
    • kolejny_forumowicz Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 18.06.07, 16:28
      House - przeraża mnie panująca teraz moda na te ciuchy, dla mnie to zwykłe szmaty.
      Avon, Oriflame - jakoś mnie od tego odrzuca.

a z innej beczki:

BMW, Mercedes - auta dla szpanerów, nie muszą być dobre, i tak będą się sprzedawać
      HP - marka która robi może i dobre drukarki, ale wzięła się za produkcję..
      aparatów cyfrowych?? kolesie nie mają żadnego doświadczenia w tej dziedzinie!

• Gość: lekarz Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:43
        Gazeta Wyborcza! Większych kłamców nie znam. Ich wizja np. wojny na Bałkanach
        była żanująca i nieprawdziwa (byłem tam wtedy z pomocą humanitarną). Fakt
        przynajmniej śmieszny jest!
        • Gość: cagya Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 15:54
          wszystko firmy Grundig - dostałam w prezencie sprzęt, który nie "czytał" płyt
          CD, a telewizor tejże marki trzeba było od razu wymienić
          radio Eska - za beznadziejną muzykę i irytujących DJ-ów

• kris.m Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 21.06.07, 10:29
            Co mnie odrzuca : TPSA i "łączy nas coraz więcej" albo "to ludzka rzecz okradać", Judea i jej pochodna czyli Oranż :)
            poza tym Coca-Cola szczególnie w okresie "coraz bliżej święta", bardzo odrzuca mnie ostatnia reklama Plusa z tym zapracowanym synem co nie może zdążyć do chroego ojca.
            Kiedyś lubiłem a teraz już nie - drukarek HP. Mieliśmy kupionych wiele sztuk drukarek HP atramentowych (różne modele A3) - i wszystkie były przynajmniej raz w serwisie.
            A co do Internet Explorera - oczywiście też nie lubię, ale muszę powiedzieć że da się całkowicie odinstalować (przynajmniej na Win2000) - polecam program IERadicator - aczkolwiek gdy wybierzemy opcję całkowitej deinstalacji wraz usunięciem enginu IE to przestaną nam działać niektóre programy - albo będą działać wyświetlając błędy (gg, tlen i inne komunikatory)
            • matthias_88 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 22.06.07, 14:53
              obrzydza mnie strasznie zbyszko i wszystkie napoje produkowane przez te tandete. kiedys, w okresie zimowym mieli taka oblesna reklame, w ktorej to swinstwo wypijal jakis niedzwiedz zrobiony chyba z brazowego weluru (welur tez mnie obrzydza, nie wiem czemu) i wtedy juz calkiem zniechecilem sie to zbyszka (boze, w ogole sama nazwa tej firmy...)

nienawidze tez firmy Lonsdale bo kojarzy mi sie tylko z dresami i pseudokibicami. mam od nich tylko trampki, ale wyjatkowo sa bardzo fajne

pozdrawiam
              • Gość: Krzysiek Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 20:10
                sam bym tego lepiej nie napisał - zbyszko=bezsmak i tandeta
                • Gość: invisible7 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.ols.vectranet.pl 23.06.07, 20:53
                  Radio Zet i RMF - za to, co przeżywam co tydzień dojeżdżając do i wracając z
                  pracy na drugim końcu województwa i słysząc żałosny repertuar kilku utworków na
                  krzyż katowany do niemożliwości - już nie mówiąc o samej jakości muzyki :/

Onet i Tlen - za rekord w ilości nadsyłanego spamu; Onet jeszcze za fora i
                  komentarze do artykułów chyba bez żadnej moderacji, bo mam wrażenie, że szaleją
                  tam same "dzieci neo" prześcigające się w co bardziej wulgarnych, chamskich i
                  nieortograficznych komentarzach
                  • fanfaroni Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 25.06.07, 14:38
                    generalnie to komentarze do artykułów w onecie to jakoś cieżko się czyta. Na
                    interii meili kiedys tak fajnie rozwiazany system komentarzy i też zmienili na
                    onetową modłę ... brrr :-((((
    • Gość: Benek radio Eska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 11:21
      Tandetny chłam, same prymitywy umcy-bumcyk, lansowanie beztaleńć i
      pseudośmieszne komentarze oraz fanatyzm wegetariańsko-zoofilityczny prowadzącej
      z Poznania (Marta)
      • Gość: komix Re: radio Eska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 22:35
        mnie też odrzuca od tego radia - tani lans beztalenci i bumcyków
    • Gość: zayawka Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.07, 12:20
      Belriso - produkt firmy Zott. Za reklamę, gdzie jakiś obleśny facet biega z
      kosiarką po ogródku
    • Gość: Bajker Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 193.109.212.* 27.06.07, 12:10
      Polskie seriale, zwłaszcza telenowele. Za co? Pytanie!! :) Za to, że są tak
      beznadziejnie głupie dla półgłówków chyba...

PS Lepiej wsiąść na rower! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka