Gość: Jorgus IP: *.proxy.aol.com 05.12.01, 03:42 Hanek, kajzes sie gizdzie,skryl? Lobejrzij sie-te gorole sie nie umiom bes ciebie poradzic. Tuz przydz,chopie. Pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans O Hanysach i Gorolach 07.12.01, 17:47 Na nosz plac wkludziyua sie jedna familio ze W-wy . Mieli mauego synka z kerym zodyn na placu sie niy chciou bawic. Durch soom uaziou blank markotny, aze sie go rous dziecioom zol zrobiyuo i pedzieli "od dzisiej mogesz sie sam snami bawic´" Synek jak to usuyszou chciou sie zaroz mamie pochwolic´. Leci do doom i rycy "mamo, mamo,... " Mama mu niy daua dalyj godac´ ino pedziaua "nie widzisz ze gotuje , nie mam czasu , idz´ do taty ". Synek leci do fatra i rycy " tato, tato, ...!" A tata: "Nie widzisz ze czytam gazete , idz do mamy ". Synek ino stanoou, pokrynciou gowoom i pado "Pieroona! Piyn´c´ minut zech je Hanysym, a jusz sie z Gorolami dogodac´ niy poradza!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: O Hanysach i Gorolach IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 20:25 Od Górali dla gorali To KOT;jest KOT;dobry KOT; sposób KOT; żeby KOT; idiota KOT; był KOT; zajęty KOT; przez KOT; 30 KOT; sekund KOT!!( teraz przeczytaj to bez słowa KOT). Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: O Hanysach i Gorolach 07.12.01, 21:32 Rous szua ooma ze wnuczkym we parku i narous tyn mauy doo niyj godo: - ooma! obejz - ptok! Prawie pszeuazioou tam jedyn chop i godo do synka: - Nie mowi sie p t o k tylko p t a k. A tyn synek do oomy: - ooma! obejz - Gorol! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: O Hanysach i Gorolach 09.12.01, 10:54 W Lipinach otwarli nowo chinsko restauracjo z blank chinskoom obsugoom. Psziuazi tam rous murzin i zamawio sie ryz po chinsku. Kelner Chinczyk dowo mu tyn ryz, a ku tymu paueczki... Murzin te paueczki chowo do kabzy i zre tyn ryz palcooma! Chinski kelner, leko snerwowany godo doo niego: - A mozno z chlebkym, ty rzadny gorolu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: O Hanysach i Gorolach 09.12.01, 11:03 - Te Hanys, co to ci si stauo? Kery ci te zymby wybioou? - Moja baba! - Przecas´ godou, co pojechaua na kur! - Bo zech tysz tak myslou! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koti Re: O Hanysach i Gorolach IP: 213.77.14.* 10.12.01, 08:16 Gość portalu: anik napisał(a): > > Od Górali dla gorali > > > To KOT;jest KOT;dobry KOT; > sposób KOT; żeby KOT; > idiota KOT; był KOT; zajęty KOT; > przez KOT; 30 KOT; sekund KOT!!( teraz przeczytaj to bez słowa KOT). Mam nicka Koti i wypraszam sobie !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: O Hanysach i Gorolach 10.12.01, 16:00 Moja dzisiej psziszua z roboty i godo jak to u nich dzisiej jedyn gorol lezou, a ze ona po gorolsku konsek rozumi to joom dali doo niego. I tysz tyn gorol joom wouo: - Siostro jo je guodny i bych tak cojs´ suodkego zjod - siostro ukrynccie mi jajka . A ona do tego gorola: - cicho tam! dalyj: - Siostro, ukrynccie mi jajka! - Cicho tam!! - Siostro, ukrynccie mi jajka!! - Siostro, ale ukrynccie mi jajka ......... AUAAA !!!!!!!!!! ............ Jo chciou kogelmogel. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: O Hanysach i Gorolach 10.12.01, 16:03 Francek zaprosiyu rous jednego gorola do doom na kolacjo. Gorol psziszou szykownie oblecony w ancugu ino jakos´ tak trocha go czuc´ byuo na gnoj. To Francek mu godo: - zanim sie siednymy do jedzynio, to tam je uaziynka idz´ sie okoompej. Zakludzioou go, pokozou mu kaj je wanna kaj ryncznik. Francek siedzi i czeko, czeko, czeko - nic. Narous gorol cojs´ ryczy. Francik otwiyro dz´wiyrza od uaziynki, wuazi a tyn tam stoi i czimie ta wanna w rynkach i blank czerwoony godo: - Te, kaj ci to wyloc´?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: O Hanysach i Gorolach 04.02.02, 19:44 - Wybaczy pan , jestem z Sosnowca, czy to kopalnia "Kleofas" ? - Wyboczoom woom - pado goornik i poszou dali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: O Hanysach i Gorolach IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 18:09 Gość portalu: koti napisał(a): > Gość portalu: anik napisał(a): > > > > > Od Górali dla gorali > > > > > > To KOT;jest KOT;dobry KOT; > > sposób KOT; żeby KOT; > > idiota KOT; był KOT; zajęty KOT; > > przez KOT; 30 KOT; sekund KOT!!( teraz przeczytaj to bez słowa KOT). > > Mam nicka Koti i wypraszam sobie !!! :) > Koti nie mylę się !!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowis Re: O Hanysach i Gorolach IP: *.saturn.pl 08.03.02, 18:07 - Panie sztajger , szola sie urwaua ! - A byli tam ludzie !- pyto sztajger - Niy , ino same gorole ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabel Re: O Hanysach i Gorolach IP: 195.116.223.* 12.03.02, 09:44 przyjeżdża na rowerze gorol pod sklep na Śląsku Jeden z Hanysów pyta się gorola -Na kole, ja? -Nie, na pepsi - odpowiada gorol Na to sie Hanysy wqrwili, że im jakiś gorol pyskuje. Przebili mu oponę i czekaja. Wychodzi gorol ze sklepu i widzi ze z tyłu flak. Jeden z Hanysów ze śmiechem -Pana, ja? -Nie, szwagra - odpowiada gorol Odpowiedz Link Zgłoś