Gość: -) IP: *.koronowo.com.pl 22.06.07, 20:31 moje typy: Leoś z reklamy dekoral, reklamy żubra (wieczorem żubr podchodzi bardziej;) i jakis czas temu: "bo przyjaciolom sie ufO" coca coli :)) A Wasze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Panda Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.icpnet.pl 22.06.07, 21:55 Podobny wątek już był forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=49564609&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:55 reklama plusa z drużyną siatkarzy z chłopczykiem rudowłosym Odpowiedz Link Zgłoś
termodynamik Re: najfajniejsze reklamy tv 02.07.07, 13:48 to prawda :) reklama z siatkarzami jest po prostu świetna :) dawno już takiej pozytywnej reklamy nie widziałem :) i na końcu ten akcent z piłką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slayer10 Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:00 Dokladnie, bardzo pozytywny spot. MI podoba sie z tego samego cylu reklama z ojcem, ktory dzwoni do syna, generalnie bardzo wzruszajaca reklama, jezeli tak mozna napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew1 Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:56 to prawdam reklama z ojcem i synem jest bardzo wzruszająca :) ale tutaj chyba nie pasuje trochę do klimatu :) niemniej ta z siatkarzami jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 22:36 a wiecie że ta reklama z siatkarzami ma co najmniej 2 'wpadki' czy jak to nazwać?;-) przynajmniej 2 się dopatrzyłam bo uwielbiam tę reklamę i z czasem się rzucają pewne rzeczy w oczy:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonzo1 Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 21:09 co do plusa, to tej reklamy nie widziałem w tv, ale mnie urzekła, więc wrzucę ją tu: pierwsza.pomoc.mis.patrz.pl/ poważny problem, ale potraktowany bardzo przystępnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalamido Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 15:06 widziałam tę gdzieś na youtube. a z reklamowaną tam aplikacją spotkałam się przy okazji wośpu tegorocznego. bardzo przydatne kompendium, nie powiem. ilustracje ma bardzo fajne, a metronom do masażu serca jest niesamowity :) a w samej reklamie ciężarówka i bandażowanie miśka świetnie po prostu wyglądają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejejej no dobra... IP: *.filg.uj.edu.pl 17.09.07, 09:44 ale dlaczego modelka wierci się jakby miała owsiki? I robi taki "słodki" dziubek jak "mala dziewcynka" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 23:43 Czerwony Kapturek Heyah był świetny :) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: najfajniejsze reklamy tv 23.06.07, 01:41 ziarenka smaku firmy nie-pamiętam-jakiej. okocim mocne z borsukiem i z łabędziem też. no i żubry są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: najfajniejsze reklamy tv 24.06.07, 15:29 cholera, właśnie uświadomiłam sobie, że pomyliłam KRETA z borsukiem. ooops... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arfyc Re: najfajniejsze reklamy tv 23.06.07, 21:30 volkswagen, każdy jest kimś........... rzuca na kolana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 23:38 Dobry Harnaś, ale zbój... i uratowana wcześniej owieczka kręci się na ruszcie - prostacko fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzimu10 Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.as.kn.pl 24.06.07, 07:32 Widziałem kiedyś na NBC reklamy Budweisera z krokodylem i żabą wpadającą do motorówki... rewelacja. Najlepsza wg mnie to reklama rządu Kolumbii przeciw narkotykom: stadion piłkarski, 2 drużyny wybiegają z tunelu na murawę, każdy kolejny piłkarz klęka przy linii bocznej boiska i kreśli znak krzyża na piersi. Podbiega ostatni, klęka... patrzy na linię boczną, rozgląda się po czym pochyla i wciąga nosem kredę z tej linii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sn1p3r Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.acn.waw.pl 24.06.07, 14:30 Ta jest niezla, klasyczna :) prusakolep.filmownia.org/m-108 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 12:06 reklama samochodu o duzej pojemnosci bagaznika, do ktorego zmieniscily sie wszystkie pluszaki dziecka, tylko swinka nie zdazyla i pedzi za odjezdzajacym samochodem hi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 02:05 dekoral jest przykładem nieudanej reklamy ludzi bez pomysłu,zapewne bardzo mło- dych,trochę ją ostatnio poprawili. Najlepsza jest cisowianka Odpowiedz Link Zgłoś
salimis Re: najfajniejsze reklamy tv 26.06.07, 06:40 "Jareczku,szybciutko,wdepnij fuza panu" ; P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:28 a teraz dobrze ? dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: najfajniejsze reklamy tv 26.06.07, 22:08 powinno być a teraz lepiej ? lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odinstalowany Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 15:31 Ja to nie wiem, to z producentem trzeba... i kto jest kociakiem na kanapie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.toya.net.pl 26.06.07, 21:32 Reklama telewizji N z dwoma niedźwiedziami siedzącymi na kanapie. Pękam ze śmiechu ile razy obejrzę tą reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.interpc.pl 27.06.07, 22:10 ja lubie reklamy Plusa z Mumio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 20:59 ostatnia reklama Zywiec,niezła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o telefonie pstry,pstry,pstry,tri mega pikselo.... IP: *.lei3.cable.ntl.com 29.06.07, 00:14 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: najfajniejsze reklamy tv IP: 67.159.45.* 29.06.07, 02:26 Na loveparade Odpowiedz Link Zgłoś
mospin1 Re: najfajniejsze reklamy tv 29.06.07, 08:48 ostatnio pokładałem sie ze smiechu zawsze na reklamie PLUSA ze sprzataczką <ROTFL>> pani geheme, geheme foten, na nas, ananas, redehader, redehader <HAHAHA> przekieruj panią na jakies ręczniki - REKORD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: najfajniejsze reklamy tv 02.07.07, 14:29 Wszystkie reklamy Plusa są świetne, ale najbardziej rozwala mnie "pstry, stry, pstry nukyabelie sony ericsn" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samson miodek Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.dsl.bell.ca 03.07.07, 06:30 Gordon i Frank z reklamowek Bell'a. Nie do podrobienia kolesie i boki mozna zrywac.Czekam wlasnie na cos nowego, bo juz dawno nic bobry wstretne nie wymyslily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łazarz Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:56 świetna jest reklama mixplusa z tekstem "Jareczku, szybciutko, wdepnij fuzza panu" :D hehe :) nie ma to jak reklamować przesyłanie muzyki przy pomocy zespołu metalowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 22:35 i jeszcze mi się przypomniała reklama Sony Bravia, bardzo pozytywna z fajną muzyczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fixed Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 23:39 NIe kojarze tego, ale bardzo mi sie podoba gra słów w reklamach taryfi Kubali, czyt. bezpłat pięciosobowy :) Naprwdę fajnie to brzmi. Przyjemna reklamka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 21:51 no bo reklama Sony telewizorow wcale nie wygladala jak reklama telewizorów;-) była sobie taka ulica która biegła 'w dół' i po niej podskakiwalo z milion baaaardzo wyraziście kolorowych małych kuleczek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżka Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 10:27 no i oczywiście nieśmiertelna już dziś chyba karciocha pamięciochy i słuchafony jak dzwony :) mix bardzo fajne ma te reklamy muzyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2pir Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.kti.ae.poznan.pl 19.07.07, 00:54 simplus smażalnia Odpowiedz Link Zgłoś
tou Frombork i Malbork :) 19.07.07, 19:54 Żeby pomost za nisko zrobić? Pięciu zbrojnych smołą zalanych Pomost ustawiony był na Frombork, a książę raczył najechać na ........ Malbork <szok> :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tou Costa 19.07.07, 19:55 A mnie bardzo podoba się reklama soku Costa. Jak to jakiś Włoch, przyjeżdża, to typowo Polskiej rodziny. Jego zachowanie mnie rozbawia. Zwłaszcza nazwa pierogów: LOS PIEROGOS :-) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl Re: Costa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 00:21 a ja lubilam reklame coca-coli, w ktorej padaly zwroty typu: dla podrozujacych, dla maturzystow, (mam nadzieje ze ktos wie o co mi chodzi)mam do niej straszny sentyment bo wtedy wlasnie zdawalam mature:) Odpowiedz Link Zgłoś
kelly1981 McDonald's 05.08.07, 21:10 Uwielbiałam reklamę McDonald's, która pojawiała się specjalnie na Dzień Matki. Była naprawdę urocza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomik sadysta Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 23:18 A mnie podobała się taka reklama (nie wiem z jakiego kraju). Sympatyczna, starsza pani idzie w stronę parkingu, nagle zauważa, że ktoś siedzi w jej czerwonym autku. Biegnie, auto rusza, pani wykonuje efektowne salto, ląduje na masce, auto się zatrzymuje, pani wyjmuje z torebki pistolet i każe wynosić się siedzącym w pojeździe młodzieńcom w typie dresiarskim, oni uciekają, pani przygląda się autku i nagle orientuje się, że to jednak nie jej pojazd.Cięcie, pojawia się plansza: "Chyba już czas na badanie wzroku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miranda Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 13:10 Nie znoszę reklam plusa, może nie mam poczucia humoru albo takie żarty mnie po prostu nie bawią. Uwielbiam za to wszystkie reklamy coca coli i pepsi. Świetne reklamy ma również żywiec, żubr, adidas, reebok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babazokna Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.4.udn.pl 06.08.07, 20:47 "Harnaś dobry,ale zbój" Kelner z piwem na tacy wędrujący i podróżujący po świecie. Czerwony Kapturek wrzeszczący:Już nie będę więcej występować!!!! Szkoda,że telewizja ugięła się pod presją chyba nawiedzonych psychologów,którzy uznali,że widok narysowanej dziewczynki,której noga wpadła w potrzask,zaszkodzi dzieciom zmuszanym do oglądania co niedziela wiszącego na krzyżu Jezusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrAk Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:52 Bawi mnie ostatnio szczerze reklama Psa we Mgle z hasłm "nie odbieramy życia zbyt serio" ze sceną egzekucji na krześle elektrycznym. Swietny scenariusz i kapitalnie zagrane. Szkoda tylko, że piwo niedobre... Wcześniej to przegląd maszyny oblężniczej był znakomity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipi Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.07, 20:46 hehe no mnie te| jak tylko z pierwszego szoku wyszlam bo chyba jednak nie portafimy podchodzi do tych spraw z przymru|eniem oka a piwa nie pilam chyba, nie psmietam:) z nowosci wypatrzylam ostatnio do przesady ale tylko zajawka w tv ciekawam co to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoofka Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.europe.hp.net 27.08.07, 11:34 dla mnie ta reklama jest rewelacyjna :) www.youtube.com/watch?v=1cNDSPutas8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BryCh Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 18:06 Lubie reklamę jakiejś pralki: facet siedzi w lokalu i widzi całkiem przyjemną babkę przy stoliku obok. Zaczyna marzyć, że ją podrywa. Wszystko poszło ekstra,po wszystkim dojechał do domu i wrzucił koszulę z upapranym szminką kołnierzykiem do tej reklamowanej pralki. Żona zobaczyła ten kołnierzyk i mu haka w brzuch. Na to facet - w realu - prychnął winem na stolik. Podoba mi się szczególnie reakcja tej kobitki przy stoliku obok. Taki drobny grymas na twarzy ale zagrany super. Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: najfajniejsze reklamy tv 04.09.07, 08:55 Mnie też się podoba ta reklama. Jest to reklama pralki BEKO :) Odpowiedz Link Zgłoś
ster-nik Re: najfajniejsze reklamy tv 04.09.07, 11:51 mi się Axe podoba - ta z manekinem i z siodłem... dobre dobre... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:) Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 11:34 Reklama Beko jest fajna:)A teraz jest taka nowa reklama: plecak -60 zl, wrócic do kumpli którzy Cię rozumieją - bezcenne (no i oczywiście świetna choreografia tych chłopców;D;D). Bradzo mi się to podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiunia beko rules!!! IP: *.centertel.pl 15.09.07, 22:35 moja ukochana reklama- mojego meza tez od czasu gdy byl swiadkiem ieskrywanego zachwytu mojego i pryzjaciolek i doglebnej analizy sceny po scenie... :) no miodzio po prostu.... jeszcze uroczy jest mastercard z tymmi chlopcami i plecaczkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaromir żartobliwy Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 16:00 a reklamę sieci wild bean cafe z facetem, ktory ucieka z randki na lepszą kawę widzieliście? prosta a raczej zwiezla, nawet zabawna. chociaz ja od takiej kobity - malpki w czerwonym, ale jakiej! - bym nie uciekl na kawe, mimo ze w wild bean faktycznie dobra jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Limastara Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:38 Szczerze mówiąc to ta kawa jest duuuuużo fajniejsza niż reklama. Reklama może być, taka zwyczajna, trochę może zabawna, ale kawa boska! Odpowiedz Link Zgłoś