Dodaj do ulubionych

najfajniejsze reklamy tv

IP: *.koronowo.com.pl 22.06.07, 20:31
moje typy: Leoś z reklamy dekoral, reklamy żubra (wieczorem żubr podchodzi
bardziej;) i jakis czas temu: "bo przyjaciolom sie ufO" coca coli :))
A Wasze??
Obserwuj wątek
    • Gość: Panda Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.icpnet.pl 22.06.07, 21:55
      Podobny wątek już był
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=49564609&v=2&s=0
    • Gość: Olcia Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:55
      reklama plusa z drużyną siatkarzy z chłopczykiem rudowłosym
      • termodynamik Re: najfajniejsze reklamy tv 02.07.07, 13:48
        to prawda :) reklama z siatkarzami jest po prostu świetna :) dawno już takiej
        pozytywnej reklamy nie widziałem :) i na końcu ten akcent z piłką :)
        • Gość: slayer10 Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:00
          Dokladnie, bardzo pozytywny spot. MI podoba sie z tego samego cylu reklama z
          ojcem, ktory dzwoni do syna, generalnie bardzo wzruszajaca reklama, jezeli tak
          mozna napisac.
          • Gość: Andrew1 Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:56
            to prawdam reklama z ojcem i synem jest bardzo wzruszająca :) ale tutaj chyba
            nie pasuje trochę do klimatu :) niemniej ta z siatkarzami jest świetna.
            • Gość: Olcia Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 22:36
              a wiecie że ta reklama z siatkarzami ma co najmniej 2 'wpadki' czy jak to
              nazwać?;-) przynajmniej 2 się dopatrzyłam bo uwielbiam tę reklamę i z czasem
              się rzucają pewne rzeczy w oczy:-P
              • Gość: Bonzo1 Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 21:09
                co do plusa, to tej reklamy nie widziałem w tv, ale mnie urzekła, więc wrzucę ją
                tu: pierwsza.pomoc.mis.patrz.pl/

poważny problem, ale potraktowany bardzo przystępnie
                • Gość: lalamido Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 15:06
                  widziałam tę gdzieś na youtube. a z reklamowaną tam aplikacją spotkałam się przy
                  okazji wośpu tegorocznego. bardzo przydatne kompendium, nie powiem. ilustracje
                  ma bardzo fajne, a metronom do masażu serca jest niesamowity :)

a w samej reklamie ciężarówka i bandażowanie miśka świetnie po prostu wyglądają :)
                • Gość: ejejej no dobra... IP: *.filg.uj.edu.pl 17.09.07, 09:44
                  ale dlaczego modelka wierci się jakby miała owsiki? I robi
                  taki "słodki" dziubek jak "mala dziewcynka" ??
    • Gość: agnieszka Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 23:43
      Czerwony Kapturek Heyah był świetny :)
    • aurelia_aurita Re: najfajniejsze reklamy tv 23.06.07, 01:41
      ziarenka smaku firmy nie-pamiętam-jakiej.
      okocim mocne z borsukiem i z łabędziem też.
      no i żubry są ok.
      • aurelia_aurita Re: najfajniejsze reklamy tv 24.06.07, 15:29
        cholera, właśnie uświadomiłam sobie, że pomyliłam KRETA z borsukiem.
        ooops... ;)
    • arfyc Re: najfajniejsze reklamy tv 23.06.07, 21:30
      volkswagen, każdy jest kimś........... rzuca na kolana :)
    • Gość: głos Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 23:38
      Dobry Harnaś, ale zbój... i uratowana wcześniej owieczka kręci się na ruszcie -
      prostacko fajne.
    • Gość: mzimu10 Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.as.kn.pl 24.06.07, 07:32
      Widziałem kiedyś na NBC reklamy Budweisera z krokodylem i żabą wpadającą do
      motorówki... rewelacja. Najlepsza wg mnie to reklama rządu Kolumbii przeciw
      narkotykom: stadion piłkarski, 2 drużyny wybiegają z tunelu na murawę, każdy
      kolejny piłkarz klęka przy linii bocznej boiska i kreśli znak krzyża na piersi.
      Podbiega ostatni, klęka... patrzy na linię boczną, rozgląda się po czym pochyla
      i wciąga nosem kredę z tej linii...
    • Gość: sn1p3r Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.acn.waw.pl 24.06.07, 14:30
      Ta jest niezla, klasyczna :)
      prusakolep.filmownia.org/m-108
      • Gość: _ Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 12:06
        reklama samochodu o duzej pojemnosci bagaznika, do ktorego zmieniscily sie
        wszystkie pluszaki dziecka, tylko swinka nie zdazyla i pedzi za odjezdzajacym
        samochodem hi :)
    • Gość: bebe Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 02:05
      dekoral jest przykładem nieudanej reklamy ludzi bez pomysłu,zapewne bardzo mło-
      dych,trochę ją ostatnio poprawili.
      Najlepsza jest cisowianka
      • salimis Re: najfajniejsze reklamy tv 26.06.07, 06:40
        "Jareczku,szybciutko,wdepnij fuza panu" ; P
        • Gość: bebe Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:28
          a teraz dobrze ? dobrze
          • piesbaskervill Re: najfajniejsze reklamy tv 26.06.07, 22:08
            powinno być a teraz lepiej ? lepiej
            • Gość: odinstalowany Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 15:31
              Ja to nie wiem, to z producentem trzeba...

i kto jest kociakiem na kanapie :))))
    • Gość: 7 Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.toya.net.pl 26.06.07, 21:32
      Reklama telewizji N z dwoma niedźwiedziami siedzącymi na kanapie. Pękam ze
      śmiechu ile razy obejrzę tą reklamę.
    • Gość: ja Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.interpc.pl 27.06.07, 22:10
      ja lubie reklamy Plusa z Mumio
    • Gość: bebe Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 20:59
      ostatnia reklama Zywiec,niezła
      • Gość: o telefonie pstry,pstry,pstry,tri mega pikselo.... IP: *.lei3.cable.ntl.com 29.06.07, 00:14
        jw
    • Gość: hihi Re: najfajniejsze reklamy tv IP: 67.159.45.* 29.06.07, 02:26
      Na loveparade
    • mospin1 Re: najfajniejsze reklamy tv 29.06.07, 08:48
      ostatnio pokładałem sie ze smiechu zawsze na reklamie PLUSA ze sprzataczką
      <ROTFL>>

pani geheme, geheme foten, na nas, ananas, redehader, redehader <HAHAHA>

przekieruj panią na jakies ręczniki - REKORD!!!
      • farelkaa Re: najfajniejsze reklamy tv 02.07.07, 14:29
        Wszystkie reklamy Plusa są świetne, ale najbardziej rozwala mnie "pstry, stry,
        pstry nukyabelie sony ericsn"
    • Gość: samson miodek Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.dsl.bell.ca 03.07.07, 06:30
      Gordon i Frank z reklamowek Bell'a. Nie do podrobienia kolesie i boki mozna
      zrywac.Czekam wlasnie na cos nowego, bo juz dawno nic bobry wstretne nie
      wymyslily.
    • Gość: Łazarz Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:56
      świetna jest reklama mixplusa z tekstem "Jareczku, szybciutko, wdepnij fuzza
      panu" :D hehe :) nie ma to jak reklamować przesyłanie muzyki przy pomocy zespołu
      metalowego ;)
      • Gość: Olcia Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 22:35
        i jeszcze mi się przypomniała reklama Sony Bravia, bardzo pozytywna z fajną
        muzyczką.
        • Gość: fixed Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 23:39
          NIe kojarze tego, ale bardzo mi sie podoba gra słów w reklamach taryfi Kubali,
          czyt. bezpłat pięciosobowy :) Naprwdę fajnie to brzmi. Przyjemna reklamka.
          • Gość: Olcia Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 21:51
            no bo reklama Sony telewizorow wcale nie wygladala jak reklama telewizorów;-)
            była sobie taka ulica która biegła 'w dół' i po niej podskakiwalo z milion
            baaaardzo wyraziście kolorowych małych kuleczek:-)
      • Gość: Koleżka Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 10:27
        no i oczywiście nieśmiertelna już dziś chyba karciocha pamięciochy i słuchafony
        jak dzwony :) mix bardzo fajne ma te reklamy muzyczne :)
    • Gość: 2pir Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.kti.ae.poznan.pl 19.07.07, 00:54
      simplus smażalnia
      • tou Frombork i Malbork :) 19.07.07, 19:54
        Żeby pomost za nisko zrobić? Pięciu zbrojnych smołą zalanych
        Pomost ustawiony był na Frombork, a książę raczył najechać na ........

Malbork <szok> :-)
        • tou Costa 19.07.07, 19:55
          A mnie bardzo podoba się reklama soku Costa.
          Jak to jakiś Włoch, przyjeżdża, to typowo Polskiej rodziny.
          Jego zachowanie mnie rozbawia. Zwłaszcza nazwa pierogów:

LOS PIEROGOS :-) hahaha
          • Gość: girl Re: Costa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 00:21
            a ja lubilam reklame coca-coli, w ktorej padaly zwroty typu: dla podrozujacych,
            dla maturzystow, (mam nadzieje ze ktos wie o co mi chodzi)mam do niej straszny
            sentyment bo wtedy wlasnie zdawalam mature:)
            • kelly1981 McDonald's 05.08.07, 21:10
              Uwielbiałam reklamę McDonald's, która pojawiała się specjalnie na Dzień Matki.
              Była naprawdę urocza:)
    • Gość: chomik sadysta Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 23:18
      A mnie podobała się taka reklama (nie wiem z jakiego kraju).
      Sympatyczna, starsza pani idzie w stronę parkingu, nagle zauważa, że ktoś
      siedzi w jej czerwonym autku. Biegnie, auto rusza, pani wykonuje efektowne
      salto, ląduje na masce, auto się zatrzymuje, pani wyjmuje z torebki pistolet i
      każe wynosić się siedzącym w pojeździe młodzieńcom w typie dresiarskim, oni
      uciekają, pani przygląda się autku i nagle orientuje się, że to jednak nie jej
      pojazd.Cięcie, pojawia się plansza:
      "Chyba już czas na badanie wzroku".
    • Gość: miranda Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 13:10
      Nie znoszę reklam plusa, może nie mam poczucia humoru albo takie żarty mnie po
      prostu nie bawią. Uwielbiam za to wszystkie reklamy coca coli i pepsi. Świetne
      reklamy ma również żywiec, żubr, adidas, reebok.
      • Gość: babazokna Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.4.udn.pl 06.08.07, 20:47
        "Harnaś dobry,ale zbój"
        Kelner z piwem na tacy wędrujący i podróżujący po świecie.
        Czerwony Kapturek wrzeszczący:Już nie będę więcej występować!!!!
        Szkoda,że telewizja ugięła się pod presją chyba nawiedzonych psychologów,którzy
        uznali,że widok narysowanej dziewczynki,której noga wpadła w potrzask,zaszkodzi
        dzieciom zmuszanym do oglądania co niedziela wiszącego na krzyżu Jezusa.

• Gość: KrAk Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:52
      Bawi mnie ostatnio szczerze reklama Psa we Mgle z hasłm "nie
      odbieramy życia zbyt serio" ze sceną egzekucji na krześle
      elektrycznym. Swietny scenariusz i kapitalnie zagrane. Szkoda
      tylko, że piwo niedobre...
      Wcześniej to przegląd maszyny oblężniczej był znakomity.
      • Gość: hipi Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.07, 20:46
        hehe no mnie te| jak tylko z pierwszego szoku wyszlam bo chyba
        jednak nie portafimy podchodzi do tych spraw z przymru|eniem oka a
        piwa nie pilam chyba, nie psmietam:)
        z nowosci wypatrzylam ostatnio do przesady ale tylko zajawka w tv
        ciekawam co to
    • Gość: zoofka Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.europe.hp.net 27.08.07, 11:34
      dla mnie ta reklama jest rewelacyjna :)
      www.youtube.com/watch?v=1cNDSPutas8
    • Gość: BryCh Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 18:06
      Lubie reklamę jakiejś pralki: facet siedzi w lokalu i widzi całkiem przyjemną
      babkę przy stoliku obok. Zaczyna marzyć, że ją podrywa. Wszystko poszło
      ekstra,po wszystkim dojechał do domu i wrzucił koszulę z upapranym szminką
      kołnierzykiem do tej reklamowanej pralki. Żona zobaczyła ten kołnierzyk i mu
      haka w brzuch. Na to facet - w realu - prychnął winem na stolik. Podoba mi się
      szczególnie reakcja tej kobitki przy stoliku obok. Taki drobny grymas na twarzy
      ale zagrany super.
    • tou Re: najfajniejsze reklamy tv 04.09.07, 08:55
      Mnie też się podoba ta reklama. Jest to reklama pralki BEKO :)
      • ster-nik Re: najfajniejsze reklamy tv 04.09.07, 11:51
        mi się Axe podoba - ta z manekinem i z siodłem... dobre dobre... :)
        • Gość: ja:) Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 11:34
          Reklama Beko jest fajna:)A teraz jest taka nowa reklama:
          plecak -60 zl, wrócic do kumpli którzy Cię rozumieją - bezcenne (no
          i oczywiście świetna choreografia tych chłopców;D;D). Bradzo mi się
          to podoba:)
          • Gość: misiunia beko rules!!! IP: *.centertel.pl 15.09.07, 22:35
            moja ukochana reklama- mojego meza tez od czasu gdy byl swiadkiem
            ieskrywanego zachwytu mojego i pryzjaciolek i doglebnej analizy
            sceny po scenie... :) no miodzio po prostu....

jeszcze uroczy jest mastercard z tymmi chlopcami i plecaczkiem :)
    • Gość: żaromir żartobliwy Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 16:00
      a reklamę sieci wild bean cafe z facetem, ktory ucieka z randki na lepszą kawę
      widzieliście? prosta a raczej zwiezla, nawet zabawna. chociaz ja od takiej
      kobity - malpki w czerwonym, ale jakiej! - bym nie uciekl na kawe, mimo ze w
      wild bean faktycznie dobra jest
      • Gość: Limastara Re: najfajniejsze reklamy tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:38
        Szczerze mówiąc to ta kawa jest duuuuużo fajniejsza niż reklama. Reklama może
        być, taka zwyczajna, trochę może zabawna, ale kawa boska!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka