Dodaj do ulubionych

Dziecięce miłości

26.06.07, 17:31
Do rozpoczęcia watku natchnęła mnie piosenka w radiu:kiedy miałam 6-7 lat, na
zabój kochałam się w Jasonie Donovanie, tym, co śpiewał z Kylie M.-alez ja
jej zazdrościłam:)później przerzuciłam swe uczucia na Erica Claptona, bo miał
brodę i nosił okulary, do tej pory nie rozumiem swojego zachwytu tą brodą:)
jezszce później był Michael Dudikoff, dla niego obejrzałam cały serial Kobra,
a Druzynę A dla takiego blondyna, którego imienia nie pamietam:)
Obserwuj wątek
    • farelkaa Re: Dziecięce miłości 27.06.07, 09:07
      Brian(?) z Back Street Boys, a potem Brad Pitt, pisałam do niego nawet listy
      miłosne - nigdy nie wysłane :)
      • skandynawska.zorza.polarna Re: Dziecięce miłości 27.06.07, 10:58
        Najpierw Brian, później Kevin, później Nick Carter (istny szał! :D) z
        Backstreet Boys.
        Gdzieś tam po drodze Leonardo Di Caprio, a Johny Depp podoba mi się do dziś ;)

• Gość: kingapaulina Re: Dziecięce miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 12:48
          Heh, przypomnieli mi się jeszcze chłopaki z New Kids on the Block, szczególnie
          ten najmłodszy.Układałam misterne plany zdobycia jego serca, pełne
          dramatycznych wydarzeń:)
          • tetlian Re: Dziecięce miłości 29.06.07, 19:19
            Takie to były młodociane miłostki :)
          • Gość: Justyna Re: Dziecięce miłości IP: *.pppoe-dynamic.nl.aliant.net 01.07.07, 02:41
            O tak, NKOTB to bylo to. Ja sie na zaboj w Jordanie kochalam. Caly pokoj mialam
            oblepiony jego plakatami i w glowie tworzylam sobie aternatywna rzeczywistosc, w
            ktorej on sie we mnie na zaboj zakochiwal... Niedawno widzialam go w telewizji i
            nadal jest z niego fajny facet. Ale to juz nie to samo...
            Poza tym kochalam sie Michaelu Praed, ktory gral Robin Hooda w serialu. Aha, i
            jeszcze mlody Don Johnson, czego dzis nie moge zozumiec.
            • Gość: goś Re: Dziecięce miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:11
              Michael Praed, Michael Praed, ja też!
              wszystkie dziewczynki z zerówki za nim szalały, ale ja najbardziej:)
              • fomica Re: Dziecięce miłości 02.07.07, 13:39
                A mnie na przykład szaleńczo podobał się aktor grający kapitana w "Podróżach
                pana kleksa". Uwierzycie? Ale idol, pękam ze smiechu, jak o tym dzis myślę.
                MIałam tez słabość do Terminatora, Jeffa z Dynastii i Diego Maradony.
                • Gość: Justyna Re: Dziecięce miłości IP: *.pppoe-dynamic.nl.aliant.net 02.07.07, 17:05
                  Mi podobal sie Adas z Akademii Pana Kleksa... Bylam wtedy w zerowce.
        • farelkaa Re: Dziecięce miłości 27.06.07, 22:45
          też przeszłam Leonarda, ale to była miłość krótkotrwała :D
          • chudymisio no nie.. 30.06.07, 16:39
            Kobiety!?!?! Naprawdę można się zakochać w Leonardo di Caprio?? Nie lepiej w
            Janie Kulczyku ;)
            • chudymisio i jeszcze jedno 30.06.07, 16:40
              ..strasznie niemiła ta ściema z gołą babą. Zawiodłem się ;P
              • Gość: zielona żabka ale ale ale ale ale moi drodzy ;)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 17:35
                a nie podobał się wam adam albo konrad z zerówki??
                że jak się huśtaliście razem na huśtawce albo karuzeli to taki dreszczyk emocji
                był i do dzisiaj miło się to wspomina??
                i do dzisiaj się o nim myśli jak o ideale jakimś??
                :)))))

---------------
                nawszystkichplaszczyznach.eblog.pl/glowna.php
                • Gość: Justyna Re: ale ale ale ale ale moi drodzy ;)))) IP: *.pppoe-dynamic.nl.aliant.net 01.07.07, 02:43
                  Mi sie podobal Darek z nauk komunijnych. Zawsze chichotalam jak sie do mnie
                  usmiechal.
                  • Gość: zielona żabka Re: ale ale ale ale ale moi drodzy ;)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:15
                    ja raczej się peszyłam jak coś do mnie zagadywali i uciekałam :)

ale pierwszy pocałunek w policzek to pamięta się na całe życie...

--------------
                    nawszystkichplaszczyznach.eblog.pl/glowna.php
                    • fomica Re: ale ale ale ale ale moi drodzy ;)))) 02.07.07, 13:48
                      Ja sie durzyłam w koledze z klasy mojej siostry, o dwa lata starszym. Kiedy oni
                      skończyli ósmą klasę i odeszli ze szkoły, przepłakałam dwa tygodnie i wszyscy
                      myśleli, że to z żalu za siostrą, że nie będa sie z nia widywac codziennie w
                      szkole. Buahaha!
            • Gość: lola Re: no nie.. IP: *.crowley.pl 05.07.07, 21:33
              mnie szokuje, ze mozna sie bylo kochac w maradonie!
    • uhu_an Re: Dziecięce miłości 27.06.07, 20:23
      a mnie sie szalenie podobał Alan Wilder z DM.
      • kotopodobna2 Re: Dziecięce miłości 02.07.07, 20:49
        O nie!!! Alan Wilder był i jest mój!.... :-)
    • Gość: gnojowka Re: Dziecięce miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:08
      Bartek Wrona z Just 5 :D
    • mospin1 Re: Dziecięce miłości 29.06.07, 08:52
      ...a ja sie kochałem w TERESIE ORŁOWSKI <LOL>
      • morgana9 Re: Dziecięce miłości 29.06.07, 09:11
        - Joe Tempest z Europe
        - Michael Praed jako Robin z Sherwood
        później długo długo nikt, aż wreszcie Louis de Point Du Lac i Brad Pitt :)

---
        s10.bitefight.pl/c.php?uid=58433
        • Gość: Muffinka Re: Dziecięce miłości IP: *.taeu.com 29.06.07, 10:47
          Ja podobnie:
          Joe Tempest z Europe
          - Michael Praed jako Robin z Sherwood - ryczałam w niebogłosy w ostatnim
          odcinku, bo myslałam, ze naprawde go zabili:-)
          No i jeszcze Limahl - całowałam jego plakat u kolezanki w domu, gdy tamta
          wyszła na chwile do łazienki:-))
          No i jeszcze był Glen Medeiros, ale na króciutko hehe
          • drzejms-buond Re: Dziecięce miłości 29.06.07, 11:14
            shirley temple
            kiedyś było z nia dużo filmów w tiwi
            a juz imieniem byłem zachwycony totalnie,bo kojarzyło mi się z szarlotką
            • Gość: iks Re: Dziecięce miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 17:20
              Mi się kiedyś podobała baby spice- emma ze spice girls, takie zauroczenie z
              dzieciństwa, choć minęło 11 lat to i tak wygląda najlepiej z tego towarzycha
              spice
          • monika30000 Re: Dziecięce miłości 30.06.07, 20:25
            Michael Praed był boski, później zastąpił go taki blondyn- ale to juz nie to.
            No ja to George Michael szalałam na jego punkcie, należałam do fan clubu.Do tej
            pory go uwielbiam mimo że latka lecą
            • Gość: aa Re: Dziecięce miłości IP: *.189.72.19.e-plan.pl 30.06.07, 23:11
              monika30000 napisała:

> Michael Praed był boski, później zastąpił go taki blondyn- ale to juz nie to.

Syn Seana Connery, Jason Connery.
          • Gość: Justyna Re: Dziecięce miłości IP: *.pppoe-dynamic.nl.aliant.net 01.07.07, 02:46
            Muffinka, mialysmy podobne gusta! Ja jeszcze kochalam sie w Donie Johnsonie i
            calowalam jego plakat tak namietnie, ze farba zeszla w okolicy ust!
    • Gość: ja jaj ajaj Re: Dziecięce miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 11:38
      ja kochałam się w tym czarnowłosym z Modern talking. i w takim blondasie z
      beverly hils 90210
      • Gość: Justyna Re: Dziecięce miłości IP: *.pppoe-dynamic.nl.aliant.net 01.07.07, 02:47
        OOO, tak tak, ten z Modern Talking to tez byla moja wielka milosc - Thomas
        Anders mial na imie. Nawer pamietam ze jego zona miala na imie Nora, bo bardzo
        jej wtedy nienawidzilam .
    • Gość: zdrajcev Re: Dziecięce miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:17
      najpierw były tanie wina, później browary, a teraz szaleje za wódą
      • Gość: Velika Re: Dziecięce miłości IP: *.smsnet.pl 29.06.07, 16:48
        Nick z Backstreet boys.
        Ale to tylko niewielka miłość bo te najwieksze to piłkarze. Robiłyśmy nawet z
        kumpelkami przeróżne rankingi typu najpiękniejszy uśmiech albo profil:)
        Największa to Jose Maria Gutierrez Hernandez- czyli Guti z Realu. Ależ go
        uwielbiałam! a poza piłkarzami to byłam strasznie zakochana w Maracie Safinie,
        Svenie Hannavaldzie (coś strasznego:P) i skoczkach fińskich, a zwłaszcza w
        Vel-Mattim Lindstroemie:) Fajne to czasy były.
        • Gość: mariolka Re: Dziecięce miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:09
          ja się kochałam w Kirsten Dunst.
          • Gość: wyszowata Janek z czterech pancernyvh IP: *.euro-net.pl 29.06.07, 19:03
            Uwielbialam go, pisalam listy milosne i kartke pokazywalam wtegy , gdy On sie
            pokazywal...ech....piekne czasy:)

Panie Januszu, co oni kurna od tego filmu chca???

ale po co ja sie pytam , i tak wszystko wiadomo, kaczki zyc nie daja
        • Gość: jojo Re: Dziecięce miłości IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.07, 04:10
          Ej jakie "czasy"... to chyba nie moglo byc dalej jak kilka lat temu?? :P
    • Gość: shirley Re: Dziecięce miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 20:41
      Ło matko, to były czasy.:)

Najpierw był Robin Hood z serialu.
      Następnie taki szczupły blondyn z Ace of Base.
      Potem był Brad Pitt - tuż po Wywiadzie z Wampirem. Wtedy nie oglądałam tego
      filmu, ale siostra koleżanki go widziała - to prawie to samo.:) To była
      długotrwała miłość - pamiętam, że Brad był wtedy z Gwyneth Paltrow i
      nienawidziłam jej.:)
      Później był Brandon z Beverly Hills 90210 (a wszystkie koleżanki kochały sie w
      Dylanie).
      Następnie Kevin z Backstreet Boys - również wielka i długotrwała miłość.
      Co nie przeszkadzało mi uwielbiać jednocześnie takiego bruneta z krótkimi
      włosami z N'Sync.
      Był jeszcze taki koleś co się ubierał na srebrno i miał przebój "Spaceman".
      Gdzieś miedzy nimi plątał się Alessandro Del Piero - także długotrwała, wielka
      miłość.
      A baaardzo, baaardzo dawno temu podbał mi sie Jeff z Dynastii.

Boże, że ja to wszystko pamietam.:)
      • thebel Paddy Kelly 29.06.07, 21:43
        wszystkie kochaly sie w Angelo, mnie ruszal Paddy Kelly, potem kochalam sie w
        Kasi Nosowskiej, az w koncu w Tadeuszu Bartosiu.
        • Gość: Justyna Re: Paddy Kelly IP: *.pppoe-dynamic.nl.aliant.net 01.07.07, 02:51
          Ojej, a mnie sie wybiorczo przypominaja jak czytam ten watek. Paddy Kelly to tez
          byla moja wielka i dlugoletnia milosc (ogolniak i czesc studiow). Mialam calkiem
          relane plany zeby go odnalezc i uwiezc. Ale mnie rozbraja nostalgia...
          • wenussa Re: Paddy Kelly 02.07.07, 17:27
            Taaa, ja też miałam takie plany :) Przed snem wyobrażałam sobie zawsze nasze
            pierwsze spotkanie :) Ale chyba pierwszy mój wzdychacz na plakacie w pokoju, to
            był ten z ciemnymi włosami z Moder Talking ;)
        • bellisprimum Re: Paddy Kelly 02.07.07, 20:52
          oczywiście że paddy był najfajniejszy, ale john też niczego sobie, zwłaszcza jak
          ściął włoski:)
          poza tym tom cruise, no i Treat Williams przy tym to normalnie odływałam :)
          • bellisprimum Re: Paddy Kelly 02.07.07, 20:55
            jaaa i zapomniałam o najważniejszym
            kochałam się na zabój w Patricku Kluivercie i jeszcze w Fabio Cannavaro (hehe
            nie wiem czemu :) ) ale na tym cały urok polega
            nie wiadomo czemu ;)
            • Gość: ;] Re: Paddy Kelly IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.07, 04:12
              W Cannavaro to nawet ja wiem czemu sie kochałas... :D
              • bellisprimum Re: Paddy Kelly 05.07.07, 23:34
                Gość portalu: ;] napisał(a):

> W Cannavaro to nawet ja wiem czemu sie kochałas... :D

taaak??? czemu?? :):):):)
      • ggigus Robin Hood... iluz kolezankom zlamal serce 30.06.07, 00:41
        ten dran
        • chudymisio Re: Robin Hood... iluz kolezankom zlamal serce 30.06.07, 16:45
          i podatków nie płacił
        • mauricia Re: Robin Hood... iluz kolezankom zlamal serce 02.07.07, 17:04
          Ha, ha! A ja kochalam sie na zaboj w Guy'u z Gisburne.
          Niestety, aktor ktory go gral nie zyje juz od kilku lat :(:(:( (*)
      • mangos Re: Dziecięce miłości 04.07.07, 08:23
        W kolejności byli:
        Michael Pread
        Ulf Ekberg z Ace of Base
        Jon Bon Jovi
        Ralph Fiennes ( tego wielbię do dziś, a do Jona Bon Jovi też mam sentyment)
    • zla_siostra_blizniaczka Re: Dziecięce miłości 29.06.07, 22:43
      To był Clancy Brown w roli Kurgana w filmie Highlander (Nieśmiertelny), ale poza
      tym jestem normalna ;)
      • Gość: ola w szkole podstawowej kochałam sie IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 30.06.07, 00:14
        w nauczycielu w-fu,a po wielu latach on mi powiedział,podczas przypadkowego
        spotkania,że on się we mnie kochał.......;(
        • Gość: zenotka Re: w szkole podstawowej kochałam sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 00:26
          to jakis pedofil byl:O
          • Gość: pudel Re: w szkole podstawowej kochałam sie IP: *.OLOWEK.ds.uni.wroc.pl 30.06.07, 00:41
            Hehe, ja sie kochalam w patricu swayze :) nawet sie raz poklocilam z kolezanka,
            kto go kocha bardziej :D to byla moja pierwsza platoniczna milosc. do tej pory
            wlasciwie mi sie takie regularnie zdarzaja. ostatnio byl bartek porczyk :))))
            • Gość: .. pizdy [...] IP: *.hsd1.or.comcast.net 30.06.07, 01:22
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: gość Re: a brandzlowalyscie sie? IP: *.35.rev.vline.pl 30.06.07, 12:08
                Wiesz co to jest PLATONICZNE zauroczenie? ;)
        • alelo5 KAROL STRAS 30.06.07, 21:56
          AGENT nr 1 i
          Karol S. w tym filmie- znałam cały film na pamięc--no i POLSKIE DROGI z
          Karolem S.
    • markus.kembi Re: Dziecięce miłości 30.06.07, 01:38
      Jak chodziłem do przedszkola, to owszem - moim pierwszym zauroczeniem była
      ładna, bardzo nawet, koleżanka. Miała na imię Gracjana. Wszyscy z chłopaków
      kręcili się koło Asi, a ja wtedy "myk!" do równie ładnej, ale nie wiedzieć czemu
      nie tak popularnej, Gracjany i nikt nam nie przeszkadzał. Ale później poszła do
      innej niż ja szkoły, chyba się przeprowadziła do innego miasta i tyle ją
      widziałem. Ciekawe co teraz robi - czy wyrosła na piękną kobietę? Jest
      szczęśliwą żoną i matką? Mieszka w Polsce czy za granicą? A swoją drogą ciekawe
      co się stało z innymi osobami, które pamiętam z przedszkola - ale to już chyba
      byłby temat na osobny wątek.
      • berloo Re: Dziecięce miłości 30.06.07, 22:31
        Poszukaj tutaj -> <http://www.nasza-klasa.pl/> Może się znajdzie.... :)
    • Gość: kasia Janusz Gajos w 4 pancernych IP: *.plus.com 30.06.07, 10:20
      Janusz Gajos w 4 pancernych i to nie jest zart! Mialam moze z siedem lat wtedy
      i nie moglam uwierzyc ze ten piekny Janek z 4 pancernych to ten sam aktor co
      duzo juz wtedy starszy Gajos... o moim zakochaniu wiedziala cala rodzina i
      pamietam ze moj kuzyn zdobyl dla mnie nawet jego zdjecie - kadr z serialu - ale
      za to musialam mu dac 1 komiks "tytus, romek i atomek" pozdrawiam Rafal jesli
      to czytasz hehe
    • Gość: Agata Re: Dziecięce miłości IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.07, 11:20
      Dziecięca to może nie, ale młodzieńcza - jak najbardziej: agent Cooper z
      "Miasteczka Twin Peaks"
    • m_o_o_n_l_i_g_h_t Re: Dziecięce miłości 30.06.07, 11:54
      morten harket z a-ha
      szalencza milosc
      ...potem basista z nirvany..
      eh stare czasy;)
    • Gość: lol Re: Dziecięce miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 16:25
      moja mama
      • Gość: stella Re: Dziecięce miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 22:03
        -Eric Lee Martin z Mr Big
        -Michael Owen
        -Matti Hautamaeki
        -ostatnio Brian Molko;)
        • Gość: moka2 Re: Dziecięce miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 22:07
          nie jestem oryginalna pewnie ale kochalam sie w czarnulku z modern talking.
          kiedys udalo mi sie byc w sopocie na probie ich koncertu przed wystepami i
          mialam ze soba taka mala "maskotke" z kamionki w ktora wsadzilam list milosny i
          rzucilam do milosci mej. ;))
          • Gość: kądzia Re: Dziecięce miłości IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.07, 04:16
            rzuciłas w niego maskotką z KAMIONKI??? I nie wyleciały mu zęby?!
    • Gość: trollgumma Re: Dziecięce miłości IP: 82.160.33.* 30.06.07, 22:41
      kiedyś Sven Hannawald;), do tej pory Axl Rose :)
    • Gość: gość Re: Dziecięce miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 22:53
      tylko i wylacznie Don Johnson..cale moje dziecinstwo moim idealem faceta byl
      Sonny Crockett ;)
      ..zreszta do dzis mam slabosc do Miami Vice ;D
      • Gość: i ja tez Re: Dziecięce miłości IP: *.202-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 01.07.07, 13:37
        ubostwialam Dona Johnsona :)
    • Gość: mycha Re: Dziecięce miłości IP: *.chello.pl 30.06.07, 23:32
      Luke Skywalker, potem przerzuciłam się na Limahla (ale były kłótnie o
      wyższości... z koleżanką, która wolała George'a Michaela), potem Bryan Adams
    • ananke_76 Re: Dziecięce miłości 01.07.07, 08:52
      Uuu, sporo było tych obiektow moich uczuć :): Grigorij z "Czterech pancernych",
      Joey Tempest z Europe, Dylan z Beverly Hills, Slash, Michael Pread, Jim
      Morrison, Steven Tyler, a do dzisiaj bardzo kręci mnie Axl Rose.
    • trzezwa_puenta Re: Dziecięce miłości 01.07.07, 12:54
      była cała plejada zbliżona do wymienionych u innych. Ja jednak w głebokiej
      podstawówce zakochałam się w Jennifer Grey - babeczka z "Dirty Dancing". Matko,
      jaki był szał. Ponieważ byłam do niej trochę podobna, to dla wzmocnienia
      analogii iddentycznie ścięłam włosy, nosiłam identycznie ucięte dżinsowe
      spodenki i podobne białe tenisówki ;)

Wyleczyłam się z tego dopiero w liceum.

graciarnia.blox.pl/html
      • Gość: qq Re: Dziecięce miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:12
        Włoczykij z Muminków! ;D

kolega z piaskownicy (oboje lat 5) - nawet napisałam mu liścik miłosny i
        wetknęłam w moję furtkę (przychodził się ze mną bawić) a liścik znalazł tata... ;-)

• Gość: katarynka Re: Dziecięce miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 15:53
      hehe, jaki fajny temat:) do Donavana bym dorzuciła jeszcze Jean Cloude Van
      Damme'a o rany ile razy ja oglądałam Krwawy sport dla niego:))) i inne filmy też
      i jeszcze by, Brian z Backstreet Boys a jak byłam bardzo bardzo mała to nawet
      mały Michael Jackson, tylko później szokiem było dla mnie jak się dowiedziałam
      że on nie jest biały tylko czarny i że mu nos odpada po tylu operacjach
      plastycznych:)
      • markiza_merteuil Re: Dziecięce miłości 01.07.07, 16:10
        Hehe, trochę tego było, Robin Hood;), potem taki blondyn z serialu
        historycznego "Katarzyna";), DiCaprio też był - ale jak grał Rimbauda
        w "Całkowitym zaćmieniu" Holland, Vincent Perez - w nim kocham się do dziś;)
        pominęłam różne "kobiece fascynacje"
        • Gość: Inez Re: Dziecięce miłości IP: 195.47.201.* 02.07.07, 11:06
          To był Pierre Marie Escourrou w roli Arnauda de Montsalvy... Kochałam się w nim
          na zabój ;)
          • loola1 Re: Dziecięce miłości 02.07.07, 11:28
            o tak tak !! pamietam tego goscia, zaśmiewałyśmy się z koleżanką jak jechał
            gdzieś tam w zbroi i strasznie mu się te blachy tłukły, nazwałyśmy to "garnki
            monsalviego" :) rewelacyjny serial
          • Gość: Monika Re: Dziecięce miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:28
            Zrobiliście mi gruntowne odkurzanie pamięci... heh no to do pięknego Arnauld
            mogę jeszcze dodać późniejszego Dempseya (tego od Makepace;)... ale to były
            czasy :))) a przelotnie oczywiście Robin Hood (w obydwu kolorach), Krzysztof
            Dowgird czyli Karol z Czterdziestolatka (swoją drogą Pietraszak dla mnie to
            taki odpowiednik Seana Connery... nadal działa, bez względu na ząb czasu...)
            dodam jeszcze Wróblika od Janosika, no i Pana Tomasza czyli Pana
            Samochodzika... i wychodzi, że kochliwa jakaś byłam ;)))
    • Gość: coemetessa Re: Dziecięce miłości IP: *.hers.adsl.virgin.net 01.07.07, 16:46

Backstreet Boys - Brian
      Worlds Apart - Shelim
      Caught in the act - imienia nie pomnę
      Leonardo Di caprio po filmie "Romeo i Julia" trwało to dośc długo
      Lincoln Burrows hehe, kto wie, ten wie, kto zacz ;)
      • Gość: ajkija Re: Dziecięce miłości IP: 212.2.99.* 01.07.07, 17:10
        Ja jako istota bardzo kochliwa już od najmłodszych lat miałam swoje obiekty
        westchnień. I tak mniej więcej w 91 roku, jako sześciolatka, kochałam się na
        zabój w Dave Gahanie z Depeche Mode - który z resztą z upływem lat stał się
        jeszcze bardziej seksowny :) No i oczywiście w niezapomnianym Johnnym Castle
        znanym również jako Patrick Swayze - jak ja wtedy chciałam żeby mój brat umiał
        tak tańczyć ;)
        I jeszcze muszę się przyznać, że przeżywałam dość burzliwy romans z plakatem
        Dylana z BH 90210 - to były czasy :)
    • Gość: Marta:) Re: Dziecięce miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 20:28
      moja dzieciecą miłością był Angelo z kelly family. to nic że wyglądał jak
      świnka, ale miał to cos w sobie:) i te jego piekne długie włosy oraz nie
      zapomniany przebój I love you I want you:) ahhh to były czasy:) teraz sie z
      tego śmieje z przyjaciółmi:) maja niezły ubaw(a ja z nimi)a gdzy słysza o
      bluzie z jego wizerunkiem ........... hahaha ta miłość:)
    • Gość: zolzulina Re: Dziecięce miłości IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.07, 20:34
      ja bylam na zaboj zakochana w aaronie carterze:D (brat nicka:P)
      byl taki maly i ladniutki :D
      mialam caly ppokoj w plakatach i urzadzalysmy z kolezanka konkurs kto dluzej
      bedzie calowac..i oczywiscie zawsze wygrywalam:D
      napisalam nawet do niego list..po angielsku z zaproszeniem na wakacje:D nie
      uczylam sie wtedy angielskiego wiec przepisywalam wyrazy prosto ze slownika;]

dostalam list zwrotny z jego zdjeciem i autografem..co sie okazalo pozniej
      wydrukowanym:(

do tej pory kocham sie w j.deppie i r.williamsie:D-sa wspaniali
      • Gość: A. Re: A czy ktoś pamięta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 01:41
        A czy ktoś pamięta Nick'a Slaughter'a z "Żaru tropików"? To był facet! Zreszta
        długowłosi zawsze byli w moim guście. Po drodze przerabiałam też Paddy'ego
        Kelly'ego, Aleksandra Domogarowa (czasy "Ogniem i mieczem"), Michała
        Żebrowskiego, potem był Jim Morrison, gitarzysta Carpe Diem (całkiem niedawno
        zresztą :P), Brian Molko, po drodze gdzieś Vill Valo (H.I.M.), Bryan Adams, (a
        dawno temu też kilka uroczych postaci z japońskich anime ;P, których imion nie
        przytoczę). Do dziś kręci mnie J.Depp, ale najbardziej całkiem realny facet z
        imieniem na "D." (też długowłosy) - poza ostatnim podałam różne "obiekty" bez
        zachowania chronologii. Pozdrawiam :)
    • Gość: żabers Re: Dziecięce miłości IP: *.eranet.pl 02.07.07, 08:09
      Jako "produkt wczesnych lat 60." nie miałam wielkiego wyboru i nie byłam
      oryginalna - jako kilkulatka ubóstwiałam Janka z "Czterech pancernych". Moja o
      siedem lat młodsza siostra, to już co innego. Ona kochała się w Limahlu (a ja,
      paskuda, się z niej śmialam, że to syn Bruce'a Lee).
    • Gość: milla7 Re: Dziecięce miłości IP: *.acn.waw.pl 02.07.07, 09:36
      a ja dosyc długo (całe liceum) kochałam się w Eddim Vederze (Pearl Jam, jesli
      ktos nie zna. Niesamowity facet:)))
      • Gość: misza Re: Dziecięce miłości IP: *.aster.pl 02.07.07, 10:35
        Najpierw Jeff z Dynastii o spojrzeniu zbitego psa;
        Michael Jackson, ale tylko do etapu "Thillera";
        Kolega z VIIIa, który później okazał się być gejem;
        Brad Pitt po filmie "7 lat w Tybecie";
        i to chyba koniec...?:-)
      • Gość: fankelly Re: Dziecięce miłości IP: *.centertel.pl 14.07.16, 15:16
        fankelly
        Jak miałam 5 lat podobał mi się Marek Sierocki. Jak miałam 7 lat Macaulay Culkin a potem Krzysztof Ibisz. Od 4 klasy podstawówki kochałam się w Angelo. I to na serio. Nie traktowałam go jak gwiazdy tylko jak normalnego człowieka. Jak związał się z Kira przepłakałam kilka dni i wywaliłam do śmieci jeden plakat z nim. Na początku trochę nie lubiłam Kiry. Wydawała mi się jakaś dziwna i myślałam,że chodzi jej tylko o sławę. Potem jakos ja polubiłam. Mam teraz narzeczonego ale został mi sentyment do Angelo. Pogodziłam sie z tym,że ma Kirę. Chociaż Kira go dostała myśle,ze częściowo los mi to wynagrodził. Mój narzeczony tez jest spod znaku Koziorozca i ma taki sam charakter jak Angelo chociż jest starszy ode mnie o 14 lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka