Dodaj do ulubionych

Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka ?

06.07.09, 18:47
Hej ! Jak rpzeczytalam na kotku o tym,az zasmutnialam,Bardzo ich lubie,i nie
chcialabym zeby tak sie stalo.Z jedney strony lubie Kotka i wierze mu,ale z
drugiej nie wierze mu...albo to po prtostu jest plotka !!! JAk MYSLICIE ?
PISZCIE !sad
Obserwuj wątek
    • olciaa111 Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 06.07.09, 18:49
      Tak... mi również jest przykro... Ja też ich bardzo lubię
      Lecz wydaję mi się że to jest niestety prawda !
      Kevin teraz zaręczył się więc pewnie myśli o ślubie ... więc będzie mu trudno
      pogodzić te 2 rzeczy... Ale jednak cieszę się że Nick i Joe dalej będą
      występować. Nick wokalnie a Joe aktorsko. Świetnie że będziemy mogli jeszcze ich
      gdzieś zobaczyć na ekranie czy gdzieś smile Lub o nich usłyszeć. smile Szkoda że to
      koniec sad Ale mam nadzieję że to plotka xP
      • london19 Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 10.07.09, 17:40
        To jest plotka....
      • ewelausmiech Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 10.10.09, 23:02
        Ja czytalam w gazecie, ze oni sie nie rozpadna. Kevin nawet jesli jest zareczony
        to bedzie dalej grac i nawet jego narzeczona oznajmila ze nie bedzie mu w tym
        przeszkadzac, ze wie jak Kevin to kocha i nie bedzie mu zabreaniac czy co tam
        robic. W ogole oni nie maja zamiaru sie rozejsc, to nie prawda!smile
    • claudunia Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 06.07.09, 18:50
      Ja myslę ,że to jednak prawda. Kevin się "chyba" zaręczył..to nie dziwię się ,że chce poswięcić trochę czasu swojej dziewczynie..Joe i Nick i tak będą w showbiznesie ,więęc na prawdę nie ma co się przejmować tongue_out
    • Gość: Aguśś Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 19:23
      Ja slyszalam ze tak jak beyonce maja sobie zrobic przerwe na dwa lata. Bo Kevin chce zalozyc rodzine , a wtedy Nick chce nagrac solowa plyte , a Joe ma przez te dwa lata zrobic kariere aktorska . nie tylko w disney'u ! ;d !! ich tata na bloguu tak napisal ; " Beda mieli przerwe na jakis czas , potem bedzie powrót " tylee zrozumialam z siss . z twilera [ czy jak to sie pisze ~! big_grin
    • miss_mimi094 Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 08.07.09, 08:11
      nie dołuj sie to tylko głupawa PLOTKA!!!!!!!!!!!kiss
      • the_veronicas Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 10.07.09, 18:19
        Ja myśle, że to plotka!
        • andziulkaxd Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 11.07.09, 23:52
          To PLOTKA...Sami Jonasi zaprzeczyli tym plotkom
    • kolorowo Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 13.07.09, 11:45
      plotaa! . mam nadzieje
      • demcialove Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 13.07.09, 12:05
        .dla mnie zykłe gwiazdy .
        szczerze mowiac nawet
        tego nie czytalam .
        kotek chce tylko
        przykuc wasza uwage .
        pisze tak bo mu sie
        nudzi .
        zobaczycie .
        zaraz powstana kolejne piosenki .
        kolejne i kolejne .
        ja jb nie lubie .
        kiedys szalałam .
        ale juz niee .
        jedynie jeszcze Nick
        jest dla mnie przeboski.<3
        .ale i tak .
        to jest jedna , wielka
        plota .
        byekiss
    • mika999 Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 10.10.09, 22:49
      PLOTAAAA JAK NIC!!! angry
      mam taką ndzieje uncertain
    • madziusia94 Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 10.10.09, 22:54
      Mam nadzieję, że prawda. smile
      • olciia_jb Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 10.10.09, 22:56
        to plotka . co ty dziewczyno nie oglądasz filmików z nimi . !

tyle razy już mówili że się nie rozpadają i narazie nie mają takiego zamiaru .

zresztą kotek kilka razy już dementował tą plotkę . ; //

ja też ich lubię . big_grin
    • ewelausmiech Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 10.10.09, 22:57
      PLOTKA, PLOTKA, PLOTKA, PLOTKA, PLOTKA, PLOTKA, PLOTKA, PLOTKA, PLOTKA, PLOTKA
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • dakota_ Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 10.10.09, 23:00
      nie martw się .
      plotka .
      więkoszść tego co wypisują w necie to plotki .
      • sweetgirly Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 11.10.09, 17:07
        Według mnie to nie prawda. O tym samym dowiedziałam się z gazety Fun Club.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka