green_freak 06.07.09, 18:47 Hej ! Jak rpzeczytalam na kotku o tym,az zasmutnialam,Bardzo ich lubie,i nie chcialabym zeby tak sie stalo.Z jedney strony lubie Kotka i wierze mu,ale z drugiej nie wierze mu...albo to po prtostu jest plotka !!! JAk MYSLICIE ? PISZCIE ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olciaa111 Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 06.07.09, 18:49 Tak... mi również jest przykro... Ja też ich bardzo lubię Lecz wydaję mi się że to jest niestety prawda ! Kevin teraz zaręczył się więc pewnie myśli o ślubie ... więc będzie mu trudno pogodzić te 2 rzeczy... Ale jednak cieszę się że Nick i Joe dalej będą występować. Nick wokalnie a Joe aktorsko. Świetnie że będziemy mogli jeszcze ich gdzieś zobaczyć na ekranie czy gdzieś Lub o nich usłyszeć. Szkoda że to koniec Ale mam nadzieję że to plotka xP Odpowiedz Link Zgłoś
london19 Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 10.07.09, 17:40 To jest plotka.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelausmiech Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 10.10.09, 23:02 Ja czytalam w gazecie, ze oni sie nie rozpadna. Kevin nawet jesli jest zareczony to bedzie dalej grac i nawet jego narzeczona oznajmila ze nie bedzie mu w tym przeszkadzac, ze wie jak Kevin to kocha i nie bedzie mu zabreaniac czy co tam robic. W ogole oni nie maja zamiaru sie rozejsc, to nie prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
claudunia Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 06.07.09, 18:50 Ja myslę ,że to jednak prawda. Kevin się "chyba" zaręczył..to nie dziwię się ,że chce poswięcić trochę czasu swojej dziewczynie..Joe i Nick i tak będą w showbiznesie ,więęc na prawdę nie ma co się przejmować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguśś Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 19:23 Ja slyszalam ze tak jak beyonce maja sobie zrobic przerwe na dwa lata. Bo Kevin chce zalozyc rodzine , a wtedy Nick chce nagrac solowa plyte , a Joe ma przez te dwa lata zrobic kariere aktorska . nie tylko w disney'u ! ;d !! ich tata na bloguu tak napisal ; " Beda mieli przerwe na jakis czas , potem bedzie powrót " tylee zrozumialam z siss . z twilera [ czy jak to sie pisze ~! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 08.07.09, 08:11 nie dołuj sie to tylko głupawa PLOTKA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_veronicas Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 10.07.09, 18:19 Ja myśle, że to plotka! Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 11.07.09, 23:52 To PLOTKA...Sami Jonasi zaprzeczyli tym plotkom Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 13.07.09, 11:45 plotaa! . mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 13.07.09, 12:05 .dla mnie zykłe gwiazdy . szczerze mowiac nawet tego nie czytalam . kotek chce tylko przykuc wasza uwage . pisze tak bo mu sie nudzi . zobaczycie . zaraz powstana kolejne piosenki . kolejne i kolejne . ja jb nie lubie . kiedys szalałam . ale juz niee . jedynie jeszcze Nick jest dla mnie przeboski.<3 .ale i tak . to jest jedna , wielka plota . bye Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 10.10.09, 22:49 PLOTAAAA JAK NIC!!! mam taką ndzieje Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 10.10.09, 22:54 Mam nadzieję, że prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
olciia_jb Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 10.10.09, 22:56 to plotka . co ty dziewczyno nie oglądasz filmików z nimi . ! tyle razy już mówili że się nie rozpadają i narazie nie mają takiego zamiaru . zresztą kotek kilka razy już dementował tą plotkę . ; // ja też ich lubię . Odpowiedz Link Zgłoś
ewelausmiech Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 10.10.09, 22:57 PLOTKA, PLOTKA, PLOTKA, PLOTKA, PLOTKA, PLOTKA, PLOTKA, PLOTKA, PLOTKA, PLOTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 10.10.09, 23:00 nie martw się . plotka . więkoszść tego co wypisują w necie to plotki . Odpowiedz Link Zgłoś
sweetgirly Re: Jonas brothers Koniec !!!! Prawda czy Plotka 11.10.09, 17:07 Według mnie to nie prawda. O tym samym dowiedziałam się z gazety Fun Club. Odpowiedz Link Zgłoś