autowidol Re: Jestem złym człowiekiem, bo... 09.07.07, 17:51 * pozwoliłem umrzeć mojemu kanarkowi na balkonie w zimną, listopadową noc; * bluźnię Bogu myśląc o tym kraju; * naśmiewam sie z księży; * dokuczam mojej dziewczynie; * jestem ogólnie złośliwy; Odpowiedz Link Zgłoś
the.ctphr Re: Jestem złym człowiekiem, bo... 09.07.07, 18:24 - mistrzowsko wyrobiłam się w kłamaniu, oszukiwaniu, tudzież ściemnianiu dla własnych, niecnych celów - jestem obrzydliwie chciwa i zazdrosna (pewnie dlatego,że byłam jednym z tych rozpuszczonych bachorów, o których mowa powyżej) - ogólnie chciałabym zawsze być w centrum uwagi - jest wielu ludzi, którym życzę źle - lenistwo to moje drugie imię ...aha, i nie znoszę burzy, ani tym bardziej deszczu, co może nie czyni mnie złym człowiekiem, ale sprawia że jestem w zdecydowanej mniejszości... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 01:32 Mam wrażenie, że wątek był po to, żeby było śmiesznie. A zrobiło się groźnie. Powiało jakąś nienawiścią: do ludzi, do zwierząt, agresją, nie wiem czy to żarty, ale mnie się nie podoba. A już posty o zatłukiwaniu zwierząt powinny być usuwane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 14:43 A może lepiej, jak ktoś sobie odreagowuje w sieci, a nie w realu? Kocham pieski, kotki, a nienawidzę dzieci. Co mam z tym zrobić? Nauczycielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:39 Kocham pieski, kotki, a nienawidzę dzieci. Co mam z tym zrobić? > Nauczycielka. zmien zawód a tak w ogole to nie przeżywaj ,masz 2 miesiace wolnego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 19:18 Nienawidzę osób, które wytykają mi dwa miesiące wolnego. A gdybym chciała jechać w październiku w Bieszczady??? Albo wziąć dzień urlopu na żądanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 00:29 mozesz czy ktos ci broni?juz tak nie piszczcie bo o ile nauczyciel polskiego czy matematyki cos tam jeszcze robi to reszta baki zbija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: invisible Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.ols.vectranet.pl 11.07.07, 01:45 Gość portalu: zenotka napisał(a): > mozesz czy ktos ci broni?juz tak nie piszczcie bo o ile nauczyciel polskiego > czy matematyki cos tam jeszcze robi to reszta baki zbija Coś takiego może powiedzieć tylko ktoś, kto w życiu nie przeprowadził ani jednej lekcji. Największym wysiłkiem w nauczaniu jest nie przekazywanie wiedzy, ale zmuszanie niektórych uczniów, by raczyli się zachowywać jak ludzie i cokolwiek na tych lekcjach robili, a przy tym nie pyskowali i nie obrażali nauczycieli. W Choćby za to użeranie się należą się dwa miesiace urlopu bez żadnych wymówek. iem z doświadczenia, że cztery godziny uczenia (z grupami w wieku podstawówkowym lub gimnazjalnym, bo dorośli na kursach to co innego) wykańczały mnie zdecydowanie bardziej niż 8h pracy biurowej przy kompie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:03 jeszcze raz powtarzam w takim razie zmieńcie ludzie prace albo się starajcie ,nie ma nic gorszego niż nauczyciele ,ktorzy nie znoszą dzieci.To trzeba chociaz troche lubic! poza tym mam w rodzinie paru nauczycieli i bezpośrednio od nich wiem jak nie wiele robią w porownaniu do nauczycieli jez.pol czy matemat.Przepisywalam nawet kiedys oceny z dziennika na kartki dla rodzicow: co to sa 3 oceny z geografii czy biologii plus jedna klasowka na semestr w gimnazjum/no juz nie przesadzajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "" Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:13 Gość portalu: zenotka napisał(a): > jeszcze raz powtarzam w takim razie zmieńcie ludzie prace Nienawidzę ludzi, którzy zawsze mają tani argument, taki jak ten zacytowany powyżej. Pamiętaj, zenotko, że słowa skargi na żaden temat, bo: -możesz zmienić pracę -"-"-"-"-"-"-"- męża -"-"-"-"-"-"-"- dzielnicę/mieszkanie -"-"-"-"-"-"-'"- twarz Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Jestem złym człowiekiem, bo... 11.07.07, 14:41 Twarzy zmienić nie może, ale wszystko inne tak. Życie polega na wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: invisible Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.ols.vectranet.pl 11.07.07, 16:42 Gość portalu: zenotka napisał(a): > jeszcze raz powtarzam w takim razie zmieńcie ludzie prace albo się > starajcie ,nie ma nic gorszego niż nauczyciele ,ktorzy nie znoszą dzieci.To > trzeba chociaz troche lubic! poza tym mam w rodzinie paru nauczycieli i > bezpośrednio od nich wiem jak nie wiele robią w porownaniu do nauczycieli > jez.pol czy matemat.Przepisywalam nawet kiedys oceny z dziennika na kartki dla > rodzicow: co to sa 3 oceny z geografii czy biologii plus jedna klasowka na > semestr w gimnazjum/no juz nie przesadzajcie. Nie przesadzamy - np. bycie nauczycielem j. obcego czy nauczania początkowego to siedzenie drugie tyle w domu nad przygotowywaniem zajęć, sprawdzaniem różnych rzeczy itp., co w pracy na konkretnych lekcjach. A gdzie zebrania, rady pedagogiczne, szkolenia, obowiązek awansu zawodowego itp? I wszystko po godzinach. Ja pracę zmieniłam, bo uczenia w gimnazjum wrogowi bym nie życzyła. Ale nadal drażnią mnie takie opinie, że się nic nie robi i że tyle wolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.toya.net.pl 12.07.07, 10:35 Otóż NIE mogę. Zabraniają mi przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zła Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:59 *nie cierpie nadgorliwych ludzi *nietolerancji *głupoty *seriali w Polsacie, w ogóle tv *głupich, pustych i zazdrosnych panienek w pracy, lubie im grac na nerwach, żeby miały o czym gadac przez pół dnia, *instytucji kościoła, zakłamanych księży, *lubie za to miec pieniądze, WłASNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrin Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:02 Nienawidze ludzi, którzy mnie obgadują(zwłaszcza tych co mnie nie znaja i komentuja wygląd)i tez ich obgaduje oraz nasmiewam z ich wyglądu Mam alergie na wypindrzone wygladajace jak panny lekkich obyczajów gimnazjalistki i licealistki Szlag mnie trafia jak ktos sie na mnie długo patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Jestem złym człowiekiem, bo... 10.07.07, 17:50 Nie cierpię towarzystwa okupującego poczekalnie przed gabinetami lekarskimi. Przeważnie są to stare, b. agresywne baby. Najgorsze, że śmierdzą! Niemytym ciałem i niepranymi od Bóg wie jak dawna ubraniami. Chętnie zdarłabym z nich publicznie cuchnące łachy, powiedziała co trzeba i wsadziła towarzystwo pod prysznic Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_krzyk_dody Re: Jestem złym człowiekiem, bo... 11.07.07, 14:12 - zawsze kiedy widzę bezdomnego człowieka, to moja twarz przybiera wyraz wstrętu. (tak właściwie, to jest mi tych ludzi żal, ale niestety tylko w momencie kiedy nie znajdują się w moim pobliżu.) - nie lubię zwierząt. Jako dziecko doprowadziłem do śmierci dwie świnki morskie mojego brata dając im za dużo trawy do jedzenia (zdechły z przeżarcia). Cieszę się, że w Polsce nie ma powszechnego dostępu do broni, bo gdyby był, to załatwiłbym sobie spluwę i wasze koty i psy musiałyby się mieć na baczności :P. - śmieszą mnie podłe, wredne, chamskie kawały. Najlepiej jeśli dotyczą tematyki religijnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kretyna Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:55 ostatni_krzyk_dody napisał(a): ). Cieszę > się, że w Polsce nie ma powszechnego dostępu do broni, bo gdyby był, to > załatwiłbym sobie spluwę i wasze koty i psy musiałyby się mieć na baczności Gdybyś zrobił cokolwiek mojemu psu, jeździłbyś na wózku. I nie potrzebuję do tego broni, patafianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giertych Roman Jestem człowiekiem, bo... IP: *.tpca-cz.com 11.07.07, 23:00 ????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaa Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 17:52 za mojego zwierzaka byś zginął impotencie Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_krzyk_dody Re: Jestem złym człowiekiem, bo... 16.07.07, 12:36 Chyba pomyliliście wątki. Ten brzmi: "jestem złym człowiekiem, bo...", a nie "Obraź osobę nad tobą, tak aby nie usunęli posta". Poza tym znajdujemy się na forum HUMORUM. Przeczytajcie jeszcze raz tytuł tego forum, przemyślcie, co ono oznacza, a następnie zastanówcie się czy wasze komentarze były właściwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitu-pitu Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:30 ogarnia mnie szał wściekłości jak mi spadają ciuchy z wieszaka w sklepie, poza tym wystrzelałabym tych co głośno się śmieją i to właśnie wtedy jak ja nie mam humoru, i jeszcze jedno: muszę być naprawdę zołzą bo nie znoszę ciap i obślizgłych, milutkich dziewcząt z mojej roboty...brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:25 ....wyzwala się we mnie agresja, której nie kryję, kiedy ktoś zwraca się do mnie "proszę panią" ...gdy ktoś podaje mi rękę zwiędłą i omdlewającą( rzadko uścisk jest mocny i stanowczy)czuję wtedy obrzydzenie i pogardę, ...mam ochotę pobić osobę jedzącą słonecznik w miejscu publicznym, szczególnie w autobusie,pociągu, przystanku, ...kipię ze złości, gdy jestem świadkiem czyjejś głośnej rozmowy telefonicznej. Słowo daję, kiedyś nie wytrzymam i zwrócę uwagę. ...gardzę osobami niezaradnymi, jęczącymi, roszczeniowymi- no to jest paskudna cecha wyjątkowo( moja rzecz jasna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Velika Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: 195.117.27.* 12.07.07, 14:50 Nienawidzę psów. Uważam że posiadanie psa w mieście, a w szczególności w bloku powinno być zabronione. Rzygać mi się chce jak widzę obsrane chodniki i trawniki. Kiedyś się przejdę i jednemu z drugim obsram wycieraczke. Poza tym nienawidzę części posiadaczy psów którym najwyraźniej brakuje wyobraźni i uważają że puszczanie psa luźno bez kagańca i smyczy jest w porządku. Też bym chętnie te wszystkie kundle wystrzelała łącznie z właścicielami. Poza tym jestem spokojną, kochającą świat osobą. Nigdy nikomu nie zrobiłam krzywdy ani nawet nikogo porządnie nie zbluzgałam, chociaż niektórym się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella1991 Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 17:34 Z tymi psami to masz troszeczke racji-ale fakt faktem,ze kto widzial u nas zestawy do sprzatania psich/kocich kup w powszechnej sprzedazy? Jest ich niewiele...niestety. Ja z kolei nienawidze: -niedomytych,wrecz smierdzacych potem,moczem ludzi w tramwajach,na ulicach,w przychodniach(powystrzelalabym,wrrrr.....) -to samo,jezeli chodzi o zaniedbane,uwalane nawozem krowy na wsiach,brudne,zabiedzone psiny itd.(oczywiscie wystrzelalabym wlasciceli,a nie Bogu ducha winne zwierzaki). -tu bedzie troche hardcore:nie znosze ciężarnych z wywalonymi na wierzch brzuszyskami,zwłaszcza jeżeli brzuszek jest nie za piękny,z rozstępami...Mam ochotę takiej delikwentce zaproponować,aby sobie po porodzie całą macicę na wierzch wywaliła,coby jej się tak pięknie między nogami fajtała....Natomiast ciężarne ubrane fajnie,z polotem,w jakichś tunikach czy ciążowych sukienusiach mnie rozczulają,jest to słodki,fajny widok.Cóż wiem,sprawa gustu. -u siebie nie znoszę odrostów na włosach,kiedy tylko zbliża się termin farbowania,nie wogę się doczekać!U innych odrosty,czy np.połamane paznokcie zniosę,a u siebie nie! - nie lubię też tatuaży,sama nie mam i nie dam sobie zrobić za nic w świecie,ale też rozumiem,ze dla innych to mega-frajda i nie czepiam się. Pozdrawiam wszystkich-Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkie NIE Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: 80.50.235.* 13.07.07, 21:22 o kurde ja na temat bab w ciąży moglabym napisac doktorat. one mnie normalnie obrzydzają.okropne to jest. owszem sa dziewczyny ktore w ciąży wygladaja BOSKO i sluzy im ta ciąża...ale to rzadkosc...niestety wiekszosc kobiet w ciazy zapomina o tym ze powinna dbac o siebie...no i przede wszystkim nie exponowac tak brzucha...jakies krotkie bluzki itd...to jest ohydne Odpowiedz Link Zgłoś
parispari Re: Jestem złym człowiekiem, bo... 13.07.07, 21:35 Nienawidzę gołębi, uważam, że powinno się je wytępić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 22:59 Gość portalu: Velika napisał(a): > Nienawidzę psów. Uważam że posiadanie psa w mieście, a w szczególności w bloku > powinno być zabronione. A ja uważam, że dostęp do sieci takim półgłówkom jak ty powinien być zabroniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 22:15 -nie znoszę upałów. Denerwuje mnie jak ktoś ten żar nazywa piękną pogodą -nie lubię plaż, widok tylu ciał działa na mnie odrzucająco -lubię burze, chłodne noce i deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
polip.gosiewskiego Re: Jestem złym człowiekiem, bo... 15.07.07, 22:39 w pracy (hotel) szklanki i filizanki wycieram ta sama scierka co uprzednio kibel i podloge, z czystej zlosliwosci, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaa Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:38 -nie cierpię psa sąsiadki, zawsze wali du-pskiem o moje drzwi, warczy na mnie (...na wszystkich w sumie) i chce się rzucać jakbym mu coś zrobiła... no źle mu rzyczę :/ -wkurzają mnie psie kupy na trawniku/chodniku i jak rozgrzane w słońcu śmierdzą nawet jak stoję 10 m dalej... mam ochotę zwrócić uwagę każdemu właścicielowi takiego srającego pieska żeby sprzątnął ( generalnie lubię psy, tylko ludzie nie umieją się z nimi obchodzić) -bleeeeh... i smród spoconego robola który pomyka przede mną, mam ochotę zaatakować go dezodorantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:11 Gość portalu: jaaaaaaaaa napisał(a): . no źle mu > rzyczę :/ A ja jestem złym człowiekiem, bo jak czytam wypociny paskudnego wodogłowia, który robi takie błędy to nie tylko mnie mdli, ale mam ochotę go znaleźć, zamknąć na miesiąc ze słownikiem, albo jakąkolwiek książką, niech nauczy się pisać, analfabeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basiek Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 19:46 :( a ja jestem złym człowiekiem bo notorycznie robię błędy... nie wiem dlaczego, znam zasady a i tak czasem walę taki BYKI że aż boli... :/ a w cale nie jestem gamoniem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizia nie jesteś złym człowiekiem tylko głupim po prostu IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.07, 18:57 Gość portalu: Azorek napisał(a): > -lubię burze. No, uwielbiam. Jasne, że nie w lesie, tylko w domu, ale buzra jes > t dla mnie zjawiskiem pięknym i pożądanym. Wiem, że burze i ulewy niszczą upraw > y, ludzie potem w tv płaczą, kogoś zabił piorun, a ja słucham prognozy i jestem > bardzo zadowolona, jak zapowiadają burzę...Już dziś czekam, bo ma być. > > -było mi miło, jak wrednemu sąsiadowi - donisicielowi, przez którego wielu inny > ch sąsiadów miewa wizyty kontroli skarbowej - ukradli samochód...Na nas nasyłał > tylko straż miejską... > > -nie odczuwam chrześcijańskiej miłości, jak oglądam wiadomości i twarzyczki tyc > h, co za mnie dezydują... > > -już nie wierzę w miłe staruszki, od kiedy jedna zdzieliła mnie laską, bo chcia > łam jej pomóc wysiąść z tramwaju...Brzydko się o mnie wyraziła, jeszcze...Wielu > staruszek nie lubię po prostu... i to wszystko biedaku na Twój temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re:do fizi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:12 Sama jesteś głupia. Nie łapiesz klimatu. A Azorka zostaw w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re:do :) 20.07.07, 19:30 w dupie mam łapanie klimatu, głupi azorek i ty też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:32 -jeszcze w zeszlym roku kradlam w hipermarketach (bardzo duze sumy,liczone w tysiacach) -jestem złośliwa i zawistna -piszę po ścianach różnymi rzeczami(głównie w poblizu drzwi nielubianych sasiadow) -czasem wychodzi ze mnie chamka- w tym tygodniu to juz ze trzy razy wyszla -raz zwymiotowalam na pranie sasiadki przez balkon, a blizej mialam do lazienki,ale zaslugiwala, zapewniam was -eeee tam, za duzo tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.nap.wideopenwest.com 21.07.07, 02:02 uwielbiam patrzec jak moj radosny i beztroski (lub jak kto woli rozwydrzony) bachor doprowadza do szalu nadetych i na caly swiat wkurzonych dretwiakow. A lubie to do tego stopnia, ze wlasnie zamierzam wydac na swiat drugiego takiego wkurzacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva Re: Jestem złym człowiekiem, bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:09 ... spektakl pt. żałoba narodowa wywołuje u mnie odruch wymiotny. Zawsze tak mam przy takich akcjach...trudno. Odpowiedz Link Zgłoś