Dodaj do ulubionych

Piszemy Abecadliki !!!

15.07.07, 02:40
Abecadlik to spójna logicznie historyjka napisana tak, że każdy następny
wyraz zaczyna się od kolejnej litery alfabetu.

Przykład:

Adamaszkowy, biały całun dodawał Elżbiecie fantastycznej gracji, harmonii i
jaskrawej krasy. Lipowe mary nie odbierały piękności. Rodzina stała tłumnie u
wezgłowia zmarłej.

Celem umożliwienia napisania lekkich, dowcipnych i sensownych historyjek
pomijamy polskie litery oraz Q, X, V oraz Y.

Używamy, więc tylko: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R, S, T,
U, W oraz Z.

Co ważne, użyte być muszą wszystkie wymienione litery.

Zapraszam do zabawy :-)
Obserwuj wątek
    • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 15.07.07, 02:52
      Andrzej buzował. Cyklon dynamicznych emocji fantazyjnie galopował. Huraganowy
      impet jadowicie kąsał. Lepper miał nadzieję ograć przeciwnika. Roman
      statystował, towarzyszył utracjuszowi wyczekując zwycięstwa.
    • gryfna_frelka Re: Piszemy Abecadliki !!! 15.07.07, 13:55
      Ale Bartek czadu dawał estetyką fantastyczną,
      gdy Helenkę i Jadwigę kabrioletem lila, łąką miejscową,
      na opalanie przy rożnie szaszłyków tuzin, ugorem wiózł.
      • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 26.11.07, 00:55
        Zdegustowany Wacław utyskiwał tłumiac szloch. Renata publicznie
        oszkalowała naszego mężczyznę. Ladacznica, kobieta jastrząb i
        histeryczka gardłowała fantazjując erotycznie. Dzień cynicznie
        buzował abnegacją.
    • Gość: Cytryna Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 15.07.07, 14:29
      Anielsko biala Celina dreczyla efektownie Fryderyka, giezlem halucynacje intymne
      jeno kryjac. Luba! - mruczal - Najdrozsza! - omamiony przez rozkosz - Slodkie
      twe usta wariacko zgryze!
      • Gość: zenotka Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 15:17
        Afrykańczyk biegł celowo drobiąc efektownie.Frywolny gibon huśtając irysem jął
        klaskać lecz mały ,niesforny opos rzucajacy szybko tykwą ubił wydrwigrosza
        zdradliwie.
        • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 16.07.07, 07:35
          Aromatyczny bukiet, cyzelowany dynamicznie, emanował fantazją. Gorzelnia
          hodowała indyjskie jabłonie. Kalvados, likiery, miętówka, nalewki oszałamiały
          rewelacyjnym smakiem. Także unikalna whisky zniewalała.
      • Gość: kizia-mizia Do Cytryny IP: *.icpnet.pl 15.07.07, 16:23
        Ano byde czekać. Dyć erotyzm Fryderyka grzeszne halucynacje intymne jeno kryje.
        Lecz ma nadzieja okaże rozczarowanie. Sennością Ty udaremnisz wariackie zapały.
        • palnick Re: Do Cytryny 15.02.08, 23:24

Amore! Bądź czuła. Dynamiczne, erotyczne figliki gwarantują hiper
          innowacje. Jesteś kobietą luksusową, miękką. Nie okiełznasz
          podniecenia. Raczej szczerze ten układ wymościsz zakochaniem.
      • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 15.07.07, 16:44
        Antypatyczna Barbara celowo dręczyła Edwarda. Facet gnębiony haniebnie,
        intensywnie jęczał. Kobieta lubieżnie molestowała niewinną ofiarę. Ponadto
        raczyła samogonem tego umęczonego watażkę. Zgroza!
    • Gość: bazz Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 16:36
      Aby brodaty człowiek dzieci energią fascynował, grzebień, harmonijka i jakiś
      kwiatek lub motylek nienagannie obsuszony powinny rozpychać starca torbę,
      ujmując wigoru zazdrośnikom.
      • Gość: Stykkisholmur Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.retsat1.com.pl 15.07.07, 18:14
        Anormalny, bardzo cierpki, dręczący, ewentualnie filuterny grymas Heleny igrał,
        jejku, katastrofalnie ! Lato migotało, nowe okazje przychodziły... Rano się ta
        udręka wreszcie zakończy !
        • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 16.07.07, 00:11
          Amerykańska barmanka cynicznie dolewała eteru francuskim gościom hotelu.
          Irytująca jejmość krytycznie lustrowała mężczyzn nieświadomych okoliczności
          przygotowywania rewelacyjnych shake’ów. Tajemniczy uśmiech wróżył zgon.
    • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 16.07.07, 20:07
      Arabscy bojownicy cenili damasceńskiego egiptologa. Faworyt grupy imamów -
      jaskrawych kabotynów, lubieżnych macho - nie okazał przychylności. Rozstrzelał
      satrapów. Trupy ułożył w ziemiance.
      • Gość: Stykkisholmur Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.retsat1.com.pl 16.07.07, 20:33
        Aldona - blondwłosa, ceniona diva - emanowała furią, gdyż Henryk irytował ją
        kolosalnie. "Ludzie! Monstrum - nie operowa pieśniarka!" - ryczał swawolny
        taternik. "Uuuuuuu!" - wtórowali zgromadzeni.
        • zielony.koala Re: Piszemy Abecadliki !!! 16.07.07, 21:05
          Astronauta,będąc Czechem dobrym,ewentualnie fanatycznym,gorliwie hamował
          instynkty jadowite,które lubieżne monstra napędzały ochoczo.Pracował
          radośnie,swymi trudami umęczon,wcześnie zmarł.
          • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 31.08.07, 18:16
            Anorektyk bekał czule. Dojadał elementy foki - głowę, haczykowaty i
            jelitowy korpus, lekką mosznę. Niedojadanie otumaniało paraliżująco.
            Rekord sączenia trunków uzmysłowił wariarowi zaparcie.
    • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 16.07.07, 21:19
      Anastazy boleśnie czkał dotykając ekstatycznie frywolnego gorsetu Haliny.
      Ignorowany jak kundel, lubieżnie myślał nad okrutną, poniżającą, rozkoszną,
      straszliwą, tragiczną, uwłaczającą, wyrafinowaną zemstą.
      • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 28.11.07, 17:26

Apolonia bajecznie cmokała dotykając ekstatycznie fallusa Grzegorza
        Halamy. Impertynenckie, jazgotliwe kwilenie lubieżnego mężczyzny
        nękało obywatelkę. Panna rozmasowała skubańcowi tasiemcowaty,
        umęczony wykwit zbereźnika.
    • Gość: lonia Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.07, 22:40
      Ania Budzyńska, całkiem dostatnia, elegancka facetka, gardziła Henrykiem i jego
      kabrioletem. Leniwie mijał najniższe okna posiadłości, rycząc silnikiem tylko u
      wylotu zabudowań.
      • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 16.07.07, 22:52
        Aligator, bandyta cyniczny, dokazywał energicznie. Floryda gromadziła harpuny i
        jednorazowe kałasznikowy. Ludność miotała niewybredne obelgi. Parlamentarzyści
        republikańscy sączyli tequilę udając wielkie zatroskanie.
        • Gość: lonia Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.07, 23:46
          Ach, by ciało dało euforię frywolną, godzę-się hasać i jeździć konno. Lecz mnie
          natychmiast ostudzi próżny rumak, stający tylko ułamek właściwego zakresu.
          • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 29.07.07, 08:21
            Zmysłowy Waldemar uwodził tysiącami samice. Rwał panienki oczarowując
            niespotykaną męskością. Laga jego imponowała horrendalną, gigantycznie
            falliczną elastycznością. Dawał czułym babeczkom Armagedon.
      • Gość: Stykkisholmur Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.retsat1.com.pl 16.07.07, 22:59
        Alarm buczał cały dzień. Ewakuowano fabrykę, giełdę, hurtownię i jadalnię.
        Każdy ledwie mógł nadążyć. Oszołomieni pracownicy ratowali się. Tą udrękę wielu
        zapamięta...

• palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 17.07.07, 07:24
          Aztekowie badali celowość defensywy. Ewakuacji finisz gotowali Hiszpanom.
          Indianie jednocześnie konsekwentnie liczyli, mieli nadzieję obronić państwo.
          Ratować swoją tysiącletnią, ugruntowaną wiedzę. Zobaczymy...
    • Gość: lonia Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.07, 22:48
      Aby bogacić-się, co dzień Ewa Fromborska grabiła hurtem i jednostkowo kosztowne
      leki. Miała bezustannie olbrzymi popyt, reklamując swój towar u wszystkich
      zawodników.
      • Gość: lonia Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.07, 22:51
        pomyłka: bezustannie - nieustannie
        • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 17.07.07, 23:19
          Aptekarz Bernard, cudowny doradca, epilepsję fukniętym gołębiom herbatnikami
          indyjsko-japońskimi kapitalnie leczył. Miał nieraz ostre przypadki! Różne
          stosował terapie uwsteczniające wyniki zawikłań.
    • Gość: lonia Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.07, 10:57
      Adam, brat Celiny dostał eko farmę, gdyż Hieronim Iwański, jego kuzyn, leciał
      migiem na Ostatnią Podróż. Rozkazał siebie tylko u wrót zakopać.

(nie wiem, czy ktoś coś z tego zrozumie :))
      • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 17.07.07, 12:02
        Anglia będzie ciążyła do efemerycznej federacji. Główne horrendum indywidualnej
        jaźni krajan Lancelota - marrazm, niszczycielskim objawem. Ratunkiem są tylko
        umiejętne wymiany zarządzających.
    • pajupaju Re: Piszemy Abecadliki !!! 17.07.07, 13:41
      Atmosfera była całkiem dołująca, ewidentnie figle ginęły.
      Humoru i jowialności koniec, lecz może nie o przygnębieniu rozmawiajmy. Się
      trochę uśmiechnijmy, wyluzujmy, zaśpiewajmy...
      • Gość: lonia Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.07, 15:25
        Aby baby chciały dostarczyć emocji, faceci gromadzą huk informacji, jaką
        kobiety lubią miłość najbardziej odczuwać. Prawdę rzekłwszy, starania takie
        uznanie wielkie znajdują.
        • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 17.07.07, 20:38
          Alicja - blagierka. Celina - dręczycielka. Ewa - fanatyczka, Grażyna -
          histeryczka, Iwona - jędza, Kasia - ladacznica, Maria - nimfomanka. Okropne!
          Panowie ratujcie! Samice to upadłe wydry zepsute!
    • Gość: kizia-mizia Mnie się to kleci IP: *.icpnet.pl 17.07.07, 21:36
      Ależ byłam, czekałam długo, Edgara fagotem grania.
      Hubert idzie jednak kulejąc. Laska łomoce mocno.
      Napiszę obszernie po rozstaniu. Spokojnie tutaj.
      Uważaj! Ważne zapytanie.
      • Gość: lonia Re: Mnie się to kleci IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.07, 22:24
        Apatyczny był cały dzień Edward Floriański, gdyż Halina i jej konusowaty lizus -
        mąż nagle odmówili pożyczki roweru. Szprychy trzy ułamane widocznie zauważyli.
        • palnick Re:Piszemy Abecadliki!!! 18.11.07, 11:38
          Alkomat brzęczał, czerwieniał, drżał ekstatycznie. Funkcjonariusz
          gwałtownie huczał informując jadącego kabrioletem Leona. Mężczyzna
          niewinnie odpowiadał postękując. Ratunku szukał tłumacząc upojenie
          wczorajszym zaprzysiężeniem.
    • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 17.07.07, 22:40
      Adam - bandyta. Czesław - donosiciel. Emil - filozof, Grzegorz - hipochondryk,
      Iwan - jebaka, Kazimierz - lump, Marek - nekrofil. Okropne! Panie ratujcie!
      Samce to upierdliwe wałkonie, zboczeńcy!
      • Gość: lonia Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.07, 22:51
        Ala, baryłkowata, czarnowłosa dziewczyna, epatowała fatalnie głupkowatym
        humorem, idiotycznie jąkając kawały. Lubiła mówić następnie o prostych
        radościach swego tuzinkowego, uroku wyzbytego życia.

Tak, ten o wałkoniach lepszy niż o wydrach! ;)
        • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 30.11.07, 12:44
          Zenon wykolejeniec, utracjusz, typowy sadysta rwał pająkom odnóża.
          Nękał muchy, lemury, kaczki, jenoty i hieny. Gardziły facetem elity.
          Dziewczyny cynicznie batożyły alfonsa.
      • salamandra222 Re: Piszemy Abecadliki !!! 17.07.07, 23:01
        Absolutnie bezmpózgie cielę - Damian, efemeryczny, francowaty, gamoniowaty
        hipopotam i jajogłowy introwertyk jadał kebab, lubił łazanki. Może naturalne,
        lekkich łagodnie miał nie olewać? Przecież resztę "słodyczy" też uznawał. W
        zasadzie żył... .
        • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 17.07.07, 23:09
          salamandra222 napisała:

> Absolutnie bezmpózgie cielę - Damian, efemeryczny, francowaty, gamoniowaty
          > hipopotam i jajogłowy introwertyk jadał kebab, lubił łazanki. Może
          naturalne, lekkich łagodnie miał nie olewać? Przecież resztę "słodyczy" też
          uznawał. W zasadzie żył... .

---
          Fajne ale powtórki liter i polskie znaki :-)
          • salamandra222 Re: Piszemy Abecadliki !!! 17.07.07, 23:27
            Ale bohater czekistów, ćwok demoniczny, egzotyczny facet - genialny, humorzasty
            ideał, jest kapitalnym lektorem. Łatwo mnie nie ochrzani. Przecież resztę
            swojej świetnej, twórczej uwagi właśnie zatracił. Żałuję.

Dziękuję Mistrzu;-)
            • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 16.12.07, 14:55

Amber, bursztyn - cudowny dodatek, elegancki fant gwarantujący humor
              i jeszcze kopę licznych miłych niespodzianek. Oprawiony pięknie,
              radujący swoją tajemniczą, unikatową wartością - zniewala.
      • Gość: Ruta Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.chello.pl 18.07.07, 01:12
        Zakwestionowanie wzmiankowanych urywków tekstu spowoduje realny proces
        odchodzenia na manowce literatury. Korygowana jednolitość i hermetycznie
        groteskowa forma ewoluują do częstokroć błazeńskich aberracji.
        • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 08:46
          Zaskakujący wynik uniwersalnej teorii stosowanej radykalnie pokazał oczywistą,
          niekonwencjonalną możliwość lokowania kapitału. Jednocześnie impet hossy
          gwarantował fantastyczne efekty dodatkowo cykl bessy amputując.
          • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 11:57
            Nie ma czegoś takiego, jak "cykl bessy". Opowieść miała być z sensem!
            • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 12:13
              obrobka_skrawaniem napisała:

> Nie ma czegoś takiego, jak "cykl bessy". Opowieść miała być z sensem!

---

Odsyłam do Teorii Fal Elliota :-)
              • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 13:28
                Nie ma "cyklu bessy", jest cykl hossy-bessy (cykl koniunkturalny). Pełna faza
                tego cyklu składa się z hossy i bessy.
                • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 13:56

> Nie ma "cyklu bessy", jest cykl hossy-bessy (cykl koniunkturalny). Pełna faza
                  > tego cyklu składa się z hossy i bessy.

---

Pozostaje mi współczuć Twojej rodzinie :-))))
                  • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 14:35
                    Wszyscy się mamy świetnie, a ja nieźle zarobiłam na giełdzie. :-)
                    • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 19.02.08, 18:13

Zwyczajne wino ukradzione, typu "Sokrates", Ryszard przyniósł Oli.
                      Niewiasta mruknęła lubieżnie. Kobiecie jabol imponował histerycznie.
                      Grzesznie falująca emocją dupa, czarowała bajecznie absztyfikanta.
                  • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 15:01
                    palnick napisał:
                    > Pozostaje mi współczuć Twojej rodzinie :-))))

Palnick, pomyliłeś wątki. To się kwalifikuje do tego:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=65354521
            • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 16:42

> Nie ma czegoś takiego, jak "cykl bessy". Opowieść miała być z sensem!

---

Sama chciałaś :-)))
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=61102184&a=61103170
              • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 17:47
                To jest już kompletnie nie na temat. Zaraz poszukam Twoich błędów
                ortograficznych, a jest ich dużo, oj dużo! :-)
                Myślałam, że podasz mi link do odpowiedniego opracowania na temat giełdy i że
                się dzięki Tobie jeszcze czegoś nauczę. ;-)
                • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 18:13

> To jest już kompletnie nie na temat. Zaraz poszukam Twoich błędów
                  > ortograficznych, a jest ich dużo, oj dużo! :-)
                  > Myślałam, że podasz mi link do odpowiedniego opracowania na temat giełdy i że
                  > się dzięki Tobie jeszcze czegoś nauczę. ;-)

---
                  Widzisz Obróbko, ja nie walczę z Tobą. Nie dbam o drobne potknięcia. Nie
                  zwracam uwagi w taki sposób, że widać satysfakcję z nakrycia kogoś na błędzie.
                  Nie czepiam się drobiazgów. I mam poczucie hmoru, czego i Tobie życzę :-)
                  Link:
                  www.tradingexpert.pl/index.php?idmenu=2&menu=2&submenu=12&lang=pl
                  • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 18:40
                    Uważasz, że nie mam poczucia humoru? W takim razie nie mam co robić na tym forum.
                    Jeśli widzisz moją satysfakcję, to jesteś przeczulony.
                    • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 19:06
                      cały drżę, bo nie wiem czy mozna amputować bessę :-)
                  • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 19:09
                    Popraw sobie aureolę, bo Ci się przekrzywiła.
                    • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 19:14
                      Zapiekle warcząca, ujadająca tragikomicznie, stosująca reprymendy pani Obróbka.
                      Nieświadoma możliwości luzu. Krytyczna jejmość, irytująca Horpyna głosząca
                      forumowiczom ewangelię doskonałości. Cycaty, bufonowaty apostoł :-)
                  • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 19.07.07, 11:07
                    palnick napisał:

> Widzisz Obróbko, ja nie walczę z Tobą.

Walczysz ze mną już od bardzo dawna (może nawet od samego początku). Walczysz,
                    prowokujesz i mścisz się na mnie. O co Ci chodzi? Żebym odeszła z tego forum?

Jeśli jesteś taki idealny, to dlaczego z Twoich wątków poodchodzili wszyscy żywi
                    ludzie? Zostaniesz zupełnie sam, będziesz sam ze sobą się bawił, sobie wysyłał
                    walentynki, sam ze sobą dyskutował, aż zupełnie sfiksujesz. Wyjdź z czterech
                    ścian swojego cennego domu na zewnątrz, to tam jest życie. Tu jest wszystko
                    sztuczne. Skąd wiesz, kiedy byłam sobą, a kiedy grałam? Mogłam mieć kilka nicków
                    i nigdy byś się nie zorientował, że to ja. Nie zrobiłam tego, dzięki czemu
                    wylazło z Ciebie, Twojej koleżanki Kropki i jeszcze paru osób coś, co ukrywaliście.

Nie musisz mi przesyłać opracowań na temat cyklu koniunkturalnego. Podstawy
                    ekonomii znam, a na giełdzie radzę sobie na tyle dobrze, że nie muszę się
                    oddawać (dawać dupy, wg Twojej terminologii) za wycieczkę do Indii.
                    • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 19.07.07, 11:58
                      Czy teraz też widzisz moją satysfakcję? Bo ja jej nie widzę, jest mi cholernie
                      przykro.
                      • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 19.07.07, 12:10

> Czy teraz też widzisz moją satysfakcję? Bo ja jej nie widzę, jest mi cholernie
                        > przykro.

---
                        Za wszystko, co było głupie i złe
                        Za wszystko, co było przepraszam Cię

Nie gniewaj się za wszystkie moje żale
                        Zapomnij o tym, czego nie było wcale
                        Zapomnij o głupich uwagach przy stole
                        Już nie myśl o żartach zupełnie nie w porę
                        Przepraszam za słońce przepraszam za deszcz
                        Za wszystko, za co tylko chcesz...

Tylko uśmiechnij się, proszę. Nie chciałem Ci sprawiać przykrości.
                        P.
                        • salamandra222 Re: Piszemy Abecadliki !!! 19.07.07, 12:21
                          A było całkiem dobrze.
                          Efekt? Fatalnie głupia historia... i jak kogoś lubić? Łatwiej może nie okazywać
                          przyjaźni różnym "sieciowym" towarzyszom. Uff!!
                          Więc zostawmy żale;-)
                          • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 09.08.07, 02:14
                            up!
                        • totorotot Re: Piszemy Abecadliki !!! 23.03.08, 13:04
                          Ja bardzo prepraszam, alnick, ale ten wierszyk jest niezgodny z zasadami tego watku...
                          ;-)
                          • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 23.03.08, 13:56
                            totorotot napisała:

> Ja bardzo prepraszam, alnick, ale ten wierszyk jest niezgodny z
                            zasadami tego watku...;-)

---
                            Lepiej napisz coś zgodnego :-)
                            • totorotot Re: Piszemy Abecadliki !!! 25.03.08, 10:14
                              Aliści bede czytac duzo esejów, filmować gibnięcia harlejów i jeszcze kablować leserów, łojeju, mogę następnie ochrzaniać Palinicka, qrka, radośnie strugającego tutaj uciesznego wierszokletę y zalotnika :-)
                              • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 12.04.08, 08:05
                                totorotot napisała:

> Aliści bede czytac duzo esejów, filmować gibnięcia harlejów i
                                jeszcze kablować
                                > leserów, łojeju, mogę następnie ochrzaniać Palinicka, qrka,
                                radośnie strugające
                                > go tutaj uciesznego wierszokletę y zalotnika :-)

---
                                Dla mnie bomba! :-)
                    • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 19.07.07, 12:03
                      Skąd tyle frustracji?
                      Ja Ciebie lubię od samego początku. Myslałem, że Ty mnie też. To co nazywasz
                      walką, prowokacją..., to po prostu przekomarzanki z inteligentną kobietą.
                      Przyznasz, że dawałaś mi nieżle popalić w ramach tych zabaw. Ty po prostu
                      czasem stajesz się nadmiernie zasadnicza, co bywa zabawne. Nigdy mi nie
                      przyszło do głowy, żeby Ci sugerować odchodzenie z tego forum. To byłaby
                      strata. Sama prosiłaś wyżej o linka. Może to był sarkazm? Nie zorientowałem się.
                      O co chodzi z Indiami?
                      Kto to kropka?
                      Obróbko, daj spokój i bądź dalej sobą na tym forum :-)
                      pozdrawiam.
                      P.
                      • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 19.07.07, 21:45
                        Co można Twoim zdaniem powiedzieć o osobie, która prowokuje mnie do wypowiedzi,
                        które mogą być później użyte przeciwko mnie przez moich wrogów? Dodam, że ta
                        osoba twierdzi, że mnie lubi. Ciekawe, czy ten ktoś zrobił to z własnej
                        inicjatywy, czy na czyjąś prośbę.
                        Ów mistrz manipulacji wymanipulował już z tego forum wiele osób.
                        • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 19.07.07, 23:27

> Co można Twoim zdaniem powiedzieć o osobie, która prowokuje mnie do
                          wypowiedzi,
                          > które mogą być później użyte przeciwko mnie przez moich wrogów? Dodam, że ta
                          > osoba twierdzi, że mnie lubi. Ciekawe, czy ten ktoś zrobił to z własnej
                          > inicjatywy, czy na czyjąś prośbę.
                          > Ów mistrz manipulacji wymanipulował już z tego forum wiele osób.

----
                          Kóż jest tym mocarzem?

Ja cię lubię:
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=55998538&a=56026852
                          • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 20.07.07, 11:40
                            Nie pozostaje Ci nic innego, jak rżnąć głupa, ale są tacy, którzy wiedzą o co
                            chodzi. Zainteresowałam się tym, dlaczego odeszła Wilma. To były te same metody,
                            co w moim przypadku: prowokacje i manipulacje. W końcu tego nie wytrzymała.
                            Wielka szkoda, że już tu nie bywa, bo pisała doskonałe limeryki. Ja tak nie
                            potrafię.

palnick napisał:
                            > Ja cię lubię

Właśnie zauważyłam:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=65923807&a=66118045

Dzięki za przemiłe pożegnanie. Możesz sobie na mnie jeszcze poużywać.
                            o_s.
                          • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 20.07.07, 11:44
                            Jeszce dobra rada: uważaj na kobiety. Mogą być inteligentniejsze, niż przypuszczasz.
                            • salamandra222 Re: Piszemy Abecadliki !!! 20.07.07, 11:54

> Jeszce dobra rada: uważaj na kobiety. Mogą być inteligentniejsze, niż
                              przypuszc
                              > zasz.
                              Palnick mieni się feministą, uwielbia manipulować ludźmi. Mnie to nie obchodzi,
                              bo jestem odporna (w dużym stopniu) na manipulacje.
                              Obróbko pisz proszę, bo fajnie Ci to wychodzi:-) To nie jest forum prywatne
                              Palnicka i nie musisz się nim aż tak przejmować (z całą sympatią dla Palnicka).

Pozdrawiam
                              ira
                              • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 20.07.07, 12:04
                                Tak myślałam Ira, że to Ty. Dostosowałaś się do ogólnego trendu?
                                Mnie też się zdaje, że jestem odporna, ale mnie to wkurza.
                                Na razie mi się odechciało wszystkiego, chyba czas na urlop.

Pozdrawiam
                                o_s.
                                • salamandra222 Re: Piszemy Abecadliki !!! 20.07.07, 12:14
                                  Nie wiem do czego miałabym się dostosować - trendów nie śledzę.
                                  Ja to ja, mam ciut przerosnięte Ego. Niczym się nie przejmuj, zwłaszcza
                                  wirtualnymi bytami. I udanych wakacji życze, a po wakacjach udanych rymów.

W niezamieronym akcie zemsty spprałyśmy trochę palinckowy wątek, a On nic nie
                                  może z tym zrobić:-)))

Palnicku pozdrawiam feministów;-)
                                  • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 20.07.07, 12:35
                                    salamandra222 napisała:

> Nie wiem do czego miałabym się dostosować - trendów nie śledzę.

Trend jest taki, żeby mieć wiele nicków.

> W niezamieronym akcie zemsty spprałyśmy trochę palinckowy wątek, a On nic nie
                                    > może z tym zrobić:-)))

Może, może, nie zauważyłaś czarnej dziury na tym forum?

Feminizm Palnicka: dobra baba to goła baba (i chętna).
                                    • salamandra222 Re: Piszemy Abecadliki !!! 20.07.07, 12:45

> salamandra222 napisała:
                                      >
                                      > > Nie wiem do czego miałabym się dostosować - trendów nie śledzę.
                                      >
                                      > Trend jest taki, żeby mieć wiele nicków.

Mam tylko jeden. Zakladam nowe konto (to jest moje trzecie, a na gazecie jestem
                                      od początku) po likwidacji starego. Bo interenet mi pozwala być kimś innym niż
                                      dotąd, a prawdziwe życie nie, bo niestała jestem, a w życiu nie mogę sobie
                                      pozwolić, bo, bo... :-)
                                      Gdybym używałała iluś tam nicków jednocześnie to przecież nie ujawniałabym
                                      pozostałych "imion"?
                                      >
                                      > > W niezamieronym akcie zemsty spprałyśmy trochę palinckowy wątek, a On nic
                                      > nie
                                      > > może z tym zrobić:-)))
                                      >
                                      > Może, może, nie zauważyłaś czarnej dziury na tym forum?

Zauważyłam ale mam naiwną nadzieję, że to chwilowe - wakacje itd.
                                      >
                                      > Feminizm Palnicka: dobra baba to goła baba (i chętna).
                                      Nie wiem i nie obchodzi mnie to. To jest matrix, nie prawdziwe życie. Znaczna
                                      większosć z nas nigdy nie spotka się live. Więcej dystansu:-))
                                      • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 20.07.07, 14:00
                                        W każdym razie dobrze, że jesteś Iro, bo już myślałam, że też stąd odeszłaś, a
                                        uwielbiam czytać Twoje limeryki. :-)
                                        Pozdrawiam serdecznie
                                        o_s.

PS.Czarna dziura wsysa od dawna.
                                      • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 20.07.07, 14:02
                                        Zołzowata wiedźma, używając topora, schlastała rzeczywistego przyjaciela.
                                        Polewała octem niedocenione, męskie lecz kolorowe jednostkowe impoderabilia.
                                        Hasała gruboskórnie feminizm elegancki dobijając. Cynizm był absolutny.
                                        • Gość: Kurrara Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:06
                                          Obróbko skrawaniem i Palnicku...ale żeście nas wykiwali...Cały czas, śledząc
                                          Wasze wierszowane przekomarzanki, byłam pewna, że wyjątkowo się lubicie i dobrze
                                          rozumiecie. A może teraz też wpuszczacie wszystkich w maliny??!

Sorki, że się wtrącam, ale zaciekawiła mnie teoria z wymanipulowywaniem ludzi z
                                          forum. I kto to Kropka? Można by się coś więcej dowiedzieć w tym temacie? Bo
                                          szczerze przyznam, żem okropnie niekumata- tyle tu siedzę i nic nie skojarzyłam :-(
                                          Pozdrawiam- Kurrara
                                          • obrobka_skrawaniem Re: Piszemy Abecadliki !!! 21.07.07, 14:58
                                            Ja nie widzę powodu, żeby Palnick mnie lubił, skoro wszystko mu we mnie
                                            przeszkadza. Niech się zajmie lepiej wielbieniem własnej osoby.
                                            • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 03.08.07, 02:08
                                              up.
    • wariant_b Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 01:42
      Absolutne beztalencie. Czego dotknie eunucha flamastrem granatowym:
      hasełka idiotyczne, jakieś koszmarne limeryki, moskaliki niedorobione -
      palant równo spartaczy, totalnie udupi. Wielki zawód.
      • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 08:08
        Atletyczny Bartłomiej, całkowity dureń, emanował finezyjną głupotą. Heros,
        ideologiczny Janosik kompromitujący lewicę mamrotał niewyraźnie. Otępienie
        powodowane racjonowaniem seksu targało umysłem wykolejonego zbira.
    • pajupaju Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 10:24
      Aromatyczne babki czekoladą dekorowane, efektowne faworki, glazurowane
      herbatniki i jakieś kolorowe landrynki mokną na obrusie. Party raczej
      skończone, totalna ulewa wszystko zatopiła.
      • Gość: lonia Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.07, 11:07
        Adam bardzo chciał dostać etat firmy garmażeryjnej "Hak i Jak". Kursował Lotem
        między najważniejszymi osobami pełniącymi rozliczne stanowiska tego,
        ustawicznie wzorowego, zakładu.
        • wariant_b Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 11:19
          Aldona, babsztyl cycaty, dopadła entuzjastycznie fujarkę gościa hotelowego.
          I jak każe literatura muzyczna na okoliczność podobną, ręką silnie trzymając,
          ustami weń zadęła.
          • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 11.12.07, 19:34

Adolf, bydlak cyniczny, dopadł entuzjastycznie Franię grzeszącą
            hardo. I jak każe literatura melodramatyczna na okoliczność podobną,
            rycersko skonstatował: to ujdzie wiedźmie. Zaręczam.
    • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 11:54
      Amerykański bank celowo deprecjonował Euro. Finansjera gorliwie harcowała i
      jątrzyła. Koncerny ledwie mogły nieco ograniczać początki recesji. Sytuację
      trudno ujarzmić w zarodku.
      • pajupaju Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 12:57
        Abecadliki bawią całą drużynę e-gazetowych forumowiczów. Główkowanie, humor i
        jeszcze kombinowanie logiczne mnie nie odstrasza. Palnick rozpoczął
        sympatyczną, towarzyską układankę wyrazową. Zapraszamy!
        • Gość: vp Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.rzeszow.mm.pl 18.07.07, 14:43
          Zaiste, wątek ucieszny. Teksty superanckie, rozbawienie publiki oczywiste.
          Niezwykłe myślowe łamańce, lekko konfabulacyjne jak i humoru głębią
          fascynujące, estetyką dziwną czarujące. Brawa autorom.
          • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.11.07, 11:58
            Akceptacja będąca ciepłym dowartościowaniem eksperymentu faktycznie
            generuje humorystyczne inicjatywy. Jednak konieczność liczenia mniej
            natchnionych opinii powoduje racjonalny stosunek tekściarzy.
            Ubawienie widowni zapłatą.
        • Gość: mm Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.hascom.com.pl 18.07.07, 14:46
          Anna była całuśną dominą emitującą flirt dla groźnych histeryków, którzy
          lubili miętosić nagie obłe przedramiona. Ratunek stwarzał tylko uważny wzrok Zenona.
          • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 19:11
            Afrykański baptysta ciągle dawał elfom flety. Grały harmonijnie i jasno, kiedy
            linczował marudnych Nigeryjczyków. Ostatni próbował ratować skórę tratując
            umarłych w zawzięciu.
    • Gość: sak Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: 195.117.158.* 18.07.07, 14:54
      palnick napisał:
      > Przykład:
      >
      > Adamaszkowy, biały całun dodawał Elżbiecie fantastycznej gracji, harmonii i
      > jaskrawej krasy. Lipowe mary nie odbierały piękności. Rodzina stała tłumnie u
      > wezgłowia zmarłej.

Alabastrowe, blade ciało denatki ewidentnie faworyzowano. Gruby hrabia Ignacy
      jej kibić lubieżnie macał, natomiast oberpolicmajster Pietrov - rubasznie
      stękając - tarmosił upięte włosy zamaszyście.
      • Gość: lonia Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.07, 18:20
        A było co debatować: ekolog francuski gardził harmonogramem i jeszcze
        klasycznym litewskim menu na obiedzie polsko - rosyjskiego sympozjum. Toteż
        uzgodniono wydalenie zarozumialca.
        • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 24.08.07, 00:56
          Aniela, baba cycata, dominująca emocjonalnie, frymarczyła godnością
          Henryka. Inaczej jakoś Kleofas mógł na ową panią reagować. Skutki
          takich układów wysoce zaskakiwały.
          • kafar.pl Re: Piszemy Abecadliki !!! 05.01.08, 16:58

Akwarela błyskotliwie cyzelowana, dojmującą emocjami feerią
            gwałtownych, histerycznych idiosynkrazji jawnie kaleczyła miłosne
            nirvany opętanych Rosjan.
            Sens takich udziwnionych wypowiedzi - zerowy.
            • Gość: lonia Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.08, 19:37
              O przepraszam, niektóre miały trochę sensu :)
              • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 06.01.08, 14:55
                Zaaferowany Włodek uparcie tropił sens. Robota postępowała opornie,
                napotykała masę lekkich kłopotów. Jednocześnie ilość haków
                gwałtownie falowała emocjonując energicznego drwala. Cud beztalencia
                atakował.
    • wariant_b Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 18:39
      A Barnaba, cham dożarty,
      Ewy faciom groził - hardy
      I jej kumpla Leszka
      (Myślę - nie omieszkał)
      Podstępnie ryj strzaskać twardy.

---
      Utrudnienie w zasadzie żadne.

• palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 19:08
        wariant_b napisał:

> A Barnaba, cham dożarty,
        > Ewy faciom groził - hardy
        > I jej kumpla Leszka
        > (Myślę - nie omieszkał)
        > Podstępnie ryj strzaskać twardy.
        >
        > ---
        > Utrudnienie w zasadzie żadne.
        >
        ------------
        Wspaniałe ! :-)
        • Gość: lonia Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.07, 19:52
          No nie, jak wy tak, to ja wymiękam!
          :)
          • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 20.07.07, 19:48
            Zołzy, wiedźmy upadłe tu są rzadkością,
            pielęgnują ogródki namiętną miłością.
            Leczą kaca jadem
            i handlują gadem
            funkcjonując etycznie - dziś cieszą bez agresywnością.
            • salamandra222 Re: Piszemy Abecadliki !!! 20.07.07, 20:19
              palnick napisał:

> Zołzy, wiedźmy upadłe tu są rzadkością,
              > pielęgnują ogródki namiętną miłością.
              > Leczą kaca jadem
              > i handlują gadem
              > funkcjonując etycznie - dziś cieszą bez agresywnością.

Taki mądry, a taki guuupi.
              P.s.
              I tak Cię lubię, bom też głupia;-))
              • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 20.07.07, 20:23
                salamandra222 napisała:

> Taki mądry, a taki guuupi.
                > P.s.
                > I tak Cię lubię, bom też głupia;-))

---

Ja ciebie Irunia też. Powód już znasz :-))
                • salamandra222 Re: Piszemy Abecadliki !!! 20.07.07, 20:27
                  No tak, dwoje głupich.
                  Idę na wódkę, wypiję Twoje zdrowie:-)))
                  • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 28.07.07, 22:52
                    salamandra222 napisała:

> No tak, dwoje głupich.
                    > Idę na wódkę, wypiję Twoje zdrowie:-)))

----
                    Dzięki :-) Dlaczego nie spróbujesz abecadlika?

Aluminiowa bariera czyniąca dostęp emancypantek fatalnym, gasiła heroicznie,
                    indywidualne, jeszcze kobiece, lamenty męczące natarczywością. Odgradzała panów
                    raczących się tytoniem, usiłujących walczyć zawzięcie.
                    • salamandra222 Re: Piszemy Abecadliki !!! 29.07.07, 09:05
                      palnick napisał:
                      >

>
                      > ----
                      > Dzięki :-) Dlaczego nie spróbujesz abecadlika?

Bo nie chce mi się wysilać intelektualnie. Jeszcze zmądrzeję i po co?
                      A zresztą... :-)

Zwariowany Yeti Xawery widział ustawicznie tłumy smutnych ryzykantów pod
                      ociosem - niektórzy mieli ładne laski. Któryś jęczał i huśtał gibony.
                      Facet ewidentnie dawał ciała. Był antyterrorystą.
                      >
                      > Aluminiowa bariera czyniąca dostęp emancypantek fatalnym, gasiła heroicznie,
                      > indywidualne, jeszcze kobiece, lamenty męczące natarczywością. Odgradzała
                      panów
                      >
                      > raczących się tytoniem, usiłujących walczyć zawzięcie.
                      >
                      • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 08.08.07, 04:55
                        salamandra222 napisała:

> palnick napisał
                        > > ----
                        > > Dzięki :-) Dlaczego nie spróbujesz abecadlika?
                        >
                        > Bo nie chce mi się wysilać intelektualnie. Jeszcze zmądrzeję i po
                        co? A zresztą... :-)
                        >
                        > Zwariowany Yeti Xawery widział ustawicznie tłumy smutnych
                        ryzykantów pod ociosem - niektórzy mieli ładne laski. Któryś jęczał
                        i huśtał gibony. Facet ewidentnie dawał ciała. Był antyterrorystą.
                        > >
                        ---
                        Super!
        • wariant_b Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 20:12
          Zamiast włos u troglodyty
          Szarpać, robiąc publicity
          Octem napój małolatę
          Lub kup jabol i herbatę -
          Gdyż fan E. dlań cień. Bandytyzm.

---
          Aaa?
          • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 26.12.07, 16:58
            Złowieszczy wytrzeszcz u Tuska. Schetyna, Radek, Pitera - oszaleć
            nam przyjdzie. Ludzie kupili jawne i hucpiarskie gołosłowie.
            Fantazje, ewidentną dętą cyniczną bezczelność, arogancję.
      • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 20:09
        Zaś Teodor, sku..el rzadki
        pieści oko nagością matki.
        Lecz kobiety jodłują
        i huncwota gilotynują.
        Facet eunuch, dziś ciul bez armatki.
        • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 18.07.07, 21:31
          poprawka :-)

Zaś waść Uler Teodor, szuja rzadki,
          pieści oko nagością matki.
          Lecz kobiety jodłują
          i huncwota gilotynują.
          Facet eunuch, dziś ciul bez armatki.
    • pajupaju Re: Piszemy Abecadliki !!! 19.07.07, 10:31
      Ale biustonosz! Cały dookoła efektownie falbaną gustowną haftowany. Istotnie,
      jest kunsztowny. Lśniące malutkie naszywki ozdabiają przepięknie rzeczony
      stanik. Tak udekorowany wzbudza zachwyt.
      • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 05.10.07, 17:02
        Aborygeni buszowali cichcem dookoła europejskich finansistów.
        Główkowali intensywnie jak kapitalistów, liczykrupów można naciągnąć.
        Obmyślili plan. Rankiem skutecznie trzepnęli upatrzonym wizytatorom
        zaskórniaki.
    • aguszak Re: Piszemy Abecadliki !!! 19.07.07, 12:25
      Ażeby bardzo cierpiała Dorota, ewentualnie fatalnie głupiała, Henryk i Jerzy
      kochali, lubili, miłowali namiętnie. Oszczędzając pieszczot - ranili siebie,
      tudzież umiłowaną wielokrotnie zdradzali.
      • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 12.11.07, 14:40
        Antypatyczny bandyta cierpliwie dręczył Edwarda. Frywolnie gawędził
        hamując impertynencje, jednocześnie kalecząc lassem mężczyznę.
        Nerwowo okładał pałką rzężącego smętnie torunianina. Utrciwszy wigor
        zasnął.
    • palnick1 Re: Piszemy Abecadliki !!! 19.07.07, 14:04
      Apetyczna bachtanka całowała doskonale. Emira fallus gniótł hajdawery,
      impotencja jego konała. Lubieżny możnowładca namiętnie obmacywał panienkę.
      Ramadan stawiał tamę umizgom większego zakresu.
    • Gość: lonia Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.07, 16:03
      Anita Bogucka, czarująca dama - emerytka, faworyzowała głównie humorzaste,
      idealnie jednobarwne koty. Lamentowała monotonnie na okropne psy radośnie
      studiujące technikę: uchwycić - wytarmosić - zadusić.
      • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 26.08.07, 23:08
        Agent Bolek, cienias, dureń eufemistycznie flekował Golenia.
        Hyży "intelekt" jest komiczny lecz miernota naszego ojca
        posierpniowej rzeczpospolitej smutkiem tchnie. Umiemy wykreślić
        zboczeńca?
    • wariant_b Re: Piszemy Abecadliki !!! 19.07.07, 17:35
      Ale będzie chryja!
      Definiujemy ekstremalne formy grupowego humoru i już.

Kurtyna!!!!!!!!

Lepiej myśleć, niż od półtora roku
      szukać terapii u wrednych zboków.
      • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 30.12.07, 07:41
        Adam - bękart, cham denerwujący, egoista, fanfaron, głupawy histeryk
        imponujący jadowitymi komentarzami leniwie mamrotał. Nielegalne
        operacje przynosiły realną satysfakcję temu UB-ckiemu
        współpracownikowi. Zgroza!
    • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 20.07.07, 11:27
      Arcybiskup Bostonu cyklicznie deprawował efebów. Faworyzował George'a Hursta,
      inteligentnego juniora. Kopulował leniwie, manierycznie nieświadom obserwacji
      papieskiej. Rada szpiegów tajnie umyśliła wyeliminować zboczeńca.
      • Gość: lonia Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.07, 23:34
        - Aniu, bardzo chcę dostać Edka forda galaxy.
        - Heniek Iwański już kupił, lecz może nie opłacił pierwszej raty sierpniowej,
        to umowa wygaśnie. Zaczekaj.

Można już kontynuować?
        • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 21.07.07, 00:33
          Aldono, bądź cierpliwa! Dziś eliminacja Franciszka. Flinta gotowa. Hałasować i
          jęczeć killer lubi. Myśl nie o powodach rewanżu. Skup tylko uczucia. Wykończymy
          zbira.
    • wolomin_w_nocy Re: Piszemy Abecadliki !!! 21.07.07, 11:28
      Andrzej beknie. Cała długotrwała epopeja fagasa gaśnie, hamuje.
      Imperator Jarek Kaczka liczy na omotanie posłów rozpierzchniętej Samoobrony -
      talony, urzędziki, wekselków zwroty.
      • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 22.07.07, 10:01
        Andrzej będzie cierpiał. Denerwująca epopeja fuhrera gumofilców, harce i
        jadowite komentarze lumpa, nie odczarują prawdy. Ręczę - sprawiedliwość teraz
        uniemożliwi watażce zwycięstwo.
        • Gość: vp Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.rzeszow.mm.pl 22.07.07, 11:07
          Znowu wybory? Ustawiczne testowanie społeczeństwa. Ryzykowne podchody,
          obiecanki, nieziszalne mrzonki. Łzy leją koalicjanci, jednak ignorują hańbiące
          groźby faryzeuszy. Elektorat drwi czasami beznamiętną akceptacją.
          • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 22.07.07, 14:53
            Znienawidzony warchoł usiłujący tumanić społeczeństwo raniony! Padł ogłuszony
            niespodziewaną mistyfikacją. Lepper kona. Jego image harcownika gnije. Filipek
            elegancko dementuje. Czas buraka amputować.
        • Gość: lonia Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.07, 12:58
          Zofia widziała ustawicznie teścia spacerującego ryneczkiem, ponieważ odnalazł
          niedawno miłość. Ludwika, kwiaciarka, jednoznacznie interesowała Hipolita.
          Gdyż faktycznie, emanowała dobrocią, ciepłem, była atrakcyjna.
          • Gość: Stykkisholmur Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.retsat1.com.pl 22.07.07, 14:54
            Zofia wzięła urlop. Torbę spakowała, ruszyła pośpiesznie Oplem na Mazury.
            Leniwa koneserka jezior ignorowała hamulce, gnając frywolnie - energiczna
            dziewczyna chwilami bywała agresywna.
            • Gość: Stykkisholmur Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.retsat1.com.pl 22.07.07, 14:55
              nie ściągnąłem od Ciebie Zofii. To byl zbieg okolicznosci :)
              • Gość: lonia Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.07, 23:14
                (do Stykkisholmura: O... A było mi miło!)

Zwierciadło wyraźnie ukazuje twarz. Straszne rzeczy prawdziwie obnaża. Nawet
                małe, lepkie kratery jątrzą intensywnie. Higiena gwarantuje fragmentaryczną
                erupcję. Daremnie. Codziennie bakterie atakują!

fuj!
                • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 23.07.07, 01:02
                  Zaskakująca wolta umiłowanego Tuska. Stanowczy, racjonalny, przekonujący.
                  Odmiana nijakiego, mdłego lenia, krętacza jest irracjonalna. Hasła genseka,
                  fascynująco ewoluują do czegoś bardzo abstrakcyjnego.
                  • Gość: lonia Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.07, 01:45
                    Za wałkonia uważała Tadka siostra:
                    - Rano, powiekę odemknie. Nadaremnie! Może leżeć, kiedy już inni harują.
                    Główkuje: Forsę ewentualnie da cioteczka. Bardzo amoralne!
                    • Gość: lenka Re: Piszemy Abecadliki !!! IP: *.mofnet.gov.pl 23.07.07, 13:08
                      Akurat blady chłopiec depnął ewidentnie fajnego grzyba hihocząc i jeszcze
                      klaszcząc. Ledwo mógł nadążyć, obmyslając plan raptownej, szybkiej i trwałej
                      ucieczki. Wkrótce zwiał.
                      • palnick Re: Piszemy Abecadliki !!! 23.07.07, 14:26
                        Analiza badań cywilizacji dawnego Egiptu, finansowanych globalnie, hamowała
                        irracjonalne, jednostkowe komentarze. Liczba mumii niesłychanie otumaniała
                        poszukiwaczy ryjących szpadlami.Teby ukrywają wiele zagadek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka