Dodaj do ulubionych

Kto Wam się podoba (i dlaczego)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 19:23
Ale wstydzicie się przyznać do tego np. znajomym. Podoba w sensie fizycznym
lub okolicznym.
Może to być pryszczaty, majacy 1,40 m w kapeluszu sąsiad, przynudzający
70-letni wykładowca lub Michael Jackson.:) Na forum jesteśmy anonimowi, więc
zachęcam do aktów odwagi.:)

Idę na pierwszy ogień. Podoba mi się Jack Nicholson, chociaż mógłby być moim
dziadkiem, albo gdyby się postarał to chyba nawet i pradziadkiem. Mimo, że
wygląda jakby powoli przymierzał sie do trumny. No jakiś taki pociągający
jest, zrzucam to na jego szelmowsko-niebezpieczny talent aktorski i urok z
czasów młodosci.

Jeszcze Frodo z Władcy Pierścieni (Elijah Wood). Tutaj chyba zboczenie w drugą
strone - pedofilia.:) Zawsze chciałam mieć takie wielgachne oczy, więc to
chyba przez zazdrość.

Poza tym poba mi się taki jeden znajomy, który oprócz fajnego ciała nie ma nic
- jest nudny, głupi, gburowaty i zupełnie nieinteresujący.

Więcej wstydliwych przykładów wymienię gdy za moim przykładem pójdą inni.:)
Obserwuj wątek
    • stary_rura Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 19.07.07, 19:29
      Mandaryna, bo mi moja przypomina, tylko ze moja nieco pulchniejsza.
      Pulchniejsze wole. Monika Levinsky tez mi sie podoba ;-DDDDDDD
      • Gość: misio Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.bagu.cable.ntl.com 21.07.07, 15:30
        Podoba mi sie córka starego rury.
    • papiezyca84 Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 19.07.07, 19:52
      No ja Cię bardzo przepraszam, ale Jack Nicholson tak opływa seksem, że
      wolałabym go od wielu przystojnych młodych facetów!

A na temat:

Jeśli chodzi o mnie, to kręci mnie niemożebnie Maciek Maleńczuk, chociaż on
      akurat opływa menelizmem. Ale mnie ciągnie do meneli, może to dlatego :D
      • Gość: shirley Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:07
        Jak dla mnie to Maleńczuk opływa seksem. Może takim w menelskim wydaniu, ale
        jednak.:)

A do Nicholsona mam zastrzeżenia ze względu na wiek - toć on jest po
        siedemdziesiątce!
        • papiezyca84 Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 19.07.07, 20:27
          Maleńczuk... mhhhrr i ten głos... gdyby on mi tak pomruczał i pośpiewał....
          Ściągam majtki przez głowę ;)))
      • princessofbabylon Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 20.07.07, 10:09
        papiezyca84 napisała:

> Jeśli chodzi o mnie, to kręci mnie niemożebnie Maciek Maleńczuk, chociaż on
        > akurat opływa menelizmem. Ale mnie ciągnie do meneli, może to dlatego :D
        >

hehe wlasnie siedze w kafejce i spiewa mi pan Maleńczuk ;)
    • Gość: vp Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.rzeszow.mm.pl 19.07.07, 20:42
      Harry Potter, tzn. Daniel Radcliffe :-)
      • Gość: vp Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.rzeszow.mm.pl 19.07.07, 20:44
        Acha, dlaczego? Bo jest przystojnym chłopcem :-))
      • sumire Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 19.07.07, 22:39
        kurde, mam to samo :))

tylko że knypek z niego i już chyba za dużo nie urośnie... no ale oczy ma obezwładniające :) i ja nawet byłam na tej sztuce, w której na golasa biegał, niemniej oczywiście nikt z moich znajomych o tym nie wie. takie tam niegroźne skrzywienie ;)
    • Gość: lolita Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.ver.airbites.pl 19.07.07, 20:44
      Roman Giertych mi się podoba
      Jest taki męski i ma mocny twardy głos
      No i to mężczyzna z zasadami
      • gondra Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 19.07.07, 20:57
        Skoro pojechałaś po całości to ja też mogę.:) Jacek Kurski mi się podoba. Ta
        jego pewność siebie, asertywność, poczucie humoru, sposób bycia. Facet jest sexy
        (tak, wiem, że jestem jedyną osobą na świecie, która tak uważa), chociaż szuja i
        nie znoszę go.
        • Gość: verylili Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.lanet.net.pl 19.07.07, 22:11
          Nico McBrain(z Iron Maiden):brzydki,durny akcent i bełkoce bez sensu-on i tylko
          ON!Kiedyś z obowiązku pracowniczego ochraniałam koncert Maiden(służyć i bronić)i
          o mało co przy nim nie zemdlałam.
    • Gość: nueve Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 22:50
      Ja kocham Ulfa Ekberga! Tego z Ace of Base.
      Niezmiennie od 13 lat (choc przez ostatnie 8 całkiem wyleciało mi to z głowy).
      Ale na mysl, ze bedzie 5go w Szczecinie... robi mi się mokro w majtkach...!
    • Gość: Kazik Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.07.07, 22:56
      Jako nastolatka byłam strasznie zakochana w Kaziku Staszewskim. I to przez parę
      ładnych lat.
    • Gość: turysta klasyczne pieknosci hollywood IP: 66.244.172.* 19.07.07, 23:02
      sharon stone i demi moore. nawet pojechalem do miasta filmowcow, ale ich nie
      widzialem ...
      • Gość: zenotka Re: klasyczne pieknosci hollywood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 23:30
        no wiec..eee..Mika-( ten od Relax take easy) ,nie wiem czemu ,jest taki dosc
        gejowaty ale podoba mi się jego glos ,wlosy ,usmiech i jak gra solo Grace Kelly
        w bialej koszuli tak jakoś seksi wyglada..
        ten z Harrego Pottera ale rudy..nie wiem jak się nazywa( kurcze to juz chore
        troche:P)
    • Gość: Matylda Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: 85.112.196.* 20.07.07, 01:04
      Uśmiejecie się zapewne...Józef Oleksy jest takim facetem i nie pytajcie
      dlaczego bo nie wiem. Ma to coś i już. Jakby Oleksy mnie nie chciał to może
      Kolberger czy Nowicki? i wcale nie ma znaczenia wiek. Są super, przynajmniej w
      starych filmach, gdy byli młodsi.
      • Gość: zoe Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.chello.pl 20.07.07, 09:02
        Aktor, który gra Snape w HP (sam sex a ma już 67 lat), Maleńczuk też no i Adam Michnik.
        • samaela Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 20.07.07, 09:34
          Piotr Mohamed "Glaca" ze sweet noise, tak an ogół to nie znoszę zakolczykowanych
          ludzi, ale jego to mogłabym schrupać, no i tez głos...
        • Gość: midnight Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: 80.51.166.* 20.07.07, 09:43
          "> Aktor, który gra Snape w HP (sam sex a ma już 67 lat),"

Alan Rickman - uwielbiam go już od Rozważnej i Romantycznej (ale w Szklanej
          pułapce mi się nie podobał)
          i jeszcze Paddy z Kelly Familly - pociąga mnie typ Włóczykija,
          • Gość: zoe Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.chello.pl 20.07.07, 17:11
            No właśnie ten. Zawsze i wszędzie. Zapomniała jeszcze o jednej personie. Koleś, który gra i czasem śpiewa w Big Cyc. Taki duży i okrągły.
          • Gość: daisy Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 00:09
            Paddy - o jeju jak on mi sie podoba, uwielbiam dlugie wlosy u facetow:))))),
            Axel Rose rowniez, zwlaszcza w mlodosci no i Sean Connery - facet ma klase i
            jakis taki spokoj bije od niego:)...
          • Gość: jaija Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.07, 00:36
            A.R. nie ma 67, tylko 61 lat. I jest niesamowicie seksowny.
            A Maleńczuk - ohyda ;)
    • farelkaa Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 20.07.07, 09:46
      O tak Nowicki i Nicholson :)
      ponadto Ronnie O'Sulivan (taki snookerzysta)
    • Gość: sonia Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:27
      człowiek-pająk jest brzydki,ale ma w sobie to coś,co mnie pociąga.Niestety nie
      pamiętam jak ten mój nieszczęsny obiekt się nazywa
      • Gość: michal Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:34
        Pakosińska z kabaretu moralnego niepokoju-przecudna jest.
        • Gość: ulala Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 17:05
          sylvester stallone - paskudny ale z nieznanych mi przyczyn niesamowicie mnie
          pociąga.
          Poza tym (choć w tym przypadku nie jest to już wstręciuch jak Stallone) James
          Marsters - odtwórca roli Spike'a (blond-wampira z serialu "buffy the vampire
          slayer") :D
      • princessofbabylon Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 20.07.07, 17:03
        images.google.pl/images?
        q=toby+mcguire&hl=pl&lr=&um=1&sa=X&oi=images&ct=title (???)
        • stary_rura Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 20.07.07, 17:09
          A mojej sie Malysz podoba. zawsze mowi: "patrz, stary, jaki on przystojny z tym
          wasem". Was zapusicilem alem lysy wiec do Malysza mi daleko.
    • Gość: shirley Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 17:21
      No dobra, mnie jeszcze Wojewódzki się podoba. Za energię, poczucie humoru i
      chłopięcy urok.

Poza tym Beckham bo przystojy jest. Ale to troche obciach bo Beckham to raczej
      towar dla 14-latek.
      • papiezyca84 Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 24.07.07, 13:19
        Gość portalu: shirley napisał(a):

> No dobra, mnie jeszcze Wojewódzki się podoba. Za energię, poczucie humoru i
        > chłopięcy urok.

mnie się kiedyś śniło, że uprawiałam z nim dziki seks, zupelnie nie wiem skąd
        mi sie to wzięło ;D
    • Gość: ona21 Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 20.07.07, 17:24
      Uwaga... ehm,Czak Noris. Łaaaaaa.
      Męski jest :)
    • Gość: anol Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 20:38
      mi sie podoba kolega z bylej szkoly w ktorej sie uczylam. wiem ze jemu tez sie
      podobalam ale nic z tego nie wyszlo teraz mieszkamy od siebie 548 km.
      • aangra Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 20.07.07, 22:11
        hihihi,Slash z G`n`R ale musi być w skórzanych spodniach:)Moim zdaniem-jedno z
        czołowych miejsc na liście samców alfa:D
        • kokoszkam Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 20.07.07, 23:24
          ooo TAK !! Slash to moja milosc sprzed kilku... ekhm lat :) te wlosy...mmrrrr

a jeszcze sprzed kilku lat, a teraz przypomniany powtarzanym serialem : Joe
          Penny z serialu Gliniarz i prokurator. heh, dla mnie męski do granic bólu.
        • Gość: ilse2 Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: 82.160.33.* 21.07.07, 00:26
          Axl Rose, zwłaszcza w obcisłych spodenkach gimnastycznych, np. takich jak na
          koncercie w Tokio, mniam...
        • klymenystra Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 21.07.07, 21:26
          Slash, Slash, Slash!
          Piotrus Steele z Type O Negative... taaaki duzy i tez a dlugie wlosy i szeroki
          w barach. mniam :)
          i Sting
          i Reeves
          i Irons (nie wierze, ze jest gejem)
          i Fronczewski O.o (za glos...)
    • croyance Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 20.07.07, 22:09
      Ekhm, hm.
      Mnie sie podobal kiedys ten czarny gosc z Army of Lovers, i podniecalo mnie
      niesamowicie, jak sie wyginal na lozku w pelnym makijazu i koralach
      spiewajac "I'm crucified". Ekhm.
      Ponadto, Jeremy Irons, ale on piekny jest, Woody Allen (tak, tak), Tony Blair
      (chociaz ma usmiech lisa i generalnie go nie lubie) oraz
      hmmmmmm
      wokalista "The Darkness"
      • Gość: Markowski Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.07.07, 22:17
        Grzegorz Markowski!!!
        Jedno słowo z jego strony i jestem jego! :-)
        Dlaczego? No ciągnie mnie do niego jak cholera!
        • Gość: daisy Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 00:15
          zapomnialabym .. jeszcze Legolas, Orlando w dlugich blond wlosach - mniaaam:D
          • Gość: jaija Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.07, 00:39
            Ale takie Legolasy czy Beckhamy to się podobają wszystkim gimnazjalistkom,
            chodzi raczej o takich, co się na ogół nie podobają. Hardcorem wątku jest dla
            mnie Oleksy :D
            A mnie się jeszcze taki antypatyczny typ podobał, co to w Harrym Potterze grał
            ojca takiego małego "Eminema" (czarny charakter) - wielki blondyn, piękny i
            zły :P
            • Gość: shirley Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 09:04
              No ale ja już nie jestem gimnazjalistką, a znajomym się nie przyznaję, że
              Beckham mnie kręci bo by się nabijali, że podoba mi sie lalkowaty ulubieniec
              małolat. Czyli wstydzę się tego.:)
              • Gość: Nuna Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.07, 11:07
                Podoba mi sie facet z naszej firmy, nie dosc, ze jest lysy to jeszcze ma na
                imie Bodo, ale ma taki piekny glos...Moj maz mogl by sobie zaoszczedzic gry
                wstepnej gdyby sie tylko odezwal takim glosem.
                • Gość: irena Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 21.07.07, 11:23
                  Jacek Nicholson, bo ma "to coś" w oczach:-)))
            • jazzer5 Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 22.07.07, 00:03
              Ojciec "małego Eminema" to Jason Isaacs-podoba się prawie wszystkim(wrzuć
              nazwisko w Googla).No i mnie oczywiscie też.Zawsze lubiłam starszych
              panów:Anthony Hopkins,Ian McDiarmid(Imperator w Star Wars)no i miłość mojego
              życia-strasznie rozpaczałam(pewnie bardziej niż on sam),kiedy stracił
              robotę:inteligentny,przystojny,świetne teksty-Donald H. Rumsfeld.
      • Gość: croyance Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: 86.29.144.* 21.07.07, 15:36
        Zapomnialam dodac, ze podobal mi sie tez kiedys niesamowicie Leszek
        Balcerowicz, mialam na scianie jego plakat.
        • Gość: croyance Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: 86.29.144.* 22.07.07, 13:18
          Aha i Al Pacino, ale on sie nie liczy, bo wszyscy wiedza, ze jest boski.
    • Gość: kika Prince IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.07, 15:28
      bo jest taki malutki i androgyniczny
      ja jestem dużawą, już nie androgyniczną blondyną, więc tworzyibyśmy piękną parę
      • Gość: kika i zawsze podobali mi się charyzmatyczni wykłado IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.07, 15:29
        wcy, którzy z reguły byli niscy, jeden miał wąsy pruskie, a drugi wygoloną łysinę

drżałam jak osika, kiedy wygolonego spotkałam w metrze...
    • s.u.n.d.a.y Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 21.07.07, 18:17
      Podobał mi się Robert Redford z "Niemoralnej propozycji" - teraz jest starszy i
      już "to nie to" ;]. W czasach, gdy dinozaury chodzły za oknami podobał mi sie
      mój nauczyciel - chłodny, ale miał TO COŚ. Podoba mi sie Wojewódzki z racji
      luzu, choć wkurza mnie czasem jego postawa dużego chłopca.
      • Gość: Ruby Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 23:41
        Ojej, noooo...! Robert Redford, ale z "Zaklinacza koni"! I równocześnie Kristin
        Scott Thomas (partnerka w tym filmie)...
    • devil.ka Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 21.07.07, 21:40
      Owen Wilson -mimo jego krzywego nosa- wymiękam jak go widzę :)
      • tejerro Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 21.07.07, 23:22
        Richard Chamberlain jako ksiądz Ralph de Bricassart:P Duchowny, gej i teraz to
        już pewnie ma z 80 lat albo w ogóle nie zyje...
        • fanliniifrontu Kto Wam się podoba (i dlaczego) Ania z tvn24 21.07.07, 23:27
          Anna Jędrzejowska z TVN 24 babka mistrzostwo świata i ma giga podniecającą
          przerwę między zębami i to mi się w niej najbardziej podoba:)
          • Gość: pasibrzuch Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) Ania z tvn24 IP: *.ejoa.com 22.07.07, 00:25
            gala.onet.pl/1,37663,1,9,ludzie_tvn24,galeria.html
            tera sie tak nazywa [39 l.] a ta szczelyna je sexy hyhy

pochanke tyz ujdzie
            • markus.kembi Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) Ania z tvn24 22.07.07, 00:56
              No niezupełnie, Anna Kalczyńska i Anna Jędrzejowska to dwie różne osoby. Pani
              Jędrzejowska to ta pani:

gala.onet.pl/1,37663,2,2,ludzie_tvn24,galeria.html

Tylko że teraz ma długie włosy i dlatego mnie również myli się czasem z panią
              Kalczyńską. Teraz pani Jędrzejowska wygląda tak, jak widać w drugiej połowie
              filmiku - faktycznie nie wygląda na 39 lat.

www.tvn24.pl/2062066,28378,0,0,1,wideo.html

Obie panie być może są do siebie trochę podobne, ale można je odróżnić po tym,
              że pani Jędrzejowska ma szparę (również) między zębami.
              • Gość: Giertych Roman Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.tpca-cz.com 23.07.07, 00:37
                Doskonale wiem, ze jestem najpiekniejszy.
        • Gość: jaija Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.07, 00:49
          Richard Chamberlain żyje i ma 73 lata:
          imdb.com/name/nm0000328/
          Ogólnie gość może się podobać, przystojny, więc nie widzę niczego dziwnego.
          Niech któraś napisze, że jej Lepper moczy majtki, to dopiero będzie hardkorowe.
          • Gość: <> Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:42
            no wiec..kiedys ogladalam wiaddomosci i pomyslalam sobie ,ze Gosiewski moze sie
            nikeotrym podobac ,ma taki zwierzecy ,prostacki urok...
    • Gość: patykiem pisane Hojarska IP: *.smstv.pl 22.07.07, 00:22
      ucieleśnienie moich erotyczno-krzakowych wspomnień wykopków w czasach późnego
      Gierka.. no dobra pijany byłem i w tej chwili jestem, a co, nie wolno!? Ah!
      • Gość: visitor Re: Hojarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 15:08
        kiedy bylam mala dziewczynka podobal mi sie Krzaklewski, teraz Olejniczak i Kot
        w butach ze Shreka;D
    • Gość: slodzik Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.chello.pl 22.07.07, 22:11
      van diesel - boskie ciało fajna buzka i seksowny glos.
    • farelkaa Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 22.07.07, 23:12
      oglądałam dziś jakiś film, na dwójce i mi się przypomniał :

Gerard Depardieu! oh mrau i jeszcze jak zacznie mówić po francusku,
      doświadczenie prawie orgiastyczne :) choć sama nie wiem dlaczego.
      • Gość: croyance Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: 86.29.144.* 22.07.07, 23:19
        I Jean Reno!
        • Gość: łoczer Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.smstv.pl 22.07.07, 23:35
          Gość portalu: croyance napisał(a):

> I Jean Reno!

ludzie z nosami jak klamki od zakrystii kompleksy mają a baby takich orlonosych
          wolą:)))
          • Gość: croyance Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: 86.29.144.* 23.07.07, 17:00
            Ja uwielbiam duze nosy. Moj nos z profilu wyglada zreszta jak nos Ala Pacino
            (moze dlatego go tak lubie?) - przeczuwam, ze za 30 lat bede wygladala jak
            stara czarownica, bo robi sie coraz bardziej haczykowaty :-)
            Moj facet ma olbrzymi i tez haczykowaty nos, maly nos to ... no, jak nie nos.
            • Gość: * Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 13:22
              Taak, duże nosy, orle a nawet krogulcze 8) mój faworyt- skoczek narciarski
              (zapomniałam jak sie zwie): oprócz nosa ma zawsze nieśmiały uśmiech, jest
              przystojny, no i często wygrywa.
        • farelkaa Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 23.07.07, 19:19
          > I Jean Reno!

o tak, ale ja mam jakieś francuskie zboczenie więc nie chciałam wymieniać więcej
          niż jednego :)
    • gemini_87 Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 23.07.07, 18:24
      A mnie się podoba Hugh Jackman (mmmm) za piekne oczka i głos i w ogóle całość,
      ponadto wspomniany Jack Nickolson, Robert DeNiro, Al Pacino (jak był młodszy,
      ale nadal jest seksowny), Billy Bob Thornton (nie wiem czemu ale pociąga mnie)
      Johnny Depp... i więcej grzechów nie pamiętam (jak sobie przypomnę to dopiszę) :)

Ps: choć jestem kobieta, zwracam również uwagę na urodę kobiet i uważam, że
      ładne są: np. Scarlet Johansson, Monica Bellucci...
      • Gość: vifxen Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.wroclaw.mm.pl 23.07.07, 18:47
        hmmm... no wiecie... ten wokalista z HIM (nie wiem, jak sie nazywa Ville
        cośtam ;))... SERIO. jest cholermnie przystojny. mmm... i jeszcze John
        Porter... kilku ładnych brzydali jest na świecie :]
        • exotique Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 23.07.07, 19:37
          a mnie sie swiadek mojego meza podoba :)
          choc innym sie nie podoba :)
          • Gość: chloe Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.chello.pl 23.07.07, 23:12
            Kiefer Sutherland, zarwono jak byl mlody (The Lost Boys :)) jak i teraz (24).
            • Gość: chloe zapomnialam dodac, dlaczego..... =) IP: *.chello.pl 23.07.07, 23:17
              te oczy, ta inteligencja, taka zadziornosc i drapieznosc w spoobie bycia, no i
              moim zdaniem jest baaardzo przystojny :)

adorocinema.cidadeinternet.com.br/personalidades/atores/kiefer-sutherland/kiefer-sutherland01.jpg

www.tvblog.ro/wp-content/uploads/2007/03/kiefer_sutherland.jpg

www.geocities.com/Hollywood/1195/kiefer12.jpg

Sooooooooooo HOT!!!
              • mallina Re: zapomnialam dodac, dlaczego..... =) 26.07.07, 21:40
                no i zapomnialas o najwazniejszym -glos!!!Kiefer to przede wszystkim glos:-)
            • Gość: jaija Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.07, 23:18
              A ja wolę Sutherlanda - seniora!
              • Gość: Laura Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.07, 23:45
                Ja to chyba calkiem zboczona jestem, bo mnie Putin pociaga. Ma cos w sobie
                takiego...

A Steven Tyler moglby tylko malym paluszkiem kiwnac... i jeszcze, Dustinowi
                Hoffmanowi tez bym nie odmowila
                • Gość: zenotka Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:18
                  Ja to chyba calkiem zboczona jestem, bo mnie Putin pociaga. Ma cos w sobie
                  > takiego...
                  >
                  wiesz nietylko ty:P uświadomilam sobie,ze mnie tez pociaga
              • Gość: pryk Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.smstv.pl 25.07.07, 23:21
                Gość portalu: jaija napisał(a):

> A ja wolę Sutherlanda - seniora!

To Beenhakkera też, bo tacy się podobni zrobili z tymi piórami.. a mnie się
                chyba M. Olejnik spodobała, choć jej nie lubię :P
                • Gość: jaija Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.07, 22:57
                  Beenhakker nie, bo to nie od włosów zależy :P
    • magdalina20 Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 24.07.07, 00:48
      Dobra powiem ale nie śmiejcie sie ze mnie. Dostaje orgazmu na widok brzydala z
      bajki troskliwe misie. Tak mam od dziecka:D
    • papiezyca84 Re: Kto Wam się podoba (i dlaczego) 24.07.07, 13:29
      A i jeszcze Franz Beckenbauer! Ma 61 lat, a działa na mnie tak, że robi mi się
      gorąco.
      I chyba nie tylko na mnie, bo ma już zdaje się czwartą żonę i to z 30 lat
      młodszą ;)
    • Gość: Giertych Roman Kto Wam się podoba IP: *.tpca-cz.com 25.07.07, 01:43
      Niepotrzebnie sie trudzicie.

JA jestem najpiekniejszy.
      • mana_mana Re: Kto Wam się podoba 25.07.07, 14:02
        Oż kurna, najgorrręciejszy jest oczywiście Maleńczuk!!!
        www.zakrzewski.art.pl/polski/pomoc/galeria_portfolio/MalenczukDSC_3470.jpg
        Najbardziej orgazmogenni są właśnie tacy "brzydale" - tak brzydcy, że aż
        seksowni, że aż ma się ochotę NATYCHMIAST i mimo ewentualnych sprzeciwów ich
        wykorzystać :D
        mrau, mrau, mrau, grrrRRR...!!! :D
        • Gość: din Re: Kto Wam się podoba IP: *.chello.pl 25.07.07, 14:34
          Kamil Durczok- niebywale
          Eugeniusz Bodo- od 20 lat
          Maleńczuk także a jakże
          Paweł Kukiz- chociaż dotknąć
          Grabaż z Piżamy Porno-jw
          • Gość: spiaca_krolewna Re: Kto Wam się podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:36
            dobra... to ja tez: (normalnie nigdy bym sie nie przyznala...i w razie czego
            wypre sie wszystkiego:P )
            - Paddy i Angelo Kelly... swirowalam na ich punkcie jak bylam gowniara... i tak
            mi zostalo:)strasznie mi sie ich nowe solowe plyty podobaja...naprawde bardzo,
            badzo:)i pogapic sie na nich tez luuuubie:) kurcze, stara baba jestem i takie
            glupoty mi w glowie ;) jeden zonaty, drugi wolny...ehh gdyby tak kiedys wpasc na
            Paddiego na ulicy.... ;)
            - Kurt Nilsen....mniam:)
            - Eliah Wood tez:)

rany...mam gust jak gimnazjalistka ;)
            • Gość: jaija Re: Kto Wam się podoba IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.07, 22:54
              Kurt Nilsen?! Szok! :D
              Boże, co widzicie w tym pozerze Maleńczuku ;) KOleżanka mówi, że on wygląda jak
              stara, brzydka Indianka, nie sposób się z nią nie zgodzić :D
              A ja miewałam fascynacje wykładowcami, którzy byli starsi, brzydcy, a dla mnie
              sam seks :D
              • mana_mana Re: Kto Wam się podoba 26.07.07, 14:39
                "A ja miewałam fascynacje wykładowcami, którzy byli starsi, brzydcy, a dla mnie
                > sam seks :D"
                I ty się dziwisz, że ktoś nałogowo o Maleńczuku fantazjuje?! :P
                A swoją drogą też leciałam na jednego z wykładowców - mały, gruby, brzydki -
                wyglądał jak Chałabała w wersji xxl ;)
              • Gość: din Re: Kto Wam się podoba IP: *.chello.pl 26.07.07, 16:26
                N.o więc ja nie wiem co widzę w Maleńczuku i zgadzam się z tym, że jest pozerem itd. ale to niczego nie zmienia. Chyba gusta często a może i najczęściej są irracjonalne...
            • kelly1981 Re: Kto Wam się podoba 05.08.07, 20:58
              Ech, Paddy to była moja miłość z czasów liceum... Ale do tej pory cholernie mi
              się podoba i zgrzeszyłabym z nim, gdybym tylko miała okazję:)
              Oprócz niego niesamowicie podobają mi się:
              - Alan Rickman-moja koleżanka ochrzciła go mianem "chodzący seks";
              - Gary Oldman-j.w
              - Edward Norton, ale on ogólnie jest cudowny, więc nie musze już uzasadniać
              dlaczego mi się podoba:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka